Nyheter om Lande


Widerøe med merkelig overflyvning av Evenes(pluss)

Søndag ettermiddag kl 14:45 meldte Widerøe i Bodø at de ikke kunne lande på Evenes på grunn av værforbehold. Selskapet sendte flyet til Skagen hvor det var 16 meter i sekundet, mens det bare var 13 sekundmeter på Evenes fra vest og sørvest. Flyet skulle videre fra Evenes til Tromsø.

Bekreftet: En av verdens heiteste målscorere har tatt det STORE valget

Frem til forrige sommer var Lautaro Martinez på vei til giganten Barcelona. Overgangen endte – av en haug med ulike årsaker – i vasken. Det var ikke tvil om at Martinez mentalt var klar for å leve ut drømmen på Camp Nou, nå har argentineren innsett at gresset virker rimelig brunsvidd i Barcelona. Martinez var utpekt som erstatteren til «gamlingen» Luis Suarez, men endte opp med å overlate til Messi, Griezmann og Braithwaite å dekke opp for Suarez.

Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast

Da Gus Poyet returnerte til Stamford Bridge for å se en kamp, ti år etter at han selv spilte for Chelsea, ble uruguayaneren bergtatt av det som møtte ham: Josh McEachran. Den da 17-år gamle akademispilleren til Chelsea hadde nettopp fått gjennombruddet på førstelaget og hadde alt som skulle til for å spille seg til status som midtbanelegende på Stamfod Bridge. Les: Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb -Hele stadion pratet om Josh McEachran etter kampen.

Klopp vil Liverpool endelig skal lande brasiliansk ving priset til 500 millioner

Det er opplest og vedtatt at Liverpool i år ikke klarer å forsvare sin Premier League tittel, for tiden ligger de 19.poeng bak ledende Manchester City. – Det tar man ikke igjen, spesielt ikke når City bare vinner. Manager Jürgen Klopp opplever at angrepet, som ikke har de skadeproblemene som du ser i forsvaret er langt mindre effektive enn før og sliter med nøyaktigheten. Vi vet allerede at Liverpool kommer til å gjøre betydelige investeringer i bakerste rekke i sommer, men flere medier peker på at angrepet også trenger å fikses på.

Nå er silda utenfor Møre

Mandag ettermiddag fikk «Tunfisk» fra Kvinnherad kommune i Vestland æren av å lande årets første sildefangst utenfor Møre. Det skjedde på Buagrunnen vest for Kristiansund.

Manchester United girer opp i kampen om Bayern München mål

Fra å være totalt ukjent og på «nåde» en del av Norwich er den 21 år gamle forsvarsspilleren Max Aarons en av Englands hotteste spillere. Han er en del av U21 landslaget og er i følge landslagssjef Gareth Southgate snart klar for å spille med de store gutta. Det er en rekke storklubber som har fått med seg gjennombruddet i år, 28 kamper har det blitt i Championship i år for Norwich som i prinsippet er klare for en retur til Premier League.

Kinesisk romfartøy i bane rundt Mars

Kina sier romfartøyet Tianwen-1 har funnet sin midlertidige parkeringsbane rundt Mars i påvente av å kunne lande på den røde planeten en gang de neste månedene.
Les mer om:

Drone stengte flyplassen på Sola, fly måtte lande på Karmøy

Vår Energi og Schlumberger med bore-nyvinning: – Har spart oss hundrevis av millioner
Les mer om:

Dødser-Truls (21) er med i NRK-serie: – Ville vise at jeg duger til mer enn å lande på trynet fra 10-ern

Serien «Norges tøffeste» er tilbake på NRK fredag 12. mars. En av deltakerne er dødseren Truls Torp fra Fredrikstad.
Les mer om:

I kveld skal Nasa lande Perserverance-sonden på Mars

Med én norsk komponent.
Les mer om:

Plassen står snart klar til bruk. Men det vil ta tid før helikopter får lande

Forskriften om brann- og redningstjeneste utsetter helikopteraktiviteten ved Nordlandssykehuset i Bodø.

Jorn fikk siste finalebillett i MGP

Jorn – eller Jørn Lande fra Rjukan – gikk mandag kveld til topps i Sistesjansen og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

Jorn fikk siste finalebillett i MGP: – Det har vært en vanvittig mobilisering

Jorn – eller Jørn Lande – gikk mandag kveld til topps «Sistesjansen» og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

Jorn fikk siste finalebillett i MGP

Jorn – eller Jørn Lande – gikk mandag kveld til topps i Sistesjansen og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

NASAs nye rover skal snart lande på Mars

Norske forskere skal operere et av instrumentene. – Den første spenningen er hvor vi lander, sier Svein-Erik Hamran.
Les mer om:

Helikopter får lande på desse fjella(pluss)

Fjella i området ved Patchellhytta har ein slik verdi at selskapet Ranglefant ikkje får lande med helikopter der. Derimot kan dei lande på grensefjella mot Volda.
Les mer om:

Amerikanske strategiske bombefly skal operere fra Fosen: - Det første personellet landet mandag kveld(pluss)

Mandag landet det første av to charterfly med amerikansk personell på Ørland flystasjon. Amerikanske B1-B Lancer strategiske bombefly har aldri vært på Ørland flystasjon før. De kan lande allerede i februar.
Les mer om:

Pilot Knut Olav (51) var i småfly over Jotunheimen da landingsskien vred seg: – Starmoen beste sted å lande

Knut Olav Myhre var på flytur i Jotunheimen da den ene landingsskien vred seg. Da begynte en hektisk runde på sambandet.
Les mer om:

Her er United-spilleren på TIL-trening: Jobber for å lande avtale i vinter(pluss)

Isak Hansen-Aarøen (16) blir en del av TILs A-lag fremover.
Les mer om:

NFF legger seg flate

NFFs medieavtale for kvinnefotballen har vekket stor misnøye blant flere klubber i Toppserien. Nå legger NFF seg flate i et brev til klubbene. – Vi retter en uforbeholden beklagelse for at vi i Fotball Media-fellesskapet ikke knyttet toppfotballklubbene tetter på forhandlingene om ny medieavtale. Vi ble rett og slett for tekniske i vår vurdering av hvem som skulle inngå i forhandlingene, vi holdt fast i hvordan dette er regulert i dagens regelverk. Ved dette feilvurderte vi hvordan dette ville lande hos dere.
Les mer om:

Mer dårlig nytt for FKH: Aalborg går «all-in» for Samuelsen

Aalborg håper å lande Martin Samuelsen før overgangsvinduet i Danmark stenger i helga.

The Telegraph: Frank Lampard har pakket bagen

Vi har håpet i det lengste at Big Frank skal lande på beina, men 3-1 mot Luton i FA-Cupen var tydeligvis ikke nok. Det er The Telegraph som hevder at Frank Lampards har fått beskjed om at at han skal pakke sakene sine på mandag, mens spillerne har fått beskjed om å ikke dukke opp på trening før mandag kveld. 18 måneder på Stamford Bridge er det Lampard får med seg av tilværelsen langs sidelinjen. Kongen er sparket, lenge leve Kongen. Og hvem trer frem som neste Konge på Stamford Bridge?

Slik kan Sarpsborgs nye bibliotek bli seende ut – skal vurdere tre forslag

Sarpsborg kommune har fått inn tre tilbud med arkitektforslag om hvordan det nye biblioteket skal bli. Nå starter juryprosessen med å lande på et dem. I løpet av mai i år får vi se hvilket alternativ som blir valgt.
Les mer om: