Nyheter om La Liga


De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Atletico snudde til viktig seier

Villarreal tok ledelsen, men Atlético Madrid slo tilbake og vant 3-1 i La Liga søndag. Seieren var viktig i kampen om mesterligaplass neste sesong.
Les mer om:

Manchester United ofrer Solskjær favoritt for gigantkjøp

En skikkelig ofring må gjøre vondt for at det i det hele tatt skal være ett offer. – Det som nå ligger på bordet kommer definitivt inn i den kategorien. Det å selge Anthony Martial sitter ekstremt langt inne for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, franskmannen har levert og levert denne sesongen i en periode hvor nettopp angrepsspillere har vært mangelvare. Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form På 30 kamper har det blitt 14 nettkjenninger.

Eden Hazard kopierer nå tragedien Philippe Coutinho

Bare så vi skal ha sagt det Eden; Vi digget deg som sjef på Stamford Bridge. Men så var det dette med gresset er alltid grønnere hos naboen. Det begynte å lugge litt hos Chelsea på slutten da belgieren tydeligvis var mentalt på vei over gjerdet til naboen i Madrid.

Kylian Mbappé ønsker å spille for sin barndoms helt

Kylian Mbappé er bare 21 år og en av fotballen aller største stjerner, hvis han selges til sommeren vil det bli til en astronomisk sum, trolig verdensrekord. Paris Saint-Germain stjernen har fortalt om hvem som var hans barndoms helt og de som har hatt størst innvirkning på hans liv. – Da han ble verdensmester med Frankrike i 2018 fulgte han i fotsporene til Real Madrid manager Zinedine Zidane som nøyaktig 20 år tidligere også ble verdensmester for Frankrike på hjemmebane.

Ødegaard tilbake fra start i komfortabel Sociedad-seier

Tre scoringer av tidligere Premier League-spillere sørget for 3-0-seier for Martin Ødegaard og hans Real Sociedad over Valencia i spansk La Liga lørdag.

Siger for mållaus Ødegaard

Martin Ødegaard gjekk mållaus av banen og brann fleire store sjansar då Real Sociedad slo Valencia 3-0 i La Liga. Men Ødegaard bidrog uansett stort til sigeren ved å vere arkitekten bak fleire av måla. Den viktige sigeren førte Ødegaards lag opp på ein fjerdeplass, ei plassering som gjev plass i Meisterligaen til neste år.

La Liga direkte: Følg Real Sociedad - Valencia

Følg Real Sociedad - Valencia 18:30.
Les mer om:

La Liga direkte: Ødegaard starter for Sociedad

Følg Real Sociedad - Valencia 18:30.
Les mer om:

La Liga direkte: Følg Real Sociedad - Valencia

Følg Real Sociedad - Valencia 18:30.
Les mer om:

La Liga direkte: Ødegaard starter for Sociedad

Følg Real Sociedad - Valencia 18:30.
Les mer om:

Messi endte måltørken med fire scoringer

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5–0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Messi endte måltørken med fire scoringer

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5–0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Messi herjet og scoret fire

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5-0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Var enige med Real Madrid om Bale-overgang

Nå skal vi ikke pirke altfor mye i Bales siste kaotiske år, men nå kommer det noen interessante uttalelser fra klubben som hadde sikret klubbhistoriens mest prestisjefylte overgang. Forrige sommer rikosjerte ryktene om at Bale ønsket seg vekk og var tett på en overgang til en kinesisk klubb. Nå får vi bekreftelsen. Det er Jiangsu-manager Cosmin Olaroiu som har behov for å lufte frustrasjonen. -Klubben var enig med agenten hans som var der. Vi var enige med Madrid, men i den siste måneden endret de mening.

Arsenal finansierer 1,5 milliarder La Liga stjerne med spillersalg

Arsenal har økt sin interesse for den spanske midtbanespilleren Carlos Soler fra Valencia.
Les mer om:

Idag spiller Cristiano Ronaldo sin kamp nr 1000 som senior

Cristiano Ronaldo vil spille sin 1000. seniorkamp når Juventus reiser til SPAL i Serie A senere i dag. – Det er ingen tvil om at portugiseren er en av de største som noen gang har spilt fotball.

Kjøpte for 18 millioner euro og satte kjøpsklausul på 300

Leganes er fly forbanna etter å ha måttet selge sitt viktigste kort i kampen mot nedrykk fra La Liga til Barcelona. – Mens den mektige storklubben får løst sin krise er det ikke mulig for Leganes å hente inn en erstatter før til sommeren. Barcelona har fullført sin nødsignering av Leganes-spissen Martin Braithwaite for € 18 millioner.

Conte kan miste sin jernmann, søker selvfølgelig erstatter i Premier League

Det er noe magisk rundt Antonio Conte. Etter den siste traurige sesongen i Premier League, der italieneren «tok en Mourinho» og gikk rundt og surmulet om alt og alle, kommer geniet og kraftsenteret Conte frem i Serie A. Godt hjulpet av stadig flere Premier League-spillere. Vi har nærmest mistet tellingen på hvor mange spillere fra Inter-managerens tidligere liga som er hentet til San Siro.

Liverpool viser at vi har blitt lurt

Det er ikke ofte vi ser Liverpool-gjengen så frustrerte som denne tirsdagskvelden i Madrid.

Simeone forteller hvor viktig det var å vinne mot verdens beste lag

Diego Simeone innrømmet at Atletico Madrids 1-0-seier over Liverpool på Wanda Metropolitano i går var ekstremt viktig for hans lag gitt deres likegyldige La Liga form og etter å ha beskrevet Jurgen Klopps menn som det «beste laget i verden». Saul Niguez scoret det eneste målet i den første av to 16 dels finaler på Wanda Metropolitano Stadium.

«Forferdelig, urettferdig og latterlig»

Det er mye sinne i spansk fotball etter at Barcelona fikk grønt lys til å kjøpe en angrepsspiller til tross for at overgangsvinduet er grundig lukket.

Barcelona plukker nå nådeløst La Liga-klubbens angrepsstjerne

Med Luis Suarez ute med langtidsskade og Ousmane Dembele det tilsvarende, syntes det spanske fotballforbundet synd på Barcelona og har gitt giganten tillatelse til å skaffe seg en erstatning, så lenge det gjøres kjapt og i Spania. På mandag kom telefonen. Vi tenker de fleste La Liga-klubbene i midt-og bunnsjiktet holder pusten denne uken.

Suverene Liverpool har et stort fortrinn i Champions League

Liverpool under Jürgen Klopp går inn sluttfasen av en historisk sterk sesong i Premier League. I Bundesliga er det knalltett, i Serie A og La Liga det tilsvarende. Vi ser bort fra Ligue 1, der det som vanlig er oljefondet PSG som styrer butikken. For oss er det derfor en selvfølge at Liverpool når Champions League-finalen noch Einmal. Men ikke for Jürgen Klopp. Tyskeren vil ikke ha på seg at det er en selvfølge at Liverpool har forhåndsbestilt finaleplass. -Vi har vært i finalen to ganger, det vet vi, men det er også eksepsjonelt.

Dortmund samler ikke på spisser uten spilletid

Fra første spark i Bundesliga ble Paco Alcacer en av de store profilene i Tyskland. Dortmund hadde truffet blink da de hentet spissen på leie fra Barcelona forrige sesong, og trengte ingen betenkningstid da leieperioden løp ut. Alcacer ble permanent Dortmund-spiller før denne sesongen og fortsatte der han slapp. Trodde man. For denne sommeren skjedde det et eller annet.