Nyheter om Leidland


I ettermiddag forsvant denne 10.000 år gamle formasjonen

Den enorme flyttblokken har ligget på Leidland på Eigerøy siden istiden, og skal være et symbol for det nye boligfeltet i Leidlandshagen. Torsdag falt blokken ned, men utbyggeren lover at steinen skal reises opp igjen.
Les mer om:

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Tilbake på skolen etter 60 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De gikk ut av Husabø skole i 1965, og siden den gang er det mange av dem som ikke har satt sin fot i lokalene igjen. Tirsdag var trinnet samlet til reunion, med mange gledelige gjensyn og mye mimring. Etter bare noen minutter med med prat i skolegården, kunne man høre det gikk igjen:- Ja, huff! Den skoletannlegen! Hyggelige gjensyn på Husabø.

Bratt læringskurve i brannvesenet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Brannen i Sokndal er den største hendelsen jeg har vært med på til nå. Der hadde jeg i oppgave å lede operasjon og koordinerte folkene i alle sektorer. I tillegg hadde jeg ansvar for styring av skogbrannhelikoptrene. Det var veldig nytt -- og veldig gøy, forteller Otto Leidland.Det meste er nytt for den ferske brannmannen fra Egersund.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

Historier fra Hitlers Tyskland skal fram i lyset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De 20 elevene som tar valgfaget sal og scene på Husabø ungdomsskole, er klare med skoleårets store satsing. Sammen med lærer Norunn Fletcher har de satt sammen et manus hvor handlingen utspiller seg i Hitlers Tyskland.Plukk og miks Deler av manuset har elevene skrevet selv. Andre deler har Fletcher stått for.- Men vi har også hentet mye fra film, tv-serier og diverse andre manus.

Langt mellom passasjerene på 10-kronersbussene

- Hadde det gått buss oftere, hadde sikkert flere tatt bussen. Det tror i det minste jeg, sier passasjer Liv Leidland.
Les mer om:

Madeléne (26) fant synål i bananen hun kjøpte på Coop Extra

26 år gamle Fredrikstad-kvinnen Madeléne Leidland fikk seg litt av et sjokk da det var festet en synål i bananen hun kjøpte på sin lokale Coop Extra.
Les mer om:

Madeléne (26) fant synål i bananen hun kjøpte på Coop Extra

26 år gamle Fredrikstad-kvinnen Madeléne Leidland fikk seg litt av et sjokk da det var festet en synål i bananen hun kjøpte på sin lokale Coop Extra.
Les mer om:

Madeléne (26) fant synål i bananen: – Det er helt sykt

26 år gamle Madeléne Leidland fikk seg litt av et sjokk da det var festet en synål i bananen hun kjøpte på sin lokale Coop Extra.
Les mer om:

Madeléne (26) fant synål i bananen hun kjøpte på Coop Extra

26 år gamle Fredrikstad-kvinnen Madeléne Leidland fikk seg litt av et sjokk da det var festet en synål i bananen hun kjøpte på sin lokale Coop Extra.
Les mer om:

Madeléne (26) fant synål i bananen hun kjøpte på Coop Extra

26 år gamle Fredrikstad-kvinnen Madeléne Leidland fikk seg litt av et sjokk da det var festet en synål i bananen hun kjøpte på sin lokale Coop Extra.
Les mer om:

Fant synål i banan kjøpt på Coop: – Skremmende!

Madeléne Leidland ble stukket av en nål da hun skulle spise en banan kjøpt på sin lokale butikk i Sarpsborg. Coop har anmeldt hendelsen til politiet.

De gode rammene rundt skolegudstjenestene

– Det må være en deltagelse slik at ingen opplever å bli involvert på en måte som kjennes vanskelig, skriver menighetspedagog Madeléne Leidland om skolegudstjenester.
Les mer om:

Bølgeskader på båter

Flere båter som ligger fortøyd på Leidland, ble mellom mandag ettermiddag og tirsdag middag påført skader
Les mer om:

Er fadderuka blitt russetid 2.0?

Madeléne Leidland: – Når flere studenter faller utenfor på grunn av et gjennomgående fest- og alkoholfokus, er ikke fadderuken for alle. Det er blitt en russetid 2.0.
Les mer om:

- Det viser at vi ikke bare er en sykkelby på papiret

I dag ble gang- og sykkelveien mellom Leidland og Leidlandshagen på Nordre Eigerøy offisielt åpnet.
Les mer om:

Gang- og sykkelveien på Leidland: Klar for offisiell åpning

Første del av den nye gang- og sykkelveien på Nordre Eigerøy er klar for offisiell åpning.
Les mer om:

En av åtte er fattige i Fredrikstad – kirkene tilbyr gratis konfirmasjon

– Ingen ungdommer skal oppleve å ikke kunne konfirmere seg på grunn av dårlig råd, sier Madeléne Leidland i Rolvsøy menighet.

Litt forsinket sykkelvei på Leidland

Blir ferdig omtrent til skoleslutt, sier prosjektleder.
Les mer om:

Albert fikk bygd nytt bad for tre måneder siden – nå må alt rives

For tre måneder siden brukte Albert Molid Domaas 200.000 kroner på å pusse opp badet. Nå må han ut med ytterligere 250.000 kroner. – Alt som kan være feil, er feil, sier rørleggermester Stian Leidland hos Aquaflis Comfort Ski.
Les mer om:

Effektiv temperatur er 20 minusgrader: - Ja, vi er iskalde!

- Vi er kaldest i tærne, på knærne og lårene, på fingerne og i fjeset, sier kameratene William Lomeland og Lukas Leidland.
Les mer om: