Nyheter om Lån


NFF med ny utlånsordning for talenter: – Kan komme i konflikt med FIFAs regler

I 2019 tester Norges Fotballforbund ut en helt ny ordning. De lar norske toppklubber sende unge talenter på lån hele året, også utenfor overgangsvinduene.
Les mer om:

«Kuba» reiser hjem og spiller gratis for sin gamle klubb

Den polske landslagsspilleren Jakub Blaszczykowski (Kuba) melder at han tar tenkt til å dra tilbake og spille for sin barndomsklubb  Wisla Krakow.  Jakub Blaszczykowski er for tiden kontraktløs, etter kontrakten med Wolfsburg utløp ved årsskiftet. Ifølge Bild, er kantspilleren nå på vei hjem til Polen. Les: Henter lynrask landslagsspiller Det Kuba har bestemt seg for å gjøre for å hjelpe sin gamle klubb er noe «alle» i Polen snakker om. Wisla Krakow som spiller i øverste divisjon, Ekstraklasa har store økonomiske problemer.
Les mer om:

Molde og FKH bøtelagt av NFF

Både FK Haugesund og Molde er ilagt en bot på 20 000 kroner fra NFF. Årsaken er utlånsavtalene for Ibrahima Wadji og Tobias Svendsen. Duoen var på lån fra Molde til Haugesund i fjor, men i avtalen sto det at de ikke kunne spille for FKH mot Molde.

Sørloth klar for Gent

Alexander Sørloth går på lån fra Crystal Palace til den belgiske klubben Gent. Der blir han lagkamerat med den norske landslagsstopperen Sigurd Rosted. På twitter har Gent lagt ut en video av at nordmannen signerer for klubben.
Les mer om:

Sørloth til Gent

Alexander Sørloth (23) har signert for belgiske Gent på lån fra Crystal Palace ut sesongen. Det opplyser Gent tirsdag.
Les mer om:

Molde låner ut angrepsspiller Sivert Stenseth Gussiås

Moldes talentfulle angrepsspiller får prøve seg i OBOS-ligaen kommende sesong. Sivert Stenseth Gussiås (19) har spilt seg opp gjennom juniorlaget og Molde 2 de siste sesongene, og var også ubenyttet reserve i flere eliteseriekamper denne høsten. Les: Eliteseriens kjekkeste spiller ledig på markedet Fredag kveld ble det klart at han i 2019 går på lån til Strømmen IF Fotball. Laget endte på 11.plass denne sesongen. utlånet strekker seg til 31.12.19.

Så mye må du tjene for å få lån til en Obos-leilighet

Enslige boligsøkere i Oslo er i realiteten sjanseløse på å kjøpe gjennomsnittsboligen.
Les mer om:

Asker enige med ny keeper

Henter 19-åring på lån fra HamKam.
Les mer om:

Alexander Sørloth var ikke med da Crystal Palace tapte mot Chelsea

Folk som har millimeter mål på sitt tv apparat er rimelig sikre på at i det minste et av målene som OIivier Giroud fikk annullert offside stulle blitt stående, men heldigvis for Chelsea ble det tre poeng likevel. I dag var det tredje gang av Alexander Sørloth ikke var en del av troppen til Crystal Palace.

Henter opp midtstopper fra Norsk Tipping-Ligaen

Strømmen havnet neste så midt på tabellen som det er mulig å komme i årets OBOS-Liga sesong. Klubben har måttet se seg om etter nye spillere og trenere, noe det ser ut til at de er godt i gang med. Les: Espen Olsen gir seg i Strømmen blir sportssjef hos konkurrent Nå har de signert John Olav Norheim som bar kapteinsbindet i Fløy. 23 år gamle Norheim har allerede opparbeidet seg godt med erfaring med nærmere 50 kamper i OBOS-Ligaen. Hans fotballbakgrunn er fra IK Start, Nest-Sotra (lån) og KFUM (lån). De to siste årene vært kaptein i Fløy.

Veteran med fortid i Rosenborg og Strømsgodset forlenger i Eliteserien

Det er liten tvil om at det er god stemning i Ranheim etter de har lagt bak seg sin første sesong i Eliteserien på imponerende vis.  Øyvind Storflor blir 40 år, 18 desember neste år og var en stund i tenkeboksen.  Nå har han bestemt seg kantspilleren som har rundet 400 kamper på toppnivå blir å se i Ranheim-trøya også neste sesong. Les: Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene Storflor kom til Ranheim foran 2017-sesongen etter å ha vært i Strømsgodset siden 2009. Han var med på å spille klubben opp i Eliteserien i sin første sesong.

Tre bankgenerasjoner, tre teknologiverdener

Da Kåre Brøvig begynte i Sørlandsbanken i 1950, ble lån ført i protokoller med penn. I dagens Nordea-avdeling, som Pål Ekberg leder, inngår roboter i bemanningen.
Les mer om:

Kristin (36) har åtte millioner i lån - nå er arbeidsplassen hennes i fare

Hvert fjerde norske egg er lagt i et bur. Om et år vil nesten ingen norske butikker selge dem. Det betyr slutten for hønene til Kristin (36).
Les mer om:

Dødssyke Ann-Elina gikk i banken for å refinansiere lån. Da møtet var over var livsforsikringen sagt opp

Ann-Elina Moen fra Lørenskog døde i august 2016 av bukspyttkjertelkreft. Siden den gang har hennes etterlatte kjempet en hard kamp mot Sparebank 1.

Rasende over nye leieregler i Premier League

Premier League har innført nye og skjerpede regler for utleie av spillere. – Mange mener det går ut over de litt mindre klubbene og utviklingen av unge spillere.  Cardiff manager Neil Warnock tar bladet fra munnen og er mildt sagt rasende. Klubben har Harry Arter på lån fra Bournemouth denne sesongen.

– Dette får Solskjær gjøre i januarvinduet

Ole Gunnar Solskjær skal ha fått beskjed at han kun får hente spillere på lån i januar.

Sky Agency brøt aksjeloven for fjerde året på rad

I de fire siste regnskapene til Sky Agency skriver revisor at aksjeloven brytes ved at det tas ut private lån. I regnskapsåret 2017 ble det tatt ut nærmere 670.000 kroner til daglig leder.
Les mer om:

Endelig: Overgang på plass for islending de lånte i sommer

Deler vi fjorårets sesong i to så var Viking mer imponerende siste halvdel og seier i OBOS-Ligaen som resultat. – Et kjennetegn var et meget godt organisert forsvar. Et sterkt kort var den islandske lånesoldaten Axel Óskar Andrésson.

Barcelona hentet stopper

Barcelona bekrefter på sine hjemmesider at klubben har hentet Valencias colombianske midtstopper Jeison Murillo på lån ut sesongen.
Les mer om:

Barcelona låner Valencia-stopper

Barcelona forsterker stopperplassen med den colombianske landslagsspilleren Jeison Murillo. Han kommer til klubben på lån fra Valencia. I avtalen har Barcelona fått på plass en opsjon til å kjøpe Murillo for 25 millioner euro etter sesongen.
Les mer om:

Synker ned i klimagjeld

OPPGITT: Miljøbevegelsen i Nigeria og Mosambik advarer mot en ny gjeldskrise i sør når rike land nå kan telle med lån og ordinær bistand som klimastøtte.
Les mer om:

Dødssyke Ann-Elina gikk i banken for å refinansiere lån. Da møtet var over var livsforsikringen sagt opp

Ann-Elina Moen døde i august 2016 av bukspyttkjertelkreft. Siden den gang har hennes etterlatte kjempet en hard kamp mot Sparebank 1.
Les mer om:

Siktet bankansatt i avhør: Underslo 4 – 5 millioner kroner

Den siktede ansatte i Sparebanken Sør tok opp lån i navnene til et titalls kunder. Han mener selv han underslo mellom fire og fem millioner kroner.
Les mer om:

Dødssyke Ann-Elina gikk i banken for å refinansiere lån. Etter møtet var livsforsikringen sagt opp

Ann-Elina Moen fra Lørenskog døde i august 2016 av bukspyttkjertelkreft. Siden den gang har hennes etterlatte kjempet en hard kamp mot Sparebank 1.

Dødssyke Ann-Elina gikk i banken for å refinansiere lån. Da møtet var over var livsforsikringen sagt opp

Ann-Elina Moen døde i august 2016 av bukspyttkjertelkreft. Siden den gang har hennes etterlatte kjempet en hard kamp mot Sparebank 1.
Les mer om: