Nyheter om La Liga


Planlegger kjøp av Liverpools Xherdian Shaqiri

I januar skal den tidligere Real Madrid-manageren Julen Lopetegui ha vurdert kjøpet av Shaqiri. Prislappen på rundt 340 millioner kroner kjølnet raskt interessen i Sevilla, men nå har situasjonen endret seg. Det sier seg selv at to minutter med spilletid i 2020 for den sveitsiske landslagsspilleren ikke er holdbart.

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Anbefaler å permittere spillerne

Den spanske ligaen oppfordrer sine klubber til å permittere spillerne og andre ansatte for å motvirke de økonomiske skadevirkningene av viruskrisen. Det gjør La Liga etter at forhandlinger med spillerforeningen om lønnskutt ikke førte fram.
Les mer om:

Bekreftet: Chelsea har fått på plass en viktig langsiktig brikke

Midtbanespilleren har allerede fått Premier League-debuten sin i 4-0 overkjøringen mot Everton. Nå sikrer Chelsea at 18-åringen ikke finner på noe tull utenfor Stamford Bridge. Tino Anjorin blir beskrevet som en av de aller beste av neste generasjon Chelsea-spillere som blir klekket ut på akademiet på Cobham Training Centre.

Spansk media: Real får ikke ryddet plassen til Martin Ødegaard

Selv om det ikke er så mange år siden Luka Modric ble kåret til verdens beste spiller er kroaten på vei ut av Real Madrids førsteellever og ut av klubben. Dette skulle skape rom for Ødegaard. Men skal vi tro spansk media, er ikke Modric villig til å flytte på seg. Med spill i 27 kamper denne sesongen er Modric selvfølgelig fortsatt en viktig brikke hos Real, men når ryktene har svirret i snart ett år om kroatens exit, har vel de fleste tatt for gitt at Modric åpner neste dør etter åtte år i Madrid.

La Liga gir 15 dagers varsel

Det er fortsatt få i spansk fotball som i det hele tatt tenker på å samle potensielle smittebære (som vi alle er) til fellestrening. Når La Liga samtidig jobber intensivt med å blinke ut en realistisk oppstartsdato og en plan for gjennomføring av kampprogrammet, stilles spørsmålet: Er klubbene selv klare? Så klare som det går an på femten dager. Det er spanske COPE som har fått smuglese et dokument fra ligaforeningen LFK.

Har funnet perfekt erstatter for enten Mane eller Salah

Liverpool leter ikke utenfor Premier League når de skal erstatte enten Sadio Mane, eller Mohamed Salah. Mane regner mange med blir Real Madrid spiller etter en suveren sesong for de røde, han har scoret 16 mål og sørget åtte assist i alle konkurranser denne sesongen. – Så bra har Mane vært denne sesongen at han leder godt konkurransen om å være årets spiller. Les: Tilbake på sporet etter frustrert Liverpool-stjerne Liverpool fortsetter å være tett på Tyskland-spissen Timo Werner og Bayer Leverkusen-vingen Leon Bailey.

Drar trolig videre etter 14 meget gode år i Real Madrid

Det er to år igjen av kontrakten til 31 år gamle Marcelo Vieira. Siden han kom til Real Madrid for 14 år siden har ting gått veldig bra for den brasilianske venstrebacken. Han har vunnet både La Liga og Champions League fire ganger. Den siste tiden har det ikke vært like rosenrødt, Marcelo blir oftere og oftere sittende på benken ettersom Ferland Mendy imponerer på venstresiden hver gang han får muligheten.

Dette blir spektakulært!

Selvfølgelig. Et Luis Suarez-comeback etter måneder utenfor treningsfeltet og kamparenaen kan ikke bli annet enn spektakulært. Forballspilleren Suarez er en av de få som kan «tjene» på noen måneder med spillepause i La Liga. Urugayaneren har vært ute med kneskade siden tidlig januar, men ser ut til å bli spilleklar mot slutten av mai.

Luis Enrique kan godt lede Barcelona igjen

Den spanske landslagssjefen Luis Enrique hadde som plan å lede det spanske landslaget til EM gull i sommer, det vil skje først om et år, hvis ikke sjefen bestemmer seg for noe annet. – Hans elskede klubb Barcelona er i dyp krise. Fra 2014 til 2017 var Luis Enrique i manager for FC Barcelona, noe som ga klubben to mesterskap, tre cuptitler og en Champions League-triumf. – Det er slettes ikke dårlig. Les: Barcelona rives i stykker En periode i klubbens historie som den 49 år gamle spanjolen og fansen husker med stor glede og stolthet.
Les mer om:

Fikk tre kamper i Barcelona drakten – nå peker pila mot Premier League

Dansken Martin Braithwaite kom fra en lavprofil-hverdag hos Leganés på bunn av La Liga-tabellen til en situasjon der han skulle erstatte Luis Suarez og Ousmane Dembele midt i sesongen. Snakk om spektakulær overgang! Dette var på slutten av februar. La Liga hadde gitt Barcelona dispensasjon til å handle utenfor overgangsvinduet på grunn av skadene, og giganten pekte på Braitwaite. Les: Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek Leganés raste, Barcelona tok frem rundt 200 millioner kroner for tort og svie og den danske spissen ble kastet inn på banen i tre kamper.

Ole Gunnar Solskjær søker etter mer rutine på stopperplass

Da Diego Godín for sist sommer forlot Atlético Madrid ble det et stor hull igjen i den spanske storklubben. – Mens de fortsatt sliter med å sette samen et godt forsvar har overgangen til Inter Milan ikke gått helt etter planen. Klubblegenden gikk videre etter ni år Les: West Ham-forsvarer Issa Diop har imponert La Liga gigant Den uruguayanske 34-åringen har kontrakt frem til 2022, men trolig vil han ikke bli værende i den italienske klubben spesielt mye lenger.

All fotball i Spania utsatt på ubestemt tid

Spanias fotballforbund (RFEF) og La Liga er enige om å utsette alle fotballturneringer inntil myndighetene i landet mener det er trygt å spille videre.
Les mer om:

Utsatt på ubestemt tid

Spanias fotballforbund (RFEF) og La Liga er enige om å utsette alle fotballturneringer inntil myndighetene i landet mener det er trygt å spille videre. Det uttaler partene i en pressemelding på La Ligas nettsted.
Les mer om:

Barcelona selger unna for Neymar retur

Det Barcelona som vi kommer til å se neste sesong, vil hvis vi skal tro de signalene som spinner rundt klubben se helt annerledes ut en det gjør nå.

Barcelona annonserer midtbaneveteran til salgs

Den kroatiske midtbanespilleren Ivan Rakitic er ikke lenger det han var på FC Barcelona, nå skal de være klare til å selge han i sommer. Goal.com skriver at Barca krever 20 millioner euro, noe som akkurat nå er ca 240 millioner kroner for 32 år gamle Rakitic. Les: Zlatan Ibrahimovic tenker så det knaker Nylig har Manchester United, Inter og Juventus blitt koblet med Rakitic, det er også hans gamle klubb Sevilla som gjør sitt ytterste for å hente han tilbake.

West Ham-forsvarer Issa Diop har imponert La Liga gigant

Atletico Madrid er den siste frieren etter en lang rekke Premier League klubber som ønsker West Ham-forsvarer Issa Diop . Den franske midtstopperen har imponert siden han kom fra Toulouse sommeren 2018 og han har av den grunn også blitt tatt ut til det franske landslaget, men så langt ikke fått sin debut. Les: Forbanna Real Madrid sjefer tilbyr Tottenham og Chelsea superstjerne 23 åringens form har de siste to årene bare pekt oppover, det har også hans verdi gjort.

Vil doble utkjøpsklausul mens Arsenal og United hamrer på døra

Atletico Madrid prøver knytte Thomas Partey til masta med en ny avtale for å hindre Manchester United eller Arsenal å plukke han opp til sommeren. Partey har vært en fryd å se på denne sesongen og har vært en av de aller beste på et Atletico lag som har slitt mer enn normalt. Den evige treer befinner seg for øyeblikket på en sjetteplass i la Liga, et lyspunkt var selvsagt å sende de regjerende Champions League mestrene Liverpool ut av Europa rett før vi stoppet opp på grunn av virus.

ESPN: United i forhandlinger med ny midtbanespiller

Ole Gunnar Solskjærs plan for å dominere kamper fra midtbanen begynner å ta form. Nå går det i retning av ny forsterkning i tillegg til Fernandes. United ble linket til Thomas Lemar-overgang allerede i 2018 uten at det kom noen bud fra Old Traford.

Vil ha La Liga annakvar dag

Om spansk fotball kjem i gong igjen frå 14. mai vil La Liga-presidenten Javier Tebas at klubbane skal spele seriekampar annakvar dag for å bli ferdig innan 30. juni. Spania er eit av landa som er hardast råka med 20.412 smitta og 1.041 døde.
Les mer om:

Fotballstjerner møtes i felles FIFA-turnering

Som følge av situasjonen rundt koronaviruset stiller samtlige klubber i La Liga nå med en spiller hver til felles turnering i TV-spillet FIFA 20.
Les mer om:

UEFA bekrefter: Vil ikke gi Liverpool Premier League pokalen

UEFA-president Aleksander Ceferin er krystallklar i sine uttalelser etter at Europas styringsorgan for fotball møttes i går kveld for å diskutere coronakrisen. Lag som for tiden leder sitt mesterskap slik som Liverpool i Premier League, vil ikke bli utnevnt til mester hvis sesongen blir avlyst. Les: Tottenham hvisker om Pochettinos ufattelige suksess Tirsdag møttes Europas styringsorgan for fotball for å bestemme hva de skal gjøre med resten av sesongen og sommerens EM mesterskap, midt i den nåværende Covid-19-pandemien. Euro 2020 blir utsatt til sommeren 2021.

De beste spillselskapene uten registrering

Det er mange som nøler med å gi informasjon til noen du ikke kjenner hvem er. – Det er derfor en fordel at du sjekker med et nettsted som vårt, og at du kan bruke BankID for innlogging. Det er en fordel å holde deg oppdatert på hva forskjellige spillsider har å tilby og hva som skjer i sporten du vil satse på. Det er store forskjeller på sider og med forskjellige fokusområder, tilbud og odds. Å spille uten konto er en moderne og enkel måte for spillere å komme i gang og spille på bare sekunder.

Solskjær sitter på den 6. mest verdifulle troppen i verden

Hvem er best i verden, du kjære speil på veggen der? Akkurat nå kommer det ikke noe svar fra veggen, verken i Premier League, Champions League, eller noen av de andre europeiske toppligaene.

Fem coronasmittet i La Liga

Den spanske fotballstorheten Valencia bekrefter at fem av klubbens spillere og ledere har fått påvist koronaviruset. Argentineren Ezequiel Garay er blant dem.
Les mer om: