Nyheter om Laland


Småbarnspappa Fredrik (41) lager podkast mellom slagene: – Jeg får energi av det

Fredrik Laland Ekeli (41) fra Nøtterøy skal ta lytterne med bak nyhetsbildet.

Skolesjefen i Drangedal slutter

DRANGEDAL: Erling Laland slutter som kommunalsjef for oppvekst og undervisning i Drangedal kommune.
Les mer om:

Rogaland 3 Etappers ble en suksess for Sola CK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bildegalleri i bunnen av artikkelen!- I dag var det kjempe kjekt å sykle ritt, utbryter Niclas Laland.Niclas har nettopp fullført rittets siste etappe, en fellesstart på 37 km, med brudd i ryggen. Rittet gikk i en rundløype fra Håland skole, langs Hellestøstranda, opp til Tjelta og videre mot Rege før rytterne igjen satte kurs mot Håland skole. - Ryggen var litt vond, men det gikk greit.

Sola CK er klare for sykkelritt på hjemmebane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg tror det blir gøy, men tungt, sier Anders Rege.Anders er blant de yngste startende fra Sola CK med sine 10 år. På tross av sin unge alder, har Anders allerede syklet i mer enn 5 år.- Jeg har syklet siden jeg var 4 eller 5 år og det er ikke første gangen jeg er med på ritt, fortsetter syklisten. GA GASS: Selv om Anders Rege (10) måtte virkelig ta i for å henge med opp bakken, tok han seg tid til å se på fotografen.

Disse foreldrene ble arbeidsledige på grunn av sønnene sine

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trioen fortsatte det arbeidet to mødre og en far begynte på for 14 år siden.De tre 22-åringene gikk i tredje klasse da de startet med håndball i Klepp IL. Bak laget stod to ivrige trenermødre, Kari-Anne Gausdal Johannessen og Kari Johansen. En far, Arne Gabrielsen, fikk etter hvert oppmanns-vervet. 14 år senere er foreldrene minst like ivrige, men er henvist til tribunen.

- Bomsaka er full av synsing og lause trådar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kommmunestyrerepresentanten for Klepp Ap har bite seg merke i Jærbladet sitt oppslag måndag om at Tu-krinsen igjen kan bli delt av bom - denne gongen på Brautasletta.- At bomstasjonar ikkje skal dela skulekrinsar, står faktisk framleis som eitt av prinsippa for plassering av bomstasjonane.

Jo Laland kjempa med Bryne i toppen, men valde læraryrket framfor fotballen.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg la opp som 26-åring. Det er jo ganske ungt, fortel den tidlegare fotballproffen.Tre gonger kom laget hans på kvalik-plass. Like mange gonger rykka dei ikkje opp. Då plasseringa begynte å dale nedover tabellen, dalte også motivasjonen til Jo.- I den tida var løna på A-laget symbolsk. Det var ikkje noko å leva av for å sei det sånn.

Ole Laland Egeland: - Det er lov å være litt heldig

Målvakt Ole Laland Egeland ble den store helten og reddet alle straffeslagene. For aller første gang er Sandnes IBK i en semifinale.
Les mer om:

Mange tenkte høgt om å løfta Lyefjell

- Lye er allereie ein fantastisk stad, men me er her for å prøva å gjera han endå betre, seier Gunnar Laland.
Les mer om:

Sigvor Laland (75) begynner pensjonistlivet åtte år for seint

Det skjer med blandede følelser.
Les mer om:

Falleferdig uthus får nytt liv som galleri

I slutten av september opnar Hanne Laland galleri i hagen på Voll. Det falleferdige uthuset har fått eit nytt liv.
Les mer om:

Blues og bilder i kveld hos Unn Deg

Hanne Laland målar fredlege, stille kvinner, men i kveld blir det bluesmusikk under utstillingsopninga i Forum Jæren.
Les mer om:

Frå hagehus på Voll til galleri i Beijing

Hanne Laland hadde ikkje tenkt å fortelje ei 
sjel om at ho hadde sendt ein søknad til ei internasjonal utstilling i Beijing. Mandag drar ho til Kina for å presentere seg sjølv og kunsten sin på eit galleri i Beijing.
Les mer om:

Ida Sofie (18) går fra jenterommet til Storstova

Ida Sofie Laland fra Bryne skal skape positiv energi med trist ballade på UKM-scenen i Storstova i morgen.
Les mer om:

Har sagt opp sjefsjobbene

KRAGERØ: Både rektor Michael Hopstock ved Kragerø kunstskole og biblioteksjef Astrid Laland har sagt opp jobbene sine.
Les mer om: