Nyheter om Lange


Her er Sandsøybrua

Den 305 meter lange Sandsøybrua produseres i Polen, og skal i løpet av sommeren fraktes med båt til Sandsøysundet.
Les mer om:

Leif har lyst ut en jobb utenom det vanlige: - Blondiner med lange negler snur med en gang

Leif David (49) trenger hjelp til lamminga. Og gjerne til resten av livet også...
Les mer om:

Lange køer inn mot Kvadraturen

En feil på et lyskryss ved Dronningens gate førte til tendenser til stillestående kø inn til sentrum av Kristiansand tirsdag morgen. Feilen ble meldt fra operasjonssentralen hos Agder politidistrikt like før 8.30 og køen strakk seg til tider så langt…

Har dere alt på det rene på jobb?

Ulovlig lav lønn og ulovlig lange arbeidsdager er virkeligheten for altfor mange renholdere i Norge, advarer Arbeidstilsynet, NHO, Virke og LO.

Valdresflyas skiløyper innfrir

Søndag testet Langrenn.com Valdresflya, der er det gode forhold for skitrening fortsatt i lange tider.
Les mer om:

Frykt for at tusenvis av hjort sulter i hjel

Den lange og snørike vinteren har ført til at flere tusen hjort sulter i hjel. Ved Norsk Hjortesenter frykter man at 10.000 hjort dør av sult i år.
Les mer om:

Våren kom for seint for hjorten som døyr av svolt

STRYN/FJÆRLAND (NRK): Den lange vinteren gjer at tusenvis av hjort svelt i hel.
Les mer om:

Midt i Lillestrøm står denne bilen parkert: Den kan du bruke for 275 kroner dagen

Her står bilkollektivets delingsbil klar til disposisjon for korte og lange turer.
Les mer om:

Fant stjålet skulpturdel i garasjen

I august i fjor ble det meldt om hærverk på viking-skulpturene ved Ormen Lange på Sørnes. Nå har en av vikingenes spyd blitt funnet henslengt i en garasje.
Les mer om:

Manchester United er i FA-cupfinalen

Det er ikke meningen at Tottenham skal spille FA-cupfinaler, i går tapte de sin åttende semifinale ha de etter å ha ledet 0 – 1 tapte 2 -1 for Manchester United. Matchvinner en som det har vært litt stille om i det siste belgiske Ander Herrera.  Manchester United i FA-cupfinalen for niende gang på like mange år.  Da Dele Alli etter 11 minutter satte inn det første målet krysset mange Tottenham supportere det de hadde for at «forbannelsen» skulle være over, sist de var en en finale herjet Roxette med «Joyride» hitlistene.

Utdanning er viktigere for kvinnelige ledere

Mens menn jobber lange dager, drar kvinnene fordeler av høy utdanning når de skal stige i gradene som leder.
Les mer om:

– Vi tapte på lange innkast

(Skedsmo – Vestfossen 1-2). Skedsmo hadde ikke lært av cupexiten for drøye to uker siden, og igjen tapte de for Vestfossen på grunn av lange innkast.
Les mer om:

Kan forenkle overvakinga av kraftnettet(pluss)

Haddølingen har alltid likt å finne nye løysingar ved hjelp av teknologi. No utviklar han og firmaet Sevendof eit autonomt dronesystem til bruk over lange avstandar. Håpet er at det til dømes kan gjere noko med måten ein gjennomfører tilsyn med kraftnettet vårt på.
Les mer om:

Har satt opp en av Europas beste forsvarsspillere på salgslisten

Real Madrid er angivelig klare til å selge forsvarsspiller Raphael Varane hvis de får rett pris. Don Balon skriver at hvis Manchester United, eller noen andre utenfor La Liga hoster opp 60 millioner Euro vil de la han gå. Varane har etablert seg som en av Europas beste forsvarsspillere siden han kom til Real Madrid fra Lens i 2011.

Skarverennet er avlyst

Skarverennet, som skulle være Marit Bjørgens avskjedsrenn, er avlyst på grunn av dårlig vær. Bjørgen skulle stilt til start i eliteklassen i det 37 kilometer lange rennet.
Les mer om:

Biblioteket i de falske nyhetenes tid

STAVANGER: Når Sølvberget inviterer en av Skandinavias beste nettjournalister til å snakke om kildekritikk, går det inn i bibliotekets lange tradisjon for folkeopplysning. Det er bibliotekenes soleklare oppgave å gjøre folk til kritiske brukere av digitale tjenester.
Les mer om:

Uten Arsene Wenger ligger veien åpen for en retur for Nicklas Bendtner

Selv i Premier League får de med seg hva som skjer i Norge, ihvertfall når det gjelder så synlige personer som Arsenal sin Lord, Nicklas Bendtner. Frem til overgangen til Rosenborg i sommer var det ingen som stilte spørsmålstegn ved om det var riktig av Arsene Wenger å miste troen og la Bendtner gå.  Det er vanskelig å tro, men etter at Nicklas Bendtner har fått suksess i Rosenborg og ble toppscorer i Eliteserien, sammen med returen til det danske landslaget selvsagt, har flere i Premier League-klubben Arsenal begynt å leke med tanken om å få ham tilbake til Emirates.

Bilkøer i Fredrikstad fredag ettermiddag

Det rapporteres om tidvis lange køer flere steder i Fredrikstad - for de som velger bilen i rushtrafikken.
Les mer om:

God Maijazz-oppvarming, skip-ba-di-do-da-di-di

Jazzmeia Horn sto for en heftig og fin oppvarming til Maijazz, selv om do-da-ba-di–ska-di-dop-ene ble vel mange og vel lange.
Les mer om:

Vannet med det rare i

Langvannet midt i Lørenskog trekker til seg både fugler og folk. Denne uka har en mandarinand fått fuglekikkere med lange teleskoper til å valfarte hit.
Les mer om:

Strid om antennemast ved Johan Borgens hus – kan havne hos fylkesmannen

Eier av Knatten på Asmaløy, Andrea Lange protesterer på utplassering av en stor antennemast på fjellet ved den gamle forfatterboligen.
Les mer om:

Drømmejobben fikk Pia til å flytte tilbake til hjembyen

Etter 24 år utenbys, synes Pia Bjørntvedt Wøllo at det nå er flott å flytte tilbake til hjembyen med ny jobb. Nylig startet hun hos Berg Allum Consulting, medbringende sin lange erfaring.
Les mer om:

Johaug ferdigsonet: – Det er en enorm drøm jeg har

– Jeg er vanvittig motivert til å legge ned det som må til for å klare det, sa Therese Johaug tordag, etter at den 18 måneder lange utestengelsen var over.
Les mer om: