Nyheter om Larsen


Vraket større klubber for å spille for legenden

SKJELSVIK: Tidligere Odd-spiller Stefan Mladenovic tar turen til Arendal hvor Tommy Svindal Larsen er i trenerteamet.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Morten ventet i seks måneder på svar fra MGP: - Det var kjipt å holde igjen så lenge

Morten Gjerløw Larsen, to portugisere og en Torsnes-gutt satset sammen på Melodi Grand Prix i år, men kom ikke gjennom nåløyet. Nå prøver de igjen.

Asbjørn turte aldri å be om hjelp selv: – Jeg hadde jo små unger

Å bli satt i bås med kriminelle hjelper ikke mot rusavhengighet, mener Asbjørn Larsen.
Les mer om:

Planlagt åpning stanset: – Jeg er møkk lei av å bli hengt ut som banditten

Det ble full stans for den planlagte åpningen av take away-konseptet Burger på Grensen på Svinesundterrassen med Johnny Larsen (tidligere Huth) som ansvarlig.
Les mer om:

- Kommunens rusomsorg i Harstad er et trist og uverdig tilbud(pluss)

Vi kan ikke sitte og se på at en tjeneste som ikke fungerer for tjenestemottaker får lov til å fortsette. Dette skriver Marianne Noreng Larsen, daglig leder i Frelsesarmeens rusomsorg Harstad i et brev til samtlige gruppeledere i kommunestyret.
Les mer om:

Oppfordrer folk til å komme og tenne lys: – Det er en merkelig dag

I dag er det nøyaktig ett år siden den folkekjære artisten fra Tønsberg, gikk bort. Nå håper Teigen-fan Marianne Larsen at flest mulig tar turen til Oseberg for å minnes om Jahn Teigen.

Bor i kjelleren hos foreldrene mens han venter på drømmejobben: – Det er en tøff, tøff bransje

SKIEN: Nå håper Nicolai Larsen Berg (26) på en sjanse til å leve av det han liker aller best.
Les mer om:

Overlege: Varig vekttap uten trening

Lege og forsker Maria Arlén Larsen har jobbet med fett i over 15 år. Dette er oppskriften for å lykkes med varig vektnedgang.
Les mer om:

Overlegens oppskrift: Varig vekttap uten trening

Overlege og forsker Maria Arlén Larsen har jobbet med fett i over 15 år. Dette er oppskriften for å lykkes med varig vektnedgang.
Les mer om:

Overlegens oppskrift: Varig vekttap uten trening

Overlege og forsker Maria Arlén Larsen har jobbet med fett i over 15 år. Dette er oppskriften for å lykkes med varig vektnedgang.
Les mer om:

Legen overrasket Hanna (21) med sin anbefaling: – Jeg hadde ikke helt trua

HJARTDAL: Hanna Kristine Larsen (21) fryktet at all den harde jobben skulle være bortkastet. En liten sprayflaske fikk henne tilbake på riktig spor.
Les mer om:

Her forlater kunstnerne Tyrigrava: – Klart det er vemodig

– Vemodig, ja? Forferdelig, medgir Tom E. Larsen på vei ut av verkstedet på Tyrigrava. De fire siste gjenværende fra Tyrigrava Kunstnerfellesskap kjører det siste flyttelasset i disse dager.
Les mer om:

Realityparets datter født med keisersnitt

Else Strøm Larsen (39) og Peter Theolin (43) er blitt foreldre til en liten jente.
Les mer om:

Dropper portforbud: - Veldig fornøyd

Onsdag morgen melder regjeringen at forslaget om portforbud droppes. Lill Sverresdatter Larsen, leder i Norsk Sykepleierforbund, forteller til Dagbladet at hun er veldig fornøyd.

Frykter hva som vil skje

Gunn Elisabeth Larsen Hüber fikk islagt nesten hele eiendommen etter at en rørledning sprakk. Forsikringsselskapene deler hennes frykt om hva som vil skje når været blir mildere.
Les mer om:

- Frykter det skal gå veldig galt

Daniel Larsen (23) pådro seg livsvarige ryggmargsskader i en ulykke i 2017 og er svært utsatt for covid-19. Han reagerer på å stå langt bak i vaksinekøen og mener yngre utsatte bør være en høyere prioritet.
Les mer om:

Ronny (31) laget flytende «iskarusell»: Du har garantert aldri sett lignende

Ronny Larsen (31) prøve ut en idé han hadde vurdert i lang tid. Med en istykkelse på 30 centimeter var forholdene perfekte på Dåfjorden.
Les mer om:

Strand Larsen ble stilt til veggs om Haaland: – Vet du hva som skiller dere?

Jørgen Strand Larsen (21) vil for alltid være «han andre» norske spissen fra 2000-kullet. Det fikk han merke før han signerte for Groningen.
Les mer om:

Bestillingene hagler – gjett hvem som er ivrigst: – Klisjé som aldri går av moten

SKIEN: Det hører med til sjeldenhetene at tre merkedager faller på én og samme dag. – Vi er forberedt på flere hundre utkjøringer, sier Anja Larsen, som i tillegg har etablert drive-in ved sine butikker.
Les mer om:

Anita Rehoff Larsens film er Oscar-kortlistet: – Det er noe du ikke tenker er mulig å få til

Dokumentarfilmen «Gunda» produsert av Anita Rehoff Larsen fra Lillestrøm ble i natt kortlistet til Oscarnominasjon. Selve nominasjonen offentliggjøres 15. mars
Les mer om:

Jon Henrik tapte i Høyesterett, men gir seg ikke: Prøver på nytt i august(pluss)

Etter at Salangen-nyheter-redaktør, Jon Henrik Larsen, mistet ordningene sine med brukerstyrt personlig assistent (BPA) og varig tilrettelagt arbeid (VTA), saksøkte han både staten og Salangen kommune under ett. Han tapte i Høyesterett, men fortsetter kampen.

Lill fra Tromsø har ledet sykepleierne gjennom «koronaåret»: – Det var allerede krise. Og det kommer til å bli verre

I år mangler Norge 6000 sykepleiere. Om 15 år er det anslått at vi vil mangle 30.000. – Det er helt hinsides, sier Lill Sverresdatter Larsen.
Les mer om: