Nyheter om Lamborghini


Gareth Bale gruser samtlige i Premier League

For en profesjonell fotballspiller betyr pengene sikkert en god del, helt frem til du har flere biler enn du rekker å bytte i løpet av en uke. Får du ikke spille, eller møter plagsomt mye sportslig fremgang, hjelper det ikke med en ekstra Lamborghini.

Årets sommerbil? Denne er rett rundt hjørnet

Lamborghini åpner fabrikken – og lanserer nok en toppmodell.
Les mer om:

Årets sommerbil? Denne er rett rundt hjørnet

Lamborghini åpner fabrikken – og lanserer nok en toppmodell.
Les mer om:

6ix9ine feirer sin bursdag ved å trolle New York med billboard

6ix9ine koser seg med friheten og fortsetter der han slapp. Før Brooklyn-gutten var tyster, var han kjent som et troll. Nå lager han mer leven i hjembyen. Midt i Manhattan har han smelt opp et gigantisk billboard av seg selv… Med teksten THE KING IS BACK. Kongen av New York er tilbake?

Fikk sjokk da de så sjåføren

Ville kjøpe en Lamborghini.
Les mer om:

6ix9ine skuffer sin babymamma etter frisettelsen

Datteren til 6ix9ine alias Daniel Hernandez har ikke fått se mye til pappa etter at han ble løslatt. Sara Molina, moren til 4 år gamle Saraiyah, forteller til TMZ at Daniel ikke har gitt lyd fra seg etter at han for tre uker siden fikk slippe ut tidlig grunnet koronaviruset og sone via husarrest. (Han er astmatiker.) Sara sier at hun har generelt sett lave forventninger til Daniel, men at hun er «skuffet» over den fullstendige «stillheten». Moren til Daniel har forsøkt å holde kontakten med Saraiyah, og har møtt barnet mens Daniel satt inne. Ifølge Sara har Daniel nå også kuttet kontakten med

Tidligere Leeds-eier: De får kutte ned på Lamborghiniene

Mens arbeidsløsheten går i taket rundt om i verden og det offentlige trykker penger som gale for å hindre fullstendig kollaps, setter en tidligere Leeds-eier de profesjonella fotballspillernes krisesituasjon i perspektiv. Det er Bresca-eier Massimo Cellino som forteller om prosessen i Serie A- klubben etter at inntektene er tørket ut over natten. -Hvis vi ikke har noen omsetning må spillerne kjøpe seg en Lamborghini mindre. De er åpne for å gå gå ned i lønn, men vi skal snakke med dem om hva som skjer, sier Cellino til Radio 24. En Lamborghini mindre.
Les mer om:

Playboi Carti arrestert med 12 poser med dop og våpen

Kommer han fortsatt til Kadetten i juni? Natt til fredag norsk tid ble norgesaktuelle Playboi Carti pågrepet, siktet for besittelse av narkotika og våpen. Ifølge Atlanta News Now ble 23-åringen stanset av mens han kjørte sin svarte Lamborghini i en forstad 20 minutter utenfor Atlanta. Karantenehamstring?

– Det er et produkt ingen trenger – og som vi skal forsøke å selge

Radni Molhampour og hans medhjelpere har brukt 24.000 arbeids- timer over 28 måneder for å bygge en Lamborghini få vil kjøpe.
Les mer om:

Marcus (19) klar for Lamborghini Super Trofeo

19-årige Marcus Påverud fra Lier blir en av de yngste førerne i Lamborghini Super Trofeo.
Les mer om:

50 år siden sist: Fireseters superbil

Oppskriften forsvant av en eller annen grunn med Lamborghini Espada, for 50 år siden. Nå har Christian von Königsegg hentet frem oppskriften igjen: hans fireseter heter Gemera og skulle debutert i Genève.
Les mer om:

Lamborghini Urus sørget for tidenes salgsrekord

2019 går inn i historiebøkene til Lamborghini. Aldri har de solgt flere biler - og det er Urus som er den klare bestselgeren.
Les mer om:

Lamborghini tar e-Sport på alvor

Hvis du virkelig setter i gang og bygger en fullskala konseptbil er det som regel for å vise den frem til noen som betyr noe. Lambo satset på ungdommen som kjører fort på skjerm.
Les mer om:

Se dagens Formel 1-førere hylle Ayrton Senna

Den brasilianske superstjernen Ayrton Senna da Silva endret Formel 1 sporten, som fører og med hans voldsomme krasj under San Marinos Grand Prix 1994. Han ble verdensmester tre ganger for McLaren, i 1988, 1990 og 1991, og anses som en av historiens største Formel 1-førere. Les: Peter Schmeichel «Det beste ville vært at Åge Hareide fortsatte» 25 år siden den tragiske ulykken som sjokkerte en hel verden. Ayrton Senna ble bare 34 år gammel. I 2011 ble det laget en dokumentar om hans liv. – Senna fikk BAFTA-prisen for beste dokumentar. Her hylles han av dagens Formel 1 førere.

Det blåser opp til ørkenstorm rundt Barcelona-legenden Xavi

Når du regnes som en Barcelona-legende har du en høy stjerne ved inngangen i manager-karrieren. Helt til motgangen står for dør.  Xavi har det som finnes av trofeer som beviser at han må regnes som en av de største i Barcelonas og Spanias fotballhistorie. Da et liv etter Barcelona ikke var å finne i Europa, reiste Xavi ut av kontinentet og til klubben Al Sadd i 2015.

Peter Schmeichel «Det beste ville vært at Åge Hareide fortsatte»

Danmarks legendariske keeper Peter Schmeichel tror at landslaget vil bli kastet i noe ukjent når Hjulmand erstatter Hareide i 2020, han er sterkt kritisk til det danske fotballforbundet (DBU) sin avgjørelse om å stoppe samarbeidet med Åge Hareide. Peter Schmeichel, landslaget klarer seg bra under Hareides ledelse.

«Fotball er ikke det viktigste i Manchester United»

Etter fem år i Manchester United takket Ander Herrera for seg den engelske klubben i sommer og flyttet til Paris Saint-Germain. – Spanjolen anklaget da United for å være for trege til å starte forhandlinger om en ny kontrakt. I et intervju med So Foot uttaler Herrera nå at han var glad for å være på Old Trafford. Noen ganger følte han imidlertid ikke at det viktigste med klubben var spillet på banen. Les: Pierre-Emerick Aubameyang krasjer Lamborghini til 2,8 millioner «Jeg elsket denne utrolige klubben. Jeg er veldig takknemlig for fansen.

Pierre-Emerick Aubameyang krasjer Lamborghini til 2,8 millioner

Arsenal-stjerne Pierre-Emerick Aubameyang er en av verdens raskeste fotballspillere, det er helt klart naturlig at han også har en rask bil.  Hans sølvglitrende Lamborghini har gitt angriperen fartsbøter, det kommer trolig ikke til å skje i fremtiden. En hektisk uke Fredag ​​satt Pierre-Emerick Aubameyang i sin potente sølvglitrende Lamborghini på vei hjem fra trening da ting gikk galt.

– Jeg har hatt bilen her i en og en halv dag, og så ringer du

Lamborghini har hevdet at bilen er verdens råeste SUV. Nå har Are Smuk Figved (46) tatt den med til Finnmark.
Les mer om:

Lamborghini Huracan setter ny salgsrekord

Italienske Lamborghini feirer rekordhøyt salg om dagen.
Les mer om:

Drømmebil-merket setter rekord – også i Norge

Lamborghini Huracan skriver seg inn i historiebøkene.
Les mer om:

Noen biler tar pusten fra deg – dette er en slik bil

Bli med på tur i nye Lamborghini Huracan EVO.
Les mer om:

Noen biler tar pusten fra deg – dette er en slik bil

Bli med på tur i nye Lamborghini Huracan EVO.
Les mer om:

Ny Lamborghini-rekord

Huracán sørger for nye rekorder for Lamborghini.
Les mer om: