Nyheter om Løberg


Måtte gi opp Grønlandsturen då foten rivna

Etter nesten to veker på ski over Grønland måtte Gry Løberg kasta in handkleet. Fuktige sko og kulde gav ho nesten «skyttargravsfot».
Les mer om:

Lyns unggutter: En lysende fremtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Det skriver fotballmagasinet LFM i en artikkel i sitt siste nummer.

Fin debutant i aksjon

Tre hester har vært til start siden sist. Samtlige på Momarken tirsdag kveld, der Per Løberg viste frem en fin debutant i sitt eierskap.
Les mer om:

Gleder (og gruer seg litt …) til 17. mai

Ida Strypet Hugubakken og Martine Finseth Løberg skal holde tale for alle på Stortorget 17. mai. Ikke rart de både gleder og gruer seg.
Les mer om:

375 kunstnere åpner atelierene sine i helgen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: «Oslo Open» arrangeres søndag 28. april.Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Under Oslo Open kan du besøke Oslos kunstnere på deres arbeidsplass, over hele byen og i ditt eget nabolag. Se kunsten på nært hold før den havner i et galleri eller på museum!

Pizzeriaen ønsker å utvide

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL HAGEBY: Lofthus Samvirkelag søker om å få utvidet skjenke- og serveringstid inne til kl. 23.00. I dag må gjestene til pizzeriaen være ute innen klokken 22.00.«Denne ekstra timen er essensiell for våre gjester. Mange kommer kl 2030 for å spise pizza samt nyte sin drikke.

Ventelister for velvære: – Vi får høre mange livshistorier

SKIEN: Edle Løberg får jevnlig fotterapi av Katrine Bakke, mens Hilde S. Grini fikser håret. Folk står i kø for å få behandlinger på Lie bydelshus. – Jeg stortrives, sier Katrine Bakke, som har jobbet der i 17 år.

Der satt den – etterlengtet seier for Stay Dench

Stay Dench er en vallak som lenge har virket til å ha gått litt i dvale underveis i løpene. Men i den fjerde starten for sin nye travtrener, Jens Kristian Brenne, satt seieren for medeier Per Løberg.
Les mer om:

Lærer deg å puste bort stresset

I et nyoppusset rom på låven i Øvre Vang, vil Ann Christin Hansen Løberg lære deg å puste riktig.
Les mer om:

Strålende trav-uke for Løberg

Per Løberg er en hesteeier med «lodd» i flere andelshester. Det er hans eierskap som har stått for de største resultatene denne uken.
Les mer om:

Ole Marius (35) tar over etter faren: – En tid for alt

13 år i bransjen som megler er over for Ole Marius Løberg (35). Med smøreolje i genene vender bodøværingen nå fokuset mot energibransjen og farens Esso-stasjoner.
Les mer om:

God trav-uke for Løberg

Per Løberg er medeier i flere hester, deriblant Lily Bourbon. Hoppa var ute i et V75-løp på Bjerke onsdag og fikk en tung førsterunde i dødens.
Les mer om:

#67 - Ble for mye arbeid som fulltids "hundekonsulent"

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Gry Løberg.
Les mer om:

Koalisjonen lukker møtet om sluttavtalen med rådmannen

Koalisjonen lukker møtet hvor rådmann Svein Aannestads sluttavtale skal behandles. – Den komplette skandale, SVs Borgar Løberg.
Les mer om:

Rasmus Løberg vant banecupfinalen

Rogalands banecupfinale ble arrangert på Time skytterlags bane søndag.
Les mer om:

To sjetteplasser i Bergen

Per Løberg hadde to travhester til start torsdag kveld.
Les mer om:

Arve Løberg går i allianse med Kruse Larsen AS(pluss)

Arve Løberg går i allianse med Kruse Larsen AS Nystartede AL Konsult, eiet og drevet av Arve Løberg, blir en del av nettverket i godt etablert kommunikasjonsselskap.
Les mer om:

Hun er sterkest i verden: – Det er ganske utrolig og litt surrealistisk

CANADA/PORSGRUNN: Prosessingeniør som yrke og styrketrening som hobby. Sist uke ble Annemari Løberg Larsen verdensmester i markløft.

Styrkeløfter fra Lenja tok VM-gull

Annemari Løberg Larsen fra Lenja tok i helgen VM-gull i markløft under mesterskapet som ble avviklet i Calgary i Canada.
Les mer om:

I dur og moll

Per Løberg er en aktiv hesteeier. Tre av hans hester, som han er deleier i, har vært i aksjon i løpet av helga.
Les mer om:

Gode avslutninger holdt ikke

Travuka ble innledet på Klosterskogen mandag, med Tangen Elvira til start. Per Løberg er medeier her. Hoppa fikk langt fram, men leverte en riktig bra avslutning, og gikk framfor alt feilfritt.
Les mer om:

Arve Løberg slutter i Trønder-Avisa

Administrerende direktør Arve Løberg (63) og styreleder Jon Håvard Solum har fredag informert styret i Trønder-Avisa om at Løberg ønsker å fratre som selskapets øverste leder etter 17 år i selskapet.
Les mer om:

- En slags blanding av Farmen Kjendis og Masterchef(pluss)

Bjørnar Løberg fra Åfjord blir snart å se på tv-skjermen i den nye realityserien Camp Kulinaris som vises på TV3.
Les mer om:

- Handler om å overdrive og sette det på spissen

Hans forrige Farmen-parodi ble sett godt over én million ganger. Nå er Bjørnar Løberg klar med en ny parodi av årets deltagere i det populære tv-programmet.
Les mer om: