Nyheter om Ledelse


- Statskog sentraliserer seg bort fra Salten

(FAUSKE) Stortingsrepresentant Siv Mosssleth (Sp) vil ha svar på hvorfor Statskog ikke lenger har stedlig ledelse i Salten.
Les mer om:

Nytt stjernepar João Felix og Luis Suárez

Den evige treer Atlético Madrid har nå syv poengs ledelse til nærmeste utforer Real Madrid etter de snudde til 3-1-seier i søndagens hjemmekamp mot Valencia. – Og ikke bare det de har en kamp mindre spilt også. 21 år gamle João Felix har denne sesongen funnet seg til rette i den spanske hovedstaden, han var før han meldte overgang fra Benfica sommeren 2019 på alle de store klubbene sin shortlist. Atlético Madrid endte med å vinne budkampen ved å klaske hele 127,2 millioner euro på bordet overfor den portugisiske klubben, spansk presse var raskt ute og mente det var penger ut av vinduet.

Linnea (29) får flere bein å stå på: – Jeg vil kombinere to karrierer

TINN: Når Linnea Dale gir ut sitt nye album denne høsten har hun også er mastergrad i innovasjon og ledelse på CV-en. – Drømmen er å jobbe med teknologi og kryptovaluta.
Les mer om:

EU: Europa har igjen en venn i Det hvite hus

EUs ledelse uttrykker lettelse over at de snart ville ha en venn i Det hvite hus når Joe Biden erstatter Donald Trump som USAs president.

Han jobbet i sju år tett på den nye UiT-rektoren: – En åpen og visjonær leder som løftet universitetet

Universitetet i Bergen opplevde stor vekst under Dag Rune Olsens ledelse. Hans tidligere direktør slår nå ring rundt UiTs nye toppsjef.

«Leo» før gigakampen: – Liverpool er underdog nå

For første gang under Ole Gunnar Solskjærs ledelse topper Manchester United tabellen. Søndag venter Jürgen Klopp og regjerende mester Liverpool.

Dette er planen for Stavernfestivalen i år: – Det blir hektisk framover

Stavernfestivalens ledelse er ikke i tvil; det blir festival i 2021. Målet er å få 22.500 publikummere innenfor portene til golfbanen.
Les mer om:

Håpet om Paul Pogba på billigsalg svinner

President og hovedeier i Juventus Andrea Agnelli har sansen for superstjerner han kan plassere Jeep logoen på. – Han har lenge ønsket retur for Paul Pogba ikke bare for hva han kan gjøre på fotballbanen og for Juventus, men også fordi den franske VM vinneren er en helt hjemme i Frankrike et marked hvor hans bilmerker sliter. (storaksjonær i Fiat Chrysler Automobiles) I Frankrike bryr de seg overhode ikke om hva som foregår på Old Trafford så Paul Pogbas heltestatus er intakt til tross for flere år med høyst varende prestasjoner og vanskelig oppførsel.

Vipers med full kontroll

Et tafatt Bucuresti var aldri i nærheten av å true Vipers i Mesterligaen lørdag. Kristiansandslaget vant til slutt 29-22 i Romania. Dermed slo sørlendingene tilbake etter å ha gitt fra seg en seks måls ledelse mot Esbjerg i første kamp siden EM- og julepausen forrige lørdag. Den gang endte kampen 22-22. Vipers har nå ti poeng etter seks spilte kamper i Mesterligaen. Det holder til en 3.-plass, poenget bak toer Bucuresti. (NTB)
Les mer om:

- Det virker som politisk ledelse i Sandnes sitter og tvinner tommeltotter

19-åringen fra Stavanger skal måle krefter mot verdens beste: – Vi trenger typer som Peder
Les mer om:

Leder alt! Aldri skjedd før

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kan juble over ledelse på alle fronter!

Sola med knapp ledelse mot bunnlag

«Jeg ivrer for naturgress, men jeg ivrer enda mer for at Brann skal bli et topplag»
Les mer om:

Usikkerhet om tre stjerner kaster Chelsea inn i kampen om United og Liverpool mål

Chelsea har for alvor kastet seg inn i kampen om forsvarer Dayot Upamecano de ønsker å konkurrere ut Manchester United og Liverpool. Sist sesong ble Dayot Upamecano en av RB Leipzig sine viktigste spillere, hans «tjenester» er stadig mer ettertraktet. Vi kjenner godt til både Liverpool og Manchester United sitt arbeid for å styrke sitt forsvar. Den 22 år gamle franske forsvarsspilleren har trolig spilt seg inn på det franske landslaget i forkant av sommerens EM og, hvis han ønsker fritt valg av Premier League klubb.

Sterk seier for håndballgutta

Norges VM-lag i håndball tok en knallsterk 36-34-seier over tittelforsvarer Danmark på bortebane i generalprøven lørdag kveld. Christian Berges utvalgte har ladet opp til mesterskapet i Egypt med en treningsleir i Flensburg lengst nord i Tyskland, men har tatt to turer over grensen for å møte danskene i Kolding. Torsdag ble det tap 28-31, men to dager senere var nordmennene best. Lenge var det klasseforskjell i kampen. Norge ledet 21-17 ved pause og dro fra til åtte måls ledelse på et tidspunkt i 2. omgang. (NTB)

Svensk dobbeltseier i Tour de Ski

Linn Svahn var sterkest i spurten og vant sitt tredje renn av sju muligheter i årets Tour de Ski. Så fulgte Oskar Svensson opp med sin første verdenscupseier. Svensson gikk til over den siste bakketoppen og holdt unna for kanonene bak. Gleb Retivykh ble nummer to, mens tourleder Aleksandr Bolsjunov ble nummer tre. Sistnevnte økte dermed ledelsen og er etter lørdagens sprint 3.22 minutter foran Maurice Manificat, mens Ivan Jakimusjkin og Artjom Maltsev er 3.27 bak.

Røthe vant da Holund falt

Med tre kruttsterke siste kilometer sikret Sjur Røthe seg seieren da distansegutta endelig var tilbake med startnummer under 15 kilometer fri på Lygna lørdag. I mål var han to sekunder foran Hans Christer Holund. Ved siste passering 3 kilometer før mål var det Holund som hadde to sekunders overtak på vossingen. Da var det derimot Holunds Lyn-kollega Simen Hegstad Krüger i ledelsen, men han måtte gi tapt i avslutningen. Underveis hadde Krüger på det meste en 15 sekunders ledelse. – Jeg er litt overrasket, for jeg tror ikke dette løpet holder til seier i verdenscupen.
Les mer om:

Braathen falt stygt

Lucas Braathen kjørte inn til en foreløpig ledelse, som er nå tatt igjen, men falt stygt ved målgang. Nordmannen falt på hodet, og ble liggende lenge. Han ble tatt ut av området på båre. Det er usikkert hvordan det går med Braathen i skrivende stund. Saken oppdateres.
Les mer om:

En skam for norsk idrett

En feig ledelse i norsk idrett roter det til før Idrettsgallaen på NRK-TV. Og det er ikke den glitrende sjakkspilleren Magnus Carlsen som er det egentlige problemet.

En skam for norsk idrett

En feig ledelse i norsk idrett roter det til før Idrettsgallaen på NRK-TV. Og det er ikke den glitrende sjakkspilleren Magnus Carlsen som er det egentlige problemet.

Ba administrasjonen si ja til gasstank etter Grøntvedt-møte: Fikk nei(pluss)

«Når politisk ledelse er så klare i sin tale som vi er her, hvorfor lytter da ikke administrasjonen til oss? Hvem av oss er det som har den reelle utøvende makta», skriver Finn Olav Odde (Sp) i en epost.
Les mer om:

Krise for Karlsson - russisk seier

Da Jessica Diggins falt fra ledelse, bestemte forhåndsfavoritten Ebba Andersson seg for å dra på. Men det var Julia Stupak som var sterkest.

Krise for Karlsson - russisk seier

Da Jessica Diggins falt fra ledelse, bestemte forhåndsfavoritten Ebba Andersson seg for å dra på. Men det var Julia Stupak som var sterkest da det gjaldt.

Krise for Karlsson - russisk seier

Da Jessica Diggins falt fra ledelse, bestemte forhåndsfavoritten Ebba Andersson seg for å dra på. Men det var Julia Stupak som var sterkest da det gjaldt.

Børre Lobekk er årets ledertalent 2020

Han startet som tømrer - nå er Børre Lobekk (33) sjef for en bedrift som har økt omsetningen med 500 prosent under hans ledelse. Onsdag fikk han sin premie som årets ledertalent.
Les mer om: