Nyheter om Lange


Geir fikk bakoversveis da han kom til dyrlegen: – Hæ, er det ikke en katt?

Geir Johnsen hadde sett at «katten» hadde litt lange klør, og trodde det kanskje var en rasekatt. Det var det ikke.
Les mer om:

Endelig er veien åpna – målet er at den aldri blir vinterstengt

VANG (NRK): Den fire mil lange strekningen på E16 mellom Oslo og Bergen er endelig åpnet etter et ti år langt prosjekt.
Les mer om:

Vivian er en av flere storm-faste bilister: - Vi har ventet i halvannen time allerede - og nå har vi fått busspassasjerer i bilen!

Den svært kraftige vinden fører til lange køer på begge sider av Gimsøybrua på E10-.
Les mer om:

Da dyrlegen røpte hvilket påkjørt dyr Geir hadde hastet inn med, var de glad den ikke hadde våknet i bilen

Geir Johnsen hadde sett at «katten» hadde litt lange klør, og trodde det kanskje var en rasekatt. Det var det ikke.
Les mer om:

Thiago Silva skulle hvertfall ikke til Premier League

Vi nekter å tro at den tidligere PSG-kapteinen ikke vil lykkes i Premier League også. Det vil si, helt til vi hørte hvorfor han hadde skydd verdens tøffeste liga som pesten. På spørsmål fra engelsk presse om han har vært nær overgang til Premier League tidligere, kom det et dønn ærlig svar fra spilleren som har vært med på nok til å slippe å gjøre seg til. -Hvis jeg hadde sagt ja til spørsmålet, da hadde jeg løyet. Jeg har aldri sett meg selv i Premier League, fordi jeg personlig så på dette som en vanskelig stil på spillet.

Kenneth har en klar oppfordring: – Har du flere biler, bytt dekk på den ene nå

Som følge av koronapandemien, frykter NAF lange køer i forbindelse med dekkskifte i høst. Dekkhotellene sier de er forberedt, men oppfordrer likevel sjåførene til å ta tak i det tidlig.
Les mer om:

UNDERGRUNN: – Vi sikter ikke mot et gangster-image!

UNDERGRUNN er tilbake. Nå med sitt debutalbum Firenze’s Finest. UG gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet utenfor plattformen – både for musikken og sin klesstil. Boybandet består av seks kompiser fra Oslo øst med aliasene Marstein, Loverboy, Rikpappa, Fretex, Puz og Plaza. I 2018 var UNDERGRUNN kun 15 år gamle da de slapp sin debutsingel «Isbil». Ifølge dem selv var de i starten av puberteten da de spilte inn låten, noe man hører på stemmene deres. Siden den gang har «Isbil» fått flere hundre tusen spins på Spotify, de har sluppet EP, mixtape og flere singler. UNDERG

Slik gikk det i Borredalen Rundt tirsdag kveld

Nitten deltakere, alle menn, løp den legendariske 5,5 kilometer lange turen på tid. Bestemann ble Christoffer Jonassen.
Les mer om:

Ut mot Kina: - Må holdes ansvarlig

FNs første virtuelle toppmøte startet tirsdag med taler fra verdens toppledere. President Donald Trump bruker sin tale til å lange ut mot Kina.

United må slutte å vente på Jadon Sancho – er ikke nok

Det herlige og frustrerende med å være fotball-supporter, er at du enten er høyt opp eller laaangt nede. Crystal Palace sørget for å gi oss, som satt med den nye United-drakten hjemme foran TV-en, en trist fortsettelse på forrige sesongs mange oppturer. Gary Neville har varslet dette i noen måneder allerede. Solskjær mente avansementet i Europaligaen, og dermed bare noen få uker til ferie og oppkjøring, viste seg mot Palace. Neville mener det vil fortsette hvis klubben ikke lykkes før 5.

Ruter: - Folk har fulgt anbefalingene

Statens vegvesen oppfordrer til hjemmekontor for å hindre lange køer i trafikken i Oslo og Viken, etter at 3800 bussjåfører er tatt ut i streik. Så langt har det ikke oppstått problemer - hverken i trafikken eller i kollektivtransporten.

Lange køer på E18 etter trafikkulykke

Det har skjedd en trafikkulykke på E18 i Sande.

Lange køer på E18 etter trafikkulykke

Det har skjedd en trafikkulykke på E18 i Sande.

Endelig kunne løypa, finansiert og bygget på rekordtid, åpnes

Klokken 12 lørdag formiddag kunne en stolt Ole Christan Nymoen i CK Valdres begynne å fortelle om prosessen rundt den 2,2 km lange turløypa ved Valdres Storhall, som nå skulle klippes snoren av og offisielt åpnes.
Les mer om:

Hun fikk klar beskjed fra de som har ansvar for beredskapen i nord(pluss)

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland fikk høre at beredskapen i nord sliter med sårbare fagmiljø, mangelfull kompetanse, tøft klima, lave folketall og lange avstander.
Les mer om:

Nytt vektregime skal gi OL-suksess: – Vi får et mye bedre liv

SOGNSVANN (VG) De har pint vekten ned i lange perioder for å vinne både VM-gull og EM-gull. Men foran OL skal Are Strandli (32) og Kristoffer Brun (32) lide mindre og spise mer. De håper at et nytt vektregime gir suksess i Tokyo.
Les mer om:

Bayern München elsker å knuse Schalke

Bayern München slo Schalke 04 8-0 da de åpnet den nye Bundesliga-sesongen hjemme i München fredag ​​kveld. Bayern München har vært helt suverene i 2020, der det bare er en kamp som klubben ikke har vunnet. – Det virker som om maskinen virker bra også etter den korte sommerpausen. Etter bare fire minutter skjønte Schalke det skulle bli en tøff kveld. Les: Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb Joshua Kimmich sparket en lang ball opp til Serge Gnabry som tok den ned i kanten av sekstenmeteren.

Premier League tynges av økonomisk usikkerhet

I engelske Premier Leagues 28 år lange historie har den økonomiske usikkerheten aldri vært så overhengende som nå.
Les mer om:

Hvordan havnet vi egentlig her?

Breddefotballsesongen 2020 er historie før den i det hele tatt har begynt. Nå begynner den lange kampen om breddefotballens framtid.
Les mer om:

Her er veien som stanset salget: – Jeg synes vi har strukket oss langt(pluss)

Grunneierne ville ikke gi kjøperen av utmarkseiendommen Agnetlia i Indre Fosen blankofullmakt på bruk av denne tre kilometer lange veien.
Les mer om:

Indierocker tar det omsider piano

– Ja, det er det jo åpenbart at det har gjort, men jeg får bare stå i det. Skummelt, så klart, men jeg har jo oppsøkt det selv. Det hjelper å tenke på at jeg ikke er noen musiker og aldri kommer til å bli det, sier Morten Samdal. Grunnleggeren av indieselskapet How is Annie records har gjennom en årrekke vært involvert i den norske undergrunnsscenen med utallige prosjekter, blant andre Youth Pictures of Florence Henderson.

Nei til ubegrenset legevakt!

BEREDSKAP: Mange leger føler nå at arbeidsmengden er uhåndterbar. Arbeidsgivers mulighet til å kreve ubegrenset legevakt gjør mange legers arbeidsuker lange og tunge.
Les mer om:

Derfor er det lange køer i Tromsø i kveld: - Jeg skjønner at folk lurer

Her står rushtrafikken seint på kvelden.
Les mer om:

Lange køer øst for Kristiansand

Køene står helt fra Vesterveien og gjennom Kristiansand.
Les mer om:

Odd Nordstoga ut på pandemitilpasset turné etter albumslipp

Han var likevel ikke fristet til å sette utgivelsen på vent, det skulle komme når det skulle – og det er nå fredag. Albumet tar utgangspunkt i de små, hverdagslige tingene, som ender opp med å ta for seg noen av livets største spørsmål, ifølge pressemeldingen: «Fatig ferdaman» byr på ti låter om tro og tvil, lys og mørke, om å lengte, enten det er hjem – eller tilbake til lange sommernetter når høsten kryper nærmere.