Nyheter om Landsem


«Vi har sett deg og vi liker ikke det du driver med»

ÅSTED NORGE (TV 2): Datateamet til Mia Landsem advarer personer som tror de kan komme unna med å spre private bilder på nettet.
Les mer om:

Dette gjør du hvis private bilder havner på avveie

Mia Landsem gir deg sine beste tips til å spore opp de som deler bilder.
Les mer om:

«Heimebane» i virkeligheten? – Vil være en skrekkfilm for mange

Vålerenga-duoen Eli Landsem og Monica Knudsen mener tiden er overmoden for at en kvinnelig fotballtrener får sjansen for et herrelag på toppnivå.
Les mer om:

– Folk er livredde

Mia Landsem (20) er ukentlig i kontakt med jenter som har blitt presset til å sende nakenbilder til truende menn. Ingen tør å kontakte politiet.
Les mer om:

Mia Landsem: «Alle jenter jeg kjenner, har sendt intime bilder av seg selv»

Taekwondo-treningen ga henne styrke og selvtillit. I dag bruker 20 år gamle Mia Landsem fritiden på å spore opp bildetyver som deler nakenbilder av unge jenter på nett.
Les mer om:

- Ta vare på alle bevis(pluss)

Trondheimsjenta Mia Landsem ble i høst kjent for å ha sporet opp dem som spredte private bilder av Nora Mørk. Tirsdag ga hun råd til unge jenter om hva de må gjøre hvis de havner i en slik situasjon.
Les mer om:

Kripos: – Privat etterforskning kan få store konsekvenser

Kripos mener privat etterforskning av bildetyveri, gjort i beste mening, kan gjøre det vanskelig for politiets etterforskning. Mia Landsem er uenig, og mener politiet trenger folk som henne.
Les mer om:

Den digitale detektiven

Mia Landsem (20) sitter oppe hele natten foran datamaskinen for å spore opp personer som ulovlig sprer folks private og intime bilder.
Les mer om:

Morten Landsem (62) var et skjelvende vrak. Men bare to uker etter at han fikk pacemaker i hjernen var han tilbake på jobb.(pluss)

Allerede samme dag som han ble operert merket han at han var bedre. Uka etter var han på jobb igjen.
Les mer om:

– Nå tar det bare sekunder å finne den skyldige

Mia Landsem (20) har ikke sovet en hel natt den siste uken. Hun jobber døgnet rundt for å hjelpe jenter som får spredt nakenbilder av seg selv på nett.
Les mer om:

Mia (20) sporet opp mannen som spredte bildene av Mørk: – Et evigvarende overgrep

Mia Landsem fant ut hvem som spredte bildene av Nora Mørk, men raser mot straffenivået. – At man får en bot for å ødelegge noens liv er helt sykt.
Les mer om:

Falt i tre meter dypt hull – advarer mot snøforholdene i den nordtrønderske fjellheimen

Nedfarten fra Skjækerhatten endte i et tre meter dypt hull i snøen. Mari Ann Landsem Melhus har hatt flere mareritt om hvor ille påsketuren kunne ha endt.
Les mer om:

John Kristian Dahl med utklassingsseier i Skienern

Gunvor Landsem og John Kristian Dahl hadde begge stor margin ned til de nest beste i den 40 kilometer lange Skienern i Oppdal og Sør-Trøndelag lørdag.

Nesten ikke kvinnelige topptrenere: – Går på gamle fordommer

Kun tre av 24 kvinnelige eliteserielag i håndball og fotball har trener av samme kjønn. Eli Landsem (54), tidligere landslagstrener i fotball, synes det er dystert at så få lag ansetter kvinnelige trenere.
Les mer om: