Nyheter om Lån


Sprudlende Jesse Lingard imponerer stort

Det er tydelig at Jesse Lingard bare trengte litt forandring i hverdagen for å blomstre, det er klart at når du har bodd i Manchester hele livet er det flott å reise til verdensmetropolen London en stund. Alle har latt seg imponere av Jesse Lingard på lån hos West Ham og West Ham overrasker alle og er for øyeblikket kvalifisert for Champions League på en fjerdeplass. Sjefene på Old Trafford har fått med seg Lingard prestasjoner også, på fire kamper i Premier League har 28 åringen levert tre scoringer og en målgivende pasning.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Alenemoren Tove solgte alt hun eide, tok opp lån og flyttet hjem til mor. Hun tvilte aldri på at satsingen ville bli en suksess

Frifunnet for hatefulle ytringer: Youtube slettet, tingretten frifant og statsadvokaten anker
Les mer om:

Johansen med første mål i QPR

Stefan Johansen viste lørdag hva han er kapabel til da han satte QPRs første mål i 2-1-seieren mot Bournemouth. Nordmannen har slitt med spilletid den siste tiden og gikk på lån til QPR fra Fulham. Der har han startet fire kamper for laget som ligger midt på tabellen i Championship. Bournemouth ligger på 6.-plass, etter en tung periode som endte med at treneren fikk sparken.

Denne boligeffekten overrasket sentralbanksjefen – og kan avgjøre renten din fremover

BARE BUSINESS (TV 2): Rekordlav rente hjelper alle med lån gjennom pandemien. Men én boligeffekt er blitt sterkere enn ventet.
Les mer om:

Pål André Helland kunne valgt en utenlandsk klubb og tjent mye mer

De aller fleste var fullstendig klar over hva som skulle skje da Lillestrøm kalte inn til pressekonferanse i dag. De har signert med en spiller som faktisk har flest titler av alle som er aktive. Pål André Helland forlater sin barndoms-klubb Rosenborg. Lenge var vi i Sporten overbevist at høyrevingen ville følge etter sin gamle sjef Kåre Ingebrigtsen til Brann, men etter hvert kom det frem at den døren var lukket. Les: Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez «Det føles veldig godt og veldig riktig.

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Bystyret ber om at familien Jama får vurdert søknad om lån på nytt

Oslo bystyre ber om at Mohamed Jama (44) og familien skal få vurdert lånesøknaden sin på nytt. Det kan åpne for en løsning for familien.
Les mer om:

To tiltalt for grovt bedrageri av Husbanken med 32 millioner kroner

Økokrim har tiltalt to menn i 50-årene for omfattende bedrageri av Husbanken og fikk på to år utbetalt lån og tilskudd på mer enn 32 millioner kroner.
Les mer om:

Gry (31) får mindre lån på grunn av barna: – Sykepleiere ligger dårlig an fra før, men jeg er sjanseløs

I Tromsø har du bare råd til å kjøpe 18 prosent av boligene om du er sykepleier. Har du barn i tillegg, er du i praksis sjanseløs uten en partner, hjelp eller oppsparte midler.
Les mer om:

Avliver boligmyter: Dette misforstår folk om boligkjøp

Trodde du at boligkjøp garantert er en sikker investering? Eller at du må ha fast jobb for å få lån? Her får du svarene.
Les mer om:

Advarer mot boligmyte: – Du kan bli sittende med et boliglån du ikke vil ha

Trodde du at boligkjøp garantert er en sikker investering? Eller at du må ha fast jobb for å få lån? Her får du svarene.
Les mer om:

Gry (31) får mindre lån på grunn av barna: – Sykepleiere ligger dårlig an fra før, men jeg er sjanseløs

I Tromsø har du bare råd til å kjøpe 18 prosent av boligene om du er sykepleier. Har du barn i tillegg, er du i praksis sjanseløs uten hjelp eller oppsparte midler.
Les mer om:

Denne spilleren kan bli LSK-klar søndag: – Vi skal ha inn en keeper

LSK bekrefter at klubben skal hente inn en keeper. Etter det RB-sporten kjenner til kan en ny keeper bli klar på lån i løpet av søndag.
Les mer om:

Jose Mourinho har slettes ikke gitt opp Gareth Bale

Gareth Bale er tilbake i Tottenham på lån fra Real Madrid uten å ha imponert noen så langt. – Skader har blitt et slags varemerke for Bale som nok en gang er på vei tilbake fra skadeavbrekk. Et innlegg fra Bale på Instagram har fått pressen til å lure. Tottenham manager Jose Mourinho har valgt Harry Kane, Son Heung-Min og Steven Bergwijn i sin angrepsrekke i alle sine viktige kamper denne sesongen foran Gareth Bale, men ut i fra sine kommentarer virker det slettes ikke som han har gitt opp Wales store sønn.

Wilfried Zaha «Var dømt til å mislykkes under Louis van Gaal»

Hver eneste gang noe gikk galt for Jose Mourinho mens han ledet Manchester United pekte han på sin «idiot» forgjenger Louis Van Gaal. – En ting hadde den portugisiske manageren fullstendig rett i, van Gal fikk ikke en av balløyas aller beste til å virke og nå kommer forklaringen. Wilfried Zaha, som i følge engelsk presse flere ganger har vært nær en retur til Manchester United forteller hvorfor han var dømt til å mislykkes under Luis Van Gaal, den nederlandske manageren benyttet han i posisjoner han ikke var vant til å spille i.

Start-talentets kontrakt går ut etter sesongen. Nå lånes han ut

Johannes Eftevaag fortsetter i Fløy på lån. Han har fortsatt tro på at han kan bli en sentral Start-spiller.
Les mer om:

Ajax lei av å vente på at 70 millioners spiller skal lykkes

Ajax har nok en gang leid den 22 år gamle kantspiller Hassane Bande, som klubben kjøpte i belgisk fotball i 2018 for drøyt 70 millioner kroner. – Han spiller sesongen ute på lån i kroatiske NK Istra. Sommeren 2018 hentet Ajax Hassane Bande i belgiske KV Mechelen. – Men oppholdet har langt fra gått som forventet. Han ble hardt skadet to uker etter ankomsten på Amsterdam ArenA , og har ennå til gode å debutere for Ajax.
Les mer om:

Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia

22 år gamle Tobias Heintz brøt kontrakten i den tyrkiske klubben Kasimpasa og var dermed fri på markedet, den norske offensive midtbanespilleren har skrevet en avtale med Allsvenskan-klubben Häcken for de neste fire årene. Tyrkisk fotball er stappfull av norske spillere, opp igjennom har stjerner som John Carew, Azar Karadaş, Morten Gamst Pedersen og Ronny Johnsen spilt for tyrkiske klubber for å nevne noen. Les: Velger Manchester fremfor Paris Tobias Heintz startet sin karriere i Sarpsborg 08, han var faktisk tilbake sist sesong på lån.

Lionel Messi, Kylian Mbappe, Erling Braut Haaland og Harry Kane og nå også Romelu Lukaku og Danny Ings

Manchester City manager Pep Guardiola har fått tilbake det store gliset og de vinner absolutt alt om dagen. De er i ferd med å hente hjem Premier League trofeet etter de i går parkerte Liverpool på Anfield med en 4 – 1 seier. Liverpool manager Jürgen Klopp har gitt opp kampen om gullet og Liverpool har fjernet det meste av hyllestbilder av sin manager på sine nettsider og i sosiale medier. Hvorfor ikke bare kjøpe dem alle! Manchester City har tydeligvis bestemt seg for å lage tidenes beste angrepsrekke. – Pengene sitter løst nå som de vinner alt.

Landslagssjef krever ro og makt for å overta etter Andre Villas-Boas

Det blåser kraftig i Olympique de Marseille om dagen, såpass ille er det at Andre Villas-Boas oppsigelse på direkten ikke er det verste for klubben som pr nå ligger på 9 plass i Ligue 1. – Det spørs om de beholder den plassen etter dagens kamp, de tar imot Paris Saint-Germain på Stade Vélodrome. President Jacques-Henri Eyraud leder nå en klubb hvor alle krangler med alle og hvor det kontinuerlig lekker «skandaler» til pressen. – Marseille måtte på fredag rykke ut i pressen og på det sterkeste dementere at deres amerikanske hovedeier Frank McCourt arbeider med å selge klubben.

JP har lært Zlatan å kjenne: - Han snakker mye med meg

Jens Petter Hauge skal ha vært ønsket på lån i Tyskland og England.

Ødegaard til Europaligaen

Martin Ødegaard er som ventet lagt til i Arsenals tropp til utslagsrundene i Europaligaen. Benfica er første hinder om to uker. Nordmannen er på lån hos Arsenal ut sesongen, og fikk debuten sin for London-klubben mot Manchester United sist helg. Arsenal tok seg videre til utslagsrundene etter å ha vært i gruppe med blant andre Molde. Siden da har klubben hentet Ødegaard på lån ut sesongen fra Real Madrid.

Banken sendte SMS om forfalt lån til 4000 andre

SMS-er fra Sparebanken Vest er på vidvanke: Banken har sendt ut betalingspåminnelser om en navngitt kunde til minst 4000 personer.
Les mer om:

Først etter PSG kom på banen ble José Mourinho mild i stemmen

Det er mange eksempler på spillere som har forlatt Premier League i «vanære» og reist til Paris Saint-Germain, vi nevner i fleng! Den mest opplagte Manchester United floppen Ángel Di María har blomstret opp etter overgangen til Paris og nå nettopp Moise Kean som gikk fra lite spilletid på Everton til førsteelleveren til PSG på lån. José Mourinho har vært svært offentlig i sin kritikk av Dele Alli, den offensive midtbanespilleren har bare fått spille når nøden har vært som størst på Tottenham. Det er bare Gareth Bale som har fått mer kritikk fra sin manager enn Alli.