Nyheter om Landsverk


Serieanmeldelse: True crime fra Norge

Anmeldelsen er basert på de første to av totalt seks episoder. I dag slippes den aller første episoden av TVNorges første, norske true crime – Drapet i Holmenkollen. Drapsgåten har fått mye internasjonal oppmerksomhet grunnet både opphavet til de involverte og fordi saken omtales som en av Norges mest bestialske drapssaker. 24. april 1974 blir diplomatfruen Anni Iranzo funnet drept i sitt eget hjem i Holmenkollen.

Tønsberg sentrum slår storbyer som Stavanger og Bergen: – Jeg elsker byen vår

Tønsbergs innbyggere har talt: Vi er glade i sentrum. Tone Landsverk og hennes familie kunne ikke vært mer enige.

Ordkrig mellom Morten Ramm og Discovery-topp Eivind Landsverk

I en åpen melding på Facebook går programdirektør Eivind Landsverk i Discovery ut mot det han mener er usannheter om Ylvis’ julekalender. Morten Ramm fyrer tilbake.

Kjøpte hele «The Big Bang Theory»-katalogen for strømming etter lineær TV-suksess

Abonnentene til strømmetjenesten til Discovery Networks får tilgang til de 11 første sesongene fra og med mandag denne uken, mens de nye episodene i sesong 12 vil legges ut ukentlig fra samme dag og til og med mai. Sesong 12 blir siste runde med nerdene i «The Big Bang Theory». LES OGSÅ: The Cure topper plakaten til norsk festival. – Serien er vårt mest suksessfulle innkjøp noensinne lineært, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding der han kaller den for «en stabil seermagnet gjennom flere år både for TVNorge og MAX».  The post Kjøpte hele «The
Les mer om:

Lager true crime av drap i Holmenkollen

Hovedpersonen i «The Oslo Killing» vil ifølge pressemeldingen være Maria, datteren til den drepte, og serien vil følge hennes søken etter sannheten om morens død. Som fireåring var hun vitne til fremdeles uoppklarte drapet, som en amerikansk kvinne ble mistenkt for. Ifølge Aftenposten er datteren idag trebarnsmor bosatt i Argentina. Hun har aldri klart å slå seg til ro med hva hun er blitt fortalt.

Stor bildeserie, ser du noen du kjenner? Fotballfest for 2000 store og små på Gulset

SKIEN: Den andre utgaven av Gulset cup setter nye rekorder. I strålende solskin var 86 lag, fra seks til 12 år, på plass på det flotte anlegget. Det vil si rundt 730 spillere, en vekst på nesten 50 prosent fra i fjor. Totalt regner cupsjef Henrik Landsverk med besøk av over 2000 mennesker denne lørdagen.
Les mer om:

Prisvinnerne ga pengene til kommunen

Torgrim Landsverk og Nacny Ciancio vant fylkets bygningsvernpris tidligere i år, med en tilhørende sjekk på 20.000 kroner. – Vi ville gi den videre, sier Landsverk.
Les mer om:

Reagerer på mer tilgjengelig ølsalg

BØ: – Man må tenke på konsekvensene av tilgjengeligheten av ølsalg på nett, sier Monika Landsverk. Hun reagerer på nyheten om at Joker Nordagutu ønsker å kjøre ut øl.
Les mer om:

– Venstre bør gå i regjering

– Venstre bør gå i regjering for å påverke politikken og sikre gjennomslag for partiet sine viktigaste saker, seier ordførar i Vanylven, Lena Landsverk Sande (V).

Reagerer kraftig på føreslått nedlegging av studietilbod

Vanylvs-ordførar Lena Landsverk Sande (V) reagerer på at Fylkesutdanningsutvalet vil leggje ned to linjer ved den vidaregåande skulen i Syvde. Lite gjennomtenkt frå politikarane, seier ordføraren.
Les mer om:

Vanylvsordførar: – Dette er det beste som kunne skje oss

Det er full jubel over at regjeringa fullfinansierer Stad Skipstunnel. Ordførar i Vanylven, Lena Landsverk, seier at det er ein draum som har gått i oppfylling.
Les mer om:

TVNorge-sjefen: - Det er alltid noen som kritiserer oss for å bare kjøpe folk

Anne Rimmen og Jon Almaas står i stallen. Men det blir ikke jul før TVNorge-sjef Eivind Landsverk presenterer enda et kjent navn til kanalen.

Yngstemann som bryter magisk grense

SAUHERAD (NRK): Som elleveåring er Isak Landsverk den yngste i landet til å ha observert 300 ulike fuglearter.
Les mer om:

Månelanding i Tvedestrand

Gjersdøling Halvor Landsverk har gjort Tvedestranding av seg. Men han ser til hjemtraktene når huset i Måneveien 7 skal pusses opp.
Les mer om:

– Velkommen til framtidens TV

TVNorge lanserer til våren verdens første gameshow bygget på virtuell virkelighet. I front står programdirektør Eivind Landsverk fra Aurskog.
Les mer om:

Stor ambulansestasjon på Åheim ?

Ordfører Lena Landsverk Sande (V) i Vanlyven synes forslaget om å slå sammen ambulansestasjonene i Selje, Vågsøy og Vanylven til en stasjon på Åheim er spenstig,

Sier ja til fem leiligheter her

Kulturminnevernseksjonen i Aust-Agder synes det er svært positivt at ny eier setter i stand Hovedgata 77. Halvor Landsverk, som kjøpte bygården i fjor, får grønt lys for nesten alle de tiltakene han ønsker å gjennomføre.
Les mer om:

ME – flere har sykdommen uten å vite det

ÆRLIG TALT: I ukens episode av Ærlig talt er det leder Anne-Marit Landsverk og nestleder Gun Myhre, i Norges ME-forening, som gjester Ove Mellingen.
Les mer om:

Fra Holmen gård til Storegård og Lillegård i Tvedestrand

- Jeg er helt sikker på at Tvedestrand vil oppleve en stor oppblomstring de neste fem - ti årene, sier Halvor Landsverk. På julaften i fjor kjøpte han en av kommunens største bygårder som nå restaureres fra innerst til ytterst.

Fylkesgrensene står i vegen: – Jeg tror tida er for knapp til å løse problemet

Ordføreren i Vanylven, Lena Landsverk Sande (V), tror det er for knapp tid til løse problemet med fylkesgrensene i forhandlingene om sammenslåing med Vågsøy og Selje.