Nyheter om Lego


For åtte år siden tenkte Harald (43): «Hva om det hadde gått an å leve av lego og fallskjermhopp?»

– Når du blir voksen og skjønner at dette er jo greit å drive med, så innser du at du skulle holdt på hele tiden.
Les mer om:

Må være kreative i den nye SFO-hverdagen: – Skal ikke være en «oppbevaringsplass»

Lokalene til SFO er stengt, de store kassene med lego er ryddet bort og du kan ikke leke med hvem du vil lenger. Nå må de voksne være ekstra kreative for at ungene skal unngå brakkesyke på SFO.
Les mer om:

Politisk korrekt Lego

Det er selvfølgelig de vokse som skal ødelegge. Hvem har hørt om unger som sutrer fordi Lego ikke har noen transpersoner i utvalget? Eller sykkelstier? Men pappa klager.
Les mer om:

Ni høner sørger for landliv midt i sentrum: – Det gir meg ro

Esther, Anna, Lego og Villaksen – og de andre fem hønene bor i et gammelt dukkehus midt i byen. – Dette er veldig artig for ungene.
Les mer om:

Hva skjer med en nasjon som mangler grunnleggende digitale ferdigheter?

Takk til Bernt og til våre flotte partnere som gjorde konferansen mulig! (Her er link til pdf-versjon av presentasjonen) Hør også på Q&A med Jon Niklas Rønning på slutten av videoinnslaget! Ja, det er Norge vi snakker om! Ferske tester viser at 30 % av dagens ungdom ikke behersker tekstbehandling, regneark eller kan håndtere ulike filformat og mappestrukturer. Dette er ikke kun et eldre-problem. Hva er det de ikke kan? Hvordan skjuler de det i hverdagen?

Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb

Den nigerianske vingen Chidera Ejuke ble hentet til Vålerenga i 2017 og underholdt oss i to år før det bar videre til Heerenveen. Ett år etter at 22-åringen forlot humpete gressmatter i nord, kan de fremtidige kampene spilles på Stadio Olimpico, San Siro, Juventus Stadium og de største arenaene i Europa. Det er Corriere dello Sports som hevder Lazio ikke har gitt opp kampen om den nigerianske vingen. Serie A-klubben var med og knivet da Ejuke hadde vokst seg for stor for Eliteserien, men måtte gi tapt til Eresdivisie-klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på en intetsigende 8.

Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg

Mens ligaer, klubber og spillere går rundt seg selv for å finne en løsning på arbeidssituasjonen, vet alle at neste sesong vil komme, uansett hvor uforberedt en klubb måtte være. Hos Liverpool er det snakk om å posisjonere seg for videre utvikling og suksess på balløya og i Champions League. Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet De siste måneden har Werder Bremen-spilleren Milot Rashica vært linket til en mulig overgang til Anfield. Den offensive midtbanespilleren har vært en av de få lyspunktene hos den nedrykkstruede Bundesliga-klubben.

Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

På akademiet til United jobber trenerne aktivt med å tone ned potensialet til Hannibal Mejdri. Ikke for å holde 17-åringen tilbake, men for ikke å legge unødvendig press på unge skuldere. Midtbanespillerens prestasjonene på U18 -og U23-laget har fått Solskjærs oppmerksomhet. I Paris sitter den tidligere ungdomstreneren til det franske supertalentet og mener veien er staket ut for spill på Old Trafford. Les: Når sesongen er over står Liverpool overfor et stort dilemma Reda Bekhti, trener hos Paris FC, husker godt at speidere fra klubber kom luskene for å se niåringen Mejdi spille.

Edinson Cavani har visst bestemt seg

Vi har hørt representanter fra klubber uttale seg selvsikkert om overganger som så og si er i boks – uten at det ender med signatur.

Lego-overskuddet nær doblet

Kirkbi-konsernet, som eier 75 prosent av leketøysprodusenten Lego, hadde i 2019 et overskudd som tilsvarer nesten 26 milliarder kroner.
Les mer om:

Lego-overskuddet nær doblet

Kirkbi-konsernet, som eier 75 prosent av leketøysprodusenten Lego, hadde i 2019 et overskudd som tilsvarer nesten 26 milliarder kroner.
Les mer om:

Lego-overskuddet nær doblet

Kirkbi-konsernet, som eier 75 prosent av leketøysprodusenten Lego, hadde i 2019 et overskudd som tilsvarer nesten 26 milliarder kroner.
Les mer om:

«Dette er hverken et videospill eller vanlig Lego»

Nintendo og Lego inngår spennende samarbeid.
Les mer om:

Solgte Lego-Porsche, men sendte noe helt annet i posten

Istedenfor en Porsche 911 i Lego sendte han en vannflaske og et par sko i postoppkrav til en mann som betalte 1.350 kroner da han hentet pakken. Nå må 24-åringen fra Stokke sone 120 dager i fengsel etter å ha blitt tatt for Lego-svindelen og ti andre forbrytelser.

Lego lover kun grønne klosser

I 2030 skal alle Lego-klosser være grønne, lover den danske leketøysgiganten. Da er det slutt på bruk av plast framstil av fossilt brensel.
Les mer om:

Lego lover kun grønne klosser

I 2030 skal alle Lego-klosser være grønne, lover den danske leketøysgiganten. Da er det slutt på bruk av plast framstil av fossilt brensel.
Les mer om:

Blir Cavani bare en ny Alexis Sanchez for United?

Det var Manchester Evening News som bragte nyheten om at en av verdens beste avsluttere hadde åpnet døren til United. PSG-spilleren går på free transfer til sommeren (hvis ikke noe i mellomtiden endrer seg i Paris) og skal ha sendt sine representanter til Old Trafford med beskjed om at han er klar for United.

Det har snudd for Everton – mister Goodison Park, men får inn 350 millioner

Det er den tidligere Arsenal-eier Alisher Usmanov som posisjonerer seg i den blå delen av Liverpool. Fra tidligere har han rettighetene til sponsorater for Evertons treningsanlegg, nå sikter han seg inn mot indrefileten. Usmanov har skjønt at det til slutt må skje noe hos Everton som sender våren tilbake til Goodison Park etter noen riktig så triste vintre.

Manchester United henter forsvars gigant for 750 millioner

Har Manchester United klart å overtale Napoli til å gi slipp på den meget imponerende senterbacken Kalidou Koulibaly så har de effektivt tettet igjen bak. – Tottenham og Arsenal har begge vært på ballen, men ifølge Den italienske journalisten Fabio Santini er de begge hektet av. 28-åringen er ikke på plass på Old Trafford før til sommeren, sammen med Harry Maguire vil Manchester United få et substansielt kvalitets-løft i bakerste rekke.

Manchester Evening News: Solskjær har tre super-signeringer på blokka

Ole Gunnar Solskjær har den siste måneden tonet ned mulighetene for noen store signeringer. Det blir ingen handel hvis det ikke er helt riktig, har United-manageren roet supporterne med.

Sky Sports: Fortsatt for stor avstand i forhandlingene

Manchester United og Sporting Lisboa har hatt sine møter om Bruno Fernandes. Nå hevder Sky Sports at det meste ligger til rette for at det blir en januar-overgang.

AC Milan selger Fabio Borini

AC Milan selger Fabio Borini til Serie A-kollegene Hellas Verona på permanent basis. Hellas Verona bekrefter tirsdag at de har kjøpt Fabio Borini i AC Milan. -Den 28 år gamle spissen får en kortsiktig avtale med Verona frem til sommeren med mulighet for et år til.

Invitert til verdensfinalen(pluss)

First Lego League-laget fra Seljestad ungdomsskole, Team Pluss, er invitert til Detroit i USA.
Les mer om:

Laget ante ingenting - nå skal Innovative Space Vikings II feire 17. mai i USA

First Lego League-laget fra Rognan er plukket ut til å konkurrere mot andre lag fra hele verden i USA til neste år.
Les mer om: