Nyheter om Løkke


Trond (50) ble reddet – nå advares det om snøskredfare

Styreleder Trond Løkke i Vesterålen Turlag er utskrevet fra sykehuset.

Her reddes Trond fra skreddramaet

Søndag ble Trond Løkke (50) tatt av snøskred ved Trollfjordhytta i Hadsel i Nordland. Han lå levende begravet i en og en halv time før han ble reddet ut, med livet i behold.
Les mer om:

Styreleder i turlag tatt av skred i Lofoten

Det var styreleder Trond Løkke i Vesterålen Turlag som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i Lofoten søndag. Det har gått bra med ham, opplyser DNT.
Les mer om:

«Giftfritt Nesset»: – Fornøgd med at staten også peikar på andre alternativ enn Raudsand

Det var styreleder i Vesterålen Turlag, Trond Løkke (50), som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i går. Løkke lå begravd i snømassene i én og en halv time før han ble reddet ut.

DNT-leder ble tatt av snøskred

Det var styreleder Trond Løkke i Vesterålen Turlag som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i Lofoten søndag. Det har gått bra med ham, opplyser DNT.
Les mer om:

Trond var på samling i turlaget da han ble begravd av skredet: – Vi er veldig glade for at dette gikk bra

Trond Løkke hadde en kroppstemperatur på 26 grader da han ble gravd ut av skredet ved Trollfjordhytta i Lofoten søndag.
Les mer om:

Trond (50) ble tatt av skred: – Skal ikke være mulig å overleve så lenge

Det var styreleder i Vesterålen Turlag, Trond Løkke (50), som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i går. Løkke sier selv at det er et under at han overlevde halvannen time under snøen.
Les mer om:

DNT-leder overlevde snøskred

Styreleder Trond Løkke i Vesterålen turlag ble hentet ut i live etter halvannen time under snøen søndag ettermiddag.
Les mer om:

«Mor drill» fikk Kongens fortjenstmedalje

Lise Løkke (67) har brent for byens drilltropper og korps i 50 år. Lørdag ble ildsjelen hedret med Kongens fortjenstmedalje.
Les mer om:

Nødveien blir bratt og svingete. Sjekk når du kan kjøre den(pluss)

Entreprenørene Johs. J. Syltern og Tore Løkke jobber på spreng for å bygge nødvei for de isolerte kystsamfunnene i Åfjord.
Les mer om:

Nå er de i gang med å bygge to kilometer nødvei(pluss)

Åfjord-entreprenørene Syltern og Løkke startet onsdag å bygge to kilometer nødvei rundt den rasstengte Gartnesodden.
Les mer om:

Trekker seg som partileder

Lars Løkke Rasmussen, partileder for danske Venstre, trekker seg etter uenigheter innad i partiet. Rasmussen ledet partiet i ti år, og har vært statsminister i to perioder.

Lars Løkke Rasmussen trekker seg som partileder for Venstre

Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen opplyser på sin Twitter-konto at han trekker seg som partileder i Venstre.

Se så flott! Sliten grusbane fikk kraftig ansiktsløft

På toppen av St. Hansfjellet har kommunen blåst nytt liv i en god, gammel, løkke.
Les mer om:

Da Camilla fikk telefon om en syk hund ved Trolltunga, startet redningsoppdraget

Veterinær Camilla Løkke Stougaard gjorde en ekstra innsats for både hund og eiere natt til mandag. Og hun roser holdningen og hjelpsomheten hos frivillige i distriktet.
Les mer om:

Vant kontrakt på nesten 70 millioner kroner(pluss)

Forsvarsbygg skriver i en pressemelding fredag at Tore Løkke As har vunnet oppdraget på å bygge en trafikkavviklingsplattform i tilknytning til rullebanesystemet på Ørland flystasjon.

Valget i Danmark: Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed hos dronningen - nå er det opp til Mette Frederiksen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed. Den røde blokken har rent flertall, og Mette Frederiksen (S) vil ha en sosialdemokratisk regjering.

Valget i Danmark: Mette Frederiksen innkaller alle partiene til forhandlinger

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed. Den røde blokken har rent flertall, og Mette Frederiksen (S) vil ha en sosialdemokratisk regjering, men holder døren på gløtt for andre løsninger.

De røde har vunnet valget i Danmark

Rød blokk vant onsdagens valg i Danmark. Mette Frederiksen blir etter alle solemerker ny statsminister etter Lars Løkke Rasmussen.

De røde har vunnet valget i Danmark

Rød blokk har vunnet valget i Danmark. Mette Frederiksen blir etter alle solemerker ny statsminister etter Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen: - Makten skifter

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) foreslår at det dannes en ny regjering over midten av dansk politikk, men den røde blokken har rent flertall og Mette Frederiksen (S) vil lede en sosialdemokratisk regjering.

Løkke Rasmussen erkjenner valgnederlag

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (Venstre) erkjenner valgnederlag, men gleder seg over partiets framgang.

Statsministeren med bombe dagen før valget

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen oppløser den blå alliansen dagen før valget. - Et svik, sier hans egen utenriksminister.

Ny Løkke-bombe dagen før valget

København (TV 2): Dagen før valget vraker statsminister Lars Løkke Rasmussen sine samarbeidspartnere og går ikke lenger til valg for å danne en borgerlig-liberal regering.

Tanker fra en Sarex-markør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skuterdressen er på. Under har jeg to lag med ull fra topp til tå. I lommene har jeg marsipan, kjeks og sjokolade nok til mange timers venting. Og timer med venting, det ble det.Det er greit å stille godt forberedt når man skal være markør, slik jeg er i dag. Uten markørene hadde ikke øvelse Sarex 2019 blitt det samme. Samtidig får jeg en spennende dag på kjøpet, for på Deltaneset har jeg ikke vært før.