Nyheter om Leirvik


Denne gjengen feiret opprykk med målfest

Kolnes er klar for 5. divisjon igjen etter at Leirvik ble slått hele 9-2 torsdag kveld. Nå håper treneren at spillerne ikke lar seg friste av tilbud fra andre klubber.
Les mer om:

Tre prøvespillere på FFK-trening – dette sier Høgmo

Marc Bredal (23), Williams Danquah (24) og Stian Leirvik (20) ble testet ut på onsdagens FFK-trening.
Les mer om:

Mona og Runar med internkonkurranse: - Vi skal kjøre på vi!

Paret Mona og Runar Leirvik er klar for en intern konkurranse mellom Mørkved og Godøynes.
Les mer om:

Dagsland-topp i «katedralen»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Temaet «Kom hit.

Suldalssjåførar klare for bilcross i Vikedal

Ein fin miks av urøynde og røynde sjåførar er klare til å gi gass. Start i gåve I juniorklassen startar Vilhelm Leirvik. Ein som debuterer er Nils Toralv Sørestad, i seniorklasse debutant, saman med Helge Steine. Heidi Steine, som er klar for dameklassen saman med Susanne Øygarden, fortel til avisa at Sørestad fekk starten som ei særs fartsfylte 45-årsgåve tidlegare i år og skal setja seg bak rattet i bilen med 200 hestekrefter. Tor Steine er meir erfaren i fartsdisiplinen.

Mopedist til sykehus etter ulykke

Kjørte av veien i Leirvik.
Les mer om:

Rema 1000-butikk på Stord ranet

Politiet har pågrepet en mann i en væpnet aksjon etter et knivran av en Rema 1000-butikk i Leirvik på Stord.
Les mer om:

Vogntog kjørt av veien

Det er redusert framkommelighet på strekningen mellom Jektavik og Leirvik ved Grov på E 39.
Les mer om:

Vil designe kjole med Steinkjer-motiv(pluss)

Kjolesøm på fritiden har gitt Monica Leirvik fra Jåddåren mersmak. Nå har hun søkt kommunen om bruk av Steinkjer-monumenter i designet.
Les mer om:

Nytt storprosjekt til verftet i Leirvik

I ettermiddag blir Frps landsstyre orientert om samtalene mellom regjeringspartiene og KrF. Liker de ikke det de hører, kan statsministerens drøm om en borgerlig flertallsregjering knuses.
Les mer om:

To trafikkuhell på kort tid

En mopedist har hatt et uhell i Tuastadvegen, og en motorsyklist veltet i Leirvik på Stord.
Les mer om:

En stavangerkunstner av internasjonalt format

UTSTILLING: I seks år har kritiker Trond Borgen ventet på ny utstilling av Else Leirvik. Nå er hun tilbake - og han jubler for det han får se.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Randi Strand Leirvik er 39 år og bur i Erfjord. Sommaren skal ho bruka på å førebu seg til ny jobb som lærar ved Erfjord skule, i tillegg til å testa ut campinglivet, lesa og bada. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Det er lett! Markjordbær, måkeskrik og bølgjeskvulp. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Må jo bli Erfjord det, og alle dei flotte plassane me har her. Eg ville ha starta med Bogsfjorden. Din favoritt-sommarmat – Sommarsalat.

«Sunnhordland» klar for ny Pippi-festvial

Veteranskipet «Sunnhordland» gjentar suksessen frå i fjor og arrangerer ny tur frå Leirvik til Pippifestvalen i Skånevik.
Les mer om:

Får drømmekonsert med Ida Maria

Under Festspillene får Siril Leirvik en konsert bare for seg selv og sine venner. – Jeg kjenner at jeg blir litt nervøs, sier hun.
Les mer om:

Ung mann røykla sentrum med svidd gummi

Gummirøyken lå en stund tjukt i sentrum av Leirvik på Stord i natt. En mann i 20-årene drev med såkalt burning, men visste ikke at en politipatrulje observerte ham.
Les mer om:

Gras og kratt byrja å brenne

Brannmannskap rykka laurdag ettermiddag ut til ein gras- og krattbrann ved Leirvik i Hyllestad.
Les mer om:

Lekkasje på lokal bensinstasjon: – Vet ikke hvor mye diesel som har rent ut

Politiet har opprettet sak og Arbeidstilsynet er varslet etter at en dieselpumpe ved Esso Leirvik på Stord slo seg vrang mandag ettermiddag.

Rykket til melding om brann

Nødetatetene rykket natt til mandag til en melding om brann i Leirvik sentrum.
Les mer om:

Sigvart Dagsland på bedringens vei

Alle konserter i april er avlyst, men både Sigvart Dagsland og bandkollegaene Torjus Vierli og Helge Leirvik på bedringens vei etter frontkollisjonen for to uker siden.
Les mer om:

Sigvart Dagsland på bedringens vei

Alle konserter i april er avlyst, men både Sigvart Dagsland og bandkollegaene Torjus Vierli og Helge Leirvik på bedringens vei etter frontkollisjonen for to uker siden.
Les mer om:

– Viktig med gjennomslag for gode Venstre-sigrar

På 40-årsdagen sin denne veka fekk kulturbyråd Julie Andersland (V) partiet sitt inn i regjering. Sjå Jan Børge Leirvik sitt Fredagsintervju med henne her.
Les mer om:

– Rustangrep kan unngås(pluss)

Tror du en vask med kaldt vann fjerner vegsaltet fra bilen din? Nei, det må tøffere lut til, mener bilpleier Bjørn Leirvik.
Les mer om:

Sjefen glemmer nok aldri å kjøpe kake igjen

Innbyggerne i Leirvik i Hordaland våknet tirsdag til et skremmende syn, etter at arbeiderne på byggeplassen tok hevn for å ikke ha fått kake av sjefen.
Les mer om:

Ho slutta i lærarjobben for å lage undervisningsopplegg for andre lærarar

LEIRVIK (NRK): I ein krevjande kvardag rekk ikkje alle lærarar å lage omfattande undervisningsopplegg. Maren Lie Malmo gir dei moglegheita til å kjøpe seg tid.
Les mer om: