Nyheter om Landaas


- Vi vil ha med oss foreldrene

Morten Tobiassen og ordfører Marianne Landaas vil ha med seg flest mulig foreldre til å høre Mona og Arne Bratland fortelle den hjerteskjærende historien om sønnen de mistet i en overdose MDMA i 2017.

Her er ordførerens timeplan

Her er Tvedestrands ordfører Marianne Landaas sin foreløpige plan for denne uken:
Les mer om:

Helseministeren og en rekke andre prominente gjester kom til en spesiell markering på Seilerhytta

Helseminister Bent Høie var på Seilerhytta i Tvedestrand i ettermiddag, og det var også generalsekretæren i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, fylkets kultursjef Hege Solli, fylkets varaordfører Jon-Olav Strand, Tvedestrands ordfører Marianne Landaas - og mange andre.

- Helt umulig å love noe nå

- De lovpålagte tjenestene er viktigst; det blir nok vanskelig å ta inn noe nytt, tror Tvedestrands nye ordfører Marianne Landaas (H). Hun tør ikke å love Kirkens Bymisjon noe.
Les mer om:

Her er Tvedestrands første Høyre-ordfører siden 1983

Begge de to opposisjonsblokkene fremmet hver sin ordførerkandidat på tirsdagens konstitusjonsmøte på kommunehuset. Ingen av dem kunne hamle opp med Marianne Landaas (H).
Les mer om:

Klokken 14 velges Tvedestrands nye ordfører

Dersom ikke noe helt uventet skjer, vil Marianne Landaas (H) i løpet av ettermiddagen kunne ta på seg Tvedestrands ordførerkjede. Hun blir den andre kvinnelige ordføreren i Tvedestrand noensinne. Vidar Holmsen Engh (Ap) blir varaordfører.

Magnus (31) fikk sjefsjobben: – Jeg har store planer

I fjor etablerte Magnus Landaas Skjervold (31) Lillestrøm Folketeater. Nå er han tilsatt som den første lederen av nye Folkets Hus. – Jeg har store planer.

-Ny skole i 2023 står fast

Marianne Landaas (H), Tvedestrands kommende ordfører, avviser at de fire partiene som nå skal styre kommunen har endret fremdriftsplan i forhold til ny skole.
Les mer om:

Den politiske lederkabalen er klar: - Posisjoner var viktig, men ikke viktigst

Tvedestrands nye ordfører Marianne Landaas (H) og varaordfører Vidar Engh (Ap) er enige om det meste. Ikke minst i at grendene er en del av Tvedestrands fremtid.
Les mer om:

Marianne Landaas (H)

Les mer om:

Det nye kommunestyret: Ordførerduellen kan stå mellom disse to

Dersom valgresultatet ender i nærheten av det august-målingen fra Sentio Research viser, vil ordførerduellen etter all sannsynlighet enten stå mellom Marianne Landaas (H) og Vidar Holmsen Engh (Ap), eller Knut Aall (XL) og Morten Foss (Sp).
Les mer om:

Magnus (31) jobber som fysioterapeut, men jobber beinhardt for suksess i en helt annen bransje

Da de andre gutta satset på fotball og idrett, drømte Magnus Landaas Skjervold om å skinne på en helt annen arena.

Skolestruktur og valgløfter

4. juni har Marianne Landaas, Birger Eggen og Ole Goderstad et leserinnlegg. Der fremstiller de det som at de holder seg til Høyres program om skolestruktur.
Les mer om:

17. mai i Tvedestrand: - Mer om i dag og i morra enn i går

Line Marie Poppe vil ta for seg demokratiet i dag og i fremtiden når hun skal holde hovedtalen 17. mai. I komiteen håper Marianne Landaas at flere vil gjøre seks-toget til en tradisjon på nasjonaldagen.
Les mer om:

Barneskolene i kommunen vår

Det er bra at Høyre nå ved Marianne Landaas setter søkelyset på barneskolene og den tilstandene de er i, spesielt barneskolen i sentrum, men er ikke dette flere år for sent?
Les mer om:

Møt Marianne privat

Her snakker Marianne Landaas om det meste - bortsett fra politikk. Hun er først ut i en serie portrettintervjuer med høstens ordførerkandidater.
Les mer om:

Høyres ordførerkandidat vil ha smartere og billigere drift

Kommunen må bruke eiendomsskatt og sparepenger på drift, og rådmannen anbefaler politikerne å vente noen år med å ta opp lån til ny skole. Høyres ordførerkandidat Marianne Landaas mener det er på tide å fokusere på driftsbudsjettet.

Vi må sikre god kvinneandel i politikken

Høyre har nettopp avholdt sin kommunalkonferanse, som gjennomføres hvert andre år, og denne gang nøyaktig ett år før kommunevalget 2019. Konferansen ble avholdt i Stavanger, og Tvedestrand Høyre var representert ved Marianne Landaas og Karen Nilsen Waagestad.

Hva skjer med TTL neste år? Les svarene fra Jan, Jan og Jan

Ved valget i 2015 var Jan Marcussen forhandlingsleder for TTL. Nå har han meldt seg inn i Høyre, sitter i partiets nominasjonskomitè, og jobber for at Marianne Landaas blir Tvedestrands ordfører neste år.

Godlynt Gullhår

Gullhår og de tre bjørnene | Med: Lillestrøm Folketeater | Regi: Magnus Landaas Skjervold | Lillestrøm kultursenter | Lørdag 2. juni

Fortvilet da lyden sviktet på 17. mai

Da 17. mai-arrangementet skulle begynne i Tjennaparken, streiket plutselig lydanlegget. Marianne Landaas i 17. mai-komiteen foreslo å sette i gang en kronerulling til innkjøp av nytt anlegg.
Les mer om: