Nyheter om Larvik


Kvinne siktet for dødsvold

En kvinne i 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en 52 år gammel kvinne døde av hodeskader i Larvik.
Les mer om:

Kvinne siktet etter at kvinne (52) døde av hodeskader i Larvik

En kvinne i 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en 52 år gammel kvinne døde av hodeskader i Larvik, melder Østlands-Posten.
Les mer om:

Kvinne (52) døde av hodeskader i Larvik. Kvinne i 30-åra siktet

Den avdøde kvinnen meldte selv ifra om voldshendelsen.
Les mer om:

Kvinne pågrepet etter dødsfall i Larvik

En Larvik-kvinne i 30-årene blir fredag fremstilt for varetektsfengsling siktet for grov kroppsskade med døden til følge.
Les mer om:

Rektor ba om flere parkeringsvakter. Da fikk han bot selv.

Parkeringsselskapet viser ingen nåde mot rektor Thomas Bjørvik i Larvik.
Les mer om:

Trøbbel på Vestfoldbanen

Stengt mellom Larvik og Porsgrunn.
Les mer om:

Også ny kommuneplan kan åpne for gruvedrift i Kodal. Rådgiver Bård er sikker på at den kommer

Det har vært stille fra britiske Kodal Minerals Plc. siden 2016. Men dersom planene tas opp av skuffen igjen, er gruveselskapet også i den nye kommuneplanen sikret at Sandefjord kommune kan åpne for å si ja. Men det må også Larvik.
Les mer om:

Ordføreren i Sandefjord langer ut mot Larvik: - Vi støtter neppe Larvik eller Tønsberg neste gang de ber om det

Både Larvik, Sandefjord og Tønsberg kjemper for å få tingretten plassert i egen kommune. Nå klager ordfører Bjørn Ole Gleditsch på at man ikke samler seg om Sandefjord.

Håndball: Riegelhuth Koren legger opp

Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i Larvik.
Les mer om:

Riegelhuth Koren legger opp

Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i Larvik. I Vestfold-klubben er hun tidenes toppscorer med sine 3407 mål på 591 kamper. I 2008 ble hun kåret til verdens beste spiller.
Les mer om:

Håndballegenden Riegelhuth Koren legger opp

Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i Larvik.
Les mer om:

Riegelhuth Koren legger opp

Håndballveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (34) har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 16 sesonger i Larvik. «Linka» scoret 3407 mål på 591 kamper i Vestfold-klubben.
Les mer om:

Color Line-sjefen ut mot planene i Larvik: – Forsinkende og fordyrende

Kommunikasjonsdirektør Helge Otto Mathisen i Color Line ser ikke verdien i at Larvik etablerer en godsterminal for jernbane på Sikatomta.
Les mer om:

Vold, fyll, slåssing og skadeverk på russefest: – Dette er det verste vi har sett fra russen på mange år

LARVIK: Det ble vill vest på russefesten i helga. Overskjenking, slåssing, manglende respekt for politiet og en voldssak som blir etterforsket etter at flere russ gjøv løs på én person, er resultatet.
Les mer om:

Jan vil starte ny musikkfestival: – David Bowie eksperimenterte hele tiden, vi fortsetter i Larvik!

– Folk må bli utfordret, ellers blir det bare Åge Aleksandersen og pizza, vet du. Jeg ønsker å lage en festival de som har greie på musikk vil dra på, sier Jan Walaker.

Tommy (45) leder firmaet som omsetter for 100 millioner – nå jakter han minst 10 nye ansatte

De har store jobber på Sykehuset i Tønsberg, Jotun-bygget i Larvik og leilighetsprosjekter. – Vi ansetter for harde livet.

Viktige Vestfold-bedrifters historie synliggjøres i nytt magasin

Mange Vestfold-bedrifter har satt spor etter seg både nasjonalt og internasjonalt. Blant dem er landets siste fyrstikkfabrikk i Larvik, Tønsberg-bedriften som lagde OL-medaljene i 1994 og Sandefjord-bedriften som produserte hvalolje for kunder over hele verden.
Les mer om:

IKEA gjør store endringer – blir det varehus i nabofylket?

I løpet av de neste tre årene skal IKEA skape en helt ny organisasjon. Med eller uten Larvik. Det skal vi fortsatt få svar på i løpet av neste måned.
Les mer om:

Skal ha smuglet 12 kilo kokain med barna sine i bilen. Nå er rettssaken i gang.

En albaner (44) bosatt i Tønsberg er en av fem tiltalte i en stor narkotikasak som rulles opp i Larvik tingrett i disse dager.
Les mer om:

IKEA gjør store endringer – mot skjebnemåned for Larvik

I løpet av de neste tre årene skal IKEA skape en helt ny organisasjon. Med eller uten Larvik. Det skal vi fortsatt få svar på i løpet av neste måned.
Les mer om:

Sissel (45) rykker stadig nærmere drømmebyen: – Jeg får en slags lykkefølelse når jeg ser opp mot Slottsfjellet

Siden tenårene hadde Sissel Terjesen (45) lyst til å flytte til Tønsberg, men det var ikke bare-bare å flytte, og derfor måtte hun møte den rette før hun turte å forlate barndomsbyen sin, Larvik.
Les mer om:

Rekord-Hamre utklasser resten av trav-Norge

Frode Hamres suksesstall i Larvik knuser stadig nye rekorder. Nå er Norge blitt for lite for travtreneren som har kjørt inn over 15 millioner hittil i år.
Les mer om:

– Ryktet om at vi skal legge ned flyr, men det stemmer ikke!

SILJAN/LARVIK: Siljanmannen Pål Mattias Knutsen er gründer av Dampmannen, etablert i 2016 og finnes nå som nettbutikk og som ordinære butikker i Porsgrunn, Skien og Larvik. Larviksbutikken er nå utsatt for et nedleggingsrykte.

Vet om barn i Larvik som er sendt på koranskole og forsøkt tvangsgiftet

Trolig ligger det liten dramatikk bak de aller fleste barna som forsvinner fra larviksskolen, men det finnes alvorlige unntak.
Les mer om:

Mikkel og kameratene renser fjorden for spøkelsesteiner

Larvik dykkeklubb vil gjøre sitt for at fjorden er i sin skjønneste orden. Det medfører at de stadig tar en ryddejobb og tar med seg litt av hvert opp etter noe som skulle vært et fritidsdykk. Nå vil de samle inn teiner som er mistet.
Les mer om: