Nyheter om Landsem


Jentepris til «datadetektiven» Mia Landsem

Plan International Norge gir Jenteprisen 2018 til Mia Landsem (21), som hjelper jenter som har fått spredd bildene sine på nettet.
Les mer om:

Lise Klaveness: Første oppgave få Ada Hegerberg tilbake

Lise Klaveness vet det meste om hvordan det er å spille på landslandslaget og det å være kvinne i et fortsatt mannsdominert miljø. Hun har spilt på aldersbestemte landslag fra J16 i 1997, for Asker i to omganger, i Umeå i to omganger før hun avsluttet karrieren i Stabæk i 2011 (Stabæk hadde da overtatt Asker)   I går overtok hun direktøransvaret for elitefotball i toppledelsen i Norges fotballforbund etter Nils Johan Semb.

Bøker om superbiler: – Mye klipp og lim fra Wikipedia

Det finnes mye god bil-litteratur, ifølge forfatter og redaktør Arnstein Landsem. Men ikke alle bilbøker imponerer ham like mye. 

«Vi har sett deg og vi liker ikke det du driver med»

ÅSTED NORGE (TV 2): Datateamet til Mia Landsem advarer personer som tror de kan komme unna med å spre private bilder på nettet.
Les mer om:

Dette gjør du hvis private bilder havner på avveie

Mia Landsem gir deg sine beste tips til å spore opp de som deler bilder.
Les mer om:

«Heimebane» i virkeligheten? – Vil være en skrekkfilm for mange

Vålerenga-duoen Eli Landsem og Monica Knudsen mener tiden er overmoden for at en kvinnelig fotballtrener får sjansen for et herrelag på toppnivå.
Les mer om:

– Folk er livredde

Mia Landsem (20) er ukentlig i kontakt med jenter som har blitt presset til å sende nakenbilder til truende menn. Ingen tør å kontakte politiet.
Les mer om:

Mia Landsem: «Alle jenter jeg kjenner, har sendt intime bilder av seg selv»

Taekwondo-treningen ga henne styrke og selvtillit. I dag bruker 20 år gamle Mia Landsem fritiden på å spore opp bildetyver som deler nakenbilder av unge jenter på nett.
Les mer om:

- Ta vare på alle bevis(pluss)

Trondheimsjenta Mia Landsem ble i høst kjent for å ha sporet opp dem som spredte private bilder av Nora Mørk. Tirsdag ga hun råd til unge jenter om hva de må gjøre hvis de havner i en slik situasjon.
Les mer om:

Kripos: – Privat etterforskning kan få store konsekvenser

Kripos mener privat etterforskning av bildetyveri, gjort i beste mening, kan gjøre det vanskelig for politiets etterforskning. Mia Landsem er uenig, og mener politiet trenger folk som henne.
Les mer om:

Den digitale detektiven

Mia Landsem (20) sitter oppe hele natten foran datamaskinen for å spore opp personer som ulovlig sprer folks private og intime bilder.
Les mer om:

Morten Landsem (62) var et skjelvende vrak. Men bare to uker etter at han fikk pacemaker i hjernen var han tilbake på jobb.(pluss)

Allerede samme dag som han ble operert merket han at han var bedre. Uka etter var han på jobb igjen.
Les mer om:

– Nå tar det bare sekunder å finne den skyldige

Mia Landsem (20) har ikke sovet en hel natt den siste uken. Hun jobber døgnet rundt for å hjelpe jenter som får spredt nakenbilder av seg selv på nett.
Les mer om:

Mia (20) sporet opp mannen som spredte bildene av Mørk: – Et evigvarende overgrep

Mia Landsem fant ut hvem som spredte bildene av Nora Mørk, men raser mot straffenivået. – At man får en bot for å ødelegge noens liv er helt sykt.
Les mer om:

Falt i tre meter dypt hull – advarer mot snøforholdene i den nordtrønderske fjellheimen

Nedfarten fra Skjækerhatten endte i et tre meter dypt hull i snøen. Mari Ann Landsem Melhus har hatt flere mareritt om hvor ille påsketuren kunne ha endt.
Les mer om:

John Kristian Dahl med utklassingsseier i Skienern

Gunvor Landsem og John Kristian Dahl hadde begge stor margin ned til de nest beste i den 40 kilometer lange Skienern i Oppdal og Sør-Trøndelag lørdag.

Nesten ikke kvinnelige topptrenere: – Går på gamle fordommer

Kun tre av 24 kvinnelige eliteserielag i håndball og fotball har trener av samme kjønn. Eli Landsem (54), tidligere landslagstrener i fotball, synes det er dystert at så få lag ansetter kvinnelige trenere.
Les mer om: