Nyheter om Lange


Endelig er det slutt på omkjøringen – nå åpnes veien igjen

SKIEN: Mange har vært tvunget til å kjøre lange omveier det siste halvåret som følge av arbeidet med ny bru på Hoppestad. Nå står brua til 30 millioner kroner klar.
Les mer om:

Bent Høie åpner eHelse2021

11.-12. mars går eHelse 2021 digitalt av stabelen. Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpner konferansen med innlegg og spørrerunde. Helse- og omsorgsminister Bent Høie. Foto: Borgos Foto AS Fra utredning til handling Mange og lange utredninger er skrevet om fremtidig IT-støtte i norsk helsetjeneste. Det har lenge vært enighet om målene, men fortsatt ikke enighet om virkemidler og strategi. Har vi en tillitskrise i e-helsebransjen? Hvilke løsninger videreutvikles og hvordan bidrar de til helhetlig pasientbehandling og økt effektivitet?
Les mer om:

Fergekaos gir lange køer på Furneset – men mange valgte å snu(pluss)

– Dette viser hvor prekær situasjonen kan bli når man ikke har reserveferjekai på en så viktig strekning som på E39.
Les mer om:

Suksessen startet i Fredrikstad – nå utvides den til to nye kommuner: – Vi har lange ventelister

Childrens International School fortsetter å vokse etter oppstarten i Fredrikstad for ni år siden. Nå står kommunene Lillestrøm og Ullensaker for tur.

Her må barn vente i 54 dager på psykisk helsehjelp: – Vi er helt fortvilet

Helseministeren sier ventetiden har gått ned, mens fagfolkene fortviler over lange køer.
Les mer om:

VM OBERSTDORF: SØLV OG BRONSE TIL KRÜGER OG HOLUND PÅ 30 KM

Herrenes tre mil lange skiathlon ble gått lørdag ettermiddag.
Les mer om:

VM OBERSTDORF: SØLV OG BRONSE TIL KRÜGER OG HOLUND PÅ 30 KM

Herrenes tre mil lange skiathlon ble gått lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Den lange veien til Svalbard

Annhild Hansen(53) har drømt om Svalbard hele livet. Etter en uke har hun funnet seg til rette både i byen og som Navs nye rådgiver.
Les mer om:

Sjekk den køa

Smittesituasjonen i Tromsø er uklar. Kommunen har oppfordret mange til å teste seg, og flere fulgte rådet fredag formiddag. Dermed ble det lange køer til testsenteret i Tromsø sentrum.
Les mer om:

Skuffet Golberg om Nossums forklaring på vrakingen: – Vanskelig å tolke

OBERSTDORF (NRK): Han har pallplass i hvert eneste lange distanserenn etter nyttår. Han har ønsket å gå tremila med skibytte lørdag. Men Pål Golberg er veid og funnet for lett for det norske laget.
Les mer om:

Sølvjubel i Sørreisa: - Kom igjen no, Erik!

Ordfører Jan-Eirik Nordahl og kona Irene Lange Nordahl satt klint foran TV-skjermen og veivet med norske flagg da Erik Valnes tok sølv i ski-VM i Oberstdorf.

Issmeltingen skyter fart i Vest-Antarktis: – Det er viktig at vi forstår hva som foregår her

For første gang har forskere tatt en nærmere titt på isstrømmene langs Antarktis’ vestkyst, bedre kjent som Getzisen. Nå viser det seg at smeltingen skyter fart langs den 480 kilometer lange iskanten.
Les mer om:

Et stykke bak på siste utfortrening

Til tross for at Kajsa Vickhoff Lie var raskest på onsdagens utfortrening i Val di Fassa i Italia, hadde hun nå den sjuende raskeste tiden. Hun var 0,77 sekunder bak amerikanske Breezy Johnson. Hun brukte 1.24,77 ned den 2350 meter lange traseen. Ragnhild Mowinckel var 1,23 sekunder bak Johnson i sin gjennomkjøring og betydelig nærmere de beste enn under den første treningen. Det står super-G på programmet søndag i Val di Fassa.

Fryktet lange køer etter Brexit. Slik går handelen med norske varer over Kanalen.

Det ble spådd lange køer og store forsinkelser. Så langt ut i Brexit har det imidlertid gått bedre enn fryktet.
Les mer om:

Kina: Mann dømt til å betale tidligere kone for husarbeid

En kinesisk mann må betale sin tidligere kone i overkant av 67.000 kroner for husarbeid hun skal ha utført under deres fem år lange ekteskap.
Les mer om:

Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

Slik var Foss Solevågs lange vei til VM-gull i åtte akter

CORTINA/OSLO (VG) Sebastian Foss Solevåg (29) debuterte i verdenscupen for over ni år siden. Med 93 verdenscuprenn, fire verdensmesterskap og to OL i sekken, tok han søndag sitt første individuelle VM-gull.

Et gull for tålmodigheten

OM ALPINT: Vi har alle noe å lære av Sebastian Foss Solevågs lange vei mot toppen og et kjærkomment VM-gull.
Les mer om:

Siden han startet har omsetningen til Kjetil doblet seg for hvert år

PORSGRUNN: Det er ikke mange om beinet i bransjen til Kjetil Hagen og det merker han godt. Småbarnsfaren jobber døgnet rundt og har lange ventelister. Det er såpass hektisk at han må takke nei til oppdrag.
Les mer om:

Fullt kaos for å komme seg ut av kjøpesenteret: – Det står helt stille. Folk tuter og skriker

Lørdag formiddag var det lange køer til Strømmen storsenter. Lørdag kveld var det store problemer med å komme seg ut av parkeringshuset på kjøpesenteret. Senterlederen beklager.
Les mer om:

Navalnyj må sone i arbeidsleir

En ankedomstol i Moskva opprettholdt dommen mot Aleksej Navalnyj, men forkortet den flere år lange straffen med halvannen måned. Navalnyj ble også bøtelagt.
Les mer om:

Her står køen til kjøpesenteret: – Var forberedt på det

Denne uken åpnet kjøpesentrene igjen på Romerike, mens de fortsatt er stengt i Oslo. Lørdag står det lange køer inn mot Strømmen storsenter.
Les mer om:

Navalnyjs anke avvist i ankedomstol

En ankedomstol i Moskva opprettholder dommen mot Aleksej Navalnyj, men forkorter den flere år lange straffen med halvannen måned.
Les mer om:

Med sylskarpe lange pigger og i stor fart kjørte Eskild (16) og endurolandslaget på Øyvatnet – se bildene

Onsdag var landslaget i enduro på Øyvatnet for å trene på isbane. Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter og de andre førerne var strålende fornøyd med banen.
Les mer om: