Nyheter om La Liga


Denne 21-åringen blir garantert Barcelona-spiller

Det gjenstår fortsatt mye i forhandlingene.

Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Atletico Madrid-treneren prøver å påvirke semifinalist i VM

Diego Simeone er ikke den eneste klubbtreneren som har holdt pusten mens landslagsspillerne har vært innkalt til tjeneste i VM i Russland. For argentineren var det nødvendig å gjøre forsøk på å påvirke laguttaket til en av semiefinalistene. Vi så alle bildene av den kroatiske forsvarsspilleren Sime Vrsaljko som humpet rundt på sitt vonde kne i den hyperspennende kvartfinalekampen mot Russland.

Vetlesen om G19-guttas utstillingsvindu: – Vi går for å vinne hele EM

Selv om motstanderne har erfaring fra Premier League, Bundesliga og La Liga, har Norge et ess i ermet i G19-EM.

Torres fristet av sushi og sake

Evigunge Fernando Torres begynner å dra på åra og ble for gammel til La Liga klubben Atlético Madrid. Vi mener at 34 år ikke er noen alder og at han sikkert kunne bidratt en stund til.

PSG vurderer å hente kompisen til Neymar

PSG og Thomas Tuchel vet at Neymar trenger å være fornøyd for å kunne prestere på høyeste nivå. Trives ikke superstjernen, overtar utenomsportslige ting lett fokuset for 26-åringen. Dette har vi sett før. Nå kan PSG gå skrittet med å hente inn kompisen for å blidgjøre brasilianeren. Philippe Coutinho er selvfølgelig mer enn en kompis. Han er også en av de aller beste spillerne ute på gressmatta.

Sky Sports: Real Madrid vurderer bud på Ronaldo

Cristiano Ronaldo er ute av VM og kan få seg noen timer med etterlengtet ferie etter en sesong som har fortonet seg en berg -og dalbanetur med lavmål i La Liga, det ypperste i Champions League, en haug med scoringer i VM og en tidlig sorti i samme mesterskap.  Selv om det nå blir noen timer med pause før Ronaldo reiser på treningsleir, betyr ikke dette at det er stille rundt portugiseren. Ifølge kilder til Sky Sports har Juventus sneket inne et bud på Ronaldo på rundt 950 millioner kroner. Real Madrid skal ennå ikke ha avslått, eller takket ja til budet.

Atletico Madrid-kaptein med et overraskende valg

Midtbanespiller og Atletico Madrid kaptein de siste årene Gabriel Fernández Arenas, Gabi blant venner forlater La Liga og vender kursen for et opphold i varmen i Qatar.  Han får helt klart penger nok til både iskrem og air condition for hans nye klubb Al Sadd betaler meget godt.  I går fortalte Gabi verden at hans tid i barndomsklubben var over. Gabi kan hente hjem 19 millioner euro på sin treårige kontrakt med «The Boss» (ja, det er kallenavnet til Al Sadd). Gabi comparecerá en rueda de prensa en el Wanda @Metropolitano este martes 3 de julio a las 17:00 horas https://t.co/1xleBJ3pKX#AúpaAtl

Premier League og La Liga topper målstatistikken i VM

Nesten halvparten av målene i VMs gruppespill ble gjort av spillere fra Premier League og La Liga.
Les mer om:

Utskjelt i Bayern München – ønsket av rivalene i La liga

Thiago Silva fikk kjeft av Neymar for å følge Fair Play-reglene da en av Costa Ricas spillere ble skadet. Kjeft får han også av Bayern München-legenden Lothar Matthaüs.
Les mer om:

Casher ut for Premier League spiller som er lykkelig han ikke spiller i VM

Argentina gjør det elendig i fotball VM og spillerne latterliggjøres i hjemlandet. Spesielt Lionel Messi får tyn for at han vandrer rundt på banen som en Zombie. Everton-spiller Ramiro Funes Mori har 19 landskamper for Argentina, men ble ikke tatt ut til VM, noe han nå er lykkelig over.  Les: Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann» Every single goal Ramiro Funes Mori scored for Everton. #EFC @funesmoriofi25 pic.twitter.com/0DzxVmJswl — evertonfcpics (@GoodisonPics) June 21, 2018 Forsvarsspilleren har signert en fireårskontrakt med den spanske klubben Villareal.

Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann»

Argentina er i prinsippet ferdig i VM, mens Kroatia er videre etter bare to kamper som leder av Gruppe D. Veien til VM for Argentina var trøblete og da de kun klarte uavgjort mot Island skjønte de aller fleste at de ville få det vanskelig mot et knallsterkt Kroatia. Deres store stjerne Luka Modric som har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom til klubben i 2012 fra Tottenham har vært åpen i deres plan.

Sørget for opprykk – nå vil Real Madrid ha spilleren tilbake

Real Madrid sender sine unge talenter fra akademiet til klubber rundt i Europa for å samle opp kamperfaring. Noen få gjør det så bra at de sveives tilbake til San Bernabeu. Raul de Tomas er av disse. Ikke hørt om Rayo Vallecano, sier du?

Velger bort europeiske toppklubber for å komme til Premier League

Det er ikke tvil om at Premier League har høy status blant spillere ute i Europa. Nå har en 22-årig spanjol takket nei til flere toppklubber for å komme til klubben som kjempet nær bunnstriden i England. Marc Navarro spilte for Espanyol forrige sesong. Klubben fikk en helt grei 11.

Fikk nei i første runde, nå økes budet

Flere kilder hevder Napoli øker sitt bud på Real Betis midtbanespiller Fabian Ruiz, og kan møte prisbeløpet på 30 millioner euro. – En ting som er helt sikkert, når en klubb ansetter Carlo Ancelotti som manager må de regne med å måtte bruke mye mer penger på spillere. Den 22-åringen er sett på som den ideelle erstatningen til Jorginho, som alle regner med er Manchester City spiller snart. Ifølge Sky Sport Italia, La Gazzetta dello Sport og Sportitalia, har Napoli besluttet å presse på for Fabian Ruiz.

Blir værende i Premier League

Watford sin nye manager Javi Gracia har vært hjemme i La Liga og argumentert ovenfor Barcelona at deres utlånte ving Gerard Deulofeu burde selges billig. Det var trolig ikke så veldig vanskelig, for var det noe Barcelona manager Ernesto Valverde ikke ønsket så var det å få Gerard Deulofeu tilbake. Deulofeu har signert en fem års avtale med Watford etter en utlånsperiode for litt over 120 millioner kroner, hvis det ikke blir mye skader og resultatene blir gode kan Barcelona få 40 millioner kroner til. Les: Barcelona vil gjøre utlån til Watford permanent | Welcome back, @gerardeulofeu!

Manchester City byr 88 millioner pund og er lovet et kjapt svar

Manchester City byr nesten en milliard kroner for Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. – Klubben vil helst slippe å selge til en konkurrent i La Liga. Atletico Madrid manager Diego Simeone har lenge sagt at Barcelona ikke er å foretrekke og prøver å styre Griezmann i retning av Premier League.  Det er liten tvil om at den franske superstjernen er en av de beste angrepsspillerne i verden, han har tidligere sagt at han vil ha et svar klart på hva han gjør til høsten før VM er igang.

Pensjonsalderen kommer med stormskritt for PSG-spilleren

Det må være surt å sitte ute med skade når klubben din nettopp har fått en ny trener med oppgaven å bygge opp en utfordrer til å vinne Champions League. Spesielt når du har rundet 35.  Dani Alves er en fotball-kriger. Du trenger ikke å like brasilianeren for å respektere det han har fått til ute på banen for Barcelona, Juventus og nå senest PSG. Bare det at han har spilt for den beste klubben i La Liga, Serie A og Ligue 1 – etter  passerte 30 – er en bekreftelse på at han holder mål. Men hva som skjer videre med PSG-spilleren, er heller tvilsomt.

ADO Den Haag vil ta gevinst på sin norske spiss

I helgen fikk han etter alt for lang tid sitt første landslagsmål mot Island. Bjørn Maars Johnsen har gradvis gjort det bedre og det var egentlig på tide at landslagsledelsen fikk opp øyene for norskamerikaneren.  ADO Den Haag har blitt veldig glad i som spiss, men nå etter at han i fjor ble hentet opp på landslaget og har gjort det veldig bra i Nederlands liga med 19 mål denne sesongen bestemt seg for å hente inn cash på et salg. Les: Bjørn Maars Johnsen i scoringsform «Etter sommeren kommer jeg til å spille på et bedre lag, så alle vil se at jeg er i en toppliga», sier Maars Johnsen til VG.

Det tok dem neste to måneder å finne en manager verdig La Liga

Det er to La Liga klubber i Barcelona, Barcelona og Espanyol. «Lillebror» Espanyol ønsker å være på samme nivå som sin byrival, De sparket i april sin manager Quique Sanchez Flores på grunn av dårlige resultater, de har brukt tid på å finne en  ny, mye på grunn av deres krav om at han både skal være lokal og være knallgod.  La Liga-klubben Espanyol har ansatt Rubi som ny manager for de neste to sesongene. Una trajectòria plena de perseverança, ambició, tenacitat i resiliència. #RubiPerico, nou tècnic #RCDE! Una trayectoria llena de perseverancia, ambición, tenacidad y resiliencia.

Fikk fyken i Southampton, klar for La Liga

Mauricio Pellegrino har allerede begynt å pakke og flytter for tredje gang til Spania, denne gangen stopper han opp i Madrid. Tidligere har han vært innom Alavés og Valencia så det blir ikke en stor overgang for argentineren å trene Leganés 46-åringen har skrevet under en ettårskontrakt med forstadsklubben fra Madrid. Mauricio Pellegrino, new coach of CD Leganés for the next season. #BienvenidoPellegrino #WelcomePellegrino https://t.co/h2wxWIdYmP pic.twitter.com/Nb9qcMX5yL — C.D. Leganés (@CDLeganes_en) June 2, 2018 I mars fikk han sparken som Southampton-manager.

Gir seg etter 107 La Liga kamper

Vi skjønner veldig godt at Kike Sola nå legger fotballskoene på hylla, han skal ha for å ha prøvd å komme tilbake etter skade, men ettersom vi skjønner skal de siste par årene vært et sammenhengende skademareritt for den 32 år gamle angriperen.  Athletic Club har Kike Sola som en av sine favoritter, men når han fra en god posisjon bare har spilt 62 minutter denne sesongen skjønner man ting ikke har vært så enkelt. Les: Hvem skal kommentere Eliteserien nå som Reka som slutter? Han forteller på Twitter at når kontrakten løper ut om et par uker vil han ikke forlenge den. pic.twitter.com/G12ihMXG

Zidane: «Fordi jeg er en vinner, slutter jeg»

Han spaserer bort fra den beste jobben i toppfotballen,  og også muligheten til å skrive seg inn i historiebøkene neste år som den eneste treneren med fire Europacup-titler.