Nyheter om La Manga


NFF styrker medisinsk innsats

Alle norske fotballandslag som reiser utenlands til kamper og turneringer skal ha med lege, har fotballforbundet bestemt. Men ingenting er så langt avlyst. Tre norske kvinnelandslag i fotball skal denne uken delta i turneringer Algarve i Portugal og på La Manga og i Marbella i Spania. – Vi har en løpende dialog med Uefa, og har også vært i dialog med arrangøren i Spania og Portugal som følge av den situasjonen som har oppstått.

RBK-kvinnene tapte sin første kamp

Rosenborg Kvinner tapte 1-0 for Sandviken i sin aller første kamp. Den blei spela på La Manga, og målet kom etter 39 minutt. Rosenborg Kvinner er same laget som tidlegare heitte Trondheims-Ørn. Frå i år er dei ein del av Rosenborg BK.
Les mer om:

Gimletroll-spiller bidro til turneringsseier

Idun Benestvedt Kyvåg spilte nær hele kampen da Norges J16-landslag vant sin tredje strake landskamp på La Manga.
Les mer om:

Lars Sætra blir en av «gutan»

Det er sikkert en del som husker Lars Sætra fra tiden i Strømsgodset. Etter et treningsopphold med Tromsø i Spania tidligere i februar har de blitt enige om å signere en to års avtale. Som TIL skrivver på sine sider: Sætra (28) er en høyreist midtstopper i sin beste fotballalder og han kommer med solid utenlandserfaring fra Allsvenskan (Hammarby) og kinesisk fotball (BD Yingli ETS). Les: Ed Woodward: «Dere har 15 minutter ellers henter vi en spiss fra Kina» Assistenttrener, Lars Petter Andressen, bekrefter at Sætras gode inntrykk på La Manga gjorde at de valgte å signere han.

United-klare Isak (15) fra Tromsø scoret hat trick for Norge: Reiser ikke til Spania med TIL

Isak Hansen-Aarøen og Norge vant turneringen for G16-landslag i spanske La Manga.

United-klare Isak (15) fra Tromsø scoret hat trick for Norge: Reiser ikke til Spania med TIL

Isak Hansen-Aarøen og Norge vant turneringen for G16-landslag i spanske La Manga.

Stygge siffer, men Steffen var glad for å være tilbake

LA MANGA: Odd tapte med stygge siffer mot Tromsø tirsdag ettermiddag, men en som uansett var glad for å være tilbake var Steffen Hagen.
Les mer om:

Usikker framtid: - Har ikke satt noen deadline

LA MANGA: Emil Jonassen fikk nye minutter for Odd i 4-1 tapet mot Tromsø tirsdag ettermiddag, men hvor fotballframtiden ligger vet han lite om foreløpig.

Stygg smell for Odd på La Manga

LA MANGA: (Odd - Tromsø 1-4) Odd tapte hele 4-1 mot Tromsø i lagets tredje og siste treningskamp under oppholdet på La Manga.
Les mer om:

Seks snakkiser etter første TIL-seier: «Har Gutan en ny Årst i unge Brage (20)?»

Her er temaene som diskuteres etter TILs seier mot Odd på La Manga.
Les mer om:

Seks snakkiser etter første TIL-seier: «Har Gutan en ny Årst i unge Brage (20)?»

Her er temaene som diskuteres etter TILs seier mot Odd på La Manga.
Les mer om:

- Det er mange av våre konkurrenter som har klart å hente ut mer penger enn det vi har

LA MANGA: Han er ikke lei etter sju år som direktør og føler han fortsatt har mye ugjort i klubben i sitt hjerte. Einar Håndlykken er offensiv før den nye sesongen skal sparkes i gang, og snakker mer enn gjerne om både det som har vært og det som skal komme.
Les mer om:

- Er det ikke bare å gi han jobben?

LA MANGA/SKIEN: Oddrane-sjef Vetle Bergene Johansen sier supporterklubben ikke har gjort seg opp en offisiell mening om hvem som bør ta over Odd, men han selv har en klar favoritt.

- Vi kan ikke jobbe på den måten

LA MANGA: Odd kommer ikke til å lande hvem som blir ny hovedtrener for klubben før man er hjemme igjen fra Spania.
Les mer om:

Viking signerer forsvarstalent

Det forteller mye om en klubb når de henter opp en spiller som har vært hos dem lenge, Herman Haugen har spilt i Viking siden han var 13 år – og hatt sesongkort på stadion i årevis. Det er en drøm som går i oppfyllelse når Herman nå signerer sin første A-lagskontrakt med De mørkeblå. Les: Hoster opp 2,6 milliarder for tre Manchester United og Liverpool toppmål «Dette har jeg drømt om siden jeg fikk mitt første sesongkort på stadion.

– Jeg ble helt stum og lite grann skjelven!

Idun Benestvedt Kydland fra Gimletroll gjør seg klar til sine første kamper som landslagsspiller når hun til uka setter kurs for La Manga med J16-troppen.
Les mer om:

Møter den russiske giganten - her er det du trenger å vite

LA MANGA: CSKA Moskva er en russiske gigant med seriemesterskap og Champions League-deltakelse på samvittigheten.
Les mer om:

Mange følger med på hva som skjer med denne Odd-spilleren

LA MANGA: Mjøndalen er en av flere norske klubber som følger med på situasjonen til Tobias Lauritsen (22).
Les mer om:

Valakari etter spiss-nei og sjansetørke: – Jeg er ikke bekymret

Et nytt og svært ungt Sogndal-lag vant fortjent over TIL i La Manga. Det var ikke den eneste skuffelsen for Simo Valakari og TIL fredag.
Les mer om:

TIL-børsen etter Sogndal-tapet: «TIL ser mer ut som en outsider til nedrykk enn en favoritt til opprykk fra 1.-divisjon»

TIL står uten scoringer og med et nytt tap etter vinterens andre treningskamp. Slik vurderer vi "Gutan" og Simo Valakari etter 0-2-tapet på La Manga.
Les mer om:

Nå er han verdt flere millioner

LA MANGA: Odin Bjørtuft (21) er den Odd-spilleren som har økt mest i markedsverdi det siste halvåret. Selv er han klinkende klar på én ting: Han skal ha fast plass på Odd-laget i 2020.
Les mer om:

Matchvinneren: – Det var en gave

LA MANGA: (Odd – Petange 1-0) Vebjørn Hoff (23) scoret kampens eneste mål da Odd vant 1–0 over Petange fra Luxembourg onsdag.
Les mer om:

Odds spillerjakt er ikke satt på vent – ber om svar fra gammel kjenning

LA MANGA: Tore Andersen og Odd har øynene på spillermarkedet ved siden av jobben med å finne ny hovedtrener. Nå håper sportssjefen at Fredrik Oldrup Jensen (26) svarer ja eller nei på om han ønsker å returnere til Odd.

Én favoritt seiler opp. Dette kan være den største outsideren

SKIEN/LA MANGA: Jan-Frode Nornes (47) er den største favoritten til å overta som Odd-trener. Kenneth Dokken (41), som nylig ble ferdigutdannet topptrener, kan være den største outsideren.
Les mer om: