Nyheter om Ledelse


Først Neymar og Kylian Mbappe, så Premier League toppscorer

Det er en ting på agendaen til Paris Saint-Germain, sikre en forlengelse med sine superstjerner Neymar og Kylian Mbappe. – Det er plankekjøring for Neymar som gjerne blir, mens Mbappe er litt mer usikker. L’Equipe, melder at Neymar allerede er i sluttforhandlinger med PSG-hierarkiet. Så nære en signatuur at klubben håper å kunne kunngjøre kontraktsforlengelsen – satt til å løpe frem til 2027 – før Champions League-kampen mot Manchester City 28.

Husker tilbake til Solskjær-møte da han var barn: – Finnes ikke en bedre rollemodell

Under ledelse av Ole Gunnar Solskjær har Mason Greenwood vokst fram som et av Fotball-Europas aller største angrepstalenter. Nå vil han bli værende på Old Trafford ut karrieren.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seier – tre mål på to kamper

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3-2 i NHL.
Les mer om:

Zuccarello scoret og Wild vant

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3–2.
Les mer om:

Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seier

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3–2.
Les mer om:

The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

Med seks uker igjen til sesongslutt kjemper Real Madrid fortsatt om pokaler, noe overraskende sett i forhold til hvordan sesongen startet. Både Champions League og La Liga titler er innen rekkevidde. Real Madrid har kuttet gapet opp til Atletico Madrid med ni poeng de siste ni serierundene og etter å ha skjøvet ut Liverpool på onsdag møter de Chelsea til første semifinale om litt over en uke. Marca skriver at planen for sommeren er klar og at det bare er et fåtall spillere som ikke skal røres i sin jakt etter forsterkninger, en av dem Martin Ødegaard.

Mener det var rett å anmelde – men legger Verftet-saken død(pluss)

Kommuneadvokat Kristian Fredheim og kommunens ledelse står fortsatt på at det var helt rett å anmelde eierne av utestedet, etter smitteutbruddet i begynnelsen av januar.
Les mer om:

Solskjær klar for sin femte semifinale: – Det er marginer i slike kamper

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter semifinale mot Roma i nordmannens forsøk på å nå sin første finale som United-manager.

Fotballjentene fikk det tøft

Guro Reiten ga Norges kvinnelandslag en tidlig ledelse mot Tyskland, men tyskerne vendte til 3-1-seier i tirsdagens privatlandskamp i Wiesbaden.
Les mer om:

Ibrar Malik (45) stiller på lista til Partiet Sentrum: – Det første ordentlige blokkuavhengige partiet

Ibrar Malik hadde aldri planer om å gå inn i politikken. Så kom beskjeden om at det skulle etableres et nytt parti, under ledelse av Geir Lippestad. Da ombestemte den Stovner-bosatte mannen seg. Nå står han på tredjeplass på partiets Oslo-liste.
Les mer om:

Michael Jacobs: Bærekraft og teknologi

Datadrevet økonomi, IT-sikkerhet, bærekraft og ledelse i koronatider er noen av ingrediensene i dagens sending. Vår gjest er adm. direktør i Atea, Michael Jacobs.
Les mer om:

Lingard løp inn sesongens beste «United-scoring»

Da Jesse Lingard reiste til London i januar for å få lov til å spille kamper, satte David Moyes igang en prosess som har gitt West Ham ekstrem valuta for pengene. Seks minutter inn i kampen viste United-spilleren igjen veien til tre poeng. Det ble en heidundranes fotballkamp da ulvene til Nuno Santo hadde invitert London-gjengen til Molineux Stadium. Jesse Lingard startet ballet med en deilig scoring, der han viste et driv vi ikke har sett siden… husker faktisk ikke når. THIS. GOAL.

Spurs rotet bort ledelse

Tottenham styrte mot seier over Newcastle etter to scoringer av Harry Kane. Like før slutt utlignet Joe Willock, på utlån fra Arsenal, og sørget for at sluttresultatet ble 2-2.

Arturo Vidal vil spille for samme klubb som Mauricio Isla

Hvis Inter Milan ønsker at den chilenske superstjernen Arturo Vidal skal fortsette også etter hans avtale går ut på dato neste år bør de hente Chile-kompis Mauricio Isla tilbake til Europa. Den tidligere Juventus og Fenerbache backen spiller for serieleder Clube de Regatas do Flamengo i Rio de Janeiro. Arturo Vidal som lenge var en av Europas beste midtbanespillere ble godt kjent med Mauricio Isla mens de begge spilte for Juventus. – De to jevngamle kompisene (33 og 32) vil gjerne spille på samme lag igjen.

«Danny Ings vil score flere mål enn Sergio Aguero og Gabriel Jesus i Manchester City»

Southampton-spissen Danny Ings vil blomstre opp under Pep Guardiola sin ledelse slik at han vil score mer enn Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Sergio Aguero. – Det er den tidligere Aston Villa spissen Darren Bent som mener Ings vil ta et stort seg opp i sommer ved en overgang. Ings har levert varene for Southampton etter han kom fra Liverpool i 2018 (først på lån før en permanent avtale i 2019). – På et lag som sliter har han levert ni mål og tre assist på 25 kamper denne sesongen.

Tyrkia med skalp i Norges gruppe

Nederland var klare favoritter borte mot Tyrkia, men hjemmelaget og spissen Burak Yilmaz skulle virkelig ryste de oransje. To mål fra Yilmaz og ett fra Hakan Calhanoglu sørget for 3-0 ledelse etter 46 minutter, og selv om Nederland slo tilbake to ganger, sørget Yilmaz for 4-2 og tre svært viktige poeng. Den nederlandske nedturen var komplett da Memphis Depay brant et straffespark på overtid. Norge møter Gibraltar onsdag kveld før nettopp Tyrkia venter lørdag.

Football Insider: Lucas Ocampos skal hentes til Premier League

Sevilla gjør sakene sine under Julen Lopetegui, en suksess som også har fått Premier League-klubbene på døra hos den andalusiske klubben. Manchester United har sett United-materiale i Jules Koundé, nå har også Nuno Santo sett noe han liker og trenger hos La Liga-klubben. Lucas Ocampos ble hentet til Sevilla fra Marseille i 2019 for 13 millioner pund. På spansk jord og under Lopeteguis ledelse har argentineren fått virkelig fart på karrieren.

Ibrar Malik (45) stiller på lista til Partiet Sentrum: – Det første ordentlige blokkuavhengige partiet

Ibrar Malik hadde aldri planer om å gå inn i politikken. Så kom beskjeden om at det skulle etableres et nytt parti, under ledelse av Geir Lippestad. Da ombestemte den Stovner-bosatte mannen seg. Nå står han på tredjeplass på partiets Oslo-liste.
Les mer om:

Granada-treneren frykter Molde til tross for solid ledelse

Nekter å ta favorittstempelet før kveldens returoppgjør.
Les mer om:

Julie Rogne (25) satt på kundeservice og fikk drømmejobben som robottrener. – Hun skal ha personlighet, men vi prøver å ikke gjøre henne til et menneske.

– I løpet av ti til femten år er kunstig intelligens tilpasset de fleste yrker. Det store spørsmålet er om det er arbeid til alle når robotene kommer inn, sier professor i ledelse Jon-Arild Johannessen.

Ny sammenslåing i tromspolitiet - ansetter felles leder

Tvangssalg og gjeldsordninger under felles ledelse.
Les mer om:

Spurtslått av Sverige

Det ble spenning helt inn på skiskytternes parstafett i Nove Mesto. Ingrid Tandrevold sendte Sturla Holm Lægreid ut med en ledelse på ett sekund på siste etappe. Han skjøt fullt på siste stående, mens Sebastian Samuelsson måtte bruke ekstraskudd og Lægreid ledet med fem sekunder.