Nyheter om Lars Vaular


Lady Gaga avslører sin neste filmrolle

Ifølge Variety er det Ridley Scott som er regissør for filmen om Gucci-dynastiet, der Lady Gaga skal gi liv til rollen som Patrizia Reggiani, også kalt «den sorte enken» etter at hun ble tiltalte og dømt for drapet på eksen, Maurizio Gucci. Gaga ble nominert til beste skuespiller for tolkningen av rollen i debuten «A Star Is Born» og hentet inn en Oscar for beste filmmusikk, med sangen Shallow. LES OGSÅ: Anmeldelse av Lars Vaular på Sentrum Scene. Manuset til Gucci-filmen er ført i pennen av Roberto Bentivegna, basert på Sara Gay Fordens bok «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder,
Les mer om:

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

730.no spurte 100 norske rappere hvem som er Norges beste rapper

Kunst er ikke en konkurranse og mange mener at man bør slutte med prisutdelinger. Men rap har alltid vært en blodsport. Siden dag én har rappere knivet om å være best – og fansen har alltid holdt på sine favoritter. – Who’s the best MCs, Biggie, JAY-Z or Nas?
Les mer om:

Lars Vaular med nytt album: «Digg og følsom»

P3 meiner ein av singlane frå det nye albumet til bergensartisten er av dei beste låtane akkurat no.
Les mer om:

Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

Videopremiere: Lars Vaular løper på giftig strand i Estland

Det er bare Lars Vaular som kan lage Lars Vaular-videoer. Hvem andre ville løpt rundt på en strand i Estland – vel vitende om at området er forlatt etter funn av radioaktivt avfall – for å så bli overrasket over at det kanskje fortsatt er et giftig område? Lars holder heldigvis roen og tenker at det ordner seg. Se premiere på den Erik Treimann-regisserte videoen til «Våken» nedenfor! Hei Lars! Hva opptar deg mest om dagen? – Ganske mye egentlig, gleder meg til å vise fram albumet mitt «flere steder alltid», samtidig som jeg gjør meg klar til turne igjen.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norske artister ligger ikke på latsiden. Eller, jo. En god del gjør egentlig det. Skjerpingz! Heldigvis er det mer enn nok av flinke folk som stadig serverer oss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske slipp – innen flere sjangere. Astrid S «Favorite Part of Me» Down Low er et passende navn på Astrids nye EP, hvor hun roer det helt ned. Stemmen får mer plass, noe som er gull på rull da vokalen hennes stadig blir sterkere og vakrere – og mer allsidig. Salute!

– Lokale band gjør det bra om de er villige til å gjøre en jobb i forkant

Det tok Lars Vaular et par formiddagstimer å selge halvparten av billettene til konserten i Haugesund – i januar 2020. Det kan også være andre konserter i regionsenteret som det kan være verdt å huke av i kalenderen.
Les mer om:

Bergenfest med neste sommers første hovednavn

Bergenfest kunne i sommer skilte med et program bestående av navn som Bon Iver, Madrugada, Clean Bandit, Patti Smith og Robert Plant øverst på plakaten. Nå er planleggingen av neste års utgave for alvor i gang. I dag er det klart at Lars Vaular er første navn som settes på festivalplakaten for 2020. LES OGSÅ: TNT-vokalist Tony Mills er død. Bergensartisten ga nylig ut singelen To minutter i samarbeid med Röyksopp. – Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live.

Ballade Video XX: Strandet i to minutter

To nye premierer. Lars Vaular med Röyksopp. Og mye annet fint.
Les mer om:

Videopremiere: Spis med Lars Vaular og Röyksopp

Another one! (Hvis det er lov å si i 2019.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Avslørte brudd i ny singel – nå kommer han på VG-lista

Bergensrapperen Lars Vaular gjør comeback på Rådhusplassen sammen med Hkeem, Ruben, Skaar og Daya.
Les mer om:

Låtanmeldelse Kygo/Store P/Lars Vaular – «Kem kan eg ringe»: Fengende telefonangst

Kygo på norsk er årets mørkeste sommerhit.
Les mer om:

Låtanmeldelse Kygo/Store P/Lars Vaular – «Kem kan eg ringe»: Fengende telefonangst

Kygo på norsk er årets mørkeste sommerhit.
Les mer om:

Låtanmeldelse Kygo/Store P/Lars Vaular – «Kem kan eg ringe»: Fengende telefonangst

Kygo på norsk er årets mørkeste sommerhit.
Les mer om:

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

Kygo debuterer på norsk med Store P, Lars Vaular og Stargate: – Han skiller seg fra andre rappere

Bergensere elsker bergensere, sånn er det bare. Men få bergensere kan velge fra øverste hylle. Kygo (og Alan Walker, da) kan det – etter samarbeid med artister som Selena Gomez, Rita Ora, Ellie Goulding og John Legend har Kyrre Gørvell-Dahll bevist at han kan jobbe med ca.

Avlyste Spektrum: - Utrolig befriende

Lars Vaular hadde ikke et produkt å selge, så han kansellerte konserten i Oslos storstue og «forsvant». Over ett år seinere er han tilbake. Med musikk, historier og østers.
Les mer om:

Mislikte video-ideen for «Kroppsspråk»

Lars Vaular skulle synge den såre teksten om samlivsbruddet, uten bakgrunnsmusikk, og foran et publikum som aldri hadde hørt låten før.
Les mer om:

Arthur-karakter er homofil – se de beste reaksjonene

Den største overraskelsen her er kanskje at animasjonsserien Arthur fortstatt lager nye episoder. Serien, som også har vært populær i Norge, er nå inne i sin 22. sesong. I sesongens første avsnitt er Arthur og gjengen gjester i et bryllup. Brudgommene er Arthurs lærer Mr.

Lars Vaular skulle bare besøke en kompis. Så ble artisten bedt om å hjelpe ugandisk toppfotball.

Spilte for 45.000 tomme seter på Nelson Mandela Stadium.
Les mer om: