Nyheter om Løkkeberg


Stjernen-brødrene Trym (18) og Johannes (16) flytter sammen i Sverige for å følge hockeydrømmen

Stjernen-talentet Johannes Løkkeberg (16) gjør som storebror Trym (18): Han flytter til Mora i Sverige. Nå skal brødrene fra Kjølbergskogen dele leilighet og satse hardt på hockeyen.
Les mer om:

Noen dager har Henrik (25) ansvaret for 40 pasienter alene: – Jeg får mye tillit

Henrik Jansen Løkkeberg (25) er den eneste mannlige sykepleieren som praktiserer faget sitt på behandlingssenteret der han jobber. Selv hadde han aldri sett for seg at han skulle ende opp på sykehjem.
Les mer om:

Johanne har skrevet biografi om utskjelt og feiret kvinne: – Hun har fått et ufortjent dårlig rykte

SKIEN: Filmhistoriker Johanne Kielland Servoll fra Skien vil sette filmskaperens kunstnerskap i et nytt lys med «Vibeke Løkkeberg – en kunstnerbiografi». – Hun var en foregangsfigur som flyttet grenser og skapte debatt.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Magnussen med to fulltreffere i landslagsdebuten

Kasper Magnussen (15) noterte seg for to scoringer for U16-landslaget i en turnering i Latvia. Rekkekompis Johannes Løkkeberg kunne bokføre to assist.
Les mer om:

Pensjonisten Arvid (74) overfalt og slått av beboer fra privat omsorgsbolig: – Vi har ingen myndighet til å holde tilbake personer

Arvid Løkkeberg (74) er fortsatt oppskaket etter at han ble overfalt og slått av en beboer fra boligen til det private omsorgsselskapet Heimta på Greåker midt på lyse dagen i forrige uke.
Les mer om:

Å være MS rammet og sitte i rullestol – hva er viktig for å ha god livskvalitet?

Det er tre områder som er viktige for å oppleve god livskvalitet når du som MS-syk er bundet til rullestol. Stine Torp Løkkeberg og Gunnar Frank Thoresen forteller, på MS-dagen, hva de fant i sitt forskningsprosjekt.
Les mer om:

Øivind mener massiv strømmast ødelegger landemerket: – Det er et veldig irriterende element

Når skihallen Snø åpner rett over nyttår, vil det bli med en stor strømmast i front av bygget. – Sjenerende, mener Øivind Løkkeberg fra Lørenskog.

Trym Løkkeberg (17) klar for Mora IK

Unggutten fikk tilbud om proffkontrakt i Stjernen, men velger å utvikle seg videre i Sverige på Mora IK U20.
Les mer om:

Løkta åpnet dørene: - Alle skal ha en fin hverdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Strategisk plan for psykisk helse ferdigstilles nå og skal legges fram før sommeren. Derfor ønsker jeg å reise rundt, besøke ulike steder og se tilbudene som innbyggerne har, sier byråd for eldre, helse og arbeid Tone Tellevik Dahl (Ap).Løkta aktivitetssenter er et lavterskeltilbud til mennesker i aldersgruppa 18-67 år med psykiske helseutfordringer.

Fikk skrekkdiagnose i høst - torsdag debuterte Trym (17) for Stjernen

I høst ble det oppdaget en cyste som hadde spist opp halve kjeven til Trym Løkkeberg (17). Han fryktet for karrièren, men torsdag ble det debut i Get-ligaen for Stjernen.
Les mer om:

Sympatisk roman frå Vibeke Løkkeberg

BOK: Vibeke Løkkeberg deler raust frå eige liv i rørande bok om sjukdom i parforhold.
Les mer om:

SA beklager uttalelser om Stjernens økonomi

SAs ishockey-reporter Rino Løkkeberg presenterte i torsdagens direktesending på sa.tv fra Sparta Amfi udokumenterbare påstander om Stjernens økonomiske situasjon. SA beklager dette.
Les mer om:

Klare indikasjoner på alvorlig svikt i barnevernet

Jeppe Pettersen tar utgangspunkt i «Skoleansatte har en unik mulighet til å oppdage vold», kronikk av Stine Torp Løkkeberg og Ann-Kristin Johansen, i denne kommentaren med skarp kritikk av norsk barnevern.

Skoleansatte har en unik mulighet til å oppdage vold

HiØ-forskerne Stine Torp Løkkeberg og Ann-Kristin Johansen oppfordrer skoleansatte til å ta tegn til vold mot barn på alvor og gir konkrete råd om hvordan man kan gå frem.

Høydepunkter Sparta - Stjernen, 16. august

Kommentator: Rino Løkkeberg / Video: Daniel Nygaard / Teknikker: Jesper Malthus-Andersen
Les mer om:

Treningskamp, Sparta - Stjernen, 16. august kl 18:30

Kommentator: Rino Løkkeberg / Video: Daniel Nygaard
Les mer om:

Lokal trio til U18-VM

Trym Løkkeberg, Tobias Normann og Sander Hurrød er alle tatt ut på det norske VM-laget i ishockey.

Denne skålen kostet 4,2 millioner mindre enn antatt

Kommunalsjef Ulf Ellingsen og enhetsleder Rune Løkkeberg kan skåle for at vannrenseanlegget i Halden har fått installert sitt tredje rensetrinn.

Urfremfører Hagerups vintersang

Forfatteren Hanne Hagerup, operasangeren Merete Løkkeberg Meyer og pianisten Kristian Hernes skal presentere sangen "Vinterfugl" i Bibliotekets Aula søndag 8. januar.
Les mer om:

– Hundrevis av hytteeiere risikerer amputert fergetilbud

Leif O. Løkkeberg frykter at en tøff anbudsrunde kan ende i et amputert fergetilbud for østre Hvaler.
Les mer om:

Stjernen-kvartett skal gi alt for Norge

– At vi får med hele fire spillere på den første turneringen med U16-landsalget viser at Stjernen gjør en del rett, sier Trym Løkkeberg (15).
Les mer om:

Fredrikstad kommune setter av 10 millioner til kjøp av modulboliger til vanskeligstilte

Det er allerede satt opp to modulboliger på Løkkeberg på Østsiden. Nå har kommunen satt av ytterlige ti millioner kroner til det som kan bli sju eller åtte nye moduler.

HA og SA i hockeykrig

SA-reporter Rino Løkkeberg ler av Hamar Arbeiderblad som påstår Storhamar våkner nå som det handler om sluttspill.
Les mer om: