Nyheter om Lange


Margrethe er forberedt på fullt kjør: – Vi blir bombardert av forespørsler

Etter to lange korona-år kan Margrethe Horne endelig åpne Tønsberg vandrerhjem uten restriksjoner. Nytt av året er Frelsesarmeens utleiesykler.
Les mer om:

Lenge å vente på oppkjøring? Slik unngår du stryk

Køene har vært lange for oppkjøring i Norge.
Les mer om:

Ulykke og lange køer på E18

Søndag ettermiddag melder Vegtrafikksentralen om lange køer på E18 gjennom Grenland. Det har også skjedd en ulykke på E18 i Kragerø.
Les mer om:

Trafikkulykke mellom to biler - lange køer på stedet

PORSGRUNN: Ulykke på Skjelsvik lørdag ettermiddag.

Heidi og Cathrine har skapt et helt nytt marked: – Vi har bygd noe vi tror på og det har slått an

SKIEN: De er først ut i landet med å tilby tidsubestemte leiekontrakter i en helt egen bydel. Til høsten skal neste bygg stå klart, og ventelistene ved Tømmerkaia er allerede lange.
Les mer om:

Palmesus-telt festet i friidrettsdekket med flere cm lange skruer: – Dette er bare trist

Friidrettstrener Knut Willy Svendsen fikk hakeslepp da han oppdaget at Palmesus-telt var skrudd fast i tartandekket på Stadion. – Vi har fått det godkjent av kommunen, kontrer campsjefen.
Les mer om:

Belgisk outsider utnyttet oppholdsværet – sikret seier og gul trøye i København

Yves Lampaert utnyttet at regnværet i København hadde gitt seg og syklet inn til en relativ klar seier på åpningstempoen av Tour de France. Han vant 4,45 sekunder foran landsmannen Wout van Aert. Superstjerna så ut til å ta den gule ledertrøya etter at forhåndsfavorittene hadde vært gjennom den 12 kilometer lange traseen i Danmarks hovedstad. Man da lettet været, og til tross for at veiene langt fra tørket opp, kan Lampert ha dratt fordel av forholdene. – Hjernen min eksploderer.

Det er en helt spesiell grunn til at det stadig vekk er lange køer her ...

– Jeg er den eneste i området som selger det.
Les mer om:

Ruud videre i Wimbledons doubleturnering

Casper Ruud og William Blumberg vant den utsatte kampen i double mot Nicolas Barrientos og Miguel-Angel Reyes-Varela. Settsifrene endte med 4-6, 6-3, 7-6 (7-5), 2-6, 7-6 (10-7) for Ruud og Blumberg fra USA. Den nesten tre og en halv time lange kampen ble avgjort med et såkalt «supertiebreak» med første lag til ti poeng. Kampen ble stanset på grunn av regn torsdag. Da var stillingen 1-1 i sett og 1-0 i game for Ruud/Blumberg i det tredje og avgjørende settet. Fredag var sola tilbake i den engelske hovedstaden, og begge lag holdt egen serve fram til tiebreak.

Stoltenberg om løsningen med Tyrkia: – Hardt arbeid over lang tid

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg forteller om lange møter med Tyrkia, Sverige og Finland for å løse flokene dem imellom.

Lange køer da Mc Donald's åpnet på Rykkinn

Det tok et års tid - men til slutt kunne burgerkjeden McDonald's feire åpning på Rykkinn senter. Og på åpningsdagen var køen lang.
Les mer om:

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland.
Les mer om:

Her sto køene etter E6-ulykke: – Tre biler har vært involvert

E6 var stengt i nordgående retning etter en trafikkulykke onsdag ettermiddag. Det har skapt lange køer.
Les mer om:

Lei lang ventetid på legevakta: – Man vurderer nesten å ringe ambulanse, for da får man i hvert fall hjelp

Pasienter ved Nedre Romerike legevakt opplever å måtte dra hjem uten hjelp som følge av lange ventetider og krever endring.
Les mer om:

Dette har du krav på ved flystreik

Forbrukerrådet sier man skal planlegge turen som vanlig, men at man må forberede seg på kanselleringer og lange forsinkelser, dersom det blir streik.
Les mer om:

Har medaljen for rekordbesøkstall på Lindesnes en bakside?

Sommeren er her! Fantastisk! Sol, varme, bading, ferietid, lange kvelder, hyttetid, gode sosiale lag med venner.
Les mer om:

Liverpool bekrefter salg

Klar for Ligue 1 og den franske rivieraen. Takumi Minamino er solgt til AS Monaco. De betaler 13 millioner pund med en gang, men summen kan stige ytterligere 2,5  millioner pund etter bonuser basert på prestasjoner/ kamper. Liverpool FC bekrefter salget i en pressemelding. Minamino har signert en fireårskontrakt på Stade Louis II. Der skal han spille under Philippe Clement. Angriperen var ønsket av flere klubber i sommer, som Leeds, Southampton, Wolverhampton og Lyon.

London Pub i Oslo gjenåpnet dørene mandag kveld – lange køer

Et stort antall mennesker står i kø for å komme inn på London Pub i Oslo, som gjenåpnet dørene sine mandag kveld etter helgens masseskyting.
Les mer om:

Lange køer da London Pub gjenåpnet

Et stort antall mennesker står i kø for å komme inn på London Pub i Oslo, som gjenåpnet dørene mandag kveld etter helgens masseskyting.
Les mer om:

Lange køer gjennom Kristiansand: – Vi stusser litt over hva som skjer

Mandag ettermiddag er det lange køer gjennom Kristiansand.
Les mer om:

Stjernespekket felt - endelig på pallen

LUNDE: I et stjernespekket felt og etter et durabelig spurtoppgjør klarte Mikael Gunnulfsen fra Ørn/Team Aker Dæhlie endelig å sikre seg en pallplassering i det 50 kilometer lange Kanalrennet, to tideler bak vinneren Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

Endelig på pallen

LUNDE: I et stjernespekket felt og etter et durabelig spurtoppgjør klarte Mikael Gunnulfsen fra Ørn/Team Aker Dæhli endelig å sikre seg en pallplassering i det 50 kilometer lange Kanalrennet, to tideler bak vinneren Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

– Det verste jeg har opplevd

– Dette er det verste jeg har opplevd, uavhengig av klubb, i løpet av min lange fotballkarriere, sier Roger Risholt etter sjokkresultatet mot Ørn-Horten.
Les mer om:

17 timers deilig blodslit

Etter 16 timer og 57 minutter kunne jeg krysse målstreken i det drøyt ti mil lange ultraløpet Nøsen Hundreds.
Les mer om:

Den russiske presten Grigoryj Mikhnov-Vajtenko risikerer alt for å hjelpe ukrainere på flukt

Erkebiskop Grigoryj Mikhnov-Vajtenko er en av flere russiske frivillige som risikerer lange fengselsdommer for å hjelpe fortvilte ukrainere.
Les mer om: