Nyheter om Lauritzen


«Jeg tror at publikumet hadde hatt en kul danseopplevelse selv med litt mindre bass og dronete synth og litt mer menneske»

Sirkus Lemaitre kom, gikk full pupp,  overdrev, holdt på for lenge og mista fremdrift. De burde latt Kjartan Lauritzen avslutte ballet.
Les mer om:

Islandsk motstand for Halden

Haldens handballherrar skal ut mot islandske Valur i kvartfinalen i Challenge Cup. Halden slo ut russiske Neva i ein høgdramatisk bortekamp då kvartfinalebilletten vart sikra søndag. Mannskapet til Jan Thomas Lauritzen skal ha heimekamp først. Han blir spelt anten 21. eller 22. mars. Returkampen går helga etter. Vinnaren skal møte vinnaren av greske AEK Aten og Potaisa Turda frå Romania i semifinalen. Den første av det oppgjeret blir spelt 25. eller 26. april. Også der får Halden heimekamp først dersom det blir avansement.

God krimserie fra Lauritzen

Dag Otto Lauritzens prosjekt som forfatter er vellykket.
Les mer om:

Lov å setja opp midlertidige parkeringsskilt

Butikkane i Gata på Sand får stadig høyra frå kundar at dei ikkje finn parkering når dei skal på handel.

Forlik i krangelen mellom Lene Lauritzen Kjølner og Juritzen: – Det har hengt over meg hver dag

Lene Lauritzen Kjølner og Juritzen og Pioner forlag er blitt enige om forlik før en krangel om rettigheter og forskudd kom til behandling i rettsvesenet.
Les mer om:

Northug tar gjerne over etter Dag Otto(pluss)

Både før og etter Harstadkonferansen spurtet Petter Northug over Kvæfjordeidet. Han er ikke fremmed for å komme tilbake til byen under Arctic Race, som stuntreporter-erstatter for Dag Otto Lauritzen.

For ti år siden fikk Jasmine høre den utrolige historien: – Pappa innså han hadde en unik sjanse

Det skulle gå 40 år før Jasmine Lauritzen (42) kom til sin fars hjemland for første gang: – Det var nøyaktig som jeg trodde.
Les mer om:

Arian skal leie Luttprisen

– Arianrhod Engebø (25) frå Førde skal leie årets store musikkfest i Sogn og Fjordane. Til Luttprisen på Larris Scene 18. januar kjem også artistar som Kjartan Lauritzen, Vilde og Anna, Vilnes, Sjur, Maren og Andrea Santiago.
Les mer om:

Kommunen og Bogsund Holding endeleg i hamn med makebytet

Lauritzen er glad for å vera i hamn med ei løysing han meiner er gunstig og seier kommunen har strekt seg for å få avtalen i boks. Det var ikkje flust av løysingar å skissera, men at avtalen nå er på plass, gjer at viktige brikker er rydda opp i og at området får ein struktur. Bytehandel – Sand Servicesenter får tilgang til alt areal, på kommunal grunn, på sjøsida av den nye vegtraseen. Det vil seia at vegen blir flytta seks til sju meter mot det gamle meieribygget.

– Det kan bli dyrare å trega

Utvalet, som begynner å bli varme i politikar-trøya, sende både saka om Framtidas omsorg, og fleire budsjett-innspel vidare til rådmannen. Kvar skal det nye senteret plasserast? Det var utbyggingssjef Lauritz Lauritzen og rådgjevar Elin Mikkelsen Bakka som utfordra utvalet på kva tankar dei gjer seg når det nå viser seg at også sjukeheimen kanskje må rivast. Åsmund Bakka (Sp) var raskt på banen og meinte at om ein måtte byggja nytt to plassar, var det lurt å tenkja samkøyring av prosjekta. – På Suldalsosen er det

Lemaitre lager sirkus med norsk stjernelag

Lemaitre lager sirkus! Dette bandet er ikke fremmed for livet på veien. Tidligere i år har de spilt på Roskilde, samt en rekke norske festivaler. Tidligere har Lemaitre laget show på selveste Coachella. (Og har hatt musikken sin med i TV-reklamer for alt fra iPhone og Google til nesten like store Keeping Up with the Kardashians.) Oslo-gutta har i flere år bodd i Dr.

Mandag kommer Dag Otto på et sjeldent Fredrikstad-besøk

Mandag Dag Otto Lauritzen – en av landets mest populære foredragsholdere til Litteraturhuset i Fredrikstad.
Les mer om:

Norske fyr: – Forferdelig at Norge ikke tar bedre vare på kulturarv

Per Roger Lauritzen har snart besøkt 170 av Norges 226 fyrstasjoner. Han mener det er synd at «verdens rikeste land» ikke klarer å ta vare på en viktig del av kulturarven - fyrene langs kysten.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

– Satsar alt på musikken for å sleppe å jobbe på hotell igjen

Kjartan Lauritzen klar for P3 Gull.
Les mer om:

Larvik-selskapet steppet inn for å redde lokal julebrus - nå er den mer populær enn noensinne

Den opprinnelige Trio-brusen har tatt igjen både Grans og Hamar i salgsomsetning. – Den er helt spesiell, mener Jan Thore Lauritzen, daglig leder for Spesialgrossisten Vestfold og Telemark. Men i fjor, før Larvik-selskapet gikk inn, så det ikke like lyst ut.
Les mer om:

Steppet inn for å redde lokal julebrus - nå er den mer populær enn noensinne

Den opprinnelige Trio-brusen har tatt igjen både Grans og Hamar i salgsomsetning. – Den er helt spesiell, mener Jan Thore Lauritzen, daglig leder for Spesialgrossisten Vestfold og Telemark. Men i fjor, før Larvik-selskapet gikk inn, så det ikke like lyst ut.
Les mer om:

Forlag krever 117.000 kroner av Lene Lauritzen Kjølner

Juritzen og Pioner forlag står bak kravet mot Lene Lauritzen Kjølner som er på vei mot rettsvesenet. Striden handler om tilbakebetaling av forskudd, hvorvidt Kjølners kontrakt med forlaget er gyldig eller trukket tilbake og hvem som eier rettighetene til Kjølners bøker etter at Juritzen forlag ble solgt.
Les mer om:

– Norge som ferieland har utallige muligheter

Per Roger Lauritzen ønsker å inspirere leserne til å tenke utradisjonelt neste gang turen går til fjells. – Omveier er ofte mye mer interessante enn snarveiene, mener den erfarne turbokforfatteren.
Les mer om:

Torer ikkje lova bade-opning før jul

Suldal Bad er nå inne i test-perioden, men håpet om opning den første helga i november, er ute. Kaldt vatn i forventingane I dag viste rådmann Øyvind Valen det ferske formannskapet bilde frå badeanlegget der dei tilsette nå testar ut alle system og fasilitetar.

Lokale kjendiser i nytt tv-show: - Dag Otto er bare klin gæren!

Dag Otto Lauritzen (63) kan ikke få fullrost innsatsen til Raymond Kvisvik (44), Lasse "Lazz" Jensen (37) og de andre deltagerne som til våren blir tv-stjerner i hans nye serie. - Vi kalte han bare "nøtteskrika", men det turde ingen å si til ham, sier "Lazz" om deltagelsen i «Kompani Lauritzen».
Les mer om:

Nesten ferdig, men …

For ein månad sidan levde endå håpet om å kunna opna Suldal Bad til haustferien, men slik gjekk det ikkje. Den nye storstova på Eide er svært nær heilt klar, men kommunen er endå ikkje fullnøgde med reingjeringa. Framleis på hælane Nå håper utbyggingssjef Lauritz Lauritzen i Suldal kommune å kunna opna dørene i månadskiftet oktober/november, og han legg ikkje skjul på at det er stress å framleis ha eit prosjekt som er på hælane. – Me jobbar iherdig, og onsdag er det ferdigsynfaring.

FREDAGSFJAS! Philip Emilio vil våkne med sitt livs kjærlighet

Nok en fredag og ny fredagsfjas!  Denne gangen brekker Philip Emilio ned sitt favorittfjas, og gir oss et lite innblikk i debutalbumet Iris. Albumet består utypisk nok av både låter og samtaler med flere kjente fjes. – Iris er et album hvor jeg ville synge om ting som betyr noe for meg, deler Philip til 730. Med på det musikalske laget har han Natnael, Kapteinen og Cherrie.  – Det er et album som handler om litt av hvem jeg er. Samtalene er en bonus da jeg og den andre personen dypdykker inn et av temaene på låtene.

SJÅ VIDEO: Kjartan Lauritzen viser fram bygda si

Skal halde P3 Gull-konsert i Balestrand i kveld.
Les mer om:

Hip-hop x indie: Eirik Aas samler det beste fra vest i rå musikkvideo ✨

Stopp opp! Du vil ikke gå glipp av den nye musikkvideoen til Eirik Aas. Etter flere utgivelser med Hester V75 jobber bergenseren nå med sitt første album som solartist. Første solide smakebit kommer i dag via Great News-samarbeidet «Stopper opp».  Eirik forteller at den sjanger-kryssende singelen er et resultat av en slags Tame Impala-tilnærming til arbeidet. (Kevin Parker fra det psykedeliske indie-bandet Tame Impala har de siste årene jobbet med hip-hop og R&B-artister som Travis Scott, A$AP Rocky, og Rihanna.) I musikkvideoen, som du kan se verdenspremiere på nedenfor, reiser Eirik Aas og g