Nyheter om Le


Flere i bilmiljøet gikk bort på kort tid: – Jeg ble nervøs for at noen flere nær meg skulle ta livet sitt

Kristian Jansson var skøyeren i gjengen. Han som kledde seg i tresko, sheriffklær og fikk andre til å le, men en dag var det slutt på sprellene.
Les mer om:

Thierry Henry trekker seg av familiære årsaker selv om englandsjobben glapp

Bjørn Maars Johnsen skrev under for den canadiske klubben Club de Foot Montréal for bare tre uker siden.Den norske spissen har skrevet under en toårsavtale med MLS-laget. Han gledet seg som er barn til å spille for den franske fotballegenden Thierry Henry. – Vel det ble en kortvarig glede. Den kanadiske klubben melder i en pressemelding at Thierry Henry har sagt opp sin stilling som manager.
Les mer om:

Hoang (33) og familien flyttet fra Fredrikstad for å åpne restaurant i Svelvik: – Helt fantastisk

For bare noen få uker siden forlot Hoang Le (33), kona Trang Huyen Thi Thach (28) og datteren Leah (16 md.) Fredrikstad for å bosette seg i Svelvik.
Les mer om:

Mbappé-gåten er løst!

Forrige uke dundret Kylian Mbappé på med hattrick mot Barcelona og fikk stakkars Gerard Pique til å se skikkelig tafatt ut i sin første kamp etter skadeavbrekket. Nå har Niko Kovac funnet oppskriften for Barcelona før returkampen mot PSG. Få husker Niko Kovac hos Bayern etter at erstatteren Hansi Flick dro til med en historisk sterk sesong for Bundesliga-giganten.
Les mer om:

Valgets kval: hvilken C-Type?

Du vil gjerne ha en ny C-Type. Men skal du velge den skotske – det var de som vant Le Mans i 1953, eller skal du velge originalen, den som kommer fra Jaguar? Begge byr på flunkende nye biler.
Les mer om:

Har en plan for Zinedine Zidane

Nå er ikke alt over for Zidane hos Real Madrid i versjon 2.0, men i Frankrike legges det planer for en av nasjonens største fotballikoner. Det kommer en dag når Didier Deschamps har gjort sitt for Les Bleus, og da står det franske fotballforbundet klar med signaturpennen. Den skal uten tvil skyves over bordet til Zidane.

Treneren om Graneruds overraskende feil: – Jeg måtte le

En teknisk feil fra hoppkanten gjorde at Halvor Egner Granerud ikke tangerte rekorden til Roar Ljøkelsøy, som har 11 seire i verdenscupen.
Les mer om:

Annika (21) ble invitert med på hyttetur på én betingelse

OSLO/MIDT-TELEMARK: Det siste året har Annika Momrak (21) fra Bø vært programleder for NRK sin YouTube-kanal 4ETG. Nå bikke de snart 100 000 abonnementer, og har flere store planer for året. Momrak har også blitt invitert på hyttetur av Mads Hansen på én betingelse, hun får ikke lov til å le.
Les mer om:

Mike Dean havnet i fokus igjen: – Vet ikke om jeg skal le eller grine

West Ham-spiller Tomás Soucek ble utvist mot Fulham. En avgjørelse som sjokkerer TV 2s fotballeksperter.
Les mer om:

Mads Hansen blir programleder i «Ikke lov å le på hytta»

Mads Hansen har samlet syv komikere på en hytte. De har én regel – det er ikke lov å le.
Les mer om:

Hva feiler det Tønsbergs Blad?

Egentlig bør jeg bare le når samboeren min, med et stort smil om munnen, stiller følgende spørsmål: – Har du irritert deg over Tønsbergs Blad i dag da?
Les mer om:

Ny singel fra Uglesett

Uglesett spiller tungrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le.
Les mer om:

Skibladner brukt i amerikansk dokumentar om slavehandel

– Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, sier Skibladnersjef Bjørn Blichfeldt.
Les mer om:

Kreftforeningen raser mot dagligvarebransjens priskutt på snus

Kreftforeningen og helseministeren mener kutt i snusprisene er en trussel mot folkehelsa. – Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, svarer Siv Jensen.
Les mer om:

Caroline (28) filmet seg selv gjennom lockdown: — Det førte til endel morsomme situasjoner

Korona er ikke så mye å le av. Eller? Da har du kanskje ikke fått deg innleggene til Caroline Helberg Strandene
Les mer om:

Stefan Johansen ferdig med Fulham

Fulham manager Scott Parker har ikke benyttet seg av Stefan Johansen på fryktelig lenge, vi skal ikke påstå at det er grunnen til at klubben ligger under den røde streken, men den norske midtbanespilleren var en viktig del av laget frem til Scott Parker overtok tømmene. Vi må helt tilbake til 1 oktober i fjor i ligacupkampen mot Brentford sist gang 30 åringen fikk spille. – Nå er både lån og salg noe agent Tore Pedersen forteller til VG: «Det jobbes med fornuftige alternativer. Utenom det er det ikke så mye å si.

Vil plukke både Dele Alli og Hugo Lloris

Nyansatt Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochttenio vil den nærmeste tiden satse på det kjente og kjære og har satt seg ut to spillere han vil hente så fort som overhodet mulig. – Den ene vil være forholdvis enkel å plukke, mens den andre krever en god del mer.
Les mer om:

Seier til Tottenham!

Tottenham hadde ikke råd til å tape flere poeng, og lot bundproppen (dette herlige danske uttrykk) Sheffield United ta nok et sikkert steg mot Premier league-avgrunnen. Nå skal vi ikke ta alt håp fra Sander Berge (spilte ikke mot Spurs) og Sheffield, men 5 poeng på 19 kamper sier ingenting om at seirene kommer i nær fremtid. Les: Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo Dette var Tottenham og Tanguy Ndombeles søndag. Heung Min Son serverte et hjørnespark på hodet til Serge Aurier til 1-0.

Her er Toyotas nye racer

Toyota har i dag avduket sin utfordrer til årets WEC-serie som inkluderer 24-timersløpet på Le Mans. Snart får de følge av gamle rivaler.
Les mer om:

Katastrofetall for Ap i fersk partimåling: – De lokale Ap-folkene har ikke gjort en god nok jobb

Sp-Trygve får ros for latteren. For Ap er det lite å le av.
Les mer om:

Idé-fabrikken Glickenhaus

James Glickenhaus går åpenbart aldri tom for ideer. Midt oppi Le Mans og Baja 1000 dukker det opp en hydrogendrevet superbil. NY-LA uten tankfylling = 4.500 km.
Les mer om:

Kjerringøy og Donald Trump

Juble gjerne over at Trump er kneblet, og le av at Kjerringøy ikke får bruke eget navn. Men vær forberedt på at både jubelen og latteren fort vil stilne.
Les mer om:

Zhang-familien benekter Inter Milan rykte

Inter Milan lørdag publiserte en uttalelse der klubbens president kategorisk avviser ryktene om at klubben skulle være til salgs. Il Corriere dello Sport skrev tidligere i dag at Zhang-familien, som eier Inter, har gitt mandat til å finne nye minoritetseiere i klubben, og at familien ikke skal være motvillige til å selge klubben helt. Les: Ole Gunnar Solskjær lykkelig papirarbeidet er i orden Opplysningene blir imidlertid kategorisk avvist av Inter Milan sin president.

Koster Paris Saint-Germain millioner å sparke Thomas Tuchel

Jeg må innrømme at jeg gjerne får sparken hvis jeg som Paris Saint-Germain sin manager Thomas Tuchel kan cashe inn mellom 70 og 80 millioner kroner. – Etter å ha vært en sannhet i noen dager bekrefter endelig den franske storklubben oppsigelsen i dag. «Jeg vil takke Thomas Tuchel og hans stab for alt de har gjort for klubben», sier president Nasser Al-Khelaïfi. Les: Nærmer seg løsning for Liverpool spiss Divock OrigiParis Saint-Germain ligger på tredje i Ligue 1, de vant kvelden før julaften mot Strasbourg med hele 4-0.

Eg har snudd. Vi treng å møtast til fest i ordets aller vidaste forstand: å ete og drikke saman, prate og le.

GJESTEKOMMENTAR: Eg har alltid tenkt at det ikkje er så nøye med fest. Men i år snudde eg. Fest er veldig, veldig viktig. Og det var i Stavanger det skjedde. Det var her i byen, nokså seint i dette merkelege året, eg såg ljoset. La meg forklare.
Les mer om: