Nyheter om Ledelse


Hurtigruten-topp går av mens selskapet granskes

Konserndirektør for maritime operasjoner Bent Martini går midlertidig ut av Hurtigrutens ledelse mens selskapet etterforskes av politiet.
Les mer om:

Jan Ketil Arnulf: Vi forveksler ledere og helter

Jan Ketil Arnulf er psykolog og professor ved Handelshøyskolen BI og har forsket på ledelse og språk. Noen av temaene i podcasten er: Hva er ledelse? Hva er lykke? Kan spørreundersøkelser simuleres?
Les mer om:

Hurtigruten-topp går av

Konserndirektør for maritime operasjoner Bent Martini går midlertidig ut av Hurtigrutens ledelse mens selskapet etterforskes av politiet.
Les mer om:

NRK: Hurtig­ruten-topp går av mens selskapet granskes

Konserndirektør for maritime operasjoner Bent Martini går midlertidig ut av Hurtigrutens ledelse mens selskapet etterforskes av politiet.
Les mer om:

Direktør i Hurtigruten går av mens selskapet granskes

Driftsdirektør Bent Martini går midlertidig ut av Hurtigruten sin ledelse mens selskapet etterforskes av politiet.

Driftsdirektøren i Hurtigruten går av midlertidig

Driftsdirektør Bent Martini, som selv var om bord MS «Roald Amundsen», går midlertidig ut av Hurtigruten sin ledelse. Det skjer samtidig som selskapet blir gransket.
Les mer om:

Martini går midlertidig av

Hurtigruten bekrefter at konserndirektør for maritime operasjoner Bent Martini i Hurtigruten går midlertidig ut av selskapets ledelse mens selskapet granskes.
Les mer om:

Ledelsen til Maflin spist opp etter superserie

(John Higgins – Kurt Maflin 8–8) Higgins slo til med den første 147-serien i VM siden 2012, og hentet inn nordmannens ledelse. Nå står de to helt likt foran kveldens avgjørende spilløkt.
Les mer om:

Her er spørsmålene Hurtigruten nekter å svare på

Hurtigrutens ledelse har lovet «grenseløs ærlighet» etter koronautbruddet om bord på MS Roald Amundsen. Men fra Hurtigruten møtes Nordlys med ingen kommentar. Her er spørsmålene vi ikke får svar på.

Chelsea kaster seg inn i kampen om Real Madrid spiller

Historien til venstreback Sergio Reguilon i Real Madrid er litt merkelig. Han slo igjennom på førstelaget i Zinedine Zidane sin «pause» som manager i Julen Lopetegui sin korte regjeringstid. Denne sesongen har han vært utleid hos Sevilla under Julen Lopetegui sin ledelse. – Det har gått aldeles utmerket, manageren er fornøyd, Sergio Reguilon er fornøyd og Real Madrid teller på knappene om de skal slippe sin venstreback tilbake i varmen.

Igang med sin sjette manager på litt over et år

Espanyol vil komme tilbake i La Liga under Vicente Moreno ledelse, kunngjør det nedrykkede laget. – Med alt kaoset som du finner i klubben er det ingen overraskelse de ikke klarte å beholde plassen i La Liga. Du kan selv tenke deg hvordan det er når du får en ny sjef «hver gang» noe negativt skjer. – Espanyol hyrer inn Vicente Moreno som ny manager, hans oppdrag er enkelt, dra klubben tilbake til La Liga eller få sparken. Les: Skandalegolfer John Daly tilbake på banen sammen med Junior Moreno har erfaring fra å rykke ned, han ledet Real Mallorca ned i Segunda.

Det er Rosenborg som er problemet

Før en tredjedel av sesongen er spilt, kunngjør Rosenborg i virkeligheten at klubben har gitt opp. Styret engasjerer en trener som de fra før har tatt fra all autoritet. Situasjonen har antakelig ikke vært så alvorlig siden 1977.Det har naturligvis med mange forhold å gjøre, og det på alle måter alvorligste ligger langt utenfor kontroll selv for Rosenborgs styre. Men veldig mye burde og kunne vært gjort annerledes, og det er ingen tvil om hvem som eier problemet, som det heter nå for tiden. Det er til syvende og sist bare ett ord som dekker situasjonen: Fiasko.

Roar Lindlands tredje strake seier

Etter helgas triumf har lyngdølen Roar Lindland en solid ledelse i Porsche Supercup Pro Am.
Les mer om:

Antonio Conte er langt fra fornøyd

Inter Milan har lagt bak seg den beste sesongen på 10 år og sikret en andreplass i Serie A, men både ambisjon og forventning var høyere enn det. – Antonio Conte som har vært landslagssjef for Italia og manager for både Juventus og Chelsea ønsker at lag, ledelse og fans skal spille sammen som et samstemt symfoniorkester, slik er det ikke i Inter Milan. Så snart Europa League er ferdigspilt skal Antonio Conte ifølge Sky Italias Fabrizio Romano ha en samtale med Inter-president Steven Zhang om fremtiden.

Lars Arne Nilsen ferdig i Brann: – Vi skilles som gode venner

Lars Arne Nilsen er ferdig i Brann etter fem år som trener i klubben. Det kom fram under en pressekonferanse på Brann Stadion mandag.– Vi skal skilles som gode venner. Jeg har ingen konflikter i klubben, verken med spillere eller ledelse eller styret.

Ny HamKam-kollaps: Står fortsatt uten seier

Rotet bort nok en ledelse.
Les mer om:

Ny HamKam-kollaps: Står fortsatt uten seier

Rotet bort nok en ledelse.
Les mer om:

Tromsø reddet seieren i siste minutt – HamKam ga bort ny ledelse

Sakarias Opsahl ble dagens store helt for Tromsø, med sin avgjørende 1-0-scoring i en tøff bortekamp mot Åsane. I Hamar mistet hjemmelaget ledelsen igjen.

Tromsø skaffet seg luke med sin syvende strake seier

(Åsane – Tromsø 0–1 og HamKam – KFUM Oslo 2–2) Seiersferden til Tromsø fortsetter i OBOS-ligaen, og dermed fortsetter den nordnorske dominansen på de to øverste nivåene i norsk fotball. Samtidig ga HamKam igjen fra seg en ledelse og står uten seier etter de syv første kampene.

Berget plassen i Serie A

Genoa viste seg verdig overlevelse i Serie A etter de sikret plassen med en solid 3-0-seier over Hellas Verona søndag. Dermed rykker Lecce ned sammen med Brescia og Spal. De fem siste kampene i Serie A-sesongen ble spilt søndag, de beste lagene var ferdig spilt på lørdag med Juventus som seriemestre til tross for 1 -3 tap mot Roma på hjemmebane. Det eneste det var spenning rundt på søndag var hvorvidt Lecce kunne ta seg forbi Genoa og berge plassen. Les: Pochettino kan være tilbake allerede i sommer Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeehkxykdkydtsajrjrakstyk!!!!!!!!!

BT: Nilsen ferdig som Brann-trener

Lars Arne Nilsen skal være ferdig som Brann-trener etter en rekke svake resultater. Det får Bergens Tidende opplyst fra flere kilder. Det har lenge vært spekulert i Nilsens fremtid i klubben og BT skrev søndag at han var i møte med klubbens sportslige ledelse.

Strømsgodset dominerte banespillet, men Glimt nektet dem seier

Det tette kampprogrammet ser ut til å påvirke Bodø/Glimt, men ikke mer enn at serielederen vant 3-2 da Strømsgodset kom på besøk.For Godset-spillerne må det ha vært et svært skuffende resultat etter en imponerende bortekamp mot årets suverene serieleder. 14-3 i cornerstatistikken forteller sitt. For Glimts del manglet spruten, touchen og avslutningsferdighetene i store deler av kampen, men det har lite å si når poengene skal telles opp. Philip Zinckernagel, et selvmål av Niklas Gunnarsson og Jens Petter Hauge sørget for seieren søndag.

Nilsen i møte med Brann-ledelsen

Brann-trener Lars Arne Nilsen skal ifølge Bergens Tidende ha vært i møte med klubbens sportslige ledelse søndag ettermiddag. Det er mye spekulasjoner rundt Nilsens fremtid i Brann etter at laget har levert svake resultater denne sesongen. Nilsen nektet å prate med pressen etter lørdagens hjemmetap mot Vålerenga.

Nilsen i møte med Brann-ledelsen

Brann-trener Lars Arne Nilsen nektet å snakke med pressen etter lørdagens hjemmetap mot Vålerenga. Dagen derpå var han i møte med klubbens sportslige ledelse.
Les mer om:

Carlsen til finale

Magnus Carlsen fortsatte storspillet på andre dag i sin semifinale mot russiske Peter Svidler. Nordmannen vant et flott parti med de hvite brikkene i dagens første parti. Svidler presset på i det andre partiet, men etter et stort tabbetrekk klarte Carlsen å snu til seier. Etter å ha opparbeidet seg en 2-0 ledelse sikret Carlsen finaleplass med en enkel remis i det tredje partiet. I finalen som starter mandag møter han Anish Giri eller Jan Nepomnjajtsjij.