Nyheter om Le


Hard Rock Café-planene havarerte i fjor – nå hintes det om nye planer i legendarisk bygård

Drømmen om restaurant på Havneterminalen havarerte, men nå kan det se ut til å bli nytt liv i Storgata 42, som en gang huset både Le Mirage, Peppermøllen og Abboteke Bar.
Les mer om:

Sjekket mobilen - fikk bakoversveis

Ekteparet fra Gloucester kan le hele veien til banken.
Les mer om:

Eurovision-party: – Det er galskap og masse å le av!

Sjampis, fargerike drinker, hatter og flagg. Det er ingrediensene på Eurovision-party.
Les mer om:

Frankrike: G7 vil støtte Ukraina inntil landet seirer

G7-landene vil støtte Ukrainas kamp for å forsvare sin suverenitet, sier Frankrikes utenriksminister Jean-Yves Le Drian.
Les mer om:

Spill høyt! Disse nye samtidsplatene krever litt av deg, men er verdt det

Spill høyt! Disse nye samtidsplatene krever litt av deg, men er verdt detHvorfor skal man bruke tid på musikk av Lachenmann, og skal man le eller gråte av den? Bli med på Ola Nordals essensielle guide til lytting av samtidig, eksperimentell musikk.Les mer
Les mer om:

Ny standard settes når «free agent» tilbys 1,8 milliarder for å signere Real Madrid-kontrakt

Da PSG hentet Kylian Mbappe i 2017 på leie, så permanent overgang året etter for 180 millioner euro, skjønte vi at noe virkelig stort var på gang. Sommeren 2017 hentet «Oljefondet i Paris» Neymar for 220 millioner euro. Sommeren 2022 er det Mbappé, og ikke Neumar, som bringer frem de rekordhøye summene.

Le Parisien: Kylian Mbappé endelig fornøyd med tilbudet og tar frem signaturpennen

På onsdag fikk Kylian Mbappé oppleve at PSG ikke er alene med å bli lurt av Real Madrid i de siste minuttene. Samtidig fikk 23-åringen se sin potensielt nye arbeidsgiver igjen kjempe seg til en Champions League-finale de har for vane å vinne. Bli, eller ikke bli i PSG, ifølge Le Parisien er ikke dette lenger spørsmålet. Fra utsiden kan vi ikke skjønne hva som har gjort at Mbappé har drøyet, nesten helt frem til dagen han kan spasere ut av Parc des Princes som free agent.

Mauricio Pochettino blir, men sender minst seks avgårde

Etter Paris Saint-Germain røk ut av Champions League var en samlet fotballpresse 100% sikker på at manager Mauricio Pochettino ville få sparken. – Så vant den franske storklubben Ligue 1 og en knøttliten tvil dukket opp. Vi fikk overskrifter som «fikk negativ beskjed timer etter seriegull» og «Seriegull i dag, sparken imorgen». – en samlet presse var nå nede i 99% sikre. For en uke siden rapporterte Le Parisien Mauricio Pochettino har fått sparken fra Paris Saint-Germain, til tross for at PSG vant den franske ligatittelen for tiende gang og at det ville skje i uken som var.

Pochettino forteller om totalt overraskende helomvending hos PSG

Le Parisien var overbevist om at PSG hadde bestemt seg for å kvitte seg med Pochettino og satt denne uken og forhandlet om størrelsen på godtgjørelsen til argentineren. Spansk media (og Real-president Perez) er overbevist om at Kylian Mbappé spiller i Real Madrid-drakt neste sesong. Hvis Pochettino ikke er en skikkelig skøyer, så ser det ut som alle tar feil.
Les mer om:

Medier: PSG-profil skjelte ut medspiller og forårsaket slagsmål

Ada Hegerberg og Lyon slipper trolig PSGs stjerne Kheira Hamraoui i returkampen i Champions League. Hun er utestengt på grunn av et uvanlig opptrinn på trening. Flere franske medier, blant andre avisen Le Parisien, melder om den pikante saken. Det skal ha startet med at Hamraoui verbalt forulempet en medspiller (Sandy Baltimore) under trening.
Les mer om:

Komiker Therese Alvseike i podkast: – Jeg måtte til Oslo for å finne noen å le med

Komiker Therese Alvseike tror mange har jenter har lyst å satse på stand-up, men at de ikke vet hvor de skal gå.
Les mer om:

Ny overbevisende Carlsen-seier mot indisk 16-åring

Magnus Carlsen tok tre strake seirer og beseiret enkelt indiske Rameshbabu Praggnanandhaa i Champions Chess Tour-turneringen i sjakk i Oslo mandag. Dermed fulgte den norske verdensmesteren opp den knusende seieren mot Anish Giri søndag. Også den kampen vant han etter tre hurtigsjakk-partier. Carlsen har slitt med sykdom innledningsvis i turneringen på hjemmebane. Han var svært redusert da han tapte for vietnamesiske Le Quang Liem lørdag, og også søndag røpet sjakkstjernen at han ikke følte seg frisk. Mandag skal formen ha vært bedre, og nordmannen viste ingen svakheter ved skjermen.

Bråkebøtte Roy Keane lovet seg selv og alle oss andre han aldri ville bli manager igjen

Den irske Manchester United legenden Roy Keane har prøvd seg som manager uten å være i nærheten av å være så kontroversiell eller suksessrik som han var som spiller og senere som kommentator. En ting er helt sikkert Roy Keane ga absolutt alt alltid, noen ganger med vidtrekkende konsekvenser. Det var Keane som en del av en hevnaksjon ødela resten av karrieren til Alf Inge Håland i en kamp mot Manchester City i 2001.

To City-stjerner ofres for å gjøre plass til Haaland

Manchester Citys firemålshelt Gabriel Jesus er ønsket av Champions League-jagende Arsenal.

Mauricio Pochettino får sparken og Antonio Conte tilbyr seg å overta

Mauricio Pochettino forventes å bli sparket av Paris Saint-Germain bare timer etter å ha vunnet Ligue 1-tittelen.

Avis: Pochettino må gi seg i PSG

Mauricio Pochettino skal være ferdig som Paris Saint-Germain-trener etter denne sesongen, ifølge franske aviser. Mandag skriver Le Parisien at klubbledelsen skal ha fattet en beslutning om å kvitte seg med argentineren. L'Equipe meldte det samme for noen dager siden. Det vil angivelig koste cirka 150 millioner kroner i kompensasjon å avslutte arbeidsforholdet med Pochettino og hans nærmeste medarbeidere. Le Parisien melder at møter mellom PSG-lederne og sjeftreneren har vist at det ikke er grunnlag for å fortsette samarbeidet. PSG sikret ligagullet sist helg, men mislyktes i Champions League.

Det bygger opp til en spektakulær Pochettino-retur til Tottenham

Le Parisien har varslet at avgjørelsen er tatt i Paris. Mauricio Pochettino er ferdig hos PSG, nå forhandles det om den økonomiske kompensasjonen. Parallelt jobber Antonio Conte for å lede Tottenham til Champions League-billetten – og så forlate London. Vi har sett det før. Det er begrenset hvor mange trenere det finnes som kan ta ansvaret for de største klubbene med monsterbudsjett og tilsvarende forventninger. Dette betyr at så fort én av de beste i bransjen blir ledig på markedet, er stolleken godt i gang.

Rune Bratseth trekker seg

Rune Bratseth trekker seg fra styret i Rosenborg med umiddelbar virkning. Det skriver Adresseavisen i dag. Dette skjedde på et styremøte søndag. Bakgrunnen var at var stilt et mistillitsforslag mot den tidligere forsvarskjempen som har vært i RBK i mange år. – Jeg uttalte meg etter at det var kommet et mistillitsforslag til årsmøtet. Der stilte jeg spørsmål rundt hvordan fremtiden vil se ut, blant annet når man skal rekruttere nye styremedlemmer til RBK. Hvem orker å sitte i et slikt ulønnet verv når man kun utsettes for kritikk?

Macron lover å lytte til Le Pens velgere

Frankrikes gjenvalgte president Emmanuel Macron lover å samle det franske folket og å lytte til sinnet og frustrasjonene til Marine Le Pens velgere.
Les mer om:

Macron lover å lytte til Le Pens velgere

Frankrikes gjenvalgte president Emmanuel Macron lover å samle det franske folket og å lytte til sinnet og frustrasjonene til Marine Le Pens velgere.
Les mer om:

Støre er lettet over Macrons seier: – Alternativet er illevarslende

Statsminister Jonas Gahr Støre er glad for at Emmanuel Macron vant det franske presidentvalget. Han mener det er viktig for Europa at Le Pen ikke tok seieren.

Valgprognose i Frankrike: Macron vinner presidentvalget

Emmanuel Macron ser ut til å vinne det franske presidentvalget med 58,2 prosent mot utfordrer Marine Le Pens 41,8 prosent på den første valgprognosen.
Les mer om:

Marine Le Pen erkjenner nederlaget

Høyrepopulisten Marine Le Pen erkjenner å ha tapt det franske presidentvalget der hun kjempet mot Emmanuel Macron.
Les mer om:

Valgprognose i Frankrike: Macron vinner presidentvalget

Marine Le Pen erkjenner nederlaget i det franske presidentvalget, skriver NTB.
Les mer om:

Presidentvalget i Frankrike splitter familien: – Tar heller risikoen

CRÉTEIL, PARIS-REGIONEN (VG) Mehdi vil heller risikere at Le Pen blir president enn å stemme på Emmanuel Macron søndag. Det kan koste ham dyrt hjemme.
Les mer om:

Mest lest siste uke