Nyheter om Lande


Se junior-NM i friidrett direkte: Hun er det fremste gullhåpet

13 lokale utøvere stiller til start i junior-NM i friidrett denne helgen. Kristine Lande Dommersnes er den heteste medaljekandidaten.
Les mer om:

– Du lukter nesten rakettdrivstoffet

«Apollo 11» har omsider vanlig premiere på norske kinoer den 30. august – over en måned etter at 50-årsdagen for landingen, 20. juli, ble behørig feiret.
Les mer om:

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

Helikopter kunne ikke lande

Sju personer er blitt evakuert, og et ambulanse helikopter kunne ikke lande på grunn av lavt skydekke og kraftledning over fjorden.
Les mer om:

Derfor måtte SAS-flyet «nødlande» på Torp mandag kveld

Uværet herjet over Gardermoen, og skapte trøbbel for flytrafikken. Dermed måtte en SAS-maskin fra London lande på Torp for å etterfylle drivstoff.
Les mer om:

Har planen klar før møtet mot marerittmotstandar: – Det blir ein mental test

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kan fort lande med eit brak etter den strålande serieopninga. Måndag ventar fjorårets marerittmotstandar.

Ørnen må lande

Arbeiderpartiet bør snakke til meg, for jeg er en arbeider. Ørnen gjør ikke det, den har fått blått blod.
Les mer om:

730.no x Karpe etter Øya: – Magdi viste en menneskelig side

SAS PLUS / SAS PUSSY har flydd Chirag og Magdi rundt i Norge og Europa i et halv år. Turnéen startet i Telemark i mars og svingte innom blant andre Berlin og London.

Kun ett år har de vært nær hele ønskelista. Årsaken er Bodø

- Det å lande et navn som Ellie Goulding er ekstremt viktig for festivalen, sier Gøran Aamodt.
Les mer om:

Måtte bytte fly grunnet tekniske problemer på veg til Molde(pluss)

Camilla Gagnat Tornes og hennes barn var på veg heim til Molde fra Rhodos i Hellas da flyet måtte lande på grunn av tekniske problem.

Trang fødsel for lakenfabrikk: Nå håper de å lande store kontrakter framover

SKIEN: Astrid Skreosen har opplevd en trang fødsel med lakenproduksjonen i Asap-Norway, men har tro på å lande store kontrakter i Asia og Amerika framover.
Les mer om:

Brann i privatfly fra Oslo

Det begynte natt til tirsdag å brenne i et privatfly som skulle lande i Århus i Danmark. Om bord satt flere som jobber tett på artisten Pink.

Brann i privatfly fra Oslo

Det begynte natt til tirsdag å brenne i et privatfly som skulle lande i Århus i Danmark. Om bord satt flere som jobber tett på artisten Pink.

Maguire klar for Manchester United: Blir verdens dyreste forsvarsspiller

Ole Gunnar Solskjær har endelig klart å lande signeringen som han har jaktet hele sommer. Harry Maguire er klar for Manchester United til rekordsum.

Omsetningen sviktet - nå er butikken på Lande konkurs

Lande Blomster AS er konkurs, etter at styret har begjært oppbud grunnet sviktende omsetning.
Les mer om:

Nødlandet på motorvei og stanset for rødt lys

Politibetjenten fra Washington State Patrol kom kjørende ned en travel firefelts vei da han møtte et fly som var i ferd med å lande.
Les mer om:

Rygge-skvadronen fløy til Risør for å ta lunsjen der

Dag Eikeland står på Stangholmen og ser helikopteret lande. Ut kommer ni personer i uniform og i tjeneste. 330 skvadronen har ankommet øya for å nyte fiskesuppa.
Les mer om:

RBK-Bjørnebye: – Vi jobber med et par spillere inn

Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye bekrefter overfor NTB at klubben jobber med å lande flere signeringer i overgangsmarkedet som åpnet torsdag.
Les mer om:

De nye ambulanseflyene kan lande i Sørkjosen(pluss)

Lufthavnsjef Tor Rasmussen forteller at de ikke har hatt noen problemer med Babcocks ambulansefly ved Sørkjosen lufthavn.
Les mer om:

En meget fornøyd sportssjef Thomas Berntsen overrasket over egen signering

I går da midtbanespilleren Mate Males klar for Sarpsborg 08 var den en storfornøyd og overrasket sportssjef som kunne fortelle verden de hadde fått «kloa» i kapteinen for Rijeka-laget som vant serie- og cupgull i Kroatia i 2016/2017. – Sarpsborg er kjent for å være gode på overgangsmarkedet, men de har vært litt for harde på salget i det siste, med denne signeringen har klubben jevnet ut noe.  – Det er en signering vi vel strengt talt aldri hadde trodd å lande. Vi får inn en ekte kriger – den fødte leder.

Ei bru til bry

Vi har utredet oss nesten til døde – og til utallige millioner. Nytt liv i østalternativet vil skape begeistring, sier noen. Vi frykter mye mer at det vil skape forakt for politikere som aldri kan lande.
Les mer om:

Skal etablere egen P-plass for fjellgåere(pluss)

Folkebladet er gjort kjent med at flere enn 100 biler har stått på fotballbanen i Fjordgård, hvor luftambulansen skal kunne lande. Nå vil Lenvik kommune etablere parkeringsplass.
Les mer om:

Manchester United øyner en mulighet for å hente tilbake Cristiano Ronaldo i sommer

Det er ganske nøyaktig 10 år siden Cristiano Ronaldo forlot Old Trafford og la igjen en stor sekk med penger i en rekord overgang til Real Madrid.

Mayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande

Flyet fra Mumbai til Delhi hadde 153 mennesker ombord da det var minutter unna å gå tomt for drivstoff.
Les mer om: