Nyheter om Lee


Bisarr dommertabbe: – Aldri sett dette på en fotballbane før

Dommer Lee Mason kom i fokus da Lewis Dunk ikke fikk sitt frisparkmål godkjent.
Les mer om:

Chelsea-mangeren sender en krystallklar tåkete melding til Haaland

Vi kan starte med at Thomas Tuchel selv skjønte at uansett hva han svarte på spørsmålet om ryktene rundt Haaland-overgang til Stamford Bridge, så ville det åpnes for misforståelser. The Athletic står hardt på at Chelsea planlegger å knuse overgangsrekorden på 71 millioner pund som de betalte for Kepa (jepp, han som såvidt får spille).

Conte sendte Lukaku over 300 – fikk tabelltopp i retur

Spør du Antonio Conte om den beste overgangen i karrieren hans, kommer en «glemt» United-spiller garantert høyt opp. På søndag passerte Romelu Lukaku 300 scoringers-merket med klubblagene. Med to scoringer mot rivalen Lazio. Som sendte Inter opp i teten i Serie A. Forbi erkerivalen AC. Nå har vi egentlig dekket hele historien i ingressen, men vi kan legge til at Conte har fått 56 av disse Lukaku scoringene – på bare 80 kamper. Les: Sikret seg først Upamecano, nå går Bayern for neste United-mål For en teft av Inter-manageren.
Les mer om:

Kontrakt løper ut i sommer, men United har en plan for Lee Grant

Når Lee Grant innså at kronprinsen på Old Trafford, Dean Henderson, ble hentet hjem fra Sheffield, skjønte 38-åringen at billetten med spilletid garantert var borte fra bordet. Frustrerende, men likevel spiller den tidligere Stoke-keeperen en viktig rolle for gjengen til Solskjær. Grant signerte kontrakt i 2018 og har siden den gang sluppet til i to kamper. At en keeper holder ut med å gi alt på trening gjennom regn, hete og snø for så å sitte og se på, det er ikke lett å bli klok på.

Mason vrakes etter VAR-tabber

Lee Mason har fått beskjed om at han ikke får dømme Premier League-kamp kommende helg.
Les mer om:

Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

VAR tar bort noe av sjelen fra fotballen hvor alt skal være kjemisk fritt for tyvtriks, med VAR ville vi f.eks aldri fått «guds hånd». – Problemet kommer når en hel verden som analyserer videoen i etterkant ikke er enig i det som dømmes. På lørdag første VAR til beslutningen om å sende West Ham United-midtbanespiller Tomas Soucek ut for det som helt klart var en utilsiktet albue. – I det 97. minutt i kampen mot Fulham kom Soucek sin albue utvilsomt i kontakt med Fulhams Aleksandar Mitrovic.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

Samsung-topp dømt til fengsel i korrupsjonsskandale

Samsung-arving Lee Jae-yong er i Sør-Korea dømt til fengsel i to og et halvt år i forbindelse med en omfattende…
Les mer om:

Samsung-topp dømt til fengsel i korrupsjonsskandale

Samsung-arving Lee Jae-yong er i Sør-Korea dømt til fengsel i to og et halvt år i forbindelse med en omfattende korrupsjonsskandale fra 2016.
Les mer om:

- Jeg ringte fanatisk flere ganger

Skøytestjernen og Jennifer Lee Koss har vært gift i snart 12 år. Nå røper Koss hva som skjedde etter deres første date.
Les mer om:

Liverpool-stjernens flotte gest: – Jeg ble overrasket og sjokkert

Han bruker mesteparten av tiden sin på å gi til andre, men i november fikk Liverpool-supporter Lee Swan en overraskelse han nok aldri vil glemme.
Les mer om:

Lily James skal spille Pamela Anderson i TV-serie om romansen med Tommy Lee

Seth Rogen skal selv spille skurken som offentliggjorde sexvideoen av Pamela Anderson og Tommy Lee, i en ny TV-serie som nå har hovedrolleinnehaverne på plass.

Tror på video, også etter korona

– Kaken for videokonferanse er stor, sier DNB-forvalter Hans-Marius Lee Ludvigsen, som tror på videokonferanser også etter korona. Han har et knippe risikable aksjeråd for 2021, ikke minst REC. – REC-kursen kan flerdoble seg, sier han.
Les mer om:

KSA-svømmer klarte landslagskravet

Birk Lee Johansen (18) svømte lørdag 800 meter fri på 7.59,23 minutter, som er under kravet til seniorlandslaget på distansen.
Les mer om:

United må utsette Jadon Sancho-overgangen

United-leiren er delt om Jadon Sancho. Noen ser på 20-åringen som spilleren som skal sende United de nødvendige klikkene mot trofé-himmelen, mens andre ikke kan skjønne at United trenger spillertypen til Sancho når akademiet har presset ut – og kommer til å presse ut – stjernevinger i overskuelig fremtid.

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Nå forsvarer Lana Del Rey det kontroversielle munnbindet

Kritikken haglet mot Lana Del Rey da hun inviterte til boksignering hos Barnes & Noble i Los Angeles i starten av oktober. Halvannen måned senere tar hun munnbindet bladet fra munnen. Popstjernen fikk først og fremst refs fordi hun brukte et munnbind av netting, men kritikerne syntes også det var uheldig at hun samlet hundrevis av fans midt i en pandemi. Lana klemte og tok bilder med flere av de oppmøtte, og tok ned munnbindet da hun leste   Søstereren til Lana Del Rey postet dette på Instagram (Chuck Grant) Her møter Lana fans: Lana Del Rey meets with fans at surprise book signing event for

Boris Johnsons kommunikasjonssjef slutter

Boris Johnsons kommunikasjonssjef gjennom de siste tre årene, Lee Cain, har sagt opp og takker også nei til å bli den britiske statsministerens stabssjef.
Les mer om:

Boris Johnsons kom.sjef slutter

Boris Johnsons kommunikasjonssjef gjennom de siste tre årene, Lee Cain, har sagt opp og takker også nei til å bli den britiske statsministerens stabssjef.
Les mer om:

Republikansk delstatsleder lover at valgmennene skal følge velgernes stemmer

Lee Chatfield, Republikanernes leder av Michigans delstatsforsamling, lover at valgmennene derfra skal følge velgernes ønske.
Les mer om:

De råeste toppscorere under 20 år hos Manchester United

Manchester United har en solid historie med å tiltrekke seg de største angrepstalentene og gi dem muligheter så fort de er klare – uavhengig av alder. Her er et tilbakeblikk på de 30 siste årene med topp 8 angrepsspillere under 20 som har vært med å prege sesongen: 8. Cristiano Ronaldo – 6 scoringer (2003-04), alder 18/19 7. Ryan Giggs – 7 scoringer (1991/92), alder 17/18 6. Marcus Rashford – 8 scoringer (2015/16), alder 17/18 5. Lee Sharpe – 9 scoringer (1990/91), alder 19 4. Marcus Rashford – 11 scoringer (2016/17), alder 18/19 3.

Han var en av Sør-Koreas mest verste seriemordere – nå slipper han å sone

Lee Chun-jae tok livet av 14 unge jenter og kvinner. Han sier han er overrasket over at han ikke ble avslørt tidligere. Nå slipper han straff.
Les mer om:

Samsung-patriark Lee Kun-hee er død

Styrelederen for Samsung Electronics, Lee Kun-hee, er død. Han ble 78 år, opplyser selskapet.
Les mer om:

Samsung-sjef død 78 år gammel

Lee Kun-hee, styreleder i den sør-koreanske teknologi-giganten Samsung, døde natt til søndag. Lee utviklet nuddel-bedriften Samsung til et av verdens største teknologiselskap.
Les mer om:

Joe Rogan med Kanye West i nyeste episode av The Joe Rogan Experience

Joe Rogan har besøk av Kanye West i sin nyeste podcast-video. «Overgikk mine forventninger», sier 53-åringen om The Joe Rogan Experience-episoden. «Jeg tror folk kommer til å få mye mer forståelse for og vil sette mer pris på måten denne mannen tenker.