Nyheter om Lån


TILs «glemte» danske vurderer utlån: Passet hans setter en stopper for at det kan skje nå

Dersom Oliver Kjærgaard (20) ikke snart er nærmere en plass på laget, er lån eller klubbytte høyaktuelt til sommeren.
Les mer om:

TILs «glemte» danske vurderer utlån: Passet hans setter en stopper for at det kan skje nå

Dersom Oliver Kjærgaard (20) ikke snart er nærmere en plass på laget, er lån eller klubbytte høyaktuelt til sommeren.
Les mer om:

Even Bydal (21) vender tilbake til Asker

Midtbanespilleren har slitt med spilletid i Kongsvinger, og vender tilbake på lån.
Les mer om:

Guardiola om Solskjærs uttalelser: Han prøver å påvirke dommerne

Som før alle andre store oppgjør, tar vi uttalelser fra managerne med en stor neve salt. Men underholdende er det når Solskjær og Guardiola settes opp mot hverandre av presssen. Manchester United spiller for topp-fire plassering og City for sitt trofé. Opptakten til derbyet i Manchester er derfor perfekt. Det eneste negative for litt mer nøytrale fotball-entusiaster, er at denne kampen høyst sannsynligvis ikke vil bli preget av finspill. Solskjær er hvertfall av den oppfatningen. De er slemme, de.

Banksjef om grøne lån: – Blir sagt mykje og gjort lite

SOGNDAL (NRK): Han var den første banksjefen i Noreg som tilbydde kundane sine rentefrie miljølån. No meiner han myndigheitene må legge betre til rette for at fleire skal følgje etter.
Les mer om:

Han vil hjelpe fleire til å kutte utslepp med grøne lån

SOGNDAL (NRK): Han var den første banksjefen i Noreg som tilbydde kundane sine rentefrie miljølån. No meiner han myndigheitene må legge betre til rette for at fleire skal følgje etter.
Les mer om:

Det er syv spillere på Arsenal sin salgsliste

Arsenal manager Unai Emery har satt opp en salgsliste på syv spillere for å sørge for økonomisk frihet for klubben. Daily Mail hevder at Emery kun har et budsjett 45 million pund til spillerkjøp denne sommeren og at han har fått beskjed om å selge spillere hvis han vil ha mer å rutte med.

Dyrest og billigst på Gaustablikk - dette får du får 7,5 millioner

TINN: Hvis du kan håndtere 7,5 millioner i lån, så kan du sikre deg denne luksusen ved Gaustablikk.
Les mer om:

Bruker ekstern revisor for å få oversikt over seljarens storstilte svindel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Seljaren blir etterforska for underslag gjort frå meldinga kom inn til politiet i mars 2019, og fleire år tilbake i tid. Politiet er ikkje ferdige med å gå gjennom historikken til seljaren.- Det er eit visst omfang på denne saka. Me held framleis på med informasjonsinnhentinga.

Her kan du få påfyll

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Drivstoffanlegget i Kirkehamn er klart til bruk etter rask jobbing.- Vinteren 2018 hadde vi oppstartsmøte med tanke på å starte opp et drivstoffanlegg i Kirkehamn. For å opprettholde et levende lokalsamfunn er dette et viktig tilbud, sier styreleder Jahn Ove Hammersmark Tønnessen i Hidra Drivstoff AS.10. januar ble det opprettet kontakt med Flekkefjord kommune, og søknad til Kystverket ble sendt.

Liverpool gir opp jakten på midtbanespiller etter astronomisk prislapp

Allerede har Manchester City bestemt seg for at 100 millioner pund er for mye for Wolverhampton Wanderers midtbanespiller Ruben Neves. – Etter at klubben kom med en pressemelding som bekreftet prisen har også Liverpool funnet ut det er i overkant dyrt.

Hadde ikke fullmakt til å signere låneavtale : Ordføreren ønsker ikke å kommentere saken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som Saltenposten meldte tidligere torsdag, stiller styremedlem i Vensmoen Eiendom AS (VEAS) Jan Arild Ellingsen spørmål ved om et kassakredittlån på 300.000 kroner med kommunen som kausjonist er lovlig. Han mener det ser ut som både styreleder og ordfører kan ha gått utover sine fullmakter da de signerte.Saken skal opp i kontrollutvalget og leder Stig Morten Sletteng sier de skal ha en full gjennomgang av saken.

Nå starter sesongen for Grorud IL: Forsiktige «favoritter»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, vi er ikke favoritter i denne avdelingen. Det er det Åsane som er. For oss gjelder det samme mantraet som i fjor. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen og være med i kampen om opprykk, men vi har ikke dårlig tid. Målet er hele tiden å bygge et bedre og sterkere lag.

Varaordfører og ordfører signerte for lån - nå skal saken undersøkes av kontrollutvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kredittlånet på 300.000 kroner ble signert av styreleder i VEAS, Wenche Skarheim, og ordfører Rune Berg 25. mars i år.

Etne går for Skakke-pakke

Mot Frp si eine røyst, stemte dei seks andre i Etne formannskap for at kommunen garanterer for eit lån på vel 30 millionar, pluss kjøper ein del av arealet og aukar tilskot og leige i kultur- og idrettssenteret Skakke.
Les mer om:

Pistolklubben rammes ikke av sportssenter-krisen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forus sportssenter styrer mot millionunderskudd og har samtidig cirka 130 millioner kroner i gjeld. Uføret Rogaland bedriftsidrettskrets, som eier sportssenteret, sitter i, diskuteres nå i både Stavanger, Sola og Sandnes kommune.De tre kommunene har alle stilt som garantister for lån. Det er Sandnes og Stavanger som kan risikere å miste mest, etter som garantien som Sola kommune har stilt er knyttet til spillemidlene.

Uvisshet om Forus Sportssenter skal reddes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forus Sportssenter åpnet januar 2018. Rogaland bedriftsidrettskrets fikk endelig sitt eget anlegg, og hit kunne hvem som helst komme for å leie haller, eller trene i treningsstudioet. Anlegget er bygget med flere flerbrukshaller, treningssenter og squashanlegg, samt kafé. Problemet er at alt for få bruker det.

Benytter seg av ny regel, låner ut Bjørnebye jr

Det vanligste spørsmålet sønn av Stig Inge Bjørneby, Tobias får av pressen er om også er venstrebent som sin far, noe han ikke er.  Norges Fotballforbund presenterte i januar sin nye prøveordning som lar spillere mellom 18-22 år gå på lån utenfor overgangsvinduet. Spillerne kan lånes ut i så lite som 14 dager, eller maksimalt ut resten av 2019. Les: Moldes høyreback gjør som Solskjær Rosenborgs 20-årige midtbanetalent Tobias Bjørnebye skal spille for Hødd i 2. divisjon i år. – Bjørnebye blir lånt ut av RBK til sunnmørsklubben, og har allerede fått sin debut i den blå Hødd-drakta.

Målet er flere faste stillinger

Økonomisk trygghet, en jobb jeg kan leve av, full stilling hvis jeg ønsker det og et fast tilsettingsforhold, er noe vi er opptatt av for å få livet til å gå rundt. En fast inntekt er en forutsetning for å få lån til bolig og bil, og dette vil vi helst ha på plass når vi skal stifte familie.
Les mer om:

Millionunderskudd for Forus sportssenter

Rådmannen i Sandnes beskriver den økonomiske situasjonen for Forus sportssenter som alvorlig. Egenkapitalen er tapt, driften går med millionunderskudd og et lån på 130 millioner kroner skal betjenes.

Barca-lånet som Arsenal ikke bruker

Denis Suárez (25) ble hentet for å være den kreative drivkraften som Arsenal så sårt trengte. Men spanjolen har ikke spilt en eneste ligakamp fra start siden han kom på lån fra Barcelona for drøyt to måneder siden.
Les mer om:

Skademarerittet er endelig over for Rune Pedersen Bore

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bryne sparker i gang årets 2. divisjon mot Egersund neste helg, er det 539 dager siden Rune Pedersen Bore sist spilte en tellende kamp. På trening uka etter 2-4-tapet mot Nardo i oktober 2017, røk han korsbåndet da han skulle ta ned en ball. Nå er mannen med vikingskjegget skadefri og vil erobre en plass i Jan Halvor Halvorsens startellever.- Nå skal jeg ikke banne i lokalavisa, men det har vært et fælt og langt år.

Klubbrekord: Måtte cashe ut etter låneavtale

Wolverhampton har begynt å blande seg inn med de store gutta og det synes på tabellen, på syvendeplass for øyeblikket i Premier League. De har hatt Benfica spissen Raúl Jiménez på lån og nå var det ikke mulig å låne lenger, men kjøpe og dermed måtte de ut med hele 341 millioner kroner som er mer enn de noen sinne har betalt for en spiller. – Det sier noe om hvor viktig Raul har blitt for laget. Les: Uno-X etablerer norsk profflag i sykkel RAUL IS STAYING!

Gjelden som kutter skatten

De fleste som eier verdifulle formuesobjekter som bil, båt, hytte eller bolig har lån i bank. Gjeld og gjeldsrenter kan gi lavere formuesskatt og inntektsskatt.
Les mer om: