Nyheter om Lønning


Stekende sol og tung rock – se stor bildeserie fra den første dagen på Tons of Rock

I strålende solskinn åpnet Tons of Rock sine dører for musikkglade mennesker torsdag formiddag. «Husbandet» Black Debbath, med lokale helter som Egil Hegerberg fra Bøler og Lars Lønning fra Ekeberg, fikk æren av å åpne ballet.
Les mer om:

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.

Blir én av disse byens neste ordfører?

Harald Larssen Lønning har sagt nei til å bli Høyres ordførerkandidat. Tar ordfører Mohn gjenvalg? Hvem er eventuelt arvtakere? Nils Konrad Bua og Emilie Bersaas, kanskje?

Gir seg på topp: – Ingen god følelse da jeg ringte Petter

Han har veldig lyst til å bli ordfører, men Harald Larssen Lønning er ingen Ole Brumm. Han kan ikke si ja takk til begge deler.
Les mer om:

Frister med ekstremlønning

Hvis du tror sjefene på Old Trafford har lært at penger ikke løser alt tar du feil. – Det som nå skal redde Manchester United fra å sakte, men sikkert gli nedover tabellen neste sesong er Barcelonas Frenkie de Jong. Ny manager Erik ten Hag kjenner 25 åringen godt fra tiden i Ajax, men den nære og gode relasjonen har ikke vært tilstrekkelig for å friste den sentrale midtbanespilleren til å forlate sin drømmeklubb. – Barcelona!! Daily Star melder at Manchester United skjønner de må kompensere for manglende spill i Champions League hvis de skal ha en sjans for å få til en overgang i sommer.

Imponerer i Stoke: Halve Premier League snuser på tidligere Liverpool stjerne

Da midtbanespiller Joe Allen forlot Liverpool tilbake i 2016 og rykket ned til Stoke var det flere som tenkte han endelig har funnet sitt nivå. Liverpool var å «skyte for høyt» i følge engelsk presse på den tiden. Det startet helt ok og i flere år var nivået til Stoke og Joe Allen på linje, men så!. Sakte, men sikkert har den nå 32 år gamle waliseren blir særdeles god, rett og slett for god for Championship.

Mathias Normann får sin siste kamp i Premier League på søndag

Den norske midtbanespilleren Mathias Normann har vært på utlån hos Norwich fra Rostov, men klubben som rykker ned til Championship er ikke lenger forpliktet til å gjennomføre utkjøpet som nå i kontrakten. Det er ikke aktuelt nå returnere til Russland, trolig gjør han som en annen tidligere Bodø/Glimt stjerne Erik Botheim og terminerer sin kontrakt. Erik Botheim fulgte FIFA regelverket opprettet i forbindelse med Russland sin invasjon i Ukraina og terminerte sin kontrakt med Krasnodar. Det skriver klubben på sin nettside.

Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde) Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga.

Jürgen Klopp forventer en spesiell avskjed: «Han er en av de viktigste spillere jeg noen gang har hatt»

Det er offisielt, på pressekonferanse foran siste serierunde i Premier League bekrefter Liverpool-manager Jürgen Klopp at Divock Origi forlater klubben i sommer. Det har gått fort for den belgiske spissen, han ble som 19 åring den yngste som har scoret mål for Belgia i et VM og etter overgangen til Liverpool i 2014 ble han en av lagets store spillere. Likevel, de siste sesongene har det blitt mye mindre spilletid, og grunnen er opplagt, angrepssrekka til Liverpool er vanvittig.

Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

I slutten av juni er det slutt for Gareth Bale sin meget innholdsrike lønning fra kongens klubb. – Han er fullstendig klar over at ingen vil være villig til å «ta over» 32 åringens 370 millioner kroners lønning. – Det er ifølge Bale sin agent ikke lønna som bestemmer om han fortsetter med fotball til høsten eller bare vier seg til golf og hammock i skyggen. Femte juni spiller Wales VM kvalifiseringsfinale og hvis de vinner og kvalifiserer seg til VM i Qatar blir det i følge agent Jonathan Barnett en retur til Premier League.

Sjansen til å spille i Premier League og 300 millioner i lønn sementerte valget til Haaland

Manchester City manager Pep Guardiola var forberedt på å gå tilbake på sitt løfte om å aldri hente en spiller som Mino Railola hadde i stallen sin for å sikre seg Erling Braut Haaland. – Tilbake mens han var manager i Barcelona oppstod det en ufin konflikt i forbindelse med den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Manchester City har vært i konkurranse med andre klubber som har ekstremt mye penger og i følge Tuttomercatoweb-journalist Marco Conterio har de trukket det lengste strået.

Ny musikk på dypt vann

Ny musikk på dypt vannJan Martin Smørdal har urpremiere på stykket «SOFAR» under Only Connect-festivalen denne uka. Bestillingsverket, med KORK og Eivind Lønning, er inspirert av hvalenes «akustiske internett».Les mer

Paulo Dybala er i ferd med å velge akkurat det Juventus frykter mest

Helt siden den argentinske angriperen Paulo Dybala kom til Juventus i 2015 har han «nesten» vært den gamle dame sin største stjerne. – Dybala ønsker naturlig nok å være øverst på plakaten noe flere klubber i Premier League har fristet med sammen med en solid lønning. For ikke så lenge siden kom nyheten om at Juventus hadde kommet med et tilbud om forlengelse med Paulo Dybala hadde akseptert, men bare noen dager senere ble tilbudet trukket tilbake. – Med bare noen uker igjen av den eksisterende avtalen har alle tanker om å ikke gå til en konkurrent i Serie A tydeligvis forduftet.

Overbevist det samme kan skje med Eden Hazard som for Martin Ødegaard

Den aller siste galaticos så langt belgiske Eden Hazard fortsetter å ha det tøft i Real Madrid, den 31 år gamle Chelsea legenden har denne sesongen bare startet i ni kamper. – Mens Real Madrid er i ferd med å hente hjem La Liga tittelen er Eden Hazard i ferd med å sementeres som tidenes flopp i kongens klubb. Selv Gareth Bale som alle i Real Madrid hater er foran Hazard når Carlo Ancelotti skal ta ut spillere. I gårsdagens 2 – 0 sier mot Getafe ble Hazard sittende på benken, mens Gareth Bale ble satt innpå. (til pipekonsert selvsagt).

Liv og Thor døde med to dagers mellomrom

Liv og Thor Lønning møttes på dansegulvet i 1950 og var gift i nesten 70 år. Da Thor døde av uhelbredelig kreft, tok det bare to dager før også Liv mistet livet.
Les mer om:

Endelig løses Barcelona sitt Dembélé problem

Etter å ha slitt i over et år har endelig Barcelona klart å kvitte seg med sine fire største lønnsmottagere, samtidig som de «slapp» å påta seg en imponerende lønning fra Manchester City legende Sergio Agüero etter han ble nødt til å legge opp i desember. Lionel Messi har gått til Paris Saint-Germain, Luis Suárez og Antoine Griezmann er begge i Atlético Madrid og nå følger nummer fire på den lønnslisten sett ovenfra også til en franske hovedstaden. Klarer de å kvalifisere seg til Champions League (5.plass for øyeblikket) burde økonomien være noenlunde i balanse i løpet av året.

– De får alle muligheter nå

De lokale ungguttene Mathias Tjoland, André Lønning, Eivind Helgeland, Sander Østraat og Vegard Solheim reiste lørdag morgen sammen med FKHs A-lag til Spania på treningsleir.

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

Larssen Lønning har fått direktørjobb

Politikeren og ingeniøren Harald Larssen Lønning blir toppsjef i et nytt selskap, som skal gjøre livet enklere for serveringsbransjen. Inventum Gruppen, designerselskapet Larssen & Amaral og Frank Vikingstad står bak det nye selskapet.
Les mer om:

En detalj må til for å gi Helge Toft julestemning: – Jeg har bunkret opp og er klar

Hege Tørresdal måtte endre planer, Helge Toft drømmer om skvulpende julebrus, mens Harald Larssen Lønning koser seg ekstra med å lage tullegaver.
Les mer om:

Det brygger opp til tidenes dragkamp mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain

I det øyeblikket det ble klart at AC Milan hadde problemer med å forlenge avtalen med deres midtbanestjerne Franck Kessié våknet all verdens sportsdirektører. Ikke rart egentlig for den 24 år gamle landslagsspilleren Elfenbenskysten har absolutt alt man kan ønske seg, en ekstrem motor, engasjement, fart og teknikk. – Nå som han har fått mer erfaring ser vi oftere og oftere han gjør gode valg. Vi vet det allerede er vondt blod mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain, de skyter på hverandre på grunn av Kylian Mbappe, Super League, parisklubbens utømmelige pengekilde, etc etc.

Chelsea kaster seg inn i kampen om Monaco sensasjon med en svært overraskende ide

De klubbledere som ikke har lagt merke til den 21 år gamle stjerneskuddet Aurelien Tchouameni sover i timen. Lagkamerat på Monaco Cesc Fabregas har tatt den midtbanespilleren under sine vinger og har gjennom sin mentorrolle vært med å utvikle det som må være Frankrikes største sensasjon. Han sammenlignes med N’Golo Kanté som han byttet inn for i gårsdagens VM kvalifiseringskamp hvor Frankrike kjørte over Kasakhstan 8 – 0. Det er rimelig konsensuns rundt antagelsen om at neste sommer er tiden moden for at Aurelien Tchouameni sin tid i Monaco er over.

Nå får franskmenn lese om krangling på Kaffebrenneriet i Fredrikstad

Det franske forlaget Gallimard har sikret seg rettighetene til forfatter Selma Lønning Aarøs ferske roman, «Privatlivets fred.» FBs anmelder ga boken terningkast fem.
Les mer om:

Høyres leder: – Må få på plass dagmulkt

Høyres gruppeleder Harald Larssen Lønning vil ta sak om «visuell forsøpling» på Ørpetveit opp i formannskapet.
Les mer om:

Har tre barn og vanlig frisørlønn: Slik sparte hun 100 000 på under ett år

Daria Johnsen gikk fra å være blakk lenge før hver lønning, til å spare 100.000 på ti måneder. – Sparer du en krone her og en krone der, blir det faktisk penger av det til slutt.
Les mer om: