Nyheter om A-landslaget


Landslagssjefen om Jonassen: - Hun brøt en barriere sist sesong

Vilde Jonassen (27) er på sin første landslagssamling med A-landslaget. Se hvordan lagvenninnene beskriver henne.
Les mer om:

Landslagssjefen om Jonassen: - Hun brøt en barriere sist sesong

Vilde Jonassen (27) er på sin første landslagssamling med A-landslaget. Se hvordan lagvenninnene beskriver henne.
Les mer om:

Liverpool har fått kalde føtter

I følge Liverpool Echo er Liverpool ikke lenger villig til å sette seg ned og starte seriøse til forhandlinger om Timo Werner. Ryktene har gått lenge nå og slik det har sett ut en stund var det «bare å vente» på at overgangsmarkedet skulle åpne, men nå har Liverpool fått kalde føtter.

Tilbake etter skaden: Nå skal hun trene sammen med Nora Mørk

Ragnhild Valle Dahl (22) er tatt ut i troppen til A-landslaget i håndball som har samling i juni.

Tilbake etter skaden: Nå skal hun trene sammen med Nora Mørk

Ragnhild Valle Dahl (22) er tatt ut i troppen til A-landslaget i håndball som har samling i juni.

Tilbake etter skaden: Nå skal hun trene sammen med Nora Mørk

Ragnhild Valle Dahl (22) er tatt ut i troppen til A-landslaget i håndball som har samling i juni.

Svensk sprintkomet hentet opp til a-landslaget

Linn Svahn (20) slo gjennom med et brak og vant verdenscupen i sprint forrige sesong. Nå hentes kometen opp til det svenske a-landslaget.
Les mer om:

Krangler om NFFs betydning for supertalentene: – Bare tull!

ULLEVAAL (VG) For tre år siden haglet kritikken mot A-landslaget. Nå har flere unge spillere fått sitt gjennombrudd. Men hvem har æren?
Les mer om:

Energisk, hardtarbeidene midtbanespiller på plass

Den svenske midtbanespilleren Anton Salétros lånes inn fra FC Rostov på en kontrakt ut juli måned. «En energisk, hardtarbeidende midtbanespiller med gode ferdigheter». Les: Sarpsborg 08 har vært i Sogndal og hentet forsvarsspiller Det er beskrivelsen Anton Salétros får av sportssjef Thomas Berntsen på Sarpsborg sine sider. 23-åringen fikk nylig debuten på det svenske a-landslaget. «Det føles veldig bra. Jeg har blitt møtt veldig godt av hele klubben. Jeg gjør mye målpoeng og liker å bruke ballen. Vi skal nok klare å kontrollere spillet bra her», sier Salétros.

Rival lover United at det blir Fernandes-show

Bruno Fernandes kom inn som en etterlengtet stjerne til Old Trafford etter en salig overgangsrøre. En helt ordinær debut mot Wolverhampton skapte ikke det helt store jordskjelvet av forhåpninger hos United-supporterne, men i den lyseblå delen av Manchester sitter en portugiser og viser thumbs up for Solskjærs valg. Det er Bernando Silva som ikke kan unngå å gi byrivalen ros for å ha hentet landsmannen til byen. Les: La Liga-klubb nekter å gi tilbake Barcelona spiller -Jeg tror han kommer til å venne seg til det.

Bekreftet: Mourinho har satt 18-åring først i køen bak Harry Kane

Når det nå virker som José Mourinho har innfunnet seg med at han skal bli noen år hos Tottenham, følger vi nøye med på alle signaler som sendes ut om troppen de kommende årene. Tottenham har tradisjon for å blinke ut og bygge opp de store offensive talentene med Harry Kane i spiss. Nå er det 18-åringen Parrotts tur. Les: Bayerns sportsdirektør dytter Coutinho lenger ned i gjørma Det har vært litt av en sesong for unge Parrott. tenåringen har allerede fått sin debut på det irske A-landslaget og kan vifte med to seniorkamper for Tottenham.

Henter landslagsspiller med skarp skuddfot

Finske Kaan Kairinen som er kjent for en meget god venstrefot er klar for Lillestrøm. – Midtbanespilleren som nå er 21 år gammel regnes som et av Europas lovende talenter. «Det er godt å være her» Dette er en spiller som egentlig er alt for dyr for Lillestrøm, spesielt nå som de er i OBOS-ligaen. – Dette er gjort mulig fordi klubben blir sett på som en «god skole» for unge talenter. Kaan Kairinen debuterte som 15-åring på toppnivå, i finske Inter Turku. Som 17-åring ble han kjøpt av den danske storklubben Midtjylland.

Norske Elias og Simen blir fotballproffer – på Filippinene!

Begge har slekt fra landet og vil slå seg inn på A-landslaget.

Spansk Golden Boy blir makker til Zlatan

AC Milan akter ikke å la denne sesongen gå helt til spille. 10 poeng bak Atalanta på 4. plass etter 19 kamper skal snus.

Barcelona vil ha tilbake stortalent de ga bort som 16 åring

I 2014 fant Barcelona ut at det ikke var verdt å holde på den da 16 år gamle Dani Olmo, han hadde et stor talent, men var ikke villig til å legge inn det arbeidet som trengs for å bli virkelig god. (Hørt den før?) En gratis overgang ble gjennomført for den offensive spilleren og neste stopp Dinamo Zagreb. Les: Bunnlag drømmer om Simon Kjær Ekstremt mye har skjedd siden den gangen, Transfermarkt skriver at hans markedsverdi nå er 350 millioner kroner, han ble først en del av det spanske U21-landslaget for nå å bli en naturlig del av A-landslaget.

Lagerbäcks menn avslutter året som nummer 44 i verden

Det norske A-landslaget i fotball for menn går ut av 2019 som nummer 44 på verdensrankingen. Det kommer frem av årets siste FIFA-ranking.
Les mer om:

Lagerbäcks menn avslutter året som nummer 44 i verden

Det norske A-landslaget i fotball for menn går ut av 2019 som nummer 44 på verdensrankingen. Det kommer frem av årets siste FIFA-ranking.
Les mer om:

Dette øyeblikket kommer Rikke (19) alltid til å huske

Etter et tøft 2018 fikk kometen Rikke Nygard (19) sin debut på det norske A-landslaget i høst. Nå er en utenlandsk Champions League-klubb interessert i å hente Arna-Bjørnar-spilleren.
Les mer om:

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball.

King ba Lagerbäck om å forlenge med NFF: – Han signerer for to nye år

STORO (VG) Joshua King (27) har to fremtidsønsker for det norske A-landslaget: At Lars Lagerbäck (71) signerer for to nye år – og at han får formsterke Erling Braut Haaland (19) som makker på topp.

Solgt 11 000 billetter

Det er solgt 11 000 billetter til den siste hjemmekampen i kalenderåret 2019, opplyser mediesjef Svein Graff. A-landslaget møter Færøyene på Ullevaal fredag, før de avslutter EM-kvalifiseringen med kamp borte mot Malta.

Ødegaard-effekt gir uttelling for fotballandslaget

Interessen rundt A-landslaget i fotball har fått et løft blant annet etter suksessen til Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland.

Skjermer stjernene inn mot Spania-møtet: – Ville blitt smått kaotisk

KALBAKKEN (VG) Ingen fikk flere spørsmål enn Martin Ødegaard (20) og Joshua King (27) da A-landslaget var samlet igjen. Nå får stjerneduoen intervjufri frem til Spania-kampen.

David Beckham går etter Real Madrid-mål

David Beckham og gjengen har nok å gjøre før Inter Miami skal spille sin første kamp i 2020. Nå sikter den nye MLS-klubben seg inn mot et av de største talentene i Argentina.  Beckham har sikret seg de argentinske tenåringene Matias Pellegrini og Julian Carranza som første signeringer. Så fulgte tenåringen Christian Makoun fra Venezuela. Fremtiden til Inter Miamis sukesss ligger tydeligvis i beina til unge sør-amerikanske spillere.

To snørrvalper straffes på det italienske landslaget

19-åringen Moise Kean og 20-åringen Nicolo Zaniolo «bommet på datoen» og kom for sent til samlingen for det italienske U21-landslaget før EM i Italia/San Marino denne sommeren. Heldigvis skal A-landslagstrener Roberto Mancini lære dem å passe tiden. Mancini holder de to jyplingene utenfor A-landslaget som straff for det som skjedde i sommer. -Vi gav dem en stor mulighet, og vi håper at det her kan hjelpe dem med å utvikle seg. De er nødt til å lære å oppføre seg ordentlig.