Nyheter om Ledelse


Hongkongs ledelse ber demonstranter overgi seg

Om lag 100 personer forskanser seg fremdeles på Hongkongs tekniske universitet. Leder Carrie Lam sier demonstrantene ikke har annet valg enn å overgi seg.
Les mer om:

Ny thrilleravslutning da Tromsø møtte Vålerenga

Fem måls ledelse åtte minutter før slutt holdt ikke for THK.
Les mer om:

Ny thrilleravslutning da Tromsø møtte Vålerenga

Fem måls ledelse åtte minutter før slutt holdt ikke for THK.
Les mer om:

Thorstvedt reddet U21

To mål av Kristian Thorstvedt (20) snudde 0-1 til seier 2-1 for Norges U21-landslag mot Kypros fredag. Da er det fortsatt håp om EM-sluttspill. Først etter 72 minutters spill lyktes det for Norge da Viking-spiller Kristian Thorstvedt med venstrefoten plasserte ballen vakkert i mål bak den kypriotiske keeperen. Samme mann sørget for ledelse og seier 2-1 med en klassisk markkryper etter en retur i det kypriotiske feltet med fem minutter igjen å spille. Norge tok dermed steget opp på annenplass i gruppe 7 og har nå sju poeng. (NTB)
Les mer om:

Historielagene er oppgitt over kutt, ber om møte med politisk ledelse

– For å gi et rimelig innhold i en slik samtale, må tilskuddene til Fredrikstad Museum økes og de anlegg som er innskrenket eller stengt åpnes igjen, skriver Helge Kolstad.

Genk har sparket Felice Mazzu

De belgiske seriemesterne Genk, har sparket trener Felice Mazzu med umiddelbar virkning. – Lagets negative trend har blitt enda verre, og klubbens ledelse har ikke følelsen av at dagens trenerapparat kan snu denne trenden, heter det i en pressemelding fra klubben. Genk har hatt en skuffende sesong og holder niendeplassen etter 14 seriekamper. Det skiller 13 poeng opp til serieleder Brugge. Les: Det er bare vinnere som depper etter 4-1 seier Felice Mazzu tok over treneransvaret foran sesongen etter seks år i Charleroi.

Start-sjefen ut mot NFF: – Kronen på verket av elendig ledelse

Alle Starts potensielle kvalikkamper har blitt forskjøvet. Det får Start-sjefen til å rase.
Les mer om:

Start-sjefen ut mot NFF: - Kronen på verket av elendig ledelse

Alle Starts potensielle kvalikkamper har blitt forskjøvet. Det får Start-sjefen til å rase.
Les mer om:

Start-sjefen ut mot NFF: – Kronen på verket av elendig ledelse

Alle Starts potensielle kvalikkamper har blitt forskjøvet. Det får Start-sjefen til å rase.
Les mer om:

Sportssjefen skal ikke lenger lede spillerjakten – slik blir TILs nye ledelse

Flere får nye eller endrede roller i TILs sportslige ledelse. Arbeidet med spillerlogistikk tilhører ikke lenger Svein-Morten Johansen.
Les mer om:

Fikk ikke sparken: De ble enige om å avslutte sammarbeidet

Championship-klubben Cardiff har avtalt med sin hovedtrener Neil Warnock om å avslutte samarbeidet. Warnock og Cardiff skilles ved gjensidig samtykke. 70 år gamle Neil Warnock ikke lenger trener i Cardiff. Warnock har trukket seg som hovedtrener med øyeblikkelig virkning, ettersom han og klubbens ledelse var enige om at de siste resultatene ikke var tilfredsstillende.

Hun blir ny musikksjef i P3

Det melder kanalen selv mandag formiddag. 30 år gamle Tangen har ifølge kanalen en variert erfaring og bakgrunn fra medie-, kultur- og musikkbransjen og hun har masterutdanning i organisasjon og ledelse. LES OGSÅ: Anmeldelse av Alan Walker i Oslo Spektrum. I tillegg har hun flere års erfaring fra både kommersiell radio og NRK. Hun har jobbet som programleder på Radio 1, og i flere stillinger i ulike redaksjoner i NRK P3, mP3 og Urørt, som produsent, programleder. – Det er en ære å bli en del av musikkredaksjonen i NRK P3.

Jurgen Klopp har ikke glemt hva som ligger foran Liverpool

Da er det mer eller mindre avgjort, vil Liverpool-supporterne si. Vi tenker heller 3-1 nederlaget vil gire City opp noen hakk. Dette vet Jürgen Klopp, som også er klar over at feil oppstår når du skal spille kamp hver 5. dag. Da er det godt å ha med seg åtte poeng. For dette er Liverpools kampprogram frem mot nyttår, med start etter landslagspausen. Les: Endelig fikk Nyland sin Premier League debut Da er det i det minste betryggende å holde City på en god armlengdes avstand i Premier League. -Jeg aner ikke om jeg noen gang har hatt en ni-poengs ledelse, spesielt etter en kamp mot City.

Vant MLS for andre gang

Seattle Sounders var overbevisende i søndagens MLS-finalene mot Toronto. Det var først etter Seattle «slappet» av med 3 -0 ledelse at Toronto fikk inn trøstemålet. «Deilig å vinne på hjemmebane» For tredje gang i historien møttes Seattle Sounders og Toronto FC i finalen i MLS-sluttspillet. De to møttes i 2016 og 2017, og delte utbyttet med en seier hver. – MLS har bare eksistert i 11 år, og nå begynner det å bli en av de store seriene, målt i publikum, antall tv seere, sponsorinntekter og lønninger.

Peter Schmeichel «Det beste ville vært at Åge Hareide fortsatte»

Danmarks legendariske keeper Peter Schmeichel tror at landslaget vil bli kastet i noe ukjent når Hjulmand erstatter Hareide i 2020, han er sterkt kritisk til det danske fotballforbundet (DBU) sin avgjørelse om å stoppe samarbeidet med Åge Hareide. Peter Schmeichel, landslaget klarer seg bra under Hareides ledelse.

– Åsane-spilleren hadde armen i naturlig posisjon

(Kvik – Åsane 1 – 2) Dommerne kom i fokus ved flere anledninger i løpet av de drøye 90 minuttene kampen mellom Kvik og Åsane varte, og fra tribunehold var oppfatningen at dommeren fratok Kvik en mulighet til å innhente Åsanes ledelse fra første kamp.
Les mer om:

Får 20 mill. til å holde ekstra godt øye med vogntogene om vinteren. Ikke bra nok, mener fagforeninga i Statens vegvesen: – Vi har mer enn nok å gjøre

– Det er mye tungtransport allerede og det blir mer i tiden fremover, sier Alf Edvard Masternes, leder for Forbundet for ledelse og teknikk.

Havarikommisjonen: Dårlig organisering og ledelse på Helge Ingstad-broen bidro til kollisjonen

Havarikommisjonen mener organiseringen på broen til Helge Ingstad og manglende trafikkovervåking ved Fedje sjøtrafikksentral var årsaker til ulykken i fjor.

Dårlig organisering og ledelse på Helge Ingstad-broen bidro til kollisjonen

Havarikommisjonen mener organiseringen på broen til Helge Ingstad og manglende trafikkovervåking ved Fedje sjøtrafikksentral var årsaker til ulykken i fjor. 

Riksrettssaken i USA: Ambassadørens notatbøker kan bli farlige for Trump

USAs fungerende ambassadør til Ukraina bekrefter at Trump-administrasjonen truet med å holde tilbake militær hjelp hvis ikke landets ledelse gikk med på å etterforske Joe Biden og sønnen. Hans detaljerte notater kan bli viktige bevis.

Endringer i organisasjonsstruktur og ledelse for Telia Norge

Mobilsjefen og tv-sjefen slutter.
Les mer om:

Antonio Conte langer ut mot sine egne – igjen

Det var en intens og spennende kamp mellom Borussia Dortmund og Inter Milan denne tirsdagskvelden. Conte måtte reise hjem med et knepent 3-2 tap, noe som ikke gjorde det mindre irriterende.

Arsene Wenger er interessert i å overta Bayern München

Bayern München sparken sin manager Niko Kovac søndag, og nå kunngjør den franske manager legenden Arsene Wenger at ønsker å lede den tyske storklubben. Bayern München tapte 5-1 mot  Frankfurt sist lørdag, noe som fikk klubbens ledelse til å umiddelbart si opp manager Niko Kovac. Les: Antonio Conte slipper nå å bekymre seg for urokråka Icardi Tidligere har både Jose Mourinho og Massimiliano Allegri blitt nevnt som toppkandidater.

Sergio Aguero: Bare én motstander i Premier League som er brysom

Seiersvante Aguero ser bare en utfordring i Premier League – og den er rød.

Chelsea får svar i slutten av november

Den internasjonale sportsretten, CAS, vil holde en høring 20. november i saken om Chelseas kjøpsforbud.
Les mer om: