Nyheter om Larsson


Zara Larsson bekrefter brudd med kjæresten

Den svenske artisten er singel igjen, og omtaler sin nye tilværelse som «spennende».
Les mer om:

Fnyser av TV-profil

Den svenske stjerna Sebastian Larsson tok på seg ansvaret med å «beskytte» lagkamerat Andreas Granqvist etter brøleren mot Norge. Fnyser av norsk fotballekspert.
Les mer om:

King og Larsson i ordkrig etter at seieren glapp for Norge: – Da har de røyka

STOCKHOLM (VG) (Sverige – Norge 1-1) Joshua King (27) og Sebastian Larsson (34) er totalt uenige om hvem som var best i nabo-oppgjøret. Resultatet gjør at svenskene har kontroll på 2. plassen i gruppen.

Sleipt triks før kampen

Tarik Elyounoussi er lagkamerat med Sebastian Larsson i AIK. I den siste kampen gikk Larsson ut for å spare seg mot Norge. Selv måtte utslitt Tarik fullføre 90 minutter, fordi innbytterkvoten var brukt opp.
Les mer om:

Duell på festningen

For flere av artistene var helgens opptredenen også avslutningen på årets sommerturné. Det var derfor litt spenning knyttet til hvorvidt konsertene skulle sitte som en kule etter mange gjennomkjøringer, eller om kruttet allerede var brent. Inspirert av et hissig slagsmål som oppstod midt i publikum under en av konsertene, har vi forsøkt å sette noen artister fra hver sin dag opp mot hverandre for å se hvem som kommer seirende ut av duellen. Kjartan Lauritzen vs Zara Larsson Den første ”duellen” står mellom de to artistene som spilte nest sist på hovedscenen på sine respektive dager.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag er det norsk musikk-buffet. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Njut! Astrid S «Doing To Me» Etter en lowkey sommer serverer Smeplass ikke bare ny singel, men også sin fjerde EP Trust Issues. Låten er et vakkert, melodidrevet tilsynelatende pre-break-up-anthem. Her holder hun i alle fall fast på kjærlighet som bør være mer gjensidig.

– Pete Davidson dater den kuleste jenta i Once Upon a Time in Hollywood

Pete Davidson har jaggu draget. Den karismatiske Saturday Night Live!-komikeren og skuespilleren var sammen med Cazzie David (datteren til Larry David) i flere år, men i 2018 og 2019 har han hatt flere kjente kjærester. Først ble Pete stormende forelsket i Ariana Grande, som han fridde til etter bare noen uker. Noen måneder senere ble det dog slutt. Bruddet kom knappe fem uker etter dødsfallet til Mac Miller, Ariana Grandes kjæreste gjennom flere år. View this post on Instagram Forlovet etter noen uker?

Zara Larsson er singel igjen?

Triste nyheter? Zara Larsson og Brian Whitaker var nærmest definisjonen på en moderne kjærlighetshistorie, men nå ser det ut til at forholdet er over. Se «bevis» nedenfor. I natt norsk tid levde svensken sitt beste liv på jobb for MTV VMAs rød løper-sending, men bak kulissene hadde hun trolig helt andre ting i tankene. Kort tid etter VMAs postet hun nemlig flere kryptiske memes på Instagram Story.   21-åringen ser i det minste ut til å ta det med humor. Ekstra sterkt tegn på brudd: Zara Larsson og Brian Whittaker har sluttet å følge hverandre på Instagram.  Svensken møtte sin britiske boo på

Lettlikt, men langlikt? Nja..

Vi rundet vel både popmusikken og Utopia-festivalen da Zara Larsson covret Avicci, og folk sang Stavangerkameratenes tekst.
Les mer om:

Se bildene fra dag to med Utopia

Lørdag står blant annet Postgirobygget, Stavangerkameratene, Zara Larsson og Sebastian Ingrosso på programmet.
Les mer om:

Snakker ut etter sjokkexiten

Henrik «Henke» Larsson gir seg som manager i Helsingborg etter hets i sosiale medier.
Les mer om:

Larsson ferdig som trener etter hets

Henrik «Henke» Larssons comeback i Helsingborgs IF varte i kun to måneder. Nå slutter han etter en serie verbale angrep, ifølge klubbens leder.
Les mer om:

Henrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener

Henrik «Henke» Larssons comeback i Helsingborgs IF varte i kun to måneder. Nå slutter han etter en serie verbale angrep, ifølge klubbens leder.
Les mer om:

Normani hyller Beyoncé – se hva stjernene sier om musikkvideoen

Normani Kordei Hamilton har klart seg suverent etter at Fifth Harmony tok pause. Både «Love Lies» og «Dancing with a Stranger» ble store hits som suste opp i topp 10 på Billboard Hot 100. Dog med hjelp fra henholdsvis Khalid og Sam Smith. På sin nye singel «Motivation» er 23-åringen alene.

Borteseier for Örebro mot Henrik Larsson gir 3,85 i odds

Henrik Larsson har vunnet to av sine første fire kamper som Helsingborg-trener. Mandag skal Larssons menn måle krefter mot tabellnabo Örebro.
Les mer om:

Zara Larsson om turnéen med Astrid S: – Hun var fantastisk

STAVERN (VG) Superstjernen er godt i gang med festivalsommeren etter USA-turnéen hvor selveste Astrid S sto for oppvarmingen.
Les mer om:

Bildebonanza fra Stavernfestivalen 2019

De beste bildene og høydepunktene fra helgen. Av: Victoria Arnesen og Bahare Viken Denne helgen gikk Stavernfestivlen på Larvik Golfbane av stabelen for 5. gang, etter de flyttet festivalen fra Skråvika i Stavern for mer plass. Og mer plass trengte de absolutt, for billettsalget økte med 50 prosent sammenlignet med i fjor, som resulterte i ca 25 000 besøkende hver dag.

Erik (40) og Anders (43) kjører fra Trondheim til Svolvær på vannscooter: – Vi er mørbanket og øm

Mission Lofoten 2019 startet som en morsom og helsprø idé. Plutselig ble det ekte og Erik Larsson og Anders Jansson fra Østersund så ingen vei tilbake. – Vi kan jo ikke gi opp nå, sier Jansson.

Klar beskjed til næringslivet i Verdal: – Våg å satse på ungdommen!(pluss)

– Vi vet ikke hvilke muligheter som finnes, sier Are Steen, Andrea Risan og Veronica Larsson. De mener det er viktig at næringslivet appellerer til ungdommen.
Les mer om:

Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Svensk fotballstjerne slår tilbake mot netthaterne

Sebastian Larsson svarer netthaterne på sin egen Instagram-konto.
Les mer om:

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

City Girls lærer å rappe av Lil Yachty i videoen til «Act Up»

– Act up, you can get snatched up… Det ikke mange jenteduoer i rap som slår gjennom i disse dager.

8 grunner til å glede seg til Bergenfest 2019

Ingen sommer uten Bergenfest! De siste par årene har Bergenfest vært et like selvskrevent sommertegn som solbrent hud, jordbær i butikkene og skamløse spanske bangers på radioen. Om bare 15 dager braker det løs ved Bergenhus festning i Vestlandets vakre hovedstad. Det er rundt 8913253242 grunner å glede seg til Bergenfest, men vi oppsummerer det med litt færre punkter. Her er 8 ting vi gleder oss til å se og gjøre på Bergenfest 2019: 1) Stjerneskuddet Sam Fender Sam Fender vant nylig den høythengende «BRITs Critics’ Choice Award».