Nyheter om Le


Nettet snører seg rundt den saudiarabiske kronprinsen «MBS»

Den saudiarabiske kongefamilien skal ifølge Le Figaro ha innkalt til hastemøte fredag for å drøfte kronprins Mohammed bin Salman og Jamal Khashoggi-saken. Kort tid etter ble det kunngjort på statlig TV at Khashoggi ble drept på konsulatet i Istanbul.
Les mer om:

Halvga(m)le damer hyller vital 80-åring

Nøtterøy musikkorps feirer søndag seg selv i Nøtterøy kulturhus. En fest damene i Fam Fatal slett ikke har tenkt å gå glipp av.
Les mer om:

Nok en skade for Liverpool!

De dårlige nyhetene har stått i kø for Liverpool i denne landslagspausen. Først var det Salah og Van Dijk, og så kom beskjeden om et brudd for Mané. Nå har det kommet melding om enda en skadebekymring i denne landslagspausen – og denne gang er det Naby Keita. Liverpools midtbanespiller skal ha forlatt banen allerede i den første omgangen i landskampen mellom Guinea og Rwanda.

TV-anmeldelse «Camping»: Helvete er de andre (og TV-serier som denne)

Nevrotiske narsissister på campingtur. Det er ingenting å le av.
Les mer om:

Ikkje ver så lettkrenkt - ver heller litt sur

Når standupkomikaren Andre Ulveseter står på scena på Ørsta kulturhus onsdag, håper han folk vil ha sjølvironi nok til å le av seg sjølve.
Les mer om:

Stavanger Oilers satte salgsrekord – har solgt for over 51 millioner kroner

Stavanger Oilers markedsavdeling kan le hele veien til banken: Til tross for sportslig motgang den siste tiden, renner sponsorkronene inn.
Les mer om:

Om få år er Wolves et topplag

De fleste vil le av en slik påstand, men dere leste det her først.
Les mer om:

– Ikke alle komikere er løgne bak scenen, for å si det sånn...

Fra scenen får de folk til hyle av latter. Bak scenen er de klysete og sjølopptatte. Med boken «Standup-Njål» vil Rune Bjerga få oss til å le av selve humorbransjen.
Les mer om:

«Benzema er ferdig!»

Dette var ordene presidenten for det Franske Fotballforbundet kom med.  Karim Benzema har vært satt på sidelinjen i landslagsdiskusjonen etter en trist episode i 2015, der han ble anklaget for å være involvert i utpressing av landsmann Mathieu Valbuena. Til alle parters frustrasjon, pågår saken fortsatt. -Jeg har ingenting i mot Karim, han har alltid oppført seg bra på landslaget, men jeg tenker han er ferdig på Les Bleus, sier president Noel Le Graet ifølge Quest-France. Sjefen har talt.

Sander Berge på ønskeliste med tre av verdens beste spillere

Forrige uke var belgisk presse i fyr og flammer da flere hevdet at PSG hadde sendt ut følere til Genk. Vår store spiller, Sander Berge, hadde gjort seg bemerket i Paris. Ekstra kult blir det når han settes opp på liste med tre store. Ifølge franske Le10Sport har nemlig PSG supplert ønskelisten med tre navn: N’Golo Kante Paul Pogba Sergej Milinkovic-Savic Er nå prioritert både i Spania og Frankrike. (foto: chelsea) ifølge Le 10 Sport, er det Kanté som skal være førsteprioritet.

Er det virkelig verre å være tjukk enn slem?

Hvorfor er det førsteklasses underholdning, og noe vi kollektivt samles for å le av, når noen er tjukke? Og hvorfor er det å kalle noen tjukk en fornærmelse verre enn døden? Hva er det med tjukke mennesker som vekker de kjipere karaktertrekkene hos andre?
Les mer om:

Skandinavias beste dramaserie er norsk

Vi er for en gang skyld helt enige med kritikerne til tross for at vi ikke har sett alle de nominerte til Nordiske Seriedager Awards Heimebane var en meget bra serie med John Carew og Ane Dahl Torp i hovedrollene. Serien startet en diskusjon om en eliteserieklubb noen sinne ville få en kvinnelig trener eller ikke, de fleste som har sett serien vil si at det er på høy tid.

Trump om FN-latter: - Det var meningen at de skulle le

Donald Trump ble møtt av latter da han talte til FN.
Les mer om:

Donald Trump fikk FNs generalforsamling til å le

Salen reagerte med latter da USAs president Donald Trump skrøt av hvor mye han har oppnådd i sitt presidentembete.

Trumps selvskryt fikk FNs hovedforsamling til å le

NEW YORK/OSLO (NRK): Donald Trumps andre tale i FNs hovedforsamling åpnet han med selvskryt av USAs fremgang i hans tid som president. Det fikk salen til å le.
Les mer om:

Hvis du var i tvil om Neymars klasse – få med deg Klopps beskrivelse

En av verdens beste, eller ikke? Fler av oss venter på at Neymar skal ta det siste skrittet og passere Ronaldo og Messi, mens andre venter på at brasilianeren skal bli avslørt som en wanna-be verdensstjerne.  Men for Jürgen Klopp er det ikke noen tvil om Neymars kvaliteter, noen timer før Liverpool skal stanse ham og resten av PSG-gjengen. -Han er fantastisk fotballspiller, helt enestående. For meg var han ikke i form i VM. Han hadde allerede en skade. Alle kunne se det, men ingen spurte om han var klar til å spille.

Cristiano Ronaldo med sitt første Serie A-mål for Juventus

Måltørken er endelig over for Cristiano Ronaldo, Italiensk presse hadde før dagens kamp mot Sassuolo tidligere i dag begynt å sutre over mangelen på mål. – Det tok tre Serie A kamper og endelig i sitt 28 satt det. Det første målet gjorde sikkert veldig godt, men spesielt imponerende var det ikke, «hvem som helst» ville klart å tappe inn en ball fra to meter.

Publikum hadde enorme forventninger til Erlends premiere: - Vi kommer for å le, hvis ikke blir vi skuffet

Komikeren Erlend Osnes hadde lørdag kveld premiere på showet Sjikane i Stormen konserthus.
Les mer om:

Her speider politiet etter jegere

I le for vinden sitter miljøkrimkoordinator Jon Galteland i politiet og speider etter reinsdyr og jegere. Han er ute på oppsyn for å avdekke og etterforske miljøkriminalitet.
Les mer om:

Haugesund gjør spådommene til skamme: – Fantastisk å motbevise eksperter

De ble dømt til et liv i bunnen av tabellen av ekspertene før sesongen. Nå ser FK Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen (22) frem til å le best etter sesongslutt.
Les mer om:

Haugesund kan le av ekspertene

De ble dømt til et liv i bunnen av tabellen av ekspertene før sesongen. Nå ser FK Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen (22) frem til å le best etter sesongslutt.
Les mer om:

Øyelegen Knut havnet i sentrum av politiets «spionjakt» i Austertana

I mange år har ekteparet Knut Resellmo og kona Anne-Grete hatt som fast takst at de ferierer i Finnmark. Men at de denne gangen skulle havne i en situasjon som hentet rett ut fra en John le Carré-roman var de ikke forberedt på. 
Les mer om:

- Det var umulig å få barna til å smile eller le

Tre måneder med flyktningene har satt voldsomme spor hos den norske legen.
Les mer om:

Tidligere Saint-Étienne-spiller William Gomis skutt og drept

Det er en klubb i sorg som sender ut en pressemelding i dag om et av deres talenter har blitt skutt og drept.  Saint-Étienne har med en enorm tristhet fått lære om den tragiske døden til William Gomis, som skjedde i går kveld. Verdsatt av sine tidligere lagkamerater og hans lærere for sine menneskelige kvaliteter. Den unge spilleren, som ville ha slått 20 i desember, har tilbrakt hele sin utdannelse i klubben. Han kom fra kampanjen 1998 at Arnaud Nordin, Mahdi Camara, Cyril Martin Pichon Ronaël Peter Gabriel og Anthony Maisonnial, mange venner som han delte store gleder med.