Nyheter om Lange


«Heimebane»-stjernen ble hetset etter videoene

Axel Bøyum fikk lange, vonde kommentarer på nett.
Les mer om:

Kristoff med seier i Oman

Alexander Kristoff kunne innkassere sesongens første seier da han vant den første etappen i Tour of Oman. UAE-rytteren Kristoff henviste Bryan Coquard og Nacer Bouhanni til annen- og tredjeplassen i spurten på den 138,5 kilometer lange etappen.
Les mer om:

– Ingenting er farligere enn at det ikke er politisk debatt

Mens nettroll og ekkokammere tar livet av ethvert tilløp til debatt på nett, prøver mange fortsatt å krangle seg forbi papiravisenes debattredaktører. – Jeg dypper pennesplinten i giftbegeret, sier Odd Egil Rambøl (76) om sin lange, lange rekke med leserinnlegg.
Les mer om:

- Trump er for dum til å være en suksessrik autoritær leder

Donald Trumps 50 minutter lange utblåsing vekker oppsikt: - Ingen vet hva som kommer til å komme ut av munnen hans, inkludert ham selv.
Les mer om:

Her er det passkaos og timelange køer - raser mot den nye politireformen

Fra hele Telemark og Vestfold kommer nå folk til lensmannskontoret på Brotorvet i Bamle for å sikre seg nytt pass i tide. Det betyr lange køer og lang ventetid.
Les mer om:

Her er det passkaos og timelange køer - raser mot den nye politireformen

BAMBLE: Fra hele Telemark og Vestfold kommer nå folk til lensmannskontoret på Brotorvet for å sikre seg nytt pass i tide. Det betyr lange køer og lang ventetid.
Les mer om:

Tidenes mest innbringende animasjonseventyr får snart sin oppfølger

Anna, Elsa, Kristoffer, Sven og Olaf er på vei tilbake til det store lerretet, og de begir seg denne gangen ut på eventyr i et høstfarget skoglandskap.
Les mer om:

Inter ikke enig med kaptein, krangler med agent og kone Wanda Nara

Mange gjør lurt i å overlate det praktiske og økonomien til sin bedre halvdel. Mål maskin og kaptein på Inter Milan Mauro Icardi har gått enda lenger og ansatt sin kone Wanda Nara som agent.  Det er mulig Nara har presset litt for hardt for etter lange forhandlinger har de ikke blitt enige og nå er inter skikkelig lei.

Stjernen til frontalangrep: – Håper han er borte i løpet av karrieren min

Jessica Diggins er den siste i rekken til å lange ut mot FIS-president Gian-Franco Kasper. Tusener har skrevet under på et opprop om at 75-åringen skal trekke seg.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo øker Fiat Chrysler bilsalg

Det er ikke så lenge siden verdenskjente fotballspiller Cristiano Ronaldo byttet fotballklubb, han gikk fra Real Madrid i Spania til Juventus i Italia. Siden han han flyttet fra et land til et annet så vil det si at han trenger en del nye ting. En av tingene som han trengte var en ny bil. Vi vet alle som følger med på fotball nyheter vet at Ronaldo har 4 barn, og 3 av disse er bare 1 år gamle, så han vil trenge en stor og sikker bil, som han vil føle at er trygg for sin familie.

Unngår trolig ny «shutdown» - bare Trumps signatur mangler

Kort tid før Trumps tale ble det klart at USA kan unngå en ny nedstengning. Trump brukte den drøye timen til å lange ut mot media og Demokratene.
Les mer om:

Disse har jobbet hver natt de siste to ukene for å fjerne de livsfarlige istappene

Flere har ytret sin bekymring over meter lange istapper fra bygårder i Tønsberg sentrum. Anleggsgartnerfirmaet Strandman er ute natten lang for å få bukt med problemet.
Les mer om:

Mener at Neeson bør fjernes fra kommende «Men in Black»-film

Tidligere denne uken kom det frem at New York-premieren på den Hans Petter Moland-regisserte filmen «Cold Pursuit», med Neeson i hovedrollen, hadde blitt avlyst i siste minutt som følge av de kontroversielle uttalelsene skuespilleren ga under et intervju med den britiske avisen The Independent. Der innrømmet han at han fikk et «primitivt behov for å lange ut» da han for 40 år siden ble fortalt av sin venninne at hun var blitt voldtatt. LES OGSÅ: Hun spiller Amundsens siste kjærlighet. Neeson uttalte overfor avisen at han spurte venninnen om hun visste hvem overgriperen var, og om «hvilken far

Leder: Trengte et spark bak

KVINESDAL KOMMUNE og grunneiere på Kvinesheia var gjennom lange og utfordrende prosesser før konsesjonen om Kvinesheia før daværende Olje- og energimi...
Les mer om:

Tjener gode penger på «brukte» elbiler

Bruktbilforhandlere og privatpersoner kan tjene gode penger på de lange elbil-ventelistene.
Les mer om:

Jenta som ikke bannet

70- til 90-TALLET: Som jentunge tar Siw lange bussturer til Frelsesarmeen. Hun danser ballett. Hun får høre at hun kommer til å bli ei prinsesse. Så havner faren i fengsel. 16 år gammel faller Siw for en ti år eldre, småkriminell sjarmør. Stormforelsket reiser de ut i Europa – som Stavangers Bonnie & Clyde.

Nygaard vant Jizerska 50

Norske Andreas Nygaard trakk det lengste strået i spurten i Ski Classics-løpet Jizerska 50 i Tsjekkia søndag. Nygaard fikk dermed revansj, etter at han ble nummer tre i 2018, med seier i det fem mil lange løpet i områdene rundt Liberec.
Les mer om:

Dette skjedde mens du sov: Bråk på hytte og vold mot dørvakt

TELEMARK: Det har vært en ganske rolig natt for politiet, men noen oppdrag har lovens lange arm måttet ta tak i.
Les mer om:

Liam Neeson-spørsmål preget pressekonferansen til den norske regissøren

Moland hadde fredag premiere på filmen «Cold Pursuit», som er en nyinnspilling av hans film «Kraftidioten» fra 2014. Hovedrolleinnehaver Liam Neeson sa nylig i et intervju med avisa The Independent at han fikk et «primitivt behov for å lange ut» da han for 40 år siden ble fortalt av sin venninne at hun var blitt voldtatt. Neeson sier han spurte venninnen om hun visste hvem overgriperen var, og om «hvilken farge» han hadde.
Les mer om:

Helt sjef i kampen mot fjordisen(pluss)

10 år etter at kulde og is sist skapte trøbbel for skipstrafikken i Beitstadfjorden, er 19,5 meter lange «Chief» igjen redningen.
Les mer om:

Jenta som ikke bannet

70- til 90-TALLET: Som jentunge tar Siw lange bussturer til Frelsesarmeen. Hun danser ballett. Hun får høre at hun kommer til å bli ei prinsesse. Så havner faren i fengsel. 16 år gammel faller Siw for en ti år eldre, småkriminell sjarmør. Stormforelsket reiser de ut i Europa – som Stavangers Bonnie & Clyde.

NC Åsen: Mørk, Heggen og Sundgaard toppet blant kvinner 17 år

104 løpere tok seg rundt den 5 km lange løypa i yngste dameklasse under Norgescup Åsen fredag.
Les mer om:

Solgte 100.000 liter ved på tre uker(pluss)

Den lange kuldeperioden i Nord-Troms har nemlig tært kraftig på vedlageret til Skjervøy ASVO. Daglig leder Johan Pedersen sier det har vært en hektisk periode på vedfronten.

Frifunnet for drap, nå krever han erstatning

SKIEN: Den 30 år gamle skiensmannen som i januar ble frifunnet for drapet i Odins gate, vil kreve erstatning for den lange perioden som han satt varetektsfengslet.
Les mer om:

Utenlandske vogntog skaper lange køer på E 18

Lange køer og store problemer med utenlandske vogntog på E 18 mellom Arendal og Tvedestrand.
Les mer om: