Nyheter om Lady Gaga


Lady Gaga styrter av scenen med ivrig fan

Herrelol! I natt norsk tid var Lady Gaga tilbake på scenen etter en pause i Las Vegas-oppholdet sitt. New York-superstjernen var kanskje ekstra gira, og lot (som hun ofte gjør) en fan komme opp på scenen <3 Gaga og gutten ble så glad i hverandre at hun klatret ekstatisk opp på ham, så de sammen kunne hoppesnurre rundt i ring. Det gikk som det måtte. Sveip for ikonisk fall fra tre forskjellige vinkler:  View this post on Instagram Lady Gaga tok opp fan på scenen, det gikk kjempebra A post shared by 730.no (@730no) on Oct 18, 2019 at 7:57am PDT Klikk her f
Les mer om:

Streamingtjeneste i Iran fjerner kvinner fra coveret – se 15 fæle eksempler

Gud bedre. Streaming av musikk har vært et foretrukket valg for nordiske lyttere i over et tiår, men det har tatt tid for tjenester som Spotify, Tidal og Apple Music å etablere seg i andre markeder. Mange synes fortsatt nedlasting av én og én låt eller plate via iTunes og lignende er tipp topp, for ikke å snakke om fysiske utgivelser som CD, LP og kassett (!). Men det er ikke den eneste tradisjonen noen klamrer seg til. I Iran har selskapet Melovaz sluppet en moderne streamingtjeneste på nett, men det byr på noen problemer.

Kanye West annonserer at han er ferdig med sekulær musikk

Etter flere måneder med gudstjenester-jams hver søndag, ble kontinuerlig utsatte Yandhi til Jesus Is King. Med gospel som rød tråd. Men ifølge Kanye West gjelder ikke ikke denne musikksjangeren kun for dette prosjektet. Under lyttefesten i Chicago fortalte veteranen at han fra nå av ikke skal lage mer sekulær musikk. Med andre ord blir det kun sanger med hellig innhold, ikke verdslig musikk, fra Ye fremover. (Han er dog kjent for å ombestemme seg brått – på godt og vondt.) Det var god, litt old-school-aktig og hellig stemning under Sunday Service-en i The Greater Allen A.M.E.

Se Kanye West og Kim Kardashian feire Jesus Is King

Halleluja! Men har vi troen på slippet? Kanye West niende album ble utsatt i to dager, ifølge promobabe Kim Kardashian. Hun annonserte først at platen skulle slippes 27.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Ikonisk MTV-øyeblikk fyller 10 år

Amidst all of these flashing lights I pray the fame wont take my life Det tok MTV 10 år å laste opp denne opptredenen på sin egen YouTube-kanal. Verdt ventetiden? VMA 2009 ble litt av et vendepunkt for Lady Gaga.  Debutalbumet The Fame kom høsten 2008, og på kort tid hadde New York-jenta blitt en av verdens største. Både debutsingelen «Just Dance» og oppfølgeren «Poker Face» ble nummer 1 på Billboard.
Les mer om:

Vil hjelpe Gaga og Cooper: - Vi har snakket sammen

«The Millionaire Matchmaker»-profilen avslører at hun er i dialog med Lady Gaga.
Les mer om:

Blir Ulrikke og Ben Adams Norges nye stjerneduo?

Mange fikk med seg, og likte, duetten Ulrikke Brandstorp og Ben Adams fra A1 gjorde under «Allsang på grensen» i juli. Responsen har vært så stor, at man nå slipper deres versjon av Lady Gaga og Bradley Cooper-låten «Shallow» som singel.
Les mer om:

Lady Gaga støtter 160 skoleprosjekter etter masseskytinger

Artisten Lady Gaga donerer midler til 160 klasseromsprosjekter i Dayton, El Paso og Gilroy i kjølvannet av skytemassakrene i USA.
Les mer om:

Knallharde beskyldninger mot Lady Gaga etter superhiten fra «A Star is Born»

Steve Ronsen mener Gaga har kopiert flere toner i komposisjonen hans til låten Almost, som da nyheten ble kjent hadde under 300 avspillinger på SoundCloud. Til US forteller Ronsens advokat at de sitter på en rapport fra en musikkolog og professor som har kommet fram til at det er «betydelige likheter når det kommer til tempo, melodi, rytme og harmoni». – Lady Gagas mannskap har fortsatt ikke gitt oss en stridende rapport, selv om vi har etterspurt det flere ganger. sier advokat Mark D.

Disse kjendisene har flest falske følgere på Instagram

Det er ikke tvil om at de største Instagram-kontoene har mange falske følgere. En ny undersøkelse viser hvor høy andelen er blant kjendiser som Kylie Jenner, Kim Kardashian, Justin Bieber, Billie Eilish, Ellen DeGeneres og Cristiano Ronaldo. Selv vanlige, lovlydige brukere får fra tid til annet spam-følgere, enten det er «jenter» som har mistet undertøyet sitt, IG-kontoer som vil selge deg noe, eller bare klassiske bots som utgir seg for å være vanlige brukere. Mange kjøper også følgere for å gi inntrykk av at de er mer populær enn de er.

Er dette Lady Gagas nye boo?

Kysser ny mann på brunsj-date. Mange håpet at Lady Gaga og Bradley Cooper skulle falle pladask for hverandre IRL, men det ser enn så lenge ut til at A Star is Born-paret bare er veldig gode venner – og veldig gode skuespillere. For et drøyt halvår siden brøt Lady Gaga forlovelsen med Christian Carino. I juni ble det også slutt mellom Bradley Cooper og Irina Shayk, men nå er det altså ikke «Shallow»-sangerne som nå har funnet lykken sammen. I dag kan People nemlig dele bildene av Gaga på brunsj-date i Los Angeles med lydteknikeren Dan Horton.  37-åringen har – akkurat som flere av eksene hennes

Lady Gaga, Adele og Alexander Skarsgård blant nykommerne i Oscar-akademiet

Listen over nye bransjenavn som rykker inn og får stemmerett når det gjelder hvilke kolleger som skal vinne gjeve priser, er på hele 842 navn fra 59 land. Disse nykommerne – der halvparten er kvinner, nær 30 prosent er ikke-hvite, 21 har vunnet Oscar selv og 82 har vært nominert – bringer det totale antallet Akademi-medlemmer opp i litt over 10.000. LES OGSÅ: Anmeldelse av «Spider-Man: Far From Home». Jamie Bell, Claire Bloom, Gemma Chan, Winston Duke, Elisabeth Moss, Jennifer Ehle, David Harewood, Tom Holland, Annie Lennox, Mark Ronson, Gillian Flynn og stuntkvinnen Marny Eng er blant de hel

- Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Sangstjernen vil ikke være innblandet i bruddet.
Les mer om:

Hvilken beef? Taylor Swift klemmer Katy Perry og byr på skeiv kjendis-bonanza i ny musikkvideo

Taylor Swift er jaggu i regnbue-modus om dagen, og flott er det. På fredag slapp 29-åringen «You Need To Calm Down», en sassy singel med flere direkte LHBT-referanser (GLAAD, «Cause shade never made anybody less gay»). Som seg hør og bør er også musikkvideoen spekket av skeive ikoner. RuPaul Charles dukker opp (ute av drag, han er jo lat), sammen med en bråte av stjernene fra RuPaul’s Drag Race, deriblant Adore Delano, Trinity Taylor og Tatiana. Dronningene spiller andre dronninger – Tatiana er Ariana Grande, Trinity The Tuck er Lady Gaga, Delta Work er Adele, Trinity K.

- Forholdet endret seg etter filmen

Enkelte skal ha det til at innspillingen med Lady Gaga faktisk fikk konsekvenser.
Les mer om:

Brudd for Bradley Cooper

Triste nyheter fra popkulturen! Etter fire år sammen melder People i dag at det er slutt mellom Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33). Den amerikanske skuespilleren/regissøren og den russiske supermodellen ble sammen våren 2015. I 2017 fikk de datteren Lea De Seine.

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

Pinlige anklager om plagiat

Dårlig stil?

Endelig sier Rihanna noe om albumet

Det er en stund siden januar 2016. Særlig for Rihanna-fansen, som ikke har fått et album fra sin heltinne siden den tid. Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017 og sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018. I over et år har hun dessuten i smug jobbet med å starte motehuset FEИTY sammen med den franske giganten LVMH, som eier en rekke luksusmerker.

Rihanna kritiserer den kontroversielle abortloven

Ri-ster på hodet… Gårsdagens iverksetting av Alabama Human Life Protection Act provoserte mange over hele verdenen. Inkludert Robyn Rihanna Fenty. 31-åringen postet i dag et bilde av de 25 republikanske Alabama-senatorene som stemte for abortforbudet. (Som pussig nok alle er hvite.) – Ta en titt. Dette er idiotene som tar avgjørelser for KVINNER i Amerika, skriver Rihanna. take a look. these are the idiots making decisions for WOMEN in America. Governor Kay Ivey…SHAME ON YOU!!!!

Stjerner ut mot abortendringen: – Avskyelig

Hillary Clinton og kjendiser som Lady Gaga og Alyssa Milano går hardt ut mot den nye loven som i praksis forbyr abort.

Astrid S i Oslo-regnet – se ny musikkvideo

Blomster trenger regn for å vokse! Ord å leve etter, si. Astrid S er i god, internasjonal feature-form om dagen. Ikke bare er hun på USA-turné med Zara Larsson, de siste par ukene har trønderen teamet opp med både den britiske sangeren JP Cooper og Toronto-produsenten Frank Walker. I dag er musikkvideoen til sistnevnte samarbeid her. I de levende bildene til «Only When It Rains» har Astrid S, Frank Walker og skuespilleren og modellen Kamilla Alnes tatt turen til Den norske opera i Oslo. Og ja, det høljer. Se video via regissør (og Kygo-fotograf) Johannes Lovund:  «Only When It Rains» er skrev

Må flyttes til større festivalscene: – Dette blir hennes sommer

Det skjer etter at debutplaten When We All Fall Asleep, Where Do We Go? gikk rett til førsteplass både hjemme i USA og i Storbritannia da den ble sluppet i mars, melder NME. Hun skulle opptrådt på John Peel-scenen, men flyttes nå til den større The Other Stage, bekrefter festivalens Emily Eavis. – Hun var altfor stor for den opprinnelige plassen. Vi prøver å gi henne en større scene så vi får et større publikum inn. Alt har skjedd så kjapt for Billie Eilish. Det har vært et utrolig år.