Nyheter om Ledelse


LO-lederen skal styre Ap-valg

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen får ansvaret for å foreslå ny ledelse av Ap. Striden vil stå om det skal velges en ny nestleder eller om Hadia Tajik skal være eneste nestleder.

Politileder lover styrking i Asker: - Stedlig ledelse før 2020

Leder for Enhet vest, Stein Olav Bredli, lover at politiet i nye Asker vil ha egne ledere på plass i god tid før kommunesammenslåingen.
Les mer om:

Sola og Stavanger skal jobbe sammen

Frem mot 1150-årsjubileumet for rikssamlingen i Hafrsfjord skal Sola og Stavanger kommune jobbe sammen, under ledelse av Rogaland fylkeskommune. Allerede denne våren gjennomføres et forprosjekt som skal avklare hvordan markeringen skal foregå.

Premier League-profil til TV 2: – Ser ut som om Solskjær har en tydelig plan som Mourinho ikke hadde

Derfor mener Glenn Murray det er vanskeligere å møte Manchester United under Solskjærs ledelse.

Politisk ledelse stoppet saken: Ber administrasjonen finne flere tomtealternativer

SKIEN: Den politiske ledelsen er misfornøyd med administrasjonens tomteforslag for hardbrukshus og manglende informasjon. Nå ber de om en ny sak.
Les mer om:

Redde naboer har klaget og protestert - nå snur kommunen i rusbolig-saken

SKIEN: Politisk ledelse i Skien har bedt rådmannen om å se på flere lokasjoner enn administrasjonen allerede har til optimal plassering av hardbrukshusene.
Les mer om:

Ny hockeyfest på FBTV – se Magnus Sundquist og hans Brynäs i en fullsatt Gävlerink

Under Magnus Sundquists (52) ledelse har Brynäs tatt poeng i 15 av 17 matcher. – Jeg har fått en enorm tillit her, sier den tidligere Stjernen-treneren som i løpet av måneden skal diskutere fremtiden i klubben.
Les mer om:

Molde-sjokk i eliteserien håndball

Molde er et forvandlet lag i eliteserien håndball. Onsdag tok romsdalsklubben en ny storskalp da Storhamar ble slått 24-23. Molde har klatret til femteplass under ledelse av sin danske trener Helle Thomsen, men det er ni poeng opp til serielederen.

Reagerer på United-spillernes holdninger: - Nesten litt pinlig nå

Manchester United ser ut som et annet lag under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Det får tidligere Premier League-spiller til å reagere.

Imponert på trening: Signert stortalent fra Mali

Sarpsborg 08 skjønner at de kan ha skutt gullfuglen når de nå har fått signaturen til 18 år gamle Ismael Cheick Coulibaly på en langsiktig kontrakt. Klubben har blitt meget dyktige på overgangsmarkedet under sportssjef Thomas Berntsen sin ledelse.  Det er utallige eksempler på å enten ha kjøpt billig eller «funnet» spillere som en sesong eller to senere er solgt videre med stor gevinst.

Trump vil knuse tyrkisk økonomi om de angriper YPG

President Donald Trump varsler dramatiske straffetiltak dersom Tyrkia angriper USA-alliert kurdisk milits i Syria, men landets ledelse blåser av trusselen.

Henter lynrask landslagsspiller

Det er ikke hvem som helst Sarpsborg 08 nå har fått signert inn i stallen Midtbanespiller Wilmer Azofeifa er årets spiller hjemme i Costarica og «sjef» på midtbanen til landslaget.  Nå har han skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg. Les: Ryan Babel tilbake til Premier League «Det blir spennende å se Wilmer når han glir inn i gruppa her. Han kommer til å være en veldig god tilvekst for oss. Det er en hardtarbeidende midtbanespiller som er løpssterk. Han er veldig mobil, intensiv i spillet sitt og en veldig god ballspiller.

– Hvordan kan Ælvespeilet tjene penger på et slikt arrangement?

PORSGRUNN: Det skal godt gjøres om man ikke har fått med seg kritikken rundt foredraget til den tidligere leiesoldaten, Joshua French. Til uka blir han å se i Porsgrunn, men hvordan kan Porsgrunns ledelse la være å stoppe dette arrangementet?

Avis: Spillerne ønsker Solskjær som permanent manager

Spillerne i Manchester United stortrives under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå ønsker de at han overtar jobben permanent, skriver britisk tabloidavis.

Xander Schauffele med 62 runde på Hawaii

Xander Schauffele har aldri gått en bedre golfrunde eller hatt en mer spektakulær avslutning. Hans 62 slag i finalen ga seier i PGA-turneringen på Hawaii. Amerikaneren hadde to eagles (to slag under par) og tre birdier på runden før han avsluttet med fire birdier på de fem siste hullene. Det ga 11 slag under par og ledelse. Les: Zuccarrello klinket inn det nye året! XANDER SCHAUFFELE IS ON . His second eagle of the day, this time on the par-4 12th, gets him to -7 for the day and -19 total. He's just one back of Gary Woodland.
Les mer om:

Johannes Høsflot Klæbo gikk til topps i Tour de Ski i første forsøk

Johannes Høsflot Klæbo forsvarte sin store ledelse og vant Tour de Ski foran russeren Sergej Ustjugov. Simen Hegstad Krüger tok tredjeplassen.
Les mer om:

KLÆBO VANT TOUR DE SKI

Johannes Høsflot Klæbo forsvarte søndag sin store ledelse og vant Tour de Ski.
Les mer om:

Ingvild Flugstad Østberg gikk til topps i Tour de Ski søndag

Ingvild Flugstad Østberg tok godt vare på sin ledelse og var ustoppelig opp monsterbakken Alpe Cermis i Italia på den siste etappen av Tour de Ski.

Slakter russernes taktikk etter Klæbo-triumf: - Dumme som brød

OSLO/VAL DI FIEMME (VG) Samtidig som Johannes Høsflot Klæbo (22) vant fellesstarten og sikret seg en solid ledelse i Tour de Ski, hadde Sergej Ustjugov en svart dag. Nå får den russiske taktikken gjennomgå av de de norske løperne.
Les mer om:

Trodde hun tok NM-gull – hadde glemt å gå strafferunde

ÅL/OSLO (NRK): Karoline Offigstad Knotten gikk inn til klar ledelse på NM-sprinten. Det var før hun fikk beskjeden.
Les mer om:

Trodde hun tok NM-gull – hadde glemt å gå strafferunde

Karoline Offigstad Knotten gikk inn til klar ledelse i NM-sprinten. Det var før hun fikk beskjeden.
Les mer om:

Trodde hun tok NM-gull – hadde glemt å gå strafferunde

Karoline Offigstad Knotten gikk inn til klar ledelse i NM-sprinten. Det var før hun fikk beskjeden.
Les mer om:

Da Kristina (26) mistet faren sin, fikk hun god hjelp – det ble avgjørende for yrkesvalget hennes

Kristina Nomme jobber hos Sjømannskirken i Torrevieja i Spania, samtidig som hun gjør ferdig en bachelor i praktisk teologi og ledelse.
Les mer om: