Nyheter om Landaas


Nabokommuner kan komme til å kjempe mot hverandre om milliardinvestering: -Viktig at vi står sammen

Tvedestrand er nevnt som et mulig sted å etablere en ny fabrikk, som skal forsyne Europa med neste generasjons bærekraftige batterier. Det samme er to andre kommuner i Østre Agder, og ordfører Marianne Landaas (H) mener det er viktigere enn noen gang at kommunene i regionen står samlet.

Vil gjøre alt som er mulig for å få milliardsatsing til Tvedestrand: - Vi er på ballen. Det jobbes!

I dag kom nyheten om at investor Bjørn Rune Gjelsten og Agder Energi vil utvikle miljøvennlig storindustri på Sørlandet. Tvedestrand er nevnt som mulig sted for milliardsatsingen. - En unik mulighet, sier Tvedestrands ordfører Marianne Landaas (H).

- Da ordføreren ringte og spurte om jeg kunne kjøre NRK ut til Lyngør, måtte jeg bare hive meg rundt

I tre år har Jan Marcussen jobbet med sin 17 fots Chris-Craft. I dag ble den sjøsatt, og i morgen står Marcusssen klar til å frakte NRK-reporter Siv Kristin Sællmann, en fotograf og ordfører Marianne Landaas ut til Lyngør.

-Jeg ser at den aktive informasjonen ut til de pårørende har vært for dårlig

Tvedestrands ordfører Marianne Landaas (H) vil ta informasjonen med pårørende til pasienter på Strannasenteret opp på morgendagens møte i kriseledelsen.
Les mer om:

Hyttefolk frykter at de er uønsket - dette sier næringsforeningens leder og ordføreren

Mandag ble hytteforbudet opphevet. Ordfører Marianne Landaas og Bente Christensen, som er leder i næringsforeningen, sier hytteeierne nå er hjertelig velkommen tilbake til Tvedestrand.

Ordføreren til NRK: -Håper ikke alle kommer på en gang

Ordfører Marianne Landaas (H) har fått mye oppmerksomhet, og en del kjeft, for sitt engasjement rundt hytteforbudet. Men hun angrer ikke.
Les mer om:

20. april oppheves forbudet: Dette er ordførerens melding til hyttefolket

Mange gleder seg til å komme ned til hyttene sine på Sørlandet, og fra og med 20. april oppheves hytteforbudet. Ordfører Marianne Landaas i Tvedestrand er spent på hva som skjer da.

Ordføreren ber hyttefolk om å reise hjem

Ordfører Marianne Landaas (H) ber de som bryter hytteforbudet om å reise hjem igjen. -Det er ikke lov å overnatte på hytta, dersom den ligger i en annen kommune enn hjemkommunen. Også dagsreiser frarådes, sier hun.
Les mer om:

Fem måneder etter at hun ble ordfører, brøt pandemien ut: Dette mener Marianne Landaas er viktigst nå

Å være ordfører i en tid der hele landet er gått inn i en form for unntakstilstend, og myndighetene har innført de strengeste restriksjonene siden 2. verdenskrig, byr på utfordringer. Marianne Landaas (62) er glad hun hadde noen måneder i ordførerstolen før pandemien brøt ut.
Les mer om:

Kommunen ba politiet ta en sjekk i flere hytteområder

Ordfører Marianne Landaas forteller at kommunen ba politiet kikke litt ekstra i hyttefelt i Tvedestrand i helgen, for å se om hytteforbudet blir overholdt.

Korona-tider: Disse butikkene frakter varene hjem for deg

Er du i karantene, eller er det andre grunner til at du ikke ønsker å inn i dagligvarebutikken for å handle? Denne oversikten over hvilke butikker i Tvedestrand kommune som kjører ut varene, har ordfører Marianne Landaas samlet inn.

To ting folk lurer på før påsken

Påsken nærmer seg, og ordfører Marianne Landaas får mange spørsmål fra folk som lurer på om de kan reise til Tvedestrand, eller om de kan ta imot besøk.

Ordføreren oppfordres om å stenge kommunegrensa

Flere norske kommuner har stengt kommunegrensa for å hindre smitte av koronaviruset. Tvedestrands ordfører Marianne Landaas (H), sier hun har fått flere oppfordringer om å gjøre det samme.
Les mer om:

Ekstraordinært kommunestyremøte torsdag: Blir bedt om å gi fra seg makta

-Det er spesielt viktig at saker som dreier seg om arbeidsplasser, blir behandlet fortløpende, sier ordfører Marianne Landaas (H).
Les mer om:

Knut Aall (XL) protesterer på ordførerens koronavedtak

Ordfører Marianne Landaas (H) avgjorde mandag å avlyse tirsdagens kommunestyremøte, og isteden innkalle til et ekstraordinært formannskapsmøte. Knut Aall (XL) protesterer. Han mener ordførerens avgjørelse er ugyldig, men vil møte opp uansett.
Les mer om:

Hytteeiere på Sandøya kommer på koronatur: - Vi ber om at alle følger de nasjonale rådene som gis, sier ordfører Marianne Landaas (H)

På facebooksiden Kommunepolitikk i Tvedestrand spør en av de fastboende på Sandøya om når Tvedestrand kommune kommer på banen. Der opplever de nemlig nå flere hytteturister enn vanlig er på denne årstiden.

Ordfører Landaas (H) vil ikke sette ned prisene: Uenig i at næringstomtene er for dyre

Under den næringspolitiske debatten på Rådhuset under Uke9 ble de nye næringstomtene på Grenstøl i Tvedestrand et tema.

Går av som forretningsfører i kommunalt selskap

Solveig Røvik går av som forretningsfører i Tvedestrand Vekst. Det opplyser ordfører Marianne Landaas (H).

- 80 arrangementer, stinn brakke!

Ordfører Marianne Landaas (H) sparte ikke på konfekten.

Ordføreren: - Gjorde meg varm om hjertet

Marianne Landaas er stolt.
Les mer om:

Stor glede i kommunen: - Dette er veldig gøy!

Ordfører Marianne Landaas (H), næringssjef Anne Torunn Hvideberg og rådmann Jarle Bjørn Hanken er samstemte i gleden over nok en signering på Grenstøl.
Les mer om:

Førstemann i ny sjefsjobb er glad for å være tilbake i byen: – Det kan være litt ensomt, så alle er velkomne inn

I en måneds tid har Magnus Landaas Skjervold vært daglig leder på Folkets Hus Lillestrøm – den aller første i sin stilling.

Publikums dom: -Fantastisk bra!

-Dette gjør meg stolt, sa ordfører Marianne Landaas til dirigent Rune Hansen etter søndagens nyttårskonsert i Tvedestrand kirke. Hun var ikke alene om å uttrykke begeistring for det som ble servert under den drøyt halvannen time lange konserten.

14 ansatte fikk heder etter 25 års innsats i kommunen

- Dette er en gjeng med trofaste medarbeidere som gjør en stor og viktig jobb for kommunen, understreker Marianne Landaas (H).
Les mer om: