Nyheter om Ledelse


Folkeavstemning om Beckhams stadionplaner

David Beckhams siste MLS-stadionplaner i Miami skal opp til folkeavstemning, bestemte byens ledelse onsdag.
Les mer om:

Forbrukertilsynet mener Airbnb villeder norske brukere

Forbrukermyndighetene i flere europeiske land, under ledelse av det norske Forbrukertilsynet, krever en rekke endringer i måten Airbnb opererer på.
Les mer om:

SISTE: – Sør-Øst politidistrikt er i fritt fall

Det skriver VG i dag. Videre står det at varslere mener alvorlige kritikkverdige forhold i Sør-Øst politidistrikt, knyttet til ledelse og arbeidsmiljø, gir høy risiko for distriktets evne til å gjennomføre nærpoliti- og påtalereformen.

– Sør-Øst politidistrikt er i fritt fall

Varslere mener alvorlige kritikkverdige forhold i Sør-Øst politidistrikt, knyttet til ledelse og arbeidsmiljø, gir høy risiko for distriktets evne til å gjennomføre nærpoliti- og påtalereformen.

Varsel om helseskadelig arbeidsmiljø i Sør-Øst politidistrikt: – Distriktet er i fritt fall

Varslere mener alvorlige kritikkverdige forhold i Sør-Øst politidistrikt, knyttet til ledelse og arbeidsmiljø, innebærer høy risiko for distriktets evne til å gjennomføre nærpoliti- og påtalereformen.

Varslet om kjærlighetsforhold i ledergruppen: – Løst på en god måte

Tillitsvalgte er fornøyd med endringen i Luftfartstilsynets ledelse høsten 2017.
Les mer om:

Nådeløst oppgjør med Politidirektoratet: Sløser med penger og bryter loven

Leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund (PF) har fått mer enn nok av Politidirektoratet (POD) og anklager politiets øverste ledelse for sløsing med penger og flere lovbrudd.
Les mer om:

Glimt-treneren: – Jeg håper Brann blir seriemester

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Brann 2–2) For en drøy uke siden hadde Brann syv poengs ledelse på Rosenborg. Nå er det bare to. Bodø/Glimts trener, Kjetil Knutsen, er ikke i tvil om hvem han heier på i gullkampen.

Kampen for tariffavtale i Traftec AS

EL og IT Forbundet kjemper en kamp for å få etablert en tariffavtale i selskapet Traftec AS, men selskapets ledelse ønsker ikke dette.
Les mer om:

Konstituert som sorenskriver i Fosen(pluss)

Leif Otto Østerbø er konstituert som sorenskriver i Fosen tingrett. Han sier vi allerede drar nytte av felles ledelse med Sør-Trøndelag tingrett.

Ber om møter med ledelsen om sykepleierlønn

Venner av Bærum Sykehus kommer til å be om møter med både lokal og sentral ledelse i et håp om å begrense flukten av anestesisykepleiere til Oslo-sykehusene.
Les mer om:

Bakken i klar ledelse i Ringsakertreffen

Ole Magnus Bakken har skaffet seg et meget godt utgangspunkt i kampen om sammenlagtseier i RT etter at to av tre stevner er unnagjort. Han leder nå med 13 poeng foran Anton Rudland fra Ringebu og Fåvang.

Er en av disse trenerne klare for å redde Lillestrøm?

Lillestrøm står uten trener. Ikke alle er enige med klubben at Arne Erlandsen ut døra var det riktige trekket, men nå står nå engang den stolte Romeriks-klubben der uten ledelse. Hvem bør – og ikke minst ønsker – å ta over skuta til klubben som fortsatt har til gode å distansere seg fra nedrykksstriden i Eliteserien? Les: Ferdig i Lillestrøm for femte gang Vi har rasket med oss noen trenerkandidater som nevnes av ulike eksperter: Magnus Powell  Svensken startet sesongen som Sandefjord-trener, men fikk sparken etter kun seks kamper.

Erlandsen og LSK langt fra hverandre

Misnøye blant spillerne over tid skal være grunnen til at Arne Erlandsen i dag er ferdig som trener i Lillestrøm. Ifølge Eurosport skal en samlet spillergruppe og sportslig ledelse ha vært enige om fjerne 58-åringen. Klubben har nå satt i gang en prosess for å kvitte seg med Erlandsen, men situasjonen er inntil videre uavklart.

Uavgjort for Danmark

Christian Eriksen sendte Åge Hareids Danmark i tidlig ledelse mot Australia. Så fikk Australia straffe. Den satte Mile Jedinak sikkert i mål og VM-oppgjøret endte uavgjort.

–Byen trenger ny ledelse(pluss)

Einar Jahre Mustaparta ble tirsdag enstemmig valgt som Høyres ordførerkandidat i kommune- og fylkestingsvalget 2019.
Les mer om:

Frykter gjeldsspøkelse i årevis

Hverken ledelse eller tillitsvalgte i enhet vest tror budsjettet for 2018 går i balanse. Det kan bety flere år med stram økonomi.
Les mer om:

Ny bortebanefadese for Eiger

Eiger hadde ballen mest, skapte de største sjansene og fremstod som det klart beste laget de første 45 minuttene fredag. Likevel gikk lagene til pause med 1-1 etter at Ålgård utliknet Eigers ledelse. Deretter gikk det bare feil vei.
Les mer om:

Takk, adjø og far vel!

Nå er jeg kommet til veis ende på Bispeveien. Jeg ønsker å takke avisens ledelse og dere trofaste lesere, gi dere reisekost videre og si far vel.
Les mer om:

Salutt-saken, utfyllende informasjoner

På Odderøya har Lauget forvaltet grunnen der kanonene har avfyrt sine 7 årlige salutter hittil. Det er Saluttbatteriet HV-08 som avfyrer disse, bemanning: 10 soldater under ledelse av en Saluttkommandør.
Les mer om:

Fraksjoner og personmotsetninger

Arbeidsgruppa som så på organisasjonskulturen i Hamar Ap i 2017, konkluderte med at det var ulike fraksjoner og utydelig ledelse.
Les mer om:

Fastlege Stein Pedersen mener kommunen ikke har gjort nok(pluss)

Fastlege Stein Pedersen går i et leserinnlegg i dagens avis hardt ut mot administrativ og politisk ledelse for ikke å ha gjort nok for å forhindre fastlegekrisen.
Les mer om: