Nyheter om A-laget


Skrev proffkontrakt i desember – usikker på om han spiller i MFK i år

Tobias Hestad legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden han var med A-laget på tur for ett år siden. Men hvor han spiller i 2020, er foreløpig uklart.
Les mer om:

Skrev proffkontrakt i desember – usikker på om han spiller i MFK i år

Tobias Hestad legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden han var med A-laget på tur for ett år siden. Men hvor han spiller i 2020, er foreløpig uklart.
Les mer om:

Henrik Gjesdal på plass for ny klubb

Det har ligget i kortene en god stund at Start var neste stoppested for forsvarsspiller Henrik Gjesdal. -Hans kontrakt med Kristiansund gikk ut på dato etter sesongslutt og med bare 10 kamper i 2019 var det ingen som forsøkte å forlenge. 26-åringen har signert en avtale med Start som er tilbake i Eliteserien etter de slo Lillestrøm i kvalifiseringen.

Odd i ny drakt – hva syns du om den nye logoen?

SKIEN: I nesten to år har de jobbet med den og onsdag ble den nye Odd-logoen presentert. A-laget vil også få en ny, gul vri på sine drakter.
Les mer om:

Henter Håkon Helland Hoseth på Ullern

Har du fulgt med litt på norsk fotball, er både Helland og Hoseth navn som klinger brukbart.

Tromsø-trener slutter for å bli bilselger!

Det er litt overraskende at en som har vært nesten 20 år i en klubb hvorav ni av de som spiller velger ifølge iTromsø å bli bilselger. Tromsø har ikke hatt den beste sesongen og rykket ned å OBOS-ligaen. – Det blir det ikke penger av. Les: Signert: Et gigantisk keepertalent skal gi Manuel Neuer konkurranse Etter til sammen 18 år i TIL, 9 av dem som spiller, takker Morten Pedersen av for denne gang i klubben. En bauta som spiller og en stor trenerressurs ønsker å søke nye utfordringer. -Jeg starter i ny jobb rimelig snart.

ir seg i Sprint

Svend Håvard Bakken (46) gir seg som assistenttrener på A-laget og som leder av sportslig utvalg.
Les mer om:

Brann henter U-landslagsmidtstopper som ikke trenger å reise langt

Etter en sesong under pari for Brann har de startet arbeidet med å forsterke laget, nå har de hentet inn en lokal gutt med stort potensiale. Brann bekrefter på sin hjemmeside lørdag at de har hentet inn Ole Martin Kolskogen fra Åsane.  Osingen har vært i Åsane i to sesonger og spilt totalt 39 kamper. I perioden har han utviklet seg kolossalt, etablert seg på det norske G18-landslaget og gjort seg interessant for klubber på elitenivå. Les: Diego Forlan lander sin første trenerjobb Brann er en av flere klubber som har ønsket å signere 18-åringen.

Kjempemulighet! Tromsø selger 16-åring til Chelsea

De færreste med mindre de følger Tromsø eller det norske G17 landslaget tett har hørt om stortalentet Bryan Fiabema . -Nå åpner det seg opp en verden av muligheter iTromsø skriver at han er solgt til Premier League-klubben Chelsea.  Tromsø hanket inn fem millioner kroner tidligere i dag ved å selge spissen Runar Espejord til Heerenveen og nå får de ifølge avisen seks millioner til for salget av nok en angrepsspiller til Chelsea. Les: Allegri: Hold Apple og gjengen langt unna fotballen 16-åringen debuterte for A-laget til Tromsø da han fikk et innhopp i eliteseriekampen mot Haugesund 14. juli.

Simo Valakari fortsetter, mens sportssjefen får en ny og hemmelig rolle

Nedrykk får konsekvenser og det ser vi i dagens vedtak fra TIL. Tromsø informerer at Simo Valakari fortsetter som hovedtrener for klubben, men at de ikke ser seg råd til å fortsette med rollen som sportssjef.  De skriver blant annet: «Simo Valakari fortsetter som hovedtrener mens administrasjonen/daglig leder blir bedt om å gjennomføre en nødvendig nedbemanningsprosess/omstilling i virksomheten.

Nå har han signert - 24 år og klar for sin 8.sesong på A-laget

Håvard Åsheim (24) har skrevet under på en ettårskontrakt med FFK.
Les mer om:

Anders Særvold forsetter å sikre «etterveksten» i Kristiansund

Et kjennetegn for Kristiansund og en meget viktig grunn til deres suksess på banen til tross for små midler er et meget solid arbeid med å utvikle klubben på alle nivåer.  – I årets Eliteseriesesong havnet de på en sjetteplass.  Anders Særvold fortsetter som hovedtrener for KBK2/G18 og trenerutvikler, en rolle han har hatt siden januar 2018. Den nye avtalen har varighet ut 2021. Les: Zlatan har satt AC Milan på vent Utviklingsleder Leonard Totev er meget fornøyd med å ha sikret seg Særvold i to nye sesonger noe kan forteller til klubben sine sider: «Anders er fotballfaglig sterk, samt en tydel

FREDAGSFJAS med P3 Gull-nominerte L.U:N.A

Vi er uenige med Petter Stordalen. Endelig fredag! Og det betyr ny runde FREDAGSFJAS. Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. I dag forteller Mia Roussel alias L.U:N.A 730.no om sine helge(u)vaner og alt det medfører. Den ganske ferske bergenseren er nominert til P3 Gull i kategorien Årets liveartist. Grattis! – Det var overraskende og litt skummelt med tanke på at jeg «konkurrerer» med legender som Karpe, forteller Mia om nominasjonen. – Det har gått fort i svingene for oss.

Prøveåret ble fullklaff: - Det har selvfølgelig vært noen utfordringer, men mindre enn vanlig

NOME: G14 gjorde furore i Norway cup. A-laget var ett fattig poeng fra å vippe Skarphedin ned fra tronen i Midt-Telemark. Det ble fullklaff i prøveåret for Nome fotball.
Les mer om:

Tung debut da United tapte

Manchester United stilte med sin yngste tropp noen gang i europacup. For Di'Shon Bernard ble det en tung debut på A-laget.

Martin Søreide blir med videre

Mogreina-gutten signerte sin første proffkontrakt etter siste A-lagstrening i 2018 og selv om den i utgangspunktet løp ut 2020-sesongen, er avtalen nå forlenget ytterligere, altså ut 2022. – Det er viktig for oss at våre klubbutviklede spillere tar stegene gradvis, jobber knallhardt og forhåpentligvis etablerer seg på laget. I Martins tilfelle har han smakt litt på førstelagsfotball i 2019 og vi har veldig troen på at han på sikt vil bli en sentral brikke på A-laget.

Sander Jonassen Forø har signert sin første proffkontrakt

Det er en spesielt stor dag for 19 år gamle Sander Jonassen Forø som har vært i Ull/Kisa siden han var en liten gutt. – Idag har angrepsspilleren skrevet sin første proffkontrakt.  Han blir et fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020. Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb «Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig» sier en stolt Sander Forø til Ull/Kisa sine sider. «Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy.

Spiller muligens i et år til før det blir fullt fokus på trenerrollen

Ciise Aden Abshir er gjennom sin siste sesong som Ull/Kisa-spiller og takker nå av etter tre år med den gule og grønne drakten. Abshir kom til Ull/Kisa som forsvarsspiller i forkant av 2017-sesongen etter å ha imponert for konkurrent KFUM Oslo året før. Les: Har kastet ut alle de «gamle» fått inn nye krefter 2017 endte med 19 kamper på banen, som midstopper, for Ull/Kisas A-lag i serie og cup-sammenheng.

Stabæk-talent Herman Geelmuyden på vei til Nederland

Det har gått rykter om at Stabæk-talent Herman Geelmuyden skulle bli utenlandsproff en god stund. – Nå ser det ut til å bli en realitet. Det 17-åringen slutter seg fra årsskiftet til den nederlandske storklubben PSV Eindhoven, melder Nettavisen. Les: Victor Lindelöf får en pause Geelmuyden har for det meste spilt for Stabæks 2.-lag i 3. divisjon denne sesongen, men har også vært i aksjon for A-laget både i eliteserie (5 kamper) og cupen (4 kamper).

Martin Mjelde skriver proffkontrakt med Bodø/Glimt

Martin Mjelde (18 år) spilte sine første år i IK Grand, før han som 13-åring kom til Glimt. Nå har han signert sin første proffkontrakt. – Det føles veldig godt, og det gir en ekstra motivasjon.

Gisle Olsen gir seg i Oppsal etter nedrykket: - Det er ikke noen vits i at jeg trener klubben når de ikke vil ta det neste steget

Etter fem innholdsrike år skilles trener Gisle Olsen (53) og Oppsal som gode venner selv om de er uenige om hvordan A-laget skal drives.
Les mer om:

Ferdig i Alta etter bare en sesong

Alta IF avsluttet årets sesong i PostNord med 2-1-seier på bortebane over FK Senja sist helg og havnet med det på en 6.plass i avdeling 2.  – Noe som betyr de ikke rykker opp slik de ønsker.  Tidligere i dag ble det klart at Bryant Lazaro ikke fortsetter som trener for Norges nordligste fotballklubb. – Før sesongen kom han fra jobben som trener for Tromsø sitt B lag. Les: Dårlige Paul Pogba nyheter – Klubben har gjort en grundig evaluering av sesongen 2019 og har klare tanker om hvilke prioriteringer som må gjøres for å skape et sterkt Alta IF i 2020 og årene som kommer etter.

Joey Hardarson fortsetter som hovedtrener i Start

Etter en kronglete start på sesongen har Joey Hardarson fått nok fart på sesongen til at de er med i kampen om direkte opprykk til Eliteserien. Start ligger på en tredjeplass etter Sandefjord og Aalesund.  Vi er veldig glade for at Joey ønsker å fortsette den jobben han har startet på. Måten han kom inn som hovedtrener i en ekstremt spesiell situasjon var utrolig viktig for klubben, og han og resten av trenerteamet har vist gjennom sesongen at de jobber svært godt og systematisk for å utvikle laget videre.

Tromsø ILs damelag har et lagerrom som garderobe - uten dusj og toalett

Selv om damelaget har vunnet andre divisjon to år på rad er hverdagen til spillerne langt unna A-laget på herresiden.
Les mer om:

Tromsø ILs damelag har et lagerrom som garderobe - uten dusj og toalett

Selv om damelaget har vunnet andre divisjon to år på rad er hverdagen til spillerne langt unna A-laget på herresiden.
Les mer om: