Nyheter om Le


United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani

Vi kjenner at innstillingen vår til Ousmane Dembélé er i ferd med å endre seg. Dette har vært en spiller United burde holde seg langt unna, både på grunn av skadehistorien til franskmannen, men også en tidvis tvilsom attitude som ikke er forenlig med å gå ut på Old Trafford. Nå har 23-åringen vist seg at han både kan holde seg skadefri – og levere gnistrende gode prestasjoner på vingen. Solskjær kommer ikke unna den lenge etterlengtede forsterkningen på vingen.

Please Guardiola, ikke la Aston Villa gå på en skikkelig smell i januar

Det er to klubber vi er delvis i sjokktilstand over: Southampton og Aston Villa. Spesielt overlevelsesgjengen fra forrige sesong har vært ugjenkjennelige. Jack Grealish og gjengen fra Villa Park har vist at de akter å unngå reprise denne sesongen. Men når Villa ikke har troppen som de største klubbene på balløya disponerer, blir de ekstra sårbare i en laaang sesong når negative endringer oppstår.

Messi sørget for anledningen til å kunne dra av seg Barcelona-drakta

Selv om det er forventet at Barcelona med sine spillere som tilhører Top Gun-sjiktet vinner mot Osasuna, er det likevel noe befriende når det også skjer, i dette kaotiske året for katalanerne. Spesielt når kampen skulle være en hyllest til Diego Maradona. Ubeseiret i Champions League og videre fra gruppespill, men en tilsvarende situasjon som Manchester United, der starten i den hjemlige ligaen har gått trått. Les: Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan Ikke på søndag. Braitwaithe og Griezmann før pausen, Coutinho og Messi etter. 4-0.

Er ikke en kjeft hos Liverpool, Tottenham og Chelsea som tør å le av Uniteds nødløsning

Southampton har dundret på denne sesongen som det store overraskelseslaget. Hadde det ikke vært for en uruguayansk sauebonde, hadde dette bildet stått seg. Når vår favoritt Edinson Cavani gjør det bra, kan vi ikke dy oss å minne på at dette er spilleren som hadde vært uten kamptrening siden i vinter og tilbragte tid sammen med sauene sine mens han lette etter ny arbeidsgiver. Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho Vi har bladd tilbake i arkivet og sjekket hva vi skrev om 33-åringen i oktober da United-signaturen var på plass.

Vi kjente henne ikke så godt, men vi var så fryktelig glade i henne

I dag, når du leser dette, er jeg i bisettelse. Til en vi ikke kjente så godt. Til en vi ikke fikk gleden av å kjenne. Kjenne på. Høre le. Gråte. Eller være sulten.
Les mer om:

Så dårlig at man nesten må le

Det er veldig vanskelig å finne en eneste god grunn til å bruke tiden sin på den nye Viaplay-serien «Professionals».
Les mer om:

Ariana Grande og Timothée Chalamet spiller kjærester i Netflix’ Don’t Look Up?

Nok en grunn til å glede seg til Don’t Look Up? Netflix’ kommende politiske satire er fylt til randen med store stjerner.

Disse koste seg med mat, drikke og Hoys-show fra en liten scene på Revetal

– Vi gleder oss til å le godt, og å spise god mat.
Les mer om:

Sebastien Bruno på Ski Storsenter var blant de første i landet som kastet seg på den nye trenden – nå har «Boba» tatt helt av

– Det morsomme er at vi har både voksne kunder og ungdommer. Det er tydelig at trenden har spredt seg bredt og at folk synes det er gøyalt med bubble tea i Norge, sier butikkansvarlig Thuy Trung Le.
Les mer om:

RB-fotograf sto parkert i fem minutter. Fikk regning på nesten 3.000: – Jeg må nesten bare le

RBs fotograf ble fanget opp av kamera da hun kjørte inn i på flyplassområdet, men ikke på vei ut. Da dukket det opp en overraskende e-post.
Les mer om:

Denne skjermdumpen tok av på nett. Nå går kommunen ut for å forklare historien bak(pluss)

En samtale mellom Åfjord kommune og en innbygger har gått som en farsott på Facebook i helga. – Jeg kan ikke gjøre annet enn å le, sier ordføreren.
Les mer om:

Ga seg med tapas på Hartmanns

Marina Le Monde er inntil videre lagt på hylla, mens billigkonseptet Matmonsen har inntatt Hartmanns brygge.
Les mer om:

Hovda-folkene ler av anmeldelsen

– Denne anmeldelsen fra Søt & Syrlig fikk oss til å le! sier daglig leder på restaurant Hovda, Finn Markus Olsen til Bodø By.
Les mer om:

Mads Mikkelsen kan erstatte Johnny Depp i Fantastic Beasts 3

Mads Mikkelsen er i forhandlinger med Warner Bros. om rollen til Johnny Depp i tredje del av Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det ble bekreftet natt til onsdag norsk tid ifølge Deadline. I forrige uke fortalte Johnny Depp at Warner Bros.

Nobelprisvinnerens bisarre fortellinger

BOK: Usentimentale og provoserende noveller for dem som ikke vet om de skal le eller gråte.
Les mer om:

For noen er livet morsommere med fargerike hus:–Vi hører kommentarer gjennom veggen, men må bare le

Noen hus skiller seg mer ut enn andre her i våre bydeler. Vi har snakket med menneskene bak rosa og lakserosa vegger.
Les mer om:

UEFA vurderer å ta grep for at EM-sluttspillet skal bli vellykket

Neste års EM-sluttspill i fotball kan bli avholdt i ett enkelt land. Russland skal angivelig være nevnt som en mulighet.Det er den franske avisen Le Parisien som, skriver at Europas beste fotballandslag på herresiden kan komme til å kjempe om EM-gull i Russland neste sommer. Den franske storavisen hevder å kjenne til at Det europeiske fotballforbundet (Uefa) vurderer å sløyfe den opprinnelige planen om å avholde EM-arrangementet i 12 ulike land. Årsaken er naturlig nok koronapandemien og dens konsekvenser.At Uefa ser på muligheten for å endre måten EM avvikles på, er ikke nytt.

Hevder Uefa kan gi Russland EM

Ifølge Le Parisien vurderer UEFA å avholde neste års fotball-EM i kun ett land i stedet for i tolv. Avisen hevder at Russland seiler frem som den heteste kandidaten.
Les mer om:

Fotball-EM i Russland?

Neste års EM-sluttspill i fotball kan bli avholdt i ett enkelt land. Russland skal angivelig være nevnt som en mulighet. Det er den franske avisen Le Parisien som mandag skriver dette. UEFA vil ikkje stadfeste opplysningane. Avisen hevder å kjenne til at UEFA vurderer å sløyfe planen om å holde EM i 12 ulike land. Årsaken er naturlig nok koronapandemien og dens konsekvenser.
Les mer om:

Juklerød måtte le av frustrert Spurs-stjerne: – Det var mye klaging

Simen Juklerød (26) har storspilt i Belgia. Etter å ha blitt trukket frem av José Mourinho (57) stoppet han Gareth Bale (31) og bidro til en sensasjonell seier mot London-klubben.
Les mer om:

Fransk storavis: Innenriksministeren slo intern terroralarm etter jihad-oppfordring

Ministeren varslet nylig politi og forsvars- og sikkerhetstjenesten om et notat som oppfordret til å utføre «individuell jihad» mot flere foreslåtte mål, ifølge Le Figaro.
Les mer om:

Chrissy Teigen skriver åpent brev om sønnens dødsfall

Chrissy Teigen åpner opp etter at hun og John Legend mistet babyen Jack. I slutten av september ble hun innlagt på sykehus på grunn av komplikasjoner ved graviditeten. Chrissy dokumenterte prosessen i sosiale medier, og fortalte blant annet om kraftige blødninger. Til slutt fortalte 34-åringen at de mistet babyen. I det hjerteskjærende innlegget, forteller Chrissy Teigen om hva hun var igjennom og hvor mye støtten i etterkant har betydd for henne. Du kan lese brevet nedenfor. Jeg ante ikke når jeg ville være klar til å skrive dette.

Sophie Elise: Topp 12 sitater fra Ting jeg har lært

Ting jeg har lært av Sophie Elise er som en stor sitatmaskin. I 730s anmeldelse av boken trekkes det frem at Harstad-jentas historier er skrevet fra et nytt og mer nærgående perspektiv enn tidligere. Du kan lese dommen vår her. Mange er kanskje nysgjerrig på hva vår anmelder likte med Ting jeg har lært, så i dag trekker vi frem 12 eksempler fra boken. Les og nyt nedenfor. Topp 12 sitater fra Ting jeg har lært – i tilfeldig rekkefølge Sitat 1) – Gresset er kanskje grønnere på den andre siden. Men det spiller ingen rolle for meg.
Les mer om: