Nyheter om Lån


Økonomifeil ble oppdaget: - Vi trenger ikke sånne ryddejobber hvert år, kanskje?

Økonomisjef Dan-Håkon Henriksen forklarte raskt for politikerne i formannskapet hvorfor kommunedirektøren anbefaler å ta opp et lån på 6 millioner kroner i forslaget til revidert budsjett 2021.
Les mer om:

Antonio Conte har alltid hatt et godt øye til Jesse Lingard

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sine krasseste kritikere peker på Jesse Lingard sin suksess i West Ham på lån denne våren som et eksempler på den norske managerens manglende kvaliteter. – Det alle kan være enige om et at denne høsten ikke har vært god, verken for Manchester United eller Jesse Lingard. The Telegraph er sikkert på at Jesse Lingard ikke kommer til forlenge kontrakten som går ut på dato neste sommer. – De fleste regner en retur til West Ham som det mest fornuftige, men det dukker stadig opp nye alternativer.

Motsatsen til Paul Pogba er en ideell erstatter

Manchester United har definitivt ikke nådd det nivået som forventes av dem i løpet av inneværende Premier League-sesong. – Og i kveld spilles nok en skjebnekamp for manager Ole Gunnar Solskjær. Den franske superstjernen Paul Pogba er ute med skade og trolig ute til februar, samtidig som han har satt seg på bakbeina i forhold til alle kontraktsforslag fra Manchester United. – Faktisk er han så ivrig på å komme seg bort at hans agent Mino Raiola går imot sin egen genetikk og tilbyr Juventus en redusert lønnspakke.

Jose Mourinho fisker i Manchester

Manchester United-forsvareren Diogo Dalot tilbrakte sesongen 2020-21 på lån i AC Milan og ifølge italiensk media kan han nå returnere til Serie A.

Bob Bradley er nummeret unna statue foran stadionen

Hvem husker ikke Bob Bradley. Det ble et kort opphold i Stabæk, men i løpet av 2014/15 sesongen gjorde han seg bemerket som første amerikaner som trener for et lag i europeisk toppdivisjon. Så bar det videre til Le Havre. Bradley fant roen heller ikke i Frankrike, og touch´et såvidt innom Swansea før han returnerte til USA og MLS. Siden 2018 har den tidligere amerikanske landslagstreneren vært med å bygge opp og lede Los Angeles FC (etablert 2014). På fredag ble det klart at 63-åringen gir seg fra nyttår, men ikke uten ha lagt ned et viktig stykke arbeid for klubben.

Hee-chan Hwang leverer for Wolverhampton på lån, har plutselig et hav av muligheter

Sørkoreanske Hee-chan Hwang har blitt lånt ut til Wolverhampton fra RB Leipzig denne sesongen og har imponert stort med fire mål på åtte Premier League kamper. Wolverhampton manager Bruno Lage har allerede signalisert ovenfor gutta på pengesekken han gjerne gjør låneavtalen permanent, men det ser ut til han får knallhard konkurranse fra Premier League.

Slik kan du spare opp til fotballturen

Enhver fotballfan drømmer om en fantastisk ferie for å se sitt favorittlag på gressmatta. Det er ingenting som slår det å se fotball live, å være på stadion med alle de andre supporterne, og oppleve det som skjer i sann tid. England er klassiker når det kommer til fotballreiser ettersom noen av verdens beste klubber kommer herfra. En godt planlagt fotballtur havner kanskje midt på en av Premier Leagues mest spennende kamper? Finansiering av turen En slik tur kan bli dyr, ettersom det både skal reiseomkostninger, hotell og kampbilletter til for at drømmen kan komme i oppfyllelse.

Forlater Chelsea for å ta over roret i Sogndal

Flo familien fortsetter å være en sentral del av fotballen i Norge, mens bror Jostein Flo fortsatt er en del av Strømsgodset i Drammen har Tore Andre Flo gitt beskjed til Chelsea han flytter hjem til Norge og overtar Sogndal fra nyttår. Flo ble en publikumshelt i løpet av hans tre år i Chelsea. Det ble 47 mål på 156 kamper og totalt fem titler med London-klubben. – Nå parallelt med å jobbe for det norske U21 landslaget som assistent har stryningen de siste årene jobbet med spillerutvikling med spesielt fokus på utlånsspillere.

Det brygger opp til tidenes dragkamp mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain

I det øyeblikket det ble klart at AC Milan hadde problemer med å forlenge avtalen med deres midtbanestjerne Franck Kessié våknet all verdens sportsdirektører. Ikke rart egentlig for den 24 år gamle landslagsspilleren Elfenbenskysten har absolutt alt man kan ønske seg, en ekstrem motor, engasjement, fart og teknikk. – Nå som han har fått mer erfaring ser vi oftere og oftere han gjør gode valg. Vi vet det allerede er vondt blod mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain, de skyter på hverandre på grunn av Kylian Mbappe, Super League, parisklubbens utømmelige pengekilde, etc etc.

Fem England-spillere melder forfall

Jordan Henderson, Jack Grealish, Raheem Sterling, Mason Mount og Luke Shaw melder forfall til Englands kamp mot San Marino mandag. Inn kommer Conor Gallagher. England har langt på vei sikret plass i VM og trenger bare ett poeng fra bortemøtet med lilleputten San Marino for å garantere en plass i mesterskapet i Qatar. I mandagens kamp må laget klare seg uten fem profiler. Henderson og Grealish har returnert til Liverpool og Manchester med skadeplager, mens Sterling melder forfall av personlige grunner.

Vil hente Diogo Dalot enda en gang

Sommerens 2018 mens Jose Mourinho satt i godstolen på Old Trafford hentet han Diogo Dalot fra Porto for 22 millioner euro. – Høyrebacken som kom tilbake fra et sesonglangt lån hos AC Milan i Serie A er igjen ønsket av den portugisiske manageren, men denne gangen til Roma. Jose Mourinho har etter en dårlig start på sesongen fått med seg de som sitter på pengesekken til å investere i januar. – Det har vært tydelig at spesielt høyreback posisjonen er svekket, så det er fokus på å reparere det i vinter.

Styreleder i Mybank går av etter privat Aylar Lie-lån

Espen Aubert, styreleder i Mybank skal ha gitt et privat lån til Aylar Lie uten å melde fra til styret. Nå undersøker Finanstilsynet saken.
Les mer om:

Styreleder i Mybank går av etter privat Aylar Lie-lån

Espen Aubert, styreleder i Mybank skal ha gitt et privat lån til Aylar Lie uten å melde fra til styret. Nå undersøker Finanstilsynet saken.
Les mer om:

Styreleder i Mybank går av etter privat Aylar Lie-lån

Espen Aubert, styreleder i Mybank skal ha gitt et privat lån til Aylar Lie uten å melde fra til styret. Nå undersøker Finanstilsynet saken.
Les mer om:

Juventus gjør absolutt alt for å bli kvitt Aaron Ramsey

Juventus feiret sommeren 2019 de hadde gjort et varp da de hentet Aaron Ramsey fra Arsenal gratis. På det tidspunktet var markedsverdien for midtbanespilleren 40 millioner euro. For et par dager siden meldte Calciomercato at Torino-klubben jobber med å terminere waliserens kontrakt. -Manager Massimiliano Allegri har ingen interesse av waliseren og vil ha en løsning før han kommer tilbake fra landslagspausen. – Så langt denne sesongen har det bare blitt tre ligakamper på Aaron Ramsey.

Den katolske kirken i Frankrike vil selge eiendommer for å sikre erstatning til overgrepsofre

Den katolske kirken i Frankrike selger eiendommer og tar muligens et lån for å kunne betale erstatning til tusenvis av overgrepsofre.
Les mer om:

Rike land lovet klimabistand – ga i stedet lån til fattige land

For 12 år siden lovet rike land 100 milliarder dollar årlig innen 2020 for å hjelpe fattige land med klimaendringene. Løftet ble langt fra oppfylt, ifølge den britiske hjelpeorganisasjonen Oxfam.
Les mer om:

Noah Solskjær reiser til England

Noah Solskjær (21) forlater Sogndal og setter kurs for England etter inneværende sesong, skriver klubben på sine nettsider. 21-åringen kom på lån fra Kristiansund før sesongen, men har kun fått ni kamper for A-laget. – Etter eget ønske fra Noah, vil han nå se seg om etter mer spilletid andre plasser. Nå reiser han til England for å se på muligheten for mer førstelagsfotball utenfor seriesystemet, sier trener Eirik Bakke

Neste generasjon «Baby-Faced Assassin» pakker baggen

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sin 21 år gamle sønn Noah Solskjær skal opp og frem! – Et utlån til Sogndal skulle gjøre susen, men det var tydeligvis ikke nok for den meget ambisiøse midtbanespilleren. Nå har han bestemt seg for å avslutte lånekontrakten med Sogndal og ettersom vi skjønner fra Sogndal sine nettsider, reise til England for å spille fotball uten å vite for hvilken klubb!! Ole Gunnar Solskjær fikk raskt kallenavnet «Baby-Faced Assassin» på grunn av utseendet og hans ekstreme effektivitet foran mål.

Solskjær-sønn til England

Noah Solskjær (21) har bestemt seg for å avslutte sin lånekontrakt med Sogndal og skal reise til England på jakt etter mer spilletid. Det opplyser Sogndal-trener Erik Bakke til klubbens nettside. Ole Gunnar Solskjærs sønn, som er på lån fra eliteserieklubben Kristiansund, har spilt ni kamper for A-laget i år, og skal nå være klar for et utenlandsopphold. – Etter ønske fra Noah, ville han nå se seg om etter mulig spilletid andre steder. Nå reiser han til England og ser etter muligheter for førstelagsfotball utenfor ligasystemet, sier Bakke. (NTB)

Dilemma for landslagskeeper Sam Johnstone

Den nå 28 år gamle tidligere Manchester United keeperen Sam Johnstone har en lang karriere bak seg som lånesoldat. – I 2015 startet utlånene fra Old Trafford til en rekke klubber som Oldham, Scunthorpe, Preston og Doncaster. Uten en eneste kamp for Manchester United tok karrieren fart etter et utlån i 2017 til Aston Villa som på grunn av dobbel eller rettere sagt trippeldekning førte til salg fra Manchester United til West Bromwich i 2018.

Vi lar oss underholde av klippet hvor Antoine Griezmann leier Joao Felix som om han var en maskot

Søtt er første reaksjon etter å ha sett hvordan den franske superstjernen Antoine Griezmanns et øyeblikk ville leie Joao Felix ut på banen. Atletico Madrid er i god driv om dagen og på søndag vant de 3 – 1 over Real Betis. – Men det var ikke kampen alle snakket om etterpå. I et klipp som har blitt viralt på sosiale medier, venter Felix i Wanda Metropolitano-tunnelen i forkant av kampen. Han var tydeligvis helt i sin egen verden helt til Griezmann, som er tilbake i klubben på lån fra Barcelona tok kontakt.

Selnæs' klubb kan bli oppløyst

Den kinesiske klubben Hebei, som har Ole Selnæs i troppen på lån frå Shenzhen, kan ha spilt sin siste kamp i den kinesiske toppligaen. Hebei kan bli den andre kinesiske toppklubben som går i oppløysing i år. Jiangsu kastet inn årene i februar, knapt 100 dagar etter at de vant ligaen. Rykta om Hebeis framtid har svirret i fleire månader. I førre veke opplyste klubben at den ikkje har råd til å betale strømregningen på treningsfeltet.
Les mer om:

«Sinnasnekker'n» tapte i retten igjen: - Helt feil dømt

Otto Robsahm dømmes til å tilbakebetale et lån på 323.500 kroner til en tidligere forretningspartner.
Les mer om:

På denne øya tjener unge mest

På Frøya i Trøndelag tjener mange unge så godt at de kan studere uten lån, kjøpe seg hus og fine biler.
Les mer om: