Nyheter om Lied


Hestekur er i vente i høst(pluss)

Røde lamper lyser. Mange kommuner har høyere utgifter enn inntekter. Gjelda er høy. Det kan ende i økonomisk havari. – Det blir mer krevende å være lokalpolitiker framover, sier assisterende fylkesmann Berit Brendskag Lied.
Les mer om:

Norske Simen (30) ble værende i Tyrkia under portforbudet: Vurderte aldri å reise hjem

ISTANBUL (VG) President Erdogan beordret alle om å holde seg hjemme i helgene. De over 65 og de under 20 fikk «husarrest» hele uken. Smitte- og dødstallene føk i været, men norske Simen Lied tenkte aldri på å reise hjem igjen til Norge.
Les mer om:

To sunnmøringer utfordrer Jenny Klinge. Men hun er kampklar(pluss)

Kampen om listetoppen i Sp foran stortingsvalget neste år er i full gang. Per Ivar Lied fra Ørsta og Marit Nerås Krogsæter fra Ålesund vil begge ha plassen til Jenny Klinge.

Nina og Lars bygde om en gammel varebil til campingvan for 5000 kroner

På bare fire uker og med et budsjett på 5000 kroner har Nina Grinde Syrstad (24) og Lars Lied (25) bygd om en gammel varebil til et rullende overnattingssted. Denne uka starter paret på Norgesferien.
Les mer om:

Øyvind Lied fekk kulturprisen

Musikaren Øyvind Lied fekk torsdag kulturprisen til Volda kommune.
Les mer om:

Startar minst 10 nye klassar(pluss)

Skoletilboda som blei vedtatt lagt ned, blir ikkje opna. Men når fleire elevar søker skoleplass, må fylkeskommunen starte nye klassar. – Truleg må vi opp med 10 nye klassar i haust, seier leiaren i utdanningsutvalet, Per Ivar Lied.
Les mer om:

Sandra Lied Haga: Følsom og framoverlent CD-debut

Fryktløst repertoarvalg gjør fallhøyden stor, men Haga holder stand med Tsjaikovskij og Dvorak. Innlegget Sandra Lied Haga: Følsom og framoverlent CD-debut dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Slipper første låt på fire år

– Jeg savner alt mulig, og mest av alt folk. Noen å spille med. Noen å henge med. Noen å klemme, sier Aslak Borgersrud til Dagsavisen om sin første nye låt på fire år. «Hei du, jeg savner deg» er spilt inn sammen med Hopalong Knut. – De var et liveband av en annen verden, og hvis de selv ikke innser at vi trenger dem, må noen ta grep. Jeg brukte denne sangen for å lure dem ut av hi, sier Borgersrud. Han gjorde sin del i Oslo, mens medlemmene i bandet bidro i Trondheim. – Vi var fem stykker på to meters avstand fra hverandre, og det ble en utrolig artig seanse.
Les mer om:

– Kan NAV stille diagnoser?, spør Marianne Lied

Ifølge Marianne Lied har NAV Valdres satt en diagnose på henne, uten å få dette fra fastlegen. De skal og ha sendt en søknad på vegne av Lied – uten hennes samtykke. Marianne har nå kontaktet øverste sjef i Nav for å få dette fjernet. Hun krever også økonomisk kompensasjon for alt merarbeid hun har hatt med Nav.
Les mer om:

- 15 kompetansearbeidsplassar kan bli nedlagt

Ørsta må reagere skarpt på Domstolutvalet sitt forslag om endringar, meiner Per Ivar Lied
Les mer om:

VIDEO: - Klart vi klapper for hverdagsheltene våre!(pluss)

Emine (7), Olava (5) og mamma Ida Martine Lied i Skrenten borettslag klappa for heltene som står på i korona-dugnaden.
Les mer om:

VIDEO: – Klart vi klapper for hverdagsheltene våre!(pluss)

Emine (7), Olava (5) og mamma Ida Martine Lied i Skrenten borettslag klappa for heltene som står på i korona-dugnaden.
Les mer om:

- Skal være oppe innen to uker, sier Robert Lied i Statens Vegvesen

Nå starter arbeidet med å montere opp de omdiskuterte tunnel-skiltene
Les mer om:

– Kan ikke se svart på det(pluss)

2020 har så langt vært et svart år for alpinsentrene. Det gjelder også Ørskogfjellet, der styreleder Marianne Lied Sæter og de 70 andre frivillige håper at vinteren snart er her.
Les mer om:

Millionstipend til Sandra Lied Haga

– En av våre fremste cellister, sier den verdenskjente pianisten Leif Ove Andsnes om prisvinneren.
Les mer om:

Cellist-talentet Sandra Lied Haga tildelt et av Norges største klassiske musikkstipend: – Vanvittig stort

Tirsdag denne uken vant nordstrandsjenta Equinors talentstipend i klassisk musikk på én million kroner. Blant tre nominerte var det 25-åringen som overbeviste juryen mest. Selv sier hun det gir en enorm frihet.
Les mer om:

– Sterke signal om å redusere kutta(pluss)

– Vi skal få redusert kutta i den vidaregåande skulen. Spesielt gjeld det innanfor den yrkesretta utdanninga, seier leiar i utdannings- og kompetanseutvalet, Per Ivar Lied (Sp).
Les mer om:

Sympatiserer med elevene – men vil likevel kutte(pluss)

Leder Per Ivar Lied (Sp) i Utdanningsutvalget og fylkesordfører Tove Lise Torve (Ap) møtte mandag flere hundre elever som protesterte mot de varslede skolekuttene. Meldingen fra politikerne var klar: Vi forstår dere, men kuttene kommer.
Les mer om:

Per Ivar Lied (Sp) kan bli leiar for Utdanningsutvalet

– Er aktuell kandidat, seier Lied.
Les mer om:

Dette blir lederne i det nye fylkestinget(pluss)

Kristin Sørheim fortsetter som leder av samferdselsutvalget, Marit Nerås Krogsæter blir leder av næringsutvalget og Per Ivar Lied blir leder av utdanningsutvalget.
Les mer om:

Lied og Myklebust truleg inne

Hans-Olav Myklebust får selskap av Per Ivar Lied som fylkestingsrepresentant frå Ørsta. Det synest klart etter fylkestingsvalet.
Les mer om:

NAV Valdres politianmeldes, les hvorfor!

Marianne Lied politianmelder saksbehandler og ansvarlige ved NAV Valdres for det hun mener er brudd på taushetsplikten og videreformidling av feilaktig informasjon.
Les mer om:

Marianne, toppsak i Aftenposten

- Det var overraskende å bli toppoppslag i landets største avis. Saken gjelder mange, og jeg gir meg ikke før regelverket er endret, sier kreftsyke Marianne Lied i Vang.
Les mer om: