Nyheter om Landsverk


– Sørlandet er værvinneren!

– Kristiansand er verdens beste by, sier Otelie Landsverk og nyter sommersola på Odderøya med vennene.

Venstres valgvinnere krever skipstunnel

STAD (VG) De greide det ingen andre Venstre-politikere klarte: å bli ordførere. Nå går Lena Landsverk Sande og Alfred Bjørlo sammen med Abid Raja for å presse egen regjering for å få skipstunnel.

HBO punger ut 600 millioner dollar for denne serien

Det er Variety som melder om den enorme summen HBO måtte punge ut med for å sikre seg eksklusive rettigheter til den populære komiserien for de neste fem årene. Ifølge bransjemagasinet forklares den høye prisen med at TBS sin eksklusivitetsperiode, som egentlig skulle vart til 2024, er kortet ned slik at HBO kan ha serien på plass til lanseringen av HBO MAX i USA. Den lanseringen skal etter planen skje våren 2020. LES OGSÅ: GAFFAs Oslo/Fusion-anbefalinger. Her til lands ble det i fjor høst klart at strømmetjenesten til Discovery Networks, Dplay, hadde sikret seg senderettighetene til alle de t

Skal lage norsk versjon av «Top Gear»

Nå skal «Top Gear» få en helnorsk avlegger, i et samarbeid mellom BBC og Discovery. En ny avtale sikrer at lokale versjoner av det berømte bilprogrammet skal lages både i Norge, Sverige og Danmark. Norske programledere blir TV-profilen Petter Schjerven, Esben «Dansken» Selvig og Fredric Aasbø, Sistnevnte bor i USA og lever av å være profesjonell racersjåfør og ble i 2015 verdensmester i drifting, som altså er kontrollert sladding. LES OGSÅ: Duell på festningen. Den norske versjonen skal vises på Dplay og TVNorge i 2020, melder Discovery i en pressemelding mandag. – Magien med Top Gear er p

Nå ulmer det i Venstre

KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Les mer om:

Den «middelmådige» journalisten, Jon Cato Landsverk

Ingen er ufeilbarlig, er min erfaring. Men, at journalister som Jon Cato Landsverk skal minimaliseres slik Paul Grøtvedt gjør i denne kronikken, kan ikke stå uimotsagt.
Les mer om:

Arkitektonisk makt i Tønsberg

Jon Cato Landsverk blir mer og mer innbitt i sitt forsvar av den monotone og traurige blokkbebyggelsen langs Kanalen på Nøtterøysiden. Han belærer meg om byplanlegging og arkitektur til den store gullmedalje, som om han var ekspert på områdene og ikke bare en begrepsfattig tidligere journalist i Tønsbergs Blad.

Tusen takk, Jon Cato Landsverk!

Det kom sent, men godt, innlegget i Tønsbergs Blad som tar opp hvordan enkeltpersonen Paul Grøtvedt karakteriserer oss som både det ene og det andre fordi han har et annet syn enn flertallet.
Les mer om:

Fire bilar i alvorleg ulykke i Hjartdal – tre personar kritisk skadd

To bilar har køyrd i grøfta, og to personbilar har frontkollidert på E134 ved Landsverk i Hjartdal i Telemark. Det er meldt om lange køar på vegen ved ulykkesstaden.
Les mer om:

Hensynsløs arkitektur og byplanlegging

Jeg ser at Jon Cato Landsverk lenge har lurt på min faglige kompetanse og dømmekraft innen arkitektur, byplanlegging og arealutnyttelse, men i TB forleden er han ikke lenger i tvil. Nå hverken lurer eller tviler han lenger.
Les mer om:

Kjøpte bygård i Tvedestrand for tre år siden: Nå skal julegaven selges

For litt over tre år siden kjøpte Halvor Landsverk (44) Storegård i Hovedgata i gave til seg selv. Etter et møysommelig restaureringsarbeid er bygården fra 1830-tallet på vei ut på markedet.
Les mer om:

Serieanmeldelse: True crime fra Norge

Anmeldelsen er basert på de første to av totalt seks episoder. I dag slippes den aller første episoden av TVNorges første, norske true crime – Drapet i Holmenkollen. Drapsgåten har fått mye internasjonal oppmerksomhet grunnet både opphavet til de involverte og fordi saken omtales som en av Norges mest bestialske drapssaker. 24. april 1974 blir diplomatfruen Anni Iranzo funnet drept i sitt eget hjem i Holmenkollen.

Tønsberg sentrum slår storbyer som Stavanger og Bergen: – Jeg elsker byen vår

Tønsbergs innbyggere har talt: Vi er glade i sentrum. Tone Landsverk og hennes familie kunne ikke vært mer enige.

Ordkrig mellom Morten Ramm og Discovery-topp Eivind Landsverk

I en åpen melding på Facebook går programdirektør Eivind Landsverk i Discovery ut mot det han mener er usannheter om Ylvis’ julekalender. Morten Ramm fyrer tilbake.

Kjøpte hele «The Big Bang Theory»-katalogen for strømming etter lineær TV-suksess

Abonnentene til strømmetjenesten til Discovery Networks får tilgang til de 11 første sesongene fra og med mandag denne uken, mens de nye episodene i sesong 12 vil legges ut ukentlig fra samme dag og til og med mai. Sesong 12 blir siste runde med nerdene i «The Big Bang Theory». LES OGSÅ: The Cure topper plakaten til norsk festival. – Serien er vårt mest suksessfulle innkjøp noensinne lineært, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding der han kaller den for «en stabil seermagnet gjennom flere år både for TVNorge og MAX».  The post Kjøpte hele «The
Les mer om:

Lager true crime av drap i Holmenkollen

Hovedpersonen i «The Oslo Killing» vil ifølge pressemeldingen være Maria, datteren til den drepte, og serien vil følge hennes søken etter sannheten om morens død. Som fireåring var hun vitne til fremdeles uoppklarte drapet, som en amerikansk kvinne ble mistenkt for. Ifølge Aftenposten er datteren idag trebarnsmor bosatt i Argentina. Hun har aldri klart å slå seg til ro med hva hun er blitt fortalt.

Stor bildeserie, ser du noen du kjenner? Fotballfest for 2000 store og små på Gulset

SKIEN: Den andre utgaven av Gulset cup setter nye rekorder. I strålende solskin var 86 lag, fra seks til 12 år, på plass på det flotte anlegget. Det vil si rundt 730 spillere, en vekst på nesten 50 prosent fra i fjor. Totalt regner cupsjef Henrik Landsverk med besøk av over 2000 mennesker denne lørdagen.
Les mer om:

Prisvinnerne ga pengene til kommunen

Torgrim Landsverk og Nacny Ciancio vant fylkets bygningsvernpris tidligere i år, med en tilhørende sjekk på 20.000 kroner. – Vi ville gi den videre, sier Landsverk.
Les mer om:

Reagerer på mer tilgjengelig ølsalg

BØ: – Man må tenke på konsekvensene av tilgjengeligheten av ølsalg på nett, sier Monika Landsverk. Hun reagerer på nyheten om at Joker Nordagutu ønsker å kjøre ut øl.
Les mer om:

– Venstre bør gå i regjering

– Venstre bør gå i regjering for å påverke politikken og sikre gjennomslag for partiet sine viktigaste saker, seier ordførar i Vanylven, Lena Landsverk Sande (V).

Reagerer kraftig på føreslått nedlegging av studietilbod

Vanylvs-ordførar Lena Landsverk Sande (V) reagerer på at Fylkesutdanningsutvalet vil leggje ned to linjer ved den vidaregåande skulen i Syvde. Lite gjennomtenkt frå politikarane, seier ordføraren.
Les mer om:

Vanylvsordførar: – Dette er det beste som kunne skje oss

Det er full jubel over at regjeringa fullfinansierer Stad Skipstunnel. Ordførar i Vanylven, Lena Landsverk, seier at det er ein draum som har gått i oppfylling.
Les mer om:

TVNorge-sjefen: - Det er alltid noen som kritiserer oss for å bare kjøpe folk

Anne Rimmen og Jon Almaas står i stallen. Men det blir ikke jul før TVNorge-sjef Eivind Landsverk presenterer enda et kjent navn til kanalen.

Yngstemann som bryter magisk grense

SAUHERAD (NRK): Som elleveåring er Isak Landsverk den yngste i landet til å ha observert 300 ulike fuglearter.
Les mer om:

Månelanding i Tvedestrand

Gjersdøling Halvor Landsverk har gjort Tvedestranding av seg. Men han ser til hjemtraktene når huset i Måneveien 7 skal pusses opp.
Les mer om: