Nyheter om Lee


Erling Haaland er nå en av de 20 største

Den italienske avisen Tuttosport startet det hele, og har senere involvert de største sportsavisene til å delta i jobben med å kåre årets unge fotballspiller i Europa. Det sier mye om hvor lenge de har holdt på med utdelingen, da 32-åringen Lionel Messi står som tidligere vinner.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

Gjengmedlemmer dømt for drapet på ni år gamle Tyshawn

Ni år gamle Tyshawn Lee (9) ble lurt inn i et smug og skutt på kloss hold. Fire år senere er gjengmedlemmene Dwright Boone-Doty (25) og Corey Morgan (31) dømt for drapet.
Les mer om:

Puppe-flash for Post Malone som norske memes

Pupper for Posty. I helgen ble Post Malone åpenbart imponert over en kvinnelig fan i Minnesota, som flashet ham fra første rad. Et skjermbilde fra Instagram Stories gikk viralt – og ble til memes. Men norske Twitter-brukere har foreløpig ikke vært like flittige som de amerikanske, så 730.no laget et par erkenorske varianter:           Post Malones tredje album Hollywood’s Bleeding tok førsteplass på Billboard 200 og førsteplass på VG-lista og har vært på toppen i tre uker på rad. Settet har med gjestene DaBaby, Future, Halsey, Meek Mill, Lil Baby, Ozzy Osbourne, Travis Scott, Swae Lee og

The Weeknd debuterer som skuespiller med seriøs Adam Sandler

Klarer du å ta Adam Sandler på alvor? Med over 60 filmroller er 53-åringen først og fremst kjent for lettbeint humor, men han har også sine seriøse øyeblikk. Som i Paul Thomas Andersons Punch-Drunk-Love fra 2002, og Noah Baumbachs The Meyerowitz Stories i 2017. De fleste har sett ham i komedier som The Wedding Singer (1998), Grown Ups (2010), 50 First Dates (2004), Click (2006) Netflix’ The Ridiculous 6 (2015).  Valgene har kanskje ført til at han per dags dato ikke har blitt Oscar-nominert én gang. Adam Sandler ble nominert til Golden Globes for Punch-Drunk-Love (han vant ikke), men kan skryt

Gåsehud! Se den nye traileren til Frozen 2

Langt borte, så langt nord man kommer…  Den nye traileren til Frozen 2 er her, og vi får stadig flere nikk til Norge. I oppfølgeren til Disney-suksessen fra 2013 møter vi ur-norske troll, og selv soundtracket er norsk – i bakgrunnen hører vi nemlig stemmen til Vestlandets egen Elsa, Aurora Aksnes. I den nye traileren får vi flere rørende øyeblikk mellom søsterduoen Elsa og Anna.  Den nye snutten hinter også om at vi kanskje får vite opphavet til Elsas magiske krefter. Og kanskje har Anna mer på lager enn vi først trodde? Vi møter også denne søtnosen: excuse me frozen 2..

Åpner opp om nettmobbing og selvmordsforsøk

Det nærmeste vi har Spice Girls i 2019? Popgruppen Little Mix ble satt sammen i den britiske utgaven av talentkonkurransen X Factor i 2011. De stakk av med seieren i programmet og har, i motsetning til de fleste andre X Factor-vinnere, holdt koken siden. (Husker du Ben Haenow, Matt Cardle og Melanie Amaro?

Marliesia Ortiz arrestert for å ha slått og nikket til Swae Lee

Langsint? Marliesia Ortiz, ekskjæresten til Swae Lee, ble arrestert for å ha angrepet ham. Dette skal politiet ha bekreftet til TMZ i kveld. Episoden skal ha skjedd i forrige måned. 21-åringen, som ble sammen med Rae Sremmurd-halvdelen i 2017, kranglet med Swae utenfor huset hans i Los Angeles, noe som endte med at hun nikket og slo ham. (Instagram/marlie) Det var dog Marliesia som ringte politiet. Først anklaget hun ham for seksuelt overgrep og kveling, for så å innrømmeat bråket startet fordi slo ham. Det endte med at Marliesia ble lagt i håndjern og arrestert.

– Boris’ parti er engelsk nasjonalisme

LONDON (NRK): – Jeg kjenner ikke det konservative partiet igjen, sier Phillip Lee, mannen som tok flertallet fra statsminister Boris Johnson da han forlot regjeringspartiet i protest mens statsministeren talte.

Satan, for en sjuk snutt fra Billie Eilish

– My Lucifer is lonely… Billie Eilish tar styggen på ryggen – og djevelen på sin – skulder til et nytt nivå. Musikkvideoen til «all the good girls go to hell», som hun slapp i kveld, er bokstavelig talt lit. Men også guffen. Lucifer er tradisjonelt en fallen engel, opprinnelig nærmest Gud, men deretter identifisert med Djevelen. I snutten får 17-åringen vinger og faller ned til helvete. Eller til helvete på jord? (Instagram Stories) Los Angeles-jenta benytter anledningen til å minne om jordklodens klimakrise og FNs klimatoppmøte 23. september.
Les mer om:

Ozzy bidrar på Post Malones nye album

Den er variert – i spennet Ozzy Osbourne, SZA, Halsey, Travis Scott, Meek Mill, Young Thug, Future, Swae Lee, Lil Baby og Da Baby. Hollywood’s Bleeding er tredje langspiller ut fra Post Malone, og følger opp 2018-utgivelsen beerbongs & bentleys. Blant sporene er Post Malones seneste singler Wow og Goodbyes med Young Thug om bord, så vel som fjorårets Sunflower med Swae Lee, melder Pitchfork. LES OGSÅ: Feirer høsten med nytt album. Post Malone legger neste uke ut på turneen « Runaway » med Swae Lee. Fra 14. september til 21.
Les mer om:

Poppete Post Malone går over lik for Rapunzel

Etter å ha blitt drept i videoen med Young Thug, serverer Post Malone en ny episk snutt. Denne gangen som ridder som går over lik – bokstavelig talt – for å finne sin Rapunzel. Jepp, her er det ingen drugs, bunker med sedler eller halvnakne jenter som twerker.

Mannen som veltet Boris' flertall

Konservative Phillip Lee forlot i kveld plassen sin, gikk over gulvet i Parlamentet og satte seg hos Liberaldemokratene.
Les mer om:

Boris Johnson mistet flertallet

Statsminister Boris Johnson har mistet flertallet i parlamentet etter at tidligere justisminister, Phillip Lee, hoppet av til fordel for Liberaldemokratene.
Les mer om:

Influencer får kjendisstøtte etter rehab-avsløring

Åpner seg om avhengighet og angst. Cameron Dallas ble stjerne via Vine. Du vet, appen som hadde sin storhetstid i 2014, hvor man kunne dele korte – helst humoristiske – snutter. Tidlig i 2013 meldte 730 om «awesome app-hitvarsel.» Se bloggens ymse jomfruklipp på videodelingstjenesten her. Det Twitter-eide konseptet ga unge mennesker en ny plattform å vise seg frem på. Cameron Dallas var en av dem som slett ikke skuslet bort muligheten. (Festlig fakta: Det gjorde heller ikke Shawn Mendes.

Thomas Hayes er ikke redd for kritikk: – Folk får mene hva de vil

Det er ikke mange artister som starter karrieren med 1,2 millioner fans i ryggen. Men så er heller ikke de fleste artister som Thomas Hayes. Etter Skam har de unge stjernene gjort mye forskjellig, sjekk ut 730s store oversikt her. Thomas Hayes er dog den første som satser på musikk etter den gedigne seriesuksessen. (Adam Ezzari var allerede artist da han fikk en rolle i sesong 4.) I dag slapp Asker-gutten debutsingelen «Where I Belong» via Sony Music. HAYES er produsent og DJ, mens andre står for vokalen.

Brad Pitt drar til Mars – se spektakulær trailer

2019 bør bli et innbringende år for Brad Pitt. Den karismatiske eksen til Angelina Jolie og Jennifer Aniston fyller 56 i år, men holder fortsatt koken som Hollywood-hunk. Sist sett som fryktløs stuntmann i Once Upon a Time in Hollywood, som hadde norgespremiere denne helgen. Snart er Brad også klar som astronaut. James Gray-regisserte Ad Astra har ikke fått like mye medieomtale som Tarantinos niende, men Once Upon a Time in Hollywood-oppsvingen bør hjelpe litt på billettsalget. I den kommende science fiction-thrilleren får Brad Pitt aka Roy McBride flere nøtter å bryne seg på. Jorden står oven

Ber Tarantino holde kjeft

Shannon Lee er datteren til martial arts-legenden Bruce Lee.
Les mer om:

Lee ble første døve spiller med seier på ATP-touren

Lee Duck-hee hørte ikke publikums jubel etter at han skrev tennishistorie mandag. 21-åringen ble første døve spiller som har vunnet en kamp på ATP-touren.
Les mer om:

Lee ble første døve spiller med seier på ATP-touren

Lee Duck-hee hørte ikke publikums jubel etter at han skrev tennishistorie mandag. 21-åringen ble første døve spiller som har vunnet en kamp på ATP-touren.
Les mer om:

Lee ble første døve spiller med seier på ATP-touren

– Folk pleide å gjøre narr av meg for funksjonshemningen min, sier Lee Duck-hee.
Les mer om:

Lee ble første døve spiller med seier på ATP-touren

Lee Duck-hee hørte ikke publikums jubel etter at han skrev tennishistorie mandag. 21-åringen ble første døve spiller som har vunnet en kamp på ATP-touren.
Les mer om:

Lee Rochester forteller dansk presse om tiden i OBOS-ligaen

I vinter kom danske Lee Rochester til Nest-Sotra for spill på nest øverste nivå i Norge. Noen måneder senere bærer det sannsynligvis tilbake til Danmark. En skulderskade i juni satte 25-åringen ut i en periode. – Da jeg kom tilbake til klubben efter opptreningen, sa treneren til meg at klubben var i økonomiske problemer, og siden jeg var én av profilene, ville de forsøke at selge mig, begynner Rochester til bold.dk. (Her har du resten av intervjuet med bold på originalspråket:) – Det havde jeg respekt for, men selvfølgelig ville jeg ikke sige ja til hvad som helst.

Daniel Craig leder an i stjernespekket Agatha Christie-hyllestfilm

«Knives Out» er tittelen på regissør Rian Johnsons nye film.
Les mer om:

Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen og Hollywood det de vil ha

I en av scenene i Once Upon a Time in Hollywood, spiser den fremadstormende filmstjernen Sharon Tate sitt siste måltid på El Coyote i West Hollywood. Et par minutters gange bortenfor den klassiske restauranten ligger New Beverly Cinema. Da Quentin Tarantino vokste opp i Los Angeles på 60- og 70-tallet var han oppslukt av filmer, og kinoen ble hans favoritt. Senere ble små kinosaler truet av store kinokomplekser, og i 2007 stanset Quentin planene om å rive bygget ved å kjøpe kinoen.