Nyheter om Landsverk


Stor bildeserie, ser du noen du kjenner? Fotballfest for 2000 store og små på Gulset

SKIEN: Den andre utgaven av Gulset cup setter nye rekorder. I strålende solskin var 86 lag, fra seks til 12 år, på plass på det flotte anlegget. Det vil si rundt 730 spillere, en vekst på nesten 50 prosent fra i fjor. Totalt regner cupsjef Henrik Landsverk med besøk av over 2000 mennesker denne lørdagen.
Les mer om:

Prisvinnerne ga pengene til kommunen

Torgrim Landsverk og Nacny Ciancio vant fylkets bygningsvernpris tidligere i år, med en tilhørende sjekk på 20.000 kroner. – Vi ville gi den videre, sier Landsverk.
Les mer om:

Reagerer på mer tilgjengelig ølsalg

BØ: – Man må tenke på konsekvensene av tilgjengeligheten av ølsalg på nett, sier Monika Landsverk. Hun reagerer på nyheten om at Joker Nordagutu ønsker å kjøre ut øl.
Les mer om:

– Venstre bør gå i regjering

– Venstre bør gå i regjering for å påverke politikken og sikre gjennomslag for partiet sine viktigaste saker, seier ordførar i Vanylven, Lena Landsverk Sande (V).

Reagerer kraftig på føreslått nedlegging av studietilbod

Vanylvs-ordførar Lena Landsverk Sande (V) reagerer på at Fylkesutdanningsutvalet vil leggje ned to linjer ved den vidaregåande skulen i Syvde. Lite gjennomtenkt frå politikarane, seier ordføraren.
Les mer om:

Vanylvsordførar: – Dette er det beste som kunne skje oss

Det er full jubel over at regjeringa fullfinansierer Stad Skipstunnel. Ordførar i Vanylven, Lena Landsverk, seier at det er ein draum som har gått i oppfylling.
Les mer om:

TVNorge-sjefen: - Det er alltid noen som kritiserer oss for å bare kjøpe folk

Anne Rimmen og Jon Almaas står i stallen. Men det blir ikke jul før TVNorge-sjef Eivind Landsverk presenterer enda et kjent navn til kanalen.

Yngstemann som bryter magisk grense

SAUHERAD (NRK): Som elleveåring er Isak Landsverk den yngste i landet til å ha observert 300 ulike fuglearter.
Les mer om:

Månelanding i Tvedestrand

Gjersdøling Halvor Landsverk har gjort Tvedestranding av seg. Men han ser til hjemtraktene når huset i Måneveien 7 skal pusses opp.
Les mer om:

– Velkommen til framtidens TV

TVNorge lanserer til våren verdens første gameshow bygget på virtuell virkelighet. I front står programdirektør Eivind Landsverk fra Aurskog.
Les mer om:

Stor ambulansestasjon på Åheim ?

Ordfører Lena Landsverk Sande (V) i Vanlyven synes forslaget om å slå sammen ambulansestasjonene i Selje, Vågsøy og Vanylven til en stasjon på Åheim er spenstig,

Sier ja til fem leiligheter her

Kulturminnevernseksjonen i Aust-Agder synes det er svært positivt at ny eier setter i stand Hovedgata 77. Halvor Landsverk, som kjøpte bygården i fjor, får grønt lys for nesten alle de tiltakene han ønsker å gjennomføre.
Les mer om:

ME – flere har sykdommen uten å vite det

ÆRLIG TALT: I ukens episode av Ærlig talt er det leder Anne-Marit Landsverk og nestleder Gun Myhre, i Norges ME-forening, som gjester Ove Mellingen.
Les mer om:

Fra Holmen gård til Storegård og Lillegård i Tvedestrand

- Jeg er helt sikker på at Tvedestrand vil oppleve en stor oppblomstring de neste fem - ti årene, sier Halvor Landsverk. På julaften i fjor kjøpte han en av kommunens største bygårder som nå restaureres fra innerst til ytterst.

Fylkesgrensene står i vegen: – Jeg tror tida er for knapp til å løse problemet

Ordføreren i Vanylven, Lena Landsverk Sande (V), tror det er for knapp tid til løse problemet med fylkesgrensene i forhandlingene om sammenslåing med Vågsøy og Selje.