Nyheter om Lady Gaga


- Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Sangstjernen vil ikke være innblandet i bruddet.
Les mer om:

Hvilken beef? Taylor Swift klemmer Katy Perry og byr på skeiv kjendis-bonanza i ny musikkvideo

Taylor Swift er jaggu i regnbue-modus om dagen, og flott er det. På fredag slapp 29-åringen «You Need To Calm Down», en sassy singel med flere direkte LHBT-referanser (GLAAD, «Cause shade never made anybody less gay»). Som seg hør og bør er også musikkvideoen spekket av skeive ikoner. RuPaul Charles dukker opp (ute av drag, han er jo lat), sammen med en bråte av stjernene fra RuPaul’s Drag Race, deriblant Adore Delano, Trinity Taylor og Tatiana. Dronningene spiller andre dronninger – Tatiana er Ariana Grande, Trinity The Tuck er Lady Gaga, Delta Work er Adele, Trinity K.

- Forholdet endret seg etter filmen

Enkelte skal ha det til at innspillingen med Lady Gaga faktisk fikk konsekvenser.
Les mer om:

Brudd for Bradley Cooper

Triste nyheter fra popkulturen! Etter fire år sammen melder People i dag at det er slutt mellom Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33). Den amerikanske skuespilleren/regissøren og den russiske supermodellen ble sammen våren 2015. I 2017 fikk de datteren Lea De Seine.

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

Pinlige anklager om plagiat

Dårlig stil?

Endelig sier Rihanna noe om albumet

Det er en stund siden januar 2016. Særlig for Rihanna-fansen, som ikke har fått et album fra sin heltinne siden den tid. Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017 og sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018. I over et år har hun dessuten i smug jobbet med å starte motehuset FEИTY sammen med den franske giganten LVMH, som eier en rekke luksusmerker.

Rihanna kritiserer den kontroversielle abortloven

Ri-ster på hodet… Gårsdagens iverksetting av Alabama Human Life Protection Act provoserte mange over hele verdenen. Inkludert Robyn Rihanna Fenty. 31-åringen postet i dag et bilde av de 25 republikanske Alabama-senatorene som stemte for abortforbudet. (Som pussig nok alle er hvite.) – Ta en titt. Dette er idiotene som tar avgjørelser for KVINNER i Amerika, skriver Rihanna. take a look. these are the idiots making decisions for WOMEN in America. Governor Kay Ivey…SHAME ON YOU!!!!

Stjerner ut mot abortendringen: – Avskyelig

Hillary Clinton og kjendiser som Lady Gaga og Alyssa Milano går hardt ut mot den nye loven som i praksis forbyr abort.

Astrid S i Oslo-regnet – se ny musikkvideo

Blomster trenger regn for å vokse! Ord å leve etter, si. Astrid S er i god, internasjonal feature-form om dagen. Ikke bare er hun på USA-turné med Zara Larsson, de siste par ukene har trønderen teamet opp med både den britiske sangeren JP Cooper og Toronto-produsenten Frank Walker. I dag er musikkvideoen til sistnevnte samarbeid her. I de levende bildene til «Only When It Rains» har Astrid S, Frank Walker og skuespilleren og modellen Kamilla Alnes tatt turen til Den norske opera i Oslo. Og ja, det høljer. Se video via regissør (og Kygo-fotograf) Johannes Lovund:  «Only When It Rains» er skrev

Må flyttes til større festivalscene: – Dette blir hennes sommer

Det skjer etter at debutplaten When We All Fall Asleep, Where Do We Go? gikk rett til førsteplass både hjemme i USA og i Storbritannia da den ble sluppet i mars, melder NME. Hun skulle opptrådt på John Peel-scenen, men flyttes nå til den større The Other Stage, bekrefter festivalens Emily Eavis. – Hun var altfor stor for den opprinnelige plassen. Vi prøver å gi henne en større scene så vi får et større publikum inn. Alt har skjedd så kjapt for Billie Eilish. Det har vært et utrolig år.

Stor Netflix-guide: Filmene og seriene du bør streame i påsken!

Ikke alle har hytte på fjellet, kvikk lunsj i tursekken og ski på beina i det vi inntar årets påske. Heldigvis er det også lov å ta det fullstendig med ro og heller bruke Netflix for alt det er verdt! Vi har tatt oss en rundtur på strømmetjenesten og samlet opp masse gøy man kan underholde seg med. Se også: 8 spennende serier du kan streame i Norge Netflix-tips for påsken:  Om du har uendelig med tid i løpet av ferien anbefales det å ta en kikk på dramaserien The Affair. En gift forfatter innleder en affære med en servitør på deres faste feriested.

Årets Coachella burde vært bedre

Coachella startet i 1999, så det var forventet at festivalen slo på stortromma i 2019. Men 20-års jubileet blir markert med headlinerne Childish Gambino, Tame Impala og Ariana Grande. Uten tvil tre gedigne, internasjonale artister – og Ari er kanskje en av verdens største.

Spice Girls endrer teksten på 1996-hit

Viva forever! Spice Girls var i sin tid en av verdens største popgrupper, men det var kanskje ikke først og fremst på grunn av musikken. Kvintetten fikk en megahit med «Wannabe», men hvor mange andre låter kan du liste opp uten å jukse? Fun fact: «Wannabe» ble #1 i 31 land – og tidenes bestselgende debutsingel. Se også: Billie Eilish visste ikke at Spice Girls eksisterte på ekte «Spice Up Your Life» og «Say You’ll Be There» gjorde det også greit kommersielt, og i 2019 er kanskje «2 Become 1» en av låtene du husker best. Sistnevnte ballade høres utvilsomt romantisk ut, men hvis man går i dybden

Bursdagsbarnet Julie Bergan tolker Unge Ferrari – se vidunderlig video

Anotha one! Under åpningsnummeret til Spellemann 2018 fikk vi se Julie Bergan synge og danse til flere av fjorårets største og beste norske hits. Queen B tok «Drink About» (Seeb & Dagny), «High Five» (Sigrid»), «Jeg bruker ikke kondom» (MARS), «Faller» (Emir), «Emotion» (Astrid S), «Walls» (Ruben), «Strongest» (Ina Wroldsen), «Dis Boy» (GURLS), «Darkside» (Tomine Harket, Au/Ra og Alan Walker) og selvfølgelig «Ignite» (K-391, Alan Walker og Julie Bergan) på strak arm. Ønskereprise: Nå er Skien-stjerna tilbake med en ny cover. Unge Ferraris Midt imellom magisk og manisk kom i november 2018. I a

Beyoncé teamer opp med Netflix i påsken – se trailer!

Hvor mye arbeid ligger det egentlig bak et headliner-show på Coachella? Svaret varierer trolig veldig, men én som la ekstra mye krefter i planleggingen og oppvarmingen var Beyoncé. Queen B skulle egentlig opptre i California-ørkenen i 2017, men på grunn av tvillinggraviditet steppet Lady Gaga inn, før vi endelig fikk se Beyoncé briljere i 2018. Dét blir det selvfølgelig dokumentar av. Homecoming: A Film By Beyoncé tar oss ifølge Netflix med på «den følelsesmessige utviklingen fra kreativt konsept til kulturell bevegelse».

Advarer mot musikk av artister som Ariana Grande, Nine Inch Nails og Lady Gaga

Listen ble lagt fram av ansvarlig minister, og det er låter som Judas og God is a Woman som gjør at det nå advares mot å høre på de to amerikanske popstjernenes musikk i Singapore. LES OGSÅ: Alan Walkers kjæreste drapstrues. Også det amerikanske bandet Nine Inch Nails’ låt Hersey, og irske Hoziers storhit Take me to Church, er med på listen, skriver TT. Også tidligere har Singapore satt ned foten når det gjelder musikk – selv om det tilhører sjeldenheten.

Kygo kan vinne to priser under Billboard Music Awards

Det er ingen tvil om at Billboard elsker Kygo – og sikkert vice versa. For få dager siden havnet bergenseren på en imponerende femteplass da bransjebladet skulle liste opp de 100 største/beste dance-artistene. Rangeringen er basert på stemmer fra en kvart million lesere, samt listeplasseringer, billettsalg og redaksjonell synsing. Kyrre ble kun slått av Marshmello, Calvin Harris, The Chainsmokers og Zedd – det vil si at han ifølge Billboard er mer populær enn giganter som Tiestö, Martin Garrix, Diplo og David Guetta. Alan Walker er listet på en respektabel 32.

Brie Larson x Netflix: Captain Marvel-stjernen debuterer som regissør via Unicorn Store

Hvis du kunne fått ett ønske oppfylt… Hadde du bedt om en enhjørning? Brie Larson knuser for tiden rekorder som Captain Marvel, men før superfilmen hadde startet innspillingen jobbet 29-åringen med et helt annet prosjekt. Unicorn Store ble vist under filmfestivalen i Toronto i 2017, men nå er det endelig klart for ordinær premiere via Netflix. Brie Larson innehar hovedrollen, men hun er også co-produsent og regissør for første gang.

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

Dater Lady Gaga en av stjernene fra Avengers?

Intergalaktisk romanse? Lady Gaga har vært global superstjerne i et helt tiår, men kjærlighetsforholdene hennes har aldri vært den største snakkisen. 32-åringens mest omtalte forhold har artig nok vært til film-kjæresten Bradley Cooper, som til tross for god kjemi med Gaga er lykkelig opptatt med en helt annen kvinne. Ønskereprise: Lady Gaga er funny når hun svarer på romanseryktene Nylig ble det slutt mellom New York-artisten og hennes forlovede/skuespiller-agent Christian Carino. I dag skriver amerikanske sladdermedier at Gaga tilbringer mye tid med ingen ringere enn Jeremy Renner. Marvel-fa

- De henger mye sammen

Nysingle Lady Gaga blir linket til Jeremy Renner.
Les mer om:

Se R. Kelly på gråten i TV-intervju

R. Kelly sier at han slåss for livet sitt. I kjølvannet av dokumentarserien Surviving R. Kelly har 52-åringen blitt siktet for 10 tilfeller av grove seksuelle overgrep. CBS trakk det det lengste strået når det kom til å få intervjue R&B-veteranen først, og den emosjonelle praten skal vises onsdag ettermiddag norsk tid. Nedenfor er en kort utdrag, hvor R. Kelly nesten skriker inn i kameraet at han er uskyldig. Kells vil ikke svare Gayle King på spørsmål om han «aldri har vært med mindreårige jenter», men sier at siktelsen er basert på «rykter». – Folk går tilbake til fortiden min, okay?

Starbucks etterforsker hvordan Lady Gaga-fans lurte tusenvis med falsk «Shallow»-kampanje

I Norge har «Shallow» utrolig nok vært en topp 3-hit i flere måneder, men i hjemlandet USA har ikke singelen, som ble sluppet i september 2018, holdt koken like lenge. Forrige søndags Oscar-opptreden og gullstatuett ga dog A Star is Born-sangen en real boost, og etter å ha klatret på både salg- og streaminglistene de siste dagene, håper fansen at «Shallow» også skal kapre førsteplassen på Billboard Hot 100. Låtens beste plassering hittil er en femteplass fra oktober. I dag bekrefter Billboard at duetten sannsynligvis går forbi Ariana Grandes «7 Rings».

Lady Gaga snakker om romanseryktene

Lady Gaga og Bradley Cooper trollbandt publikum og seerne under Oscar-gallaen, men spekulasjonene om søt musikk, skjøt enda større fart.
Les mer om: