Nyheter om Lee


Snusalarm i engelsk fotball

Bruk av snus er blitt et stort problem i engelsk fotball, mener tidligere Sunderland-trener Lee Johnson.
Les mer om:

Snusalarm i engelsk fotball

Bruk av snus er blitt et stort problem i engelsk fotball, mener tidligere Sunderland-trener Lee Johnson.
Les mer om:

Snusalarm i engelsk fotball

Bruk av snus er blitt et stort problem i engelsk fotball, mener tidligere Sunderland-trener Lee Johnson.
Les mer om:

Avviste pavens bønn – Ernest ble henrettet

Natt til onsdag ble Ernest Lee Johnson henrettet i Missouri. Flere mener avgjørelsen var grunnlovsstridig.
Les mer om:

David Lee Roth gir seg

Den opprinnelige frontfiguren i Van Halen, David Lee Roth (66), sier i et intervju med Las Vegas Review-Journal at han gir seg.
Les mer om:

Gennaro Gattuso tar over Premier League klubb hvis de er villige til å spille røft

AC Milan legende og hissigpropp Gennaro Gattuso var innom Fiorentina en snarvisitt etter han røk uklar med Napoli eier Aurelio De Laurentiis. – Han var i sommer på besøk hos Tottenham og var «helt sikkert» London klubbens neste manager, men rett før kontrakten skulle skrives ombestemte han seg. Ryktene vil ha det til han syntes styreleder Daniel Levy var en slappfisk. Nå skal han være hyperaktuell for en ny Premier League klubb, det spørs bare om han synes Newcastle sin toppsjef Lee Charnley er noe mer underholdene.

Hovland tidlig ut i Ryder Cup

Viktor Hovland spiller sammen med engelske Paul Casey når Ryder Cup i golf innleder fredag med fire foursomes-kamper. De får sylskarp motstand. Det er 12 spillere på hvert lag i prestisjeduellen mellom USA og Europa, og åtte av dem ble valgt til å delta i foursomes, der spillerne slår annenhver gang på samme ball. Hovland og Casey skal duellere med Dustin Johnson og Collin Morikawa. Spillerne slår ut 14.21 norsk tid. Johnson og Morikawa er nummer to og tre på verdensrankingen. Bare spanske Jon Rahm er foran dem.

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt».
Les mer om:

Juventus savner pisken til Ronaldo

Flåste sagt, men når verden har sett hvilke krav Ronaldo setter til seg selv og spillerne rundt seg, er det lov å være litt flåsete når den gamle dame har begynt å virke gammel uten CR7. På søndag var den tidligere Serie A-tittel grossisten på vei mot sin første seier med 1-0 ledelse over AC Milan. Alvaro Morata gjorde jobben etter fire minutter og Juventus styrte deler av kampen. Frem til det 76. minutter. Ante Rebic sørget for utligning og snøt Juve for sin første seier på fire kamper.

Politiet gjorde skremmende funn på gutterommet – gutter (13 og 14) pågrepet

To skoleelever ved en ungdomsskole i Lee County i Florida er siktet for å ha planlagt storstilt skoleskyting. – Kunne blitt den neste Parkland-massakren.
Les mer om:

Ronaldo innførte et nytt regime hos Manchester United

Det virker som ingen Ronaldo-sak er for liten. Vi er også påvirket av at CR7 are calling the shots i verdens tøffeste liga, og bringer en harmløs Ronaldo-historie, som likevel beskriver hvilken innflytelse 36-åringen har på United-gjengen. Det er reservekeeper Lee Grant som deler opplevelsen fra spillerhotellet før Newcastle-kampen. Les: Tallene fra Ronaldos comeback som forklarer hvorfor Klopp ikke har noen grunn til å være happy -Det var fredag kveld på spillerhotellet. Som dere sikkert vet, avslutter man som regel middagen sin fredag aften med litt usunne saker.

Kontroversiell statue fjernet i Virginia

Til jubel fra de fremmøtte fjernet myndighetene en gigantisk statue av sørstatsgeneralen Robert E. Lee.
Les mer om:

Sørstatsmonument fjernet i Richmond

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Richmond i Virginia i USA er nå tatt ned. En stor kran heiste ned statuen onsdag foran jublende tilskuere.
Les mer om:

Sørstatsmonument fjernet i Richmond

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Richmond i Virginia i USA er nå tatt ned. En stor kran heiste ned statuen onsdag foran jublende tilskuere.
Les mer om:

Musikeren Lee «Scratch» Perry er død

Den jamaicanske musikeren, produsenten og låtskriveren Lee «Scratch» Perry er død, 85 år gammel. Han ses på som en foregangsfigur for dubsjangeren.
Les mer om:

Reggae-legenden Lee «Scratch» Perry er død

Sangeren og musikkprodusenten ble 85 år gammel.
Les mer om:

Flere artister klare for Bodøs nye storstue – disse kommer

Morten Abel, CC Cowboys og Grant Lee Philips er klare for Svømmehallen scene.

Manchester Uniteds beste leker på et nivå milevis under sitt eget

Birmingham fans tror ikke det de ser og tipper at Tahith Chong blir den første i fotballhistorien som vinner Ballon d’Or mens han spiller i Championship. – Man kan lure på klokskapen til de ansvarlige på Old Trafford for den unge nederlenderen spiller på et ekstremt høyt nivå. En ting er helt klart, etter dagens slappe 1 – 1 kamp mot Southampton kunne Manchester United trenge litt Tahith Chong magi.

Denis Law: Ballon d’Or vinner og ‘Holy Trinity’ medlem har fått Alzheimers

Det Denis Law nå gjør, ved å gå ut og fortelle om sykdommen på et tidlig tidspunkt er utrolig viktig og noe som andre som opplever noe lignende kan tjene på å også gjøre. Det er en ekte klubblegende med 237 mål på 404 kamper for Manchester United som nå forteller han har fått diagnosen Alzheimers og vaskulær demens. – Jeg forstår hva som skjer og det er derfor jeg vil snakke om min situasjon mens jeg kan, for jeg vet det kommer dager hvor jeg ikke vil forstå og jeg hater tanken på det akkurat nå, skriver 81-åringen i en uttalelse på Uniteds hjemmeside. Everybody is with you in this b

Scott Dann forlater Crystal Palace etter syv år

Det ble aldri verken Liverpool eller Everton for Scott Dann til tross for at han er født i Liverpool, det var en viss interesse fra begge Merseyside i forkant av forsvarsspillerens overgang til Birmingham for 12 år siden. 34 år gamle Scott Dann er ikke sikker på om han skal fortsette karrieren nå som han ikke lenger er en del av Crystal Palace. «Jeg vil takke managerne, lagkameratene og støtteapparatet jeg har jobbet med gjennom disse minneverdige sju årene. Jeg føler jeg har har vært gjennom alt du kan oppleve som fotballspiller i denne perioden.

QPR-manageren digger Stefan Johansens spesialkompetanse

New contract. New captain. New season, skrives det poetisk på twitter fra QPR. Manager Mark Warburten forlenger og har valgt ut sin største leder på banen før sesongstart. -I am delighted å ha Stef som min kaptein, og han vil bli assistert av Lee Wallece som visekaptein. Det er avgjørende å ha lederskap i garderoben, og selv om vi har en ung tropp, har vi en gruppe med virkelige ledere. Les: Leeds kan bli de første til å kjenne på Manchester Uniteds nye superkrefter For Walburten var valget av Stef og Wallece naturlig.

Queens Park Rangers nye kaptein heter Stefan Johansen

Etter et halvt års vellykket låneopphold fra Fulham ble Stefan Johansen Queens Park Rangers spiller på permanent basis. – Nå får han større oppgaver. «Det er en spesiell ære for meg, og det kommer med et visst ansvar. Dette vil ikke endre hvordan jeg er eller hva jeg gjør» sier Johansen om å få kapteinsansvaret for Loftus Road-laget. Les: Aston Villa takker for minnene og milliarden I’m honoured to be named captain for @QPR. I can’t wait for the season to start and see everyone back in the stadium. Thanks for all the support.

Jamie Lee Curtis: – Så på med undring og stolthet at sønnen vår ble til datteren vår

Skuespiller Jamie Lee Curtis (62) åpner for første gang opp om hvordan det var å følge sønnens overgang til å bli kvinne.
Les mer om:

Lee sikret amerikansk turn-gull

Sunisa Lee tok gullet i kvinnenes individuelle mangekamp i turn i Tokyo-OL. Dermed ble det amerikansk gull selv om superstjernen Simone Biles ikke stilte. Kjempefavoritten Biles var best i kvalifiseringen, men trakk seg underveis i lagfinalen og stilte heller ikke i torsdagens individuelle mangekamp. Biles, som har vært åpen på at hun trenger tid på å pleie sin mentale helse, fulgte i stedet lagvenninnene fra tribunen og var med på gulljubelen etter at Sunisa Lee var kåret til olympisk mester.
Les mer om:

Ederson lar seg med glede binde til masta frem til 2028

Manchester City har ikke de samme utfordringene på keepersiden som en rekke andre Premier League klubber, de har en selvskreven førstekeeper i brasilianske Ederson som allerede har en langsiktig kontrakt. Den brasilianske keeperen fikk en ny avtale i mai 2018, på slutten av sin aller første sesong på Etihad Stadium, i anerkjennelse for sitt bidrag til den første Premier League-tittelen av Pep Guardiolas regjeringstid. 27 år gamle Ederson Moraes har det som plommen i egget og da Manchester City, som han allerede har avtale med frem til sommeren 2025 ønsket å utvide og forbedre, skal han