Nyheter om Liland


-Vi har mye å lære om hvordan vi snakker til hverandre når vi er uenige

Linda Tørklep og Kristoffer Liland tok sjansen på treffe hverandre til en diskusjon på Teateret i Kristiansand.
Les mer om:

FFK knuste naboene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kveld viste Agder kampen mellom Flekkefjord FK og Kvinesdal IL direkte på vår nettsiden. Sendingen startet et kvarter før kamp, og kveldens kommentatorer er Lars Frøsland og Per Erik Røgenes. Kampen, som endte 4-0 til FFK blir mulig å se i opptak øverst i saken.Røgenes følger KIL svært tett og han var for første gang med som kommentator for Agder TV.

Bibliotekdebatt blusset opp(pluss)

Et vedtak fra 2015 om folkebibliotek i nyskolen på Liland, skapte hodebry for politikerne i Evenes. Gamle fronter fra skoledebatten blusset opp.
Les mer om:

Klare for fotballkrig på 16. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er bare noen dager til 17. mai - vår nasjonaldag der man feirer Norge i rødt, hvitt og blått. Stort sett alle smiler på dagen som samler hele Norge i gatene... Alle bortsett fra laget som har tapt kampen mot naboen dagen før. Ingen vil være dét laget. Ingen vil stille seg i borgertoget vel vitende om at naboen fikk med seg full pott og roper hipp, hipp, hurra både for Norge og seieren 16.

Strålende snuoperasjon av FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det lugget litt for Flekkefjord innledningsvis i kveldens kamp på Flekkerøy. En halv omgang tok det før spillerne våknet, men så var det jevn stigning. Selv om hjemmelaget økte sin ledelse til 2-0 i det 58. minutt nektet FFK å gi tapt. Og belønningen kom. 2-0 ble til 2-4 i løpet av en snau halvtime. Først reduserte Fredrik Abrahamsen da han dempet ballen på brystet og satte inn sitt første mål for kvelden.

Mosti er nominert til tre priser under Opplyst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Mona Mosti er tredobbelt nominert i to kategorier under Opplyst 2019, næringslivet i Saltens egen Oscarutdeling. - Jeg har gått rundt og grått litt jeg, etterhvert som meldingene om nominasjonene nådde oss. Ja, jeg blir rørt når folk legger merke til det arbeidet vi legger ned i her oppe i Sulis, sier Mona Mosti. Ambassadør Hun er selv nominert til «Årets ambassadør».

I retten i juni for lensmann-hets

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To dager er satt av til straffesaken i Dalane tingrett mot ekteparet som i 2-3 år skal har begått ulike straffbare handlinger mot lensmann Asbjørn Skåland. Også en lensmannsbetjent skal i en periode ha vært rammet av tilsvarende handlinger.Den 24. og 25.

Den satt for FFK!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Barcelona har Messi, Flekkefjord har Asle Liland. I dagens oppgjør mot Vigør var han involvert i alt. En scoring og tre målgivende pasninger. En haug med gode innlegg og dødballer. Umulig å få fatt på. Det blir ikke bedre. 4-0 vant FFK og er tilbake på andreplass på tabellen.Tok tid Det så lenge ut som om dette skulle bli dagen rødtrøyene skulle gå målløse av banen.

Tilbyr livsviktig hjelp til hepatitt-smitta bebuarar

– Eg er ikkje meir enn 38 år, sjølv om det kjennest som om eg har levd mange liv. Dei siste åtte åra har eg hatt hepatitt C, fortel Ola, som nå har fått hjelp på Juvåsen. Smittsam sjukdom Hepatitt C er ein smittsam sjukdom, som er vanleg blant brukarar av illegale rusmidlar. LAR-brukarar er spesielt hardt ramma. LAR er legemiddelassistert rehabilitering for heroin- og morfinavhengige. Utan behandling kan viruset utvikla seg til leversvikt og leverkreft.

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Budsjettdebatt varte helt til påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politikerne i Sirdal sin manøver før jul med å godkjenne budsjettet, men samtidig kreve at det skulle kuttes 10-15 millioner har skapt hodebry for både rådmann og enhetene. Rådmann Inge H.

Nok vindmøller nå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Like før påske sluttet kommunestyret i Sirdal seg til høringsuttalelsene fra Listerrådet til Regionplan Agder 2030.

Uavgjort i lokaloppgjør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Du så det jo selv, dette burde vi dradd i land. Det positive å ta med seg er 2. omgangen der vi virkelig spiller slik vi ønsker, sier kaptein Asle Liland. 280 tilskuere måtte vente helt til det 79. minutt før kampens første scoring kom. Sander Virak ble dyttet inne i feltet og han satte selv straffesparket kontant i mål.Men ledelsen holdt seg bare to minutter før gjestene utlignet til 1-1 på frispark.

Må ansette ny kommuneoverlege

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I administrasjonsutvalget i Sirdal i går ble det bedt om at det kartlegges bedre hva som gjør at Sirdal sin kommuneoverlege og fastlege Ivan Jovovic først søkte permisjon, og nå har sagt opp stillingen. Det ble også etterspurt om hva som er gjort og om det kan gjøres mer for å beholde folk i slike stillinger.

Nytt feriereglement skapte diskusjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nye retningslinjer som ble gjort gjeldende for ansatte innen pleie og omsorg i Sirdal kommune fra februar 2019 har skapt bråk. Reglementet fastslår at i tillegg til at sommerferien deles i to hovedbolker med tidlig eller sen ferie, så må arbeidstagere innen pleie og omsorg allerede innen 15. februar bestemme seg for hvordan man vil ta resterende ferie før sommeren, eller senest 1.

Vervevinnarar frå Sirdal på Oslo-besøk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sirdal i Vest-Agder var det lokallaget som verva flest medlemmer, ut frå ei totalvurdering på mengd og prosent, i november i fjor. Leiar i lokallaget, Tor Arne Liland, verva sjølv 22 av dei 25 nye medlemmene, skriv Bondebladet.Det gav ein medlemsvekst på heile 31,2 prosent i verveperioden.

Fornøyd med valglisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det gir oss en ungdommelig, erfaren og resultatorientert ordførerkandidat som jobber hardt for sirdølenes interesser. Uansett om det er eldre, omsorg, skole, barnehage, vei, tunneler eller næringsutvikling, sier Guddal.- Siri Ovedal ble vist stor tillit ved forrige valg og blir andrekandidaten. Hun har bred politisk erfaring og innsikt, særlig fra levekårssektoren.

Overtidsdrama avgjorde for FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SEIER: Flekkefjord stod distansen best, men måtte jobbe for poengene i dagens kamp mot Søgne.Det stod 1-1 til pause og hjemmelaget var en kort stund oppe i en 2-1 ledelse tidlig i 2. omgang. Men scoring av Sander Virak og Svein Terje Sinland sikret FFK tre uhyre viktige poengGREIT: At det stod 1-1 etter 1.

- Jeg blir gjerne ordfører igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

FFK skuslet bort muligheten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord skuslet bort muligheten Ålgård fikk en spiller utvist før pause. Flekkefjord produserte flere sjanser og burde vunnet mot Ålgård i 2. kvalikrunde i cupenSkuffelsen stod å lese i ansiktene på slukørede FFK spillere som gikk på et sviende tap.

Dramatisk FFK-seier i sesongåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter kamp FFK fikk med seg tre fortjente poeng etter sesongpremieren på Uenes Stadion. Det ble dramatisk da gjestene fikk straffespark da det gjenstod 10 minutter, men FFKs sisteskanse Kai Anton Kleven reddet forsøket fra Randesund. Derfra og ut var det nervøs stemning, og Randesund skapte nok mer på den tid enn de hadde gjort de første 80 minutter.

Bare smuler i overskudd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Formannskapet fikk i går utdelt et notat med utkast til driftsrammer og foreløpig regnskap for 2018. I neste uke kommer en egen sak om driftsrammer til behandling i ulike utvalg. Kommunestyret skal behandle forslaget til driftsrammer for 2019 i sitt møte 11.

FFK er soleklar opprykkskandidat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KOMMENTAR Forutsatt at Arendal, Fløy og Jerv heller ikke i år tar 2-erlagene deltagelse i 4. divisjon på alvor, er det grunn til å tro at Flekkefjord blir et av topplagene. Vinterens og vårens treningskamper har vært gode, blant annet med seier over 3. divisjonslagene Stord og MK. Men også cupseieren mot Våg for en drøy uke siden var solid.

– Vi kunstnarar skal lage ei historie(pluss)

Uvêret laurdag gjorde at mange ikkje kom seg til Ørsta og utstillingsopninga til Ola Une Ferstad Liland, men mange fann og vegen til Kunsthuset.
Les mer om:

– Gitaren er min stemme

Espen Liland er et velkjent navn for bluesfans, der han har spilt gitar med Notodden Blues Band, Linda Kvam, Kristin Berglund, Greasy Gravy og Elly. Enten som bandmedlem eller innleid sidemann både i livesammenheng og på 12-13 plateutgivelser. Med albumet Ego løfter han frem alle låtene han hadde i skuffen, skrevet opp gjennom årene. LES OGSÅ: Ny konsertscene kan konkurrere med Rockefeller. – Jeg har siden tenårene vært veldig opptatt av instrumentalmusikk/jazz/fusion.