Nyheter om Lars Vaular


Jonas V brekker ned UN666UTT for 730.no

Jonas V – V for veteran. Unge Jonas har i mange år kontinuerlig holdt det ekte, uten å jage svette hitforsøk. I dag slapp han albumet UN666UTT via NMG/G-Huset og Oslo Records, med bidrag fra Lars Vaular, Larsiveli, Martin Hazy, Angelo Reira, Palme, Basmo Fam og Hkon alias Haakon Tveit. Settet har som ventet blitt solid, velprodusert håndverk. Ingen syden-beats for Jonas V, tjommi. Bergenser brekker ned låt for låt. Sett på skiven og les hva Jonas V forteller til 730.no nedenfor. V for vittig.   «Livsstil» En klassereise som handler om det gode liv.

Brak: Kompetansesenter med nye utfordringer

Det er over 20 år siden det største kompetansesentret for musikk på Vestlandet ble opprettet. Siden den gang har musikkmiljøet i Bergen og omegn servert oss blant annet Röyksopp, Lars Vaular, Kygo og Sigrid. Hvor går veien videre for Brak? Innlegget Brak: Kompetansesenter med nye utfordringer dukket først opp på ballade.no.

Hiphop-legenden er klar for Utopia

Bruk to minutter, ta på deg solbriller og stå rett opp og ned. Hvem tenker du på? Lars Vaular, så klart!
Les mer om:

Idyll har hentet enda en bergenser

KYGO, Alan Walker og Kamelen er allerede booket til Idyllfestivalen. Nå er det klart at festivalen har hentet inn enda en bergenser til Isegran; rapperen Lars Vaular (35).
Les mer om:

Lørdags natt: Se hvem som tok turen innom Winterland

Det var dans, hoppende publikum og et enormt publikum som fylte Skarphallen på dag to av Winterland. Publikum kunne glede seg til artistene Raw Cuts, Moyka, belgiske Coone, Lars Vaular og Alan Walker.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Kamelen er tilbake!

Family first! Det er duket for den første musikkvideoen siden Kamelens seneste suksessskive KINGPIN SLIM, og Bergen-rapperen har på ingen måte spart på kruttet i snutten til bangeren «Familien først». Videoen starter med en ansvarsfraskrivelse, noe som i mange tilfeller er et tegn på at noe spennende kommer til å skje. Og vi er ikke skuffet! Se videopremieren til «Familien først» under vår prat med Slim Kamel: Pop wheelies, ikke molly (Alieer/skjermbilde) Grattis med ny video! Er du fornøyd? – Tusen takk for det! Alieer gjør en god jobb. Vi fikk utnyttet tiden veldig bra.

2019s saftigste låter ifølge norsk DJ

Helt på tampen av året oppsummerer som vanlig Patski Love fra DJ-duoen Juicy (og boyband-trioen JCY) musikkåret via med sine favoritter og låtene han har spilt mest på klubber og festivaler gjennom året. – Årets resultat ble 160 låter fordelt på to Spotify spillelister med 80 urbane og 80 club-bangere, sier Pat. – På urban-listen kan du finne våre egne Isah, Dutty Dior, Lars Vaular, Kamelen, Arif, Karpe, Larsiveli med flere mikset sammen med J.Cole, Travis Scott, Burna Boy, City Girls, Young Thug, DaBaby, Stormzy og så videre, mens vi på club-listen kan høre KREAM, Jonas Aden, Kygo, CLMD og Tu

Selskapet alias Tommy Tee, Lars Vaular, OnklP & Mae med julebords-banger – se videoen til Brannsår

Det er ikke bare Drake som overrasker med slipp i julen. Første juledag våknet vi til debuten fra den nye supergruppen Selskapet, som består av Tommy Tee, Lars Vaular, OnklP og Mae. Veterankvartetten overrasker med sin selvtitulerte EP med seks låter. (Det er vel nesten nok til å kalle det et album?) Sjekk ut Selskapet her, produsert av Tommy Tee: I tillegg har Mae, Tommy (som her rapper igjen), Lars og Onkl sluppet video til det blytunge åpningssporet «Brannsår». Den fuktige snutten viser gutta på julebord i Oslo, hvor de blir jæla gode i gassen. Also Known As har regi. Se videoen til Selska

Popstjerna Robyn med ekslusiv norgeskonsert på neste års Bergenfest

Det bekrefter Bergenfest-arrangørene i dag. – I 2019 spilte hun intimkonsert for et smekk utsolgt USF Verftet og headlinerkonserter på blant annet Øya og Roskilde.

EMIR brekker ned Det lille ingenting

EMIR alias Onge Sushi Mane ble kjent som halvparten av Sushi x Kobe, men de siste årene har rapperen skapt et navn for seg selv. Bergenseren er heller ikke en som hviler på laurbærene. Det Spellemanns-vinnende debutalbumet Mer av deg kom ut for ett år siden, og nå er altså Emir klar med en ny studioutgivelse. Det lille ingenting forteller historier om alt fra kjærlighet til ensomhet. 26-åringen har også fått med seg et greit stjernelag på plata.

Fikk jobbe med sitt største forbilde

Han har med seg både Arif, OnklP og Lars Vaular på andreplaten Det lille ingenting, som følger etter Mer av deg-solodebuten fra i fjor. – Å jobbe med Lars var en forbanna drøm som gikk i oppfyllelse.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av singlene fra norske artister – innen flere sjangere. For kulturen. Kos deg, bro! EMIR «Sidelinjen» Etter å ha vunnet Spellemannprisen for albumet Mer av deg, følger mangekyndige Emir Hvidsten Hindic alias Onge $ushimane opp med Det lille ingenting. På det solide settet har bergenseren med Lars Vaular, OnklP, Indio og Arif.

Pet Shop Boys topper plakaten til OverOslo

Festivalen OverOslo har tidligere i høst lansert flere artister til festivalprogrammet neste sommer, blant annet Sigrid, Lars Vaular og Fagernes Yacht Klubb som alle spiller på avslutningsdagen lørdag 20. juni. Nå er det duket for et slipp av mer internasjonalt kaliber: Pet Shop Boys gjester nemlig festivalen fredag 19. juni. LES OGSÅ: Astrid S med omfattende turné i sikte. Den legendariske engelske duoen, bestående av Neil Tennant og Chris Lowe, slipper et nytt album i januar, men turnéen som tar Pet Shop Boys til Grefsenkollen er viet de legendariske hitlåtene.

Lady Gaga avslører sin neste filmrolle

Ifølge Variety er det Ridley Scott som er regissør for filmen om Gucci-dynastiet, der Lady Gaga skal gi liv til rollen som Patrizia Reggiani, også kalt «den sorte enken» etter at hun ble tiltalte og dømt for drapet på eksen, Maurizio Gucci. Gaga ble nominert til beste skuespiller for tolkningen av rollen i debuten «A Star Is Born» og hentet inn en Oscar for beste filmmusikk, med sangen Shallow. LES OGSÅ: Anmeldelse av Lars Vaular på Sentrum Scene. Manuset til Gucci-filmen er ført i pennen av Roberto Bentivegna, basert på Sara Gay Fordens bok «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder,
Les mer om:

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

730.no spurte 100 norske rappere hvem som er Norges beste rapper

Kunst er ikke en konkurranse og mange mener at man bør slutte med prisutdelinger. Men rap har alltid vært en blodsport. Siden dag én har rappere knivet om å være best – og fansen har alltid holdt på sine favoritter. – Who’s the best MCs, Biggie, JAY-Z or Nas?
Les mer om:

Lars Vaular med nytt album: «Digg og følsom»

P3 meiner ein av singlane frå det nye albumet til bergensartisten er av dei beste låtane akkurat no.
Les mer om:

Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

Videopremiere: Lars Vaular løper på giftig strand i Estland

Det er bare Lars Vaular som kan lage Lars Vaular-videoer. Hvem andre ville løpt rundt på en strand i Estland – vel vitende om at området er forlatt etter funn av radioaktivt avfall – for å så bli overrasket over at det kanskje fortsatt er et giftig område? Lars holder heldigvis roen og tenker at det ordner seg. Se premiere på den Erik Treimann-regisserte videoen til «Våken» nedenfor! Hei Lars! Hva opptar deg mest om dagen? – Ganske mye egentlig, gleder meg til å vise fram albumet mitt «flere steder alltid», samtidig som jeg gjør meg klar til turne igjen.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norske artister ligger ikke på latsiden. Eller, jo. En god del gjør egentlig det. Skjerpingz! Heldigvis er det mer enn nok av flinke folk som stadig serverer oss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske slipp – innen flere sjangere. Astrid S «Favorite Part of Me» Down Low er et passende navn på Astrids nye EP, hvor hun roer det helt ned. Stemmen får mer plass, noe som er gull på rull da vokalen hennes stadig blir sterkere og vakrere – og mer allsidig. Salute!

– Lokale band gjør det bra om de er villige til å gjøre en jobb i forkant

Det tok Lars Vaular et par formiddagstimer å selge halvparten av billettene til konserten i Haugesund – i januar 2020. Det kan også være andre konserter i regionsenteret som det kan være verdt å huke av i kalenderen.
Les mer om:

Bergenfest med neste sommers første hovednavn

Bergenfest kunne i sommer skilte med et program bestående av navn som Bon Iver, Madrugada, Clean Bandit, Patti Smith og Robert Plant øverst på plakaten. Nå er planleggingen av neste års utgave for alvor i gang. I dag er det klart at Lars Vaular er første navn som settes på festivalplakaten for 2020. LES OGSÅ: TNT-vokalist Tony Mills er død. Bergensartisten ga nylig ut singelen To minutter i samarbeid med Röyksopp. – Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live.