Nyheter om Ledelse


Demidov: – Unggutta har levd under et vanvittig press

Vadim Demidov (32) har tidligere i år kritisert sitt eget lag etter flere kamper der ledelse er rotet bort på grunn av feil. Etter Odd-kampen var han stolt.
Les mer om:

Real Madrid tok innpå Barcelona

Real Madrid tok nye viktige poeng under ledelse av Santiago Solari. Med 4-2 borte mot Celta hentet hovedstadslaget poeng på serieleder Barcelona.

Fredrikstad: Opp som en løve og ned som en skinnfell

Fredrikstad var en eneste stor plankehaug hakket opp til fliser etter de rykket ned fra OBOS-Ligaen ned til Post-Nord.

Tok sjuganger'n i omsetning – får plass på prestisjeliste: – Betyr at jeg har fått til det jeg hadde lyst til

I 2016 var hun en av ti utvalgte i RBs serie om kvinner og ledelse. Nå er hun inne på DNs gaselleliste, etter å ha tatt sjuganger'n i omsetning på få år.
Les mer om:

Overrasket over tabbetrekk

Magnus Carlsen ble overrasket over tabbetrekket til Caruana. Amerikaneren var presset på tid, og gjorde et trekk som sørget for en solid ledelse til Carlsen. Se trekket og reaksjonen til Magnus her:

Kommunen ble ikke varslet av politiet før etter at operasjonen var avsluttet

SKIEN: Overordnet ledelse i Skien kommune fikk ikke varsel fra politiet om trusselsituasjonen i Fritidsparken 31. august før det ble kjent i media at operasjonen var avsluttet.
Les mer om:

Movember: Mocibro opp i solid ledelse

Experis Ciber skyver Tieto ned fra tronen
Les mer om:

Filadelfia fikk ja til skole, men nei til hybler: – Nå må skolen legges ned eller flyttes

Filadelfia fikk godkjent sin reguleringsplan, med forbehold om at hybelvirksomheten avsluttes i løpet av to skoleår. Det er kritisk, mener skolens ledelse.
Les mer om:

Ole Paus nekter å gi Listhaug en unnskyldning

Ole Paus sin kraftige utblåsning mot Frp får ingen konsekvenser for artisten eller rutinene for lignende arrangement. Tvert imot møter artisten forståelse fra kirkens ledelse.

Kveldens travtips: Gigant-banker i V76

Gigant Invalley har perfekte forutsetninger i V76-finalen og mye tyder på ledelse fra start til mål.
Les mer om:

Har mistet tiltro til ledelsen i kommunen(pluss)

På grunn av manglende tiltro til politisk og administrativ ledelse trekker Lavangen-politiker Ludvig Ingebrigtsen (Sp) seg fra alle politiske verv.
Les mer om:

Trump-sønn til VG: – Tror vi kommer til å gjøre det veldig bra

WASHINGTON D.C. / OSLO (VG) Valglokalene stengte i Indiana ved midnatt norsk tid, og de aller første resultatene viser republikansk ledelse. Fra flere steder i USA meldes det om teknisk trøbbel og lange køer med velgere.

Demokratene plukker tidlige seire

De aller første stemmene som ble talt opp etter mellomvalget ga Republikanerne en ledelse, men det var Demokratene som plukket de første setene.
Les mer om:

Tellingen har startet – de første tallene viser republikansk ledelse i Indiana

De aller første resultatene fra valget i USA kom inn da valglokalene stengte i Indiana og viser republikansk ledelse. Kun et fåtall av stemmene er talt opp.
Les mer om:

Mats Møller Dæhli matchvinner!

Er det én spiller ute i Europa som vi unner dette, er det denne mannen. På søndag spilte han hovedrollen for St. Pauli. Mats Møller Dæhlis klubb slo Arminia Bielefeld 2-1 i søndagens kamp på bortebane, og brøytet seg vei til tabelltoppen i 2. Bundesliga. Det var hjemmelaget som startet best, og sto med 1-0 ledelse til pause etter en tidlig scoring. Les: Stabæk er toast Så våknet St. Pauli. Marvin Knoll utlignet på straffespark i det 50. minutt, og bare seks minutter senere fikk Dæhli sin sjanse. Fremspilt av Henk Veerman, satte nordmannen ballen i mål i lengste hjørne. Jada! (foto: st.

Eidsvoll-ordfører ber om fullmakt til Hurdal-samtaler

Varaordfører Einar Madsen (Ap) i Eidsvoll ber om at kommunens ledelse får fullmakt til å sjekke muligheten for sammenslåing med Hurdal.

NÆRINGSDAGEN 2018: Hva er det mest innovative du har gjort i dag?

Tirsdag formiddag var næringslivet samlet under Næringslivsdagen Nord. Årets tema er digitalisering, innovasjon, markedsføing og ledelse. Vi spurte deltakerne: Hva er det mest innovative du har gjort i det siste?
Les mer om:

Osloskolen bedre med Arbeiderpartiet

Høyre står for en rigid, firkantet og overstyrt skolepolitikk. Vi styrer byen annerledes og vil ha en tillitsbasert ledelse av byen. Det vil også gi en enda bedre Osloskole!
Les mer om:

Berg innstilt på å fortsette i Stabæk

For fjerde gang på rad mistet Stabæk en ledelse. Trener Henning Berg signaliserer at han er innstilt på fortsette hvis Stabæk rykker ned.

Galaxy mistet sluttspill tross Kamara-dobbel

Ola Kamara ga Los Angeles Galaxy to måls ledelse ved pause, men Houston Dynamo scoret tre mål i annen omgang og knuste sluttspilldrømmen.
Les mer om:

Kapteinen sto fram som matchvinner i begge ender

Først sendte han laget i ledelse, deretter ofret han helsa for å unngå baklengsmål.
Les mer om:

Full fyr i øyriket

Det er bokstavelig talt full fyr i befolkningen i øyriket, og dette kommer krystallklart til uttrykk søndag. Og om UNN på mer eller mindre arrogant vis har fendret av protestene frem til nå, bør foretakets ledelse finjustere både syn og hørsel foran helgens protestaksjoner. Dette er alvor.
Les mer om:

El Clásico vises ikke på norske TV-kanaler, se alle La Liga kampene gratis

Barcelona og Real Madrid møtes på Camp Nou i sesongens første El Clásico på søndag, men det er uten at du kan se det på norske TV-kanaler.  Sesongen er knapt i gang, med bare 9.kamper spilt, likevel mener de fleste eksperter at gullet allerede glipper for Real Madrid som under ledelse av Julen Lopetegui ligger på 7.plass.

Gennaro Gattuso vet ikke han har fått sparken

Siden AC Milan vant Serie A i 2011, med nåværende Juventus manager Massimiliano Allegri har de testet ut sine gamle helter i viktige stillinger i klubben, både sportslig ledelse og som trenere. – Det hjelper ikke manager Gennaro Gattuso at han er en klubblegende, resultatene så langt i sesongen har vært ekstremt dårlige.  TV-kanalen TV Dello Sport hadde følgende melding for noen dager siden:  «Milans nye trener blir Roberto Donadoni.

Norges VM-gullhåp røk ut i semifinalen

Grace Bullen (21) skaffet seg kjapt en ledelse, men var sjanseløs og røk ut av semifinalen i bryte-VM omtrent før den var kommet i gang da kinesiske Ningning Rong «rullet» inn 12 poeng i løpet av noen sekunder.
Les mer om: