Nyheter om Ledelse


Aftenbladet sammenligner epler og pærer i lederartikkel om jernbanen

JERNBANE: Lederen i Stavanger Aftenblad onsdag 19. juni, «La svenskene prøve seg», hevder at differansen mellom det Vy i dag får fra staten (vederlag) for å kjøre tog i nord og det som ble levert i anbudet, skyldes dårlig ledelse fra Vy.
Les mer om:

Liverpool Echo: Nederlandsk midtstopper signerer med Liverpool denne uken

Når Liverpool og Bayern München begge melder seg på i racet om å sikre seg en 17-åring med 16 kamper i Eresdivisie bak seg, da er det noe spesielt. Og Sepp van den Berg er spesiell. PEC Zwolle avslo et bud fra Sampdoria på rundt 25 millioner kroner i januar, men når nå gigantene fra Premier League og Bundesliga melder seg på, går det mot overgang. According to https://t.co/k0eHRppukd and https://t.co/Id1uzkJOV3 PSV are battling with an unnamed foreign club to sign PEC Zwolle's 17 year old CB Sepp van den Berg.Zwolle will sell for €1m-€2m this summer.This kid has huge potential.pic.twitter.com

God Jerv-start endte i stortap

Jerv fikk en tidlig ledelse borte mot Nest-Sotra, men tapte 4–1.
Les mer om:

Johnsons ledelse krymper etter husbråk

Boris Johnson er favoritt til å bli leder for De konservative, men vil ikke svare på hvorfor politiet måtte rykke ut til boligen hans etter varsel om husbråk.
Les mer om:

Slaktet seg selv etter kollaps: – Vi mistet hodet helt

(Sandefjord – Ull/Kisa 3-2). Ull/Kisa-spillerne var ikke nådige med seg selv etter å ha rotet bort både ledelse og poeng i løpet av drøyt ti minutter.
Les mer om:

– Dette betyr alt for oss, nå kan vi starte på nytt

Dette sier Thair og Hanin Al-Afandy som takket være et nytt boligprosjekt nå har kjøpt sin egen bolig. Nylig inviterte øverste ledelse i Husbanken, samt fylkesmannen, seg selv til Kragerø for å se nærmere på kommunens boligprosjekt, Eie først, for flyktninger.

Sporty ordfører kaster seg på sykkelen for å teste ny E18

Folkefesten på den nye E18 er straks i gang, og kommunens ledelse er representert.
Les mer om:

Nye ledere ansatt i Senja kommune

Rådmann i Sørreisa Ann-Kristin Trondsen og prosjektmedarbeider Ann-Heidi Smith-Meyer blir en del av Senja kommunes ledelse.
Les mer om:

SAS-ansatte med krass kritikk av ledelsen

Hundrevis av SAS-ansatte retter i et internt brev krass kritikk av flyselskapets øverste ledelse, som de anklager for å ha skapt en fryktkultur.
Les mer om:

Bjarne Berntsen med gladmelding til Viking fansen

Viking har under Bjarne Berntsens ledelse kravlet seg tilbake til toppen av Norsk fotball, borte er det slappe laget vi så for noen sesonger siden.  – Bjarne Berntsen har vært trener for Viking i tre perioder.

Bærum, Tromsdalen, Fram Larvik og Strømmen slo ut hvert sitt Eliteserielag

Tromsdalen som knapt har klart å bevege seg inn på motstandernes banehalvdel så langt denne sesongen i OBOS-ligaen sendte Eliteserielaget Sarpsborg ut av cupen i 3.runde med en 1-0 seier. Vålerenga, Sarpsborg, Strømsgodset og Lillestrøm ble alle slått ut av cupen i 3.

Ja til ny rådgiver

I tillegg til ordfører og varaordfører skal Hamar kommunes politiske ledelse styrkes med en ny politisk rådgiver.
Les mer om:

Neymar forblir utestengt

Neymar har de siste par årene etablert seg som den ultimate primadonna. – Alle vi har i Norge og sikkert også i Manchester og Paris husker den andre Champions league kampen 25.april hvor Manchester United tok igjen en «umulig» ledelse og sendte Paris Saint-Germain ut av turneringen. Det tålte Neymar dårlig og startet å kjefte på dommeren. -Slike ting blir alltid dårlig mottatt. Neymar er utestengt i tre mesterligakamper framover.

SAS-ansatte refser ledelsen

Hundrevis av SAS-ansatte retter i et internt brev krass kritikk mot flyselskapets øverste ledelse, som de anklager for å ha skapt en fryktkultur.
Les mer om:

SAS-ansatte med krass kritikk av ledelsen

Hundrevis av SAS-ansatte retter i et internt brev krass kritikk av flyselskapets øverste ledelse, som de anklager for å ha skapt en fryktkultur.
Les mer om:

Eivind A. Leister, Høyre: Innovasjon er mer et moteord enn en reell strategi i styringen av byen

Leister slår fast at forandring fryder, men det fordrer også evnen til endring og omstilling i byens politiske ledelse og forvaltning. – Høyre har lenge hatt nye ideer og bedre løsninger som motto, skriver han.
Les mer om:

Eivind A. Leister, Høyre: Innovasjon er mer et moteord enn en reell strategi i styringen av byen

Leister slår fast at forandring fryder, men det fordrer også evnen til endring og omstilling i byens politiske ledelse og forvaltning. – Høyre har lenge hatt nye ideer og bedre løsninger som motto, skriver han.
Les mer om:

Støre-debatt i Ap: – Vi trenger en ny ledelse

Marnardals ordfører Helge Sandåker tar opp partileder Jonas Gahr Støre til debatt i Klassekampen.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Alexis Sanchez scorer for første gang på fem måneder

Chile fikk en knallstart mot gjestenasjon Japan i Copa America med en overbevisende 4 – 0 seier i natt. Manchester United fiasko Alexis Sanchez fortalte nylig han var igjennom den verste perioden i sitt liv.

Norge rett i ledelse: Følg Reiten og resten av landslaget her

Ett poeng sikrer avansement når Sør-Korea møter Norge. Følg og hør kampen klokka 20.50.

Ukraina vant U20-VM

Sør Korea tok en tidlig ledelse i finalen, men det var ukrainerne som kunne juble til slutt. Vladislav Suprijaga utlignet først til 1-1, før han deretter sendte Ukraina opp i ledelsen. Like før slutt punkterte Georgi Tsjtajsjvilij kampen.
Les mer om:

Årets første for Vinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdal: Sammen med Halsakamperatene hadde Vinger bare tatt ett poeng så langt i sesongen, men da tabellnaboen kom på besøk til Vensmoen skulle det endelig løsne for svarttrøyene.Tøff start Det var Vinger som skapte de første sjansene i kampen, men det var Halsakameratene som skulle få nettkjenning først. Andreas Rendal fikk kranglet inn 0-1 etter et frispark midt på banehalvdelen til Vinger.

Ukraina snudde finalen og vant U20-VM

Sør-Korea tok en tidlig ledelse, men Ukraina snudde til 3-1 og vant finalen i U20-VM i fotball i polske Lodz lørdag kveld.