Nyheter om La Liga


Oksen Ramos tråkker til igjen – sørget for jubileum

Som vi digger Sergio Ramos. Det hindrer oss ikke fra å riste lett på hodet av Real Madrid-spillerens vekslende hell med taklingene sine. Når bunnlaget Girona slår Real Madrid 2-1 er det ille. Når det skjer på Santiago Bernabeu, er det tragisk. Og når Ramos i tillegg pådrar seg sitt 25. røde kort som Real-spiller i samme kamp, blir det bare trist. Myggen Girona ble for tøffe. (foto: real, twitter) Les: Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe Real Madrid har hoppet på en medgangsbølge og jaktet sin sjette ligaseier på rad.

Pinlig kamp: Sergio Ramos fikk sitt 25. røde-kort som Real Madrid-spiller

Dette var definitivt en søndag som Real Madrid fans så fort som mulig ønsker å glemme. Ikke bare tapte de mot bunnlaget Girona hjemme på Santiago Bernabeu, etter halvveis kamp ga de fra seg initiativet og overlot styringen til gjestene.

Får City viljen sin blir Saul den neste stjernen i Premier League

Vinterens overgangsvindu er historie, men det er på sommeren at de spektakulære overgangene blir gjennomført. Manchester City skal ha bestemt seg for sin neste stjerne. Saul Niguez har imponert hos Atletico Madrid denne sesongen. Ifølge The Mirror har City fått med seg 24-åringens potensiale for flere måneder siden, og skal nå være overbevist om at den spanske landslagsspilleren fortjener plass som nr. 1 på ønskelisten. Gir sjelden fra seg ballen. (foto: atletico, twitter) Les: Mirror. United jakter argentinsk angrepsduo Saul startet hos Real Madrid, men kom til Atletico som 13 åring i 2008.

La Liga kan gi Real Madrid stjerne 12 kampers karantene

Fintfølende Atlético Madrid fans har meldt Real Madrid stjerne Gareth Bale til La Liga etter en feiring som inneholdt en håndbevegelse som i Spania er like ille som å tisse i bassenget eller hvis dette hadde vært Italia, spise pizza med kniv og gaffel. – Det gjør man bare ikke!! og straffen kan bli knallhard.  Gareth Bale som har bevist mye denne sesongen mener fortsatt han burde spilt mye mer var full av «følelser» da han ble byttet inn etter pause. Jubelen etter å ha satt inn 3 – 1 målet mot Atlético Madrid ble litt i overkant. Hjemmefansen på Wanda Metropolitano stadion var i sjokk.

Barcelona har forlenget med Ernesto Valverde.

Hele seks poeng foran hovedrival Real Madrid ligger Barcelona og koser seg på toppen av La Liga tabellen. 55 år gamle Ernesto Valverde kom til klubben sommeren 2017 fra  Athletic Bilbao. Hans opprinnelige kontrakt går frem til sommeren.  Det er vanskelig å diskutere mot suksess. Barcelona ville signere en forlengelse, men for ikke lenge siden var Valverde usikker. I det minste kom han med noen uttalelser som kunne tyde på det. Les: Barcelona binder Valverde til masten FC Barcelona har utvidet kontrakten med sin manager Ernesto Valverde.

Atlético Madrid får beholde sin suksessmanager i to nye år

Manager Diego Simeone har allerede mange gode år bak seg i Atlético Madrid, etter han kom fra Racing på nyttårsaften 2012 har han gradvis festet grepet om klubben og fansen og ansees nå som en av de aller beste manageren i verden.   Nå har den 48-årige argentinerens forlenget sin kontrakt frem til sommeren 2022. «Jeg vil gjerne takke alle i klubben for støtten til fortsettelsen av dette prosjektet. Tiden fram mot 2022 er meget spennende, men den vil også være full av utfordringer.

En Franck Boli overgang kan være verdt flere titalls millioner

Hvis man før en sesong skal tippe hvilket lag som får toppscoreren vil det som regel være et av lagene som kjemper i toppen av tabellen. Det at fjordårets toppscorer i Eliteserien ble Franck Boli blir spesielt imponerende når vi vet at Stabæk var nær nedrykk og måtte ut til kvalifiseringsspill for å sikre plassen.  Slikt blir det lagt merke til og spissen med 17 scoringer har generert en hel rekke tilbud på klubber over hele verden.

Nei, det er ikke Nicklas Bendtner som tjener mest i Europa

Rosenborg sin danske stjernespiller i fotlenke hjemme i København hadde en skattbar inntekt på 19,93 millioner kroner i 2017. Lønna i Rosenborg tror mange ligger på rundt 6 millioner.  Hoppet opp til det de store gutta tjener er enormt, alle på topp ti lista til den franske avisen L’Équipe tjener mer på en måned enn Nicklas Bendtner på et helt år. Noe overraskende er det kun er to Premier League-spillere blant de ti høyest lønnede, mens halvparten befinner seg i La Liga. Topp ti månedslønninger. 10. Mesut Özil (Arsenal) Lønn: 1,4 millioner pund. 9.

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.
Les mer om:

Suarez: «Vi sluttet med å skrike etter ballen»

Det må gå litt opp og ned i en av verdens tøffeste ligaer. For Barcelona gjelder også disse fotballens naturlover. Men når nedturene kommer mot innspurten av sesongen, begynner varsellampene å blinke. Barcelona har i store perioder fremstått som en serievinner i Spania – og en av favorittene til å vinne Champions League. Når de nå har gitt fra seg poeng to uker på rad i La Liga, og Real Madrid har fått fyr på raketten, begynner flere å undre på hva som skjer i den katalanske hovedstaden. What. A. Save. ⁦@mterstegen1⁩ Airlines flies high.

Jan Åge Fjørtofts sønns unike vei til toppen

Mens unge, håpefulle fotballspillere flest drømmer om å spille i Premier League, Bundesliga eller La Liga, går Markus Fjørtoft (25) sin egen vei. Han bruker talentet sitt til å oppleve verden, og lever livet som proff i New Zealand.

Overtroiske Atletico-supportere vil garantert huske dagen da Morata kom til byen

Atletico Madrid har dundret i vei i La liga de siste fem månedene. Hakk i hæl på Barcelona i La Liga skulle forsterkningen Alvaro Morata sørge for å gi katalanerne konkurranse hele veien inn. Men sammen med Chelsea-spilleren kom det første tapet på måneder. Real Betis stakk av med en knepen 1-0-seier. Dermed glapp muligheten til å puste Barcelona i nakken med bare tre poeng bak. Med Moratas inntreden ble det heller en glippe på seks poeng til ligalederen. Vi ønsker deg hverfall alt godt.

Lista med rekorder er så vill at du nesten må gni deg i øynene

Argentineren har ikke gått av banen uten målpoeng i La Liga siden september 2018.
Les mer om:

Athletic Bilbao fortsetter den gode trenden

Athletic Bilbao holder seg komfortabelt på midten av tabellen i La Liga. Selv om mange gjerne skulle sett de høyere opp på tabellen, får de i det minste gleden av å se et fotballag i storform. Den gode trenden har nå vart en god stund. Siden 10. desember har de holdt seg nokså stabile gjennom hele 7 ligakamper. De har vunnet hele 4 av de siste 7 kampene, og klart å holde tritt med lagene Alavés og Sevilla FC, som for tiden ligger på 4. og 5. plass i ligaen. Den gode trenden startet på hjemmebane mot Girona FC, hvor de vant 1 – 0. Deretter fulgte kampen mot Alavés, som ligger på 5.

Ansatt 50 dager etter at han fikk sparken

Villarreal, som er uten seier i La Liga siden november, sparket tirsdag trener Luis García. Forgjengeren ble ansatt igjen.
Les mer om:

Guardiola: Sosiale medier ødelegger for spilleren

City-manageren hevder 24-åringen kan bli en av verdens beste backer. Det er bare det at franskmannen lar seg friste av internettets uendelighet. Benjamin Mendy er tilbake i troppen til Manchester City etter nesten to måneders skadefravær. Nå vil Pep Guardiola at han skal ta fotballen mer på alvor. Også store gutter trenger tydelige rammer. (foto: mendy) -Jeg er ikke her for å endre mentaliteten hans. Måten han er på, det er sånn det er. Vi visste dette da vi kjøpte ham. På trening er han fokusert, men han er veldig aktiv på sosiale medier.

Dybala skal trekkes til La Liga

Paulo Dybala lever litt i skyggen av en spillere hos Juventus denne sesongen. 25-åringen er egentlig klar for å ta det siste skrittet inn i stjernehimmelen, men spørsmålet er om det må skje utenfor Torino. Nå hviskes det om at Real Madrid har bestemt seg. Italieneren skal utgjøre en av byggeklossene.  Dybala kom til Juventus i 2015 og har banket inn imponerende 54 mål på 115 Serie A-kamper. Ifølge The Sun har Real Madrid bestemt seg for å ødelegge opplegget til Pep Guardiola, som har ønsket seg Dybala i flere år. Ikke første gang Real prøver å ødelegge.

Messi fastsatte sluttresultatet i Barcelona-seier

Barcelona tok en oppskriftsmessig 3-1-seier hjemme mot Leganés søndag kveld. Katalanerne leder fremdeles La Liga med fem poeng.
Les mer om:

Barcelona binder Valverde til masten

Ernesto Valverde har skapt små fotball-jordskjelv i Barcelona. Etter å ha ledet klubben til La Liga -og Copa Del Rey-trofeer i sin første sesong, har han signalisert at han er usikker på hva som skjer videre. Når en manager viser tegn til å gi seg, er dette vanligvis klarsignalet for en toppklubb til å rase ut på manager-markedet. Men ikke i Barcelona. Sitter og grubler på fremtiden? (foto: barcelona, twitter) Les: Liverpool-spiller garanterer at historien ikke gjentar seg Ifølge Sport planlegger klubbpresident Josep Maria Bartomeu å utnytte Barcelonas opsjon i kontrakten.

Slik har VAR fungert i La Liga: – En illusjon om en maskin

Ifølge spanske medier skal Real Madrid-president Florentino Pérez (71) ha takket nei til en plass i styret i det spanske fotballforbundet fordi han føler Real Madrid blir forskjellsbehandlet av dommere og VAR. Det har han ingen grunn til, sier ekspert på spansk fotball.