Nyheter om Ledelse


– Vi løper alle rundt som verpesjuke høns

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener regjeringen er helt uten styring og ledelse i bompenge-saken. – Ernas lederegenskaper strekker ikke til, med de motsetningene som er i regjeringen, sier Støre.

Liza-Mari (27) har toppjobb i oppdrettsnæringen: - Unge jenter må tørre å ta sjefsjobber

Allerede i tenårene fikk hun øynene opp for oppdrett og ledelse. Nå råder hun unge jenter, og gutter, å takke ja når de blir bedt om å ta ansvar.
Les mer om:

Dæhli-misser ødela VM-stafetten: – Hadde ikke peiling på hvor jeg var

Olav Lundanes sendte Magne Dæhli ut på ankeretappen i klar ledelse, men flere grove misser ga Sverige stafettseieren da orienterings-VM ble avsluttet lørdag.
Les mer om:

Grove Dæhli-misser knuste Norges gulldrøm

Olav Lundanes sendte Magne Dæhli ut på ankeretappen i klar ledelse, men flere grove misser gjorde at medaljen glapp da orienterings-VM i Østfold ble avsluttet lørdag.
Les mer om:

Risa-mål og ledelse i toppkampen

SKIEN: Birk Risa har scoret og Odd leder 1-0 over Rosenborg til pause..

Kjempestart for Hovland

Viktor Hovland (21) er i delt ledelse av Nationwide Children's Hospital Championship etter første dag. Turneringen er én av tre på veien mot plass på neste sesongs PGA-tour.

Valdres sommersymfoni utvider kunstnerisk ledelse

Marianna Shirinyan blir del av den kunstneriske ledelsen av Valdres sommersymfoni sammen med Guro Kleven Hagen.
Les mer om:

Velgaard overrasker. Han kritiserer Ap for å gjennomføre det vi har gått til valg på

Aps gruppeleder Atle Ottesen svarer på ønsket fra Høyres ordførerkandidat Truls Velgaard om en kommune som er litt mer selvkritisk og en politisk ledelse som er mer konsensusorientert. – Arbeiderpartiet nøler ikke med å bruke sin makt, skrev Velgaard.

Drømmedebut for Roma-legenden De Rossi!

Han er for evig og alltid legende i Roma. Det tok heller ikke så mange minuttene før Boca Juniors -supporterne fikk en smak av italiensk storhet. Denne sommeren vinket Daniele de Rossi adjø til barndomsklubben etter 18 år i tjeneste. Og hva gjør så en 36-åringen som har vært med på det meste? Jo, han velger overgang til Maradonas rike og Boca Juniors.

Nå skal ikke Guro ha det kunstneriske ansvaret aleine lenger

Valdres sommersymfoni utvider sin kunstneriske ledelse, og Guro Kleven Hagen skal fra nå av dele det kunstneriske ansvaret med en hun kjenner godt fra før.
Les mer om:

Dobbel kompetanse på toppen av Valdres Sommersymfoni

Valdres sommersymfoni utvider kunstnerisk ledelse: Marianna Shirinyan og Guro Kleven Hagen leder fra nå av festivalen sammen
Les mer om:

Valdres sommersymfoni utvider kunstnerisk ledelse: Marianna Shirinyan og Guro Kleven Hagen leder fra nå av festivalen sammen

Fra og med august 2019 utvider Valdres sommersymfoni sin kunstneriske festivalledelse. Den internasjonal anerkjente pianisten Marianna Shirinyan som har gjestet festivalen ved flere anledninger, vil fremover dele den kunstneriske ledelsen med Guro Kleven Hagen.
Les mer om:

Dagbladet mener: Regjeringen må vurdere forbud mot lusegift i oppdrettsnæringen

Selv om pengene fra næringen renner inn, er mangelfull regulering av hvilke kjemiske giftstoffer oppdrettere får ha i fjordene verken visjonær eller klok politisk ledelse.
Les mer om:

Ap skjerper rutinene for å hindre interne notater på avveie

Etter at flere interne notater fra Arbeiderpartiets ledelse har lekket ut til mediene, skjerper partiet rutinene, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Skjerper rutinene for å hindre interne notater på avveie

Etter at flere interne notater fra Arbeiderpartiets ledelse har lekket ut til mediene, skjerper partiet rutinene, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Derfor feiret ordføreren med halv kake i Skien

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five jubler over nyheten om Googles tomtekjøp i Skien og inviterte politisk ledelse og samarbeidspartnere på ei halv kake for å feire.
Les mer om:

Skytterkongen fra Søgne skyter seg til ledelse i kongelaget

Tor Harald Lund har førsteplass på kongelaget på Landsskytterstevnet før finalen. 32 år etter at han tok kongetittelen for første gang, vil han prøve å kapre den på ny.
Les mer om:

Ny ledelse kan føre Venstre mot Arbeiderpartiet

Fortsetter velgerne å vektlegge verdispørsmål framfor den økonomiske politikken, kan Venstre tvinges til å åpne for samarbeid til venstre.
Les mer om:

Tar sats før «Riddarspranget»

Under kyndig ledelse av koreograf Silje Onstad Hålien, øver et knippe lokale talenter intenst og har travle dager før premieren på «Spelet om Riddarspranget».
Les mer om:

Langer ut mot taus og grisk grunneier

Ringsaker Almenning er blitt steinrike på turisme. Nå slår bonde og eier Anders Frydenberg hardt tilbake på taushet og griskhet i allmenningens ledelse.

Unnskyld, men kan vi låne Philippe Coutinho?

Det virker som om Arsenal eier Kroenke til slutt har hørt på fans og ledelse om at klubben må kjøpe for å holde seg på topp. – De har akkurat kjøpt vingen Nicolas Pepe fra den franke klubben Lille for en rekordsum og de har fått med seg at Barcelona har problemer med å selge Philippe Countinho. Les: Gjett hvor mange bud det har kommet inn på Coutinho  Men Arsenal vil ha mer.

Ikke for sent å få studieplass - her er det ledig

Lærerutdanning og økonomi og ledelse – det er noen av studietilbudene ved Nord universitet som har ledige plasser.
Les mer om:

Kammermusikken: - Det skal være vakkert, men hva er vakkert?

Stavanger Kammermusikkfestival nærmer seg med stormskritt. Vi har spurt festivalens kunstneriske ledelse, Christian Ihle Hadland og Andreas Brantelid, om å plukke ut noen godbiter man bare må få med seg.
Les mer om:

– Regjeringen tar ikke deltidsproblemet på alvor

Arbeiderpartiets samlede ledelse møtte Dagsavisen for å fortelle hvordan deres politikk vil få folk ut av deltidsfella. Valgkampen 2019 er i gang.
Les mer om:

Dette kan være grunnen til Kristoffs svake Tour:– Det er total mangel på ledelse

Alexander Kristoff og flere andre UAE-ryttere har de siste dagene uttalt at de ikke har følt seg bra under årets Tour de France. TV 2 erfarer at årsaken skal være at laget har byttet sportsdrikke.
Les mer om: