Nyheter om Lacroix


Fire spillere foran Erling Haaland på super speed-lista i Bundesliga

Da Rune «Der Elch» Bratseth satte igang løp fra egen banehalvdel på 1990-tallet med sine karakteriske lange klyv, virket det som alt gikk i slow motion. Farten ble likevel overraskende høy, der mang en motstander slet med å ikke bli løpt fra av Werder Bremen-spilleren. Når Erling Haaland setter fart, er det derimot ikke tvil om at gutten har fart. Beina til Dortmund-spilleren hamres ned i gressmatta og gir 21-åringen en vanvittig imponerende akselerasjon og toppfart. Bundesliga digger sine sprintere og holder oversikt over ligaens «Usain Bolts».

Nå vet vi hvorfor Wolfsburg-back nektet å forlenge

Den 21 år gamle backen Maxence Lacroix har imponert alle denne sesongen, han spiller for Wolfsburg som med sin fjerdeplass i Bundesliga ligger an til å kvalifisere seg til Champions League. – Klubben tenkte å bruke suksessen til å forlenge avtalen med et av klubbens største talenter. Wolfsburg ser for seg Maxence Lacroix som en del av klubben i mange år fremover, nåværende avtale løper til sommeren 2024, årsaken til å ønske en forlengelse er først og fremst ikke lengden på kontrakten, men at det skal legges inn en utkjøpsklausul som er høy.

Fortsetter å bøtte inn! Robert Lewandowski har mer enn 250 mål i Bundesliga

Slik det ser ut nå er det ikke lenge før den polske stjernespissen Robert Lewandowski tar igjen tidenes nest største målscorer i Bundesliga. Etter å ha snudd toppkampen mot Wolfsburg i går er han nå oppe i 251 mål. Lewandowski ligger et stykke bak legenden Gerd Müller (365) som omtales som tidenes mest effektive spiss, han fikk kallenavnet «Der Bomber der Nation; Kleines dickes Müller» han er også toppscorer for Tyskland. Klaus Fischer (268) derimot tar han igjen før påske.

Heather Morris om Naya Rivera: – Du vil alltid være det sterkeste mennesket jeg kjenner

Heather Morris trengte noen dager på seg etter at Naya Rivera ble funnet død. Skuespillerene spilte kjærestene Brittany S.

Vennene ber for Naya Rivera

Naya Rivera er fortsatt savnet. Nå ber vennene for henne. Det har gått fire døgn siden skuespilleren ble meldt savnet etter en båttur med sin sønn. Siste oppdatering i saken er at politiet i Ventura i California antar at skuespilleren har druknet. I går ble det sluppet hjerteskjærende overvåkningsopptak som viser Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey (4) som ankommer Lake Piru alene. I etterkant har det vært fryktelig stille. Men mange håper fortsatt at 33-åringen er i live. Heather Morris, som i Glee spilte Brittany S.

Justin Bieber benekter anklage om seksuelt overgrep

Justin Bieber sier at det ikke er sant. To kvinner hevder at de ble utsatt for seksuelle overgrep fra stjernen. En person, som kun bruker fornavnet Danielle, skriver at Justin forgrep seg på henne på Four Seasons Hotel Austin etter et arrangement 9. mars 2014 i Austin, Texas, hvor han var med Selena Gomez. Den andre kvinnen, Kadi alias Khadidja Djibrinea, hevder at JB forgrep seg på henne i New York 4.

Mest lest siste uke