Nyheter om Larsson


Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Svensk fotballstjerne slår tilbake mot netthaterne

Sebastian Larsson svarer netthaterne på sin egen Instagram-konto.
Les mer om:

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

City Girls lærer å rappe av Lil Yachty i videoen til «Act Up»

– Act up, you can get snatched up… Det ikke mange jenteduoer i rap som slår gjennom i disse dager.

8 grunner til å glede seg til Bergenfest 2019

Ingen sommer uten Bergenfest! De siste par årene har Bergenfest vært et like selvskrevent sommertegn som solbrent hud, jordbær i butikkene og skamløse spanske bangers på radioen. Om bare 15 dager braker det løs ved Bergenhus festning i Vestlandets vakre hovedstad. Det er rundt 8913253242 grunner å glede seg til Bergenfest, men vi oppsummerer det med litt færre punkter. Her er 8 ting vi gleder oss til å se og gjøre på Bergenfest 2019: 1) Stjerneskuddet Sam Fender Sam Fender vant nylig den høythengende «BRITs Critics’ Choice Award».

Skal utforme ny nasjonal innvandringspolitikk: - Det er litt av en sjanse å få

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Gabriella Larsson

Gabriella Larsson har klimaangst og jobber i Statnett. Der kjører de et prosjekt for å få mennesker og digitalisering til å henge sammen.
Les mer om:

James Charles fyrer løs mot Jeffree Star, Tati Westbrook og Zara Larsson

Gud bedre, nå skjer det mye her! Like før Eurovision-finalen lørdag kveld publiserte James Charles sin første video etter den korte og tårefylte unnskyldningen til Tati Westbrook. Se også: Tati sier at hun fortsatt elsker James James’ ferske video «No more lies» er 41 minutter lang, og vi har sett hele.  Det skal du få slippe, så her er alle høydepunktene fra kortfilmen: * Tjommi starter med å si at han fortsatt står 100 % bak den følsomme gråte-videoen.

Takker nei til reality-TV - har større ambisjoner(pluss)

Bortsatt fra noen turer på Steinkjerfestivalen som gjest, er Rachel Nordtømmes erfaring med musikkfestivaler lik null. Nå tar hun imot headlinere som David Guetta og Zara Larsson på Obos Festningen til sommeren.
Les mer om:

Mistet 2 millioner følgere på to dager

Påvirker-beef. Influencer-O.G. Tati Westbrook gruser sin protesjé James Charles. Den 19 år gamle modellen og sminkøren har i løpet av få år fått til sammen over 30 millioner følgere hos YouTube og Instagram, og har for lengst blitt dollarmillionær. (I 2016 ble han den første mannlige ambassadøren for CoverGirl.) Men nå er vennskapet over.

Astrid S i Oslo-regnet – se ny musikkvideo

Blomster trenger regn for å vokse! Ord å leve etter, si. Astrid S er i god, internasjonal feature-form om dagen. Ikke bare er hun på USA-turné med Zara Larsson, de siste par ukene har trønderen teamet opp med både den britiske sangeren JP Cooper og Toronto-produsenten Frank Walker. I dag er musikkvideoen til sistnevnte samarbeid her. I de levende bildene til «Only When It Rains» har Astrid S, Frank Walker og skuespilleren og modellen Kamilla Alnes tatt turen til Den norske opera i Oslo. Og ja, det høljer. Se video via regissør (og Kygo-fotograf) Johannes Lovund:  «Only When It Rains» er skrev

Jennifer (25) ble forsøkt voldtatt – reddet av hunden

Svenske Jennifer Larsson (25) ble utsatt for voldtektsforsøk 400 meter fra hjemmet sitt. Takket være hunden Larrac, kom hun unna hendelsen med lettere skader.
Les mer om:

Milliardærene kritiseres kraftig

Zara Larsson og De gule vestene er blant dem som reagerer kraftig på hvor raskt det er mulig å samle inn milliarder til restaurering av Notre-Dame.
Les mer om:

Mannen som bygget homseklubb på hyttetomta til Vladimir Putin besøker norsk festival

Stokkøya Festival ble arrangert for første gang i fjor sommer med navn som Motorpsycho, Fay Wildhagen og Pom Poko på plakaten. Tidligere har Spidergawd, Stein Torleif Bjella, deLillos, Moving Oos, Karin Park, Steamdome og Miss Tati blitt annonsert til sommerens andreutgave. I dag føyes følgende tre navn til på programmet: Frej Larsson (bildet) og Atomic Swing fra Sverige, samt Axel Flovent fra Island. Kontroversiell figur Førstnevnte topper for tiden den svenske podkast-listen med sin podkast om narkotika, og er ellers en kontroversiell figur, blant annet kjent for å ha kastet et pizzastykke p

Zara Larsson om hvor mye hun tjener: Kan tjene to millioner i måneden

I et intervju forteller nå den svenske popstjernen nå litt om hvor mye penger hun tjener. – Noen ganger en million, andre ganger to millioner kroner i måneden.
Les mer om:

Zara Larsson om inntektene: Kan tjene to millioner i måneden

I et intervju forteller nå den svenske popstjernen nå litt om hvor mye penger hun tjener. – Noen ganger en million, andre ganger to millioner kroner i måneden.
Les mer om:

Zara Larsson om inntektene: Kan tjene to millioner i måneden

I et intervju forteller nå den svenske popstjernen nå litt om hvor mye penger hun tjener. – Noen ganger en million, andre ganger to millioner kroner i måneden.
Les mer om:

Svensk artist stoppet av politiet på vei til Norge

Fredag morgen var artisten med sitt følge på vei til Oslo for å for å gjøre intervjuer med norsk presse i forbindelse med slipp av ny musikk og annonsering av norske konserter. Larsson topper for tiden den svenske podkast-listen med sin podkast om narkotika. Han har tidligere skapt kontroverser i hjemlandet for sitt liberale syn på narkotika og trusler om vold mot offentlige tjenestemenn. LES OGSÅ: Muse kommer til Norge. På Arlanda ble artisten, ifølge United Stage som arrangerer artistens besøk i Norge, pågrepet av politiet, fratatt sitt pass og ført bort.

Sverige-sjef ut mot norsk scoring

Det ble 3-3 etter vanvittige sluttminutter i nabodramaet på Ullevaal. Sveriges landslagssjef Janne Andersson og veteranen Sebastian Larsson reagerer.

Disse starter for Sverige

Aftonbladet melder at disse elleve starter for Sverige på Ullevaal: Robin Olsen - Emil Krafth, Filip Helander, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Robin Quaison.

Trygve Wieses har pusset opp kultklassikeren «Me e Viking»

Sangen «Me e Viking» er elsket og hatet. Nå kommer den i ny versjon. Denne gangen har Trygve Wiese fått med seg produsent Joakim Harestad Haukaas, som til daglig jobber med Zara Larsson, Britney Spears og Seeb.

G-Eazy klar for norsk sommer

Norgesvennen G-Eazy kommer tilbake! Torsdag morgen ble det kjent at Oakland-rapperen er booket til Stavernfestivalen. Der får han selskap av folkefavoritter som Sondre Justad, Postgirobygget, Bastille, Swedish House Mafia, Zara Larsson og vidunder-duoen Arif og Unge Ferrari.

Slår Norge lett, selv med de spillerne som er vraket fra laget

Det er bare noen få dager igjen til EM kvalifiseringen starter, Norge møter Spania og Sverige. Mens våre naboer virker stadig enklere å vinne over med stadige forfall ser Spania fryktelig sterke ut.  Sverige gir 19-åringen Alexander Isak sjansen i EM-kvalifiseringstroppen som møter Norge 26. mars i Oslo. Les: Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige John Guidetti og Isaac Kiese Thelin er vraket av landslagssjef Janne Andersson. Vrakingen av Guidetti ble en stor nyhetssak da Sveriges store spiller Victor Nilsson Lindelöf som til daglig spiller for Manchester United meldte avbud.

Astrid S om svaret fra Ariana Grande: – Jeg ble livredd!

Astrid S’ USA-tur i februar førte til mye godt. Trønder-superstjernen holdt sine første «egne» konserter på lenge i Los Angeles og New York (begge var utsolgt!!), i tillegg debuterte hun på amerikansk fjernsyn via The Late Show med Seth Meyers.

Fortsetter til tross for dødsfall – konserten i Oslo denne måneden blir bandets første uten Thommy Larsson

Tidligere denne måneden kunne GAFFA Sverige melde at Franska Trions trommeslager Thommy Larsson hadde gått bort etter kort tids sykdom. Det var uklart om bandets planlagte turné skulle fortsette, og de to første konsertene ble naturlig nok avlyst. Nå meddeler bandet at turnéen gjenopptas. Den første konserten etter trommeslagerens bortgang finner sted på Postkontoret i Oslo lørdag 30.
Les mer om: