Nyheter om LeirvikNå er det klart hvem som blir rektor ved Verdalsøra ungdomsskole(pluss)

Trine Leirvik Kristiansen (53) er ansatt som ny rektor ved Verdalsøra ungdomsskole.
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege frå Osmund Noralf Solland til Wenche Håheimsnes, Lene Solland og Merethe Solland (27.12.2019) Del av Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege for kr 700.000 frå Wenche Håheimsnes og Lene Solland til Merethe Solland (27.12.2019) Tandranesvegen 94 (Gnr 140, bnr 26) er overdrege for kr 3.150.000 frå Trond Helge Eilertsen og Monica Norman til Stig Wølstad-Knudsen (02.01.2020) Høyvikdalen 6 (Gnr 134, bnr 68) er overdrege for kr 1.750.00

Butikksjef fekk alkoprikkar etter tolv år. No har han sett ølet i «fengsel»

LEIRVIK (NRK): I nabokommunane får butikkane la ølet stå framme i heile opningstida. På Stord må butikksjef Eivind Birkeland dekka det til etter 20.00.
Les mer om:

NHO-direktør om Listhaugs vindkraft-utspill i høst: – Feil og leit

LEIRVIK (NRK): I nabokommunane får butikkane la ølet stå framme i heile opningstida. På Stord må butikksjef Eivind Birkeland dekka det til etter 20.00.
Les mer om:

Uavklart bompenge-fremtid for Hålogalandsbrua(pluss)

Nordland fylkeskommune må svare innen 1. april om takstene på Hålogalandsbrua i Narvik skal reduseres, eller om bommen i Leirvik skal fjernes.
Les mer om:

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Førjulsdrøs med Bjarte Leirvik

Kor er du i løypa med juleførebuingar? – Eg ligg tåleg godt an. 1. desember gjekk starten, og eg reknar med det blir fullt køyr fram til siste slutt.

Vil ha pornofilter på barnas skole-nettbrett

LEIRVIK (NRK): I en stadig mer digital skolehverdag frykter skolevesenet at barn blir eksponert for skadelig innhold. Nå har de lansert en veileder for å forebygge det.
Les mer om:

Denne gjengen feiret opprykk med målfest

Kolnes er klar for 5. divisjon igjen etter at Leirvik ble slått hele 9-2 torsdag kveld. Nå håper treneren at spillerne ikke lar seg friste av tilbud fra andre klubber.
Les mer om:

Tre prøvespillere på FFK-trening – dette sier Høgmo

Marc Bredal (23), Williams Danquah (24) og Stian Leirvik (20) ble testet ut på onsdagens FFK-trening.
Les mer om:

Mona og Runar med internkonkurranse: - Vi skal kjøre på vi!

Paret Mona og Runar Leirvik er klar for en intern konkurranse mellom Mørkved og Godøynes.
Les mer om:

Dagsland-topp i «katedralen»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Temaet «Kom hit.

Suldalssjåførar klare for bilcross i Vikedal

Ein fin miks av urøynde og røynde sjåførar er klare til å gi gass. Start i gåve I juniorklassen startar Vilhelm Leirvik. Ein som debuterer er Nils Toralv Sørestad, i seniorklasse debutant, saman med Helge Steine. Heidi Steine, som er klar for dameklassen saman med Susanne Øygarden, fortel til avisa at Sørestad fekk starten som ei særs fartsfylte 45-årsgåve tidlegare i år og skal setja seg bak rattet i bilen med 200 hestekrefter. Tor Steine er meir erfaren i fartsdisiplinen.

Mopedist til sykehus etter ulykke

Kjørte av veien i Leirvik.
Les mer om:

Rema 1000-butikk på Stord ranet

Politiet har pågrepet en mann i en væpnet aksjon etter et knivran av en Rema 1000-butikk i Leirvik på Stord.
Les mer om:

Vogntog kjørt av veien

Det er redusert framkommelighet på strekningen mellom Jektavik og Leirvik ved Grov på E 39.
Les mer om:

Vil designe kjole med Steinkjer-motiv(pluss)

Kjolesøm på fritiden har gitt Monica Leirvik fra Jåddåren mersmak. Nå har hun søkt kommunen om bruk av Steinkjer-monumenter i designet.
Les mer om:

Nytt storprosjekt til verftet i Leirvik

I ettermiddag blir Frps landsstyre orientert om samtalene mellom regjeringspartiene og KrF. Liker de ikke det de hører, kan statsministerens drøm om en borgerlig flertallsregjering knuses.
Les mer om:

To trafikkuhell på kort tid

En mopedist har hatt et uhell i Tuastadvegen, og en motorsyklist veltet i Leirvik på Stord.
Les mer om:

En stavangerkunstner av internasjonalt format

UTSTILLING: I seks år har kritiker Trond Borgen ventet på ny utstilling av Else Leirvik. Nå er hun tilbake - og han jubler for det han får se.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Randi Strand Leirvik er 39 år og bur i Erfjord. Sommaren skal ho bruka på å førebu seg til ny jobb som lærar ved Erfjord skule, i tillegg til å testa ut campinglivet, lesa og bada. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Det er lett! Markjordbær, måkeskrik og bølgjeskvulp. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Må jo bli Erfjord det, og alle dei flotte plassane me har her. Eg ville ha starta med Bogsfjorden. Din favoritt-sommarmat – Sommarsalat.

«Sunnhordland» klar for ny Pippi-festvial

Veteranskipet «Sunnhordland» gjentar suksessen frå i fjor og arrangerer ny tur frå Leirvik til Pippifestvalen i Skånevik.
Les mer om:

Får drømmekonsert med Ida Maria

Under Festspillene får Siril Leirvik en konsert bare for seg selv og sine venner. – Jeg kjenner at jeg blir litt nervøs, sier hun.
Les mer om:

Ung mann røykla sentrum med svidd gummi

Gummirøyken lå en stund tjukt i sentrum av Leirvik på Stord i natt. En mann i 20-årene drev med såkalt burning, men visste ikke at en politipatrulje observerte ham.
Les mer om: