Nyheter om Ledelse


Samarbeidsforum: Radikalisering, trossamfunnsloven og Covid-19

På tross av nye koronarestriksjoner ble det onsdag kveld gjennomført Samarbeidsforum under ledelse av politiet. Nytt for i år er at møtet også kunne følges over nett, noe mange benyttet muligheten til å gjøre.
Les mer om:

Sjølberging er Kinas nye moteord

Økt internasjonal skepsis fører Kina inn på et gammelt spor. Landets ledelse oppfordrer folket til nasjonal dugnad for å sikre økonomisk vekst.
Les mer om:

Jordan Pickford ansetter sikkerhetsvakter etter drapstrusler

Everton har hatt en fantastisk start på sesongen under Carlo Ancelotti sin ledelse, selv om de tapte siste kamp i Premier League mot Southampton leder de serien foran Liverpool som etter en ruglete start har startet poengsankingen for alvor. Jordan Pickford har mottatt flere drapstrusler etter å ha skadet Virgil van Dijk i det klassiske Merseyside-derbyet mellom de to Liverpool-baserte lagene. De to braket sammen på et voldsomt vis, etter kampen var ikke manager Jürgen Klopp Everton-keeperen nådig han kritiserte også dommeren for å ikke dele ut rødt kort.

Varsler strengere ledelse: – Jeg kommer nok til å være raskere ute med klubba

Ullensaker-ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) har holdt møter med opposisjonspolitikere for å rense lufta i kommunestyresalen.
Les mer om:

Nye målinger: Trump har mer enn halvert Bidens ledelse i Florida

Joe Biden har tapt det meste av ledelsen på meningsmålingene i den viktige vippestaten Florida. Tirsdag kveld kom det sjokkmåling som ga Donald Trump en ledelse på 4,5 prosentpoeng.

Scoret 11 av 12 poeng på Klassequizen

Elevene fra Rognan ungdomsskole gikk tirsdag opp i en foreløpig ledelse i konkurransen.
Les mer om:

Å styre en ny kommune…

Skal man styre en ny kommune må det ta utgangspunkt i at man vil noe. Det forutsetter en klar visjon, tydelig mål og gjennomføringsevne. Det er trist å se at dagens politiske ledelse ikke ser de mulighetene de har til å velge retning, sette dagsorden og vise innbyggerne at de har et politisk prosjekt (FVN 17. okt.).
Les mer om:

KBK tok grep rundt uttalelsene til Kastrati

Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati er midlertidig utestengt fra lagets treninger og kamper i påvente av intern gransking.Det kommer fram i en pressemelding fra klubben. «Hendelsen under kampen mot Vålerenga søndag kveld blir nå fulgt opp av KBKs ledelse. Vi ønsker å gjenta vår beklagelse overfor alle berørte for det som skjedde», skriver klubben i en pressemelding.Der meldes det at Kastrati ikke deltar på treningsaktiviteter og kamper inntil videre.

Leder i Valdres Hytteforum, Bjørn Mathiesen, reagerer på at Øystre Slidre kommune stemte ned felles fjellgrense i reisemålsstrategien

– Nettopp innføring av fjellgrense var blant innspillene som 13 hytteforeninger samlet spilte inn i møte med kommunenes politiske og administrative ledelse i møte den 31. august i år, skriver leder i Valdres Hytteforum, Bjørn Mathiesen, i et debattinnlegg. Han er overrasket over vedtaket om å ta ut fjellgrensa. Noe som ble vedtatt i kommunestyret i Øystre Slidre torsdag.

FFK bekrefter: – Det er tre-fire spillere vi følger ekstra nøye

Tross opprykksfest til langt på natt var FFKs trenerteam og ledelse tidlig på Stadion mandag morgen. Bjørn Johansen (51) røper at klubben har blinket seg ut tre-fire inn mot neste sesong.
Les mer om:

Superinnbytteren redda dagen!

Innbytter Taofeek Ajibade Ismaheel brukte to minutter på å øke Skeids ledelse til 2-0 over Kvik Halden, i 90. minutt spikra han seieren til 3-1.
Les mer om:

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn.
Les mer om:

«Hvordan tør du, som bommet på et åpent mål mot Kypros for to år siden, si noe?»

Først noen harde fakta, Norge kommer ikke til å kvalifisere oss til VM i Qatar, på samme måte som vi ikke kvalifiserte oss til EM neste år. Norsk fotball generelt er infisert av en fotballfilosofi som beviselig ikke virker, det er noen få unntak (Les: Bodø/Glimt) og da kommer positive resultater.

Spanias fem beste lag: Villarreal, Real Madrid, Getafe, Cádiz og Granada

Denne helgen viser med all tydelighet at ting ikke er som det pleier i spansk fotball, lørdag tapte Barcelona borte 0- 1 for Getafe og Real Madrid gikk på en smell mot nyopprykkede Cádiz. Dette året har vært svært vanskelig for FC Barcelona som har byttet ut det meste av sin ledelse og på grunn av økonomiske problemer måtte være ekstremt forsiktige på overgangsmarkedet. – En forsiktighet som deles av Real Madrid også.

Fantastiske Robert Lewandowski

Robert Lewandowski scoret to mål og en assist i Bayern 4-1 borteseier over Bielefeld i Bundesliga.

Ikke rart John Barnes hatet å spille i Merseyside-derby

Everton kom denne gangen som alt annet enn underdog inn i Merseyside-derbyet. Selvtilliten lå utpå Everton-drakten, men dette ble også dagen med den store overtenningen som sendte to Liverpool-spillere til sykehuset. Jordan Pickford tok rennafart etter 11 minutter og sendte verdens beste midtstopper først på en flyvetur og så deisende i bakken. På slutten av kampen var det Richarlison som tok på seg ansvaret med å ønske ferskingen Thiago Alcantara velkommen til den blå delen av byen.

Vi skjønner ikke hvem i huleste som skal stoppe Everton

Everton gikk inn i Merseyside-derbyet med best mulige utgangspunkt som ligaleder. Det endte med poengdeling, men når Liverpool hadde sin beste kamp under Klopp, da forteller det hvor det bærer for Ancelottis menn denne sesongen. Kampen var akkurat så heseblesende og spennende som vi forventer av et derby. Selv om Liverpool ifølge Klopp tapte tre poeng på grunn av den «idioten» VAR, er ikke Liverpool-manageren dårligere enn å gi Ancelottis poeng en høy stjerne. Klopp beskrev dette som den beste kampen mot Everton under hans ledelse. Les: Fullstendig galskap!

De 10 spillerne som har samlet flest Ballon d’Or-poeng i historien

Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo har en massiv ledelse over Barcelonakapteinen Lionel Messi i det totale antall poeng samlet i Ballon d’Or-historien. Ronaldo og Messi dominerte Ballon d’Or fra 2008 til 2017 mens de kjempet i LA Liga og Champions League samt den meget ettertraktede franske prisen. Messi brøt sin Ballon d’Or gikk forbi rivalen Ronaldo i 2019 ved å lande en enestående sjette pris. Les: Conte strekker ut en finger til Christian Eriksen StatsTube har nå beregnet den akkumulerte poengmengden hver spiller har mottatt mellom 1956 og frem til 2019. Ifølge StatsT

Klar ledelse for Ardern i New Zealand-valg

Statsminister Jacinda Ardern og Labour styrer mot gjenvalg i New Zealand, viser foreløpige resultater fra lørdagens valg i landet.

United-helt til VG: – Ole vil slå tilbake

Etter en svak sesongstart er Ole Gunnar Solskjærs jobb under press – igjen. Tidligere spiller Arthur Albiston (63) er derimot sikker på at rødtrøyene vil snu den svake Premier League-trenden under nordmannens ledelse.
Les mer om:

Helge Hallingby klager: Mener vedtaket er ulovlig, og at han ble villedet av kommunens øverste ledelse

Helge Hallingby klager på kommunestyrets krav om at han må bosette seg i kommunen for å få lov til å kjøpe skogeiendommen Nordheia.
Les mer om:

Xi Jinping ber sine militære styrker forberede seg på krig

Kinas ledelse vurderer nå at risikoen for krig er så overhengende at landets militære styrker mobiliseres for å kunne møte en storkonflikt. USA, India og Taiwan trekkes fram som Kinas største fiender.
Les mer om:

Dexter med Michael C. Hall fortsetter

Dexter Morgan vender tilbake. Michael C.

Gnabry berget poeng mot Sveits

Sveits styrte store deler av kampen mot Tyskland, men nasjonsligakampen endte til slutt 3-3. Utligningen til Serge Gnabry sikret poenget for tyskerne. Sveits tok en tidlig 2-0 ledelse etter scoringer av Mario Gavranovic og Remo Freuler. Men så kom Tyskland på banen. Timo Werner reduserte til 2-1 før pause, før Chelsea-kollega Kai Havertz satte inn utligningen i starten av andre omgang. Svakt tysk forsvarsspill gjorde at Gavranovic kunne sette sitt andre for kvelden når det nærmet seg timen spilt, og Sveits var nok en gang i føringen.

Største ledelse side juni for Biden

Joe Biden leder med over 10 prosentpoeng på Donald Trump i de siste gjennomsnittsmålingene før valget i USA. Det er det største forspranget siden juni.