Nyheter om Lee


United må utsette Jadon Sancho-overgangen

United-leiren er delt om Jadon Sancho. Noen ser på 20-åringen som spilleren som skal sende United de nødvendige klikkene mot trofé-himmelen, mens andre ikke kan skjønne at United trenger spillertypen til Sancho når akademiet har presset ut – og kommer til å presse ut – stjernevinger i overskuelig fremtid.

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Nå forsvarer Lana Del Rey det kontroversielle munnbindet

Kritikken haglet mot Lana Del Rey da hun inviterte til boksignering hos Barnes & Noble i Los Angeles i starten av oktober. Halvannen måned senere tar hun munnbindet bladet fra munnen. Popstjernen fikk først og fremst refs fordi hun brukte et munnbind av netting, men kritikerne syntes også det var uheldig at hun samlet hundrevis av fans midt i en pandemi. Lana klemte og tok bilder med flere av de oppmøtte, og tok ned munnbindet da hun leste   Søstereren til Lana Del Rey postet dette på Instagram (Chuck Grant) Her møter Lana fans: Lana Del Rey meets with fans at surprise book signing event for

Boris Johnsons kommunikasjonssjef slutter

Boris Johnsons kommunikasjonssjef gjennom de siste tre årene, Lee Cain, har sagt opp og takker også nei til å bli den britiske statsministerens stabssjef.
Les mer om:

Boris Johnsons kom.sjef slutter

Boris Johnsons kommunikasjonssjef gjennom de siste tre årene, Lee Cain, har sagt opp og takker også nei til å bli den britiske statsministerens stabssjef.
Les mer om:

Republikansk delstatsleder lover at valgmennene skal følge velgernes stemmer

Lee Chatfield, Republikanernes leder av Michigans delstatsforsamling, lover at valgmennene derfra skal følge velgernes ønske.
Les mer om:

De råeste toppscorere under 20 år hos Manchester United

Manchester United har en solid historie med å tiltrekke seg de største angrepstalentene og gi dem muligheter så fort de er klare – uavhengig av alder. Her er et tilbakeblikk på de 30 siste årene med topp 8 angrepsspillere under 20 som har vært med å prege sesongen: 8. Cristiano Ronaldo – 6 scoringer (2003-04), alder 18/19 7. Ryan Giggs – 7 scoringer (1991/92), alder 17/18 6. Marcus Rashford – 8 scoringer (2015/16), alder 17/18 5. Lee Sharpe – 9 scoringer (1990/91), alder 19 4. Marcus Rashford – 11 scoringer (2016/17), alder 18/19 3.

Han var en av Sør-Koreas mest verste seriemordere – nå slipper han å sone

Lee Chun-jae tok livet av 14 unge jenter og kvinner. Han sier han er overrasket over at han ikke ble avslørt tidligere. Nå slipper han straff.
Les mer om:

Samsung-patriark Lee Kun-hee er død

Styrelederen for Samsung Electronics, Lee Kun-hee, er død. Han ble 78 år, opplyser selskapet.
Les mer om:

Samsung-sjef død 78 år gammel

Lee Kun-hee, styreleder i den sør-koreanske teknologi-giganten Samsung, døde natt til søndag. Lee utviklet nuddel-bedriften Samsung til et av verdens største teknologiselskap.
Les mer om:

Joe Rogan med Kanye West i nyeste episode av The Joe Rogan Experience

Joe Rogan har besøk av Kanye West i sin nyeste podcast-video. «Overgikk mine forventninger», sier 53-åringen om The Joe Rogan Experience-episoden. «Jeg tror folk kommer til å få mye mer forståelse for og vil sette mer pris på måten denne mannen tenker.

Never Have I Ever sesong 2 skjer ifølge Netflix

Never Have I Ever sesong 2 har fått en vrien start. I likhet med produksjonen av en haug av andre serier og filmer grunnet COVID-19. Fire måneder etter at Netflix ga grønt lys til den nye sesongen, har koronaviruset gjort at innspillingen ennå ikke har startet. Samtidig som Netflix valgte å kansellere en haug av sine serier. Netflix legger ned blant annet showene: Glow, The Society, Altered Carbon, I Am Not Okay With This, Teenage Bounty Hunters, The Dark Crystal: Age of Resistance og Away. Internettet begynte å spekulere om det samme ville skje med Mindy Kaling-serien, hvor nykommeren

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

Pop Smoke har vært nr. 1 i Norge i 10 uker, slipper ny video med Diddys sønn

Pop Smoke har fått en ny musikkvideo. Den unge rapperen, som gikk bort i februar, har fått video til «Diana (Remix)». Låten gjestes av 22 år gamle sønn King Combs, sønnen til Diddy alias Puff Daddy, og Chicago-rapperen Calboy. «Diana (Remix)» er fra deluxe-versjonen av debutalbumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Settet tok førsteplass på Billboard 200 da det kom ut i juli. I Norge har platen til Pop Smoke nå har vært nummer 1 i 10 uker. Albumet er fortsatt nummer 1, over de nye settene til Dagny og 21 Savage & Metro Boomin. Se den nye videoen til Pop Smoke her: Christian Casey Combs

ESPN: Det murres i garderoben til Manchester United

Ta det med ro, inget opprør mot Solskjær på gang. Men behandlingen av Sergio Romero er det fler enn fotballfruen som reagerer på. Da Everton-overgangen var i ferd med å gå i vasken for Sergio Romero på Deadline Day, fyrte fruen av en insta-melding hvor hun med store bokstaver ba United om RESPECT FOR ONCE! Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken United hadde tydeligvis ingen interesse av å bistå Everton i å dundre på i Premier League, og priset Romero ut med å kreve rundt 10 millioner euro.

Coronapositiv for ti dager siden – møtte i Senatet uten munnbind

Høringen av Amy Barrett i Senatet er i gang. Der møtte senator Mike Lee, som testet positivt for coronaviruset for ti dager siden, uten munnbind.
Les mer om:

Drakk syv liter vodka daglig: - Sinnsykt

Rockestjernen Tommy Lee kommer med en fuktig avsløring i et nytt intervju.
Les mer om:

Gitarlegenden Eddie Van Halen er død

Gitaristen og låtskriveren Eddie Van Halen er død, 65 år gammel. Han ble regnet som en stilskaper og en av de aller fremste rockegitaristene. Eddie Van Halens sønn, Wolfgang, sier i en uttalelse lagt ut på Twitter at faren har «tapt en lang og vanskelig kamp mot kreft». Van Halen led av strupekreft og døde på St. Johns-sykehuset i Santa Monica tirsdag, melder kjendisnettstedet TMZ. Han huskes særlig for sin rolle i bandet Van Halen, som han dannet sammen med sin bror Alex Van Halen, Mark Stone og David Lee Roth i 1972.
Les mer om:

Utbruddet rundt Trump vokser: Minst seks var på samme seremoni

En av de smittede i corona-utbruddet rundt USAs president Donald Trump, senator Mike Lee, klemte flere personer under en seremoni i Rosehagen i Det hvite hus forrige lørdag.

Nå går det omsider mot åpning her: - Vi har vært tålmodige, fordi vi så gjerne vil ha de her

PORSGRUNN: Så lenge har det stått stille i lokalene til Dattebayo at flere har stilt spørsmål ved om det faktisk blir noen åpning i Porsgrunn. - Det blir det, forsikrer innehaver Lee Trinh.
Les mer om:

It’s lit! Zac Efron skal spille i Firestarter til Stephen King

Zac Efron fyrer opp Stephen King-klassiker. Skuespilleren har fått hovedrollen i Firestarter, basert på romanen som Stephen King ga ut 29. september 1980; nøyaktig 40 år siden. Historien handler om et ekteparet Andy og Vicky McGee som har utviklet telepatiske evner etter å ha deltatt i topphemmelige eksperimenter i regi av en statlig organisasjon kalt The Shop. Snart merker de at deres 8 år gamle datter Charlene behersker pyrokinesis; evnen til å starte ild ved mentale handlinger. Dette ønsker The Shop å utnytte.

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Netflix med true crime om den rystende historien til Watts-familien

Utad ville ingen gjettet at Watts-familien hadde problemer. Shan’ann Cathryn og Christopher Lee Watts strålte på bilder og videoer sammen med døtrene Bella Marie (4) og Celeste Cathryn (3). Colorado-paret møttes i 2010, og to år senere var de gift. Så kom døtrene, og i 2018 ble Shan’ann igjen gravid – denne gangen med det som skulle bli deres første sønn. 13. august 2018 snur alt. Shan’ann dukker ikke opp til avtaler, og det viser seg at døtrene også er borte. Politiet innblandes, og Chris deltar i letingen. Han stiller også opp i media og håper instendig at de tre skal dukke opp igjen.

Tatiana Maslany får rollen som She-Hulk i Marvel-serien til Disney Plus

Tatiana Maslany har blitt valgt ut av Disney+ og Marvel til å spille She-Hulk. Eller som ble kalt i Norge; Lady Hulk. Dette kommer snart til å bli annonsert, ifølge kildene til Variety. Kanadiske Tatiana Maslany, som har vunnet Emmy for sine mange hovedroller i BBC America-suksesserien Orphan Black, skal spille advokaten Jennifer Susan Walters; kusinen til Bruce Banner alias Hulk. Ved en feiltagelse får hun en blodoverføring fra Bruce, men i motsetning til fetteren har hun mer kontroll på sine grønne superkrefter. Disney+ annonserer premieredatoen snart. Jessica Gao er serieskaper, manusforfat

Lee Mi-rim vant majorturnering etter omspill

Lee Mi-rim fra Sør-Korea vant kvinnenes majorturnering i golf i Rancho Mirage etter omspill med to andre spillere. Det var hennes første majortittel.
Les mer om: