Nyheter om Lande


Derfor tok det tre år å lande utbyggingsavtalen

SKIEN: Skien kommune og Bane NOR Eiendom har brukt tre år på å komme til enighet om utbyggingsavtalen for Skien brygge. Fredag skal bystyret sluttbehandle avtalen som betyr oppstart for milliardprosjektet.
Les mer om:

Statnett, Lyse og Time ruller ut rød løper for Google og Amazon på Jæren: -Er de ønsket?

I Sverige har Facebook skapt 1000 arbeidsplasser i Luleå. Over nyttår starter byggingen som kan føre til at aktører som Microsoft, Facebook, Google og Amazon kan lande på lille Kalberg i Time.

Fly til Bergen måtte lande på Helganes

Valgte å lande i Haugesund på grunn av beredskapen på Flesland.

Torp-fly omdirigert til Sola og Gardermoen

Glatt rullebane forhindret to fly fra Ryanair og et fly fra Wizzair fra å lande på Torp tirsdag morgen.

Torp-fly omdirigert til Sola og Gardermoen

Glatt rullebane forhindret to fly fra Ryanair og et fly fra Wizzair fra å lande på Torp tirsdag morgen.

For Vigdis ble teselskapet et minne for livet: – Det var aldeles fantastisk

– Jeg vil nok trenge litt tid på å lande, forteller Ramstad leende etter den helt spesielle opplevelsen.
Les mer om:

Fly med 93 passasjerar måtte lande med ein motor

Eit fly måtte lande på Vigra med berre ein motor. Passasjerane skal ha høyrd eit smell frå venstre motor.
Les mer om:

Norwegian-fly måtte nødlande

Nødetatene rykket tirsdag ettermiddag ut til Vigra lufthavn etter at et Norwegian-fly måtte lande på flyplassen med kun én motor. Landingen forløp udramatisk, og ingen ble skadd.
Les mer om:

Det har vært noen tøffe uker for de ansatte: – Vi prøver å nyte den siste tiden vi har her

Nyheten om at Shell-stasjonen skal legges ned ved nyttår kom ikke bare som et sjokk på kundene. Daglig leder Anne Kristin Andreassen har selv brukt den siste tiden på å lande etter den triste beskjeden.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Bilal fra Stjernekamp: – Bare embrace the bullshit og stå i det!

God fredag(sfjas)! I dag tar vi en prat med Bilal, vokalist i det som trolig er Norges nordligste boyband, Northkid, og vinneren av den åttende sesongen av NRKs Stjernekamp. View this post on Instagram Æ e så utrulig takknemlig for det hær at ord blir fattig… Til alle som har vært med å gi mæ den muligheten til å stå på scenen hver lørdag i 10 uke – tusen milliona takk, æ e uendelig takknemlig for dåkkers stemma I går va det to verdige vinnera på scenen.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av singlene fra norske artister – innen flere sjangere. For kulturen. Kos deg, bro! EMIR «Sidelinjen» Etter å ha vunnet Spellemannprisen for albumet Mer av deg, følger mangekyndige Emir Hvidsten Hindic alias Onge $ushimane opp med Det lille ingenting. På det solide settet har bergenseren med Lars Vaular, OnklP, Indio og Arif.

- No må vi lande saka(pluss)

Les mer om:

Tommel opp og full fart for togstopp i fjellet

SKIEN: - Ja, til togstopp i Skien sentrum, sier jernbanemyndighetene i et svar som kom i forrige uke. - Så nå starter vi opp med reguleringsplanarbeidet. Vi tror vi kan lande det politisk i løpet av 2020.
Les mer om:

Fly måtte lande på Gardermoen fordi banen på Torp ikke var ferdig brøytet

Wizzair-flyet skulle ha landet på Torp i morgentimene mandag. Slik ble det ikke ...
Les mer om:

Tok laggull i Nordisk

Kristine Lande Dommersnes fra HIL var en del av det norske seniorlaget som vant lagkonkurransen under nordisk mesterskap i terrengløp i helgen.
Les mer om:

Norsk videopremiere fra stjerneskuddet Britz

I fjor var Britz et ukjent navn for folk flest, men etter at hans «Taste Freestyle»-video tok av, ble det brå oppsving for Haugenstua-gutten. Yaw Britwum, som 25-åringen egentlig heter, signerte med Sony Music og har blant annet sluppet «Alé Alé» med Jonas Benyoub og ferske «Vi flyr» med Isah. Med JNS-produserte «Dubai» drømmer Britz seg nå til sol og ferie på den overraskende følsomme låten. Snutten er dog ikke skutt i varmen i De forente arabiske emirater, men på kalde – vakre – Vestre gravlund i Oslo.

Dette flyet kan lande uten pilot

Nytt privatfly kommer med teknologi som gjør at det kan lande av seg selv uten menneskelig innblanding, dersom piloten skulle være ute av stand til å betjene flyet.
Les mer om:

Sørheim: – Uenig i Sves virkelighetsbeskrivelse(pluss)

– Jeg tror ikke Frank Sve er den første som skal beskylde Sp for ikke å greie å lande forsvarlige budsjetter sier Kristin Sørheim (Sp).
Les mer om:

Her hopper de ut fra helikopteret: – Dama synes det er ok, men hun synes det er greit at jeg kommer hjem også

SKIEN: – Det var helt magisk, ropte en av de 25 fallskjermhopperne som lørdag avsluttet årets sesong ved å hoppe ut av helikopter og lande på Grenland golfklubb – også kalt «helibonanza».

Måtte avbryte landingen da passasjer nektet å ta på sikkerhetsbeltet - kapteinen måtte selv ut i kabinen

Mandag ettermiddag rykket politiet ut til Mosjøen lufthavn Kjærstad etter at en mann hadde slått seg vrang på et Widerøe-fly som skulle lande

Djupadaltens raskeste

Kristine Lande Dommersnes sørget for hjemmeseier i Djupadalen.
Les mer om:

Far og sønn starter bedrift

– Det har aldri vært noe alternativ å drive med noe annet, sier Stein Lande. Denne uken åpnet han og sønnen Mathias nettbutikken «The Basic Shop».