Nyheter om Lån


FKH-treneren tror han skal klare å beholde minst en av målscorerne sine

David Akintola og Ibrahima Wadji senket Odd i bursdagskampen, men begge er bare på lån i FKH ut sesongen.
Les mer om:

Politikarane sa ja til barnehage i Bryne sentrum

Time kyrkjelege fellesråd får ja til å låna pengar til ny barnehagetomt, mot at dei sel barnehagetomta dei fekk lån til å kjøpa i 2016.
Les mer om:

Skal ha krevd penger for ansettelser - hevder det er private lån

To Rema 1000-ansatte er siktet for grov korrupsjon. De siktede forteller to vidt forskjellige historier.
Les mer om:

Kan bli dømt til 12 års fengsel

Tyrkiske påtalemyndigheter ønsker tolv og et halvt års fengsel for fotballspilleren Arda Turan (31), som for øyeblikket er på lån fra Barcelona til Istanbul Basaksehir.
Les mer om:

Statsbudsjettet: 53 mill. til SUS gir lokaler for medisinstudentar

STATSBUDSJETTET: Regjeringa foreslår å gi Stavanger universitetssjukehus 53 millionar kroner ekstra i lån. Det går til lokaler for medisinstudentar.
Les mer om:

Siv sørger for at det blir dyrere å ha lån neste år

Endringen gjør at rentehevingene får ekstra effekt.
Les mer om:

Fikk sin første scoring i februar – prises nå til 750 millioner kroner

Den franske U21-landslagsspilleren kom til Lyon på lån med opsjon for kjøp. Nå gjør lederen i Premier League seg klar for kjøp. Midtbanespiller Tanguy Ndombele har sneket seg opp som et av de store talentene i fransk. 21-åringen kom til Lyon og fikk sin debut i 2017, hvor ungguttens første scoring på førstelaget kom i februar 2018. Ifølge Daily Star er det Manchester City som nå gjør seg klare for en overgang i januar. Ndombele kom til Lyon for 76 millioner kroner, nå skal han være verdsatt til ti-gangen. En spiller for fremtiden hos City?

– Vi har fortsatt mye lån, så renteøkningen trenger ikke å ta helt av

Ingen hjemmelekser, behovsprøvd barnetrygd, lavere beskatning av næringslivet og ikke altfor stort rentehopp. Det er noen av de økonomiske ønskene Karmøy-familien Myklebust har.
Les mer om:

– I byen har de snakket om denne kampen i flere dager

Svenske Lukas Enqvist (20) er centeren Stjernen har valgt å hente på lån. I utgangspunktet får han fem kamper å vise seg frem på. Dagens kamp mot Sparta i Sparta Amfi kan bli den første.
Les mer om:

Nå setter Lasse opp renta – og for noen kunder er det en hyggelig melding

SpareBank1 BV øker de generelle rentene på innskudd og lån med 0,25 prosentpoeng. Samtidig introduserer banken et nytt høyrenteprodukt på sparing.
Les mer om:

Daglig leder ble tiltalt for alvorlig «snusk» – blankt frifunnet i tingretten

Den 46 år gamle tidligere daglige lederen av et entreprenørfirma i Tønsberg var tiltalt for grovt bedrageri, blant annet ved å ha pålagt selskapets økonomisjef å bokføre tre fiktive, tilbakedaterte fakturaer på til sammen 2,4 millioner kroner, for at selskapet skulle få et lån og tilleggskreditt på 2,5 millioner kroner fra DNB.

Tre banker setter opp rentene

SpareBank 1 BV, DNB i Sandefjord og Andebu Sparebank øker rentene på innskudd og lån.

Stor intern uro i Smiths venner – banken sa nei til «mini-Brunstad»

Da Smiths Venner i Horten skulle refinansiere lån til Dal Gård på Adal sa Nordea nei. Mens dette løste seg med et privat lån, har det vært mye uro innad i menigheten..
Les mer om:

Slik kan du tjene penger på andres forbrukslån

Dette må du vite om du ønsker deg 10 prosent avkastning ved å investere i et folkefinansiert lån.
Les mer om:

Endelig ny klubb for tidligere West Ham manager

Den tidligere West Ham-lederen Slaven Bilic ble sett på som en tøff negl i sin tid på midtbanen, hard arbeid har også være kjennetegnet hans som manager, noe som har skaffet han både fiender og en del spillere som er han evig takknemlig for at han har løftet de til et høyere nivå. Slaven Bilic har vært arbeidsledig siden han fikk fyken fra West Ham i november i fjor, nå er han på vei inn i managerrollen igjen etter å ha blitt ansatt av saudi-klubben Ittihad Club på en treårig avtale. Les: Premier League-keeperen slenger tilbake etter hjelm-spøken صحيفة "Tportal" الكرواتية |سلافين بيليتش عيّن

La et lån uten sikkerhet realisere din drøm om Champions League

Mange mennesker har et lidenskapelig forhold til fotball. De følger kanskje et eller to lag hele livet, og går på kamper ikledd finstasen, nemlig drakten til favorittlaget. Det er mange kamper og ligaer å følge med på, men for mange fotballfans er Champions League en av de største og viktigste. Det italienske laget Juventus, som holder til i Torino, har fått Ronaldo med på laget. De møter Manchester United i Champions League, og dette blir garantert en spennende kamp. Drømmer du om å sitte på tribunen og se det kampen live?

IMF gir Argentina ekstra lån

Det internasjonale pengefondet (IMF) øker lånet til Argentina fra 50 til 57 milliarder amerikanske dollar, fra drøyt 400 til 463 milliarder norske kroner.
Les mer om:

IMF gir Argentina ekstra lån

Det internasjonale pengefondet (IMF) øker lånet til Argentina fra 50 til 57 milliarder amerikanske dollar, fra drøyt 400 til 463 milliarder norske kroner.
Les mer om:

IMF gir Argentina ekstra lån

Det internasjonale pengefondet (IMF) øker lånet til Argentina fra 50 til 57 milliarder amerikanske dollar, fra drøyt 400 til 463 milliarder norske kroner.
Les mer om:

– Heller Nordøyvegen enn opera og nye skoler(pluss)

Frank Sve (Frp) mener det er viktigere å løfte fram prosjekt der fylkeskommunen får hjelp til å betale investeringene, som Nordøyvegen, enn å ta opp lån til ny opera i Kristiansund eller nye videregående skoler.
Les mer om:

Banken vil hjelpe bøndene

Som den første banken i Valdres tilbyr Sparebank 1 Hallingdal Valdres, lån til bøndene med kun to prosent rente, samt avdragsfrihet inntil to år.
Les mer om:

Leder: Ny rentebane gir dyrere lån

NORGES BANK valgte i forrige uke å heve styringsrenten med 0,25 prosent, fra 0,5 prosent til 0,75 prosent. Sentralbanksjef Øystein Olsen gir samtidig ...
Les mer om:

Zlatan: «Det er et trofee jeg mangler»!

Det er få som er så flinke som den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic til å promotere seg selv, han har kontrakt ut sesongen med LA Galaxy, bok på gang, nytt bettingselskap han trenger å skaffe spillere til og et ønske om å skaffe seg en ny klubb eller bli. Les på F7: Oppfølgeren til “Jeg er Zlatan” kommer snart på norsk Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gjør det bra og har funnet tonen har med norske Ola Kamara i Los Angeles Galaxy i amerikanske MLS.

- Lurt å være uten gjeld når du går av med pensjon

Men, gjeldsfrihet og verdier i bolig gjør det ikke lettere for pensjonister å ta opp nye lån.
Les mer om: