Nyheter om Lauritzen


Lemaitre lager sirkus med norsk stjernelag

Lemaitre lager sirkus! Dette bandet er ikke fremmed for livet på veien. Tidligere i år har de spilt på Roskilde, samt en rekke norske festivaler. Tidligere har Lemaitre laget show på selveste Coachella. (Og har hatt musikken sin med i TV-reklamer for alt fra iPhone og Google til nesten like store Keeping Up with the Kardashians.) Oslo-gutta har i flere år bodd i Dr.

Mandag kommer Dag Otto på et sjeldent Fredrikstad-besøk

Mandag Dag Otto Lauritzen – en av landets mest populære foredragsholdere til Litteraturhuset i Fredrikstad.
Les mer om:

Norske fyr: – Forferdelig at Norge ikke tar bedre vare på kulturarv

Per Roger Lauritzen har snart besøkt 170 av Norges 226 fyrstasjoner. Han mener det er synd at «verdens rikeste land» ikke klarer å ta vare på en viktig del av kulturarven - fyrene langs kysten.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

– Satsar alt på musikken for å sleppe å jobbe på hotell igjen

Kjartan Lauritzen klar for P3 Gull.
Les mer om:

Larvik-selskapet steppet inn for å redde lokal julebrus - nå er den mer populær enn noensinne

Den opprinnelige Trio-brusen har tatt igjen både Grans og Hamar i salgsomsetning. – Den er helt spesiell, mener Jan Thore Lauritzen, daglig leder for Spesialgrossisten Vestfold og Telemark. Men i fjor, før Larvik-selskapet gikk inn, så det ikke like lyst ut.
Les mer om:

Steppet inn for å redde lokal julebrus - nå er den mer populær enn noensinne

Den opprinnelige Trio-brusen har tatt igjen både Grans og Hamar i salgsomsetning. – Den er helt spesiell, mener Jan Thore Lauritzen, daglig leder for Spesialgrossisten Vestfold og Telemark. Men i fjor, før Larvik-selskapet gikk inn, så det ikke like lyst ut.
Les mer om:

Forlag krever 117.000 kroner av Lene Lauritzen Kjølner

Juritzen og Pioner forlag står bak kravet mot Lene Lauritzen Kjølner som er på vei mot rettsvesenet. Striden handler om tilbakebetaling av forskudd, hvorvidt Kjølners kontrakt med forlaget er gyldig eller trukket tilbake og hvem som eier rettighetene til Kjølners bøker etter at Juritzen forlag ble solgt.
Les mer om:

– Norge som ferieland har utallige muligheter

Per Roger Lauritzen ønsker å inspirere leserne til å tenke utradisjonelt neste gang turen går til fjells. – Omveier er ofte mye mer interessante enn snarveiene, mener den erfarne turbokforfatteren.
Les mer om:

Torer ikkje lova bade-opning før jul

Suldal Bad er nå inne i test-perioden, men håpet om opning den første helga i november, er ute. Kaldt vatn i forventingane I dag viste rådmann Øyvind Valen det ferske formannskapet bilde frå badeanlegget der dei tilsette nå testar ut alle system og fasilitetar.

Lokale kjendiser i nytt tv-show: - Dag Otto er bare klin gæren!

Dag Otto Lauritzen (63) kan ikke få fullrost innsatsen til Raymond Kvisvik (44), Lasse "Lazz" Jensen (37) og de andre deltagerne som til våren blir tv-stjerner i hans nye serie. - Vi kalte han bare "nøtteskrika", men det turde ingen å si til ham, sier "Lazz" om deltagelsen i «Kompani Lauritzen».
Les mer om:

Nesten ferdig, men …

For ein månad sidan levde endå håpet om å kunna opna Suldal Bad til haustferien, men slik gjekk det ikkje. Den nye storstova på Eide er svært nær heilt klar, men kommunen er endå ikkje fullnøgde med reingjeringa. Framleis på hælane Nå håper utbyggingssjef Lauritz Lauritzen i Suldal kommune å kunna opna dørene i månadskiftet oktober/november, og han legg ikkje skjul på at det er stress å framleis ha eit prosjekt som er på hælane. – Me jobbar iherdig, og onsdag er det ferdigsynfaring.

FREDAGSFJAS! Philip Emilio vil våkne med sitt livs kjærlighet

Nok en fredag og ny fredagsfjas!  Denne gangen brekker Philip Emilio ned sitt favorittfjas, og gir oss et lite innblikk i debutalbumet Iris. Albumet består utypisk nok av både låter og samtaler med flere kjente fjes. – Iris er et album hvor jeg ville synge om ting som betyr noe for meg, deler Philip til 730. Med på det musikalske laget har han Natnael, Kapteinen og Cherrie.  – Det er et album som handler om litt av hvem jeg er. Samtalene er en bonus da jeg og den andre personen dypdykker inn et av temaene på låtene.

SJÅ VIDEO: Kjartan Lauritzen viser fram bygda si

Skal halde P3 Gull-konsert i Balestrand i kveld.
Les mer om:

Hip-hop x indie: Eirik Aas samler det beste fra vest i rå musikkvideo ✨

Stopp opp! Du vil ikke gå glipp av den nye musikkvideoen til Eirik Aas. Etter flere utgivelser med Hester V75 jobber bergenseren nå med sitt første album som solartist. Første solide smakebit kommer i dag via Great News-samarbeidet «Stopper opp».  Eirik forteller at den sjanger-kryssende singelen er et resultat av en slags Tame Impala-tilnærming til arbeidet. (Kevin Parker fra det psykedeliske indie-bandet Tame Impala har de siste årene jobbet med hip-hop og R&B-artister som Travis Scott, A$AP Rocky, og Rihanna.) I musikkvideoen, som du kan se verdenspremiere på nedenfor, reiser Eirik Aas og g

- Har allerede rukket å besvime

Dag Otto Lauritzen viser ingen nåde i sitt nye realityprogram.
Les mer om:

Lauritzen og Ødegård lover kadaverdisiplin i ny tv-serie

Radarparet Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har trukket i hærens grønne offisersuniformer for å stramme opp et knippe kjendiser som blir ferdig utdannede fotsoldater våren 2020.

Kjendis-tv med Dag Otto fra Setnesmoen(pluss)

14 kjendiser er i disse dager på rekruttskole med «oberst» Dag Otto Lauritzen på Setnesmoen. Til våren kommer realityserien «Kompani Lauritzen» på TV 2.
Les mer om:

No inviterer Kjartan Lauritzen alle på heimefest på Kviknes hotell

Arkeologene har funnet kjølen på Gjellestadskipet i Halden i god stand. – Det vil være mulig å grave ut deler av det senere, sier prosjektleder Christian Løchsen Rødsrud.
Les mer om:

Duell på festningen

For flere av artistene var helgens opptredenen også avslutningen på årets sommerturné. Det var derfor litt spenning knyttet til hvorvidt konsertene skulle sitte som en kule etter mange gjennomkjøringer, eller om kruttet allerede var brent. Inspirert av et hissig slagsmål som oppstod midt i publikum under en av konsertene, har vi forsøkt å sette noen artister fra hver sin dag opp mot hverandre for å se hvem som kommer seirende ut av duellen. Kjartan Lauritzen vs Zara Larsson Den første ”duellen” står mellom de to artistene som spilte nest sist på hovedscenen på sine respektive dager.

Selger jakteldorado til 35 millioner

– Det er ikke ofte et jakteldorado er til salgs så nær Oslo, fastslår eiendomsmegler Pål Ivar Lauritzen.
Les mer om:

Dag Otto Lauritzen: TV2 følger store deler av Arctic Race (pluss)

– Vi kommer til å følge det meste av rittet.
Les mer om:

Avslører nye detaljer om bryllupet

Om et drøyt år skal Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen bli smidd i hymens lenker. Nå deler paret nye detaljer om bryllupet.

Paranoid videopremiere fra norske 18-åringer

To av landets største tenåringstalenter slår seg sammen. Det er bare mandag, men vi kan si med ganske stor sikkerhet at ukens tøffeste norske musikkvideo allerede er ute. Premieren får du selvfølgelig hos 730 – gjør deg selv en stor tjeneste og sjekk ut snutten nederst i saken. På «Paranoid» får artist, låtskriver og produsent Gerald Ofori hjelp av sin gode venn og samarbeidspartner Markus Røe alias Wonder the Boy. De 18 år gamle Trondheim-artistene er inne på noen Kanye-greier på «Paranoid», men Gerald forteller at han også inspireres av artister som Ozzy Osbourne, A$AP Rocky, Skrillex, Travi

NRK beklaget etter bruk av Kjartan Lauritzen-sang

Artisten Kjartan Lauritzen (24) selv reagerer på det han mener er sensur fra NRK P1, som svarte klageren med at låten neppe kom til å bli spilt på kanalen igjen.
Les mer om: