Nyheter om Lee


Manchester United keeper legger opp

39 år gamle Lee Grant har bestemt seg for å legge opp og om mulig få en karriere som trener. Med den CV han har burde det absolutt være mulig. Til Manchester United sine sider har han følgende å fortelle: «Det er riktig tidspunkt å gå inn i neste fase av karrieren min» Lee Grant kom til Manchester United i 2018 etter opphold i Derby County, Burnley, Oldham, Sheffield Wednesday og Stoke. LES: Mourinho dropper tidenes managerlønn i Premier League Best of luck for the future, Granty!

John Lee valgt til ny leder i Hongkong

Den tidligere sikkerhetssjefen John Lee ble valgt som ny leder i Hongkong. Han var eneste kandidat og fikk 99 prosent av stemmene.
Les mer om:

John Lee som ventet valgt til ny leder i Hongkong

Den tidligere sikkerhetssjefen John Lee ble valgt som ny leder i Hongkong av en Beijing-vennlig komité søndag. Han var eneste kandidat.
Les mer om:

John Lee ny leder i Hongkong

Den tidligere sikkerhetssjefen John Lee (64) er kjent for sin lojalitet til kinesiske myndigheter. Han var den eneste kandidaten til å etterfølge Carrie Lam.
Les mer om:

Ten Hag får 2 milliarder til nye spillere og har planen klar!

Alt tyder på at Erik ten Hag tar over Manchester United, og annonseringen av nederlenderen nærmer seg. Rangnick vil da ta på seg en rådgivende rolle, og etter Uniteds 4-0-tap for Liverpool denne uken, har han innrømmet at troppen vil kreve en større overhaling. Rangnicks vurdering kan være riktig, ifølge Mirror, forventes Ten Hag å få et budsjett på 200 millioner pund for å gjenoppbygge laget. SISTE: Tottenham har klar sin første sommersignering Med Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata og Lee Grant som alle forlater gratis siden kontraktene deres utl

Filmblogg: «The Crow» gjenoppstår

Brandon Lee døde under innspillingen av «The Crow» i 1994. Nå skal kultfilmen gjenoppstå i ny drakt med Bill Skarsgård i hovedrollen.
Les mer om:

Seks Manchester United-spillere som vil dra må bli, mens seks som vil bli sendes på dør

Jadon Sancho var den eneste som tok seg bryderiet med å takke fansen som hadde fulgt med til Goodison Park etter kveldens 1 – 0 tap mot Everton. Topp fire virker nesten umulig for Manchester United nå, tap samtidig som alle topp fire lagene hentet hjem en trepoenger siste runde. Manchester United har 51 poeng på 7.plass mens Tottenham som har fjerdeplassen har 57.poeng.

Hovland hentet inn ett slag

Det var opp- og nedturer for Viktor Hovland på den tredje runden i US Masters. Den inneholdt fem birdier og fire bogeyer, og han er tre slag over par totalt. Nordmannen startet på fire slag over par, og sammen med australske Min Woo Lee gikk han sin runde på ett slag under par. Hovland hadde birdie på hull to, åtte, ti, elleve og det 13. Bogeyene kom på det første hullet, hull sju, ni og 15. – Det var kaldt der ute. Jeg vil si runden min var veldig stødig og jeg spilte veldig bra. Kanskje litt for mange bogeys.
Les mer om:

Hongkongs tidligere sikkerhetssjef går av – kan bli byens neste leder

Hongkongs sikkerhetssjef John Lee, kjent for sin rolle i Kinas harde linje mot dissidenter, har gått av. Det åpner veien for at han kan bli byens nye leder.
Les mer om:

Kontroversielt dommervalg til seriefinalen mellom Manchester City og Liverpool!

Premier League har i dag satt opp dommer til helgens serierunde og søndagens seriefinale på Etihad Stadium mellom Manchester City og Liverpool. Anthony Taylor er satt opp som hoveddommer, mens Paul Tierney med ansvar for VAR. SISTE: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren Anthony Taylor er regnet som en av verdens beste dommere så det er ikke så rart at han får dømme årets viktigste kamp i Premier League, men det at han er fra Manchester gjør valget kontroversielt i en kamp som kan avgjøre årets Premier League. Taylor har dømt dette oppgjøret tidligere, og så lan

Oscar-natt: «Verdens verste menneske»-fan Jamie Lee Curtis viser støtte til Ukraina

Filmikonet har tidligere uttrykt sin støtte til den dobbeltnominerte norske filmen. På den røde løperen viste hun også sin støtte til ukrainske flyktninger.

Oscar-natt: «Verdens verste menneske»-fan Jamie Lee Curtis viste støtte til Ukraina

Filmikonet har tidligere uttrykt sin støtte til den dobbeltnominerte norske filmen. På den røde løperen viste hun også sin støtte til ukrainske flyktninger. I TV-sendingen ble det et øyeblikks stillhet for det ukrainske folk.

Jamie Lee Curtis i «World of Warcraft»-bryllup

«Halloween»-stjernen (63) skal holde vielsen i sin egen datters cosplay-bryllup – som en figur fra «World of Warcraft».
Les mer om:

Jamie Lee Curtis i «World of Warcraft»-bryllup

«Halloween»-stjernen (63) skal holde vielsen i sin egen datters cosplay-bryllup – som en figur fra «World of Warcraft».
Les mer om:

Konservativ kandidat vant presidentvalget i Sør-Korea

Yoon Suk Yeol er Sør-Koreas neste president. Etter en nervepirrende valgnatt erkjenner regjeringspartiets kandidat Lee Jae-myung at han har tapt valget.

Ukrainsk skuespiller drept i kamp

Den ukrainske skuespilleren Pasha Lee ble søndag drept under kamper mot russiske invasjonsstyrker i byen Irpin.
Les mer om:

The Athletic: Roy Keane fikk trenerjobben på onsdag – ute av bildet på torsdag

Forrige uke meldte Sky Sports at Roy Keane var på blokka til Sunderland og på vei inn i samtaler. Denne uken har det gått fra at humørsprederen Keane fikk jobben, for så å ikke ha den. Mr. Keane har de siste årene brukt tiden til å kommentere (les: kritisere gamleklubben Manchester United) engelsk fotball som kommentator, nå skal han gått lei av å la andre oppleve action og klar for å returnere til trenergjerningen.

Liselotte (Ap) fikk politikerne med seg: – Det er viktig at vi sier ifra nå, for det er nå det skal utredes

– Vi ønsket en bredere uttalelse om vindkraftanlegget, sier fylkespolitiker Liselotte Lee Aune (Ap).
Les mer om:

Sky Sports: Roy Keane jager trenerjobb

Roy Keane har aldri sprudlet av glede, verken som spiller eller kommentator. «Surpomp» er gjerne et ord vi forbinder med den tidligere United-jernmannen, nå har 50-åringen tydeligvis gått lei av å kritisere gamleklubben. For det har blitt mye eder og galle fra Keane når han har forklart alt som har gått til helvete hos Manchester United siden han selv var på banen.

Mistet sønnen (26)

Skuespilleren mistet brått sønnen Hudson Lee Madsen.
Les mer om:

Jakter Jermain Defoe, spilleren med 496 Premier League-kamper i beina

39-åringen har nærmest blitt en institusjon på balløya siden debuten hos West Ham i 1999. Jermain Defoe har hamret inn 284 scoringer på totalt 723 kamper for britiske klubber. Selv om bursdagen med det store 40-tallet nærmer seg, er Defoe fortsatt ettertraktet. I sommer var det slutt hos Rangers, nå jakter Sundeland senterforwarden. Defoe overbeviste forrige gang han var i klubben fra 2015 – 17 med 37 scoringer på 93 kamper. Nå ser League One-klubben muligheten for å overtale Defoe til en retur til Stadium of Light.

Mangler bare legetime før Rosenborg har solgt Dino Islamovic

Ingenting er mer naturlig for en fotballstjerne å bruke noe av sparepengene til å kjøpe seg en klubb etter man har lagt fotballskoene på hylla, og hvis man føler for det, sette seg selv inn i en kamp eller to. Den tidligere storspilleren Lee Young-pyo som har fortid i klubber som PSV, Tottenham Hotspur og Borussia Dortmund har gjennom sin sydkoreanske klubb Gangwon FC fått øyene opp for Rosenborg spiss Dino Islamovic.

Nketiah-hat trick da Arsenal og Ødegaard stormet til semifinale

Arsenal-spiller Eddie Nketiah spiller nesten bare i ligacupen. Der herjer han, og tirsdag ble det hat trick da Sunderland ble slått 5-1 i kvartfinalen. Martin Ødegaard var involvert i to av hjemmelagets mål, deriblant det fantastisk vakre fjerde målet der Nketiah fullførte sitt hat trick. Han har scoret fem mål på tre ligacupkamper denne sesongen. I ligaen har han tre innhopp på 38 minutter til sammen. Ødegaard var også nær scoring, men Sunderland-keeper Lee Burge tok fram en flott redning på hans avslutning i det 65. minutt. Da var allerede det meste gjort.

Oswald snakket med KGB, viser avklassifiserte JFK-dokumenter

Lee Harvey Oswald snakket med KGB, viser avklassifiserte JFK-dokumenter.
Les mer om:

Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Antonio Conte må se Champions League-sirkuset fra sofaen, men italieneren har ingen planer om å gjøre dette lenge. Da Conte tok over Inter Milan i i 2019, dyrket han frem superspillere som i 2021 ga Inter-supporterne det ekstremt etterlengtede Serie A-trofeet. Romelu Lukaku er kanskje det beste eksemplet på hvordan Conte kan forme en spiller. Nå er det Tottenham-spillerne sin tur. Og medisinen fra Dr. Conte er å trene med en intensitet du aldri før har kjent på, og la summen av detaljer skape spillere som opptrer som vinnere.

Mest lest siste uke