Nyheter om Lied


Overveldet over all støtte

Kreftsyke Marianne Cathrine Lied (43) skal møte leder for helse,- og omsorgskomiteen i slutten av juli, for å kreve lovendring for utbetaling av sykepenger for kreftsyke under behandling. Hun har og sendt saken sin til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H).
Les mer om:

Kreftsjuke Marianne Cathrine får møte leder i helse og omsorgskomiteen på Stortinget

Marianne Cathrine Lied (43) i Vang er under kreftbehandling, men får ikke lenger sjukepenger fra NAV. I stedet må hun klare seg med arbeidsavklaringspenger, som er to tredeler av gjennomsnittslønna de tre siste åra.
Les mer om:

Ikke noen muligheter til å gjøre noe med

Leder for NAV Valdres, Britt Irene Vårvik, sier situasjonen til Marianne Cathrine Lied ikke er sjelden.
Les mer om:

Har kreft med spredning, NAV-systemet gjør henne sykere

- Jeg krever lovendring nå, så kreftrammede får utbetalt sykepenger til de er ferdig behandlet, sier Marianne Cathrine Lied (43) som fikk brystkreft med spredning i fjor. Hun er sjokkert over hvordan syke blir behandlet i NAV-systemet. Nå vil bruke krefter, som hun skulle brukt på å bli frisk, til å troppe opp på Stortinget og snakke med Erna ansikt til ansikt.
Les mer om:

Andreas Brantelid gjester Valdres sommersymfoni

Den norske cellisten Sandra Lied Haga har kommet med i den prestisjetunge Tsjajkovskij-konkurransen i Moskva og St. Petersburg og kan derfor ikke delta i Valdres sommersymfoni i år. Hennes konserter spilles av den kjente svensk-danske cellisten Andreas Brantelid.
Les mer om:

Ja, Agder Energi er en samfunnsinstitusjon

Jeg er glad for at også Alf Holmelid, Lars Lied og Robin Hansson vil ha mer fornybar energi.

Regionvegsjefen blir vikar for assisterande fylkesmann

Berit Brendskag Lied er tilsett i eit vikariat som assisterande fylkesmann i Møre og Romsdal.
Les mer om:

Full fart og feiring på Feda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai-feiringen på Feda var tradisjonen tro både folksom og hyggelig. Barn, foreldre og besteforeldre deltok i barnetoget som gikk fra Feda barneskole til gudstjeneste i kirken. Også Feda barnehage var på plass med de aller minste, og skapte ekstra stemning i toget med sine hurrarop. Langs veien sto familie og venner for å få med seg det flotte skuet i sval vind, sol, flagg og omkranset av grønne åser rundt bygda.

Mer fornybar med opprinnelsesgarantier

Alf Holmelid, Lars Lied og Robin Hansson fra SV uttrykker sin skepsis mot opprinnelsesgarantiordningen for strøm i Fædrelandsvennen den 13. mai.
Les mer om:

Stans heksejakten på private barnehager

SV og Lars Lied mistenkeliggjør stadig private barnehager.
Les mer om:

Nominerte til Solistprisen 2019

Cellistene Amalie Stalheim og Sandra Lied Haga og fiolinist Johan Dalene er nominert til Den norske solistpris 2019.
Les mer om:

- Håper inderleg at dette ikkje går gjennom(pluss)

- Ei merkeleg innstilling, seier Sp-politikar Per Ivar Lied, og varslar hastemøte i fakkeltognemnda.
Les mer om:

Mathilde fikk være med politiet på jobb — aldri en lik arbeidsdag(pluss)

I søken på hva Mathilde Olsen fra Silsand skal bli tester hun politiyrket og får mange gode råd av politibetjent Daniel Lied på Finnsnes.

– Faggruppa innan rehabiliteringsfeltet manglar legitimitet(pluss)

Faggruppa som har utgreidd tilbodet innan rehabilitering er dominert av legar og sjukepleiarar knytt til sjukehuset i Ålesund. – Gruppa manglar legitimitet, meiner Sp-politikar Per Ivar Lied.
Les mer om:

– Faggruppa manglar legitimitet(pluss)

Faggruppa som har utgreidd tilbodet innan rehabilitering er dominert av legar og sjukepleiarar knytt til sjukehuset i Ålesund. - Gruppa manglar legitimitet, meiner Sp-politikar Per Ivar Lied.
Les mer om:

Westkyst-Øyvind vart hylla(pluss)

Westkyst-musikk-artist over alle bygdene, komponist, produsent, musikar og vokalist Øyvind Lied runda seksti blanke laurdag. Det vart ein funky dag i kyrkja.
Les mer om:

– Betyr ikke at alt sentraliseres i Oslo(pluss)

Regionvegsjef Berit Brendskag Lied mener omorganiseringen i vegvesenet som ble kjent tirsdag også vil sikre en geografisk spredning av arbeidsplassene.
Les mer om:

Tre nye år på Unio-lederen

Ragnhild Lied fortsetter som Unio-leder i tre år til. Det samme gjør nestlederne.
Les mer om:

Nordstrand-talent kan vinne millionstipend

Den lovende unge cellisten Sandra Lied Haga er nok en gang valgt ut som en av finalistene med mulighet til å vinne et av landets største klassiske talentstipend.
Les mer om:

Vil ha Lied på fylkestinget

Nominasjonsnemnda i Møre og Romsdal Senterparti foreslår Per Ivar Lied (48), Ørsta, på sjetteplass på lista til fylkestingsvalet.

Stille død for Kulturnatta

Kulturnatta ble lagt ned av kulturstyret grunnet manglende interesse. Lars Lied (SV) var blant mindretallet som stemte imot.
Les mer om:

Molde er bypakkevinneren i fylket

– Handlingsplanen inneholder veldig mye positivt for Molde og Romsdal, sier regionsvegsjef Berit Brendskag Lied i Statens vegvesen.

De Unges Lindemanpris til Sandra Lied Haga

Cellisten fra Oslo ble valgt av vinner av Lindemanprisen; Alf Richard Kraggerud.
Les mer om:

Asbjørg (93) rosar dei tilsette etter brannen tysdag

Asbjørg Lied (93) var aldri i tvil om at ho kom til å bli berga ut, då det begynte å brenne på Volda omsorgssenter tysdag kveld. No takkar ho dei tilsette.
Les mer om:

– Havet skal ikke privatiseres

Natur og Ungdom støttar kystfiskarane og kystbefolkninga i Nord-Norge i kampen mot avvikling av pliktene. Det skriver Vilde Gjerde Lied Fiskeripolitisk ansvarleg v/sentralstyret i Natur og Ungdom.
Les mer om: