Nyheter om A-laget


"Baia" gjør comeback i Valdres FKs mål

Kai Erik Rundbråten gjør comeback som keeper for Valdres FK i lørdagens kamp mot Vard Haugesund. Det jobbes med å få på plass en ny målmann og assistenttrener for høstsesongen. Ole Anders Ulven leder A-laget.
Les mer om:

Har begynt å bruke av pengene de fikk for Antoine Griezmann

Atlético Madrid solgte  Antoine Griezmann til Barcelona for 1,2 milliarder kroner har nå har manager Diego Simeone brukt noe av pengene for å hente inn forsterkning i Tottenham.  Den engelske høyrebacken Kieran Trippier er klar med en overgang på 250 millioner kroner. Les: Ola Kamara trolig ferdig i Kina We have reached agreement with Atletico Madrid for the transfer of @trippier2. We wish Kieran all the best for the future. — Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) July 17, 2019 Fra før har klubben hentet Marcos Llorente fra rivalen Real Madrid, Héctor Herrera og Felipe Monteiro fra Porto og ikk

Leo Østigård er i Tyskland og trener med Mats Møller Dæhli

Verdens kuleste klubb St.Pauli i 2.Bundesliga har tatt imot Leo Østigård til trening, forsvars talentet skrev kontrakt med Brighton i fjor og ble lånt ut til Viking og ikke som de fleste trodde til sin gamleklubb Molde.    Leo Østigård (19) trener denne uken med Mats Møller Dæhli og hans tyske klubb St. Pauli. Midtstopperen spiller idag treningskamp for klubben som spiller på nivå to i Tyskland. Les: Team Red Bull setter ny verdensrekord med utrolige 1.91 sekunders «Pit Stop» The #BoysInBrown trained at the Kollau for the first time since training camp this afternoon.

Kjetil Knutsen vil ha mer suksess med Bodø/Glimt

Stemningen i Bodø/Glimt er meget god om dagen og laget spiller overbevisende og ligner veldig på suksessesongen for to år siden ha de vant OBOS-Ligaen på strak arm og kom tilbake i Eliteserien.  Kjetil Knutsen som overtok som hovedtrener i januar i fjor og hadde opprinnelig en kontrakt som strakte seg ut sesongen 2019. Nå er den forlenget ut juni 2022, opplyste klubben på en pressekonferanse torsdag. Les: Newcastle har kontaktet Benitez-erstatter: «Bulldoseren fra Manchester United» Både jeg og Morten Kalvenes må få takke for tilliten. Å få jobbe i en Eliteserie-klubb er ikke alle forunt.

Ole (16) får prøve seg på trening med A-laget

Ole Langbråten (16) spiller til vanlig på FFKs guttelag. I tillegg får han trene med A-laget når det er behov for keepere.
Les mer om:

TIL-spiller med visumtrøbbel - 16-åring kan få sjansen i troppen

Bryan Fiabema (16) trener med A-laget hele uka og har store sjanser for å bli med til Haugesund etter visumtrøbbel for russiske Artjom Sokol (22).
Les mer om:

TIL-spiller med visumtrøbbel - 16-åring kan få sjansen i troppen

Bryan Fiabema (16) trener med A-laget hele uka og har store sjanser for å bli med til Haugesund etter visumtrøbbel for russiske Artjom Sokol (22).
Les mer om:

Fikk Vindbjart-debuten i ny seier

Sondre Andersen og Martin Niklas «Nikke» Eidet Svenson fikk sine første minutter for A-laget da Vindbjart vant 2–0 mot Pors.

Tobias Børkeeiet forlater Stabæk etter 15 år: «Jeg er veldig takknemlig»

Tobias Børkeeiet har gått gradene i Stabæk siden han var fem år gammel. Nå, 15 år senere, er han klar for å forlate redet. I ettermiddag gikk overgangen til danske Brøndby i orden.  – Det blir rart å forlate Stabæk. Jeg har aldri byttet klubb før så det blir en overgang i seg selv. Jeg er utrolig stolt og takknemlig for alt det jeg har gjort i Stabæk og at jeg har gått alle gradene opp til A-laget. Jeg er veldig takknemlig overfor klubben. Prislappen skal ligge på 1,5 millioner euro, eller rundt 14,5 millioner norske kroner.

Klubbveteranen takker av

Ingen har noen gang spilt flere kamper for Gimletroll enn Erica Nystøl. Nå gir hun seg på A-laget.
Les mer om:

Sandro Ramirez er eksempel på hvorfor Everton sparket Ronald Koeman

Vi har sett det før. En fremadstormende og effektiv målscorer hentes inn til en ny klubb, ny liga og nye omgivelser. Den tidligere Malaga-spilleren Ramirez er et eksempel på hvor feil dette kan bli. I 2017 sto den spanske angrepsspilleren notert med 14 mål på 30 kamper for Malaga i La Liga. #SquawkaScout: Sandro Ramírez. 14 league goals 5 from outside the box 3 free-kicks Next club: Everton.

Her er junioren som scoret så mange mål at han fikk kontrakt med A-laget

Sivert Gussiås er sjeleglad for at han dro på lån til 1. divisjonsklubben Strømmen: – Dette er bra for framtida mi, sier spissen.

Her er junioren som scoret så mange mål at han fikk kontrakt med A-laget

Sivert Gussiås er sjeleglad for at han dro på lån til 1. divisjonsklubben Strømmen: – Dette er bra for framtida mi, sier spissen.

MFK-talentenes trener: – Det nådeløse svaret er at de ikke var gode nok

– Noen skylder på alle andre når de opplever motgang, sier Thomas Mork om lovende spillere som aldri tar steget opp på A-laget.
Les mer om:

MFK-talentenes trener: – Det nådeløse svaret er at de ikke var gode nok

– Noen skylder på alle andre når de opplever motgang, sier Thomas Mork om lovende spillere som aldri tar steget opp på A-laget.
Les mer om:

Molde-sjefen har sett hele årgangen forsvinne: Slik forklarer han at ingen er på A-laget

– Gode salg som gir store inntekter er også spillerutvikling i moderne fotball, sier Moldes hovedtrener Erling Moe.
Les mer om:

Molde-sjefen har sett hele årgangen forsvinne: Slik forklarer han at ingen er på A-laget

– Gode salg som gir store inntekter er også spillerutvikling i moderne fotball, sier Moldes hovedtrener Erling Moe.
Les mer om:

Liverpools første sommersignering er en guttunge

Liverpool manager Jürgen Klopp kan gjøre akkurat som han vil, andreplass i Premier League og Champions League mester har ført til en tilstrømning av fans, pengene tyter inn i klubben fra alle kanter og det er langt mellom spillere som ikke drømmer om å spille for den tyske manageren.  Man skulle tro at det første kjøpet i sommer ville bli mer i Real Madrid stil, hvor de kjøper en stjerne for en milliard, men slik ble det ikke.

Sportssjef Jostein Flo er meget fornøyd med å ha signert spisstalent

Spisstalentet Mustapha Fofana (18) har undertegnet proffkontrakt med Strømsgodset ut 2021-sesongen. – Den atletiske angriperen har hatt en knallsesong og står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget. Han fikk også sin debut for A-laget i cupen mot Ullern. Nå er det klart at Fofana skal fortsette sin flotte utvikling i Strømsgodset. Onsdag kveld satte den lokale unggutten navnetrekket på en avtale ut 2021. Les: Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti «Fofana er et naturtalent med et bredt ferdighetsregister.

Sprint hadde Ronaldo - nå har de Lionel Messi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Lionel, sier 16-åringen, strekker fram hånda og hilser pent.Ja, han heter Lionel Messi, og det ble offisielt 12. juni.- Jeg kan endre tilbake, men har ingen planer om det, sier han.Stort forbilde Da han skulle bytte navn, var det ingen tvil om hva han ville ha.- Messi har vært et stort idol for meg lenge, og jeg ville se om det ble godkjent.

95,5 prosent menn i eliteseriefotballen: – Overraskende og veldig trist

Mannsdominansen er både brutal og total i eliteserieklubbenes sportsavdelinger. Hos Molde holder 17 menn styr på A-laget. Pluss to kvinner på kjøkkenet.
Les mer om:

Treneren roser Magnus (18): – Han er ikke langt unna å få spilletid på A-laget til LSK

(Junkeren – LSK 2 0-0). Selv om LSK-rekruttene «bare» fikk med seg ett poeng, fant trener Kai Holt mye positivt i prestasjonen mot Junkeren.
Les mer om:

Agent: «Jeg har hatt møter med Liverpool – Jean Philippe Gbamin er på ønskelisten»

Nå er det riktignok en agents oppgave å skape bevegelse og interesse for sine klienter, men vi velger å ta den ivorianske landslagsspillerens agent på ordet. Den allsidige Jean-Philippe Gbamin har imponert for Mainz forrige sesong og er en spiller som kan levere både i forsvaret og sentralt på midtbanen. Dette er en kvalitet Jürgen Klopp er kjent for å verdsette, så det er ingen overraskelse at Liverpool-manageren har vært i hælene på 23-åringen. Another day, another long range stunner Jean-Philippe #Gbamin is at number 9⃣ pic.twitter.com/mbuacQBoh7 — Bundesliga English (@Bundesliga_EN) Dece

Tomas Olai Totland forlenger etter opptur og spill i VM for Norge

Sogndal Fotball og Tomas Olai Totland er enige om en avtale som varer ut sesongen 2021. – Det er en meget fornøyd sportslig leder Håvard Flo som skryter på egen web: «Dette er ein god og viktig resignering på ein svolten gut som har gått gradene her hjå oss» Les: Bærum, Tromsdalen, Fram Larvik og Strømmen slo ut hvert sitt Eliteserielag Tomas Totland står så langt med 16 kamper for Sogndal 2, 29 kamper for A-laget, og han var sterkt delaktig på den eventyrlege oppturen G19-laget vårt stod for i fjor som enda med både Norgesmesterskap og Skandinavisk Mesterskap.

Stortalent Isak Dybvik Määttä har signert proffkontrakt

Det er lite som tyder på at noen klarer å stoppe Aalesund sin ferd tilbake til Eliteserien, de har bare tapt 4 poeng på de 11 første kampene og leder OBOS-Ligaen med fem poeng ned til Sandefjord.  Nå fortsetter Aalesund å rekruttere fra sine samarbeidsklubber. Les: Lee Bowyer fikk beholde managerjobben likevel Det er veldig stort. Jeg setter stor pris på å ha fått kontrakt. Dette har jeg jobbet for så lenge jeg har spilt fotball, sier stortalentet fra Langevåg fornøyd. Han har nettopp signert på en avtale med en varighet på to og et halvt år.