Nyheter om Larsen


Snart slutt for tradisjonell fyringsolje - suksessbedrift vil selge bensin til bileierne

Østfold Olje Ragnar Larsen & Sønner gjorde det knallbra i 2018. Familiebedriften på Gaustad i Onsøy fikk et omsetningsløft på 25 millioner kroner og et overskudd på fire millioner kroner. Men nå er det nødvendig å lete etter noen nye ben å stå på.

– Helbredere tar ikke betaling

Anette Langås Larsen har møtt med 15 tradisjonelle helbredere. Forskeren har også snakket med folk som oppsøker hjelp fra helbredere mot smerter og sykdom.
Les mer om:

FFK - Lillestrøm, G16 direkte 18/5 kl. 13.00

Patrick Walther Larsen (kommentator) ⚽Erik Hagen (video og produsent)
Les mer om:

Her oppdager Wenche (70) at hun har vunnet én million kroner

«Det er min dag i dag», sang Wenche Larsen (70) fra Viker da hun trakk ut vinnerloddet i Postkodelotteriet. Hun fikk tidenes 17. mai-gave på én million kroner.
Les mer om:

Olden Larsen klemte til mot Strømmen

Eventyret Lars Olden Larsen fortsetter. 20-åringen er toppscorer i OBOS-ligaen etter å ha satt inn sin åttende scoring da KFUM/Oslo slo Strømmen 1-0 på KFUM Arena.
Les mer om:

Skuffet Aase etter kampen: – Et av de verste tapene jeg kan huske

– Meget fortjent seier, mente Starts Tobias Christensen. Det var ikke Jervs Daniel Aase helt enig i. Og tidligere Start-kaptein Simon Larsen synes dommeren var feig.
Les mer om:

Skuffet Simon Larsen etter kampen: – Dommeren var feig

– Meget fortjent seier, mente Starts Tobias Christensen. Det var ikke Jervs Daniel Aase helt enig i. Og tidligere Start-kaptein Simon Larsen synes dommeren var feig.
Les mer om:

Johnny Larsen ved Svinesund Terrassen etter at Mattilsynet stengte stedet: – Vi legger oss flate

Onsdag ble den nyåpnede Svinesund Terrassen stengt med øyeblikkelig virkning av Mattilsynet

Forlenger avtalene med seniorsentrene, men ingen vet hva som skjer etter 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen har bestemt å forlenge avtalene med bydelens tre ideelt drevne seniorsentre ut 2020.

Har 100-120 mennesker i jobb på 17. mai

- Som en god julebordlørdag, beskriver leder og medeier Kell Riis Larsen i byens største aktør i restaurantbransjen.
Les mer om:

En ekstra politiker i byggekomiteen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette er en stor og viktig utbygging. Da vi bygde Spira foreslo vi noen ekstra politikere til byggekomiteen. Jeg menr vi bør ha to politikere i tillegg til ordføreren i byggekomiteen og styringsgruppen for idrettshallarenaen på Uenes. Jeg foreslår Jan Kåre Hansen (H) og Nina Danielsen (Sp), sa Ivar Larsen Fidje (Frp).Jeg synes innstillingen til prosjektplan er bra nå som idrettshall skal inn i en gjennomføringsfase.

Sparker i gang Smaaby-sommeren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ingenting er for lite, ingenting er for stort for Smaabyfestivalen. Det er varemerket til festivalen, forklarer koordinator Arne Skage jr. entusiastisk. For fjortende år på rad kan publikum boltre seg i små og store arrangementer. Været har stort sett alltid vært på arrangørenes side, og håpet er at værgudene også i år farer mildt med festivalen.I år er det Sirafestivalen som åpner ballet.

Magne Larsen er død: – Han var absolutt en sjelden blomst

Magne Larsen var mannen i gata som rørte hele Norge med sin poesi. Det skjønte han egentlig aldri noe av. Fredag 10. mai døde han, 87 år gammel.
Les mer om:

Anders og Kirsti advarer mot omkamp om fastlandsforbindelsen

– Vi ønsket ikke broløsningen, men nå må vi komme oss videre, sier Høyre-kandidatene Anders S. Larsen og Kirsti N. Søyland fra Vear. De peker på at Bypakke Tønsbergregionen også er nøkkelen til å utbedre Hogsnesbakken.
Les mer om:

– Dette var den beste presangen jeg kunne få!

Fredrik «Blaker'n» Larsen kunne ikke ha fått en bedre avslutning på 43-årsdagen sin enn det spillerne vartet opp med.
Les mer om:

Følte seg 70 år yngre etter rulling med russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Søndag 12.

Advarte mot bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bystyremøte før helgen var bompengefinansieringen av ny E39 fra Lyngdal til Ålgård til behandling. Allerede ved inngangen ble bystyrerepresentantene møtt av ungdom fra Lister Fpu som advarte sterkt mot bompenger.- Så mye bompenger som det foreslås på E39 vil det ramme studenter og mange andre hardt.

Hadde ikke sjekket godt nok

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bystyret i Flekkefjord fikk nylig fremlagt tilleggsopplysninger om bygging av boliger for vanskeligstilte i Kleivan 10. Det gjorde at saken ble utsatt og sendt tilbake til administrasjonen og behandling i utvalgsmøte.Utvalg for helse, kultur og oppvekst (UHKO) behandlet i møte 23 april en sak hvor det ble lagt frem et alternativ til en søknad om dispensasjon om å bygge to småhus på tomten i Kleivan 10.

Stor protest mot monstermøller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Protestmarsjen gikk fra Itland og ut til Kjørsfjell, der de fremmøtte ville vise sin motstand mot vindmøller på Flekkefjords tak. Initiativtaker Jostein Emil Urstad holdt tale på Kjørsfjell. - Hva er det viktigste budskapet dere vil ha ut i dag? - Vi har muligheten til å stoppe dette nå. Vi vil si et unisont nei til vindmøller sammen med Flekkefjords befolkning og politikere med ordføreren i spissen.

Askeladden trakk fullt hus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Felabaluba var innom fire forskjellige eventyr i løpet av den timen forestillingen varte. Det var Dalane Folkemuseum og Eigersund kommune ved kulturkontoret, som inviteret til familieforestillingen ved museet.Forestillingen var en musikalsk vandring gjennom kjente og kjære folkeeventyr om brødrene Per, Pål og Espen Askeladd. Fortellingene har fått noen nye vrier.

Stas å være konfirmant(pluss)

Helene Larsen Nyborg (15) ble søndag konfirmert i Trondenes kirke.
Les mer om:

Se kampen direkte her: EIK møter Levanger-lag på desperat poengjakt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trønder Avisa skriver om krisestart for Levanger. I fjor rykket laget ned fra 1. divisjon. Året før leverte de en god prestasjon på nest høyeste nivå. Da spilte dagens EIK-kaptein Kim Robert Nyborg for Levanger. Han ble hentet av Magnus Powell, som kjente Nyborg fra sin tid i EIK.Stjørdals-Blink leder EIKs pulje i 2. divisjon med ti poeng. EIK ligger på tredjeplass med sju poeng.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Slutter som konsernsjef etter mer enn 25 år som toppleder

SKIEN: Christen Knudsen fratrer som konsernsjef i Borgestad ASA etter mer enn 25 år som toppleder. Pål Feen Larsen som i dag er finansdirektør i selskapet overtar.
Les mer om:

Glommaløpet - start i Sarpsborg, 11. mai kl 12:55

Video: Patrick Walther Larsen
Les mer om: