Nyheter om Lee


Bayern viser Dortmund hva de har i vente

De som trodde fotballspillerne kom til å snuble rundt i 90 minutter etter nesten to måneders pause, må tro igjen. Bayern München tok like godt og passerte en helt spesiell rekord i Bundesliga. Eintracht Frankfurt forsøkte tappert i andre omgang å gi Bayern konkurranse, men da det til pause allerede sto 3-0 til Hansi Flick og gjengen, dreide det seg om forlate banen med noe av æren i behold. Les: Lee Bowyer: Premier League trenger Leeds Bayern ga seg først da det sto 5-2. Dermed nådde Bundesliga-giganten 80 mål frem til 27. runde.

Lee Bowyer: Premier League trenger Leeds

Noen som husker Charlton-manageren fra hans dager med knotter under skoene? Nå mener 43-åringen at Premier League blir fattig uten Leeds, skulle sesongen bli kansellert i Championship. Bowyer spilte atten år som profesjonell og fikk med seg runder for: Leeds, West Ham, Newcastle, Birmingham og Ipswich. Det begrenset seg til én kamp for det engelske landslaget, men med 397 Premier League-kamper i kroppen, er Bowyer en som huskes godt på balløya, ikke minst på Elland Road. | #OnThisNight in 2000, #LUFC defeated @acmilan 1-0 in the Champions League.

Hevdet coronapandemien var falsk – så ble han selv smittet

Floridamannen Brian Lee Hitchens hevdet coronapandemien var en falsk krise. Så ble han og kona selv smittet. Nå ber han innstendig folk om å lytte til ekspertenes råd.
Les mer om:

Da 5 Bloods: Spike Lee slipper traileren til sin Netflix-film

Spike Lee har flaks som slipper sin nye film via Netflix, jamfør koronakrisen. Netflix er også heldige som får en ny Spike Lee-joint. Hans forrige, BlackkKlansman fra 2018, ble Oscar-nominert til årets beste film. Traileren til Da 5 Bloods kom i kveld. Se den nedenfor. Den legendariske regissørens nye film handler om fire afrikansk-amerikanske krigsveteraner som tjenestegjorde i Vietnam.

Satser på Spider-Man

Som eneste strømmetjeneste i Norden kan Viaplay også by på den nye filmen i rekken: «Spider-Man: Far From Home». «Et Spider-Man-maraton med alle filmene sørger for 15 timer og 27 minutter med actionfylt underholdning», heter det i pressemeldingen. Superhelten Spider-Man, som i sivilt heter Peter Benjamin Parker, hører til i Marvels stall og er skapt av Stan Lee og Steve Ditko.
Les mer om:

80-tallsfilmen Hellraiser blir HBO-serie

HBO lager TV-serien Hellraiser, basert på skrekkfilmene med Pinhead. Streamingtjenesten og kanalen har sikret seg rettighetene og hyret David Gordon Green til å regissere piloten og flere av episodene ifølge Deadline. Manus til HBO-versjonen av Hellraiser er ved Michael Dougherty (Superman Returns, X2: X-Men United, X-Men: Apocalypse) og Mark Verheiden (Hemlock Grove, Daredevil, Ash vs Evil Dead). Premieredatoen og skuespillerne er ennå ikke annonsert. HBO har hyret regissør David Gordon Green til å gjøre TV-showet Hellraiser.
Les mer om:

Lei å være jomfru? Netflix serverer Never Have I Ever med Maitreyi Ramakrishnan

Du kjenner til konseptet til Netflix’ Never Have I Ever. Upopulær, pliktoppfyllende jente får lyst til å være yolo, hooker opp med populær gutt.

Her er de 13 dårligste Marvel-filmene

Marvel-filmene med dårligst karakter hos IMDb. Ikke sosial distanser deg med disse. Det var flere Marvel-filmer før Marvel Cinematic Universe-fasene starten med Iron Man i 2008, inkludert flere dårlige. Men MCU har også noen svin på skogen. Basert på stemmer hos IMDb, rangerer vi de 13 Marvel-filmene med lavest score.

Siktet for terrortrussel etter korona-challenge på TikTok

Fra viral på TikTok til varetekt for terrortrussel. #coronachallenge går fortsatt sin seiersgang over hele kloden, ettersom TikTok ennå ikke har deaktivert emneknaggen. Nå har hashtaggen 542,7 millioner visninger, fylt med snutter hvor folk viser at de ikke er bekymret for koronasmitte. En som har gått viralt er Cody Lee Pfister. – Hvem er redd for koronavirus?
Les mer om:

Grant Lee Philips til Bodø

Kritikeryndlingen Grant Lee Philips tar turen tilbake til Bodø. Han skal spille i Stormen lille sal 26. september.
Les mer om:

Dansk ving tilbake i Norge

Lee Rochester Sørensen som du husker fra Nest-Sortra sist sesong før de byttet navn til Øygarden har signert for Raufoss.

Bekreftet: Manchester United har 1/4 av keeperkabalen på plass

Lee Grant har bestemt seg for at han digger tilværelsen på benken hos United. Den kom litt feil ut, men når du forlenger kontrakten som 3. keeper etter David de Gea og Sergio Romero, da har du akseptert at kampene tilbringes på benken. 37-åringen spiller en viktig rolle i helheten til United, selv om han bare har blitt kalt inn til én Europaligakamp så langt i sesongen og er for tiden ute med skade. Blir de Gea skadet i sesong-innspurten, blir Grant plutselig en spiller som må kalles inn som backup for Romero når United trenger seire som mest.

De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Spike Lee hedret Bryant på den røde løperen under Oscar-utdelingen

Ekstravagante antrekk preget den røde løperen da filmeliten og andre kjendiser ankom Oscar-utdelingen søndag kveld. Spike Lee valgte å hedre avdøde Kobe Bryant.
Les mer om:

Spike Lee hedret Bryant på den røde løperen under Oscar-utdelingen

Ekstravagante antrekk preget den røde løperen da filmeliten og andre kjendiser ankom Oscar-utdelingen søndag kveld. Spike Lee valgte å hedre avdøde Kobe Bryant.
Les mer om:

Steve Bruce redd for å miste Longstaff brødrene

Manager Steve Bruce har innrømmet at han blir engstelig for fremtiden til Newcastle United-brødrene Sean og Matty Longstaff ettersom en forlengelse av kontrakten lar vente på seg. Brødrene som har kommet opp gjennom akademisystemet har vært i samtaler med klubben en god stund. 22 år gamle Sean dukket i fjor opp som en aktuell spiller for Manchester United og etter at 19 år gamle Matty scoret vinnermålet i sin Premier League debut i oktober er Steve Bruce redd for at de begge fristes over til Old Trafford.

«Venner for livet»-gjengen er klare for en gjenforening

Ifølge NME har alle seriens skuespillere, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, signert en avtale med Warner Bros om å gjenforenes for én episode. Episoden vil bli å se på HBO Max og kommer til å være én time lang. LES OGSÅ: Operaen får refs etter Netflix-stunt. Dette skjer i kjølvannet av måneder med rykter om at skuespillerne i den populære 90-tallsserien ville bli gjenforent. I fjor høst var det flere medier som skrev at skuespillerne og serieskaperne hadde takket ja til å medv
Les mer om:

Suksessfilmen «Knives Out» får oppfølger

«Knives Out» har vært en real suksess for filmstudioet Lionsgate, noe som gjør sitt til at dramakomedien skal få en oppfølger, melder Variety. Det er uklart hva oppfølgeren skal handle om, og hvilke av skuespillerne fra originalen, som Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette og Chris Evans, som skal bli med på en ny runde. LES OGSÅ: GAFFA presenterer egen scene på by:Larm. «Knives Out» handler om en eksentrisk detektiv (Craig) som etterforsker et dødsfall.
Les mer om:

For Lee (29) ga vindmøller til havs en ny mulighet i livet

Han så seg om etter noe nytt å gjøre og fant havvindmøller. Nå er Lee Houghton (29) sikker på at han har tatt et valg for livet.
Les mer om:

Polaroid: Til helgen slipper Netflix horror-filmen til norske Lars Klevberg

High school-horror i norsk regi. Etter en uheldig lansering som satte filmen på vent, har Lars Klevbergs Polaroid nå gått til Netflix. Skrekkfilmen slippes hos streaming-giganten søndag 9. februar ifølge The Hollywood Reporter. Polaroid er basert på 2015-kortfilmen med samme navn, også laget av Lars Klevberg. I spillefilmen følger vi den litt enslige vgs-studenten Bird Fitcher som får et gammelt polaroidkamera med bekmørke, mystiske hemmeligheter.

A Quiet Place 2: Den nye teaseren har en overraskelse

Er du klar for A Quiet Place: Part II? Den første smakesnutten til oppfølgeren ga oss troen på at dette kan bli heftig. Nå har filmen fått en kort teaser, med et gledelig gjensyn.
Les mer om:

Ledell ble henrettet i 2017: - Svært urovekkende

Ledell Lee hevdet at han var uskyldig, men i 2017 ble han henrettet. Nå krever søstera å få utlevert bevismaterialet for å teste det på nytt.
Les mer om:

Hun synger tittellåten til den kommende James Bond-filmen

Det ble bekreftet på den offisielle James Bond-kontoen på Twitter tirsdag. 18-åringen har skrevet låten sammen med sin bror Finneas O’Connell og er i disse dager i studio for å spille inn låten, ifølge Sky News. LES OGSÅ: Regissørlegenden Spike Lee blir historisk. Hun er den yngste artisten noensinne som synger og har skrevet en tittellåt til en Bond-film. The #NoTimeToDie title song will be performed by @billieeilish. Billie has written the song with her brother @finneas and is the youngest artist in history to write and record a James Bond theme song.
Les mer om:

Spike Lee blir sjef for Cannes-juryen

Den amerikanske regissøren Spike Lee ble tirsdag utnevnt som juryleder for filmfestivalen i Cannes. Han blir juryens første fargede leder.
Les mer om:

Regissørlegenden Spike Lee blir historisk

62-åringen sier han er «sjokkert, glad, overrasket og stolt – alt på samme tid». Lee er blant annet kjent for å ha regissert «Malcolm X», «Do the Right Thing», og «BlackKklansman», som ble belønnet med Oscar i 2018.
Les mer om: