Nyheter om Lån


– Heller Nordøyvegen enn opera og nye skoler(pluss)

Frank Sve (Frp) mener det er viktigere å løfte fram prosjekt der fylkeskommunen får hjelp til å betale investeringene, som Nordøyvegen, enn å ta opp lån til ny opera i Kristiansund eller nye videregående skoler.
Les mer om:

Banken vil hjelpe bøndene

Som den første banken i Valdres tilbyr Sparebank 1 Hallingdal Valdres, lån til bøndene med kun to prosent rente, samt avdragsfrihet inntil to år.
Les mer om:

Zlatan: «Det er et trofee jeg mangler»!

Det er få som er så flinke som den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic til å promotere seg selv, han har kontrakt ut sesongen med LA Galaxy, bok på gang, nytt bettingselskap han trenger å skaffe spillere til og et ønske om å skaffe seg en ny klubb eller bli. Les på F7: Oppfølgeren til “Jeg er Zlatan” kommer snart på norsk Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gjør det bra og har funnet tonen har med norske Ola Kamara i Los Angeles Galaxy i amerikanske MLS.

- Lurt å være uten gjeld når du går av med pensjon

Men, gjeldsfrihet og verdier i bolig gjør det ikke lettere for pensjonister å ta opp nye lån.
Les mer om:

Lån og strøm blir dyrere: Her er banksjefens råd

Norges Bank har satt opp styringsrenten for første gang på syv år. Da kan det være lurt grep.
Les mer om:

Fylkesrådmannen er skeptisk til lån fra Øystre Slidre kommune

I forslag til politisk vedtak har rådmannen i Øystre Slidre foreslått å bruke 15 millioner kroner til asfalt på fylkesveg 288 «Lykkjavegen»., men som et lån til Oppland fylkeskommune. Dette skal opp i kommunestyret i dag (torsdag).

Olsen Bil-skandalen: Familiemedlem tiltalt for uaktsomt bedrageri

Hun fikk lån med sikkerhet i kjøretøy som viste seg å være vrak. Pengene gikk til Olsen Bil. Nå må kvinnen, som er i nær slekt med bruktbilforhandler Geir Egil Olsen, møte i retten.
Les mer om:

Sjelden uhelbredelig sykdom sørger for bråstopp

Stephen Darby som nå er 29 år var på et tidspunkt et av Liverpool sine store talenter, han har spilt sammen med blant andre Steven Gerrard og Jamie Carragher. Han fikk sin Premier League debut i 2010 og har spilt i Champions League. Frem til å dag var han spiller for Championship klubben Bolton. – Høyrebacken er diagnostisert med Motor Neurone Disease, som ifølge Store Medisinske Leksikon er en nevrologisk sykdom der de motoriske nervecellene blir svake eller ødelegges.

Pengebruken i overgangsmarkedet mer enn doblet på fem år

Det har vært fullstendig ville tilstander i overgangsmarkedet i sommer, summene som skifter hender begynner å nærme seg brutto nasjonalproduktet til små land. FIFA har akkurat offentliggjort en rapport som viser hvor mye. Det ble handlet spillere for totalt 45 milliarder kroner.

To stjerner «halter» og er ute når Tottenham og Liverpool braker sammen

Liverpool leder Premier League etter 4.strake, de har bedre målforskjell enn Chelsea og Watford som også har vunnet alle sine kamper. Tottenham er også i støtet etter å ha tapt årets første kamp mot Watford, de har 9 poeng etter 4.kamper og ligger på 5.plass. Les på F7: Skulle spille for Manchester United – men ble skutt i hodet Jürgen Klopp VS Mauricio Pochettino Mens Liverpool manager Jürgen Klopp er fullstendig rolig over statusen for Liverpool og er opptatt av å fortelle fansen at det kan være problemer med «tuben» har Tottenham manager Mauricio Pochettino mer å stri med om dagen. Support

Må ta opp lån på 108 millionar

Sør-Aurdal vil til saman ta opp 108 millionar i lån i 2018 og 2019.
Les mer om:

Eldre hamstrer lån – arvinger risikerer smuler

Kraftig økning i etterspørsel etter seniorlån.
Les mer om:

Eldre hamstrer lån – arvinger risikerer smuler

Kraftig økning i etterspørsel etter seniorlån.
Les mer om:

Eldre hamstrer lån – arvinger risikerer smuler

Kraftig økning i etterspørsel etter seniorlån.
Les mer om:

Fikk identiteten sin misbrukt: Nå sitter han igjen med milliongjeld

En mann i 60-årene sitter igjen med milliongjeld etter at stedatteren misbrukte Bank-IDen hans og tok opp lån i hans navn.
Les mer om:

Den komplette skandalelisten til Nicklas Bendtner

Rosenborg sin stjernespiller Nicklas Bendtner var på byen i helgen i København og det betyr trøbbel. -Denne gangen slo han til og knakk kjeven på en taxisjåfør på vei hjem. -Rosenborg har ingen kommentarer foruten at de har registrert det som har skjedd og danske eksperter skriver med store typer at nå er det definitivt slutt for Lorden på landslaget.  «Det er nok nå. Vi vet ikke hvor vi er i saksforløpet, men det som er sikkert er at Bendtner er på et punkt i karrieren hvor han trenger positivitet rundt seg.

Eldre hamstrer lån – arvinger risikerer smuler

Kraftig økning i etterspørsel etter seniorlån.
Les mer om:

Kreves for milliongjeld etter misbruk av BankID

En mann i 60-årene sitter igjen med milliongjeld etter at stedatteren misbrukte Bank-IDen hans og tok opp lån i hans navn.
Les mer om:

Idrettshall i vedlikeholdsknipe, trenger to millioner

BAMBLE: Store vedlikeholdsbehov og stort behov for kapital er status for Skjærgårdshallen. Kommunen sier nei til to millioner i økt aksjekapital, men vil i stedet gi to millioner i avdrags- og rentefritt lån.
Les mer om:

Skarpe skudd mot puter

Det helt utrolige av politiopptreden har skjedd mot temmelig uskyldige puter, og et mulig lån av en båt, med livsfarlig skadet offer som resultat.
Les mer om:

Helsetopp utelukker ikke sykehuskutt

Sykehusutbyggingen på Ullandhaug er så krevende at nye lån blir nødvendig. Samtidig varsler helsetopp Herlof Nilssen krav om omstilling og ytterligere effektivisering.
Les mer om:

Dette må du vite hvis du tar opp lån mellom boligkjøp og -salg

Kan være mange tusenlapper å spare på å velge billigste mellomfinansieringsløsning.
Les mer om:

Tilbake for tredje gang, kommer til klubb i krise

Drammensklubben Strømsgodset er i fritt fall om dagen og situasjonen ble slettes ikke bedre da de i helgen tok imot Trømsø på Marienlyst stadion og tapte 2-4. De nærmer seg nedrykksstreken og det har vært en stund siden klubben har kunnet presentere noen gode nyheter. I dag kom det imidlertid en nyhet som er potensielt bra. Martin Rønning Ovenstad er igjen klar for Godset og starter nå sin tredje periode i Drammen.

Sommerens overganger i Eliteserien – Sandefjord

Sommeren er over, og eliteserieklubbene har rigget for innspurten i kampen om medaljer, plasseringer – og ikke minst overlevelse.

Sommerens overganger i Eliteserien – Sarpsborg 08

Sommeren er over, og eliteserieklubbene har rigget for innspurten i kampen om medaljer, plasseringer – og ikke minst overlevelse. Her har du justeringene som er gjort hos Sarpsborg 08 før «høstjakten». Sarpsborg 08 Inn Sulayman Bojang (Skeid) Aleksandr Vasjutin (FC Lahti) Jonathan Lindseth (Mjøndalen) Jørgen Horn (Elfsborg) (foto: sarpsborg 08) Ut Anders Kristiansen (Royale Union Saint-Gilloise) Nikola Tkalcic (Aalesund, lån) Joackim Jørgensen (Start, fra 1.1.2019) Heia Sarpsborg!