Nyheter om Lee


Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Netflix med true crime om den rystende historien til Watts-familien

Utad ville ingen gjettet at Watts-familien hadde problemer. Shan’ann Cathryn og Christopher Lee Watts strålte på bilder og videoer sammen med døtrene Bella Marie (4) og Celeste Cathryn (3). Colorado-paret møttes i 2010, og to år senere var de gift. Så kom døtrene, og i 2018 ble Shan’ann igjen gravid – denne gangen med det som skulle bli deres første sønn. 13. august 2018 snur alt. Shan’ann dukker ikke opp til avtaler, og det viser seg at døtrene også er borte. Politiet innblandes, og Chris deltar i letingen. Han stiller også opp i media og håper instendig at de tre skal dukke opp igjen.

Tatiana Maslany får rollen som She-Hulk i Marvel-serien til Disney Plus

Tatiana Maslany har blitt valgt ut av Disney+ og Marvel til å spille She-Hulk. Eller som ble kalt i Norge; Lady Hulk. Dette kommer snart til å bli annonsert, ifølge kildene til Variety. Kanadiske Tatiana Maslany, som har vunnet Emmy for sine mange hovedroller i BBC America-suksesserien Orphan Black, skal spille advokaten Jennifer Susan Walters; kusinen til Bruce Banner alias Hulk. Ved en feiltagelse får hun en blodoverføring fra Bruce, men i motsetning til fetteren har hun mer kontroll på sine grønne superkrefter. Disney+ annonserer premieredatoen snart. Jessica Gao er serieskaper, manusforfat

Lee Mi-rim vant majorturnering etter omspill

Lee Mi-rim fra Sør-Korea vant kvinnenes majorturnering i golf i Rancho Mirage etter omspill med to andre spillere. Det var hennes første majortittel.
Les mer om:

«Jackass»-stjernen Stevie Lee døde brått

Stevie Lee, kjent fra blant annet «Jackass », ble 54 år.
Les mer om:

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

Entrepreneur: Pharrell Williams og Jay-Z hyller svarte forbilder i musikkvideo

Pharrell Williams og Jay-Z går ikke rundt grøten på «Entrepreneur». I musikkvideoen forteller duoen historien til mer enn tjue svarte forbilder.

Den danske milliardæren Thomas Sandgaard har store planer for kjøpet av Charlton

Thomas Sandgaard har blitt så rik på det medisinske teknologiselskapet Zynex at til og med kan kjøpe en fotballklubb uten å bekymre seg for regningene. Thomas har tre store interesser, sprangridning, gitarer og fotball. Nå vil han kjøpe en av Englands gamle fotballklubber Charlton og løfte den med sin enorme lommebok og ideer om hvordan en klubb skal drives. Les: Signerer endelig Barcelona «wonderkid» Xavier Mbuyamba Hvis du lurer på om det er en lett oppgave er det bare å ringe Røkke og forhøre deg.

Hyper milliardær lykkes endelig med å kjøpe engelsk fotballkubb

Thomas Sandgaard ser ut som en rolig og sindig kar, men når du har vært inne i en kjøpsprosess av fem ulike klubber, da fortjener du merkelappen hyper. Den danske forretningsmannen er god for sine milliarder gjennom salg av medisinsk utstyr. Nå hevder han at kun noen formaliteter skal på plass før han kan skaffe seg en Charlton-drakt. Les: Mottok fax med mystisk bud på 3,5 milliarder Det var i et intervju med Radio 4 at han delte sin entusiasme for kjøpet av kriserammede Charlton og hevdet at handelen er i boks om en uke eller to.

Cardi B hyller Barb Wire med Pamela Anderson

Cardi B stiller som filmkarakteren til Pamela Anderson. I natt delte Cardi B flere bilder av seg selv hvor hun poserer som Pamela Anderson i Barb Wire. «Give it to Barbi», skriver rapperen, uten å gi noe mer info. Er det promobilder til hennes kommende andre album? Eller skal hun spille inn en ny versjon av actionfilmen fra 1996? (Atlantic/Warner) Barb Wire med Pamela Anderson ble slaktet av ca.

Bekreftet: Dansk milliardær tar sats for oppkjøp av kriserammet engelsk fotballklubb

Thomas Sandgaard har jobbet seg opp en anselig formue gjennom suksessen med produksjon av medisisk utstyr. Hva er da mer naturlig enn å kjøpe seg en engelsk fotballklubb. Charlton Athletic har som resten av de mindre klubbene i England møtt virusveggen og leter febrilsk etter nødløsninger for å styre seg gjennom krisen. London-klubben ble stiftet tilbake i 1905 og «holder til» i engelske tredjedivisjon med alle gleder og sorger dette måtte innebære.

Trodde de kunne friste Steven Gerrard til å forlate Rangers

Nei, det er ikke snakk om en av gigantene. Denne gangen er det lille Bristol City som mente de ville være perfekt for Liverpool-legenden. Assistenttrener Dean Holden ble kastet inn i Championship-gryta da han ble bedt av Bristol om å ta plassen til manager Lee Johnson på tampen av sesongen. Holden styrte Bristol inn til en overlevbar 12. plass, og har nå blitt belønnet med den permanente manager-jobben. «I’m going to give everything I’ve got to make this club successful.» Dean Holden’s first interview as #BristolCity Head Coach!

Fulham til opprykksfinale tross hjemmetap

Stefan Johansen så kampen fra benken da Fulham slo ut Cardiff med 3-2 totalt og tok seg videre i mesterskapsseriens playoff. 1-2-tapet torsdag holdt til finale. Nordmannens lag hadde to mål å gå på i torsdagens kamp, etter å ha vunnet den første kampen 2-0. Men det ble tidlig grunn til nervøsitet da laget fikk en tidlig kalddusj da Curtis Nelson headet inn en corner etter bare åtte minutter. Les: Det ser ut til at Tanguy Ndombele slipper unna Tottenham Men Fulham svarte med en gang, etter å ha gått rett i angrep fra avspark.

Anmeldelse av First Cow: Hvis du bare skal se én film om en ku i år – se denne

First Cow anbefales. Men husk: Historien handler om en ku, og filmen beveger seg i samme tempo. Kelly Reichardt-regisserte First Cow er den første fysiske screener-DVD-en til å bli sendt ut til samtlige medlemmer av The Academy som potensiell Oscar-kandidat for beste film. Mange har allerede omtalt den som en av årets beste. Men bør du se A24-filmen om en ku og mennene som melker den? (A24) Året er 1820. Otis Figowitz (John Magaro fra Orange is The New Black), eller Cookie som han kalles, reiser rundt i Oregon med en gjeng jegere.

Steven Gerrard sa nei, men en annen Liverpool legende vil veldig

Blues er fortsatt på utkikk etter en ny manager, etter at Pep Clotets opphold på St. Andrew’s ble avsluttet etter mindre enn en sesong. – Planen var at han skulle bli i det minste ut sesongen, men da alle pilene begynte å peke nedover ble de enige om å avslutte tidlig. – Mens Birmingham City leter har de satt Steve Spooner og Craig Gardner til å lede klubben. Ifølge Bristol Live var ikke Championship klubben fristende nok for Rangers manager Steven Gerrard som har avslått et kontret tilbud om å overta managerstolen.

Daniel Lewis Lee er henrettet

Amerikanske myndigheter har gjennomført sin første føderale henrettelse på 17 år, melder nyhetsbyrået AP. Henrettelsen skjedde til tross for motstand fra ofrenes familie.
Les mer om:

Første på 17 år

USAs høyesterett ga i dag klarsignal til å gjenoppta føderale henrettelser. Trippeldrapsdømte Daniel Lewis Lee (47) ble dermed den første fangen USAs føderale myndigheter har henrettet på 17 år.
Les mer om:

Barnebarnet (8) drept: Hun vil spare livet til trippelmorder

Daniel Lewis Lee er dømt for overlagt drap på hennes datter, barnebarn og svigersønn. Earlene Peterson (81) ber likevel om at livet hans blir spart.
Les mer om:

Drepte mor, far og datter (8) for å få tak i våpen og penger

Mandag skulle Daniel Lewis Lee (47) henrettes i det som er den første føderale henrettelsen i USA på 17 år, men henrettelsen ble stoppet i siste øyeblikk.
Les mer om:

Mr. Harrigan’s Phone: Netflix’ kommende Stephen King-film har en magisk iPhone 1

Stephen King har skrevet mange sjuke historier. En av de mer pussige er Mr. Harrigan’s Phone, som ifølge Netflix nå blir filmatisert. (Nedenfor er en introduksjon til handlingen. Ikke les hvis du ikke ønsker å vite noe om hva som skjer i starten av historien.) Handlingen i novellen starter i 2007; året Apple slapp sin første iPhone. Tenåringen Craig gjør småjobber og oppdrag for den eksentriske milliardæren Mr. Harrigan, som nylig flyttet til den vesle byen i Maine hvor Craig bor. De blir fort venner, og når gutten vinner penger på et lodd som Mr.

Young Thug om Drake-dissen: – Pusha T er svak

Young Thug gir tommelen ned til Pusha T. På Pop Smoke-låten «Paranoid» med Young Thug, Gunna og Pusha, velger sistnevnte å bruke verset sitt på å disse Drake. Da Thug fikk høre verset til G.O.O.D.

Pusha T disser Drake via Pop Smoke på Paranoid

Pusha T er ikke ferdig med Drake. Den langsinte artisten til Kanye West har et vers på Pop Smoke-låten «Paranoid», som lyder som en diss mot hans nemesis fra Toronto. Selv om ikke Drake blir nevnt med navn. Låten, som også gjestes av Young Thug og Gunna, skulle med på albumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Men den ble trukket i siste liten. Pusha kaller Dizzys trusler for tomme, og gjør narr av kanadierens bruk av  jamaicansk patois. Han referer til sin egen låt «Blocka» fra 2012 med Travis Scott og Popcaan.

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse

19-åringen kjenner ikke et liv utenfor Liverpool og har satset alt på å komme seg opp i klubbsystemet. Nå blir Curtis Jones belønnet med fem år og potensialet til å løfte en haug med troféer. Jones er en av Jürgen Klopps favoritter, og ble gitt muligheten til førstelagsdebut i januar 2019. I sin andre kamp i EFL Cup-kampen mot Milton Keynes Dons spilte tenåringen seg like godt inn som Player of the Match.