Nyheter om Larsson


Zara Larsson har blitt samboer: – Har vokst fast i sofaen

Den svenske superstjernen deler leilighet med søsteren og kjæresten. Hun synes det er litt vanskelig å være privat.
Les mer om:

Zara Larsson har blitt samboer: – Har vokst fast i sofaen

Den svenske superstjernen deler leilighet med søsteren og kjæresten. Hun synes det er litt vanskelig å være privat.
Les mer om:

Zara Larsson har blitt samboer: – Har vokst fast i sofaen

Den svenske superstjernen deler leilighet med søsteren og kjæresten. Hun synes det er litt vanskelig å være privat.
Les mer om:

Kinesiske Huawei taper ansikt i mobilskandale

Fotballspiller Antoine Griezmann. Artist Zara Larsson. Og skiløper Therese Johaug. Mobilgiganten Huawei mister kjente reklamefjes etter en kinesisk overvåkingsskandale.
Les mer om:

Svensk storeslem i Ski Classics

Svenske Oskar Kardin var suveren i La Diagonela i Sveits. Han vant 3.54 minutter foran sine norske lagkamerater Andreas Nygaard og Petter Eliassen. Tord Asle Gjerdalen var eneste mann som greide å følge duoen Nygaard og Eliassen til mål. Også i kvinneklassen ble det overlegen svensk seier. Jenny Larsson gikk i mål 3.34 foran Lina Korsgren. Emilie Fleten ble beste norske løper på 3.-plass.

Viser frem den nye kjæresten

Zara Larsson (23) bekrefter at hun er blitt sammen med danseren Lamin Holmén (28).
Les mer om:

Viser frem den nye kjæresten

Zara Larsson (23) bekrefter at hun er blitt sammen med danseren Lamin Holmén (28).
Les mer om:

Viser frem den nye kjæresten

Zara Larsson (23) bekrefter at hun er blitt sammen med danseren Lamin Holmén (28).
Les mer om:

Zara Larsson har fått corona

Den svenske artisten har lagt ut prøvesvaret på Instagram story sammen med teksten «Godt nyttår».
Les mer om:

Hetset på nett etter voldsepisode i Sandnes

Et Facebook-innlegg og en debatt om voldshendelsen i Sandnes ble så stygg at den måtte fjernes. Kommunaldirektør Pål Larsson ber foreldre og voksne om å holde hodet kaldt og hjertet varmt.
Les mer om:

Svensk toppalpinist testet positivt

Den svenske alpinisten Anna Swenn Larsson fikk onsdag beskjed om at hun er smittet av koronaviruset. Dermed må hun bli hjemme fra en treningsleir i Italia. Larsson har vært hjemme i Åre etter at hun kom tilbake fra karantenen hun ble ilagt i forbindelse med verdenscuprennene i finske Levi. Hun hadde akkurat pakket for reisen til Italia da beskjeden om en positiv koronatestet kom. – Det vanskelig å ta inn over seg at jeg er blitt smittet, og jeg kan ikke helt skjønne hvor ettersom jeg har vært mer eller mindre isolert og har holdt avstand til dem jeg har truffet, sier Larsson.
Les mer om:

Sverige rykket ned fra A-divisjonen

Sverige rykket ned fra nasjonsligaens A-divisjon etter en høydramatisk avslutning og 2-4-tap borte mot verdensmester og gruppevinner Frankrike. Etter Robin Quaisons redusering til 2-3 i det 88. minutt, og Portugals sene vinnermål i Kroatia, manglet svenskene bare ett mål på å berge plassen. Keeper Robin Olsen ble sendt opp i angrep i jakten på det, men fem minutter på overtid kontret Kingsley Coman inn 4-2-målet i tomt bur. – Vi skjøt oss selv i foten, sa Sebastian Larsson til C More. – Vi småspilte på egen halvdel, og Frankrike fikk gunstige brudd. Da går det fort.

MTV EMA 2020: De beste og verste opptredenene

MTV EMA 2020 skuffet ikke i år! MTVs Europe Music Awards er en årlig seremoni som blir stelt i stand for å hedre artister og musikk innen popkulturen. Little Mix påtok seg rollen som vertskap for den 27.

Raser mot svensk legende

Fredrik Ulvestad (28) var forbannet på den svenske legenden Sebastian Larsson (35) etter en kamp i Allsvenskan.
Les mer om:

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.

Stavanger-gründere skulle utvinne bitcoins - nå avvikles selskapet

For tre år siden startet Erik Larsson Aas og tre makkere opp selskapet Cryptocoins AS for å prøve å utvinne bitcoins. Det endte i fiasko - og et samlet tap på mellom 500.000- og 800.000 kroner.
Les mer om:

Sterk Sverige-seier i Russland

Etter åtte kamper ut scoringer åpnet Alexander Isak endelig målkontoen igjen da Russland ble slått 2-1 i en landskamp i Moskva torsdag. Torsdag trengte han derimot ikke mer enn 21 minutter før måltørken var avsluttet. Etter et innlegg fra Sebastian Larsson headet han ballen i nettet. Mattias Johansson doblet svenskenes ledelse 18 minutter før full tid, mens Aleksandr Sobolev ga russerne ett trøstemål på overtid.

Squash-stjernen Richard fra Ljabru starter nytt padel-senter: – En familiesport, hvor også besteforeldre kan delta

Sprett aktivitetspark rett sør for Oslo er under full ombygging til et nytt padel-senter. – I Sverige har sporten tatt helt av, noe som også vil skje her hjemme, sier nordstrandsmannen Richard Larsson i PurePadel skråsikkert.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk for enhver smak. I alle fall nesten. Denne fredagen byr på mange slipp, fra store og små. 730.no serverer en utvalgt dose med kliss ny norsk musikk. Dagny «Moment» Gratulerer til Dagny som nå har sluppet debutalbumet Strangers / Lovers på sin egen label Lille Daggers Records 2020 har blitt et suverent år for karrieren til Tromsø-stjernen, som i lang tid har stått på grasat. Med andre ord fortjent.

Vin Diesel debuterer som artist via Kygo

Vin Diesel har endelig debutert som artist! Og filmstjernen har ikke gjort det helt alene… Med på laget har han nemlig sin norske favoritt – og musikalske forbilde – Kyrre Gørvell-Dahll alias Kygo. Tropiske «Feel Like I Do» gis ut via Palm Tree Records – musikkselskapet til Kygo og hans manager Myles Shear. Kyrre og Vin har vært venner lenge. Allerede i 2014 kunne vi se Vin Diesel by seg frem på stranden med «Firestone» som soundtrack. Noen år senere fikk vi se dem synge sammen ved pianoet på det som ser ut som et fuktig nachpiel i Los Angeles.

Pål Larsson ansatt som kommunedirektør i Gjesdal

Nåværende kommunaldirektør for skole og oppvekst i Sandnes, Pål Larsson, er ny kommunedirektør i Gjesdal.

Sofie Linde: Går viralt med tale om lønnsgap og #metoo

Mange deler i dag åpningstalen Sofie Linde holdt på danske TV 2 Zulu Comedy Galla i sosiale medier. 30-åringen fra Aarhus er både skuespiller, forfatter og programleder, og har ledet store produksjoner som Melodi Grand Prix og X Factor. Likevel hevder hun å få langt dårligere betalt enn sine mannlige kollegaer. Gjennom seks solide TV-minutter forteller Sofie Linde om sine erfaringer i det såkalte likestilte landet Danmark.  Programlederen får stående applaus, men også fullstendig stillhet når hun forteller om en drøy #metoo-opplevelse tidlig i karrieren. Åpningstalen er så engasjerende at fler

Anders ble sendt hjem fra legevakta med hjerneblødning – åpner tilsynssak mot lege

Måneder etter at Fylkesmannen konkluderte med at legevakten brøt forsvarlighetskravet da Anders Larsson (64) ble sendt hjem fra legevakten med hjerneblødning, opprettes egen tilsynssak mot legen som tok imot 64-åringen.
Les mer om:

FC Barcelona henter den svenske legenden

Den svenske fotballegenden Henrik Larsson blir del av Ronald Koemans trenerteam i den spanske fotballgiganten Barcelona. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider fredag. Dermed returnerer Larsson til Barcelona 13 år etter at han forlot den katalanske klubben som spiller. Ansatt i Koemans trenerteam er også nederlandske dødballeksperten Alfred Schreuder. Begge de to trenerassistentene har signert kontrakter som strekker seg fram til sommeren 2022. Koeman og Larsson kjenner hverandre fra tidligere. De spilte sammen i nederlandske Feyenoord i perioden 1995 til 1997.
Les mer om: