Nyheter om LandaasHøyres ordførerkandidat vil ha smartere og billigere drift

Kommunen må bruke eiendomsskatt og sparepenger på drift, og rådmannen anbefaler politikerne å vente noen år med å ta opp lån til ny skole. Høyres ordførerkandidat Marianne Landaas mener det er på tide å fokusere på driftsbudsjettet.

Vi må sikre god kvinneandel i politikken

Høyre har nettopp avholdt sin kommunalkonferanse, som gjennomføres hvert andre år, og denne gang nøyaktig ett år før kommunevalget 2019. Konferansen ble avholdt i Stavanger, og Tvedestrand Høyre var representert ved Marianne Landaas og Karen Nilsen Waagestad.

Hva skjer med TTL neste år? Les svarene fra Jan, Jan og Jan

Ved valget i 2015 var Jan Marcussen forhandlingsleder for TTL. Nå har han meldt seg inn i Høyre, sitter i partiets nominasjonskomitè, og jobber for at Marianne Landaas blir Tvedestrands ordfører neste år.

Godlynt Gullhår

Gullhår og de tre bjørnene | Med: Lillestrøm Folketeater | Regi: Magnus Landaas Skjervold | Lillestrøm kultursenter | Lørdag 2. juni

Fortvilet da lyden sviktet på 17. mai

Da 17. mai-arrangementet skulle begynne i Tjennaparken, streiket plutselig lydanlegget. Marianne Landaas i 17. mai-komiteen foreslo å sette i gang en kronerulling til innkjøp av nytt anlegg.
Les mer om:

Marianne Landaas talte Agders sak

- Et imponerende arrangement, sier Marianne Landaas om Høyres landsmøte i Oslo i helgen, der rundt 700 av partiets mest sentrale politikere deltok.

Rolf (54) ber om hjelp til å finne sin ukjente søster

– Jeg ønsker at hun skal vite hvorfor hun ble adoptert bort. Og om hun vil, er hun hjertelig velkommen til å ta del i vår kompliserte, men flotte familie, sier Rolf M. Landaas til TV 2.
Les mer om:

– Vi har mistet mye

– Vi har mistet mye de siste årene, og nyheten om konkursen i Skude Industri kom på verst tenkelige tidspunkt, sier Ståle Landaas.
Les mer om:

Klare til å bygge ny barnehage her

Morten Foss (Sp) synes det er synd at matjord skal gå tapt for å bygge ny barnehage på Bronsbu. Marianne Landaas (H) mener frykten er ubegrunnet.
Les mer om:

Vil bli næringssjef

Høyre-politiker Marianne Landaas er en av ni søkere til næringssjefstillingen i Tvedestrand kommune. Søkerlista består i tillegg av flere andre sterke kandidater.
Les mer om: