Nyheter om Lied


Millionstipend til Sandra Lied Haga

– En av våre fremste cellister, sier den verdenskjente pianisten Leif Ove Andsnes om prisvinneren.
Les mer om:

Cellist-talentet Sandra Lied Haga tildelt et av Norges største klassiske musikkstipend: – Vanvittig stort

Tirsdag denne uken vant nordstrandsjenta Equinors talentstipend i klassisk musikk på én million kroner. Blant tre nominerte var det 25-åringen som overbeviste juryen mest. Selv sier hun det gir en enorm frihet.
Les mer om:

– Sterke signal om å redusere kutta(pluss)

– Vi skal få redusert kutta i den vidaregåande skulen. Spesielt gjeld det innanfor den yrkesretta utdanninga, seier leiar i utdannings- og kompetanseutvalet, Per Ivar Lied (Sp).
Les mer om:

Sympatiserer med elevene – men vil likevel kutte(pluss)

Leder Per Ivar Lied (Sp) i Utdanningsutvalget og fylkesordfører Tove Lise Torve (Ap) møtte mandag flere hundre elever som protesterte mot de varslede skolekuttene. Meldingen fra politikerne var klar: Vi forstår dere, men kuttene kommer.
Les mer om:

Per Ivar Lied (Sp) kan bli leiar for Utdanningsutvalet

– Er aktuell kandidat, seier Lied.
Les mer om:

Dette blir lederne i det nye fylkestinget(pluss)

Kristin Sørheim fortsetter som leder av samferdselsutvalget, Marit Nerås Krogsæter blir leder av næringsutvalget og Per Ivar Lied blir leder av utdanningsutvalget.
Les mer om:

Lied og Myklebust truleg inne

Hans-Olav Myklebust får selskap av Per Ivar Lied som fylkestingsrepresentant frå Ørsta. Det synest klart etter fylkestingsvalet.
Les mer om:

NAV Valdres politianmeldes, les hvorfor!

Marianne Lied politianmelder saksbehandler og ansvarlige ved NAV Valdres for det hun mener er brudd på taushetsplikten og videreformidling av feilaktig informasjon.
Les mer om:

Marianne, toppsak i Aftenposten

- Det var overraskende å bli toppoppslag i landets største avis. Saken gjelder mange, og jeg gir meg ikke før regelverket er endret, sier kreftsyke Marianne Lied i Vang.
Les mer om:

- Nav har blitt min motstander!

- Nav som skulle hjelpe med, har blitt min motstander, sier kreftsyke Marianne Lied i Vang. For tre uker siden møtte hun på Stortinget og håper nå på hjelp til å få endret regelverket.
Les mer om:

Bella Thornes deling av bryllupsvideo (?) gjør eksen bedrøvet

Hei, hvor det går. Bella Thorne er for tiden på promoteringskjøret for boken sin, The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray. Enkel og grei tittel. I den forbindelse delte hun nylig en snutt fra det som ser ut til å være et alternativt giftermål mellom henne selv og eks-kjæresten Mod Sun. Mens bryllupsklippet ruller og går, leser Bella det hun omtaler som favorittdiktet sitt om depresjon. (Dette relateres til boken fordi den tidligere Disney-stjerna har ryddet mye spalteplass til nettopp depresjon.) Bryllup og depresjonsdikt var jaggu en pussig kombo, sier du?

– Alle klappet og lo, men jeg var bare veldig redd

40 prosent har sett berusede voksne sammen med barn på hotell i «Syden». Elisabeth Nordhus Lied (40) lærte tidlig å lese farens kroppsspråk for å opprettholde inntrykket om at alt var bra.
Les mer om:

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson. Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram. Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der. Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor.  View this post on Instagram It’s hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie.

Overveldet over all støtte

Kreftsyke Marianne Cathrine Lied (43) skal møte leder for helse,- og omsorgskomiteen i slutten av juli, for å kreve lovendring for utbetaling av sykepenger for kreftsyke under behandling. Hun har og sendt saken sin til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H).
Les mer om:

Kreftsjuke Marianne Cathrine får møte leder i helse og omsorgskomiteen på Stortinget

Marianne Cathrine Lied (43) i Vang er under kreftbehandling, men får ikke lenger sjukepenger fra NAV. I stedet må hun klare seg med arbeidsavklaringspenger, som er to tredeler av gjennomsnittslønna de tre siste åra.
Les mer om:

Ikke noen muligheter til å gjøre noe med

Leder for NAV Valdres, Britt Irene Vårvik, sier situasjonen til Marianne Cathrine Lied ikke er sjelden.
Les mer om:

Har kreft med spredning, NAV-systemet gjør henne sykere

- Jeg krever lovendring nå, så kreftrammede får utbetalt sykepenger til de er ferdig behandlet, sier Marianne Cathrine Lied (43) som fikk brystkreft med spredning i fjor. Hun er sjokkert over hvordan syke blir behandlet i NAV-systemet. Nå vil bruke krefter, som hun skulle brukt på å bli frisk, til å troppe opp på Stortinget og snakke med Erna ansikt til ansikt.
Les mer om:

Andreas Brantelid gjester Valdres sommersymfoni

Den norske cellisten Sandra Lied Haga har kommet med i den prestisjetunge Tsjajkovskij-konkurransen i Moskva og St. Petersburg og kan derfor ikke delta i Valdres sommersymfoni i år. Hennes konserter spilles av den kjente svensk-danske cellisten Andreas Brantelid.
Les mer om:

Ja, Agder Energi er en samfunnsinstitusjon

Jeg er glad for at også Alf Holmelid, Lars Lied og Robin Hansson vil ha mer fornybar energi.

Regionvegsjefen blir vikar for assisterande fylkesmann

Berit Brendskag Lied er tilsett i eit vikariat som assisterande fylkesmann i Møre og Romsdal.
Les mer om:

Full fart og feiring på Feda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai-feiringen på Feda var tradisjonen tro både folksom og hyggelig. Barn, foreldre og besteforeldre deltok i barnetoget som gikk fra Feda barneskole til gudstjeneste i kirken. Også Feda barnehage var på plass med de aller minste, og skapte ekstra stemning i toget med sine hurrarop. Langs veien sto familie og venner for å få med seg det flotte skuet i sval vind, sol, flagg og omkranset av grønne åser rundt bygda.

Mer fornybar med opprinnelsesgarantier

Alf Holmelid, Lars Lied og Robin Hansson fra SV uttrykker sin skepsis mot opprinnelsesgarantiordningen for strøm i Fædrelandsvennen den 13. mai.
Les mer om:

Stans heksejakten på private barnehager

SV og Lars Lied mistenkeliggjør stadig private barnehager.
Les mer om:

Nominerte til Solistprisen 2019

Cellistene Amalie Stalheim og Sandra Lied Haga og fiolinist Johan Dalene er nominert til Den norske solistpris 2019.
Les mer om:

- Håper inderleg at dette ikkje går gjennom(pluss)

- Ei merkeleg innstilling, seier Sp-politikar Per Ivar Lied, og varslar hastemøte i fakkeltognemnda.
Les mer om: