Nyheter om Ledelse


Zinedine Zidane har satt opp Raheem Sterling på ønskelisten

Det er få som tviler på at Real Madrid i sommer vil nøye seg med å signere noen talenter som kan være med å bygge fremtidens lag. – De vil ha klassespillere som er i knallform og kan løfte dem fra første avspark neste sesong. Raheem Sterling er en av de som virkelig er i form, han har har blomstret i Manchester City siden overgangen fra Liverpool.

Idrett på verkstedgolvet(pluss)

Storverkstedet var en god, og i store deler sikker arbeidsplass. Aldri noe bråk. Arbeidsfolk og ledelse gikk godt overens.
Les mer om:

Skisland med farlig ledelse

Skisland leder ordførerduellen. Men han har unngått de vanskelige sakene som Furre har stridd med.
Les mer om:

Gulbrandsen scoret da Salzburg røk ut av europaligaen mot Napoli

Fredrik Gulbrandsen fra Lillestrøm sendte Salzburg i ledelse da Napoli ble slått 3-1, men østerrikerne røk ut av europaligaen med 3-4 sammenlagt.

Scholes slutter i Oldham

Paul Scholes slutter som manager i Oldham etter bare syv kamper. Han sier i en uttalelse at han innså at han ikke ville få gjøre jobben slik han så for seg da han tok over 11. februar, skriver BBC. Under Scholes' ledelse ble det én seier, tre uavgjortresultat og tre tap for Oldham.
Les mer om:

Du reiser ikke ustraffet til Manchester og taper syv null

Allerede før avgang Manchester og Champions League hang jobben til Schalke 04 manager Domenico Tedesco. Glemt var forårets sølv i Bundesliga ettersom nedrykk streken nærmet seg.  Manchester City – Schalke 04  7 – 0 sammenlagt 10 – 2  Les: Pep Guardiola: «Jeg beklager til det engelske folk» Mange lag som gjør det bra opplever naturlig nok at deres sentrale spillere blir populære og går til større klubber.

Vant kvaliken og økte ledelsen i Raw Air

Maren Lundby var best i kvalifiseringen i Granåsen og økte sin ledelse i Raw Air-sammendraget til 26,8 poeng før det siste rennet torsdag.
Les mer om:

Maren Lundby vant kvalifiseringen og økte ledelsen i Raw Air

Maren Lundby var best i kvalifiseringen i Granåsen og økte sin ledelse i Raw Air-sammendraget til 26,8 poeng før det siste rennet torsdag.
Les mer om:

Sint Østberg med minimal ledelse etter Drammen-sprinten

Etter at Ingvild Flugstad Østberg skuffet i Drammen-sprinten tirsdag skiller det bare to poeng ned til Natalja Neprjajeva i verdenscupen langrenn sammenlagt.
Les mer om:

Disse er innstilt som ny ledelse i KrF

KrFs valgkomité innstiller Kjell Ingolf Ropstad som ny partileder, og Olaug V. Bollestad og Ingelin Noresjø som nestledere.

Juventus-supporterne avblåser streiken: Ronaldos bønn til fansen

Juventus skal prøve å ta igjen Atlético Madrids 2–0 ledelse fra kampen i den spanske hovedstaden. Det er så viktig at Juventus-fansen tenker å avblåse streiken sin. Cristiano Ronaldo (34) ber om supporternes støtte.

Tethundene ga helt blaffen i Iditarod

Lederen av Iditarod-løpet skjelte på en hund og fikk en streik i fanget under mandagens etappe. Nicolas Petit mistet en stor ledelse.
Les mer om:

Ny spiller klar for Fredrikstad Ballklubb – har flere landskamper

Dorthe Groa (24) har takket nei til en videre karrière i FBK, mens klubbens ledelse fortsatt har et berettiget håp om å forlenge kontrakten med Jenny Sandgren (24) og Andrea Rønning (24).

Trøbbel på jobben: Når sjefen er et rotehode

En art director-assistent med flere års erfaring forteller om en urimelig arbeidssituasjon i den kreative bransjen: Sjefen hennes ser ikke at en rekke problemer skyldes dårlig ledelse.
Les mer om:

Billig straffe og keepertabbe serverte Ole Gunnar Solskjær sitt førte PL tap

Nå skal det være sagt, det er alltid vanskelig å komme på besøk til Emirates uansett hvor bra lag du har. I dag var Manchester United det beste laget, men det var stang ut.  Manchester United sjansene stod i kø, men det var Arsenal som vant 2-0 og med det byttet de to lagene plass på tabellen.

Liverpool unngikk poengtap mot Burnley

Burnley tok en tidlig ledelse på Anfield, men gulljagende Liverpool slo tilbake og vant 4-2.
Les mer om:

Liverpool var i trøbbel mot Burnley, men slo kraftig tilbake

Burnley tok en tidlig ledelse på Anfield, men gulljagende Liverpool snudde og vant 4–2.
Les mer om:

Liverpool slapp med skrekken

Burnley tok en tidlig ledelse på Anfield, men gulljagende Liverpool slo tilbake og vant 4-2.
Les mer om:

Henrik Kristoffersen med klar ledelse i slalåm

Henrik Kristoffersen fulgte opp lørdagens storslalåmseier og tok en klar ledelse i første omgang av søndagens slalåmrenn i Kranjska Gora.
Les mer om:

Kristoffersen i storform, tok klar ledelse i slalåm

Henrik Kristoffersen kan ta sin andre strake seier på to dager.
Les mer om:

Distriktsopprører vil ha nye krefter inn i Venstres ledelse

Venstres nyvalgte valgkomité får en klar oppfordring Eid-ordrører Alfred Bjørlo: Partiledelsen må fornyes!
Les mer om:

Ny Venstre-uro: Familievenn av lederkandidat valgt til valgkomiteen

HELL (VG) Stortingsrepresentant Guri Melby har åpnet for å bli leder i Venstre etter Trine Skei Grande. Nå reagerer flere på at mannen som er fadder til hennes barn får plass i komiteen som skal sette sammen Venstres neste ledelse.

Astrid Undheim fra Jæren blant Norges fremste tech-kvinner for andre år på rad

Astrid Undheim (38) jobber som Leder for avdeling av analytics og AI i Telenor ASA, og er blant rollemodellene som ble løftet fram under kåringen som skal bidra til flere kvinner innen teknologi og ledelse.

Dårlige nyheter står i kø

Det er ett ord som best beskriver Real Madrid om dagen, «krise».

Mer lønnsomt med kvinnelige ledere

Fredrikstad Næringsforening har hatt overveldende oppslutning om sitt nystartede nettverk for kvinnelige ledere. Oppfordringen på 8. mars lyder: – La deg friste ut i ledelse, våg å være ambisiøs og sette dagsorden!
Les mer om: