Nyheter om Larsen


Vil ha Leif Larsen-gate etter å ha sett «Lykkeland»

STAVANGER: Christian Wedler (Frp) meiner tidlegare Arbeiderpartiet-ordførar Leif Larsen har fått for lite av æra for at Stavanger blei oljehovudstad.
Les mer om:

Sola-lærere med storeslem i fotballgolf

Sola-lærerne Dagi Dreyer (Røyneberg skole) og Leif Kåre Larsen (Sola ungdomsskole) utgjør fotballgolf-laget «Pompel & Pilt». Søndag tok de storeslem etter årets sesong, med fire av fem pokaler.
Les mer om:

Åpner for utmerkelse etter Vassdalen-ulykken: – Ikke vært mulig å legge saken bak seg slik den er blitt håndtert

Birgit Marskar Larsen har i flere sammenhenger etterlyst en anerkjennelse, eller veteranstatus, for dem som opplevde Vassdalen-raset. En dekorering kan være mulig.
Les mer om:

Ambjørnrød: Når bostedet og lokalveien bli din utfordring

Morten Gade Larsen, Amjørnrød: – At en flytting av bommer til Skogstrandveien og Evenrødveien skulle utgjøre noe massiv reduksjon av inntektene er bare byråkratisk «katastrofespråk».
Les mer om:

Hodejeger etter netthets-saken: – Kan være karriereødeleggende

Å bli hengt ut på nett kan også koste deg drømmejobben, ifølge hodejeger Trine Larsen. Hun mener de aller fleste arbeidsgivere googler personer de vurderer å ansette.
Les mer om:

Anitas skole kan få viktig pris og vinne 250.000 kroner: – Vi er litt overrasket!

– Vi er kjempestolte og litt overrasket, sier Anita Eikeland Larsen som er rektor ved Nøtterøy videregående skole.

- Står foran ei kraftknipe(pluss)

Ordførerne Marianne Bremnes og Torbjørn Larsen liker dårlig at Statnett gjør ei massiv kraftutbygging, uten å øke kapasiteten.
Les mer om:

Held fram kafedrifta i faren si ånd(pluss)

– Dagane kan vere tøffe, men vi prøver så godt vi kan å drive kafeen vidare i pappa si ånd, seier Glenn Larsen (38).
Les mer om:

De er alle under 30 og fra Tromsø. Nå nyter de stor suksess i helt ulike jobber

Karoline Hauan, Marianne Høybakk og Jostein Larsen Østring i nasjonal lederkåring.
Les mer om:

- Ikke riktig av meg å tviholde på stillingen og sitte som en syvende far i huset

PORSGRUNN: Lars Iver Larsen takker av etter over 20 år i sjefsstolen for Porsgrunn min by. Nå starter straks jakten på arvtakeren.
Les mer om:

Varsler «vesentlige endringer»: Gir han seg nå?

PORSGRUNN: - Jeg har jo egentlig vært pensjonist i flere år allerede, sier Lars Iver Larsen i Porsgrunn min by.
Les mer om:

Truer med å stenge veien hvis folk ikke kjører om sentrum(pluss)

Etter at Åsveien ble stengt i slutten av november har trafikken rundt Harstad skole økt betraktelig. For å trygge barna på dag- og kveldstid ber rektor Vidar Larsen folk endre sitt kjøremønster.
Les mer om:

Flere har sagt opp på Titania

Direktør Dag Larsen bekrefter at det har kommet en del oppsigelser etter den varslede permitteringen på Titania.
Les mer om:

Fikk postkassestativet over seg - endte med seks brudd i foten

Først tre måneder etter ulykken har Renée Anita Larsen (32) smått begynt å belaste foten. - Jeg har hatt utrolig flaks som er i live, sier hun.
Les mer om:

Den siste dråpen: Southampton-Manchester United 2-2

Det er få som var i tvil om av Southampton manager Mark Huges sin jobb var i fare, men at det var en uavgjortkamp mot Manchester United som skulle være den siste dråpen som gjorde at det rant over var heller mer overraskende.  Vi skjønner selvsagt skuffelsen over uavgjort resultat 2 – 0 etter å ha ledet med to mål, og en elendig sesong så langt. 9. poeng og 18.-plass er ikke noe å skryte av.

Orry Larsen fra Brann til Aalesund

Peter Orry Larsen (29) vender hjem til Aalesund etter ikke å ha forlenget kontrakten sin med Brann.
Les mer om:

Fra Brann til Aalesund

Peter Orry Larsen (29) vender hjem til Aalesund etter ikke å ha forlenget kontrakten sin med Brann. Det bekrefter klubben i en pressemelding.
Les mer om:

Peter Orry Larsen vender hjem

Peter Orry Larsen har skrevet under på en toårskontrakt med AaFK. – Med totalpakken jeg fikk fra det som er min klubb var valget veldig lett, forteller han. 29-åringen, med flere sesonger bak seg i Aalesund, har skrevet under på en toårskontrakt med gamleklubben. Midtbanespilleren har de siste to sesongene spilt for Brann. For kort tid siden ble det kjent at Orry Larsen ikke forlenget kontrakten med bergenserne. Han endte med 46 kamper og ni mål for rødtrøyene. Les: Nordlys: Tromsø presenter landslagsspiller neste uke – Det blir veldig godt å komme hjem igjen.

Utslippsfritt – på lag med næringslivet

Tore Andreas Larsen fra Asker Frp stiller i Budstikka 28. november et litt pussig retorisk spørsmål om Asker Venstre ønsker byggeaktivitet i Asker.
Les mer om:

Ærestegn i gull til Terje Larsen

Organisasjonssjef Terje Larsen er tildelt idrettskretsens høyeste utmerkelse.
Les mer om:

Kontrakten med Brann går ut til jul, fristes av gamleklubben

På onsdag spiller Aalesund kvalifiseringskamp mot Stabæk og da kunne de sikkert tenkt seg sin «gamle» midtbanespiller Peter Orry Larsen. – En ting som har vært helt sikkert en stund er at Brann, som hentet han i 2017 ikke får glede av han neste sesong, til det har det blitt alt for lite spilletid.  29 åringen regnes som en veteran og Branntrener Lars Arne Nilsen har benyttet han som en slags superreserve.

Brann-spiller i dialog med Aalesund

Selv om sportssjefen hos Aalesund ikke gidder å kommentere det han selv beskriver som spekulasjoner, er Eurosports informasjon interessant.  Ifølge Eurosport skal nemlig Peter Orry Larsen ha vært i dialog med Aalesund. 29-åringen skal være fristet til å returnere til sunnmørsklubben hvis det ikke dukker opp noe spennende fra utlandet. Vil bort fra Bergen? (foto: brann) Les: Klopp ha planlagt julefeiringen i timer Branns kontrakt med superreserven går ut om noen uker.

Lars Asle ble helt satt ut – her kan du se hvorfor(pluss)

Lars Asle Larsen har vært instruktør og en viktig mentor i alle de 20 årene med revy fra rødrussen ved Åfjord videregående skole.
Les mer om: