Nyheter om Lee


Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig

Det er egentlig bare å scrolle nedover og lene deg tilbake og nyte, Gameplay opptak av finalen mellom Juventus og Bayern München i FIFA 19 har tatt realismen til et nytt nivå. Det er nye kommentatorer Derek Rae og Lee Dixon som leverer den rette stemningen og får skryt av  EA konsernsjef Aaron McHardy i et intervju med GOAL. «En av de mest spennende brikkene som virkelig gir en ny opplevelse for spillere, er det nye kommentaren talent i Derek Rae og Lee Dixon» «Vi bringer inn nye kommentatorer som vil fungere over hele spillet for alle UEFA-opplevelsene – et annet stykke av puslespillet som vi

Bob Hund og Sonic Youth-gitarist til Kunsthallen

Sonic Youth-gitarist Lee Ranaldo og svenske Bob Hund er blat artistene som besøker Kunsthall Stavanger i høst.
Les mer om:

Hvorfor har lynraske Kyle Walker kuttet hull bak på sokkene?

Tusen på tusen har ringt inn til oss her i Sporten og lurt på hvorfor Kyle Walker har hull bak på sokkene sine, vi har satt i gang våre beste undersøkende journalister og funnet svaret.  Man kunne tro at det har noe med luftmotstand å gjøre, Kyle Walker er den nest raskeste som er målt i årets Premier League sesong. Les: De 20 raskeste løpene registrert i Premier League denne sesongen 5 august vant Manchester City 2 -0 over Chelsea i community Shield på Wembley.

Zlatan bøtelagt etter slag

Zlatan Ibrahimovic må betale bot etter at han rappet til motspilleren Lee Nguyen i MLS-fotballen sist fredag.

Zlatan bøtelagt etter slag

Zlatan Ibrahimovic må betale bot etter at han rappet til motspilleren Lee Nguyen i MLS-fotballen sist fredag.

Latterliggjør rasismen i USA

Spike Lee har en tydelig agenda.
Les mer om:

Her møter hun sønnen (71) for første gang på 68 år

Lee Keum-seom og Ri Sung Chol er én av flere familier som mandag ble gjenforent etter Koreakrigen.
Les mer om:

Her gjenforenes mor og sønn etter 68 år

Lee Keum-seom og sønnen Ri Sung Chol kom bort fra hverandre under Korea-krigen. I dag kunne de endelig møtes igjen.
Les mer om:

Sørkoreanske Lee (92) får se sønnen for første gang på 68 år

Mandag får Lee Keum-som møte sønnen for første gang siden han var fire år gammel. Hun er av få utvalgte.
Les mer om:

Kaller barnefestivalen et mageplask – mener konsertene burde vært for alle

Liselotte Aune Lee så fram til å sende barnet på «Back to school»-konsert i Foynhagen. Men billettene er revet bort for lengst.
Les mer om:

Spike Lee med funny film basert på sann - men sjuk - historie

Se traileren til BlacKkKlansman.
Les mer om:

Har Manchester United og Mourinho dummet seg skikkelig ut?

Vi har blitt vant til at Manchester Uniteds trener forklarer dårlige resultater i treningskampene med at han mangler sine begge spillere. Nå er det snart bare 10 dager igjen til Premier League-start, så vi aner en viss desperasjon hos Mourinho. På overgangsmarkedet har det heller ikke vært noen suksess. Flere har ventet på noen storsigneringer hos Manchester United. Overgangsvinduet stenger 9. august i England, og selv Mourinho kan ikke si om den siste annonserte forsterkningen kommer på plass. Så langt har det blitt Fred, Diogo Dalot og Lee Grant.

Overganger hos Manchester United sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos nettopp United så langt i sommer.  Nye spillere: Fred – Shakhtar Donetsk, ukjent beløp Diogo Dalot – Porto, ukjent beløp Lee Grant – Stoke, ukjent beløp Totalt overraskende valg, men fullt ut rasjonelt. (foto: stoke) Ute av klubben: Michael Carrick – pensjonert Ord overflødig!

Overganger hos Crystal Palace sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos Crystal Palace så langt i sommer.  Nye spillere: Vicente Guaita – Getafe, free transfer Blir spennende bekjentsskap.

Kenneth overtok butikken ved en tilfeldighet: – Jeg blir ikke millionær av dette

I 1994 overtok Kenneth George Lee en tegneseriebutikk ved en tilfeldighet. Butikken hans i Nittedal er nå en av få gjenværende av sitt slag.
Les mer om:

Bokanmeldelse: Min Jin Lee: «Pachinko»

En rik og velskrevet familiesaga om koreanske immigranter i Japan. Min Jin Lees «Pachinko» bør kunne nå mange lesere.
Les mer om:

Bokanmeldelse: Min Jin Lee: «Pachinko»

En rik og velskrevet familiesaga om koreanske immigranter i Japan. Min Jin Lees «Pachinko» bør kunne nå mange lesere.
Les mer om:

En mørkere side av Japan

Min Jin Lee viser oss samfunnet i skyggen av neonlysene.
Les mer om:

Dagbladet beklager

Dagbladet publiserte 30. juni 2018 en artikkel om eks-leiesoldat og pengeinnkrever Espen Lee. Artikkelen inneholder opplysninger som ikke er korrekte.
Les mer om:

Manchester United hentet keeper

Manchester United har hentet Lee Grant (35) på en toårskontrakt. Målvakten kommer fra Stoke.

Flyktet for livet med IRA i hælene da han ble avslørt som hemmelig agent på Stortinget

Espen Lee ble sendt til Belfast av E-tjenesten og MI5 for å avsløre IRAs norske våpenleverandører, men ble avslørt av Stortinget. Nå forteller han for første gang sin historie om den dramatiske tida.
Les mer om:

The Lee Mountain

DRØSET: Welcome you tourists some are here. This is the first deal of this years summer series of tourist guides to Stavanger, and today we shall see closer on the Lee Mountain.
Les mer om:

Manchester United klar for ny keeper!

Keeperen kan avgjøre i tette kamper – begge veier. Manchester United har en av verdens beste keepere i David de Gea (mannen må få lov til å vise noen svakhetstegn på landslaget), en solid Sergio Romero som nummer to – og nå også en overraskelse på vei inn i tredje posisjon. Telegraph er helt himmelfallen og kan ikke forstå hva som skjer i Manchester.

Snikskytteren i Washington D.C. får ny domsavsigelse

En føderal ankedomstol besluttet torsdag at Lee Boyd Malvo, som soner livstid i fengsel for flere snikskytterdrap på tilfeldige mennesker, skal få ny domsavsigelse.
Les mer om:

Advarer mot helseapper: Amalie (23) loggførte kalorier i tyggis

Da Amalie Lee led av spiseforstyrrelser, ble trenings- og kostholdsapper et verktøy for å kontrollere hver eneste matbit hun spiste. – Et regnestykkehelvete, sier ekspert på spiseforstyrrelser.
Les mer om: