Nyheter om Le


Andreas (26) og Thi (29) traff hverandre på datingapp - nå vil de hjelpe andre å finne kjærligheten

Andreas Rein og Thi Le Thuy Nguyen fra Trondheim lanserer ny datingside etter å ha selv funnet kjærligheten gjennom internett.

Endelig fikk «Game of Thrones»-stjernen le på film

Filmen er en romantisk komedie som utspiller seg mot en litt mørk bakgrunn.

Grunnlegger av De hvite hjelmene funnet død i Tyrkia

I forrige uke ble han anklaget av Russland for å være en britisk spion. I dag ble James Le Mesurier, en av grunnleggerne av «De hvite hjelmene», funnet død i Tyrkia.
Les mer om:

- Vi gjør det for pengene

Jennifer Anistons takketale fikk hele salen til å le.
Les mer om:

Måtte le da han fikk spissjansen: – Hvis man tenker på alle sånne situasjoner, blir man gal i hodet

Jostein Gundersen ble selv satt ut da han fikk spissplassen, og 23-åringen kunne blitt den store helten.
Les mer om:

Våknet til dette: – Vet ikke om jeg skal le eller grine

Kjell Henning Medhaug våknet til at t-skjorter lå strødd, og cirka 15 gensere var borte. Han var ikke den eneste i området.
Les mer om:

Her er årets 23 beste skrekkfilmer så langt – ifølge anmelderne

Skrekk & gru hører med i vintermørket. Men grøssere kommer i variert kvalitet – for å si det mildt. Så hva skal man se? Kanskje denne listen kan være til hjelp. Her er de beste engelskspråklige skrekkfilmene som ble utgitt mellom januar – november 2019, basert på prosenter med positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes. Du er sikkert ikke helt enig i listen, samtidig som den helt sikkert har et par filmer som du ikke har sett. Desimaler er ikke tatt med i prosenttallene.

Da Lars kom på jobb ble han først forbannet – men så begynte han å le

SKIEN: Kjøpmann Lars Normann på Rema 1000 i Arkaden ble oppgitt da han så hva som hadde skjedd utenfor butikken hans i løpet av natten.
Les mer om:

Grunneier må fjerne brygge og volleyballnett: – Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, det blir en kald rivejobb 1. januar

– Vi kommer ikke til å drive krig med kommunen. Vi retter oss etter pålegget så det blir en kald rivejobb 1. januar.
Les mer om:

Northug tjente mest av idrettspersonlighetene(pluss)

Petter Northug kan le hele veien til banken. Mosbyggen har lagt opp som skiløper, men var den nordtrønderske idrettsutøveren som tjente mest i 2018.
Les mer om:

Barty 40 millioner kroner rikere etter ny tennistriumf

Ashleigh Barty kan le hele veien til banken etter at hun vant finalen i WTA-mesterskapet i tennis 6-4, 6-3 over ukrainske Elina Svitolina.
Les mer om:

Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Vi snakker selvsagt ikke om en vinterliga og den type kulde, men stjerner som ikke har fått den spilletiden som de har hatt før.

Radarpar I utakt

Eigentleg skulle turneen dei nå er ute på vore ein rein jubileumsturné, men nå blir det også bålferda for radioprogrammet I Utakt. Stussleg å seia farvel Dei to som dagleg har 420 000 lyttarar til sine skråblikk om alt mellom himmel og jord og litt til, legg ikkje skjul på at dei har meir på lager.

Amazon kliner til i Premier League

Vi kan forstille oss hvordan sjokktilstanden hos Sky Sports spredte seg i korridorene da det ble klart at Amazon «rapper til seg» deler av indrefileten. Amazon Prime´s Premier League-dekning har kickoff allerede i desember.

Komiker Jonis Josef reagerer på rasistisk humorinnslag fra Tore Sagen i Radioresepsjonen

Er det lov å tulle med alt? Kanskje, men det er mange som sliter med å se humoren i et klipp fra Radioresepsjonen på NRK P13. Klippet som nå deles i sosiale medier er hentet fra en spalte hvor radioveteranene prøver å skape et så flaut øyeblikk som mulig. Flauheten får så poeng på en skala fra 1 til 100. Tore Sagen presenterer sitt bidrag som et «lekket notat», altså privat innhold på avveie. Komikeren leser opp en tekst han har skrevet selv. Teksten minner om det verste grumset man finner i rasistiske fora og kommentarfelt.

Med kurs for Le Mans

Jim Glickenhaus, som har gjort store ting med biler før, minner om at nå er det mer enn 50 år siden en bil bygget i USA har vunnet Le Mans. Det kan virke som han har tenkt å gjøre noe med det.
Les mer om:

Latterliggjør United-spiller

Roy Keane fikk Sky Sports fotballeksperter til å le da han snakket om United og Christian Eriksen.
Les mer om:

Nedrykksstriden er ingenting å le av

Nedrykksstriden inneholder som vanlig høstens mest spennende fotball. Den skuffer ikke.
Les mer om:

Klæbo flau etter flytte-svar

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (23 år i dag) må le når han forteller om flytting fra gutterommet til eget hus.
Les mer om:

Vegard Harm: – Ikke le, Märtha!

– Vi tapte som f... Ikke le, Märtha! Utropet kommer fra Vegard Harm fra Stokke. I siste episode av hans egne serie på VGTV kjører han travløp sammen med prinsesse Märtha Louise.
Les mer om:

Nå vet vi hvor mange rein det er på Svalbard

For første gang er bestanden av Svalbardrein estimert vitenskapelig. - Flest dyr er det i de store dalene, og selv i dag tar reinen tilbake sine gamle utbredelsesområder, sier reinforsker Mathilde Le Moullec.
Les mer om:

Reklamerer med sangriabrunsj – risikerer straff

Le Monde Tapas i Markensgate bruker Facebook til å lokke med sangriabrunsj hver lørdag. Det kan vise seg å være straffbart.
Les mer om:

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

Mauro Icardi gir pressen skylden

Mauro Icardi og frue underholdt oss både titt og ofte denne våren og sommeren. Nå ser det ikke ut som den tidligere urokråka lider av noen hjemmelengsel. For på utleie i Paris smiler fotball-livet igjen til argentineren. -Jeg har det godt. Jeg har blitt bedt om å prestere i den samme rollen som alltid. Jeg skal score mål, som betyr mest for klubben og meg som angrepsspiller. Jeg har alltid vært vant til press, men det hjelper at vi nærmest alltid vinner.