Nyheter om Lea


Lea (16) måtte hjelpes opp etter rekordløftet: – Jeg husker ikke de siste sekundene 

Lea Berle Horne er bare 16 år, men løftet seg til både norske og nordiske rekorder på seniornivå.
Les mer om:

Det bugner av flotte gårdsbutikker i Norge. Ysteriet på Jæren har vunnet gull for osten sin

– Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert. Siri Lea på Jæren gjorde Pippi Langstrømpes ord til sine da hun bestemt seg for å starte ysteri hjemme på gården.
Les mer om:

Lea ble narkoransaket etter å ha røyket en joint

«Fy faen, i dag er dagen jeg blir tatt», tenker Lea Caspara Samnøy da politiet stoppet henne utenfor Kadetten musikkfestival.
Les mer om:

Iris og Niclas møttes gjennom gaming som tenåringer: – En LAN-hverdag

De møttes gjennom «World of Warcraft» da de var 13 og 15 år gamle. Nå er Iris Lea Thorsteinsdottir Øye (27) gift og har barn med Niclas Øye (29).
Les mer om:

Nora, Lea og Emilie: – Ubehagelig med svevestøv

Venninnene Nora, Lea og Emilie synes ikke det er noe særlig å gå tur i svevestøvet langs Stakkevollvegen.
Les mer om:

Aldri før har de gjennomført et slikt prosjekt: – Noe av det beste jeg har vært med på

Etter lang tids planlegging kunne Andreas Lea endelig se prosjektet sitt fly helt selv.
Les mer om:

Ruošša stuorámus eamiálbmotsearvi doarju Ukraina-soađi

– Ii leat imaš, go dát searvi lea dál ollásit Putina ráđđehusa hálddus, dadjá eamiálbmot aktivista Pavel Sulyandziga, gii ieš lea báhtaran USA:i.
Les mer om:

Balchen får ikke delta i Paralympics etter påmeldingstabbe

Alpinisten Magnus Valø Balchen får ikke delta i årets Paralympics. Det forteller Halvor Lea, kommunikasjonsrådgiver i Olympiatoppen, til NRK. – NIF har i ettermiddag fått tilbakemelding om at reglene for deltakelse i alpint i Paralympics opprettholdes. Det innebærer at Magnus Valø Balchen dessverre ikke får delta i Paralympics i Beijing, sier Lea. Dermed lider han samme skjebne som Trygve Toskedal Larsen. En påmeldingstabbe fra Cato Zahl Pedersen, som tar alt ansvar, står bak feilen.

Henning Lea Knutsen skjøt Sandnes nærmere opprykk: - Denne reisen vil jeg fullføre

Australia har åpnet grensen for vaksinerte turister

Forsvarer Lea: – Hun gjorde det for å sette ham på plass, ikke for å skade eller drepe

Søndag ettermiddag har den drapssiktede Bømlo-kvinnen sittet i avhør. Nå forklarer forsvarer Erik Lea hva hun har fortalt om det som skjedde lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Egypt slo vertene på straffer – anonym Salah til finale i afrikamesterskapet

Kameruns drøm om å vinne afrikamesterskapet på hjemmebane brast mot Egypt i torsdagens semifinale. Arrangørlandet bommet tre ganger i straffesparkkonkurransen. Presset fra krittmerket ble for stort for Kamerun. Etter en god start greide verken Harold Moukoudi, James Lea Siliki eller Clinton N'Jie å sette ballen i mål. Egypt traff på alle sine forsøk og vant straffedramaet 3-1. (NTB)

Skiskyttere mulige nærkontakter

Både Johannes Thingnes Bø og Ingrid Tandrevold er mulige nye nærkontakter etter at det ble konstatert smitte på Norges fly til Beijing. Det melder Olympiatoppen i en pressemelding. – Olympiatoppens helseteam jobber nå for å få oversikt over situasjonen. Ettersom skiskyting har pressekonferanse om kort tid, går vi ut med foreløpig status, står det i pressemeldingen. – Slik det ser ut i øyeblikket er Ingrid Landmark Tandrevold og Johannes Thingnes Bø mulige nærkontakter.

Birk Ruud dropper X Games – frykter koronasmitte før OL

Friski-kjører Birk Ruud dropper X Games i Aspen 21. til 23. januar i frykt for å bli smittet på reisen til USA, skriver VG. – Jeg har fire X Games-medaljer, men ingen OL-medalje. Derfor blir jeg hjemme og trener her for ikke å risikere noe, sier 21-åringen til avisa. Kvalifiseringen til Ruuds første OL-øvelse, big air, er 7. februar, og Ruud skal etter planen reise til Kina allerede 28.
Les mer om:

Erik Lea: – Nå vil mine klienter være sikre, for én gangs skyld

Bistandsadvokaten til Birgitte Tengs' foreldre, Erik Lea, advarer mot å forhåndsdømme mannen som nå er siktet for drapet. Han ber om forståelse for at foreldrene ønsker å avvente politiets etterforskning før de konkluderer.
Les mer om:

– Vi er en husstand som er ganske avhengig av strøm

Strømforbruket hos sørlandske husholdninger gikk bare marginalt ned i desember 2021 sammenlignet med samme måned året før. For familien Lea, med to elbiler og elektrisk oppvarming, ble det høyere.
Les mer om:

- Ga ikke mening

Lea Høbæk Hovland (22) fikk feil prøvesvar da Haukeland universitetssykehus rotet med prøvene. Nå tar sykehuset grep.

Ber om frifinnelse for Liadal

Advokat Erik Lea la i Oslo tingrett torsdag ned påstand om frifinnelse for bedrageritiltalte Hege Haukeland Liadal.

Olympiatoppen avlyser Kina-reise

Olympiatoppen har bestemt seg for å avlyse sin reise til Beijing kommande helg grunna den nye koronavarianten omikron. Det er kontinentalcuprenn i hopp og kombinert i OL-anlegget til helgen og ein gyllen sjanse for norske hopparar til å prøve bakken før OL i februar. Det blir likevel ikkje noko av. – Vi har vedtok å ikkje reise fordi det er stor uvisse knytt til korleis den nye virusvarianten vil påverke innreise og karantenekrav, seier Halvor Lea i Olympiatoppen til NRK. Virusvarianten omikron blei først påvist i Sør-Afrika 24.
Les mer om:

Leas egne bilder

Lea liker å markedsføre smykkene sine gjennom egne bilder hun tar av venninner. Hun har også laget egen logo.
Les mer om:

Designer og lager sine egne smykker: Lea (11) har stålkontroll på alt

Lea Brodersen Sørvig (11) har alltid likt å lage ting. Og nå har hun begynt å selge det hun lager.
Les mer om:

Endelig en Rooney som firemålsscorer mot Liverpool

Når du er en elleve år gammel fotballspiller skal du egentlig slippe å bli omtalt i pressen, men når etternavnet ditt er Rooney og du banker inn fire scoringer mot Liverpool, da gjelder ikke samme regler. For engelsk presse (og vi) tok gladelig imot historien der Kai Rooney følger fotsporene til pappa Wayne. På søndag ble det fire scoringer på 11 åringen da Uniteds U12-lag tapte mot Liverpool med 5-4. Les: Arild Sundgot sparket etter sju strake tap Rooney jr. sto for scoringene, og har siden desember i fjor vist at United-akademiet gjorde et godt valg.

Sofie Østhus Lea i scoringshumør

Bryne er ubeseiret på fem kamper
Les mer om:

Lea (17) leder årets OD-aksjon i Troms: – Vi endrer ikke verden på en dag. Men én dag av gangen(pluss)

Operasjon Dagsverk er en solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. De jobber for å skape felleskap og rettferdighet for vanskeligstilte ungdommer verden rundt.
Les mer om:

Smitte i idretten: Lea (14) og Emil (17) ble holdt hjemme fra skolen. Likevel fikk Lea korona.

Flere idretter merker den økte smitten i Bergen nå. Lea Gundersen går glipp av det hun har trent mot i flere måneder.
Les mer om: