Nyheter om Lea


Nina (49) og Julie (27) har gått sammen om å realisere drømmen

De har begge en stor lidenskap for å gi møbler et nytt liv. Nå har Nina Mathiesen og Julie Lea funnet hverandre og åpnet bruktbutikk på Greåker, hvor de også gir møbler et realt ansiktsløft.
Les mer om:

Tror Lea ble syk etter å ha badet her: – Jeg har sett forgiftning før, men ikke noe så heftig

– Hvis ikke de hadde kommet så fort, så er det ikke sikkert det hadde gått så bra. En intoksikasjon er alvorlig, fordi det kan skade indre organer ganske heftig, hvis en ikke setter igang med å skylle blant annet nyrene ganske umiddelbart.
Les mer om:

Tror Lea ble syk av blågrønnalger: – Jeg har sett forgiftning før, men ikke noe så heftig

– Hvis ikke de hadde kommet så fort, så er det ikke sikkert det hadde gått så bra. En intoksikasjon er alvorlig, fordi det kan skade indre organer ganske heftig, hvis en ikke setter igang med å skylle blant annet nyrene ganske umiddelbart.
Les mer om:

Advokaten om drapstiltalt (50): Glad saken kommer raskt opp

Advokat Erik Lea beskriver sin klient som helt knust etter at han innrømmet drapet på sin samboer natt til første nyttårsdag. – Han har det helt jævlig og gruer seg til saken kommer opp for retten, sier advokaten.
Les mer om:

Anti-serietips: 7 serier du ikke vil kaste bort tid på

Har du noen gang kastet bort timesvis på en dårlig TV-serie? Det har vi. Internett bugner over av strømmetjenester som tilbyr et stort utvalg av filmer og serier. Det kjedeligste vi vet er å oppdage midt i en sesong at handlingen går ingensteds. Vi har derfor samlet opp en liten liste over tv-serier du ikke burde kaste bort tid på. Nesten voksen Kjersti Tveterås, Jenny Skavlan og Renate Reinsve spiller tre av hovedrollene i Nesten voksen.(Julia Marie Naglestad/NRK) Første på lista er NRK-serien Nesten voksen.

Senterpartiet raser forbi Arbeiderpartiet i nord. Er størst i Troms og Finnmark

Hadde det vært valg i morgen hadde Helena og Lea stemt SV og MDG, men folk flest i de to nordligste fylkene foretrekker Senterpartiet. – Svært overraskende, sier de to jentene.

Penelope (14) og Anne Stine (24) er ledestjerner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det er Dagens Næringsliv og magasinet D2 som står bak den nylige kåringen av Ledestjerner - 30 under 30 som vil gjøre verden mer bærekraftig gjennom ideer, handlekraft eller lederegenskaper.

Tyskland klare for VM-kvartfinale

Tyskland ble det første laget som tok seg til kvartfinale i fotball-VM i Frankrike. Lørdag slo de Nigeria 3–0 i åttedelsfinalen. Alexandra Popp, Sara Dabritz og Lea Schuller skåret målene for Tyskland.
Les mer om:

Sigrid 12 år skrev teksten: Nå er skiltet på plass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARKA: I en bortgjemt fjellside øst i Maridalsalpene ligger vrakgods etter dramatikk fra andre verdenskrig. 2. juli 1942 krasjet et tysk Dornier DO17-fly i Hansakollen. Alle de tre ombord ble drept og restene av flyet spredd utover. Vrakplassen i Maridalen, bildet fra 2015.

Å sovne med Rakel og våkne med Lea

I hver eneste kommunestyreperiode skjer det at politikere som er valgt inn for ett parti melder overgang til et annet.
Les mer om:

Brudd for Bradley Cooper

Triste nyheter fra popkulturen! Etter fire år sammen melder People i dag at det er slutt mellom Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33). Den amerikanske skuespilleren/regissøren og den russiske supermodellen ble sammen våren 2015. I 2017 fikk de datteren Lea De Seine.

Lea er Norges sterkeste 13-åring

Lea (13) hadde ingen anelse om at hun var så sterk. Så løftet hun fire kilo mer enn norgesrekorden.
Les mer om:

Gjett hva som skjedde da Berg skole ble engelsk for en dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: Allerede i foajeen hører vi at det samtales på engelsk lenger opp i trappa. Engelsk er satsingsområde for Berg skole, og da lærer Anders Pio Pethon startet i fjor høst, tok han med seg et tidligere suksessopplegg fra en annen skole: Ha en gjennomført engelsk dag, der all undervisning foregår på engelsk, alle samtaler skal skje på engelsk, og der elevene stiller i hvite skjorter og slips, og mørke bukser eller skjørt.

Christina (17) vant gull under Kristinalekene – men konkurransen var ikke alt for hard

Hoppende av glede mottok Christina Sætre Lea gull i spydkast under Kristinalekene, men øverst på pallen var hun virkelig i ensom majestet.
Les mer om:

Penelope Lea og klimastreikerne hyllet på MDG-landsmøtet

«Klimahandling nå, Erna må gå», ropte klimastreikende skoleelever da de toget gjennom salen under åpningen av MDG-landsmøtet.
Les mer om:

Har du hørt om Penelope Lea?

LOM (NRK): Hun er 14 år, og har kjempet for miljøet siden hun var 8. Nå blir hun rådgiver for Fylkesmann Knut Storberget.
Les mer om:

Nykommeren debuterer for Nærbø i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er en drøy måned siden sluttspillet var over for Nærbø, og det er fire måneder til eliteserien kastes i gang igjen.Etter en liten pause uten fellestreninger, har Nærbøs fremadstormende herrespillere trent knallhardt de siste ukene, og slik skal det fortsette nesten to måneder til, før spillerne får en svært fortjent sommerferie.Vil vise hvem som er best Midt i blodslitet spiller Nærbø treningskamp mot Viking fra 1.

Zayn synger «A Whole New World» fra Aladdin – se video

Match made in heaven? Det er snedig at Zayn ikke har spilt Disney-prins ennå.
Les mer om:

Øksedrapet: – Hva hvis det skjer noe mens han er i fengsel?

Advokat Erik Lea mener den siktede 48-åringen må få behandling på psykiatrisk instutisjon.
Les mer om:

Elever lager akvarium fra bunnen av

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette skoleåret har flere klasser på Dalane videregående skole brukt naturfagtimene til å jobbe med akvariet. De har snekret skap, malt og tegnet bilder, bygd en 3D-bakgrunn til bakveggen, fikset LED-belysning og laget en "hjemlig" atmosfære for fisker av arten ciklider, som lever naturlig i Tanganyikasjøen i Afrika.

Se Liverpools fire scoringer mot Barcelona

Her er høydepunktene fra Champions Lea
Les mer om:

Se Liverpools fire scoringer mot Barcelona

Her er høydepunktene fra Champions Lea
Les mer om:

Sjå bilete frå 1. mai-feiringa på Bryne: Dårlege bein stoppa ikkje 1. mai-feiringa for Wenche

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det gjekk det òg, smiler Wenche Berg. Ho har akkurat trilla det raude flagget inn på brusteinen på Bryne torg, godt surra fast i følgjesvennen med jul.- Eg har alltid pledd å gå med det raude flagget i 1. mai-toget her på Bryne så eg måtte prøva, fortel Berg.Tog i over 40 år 77-åringen frå Sirevåg har gått i tog 1.