Nyheter om Løver


Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver og tigre

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Zlatan presentert i Milan: Løvens siste brøl

«I am a lion», sa Zlatan Ibrahimovic da han var Manchester United-spiller. Men selv løver blir eldre. Nå kan det virke som de neste seks månedene i AC Milan blir 38-åringens avskjedsturné.

Dyrehage dømt til å gi fra seg to løver og en tiger

En dyrehage i USA er dømt til å gi fra seg resten av de utrydningstruede kattedyrene sine, etter at to tigre, en løve og en lemur har dødd de siste tre årene.
Les mer om:

Stjernen kjempet seg til seieren mot Sparta

(Sparta -Stjernen 1- 2). Stjernen kjempet som løver da de beseiret erkerival Sparta for andre kamp på rad.
Les mer om:

Butikken åpnet dørene – da brøt kaoset løs: – Det er som en flokk med løver som løper etter en sau

Tilbudsfesten er gang på landets største kjøpesenter.
Les mer om:

Ajax stjerne fly forbanna

Ajax-forsvarer Joel Veltman synes det var helt galt å dømme ham i tirsdagens galskapskamp mot Chelsea. Ajax spilte mot Chelsea 4-4 i går i en helt vanvittig affære med to røde kort, to straffespark, to kansellerte mål og to selvmål. Joel Veltman fikk en sjanse til å snu ting rundt. 69 minutter ut i kampen kom Joel Veltman seg gjennom midten og økte nesten ledelsen for laget, men skuddet gikk utenfor. – Jeg har aldri opplevd noe lignende. Jeg hadde armene i kroppen og det var ingen straffe.
Les mer om:

Drept av sine egne løver

Tre løver måtte bøte med livet da fortvilte kolleger skulle forsøke å hjelpe en parkvokter som ble angrepet av sine egne løver ved Pretoria i Sør-Afrika.
Les mer om:

– Spelarane kjempa som løver

HERØY/VOLDA/VEVELSTAD (NRK): Norge har ni stortingsparti, men over 16 gonger så mange andre lister stiller til val i haust. Og fenomenet med dei lokale listene ser ikkje ut til å forsvinne.

Bohinens menn senket RBK: - Vi var løver i dag

AaFK sendte Rosenborg ut av cupen etter røde kort og straffedrama.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I dag ble det sluppet singler fra 44 norske artister. Phew! Her presenterer vi noen disse sangene – innen flere sjangere. Hkeem «Madiba» Ha troa på deg selv, dgb! Godsnuten er tilbake og gir oss et sommerlig feelgood-inspo-anthem. Denne bør bli med i den norske versjonen av nye Løvenes konge. Hkeem har laget sangen med Kastel og Henrik the Artist.   Marcus & Martinus «Pocket Dial» Det er ikke bare bare å gå fra å være norske barnesuperstjerner til snart voksne – med engelske tekster.

Traileren til The Lion King er GÅSEHUD!

Løvenes Konge anno 2019 ser ut til å legge seg nært originalen. Og godt er det! Ingen har tid til kreative remakes av en klassiker. Neida, noen ganger funker det, men det skal godt gjøres å forbedre juvelen The Lion King fra 1994. Som seg hør og bør vant animasjonsfilmen flere Oscar-statuetter – dog for originalmusikken (Hans Zimmer) og beste låt (Elton Johns «Can You Feel The Love Tonight»). Zimmer står igjen for soundtracket, og det er klin umulig å ikke få klump i halsen når orkesteret kicker inn for fullt. Ved første øyekast kan Jon Favreau-regisserte The Lion King se ut som ekte klipp fra

Aldri mer 9. april, aldri mer 22. juli, aldri glemme de onde rundt oss, aldri!

Og, noen ord om ham som ble drept av en elefant og spist av løver.
Les mer om:

Mistenkt krypskytter drept av elefant og spist av løver

Sør-Afrikansk politi fant levningene og buksen til en mann som er mistenkt for å ha vært på ulovlig neshornjakt i Kruger nasjonalpark.
Les mer om:

Mistenkt krypskytter drept av elefant, så spist av løver

Parkmyndighetene i Sør-Afrika har funnet restene av en mistenkt krypskytter som mest sannsynlig var ute etter neshorn.
Les mer om:

Skulle skyte neshorn, ble drept av elefant - spist av løver

En mistenkt krypskytter, som antagelig var ute etter neshorn, er blitt trampet i hjel av en elefant og deretter spist av løver i Kruger nasjonalpark i Sør-Afrika.
Les mer om:

«Trollmannen fra Oz» 80 år: Jubileumsshow med Høybråten-jenta Eline i spissen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Teaterforestillingen «Trollmannen fra Oz» feirer 80 år og det markeres over hele verden. Også her til lands, naturligvis. I kveld, i Lørenskog Hus, står syv Høybråten-jenter på scenen når Lørenskog Musikalteater inviterer til storslått forestilling. Eline Nakken Gudmundsen spiller Løven, en av hovedkarakterene i stykket.

Snart kroken på døra for den lille barnehagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS:Snart 90 år siden Kjelsås bedehus i Myrerveien 4, ble innviet. For ti år siden hadde Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen en sak om bedehuset, i lagets medlemsblad:«2. juni 2009 var det 80 år siden Kjelsås bedehus i Myrerveien ble innviet...I 1921 søkte Indremisjonsforeningen om å få overta en tomt på en fjellknaus bak Kjelsås gamle skole. Tomten ble gitt av Aker kommune og ble registrert som Myrerveien 4.

Tryllet fram egen kanin i barnehagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Litt over 30 gjester var samlet i stua i Vibå musikkbarnehage på Klepp stasjon da Sirkus Rokkeline inntok scenen. Jakob Wiig er én av to fem-åringer i barnehagen og hadde fått ansvar for sitt eget trylleshow. Publikum fra 1. klasse ble sjokkert da han plutselig dro en kanin opp av flosshatten. Det var hans egen ide og kaninen Petter tok han med hjemmefra.

Zlatan takket nei til superkontrakt

Det finnes bare én Zlatan. Hos United ble han kalt løven som alltid reiser seg. Da er det kanskje ikke så overraskende at en profesjonell fotballklubb forventer at svensken holder seg i form til han er 47 år gammel. LA Galaxy har hatt mye glede av super-Zlatan siden han beæret klubben med å komme i 2018.

Tsjekkia: Løve drepte eier – politi avlivet eierens løver

En 34 år gammel mann er drept av sin hannløve i Tsjekkia. Politi som kom til stedet avlivet løven samt en drektig løve som også var i eierens bakgård.
Les mer om:

«Mia and the white lion»: Leker med løver

Filmanmeldelse: Kosing med løve er neppe å anbefale. Men umulig er det tydeligvis ikke.
Les mer om:

300 såg Ørsta tape då dei debuterte i nye Ørstahallen(pluss)

Ørsta-herrane kjempa søndag som løver i den første kampen i nye Ørstahallen. Men framføre heile 300 tilskodarar vart det tap mot Spjelkavik.
Les mer om:

Norberts magiske drøm

Lysende hester, løver og elger. Norbert Kuhns elsker lys i mørketida. Nå jobber han målrettet for å realisere drømmene sine på Lo.
Les mer om: