Nyheter om Kyvik


– Knallbra at noen vil utvikle Staalehuset

Bjørn Kyvik er positiv til at HKV vil ha Staalehuset som hovedbase. Det samme gjelder salg av bygget til Haugesund kommune.
Les mer om:

Skriv nynorsk med utgangspunkt i talemålet

DEBATT: I Aftenbladet 16. oktober har Helge Kyvik eit innlegg om kor vanskeleg sidemålet/nynorsk er for elevar og lærarar.
Les mer om:

Aud Kyvik Hauge er død

Den spreke og blide 102-åringen døde mandag.
Les mer om:

– Lastebilen reddet meg. Jeg har vært heldig mange ganger.

- Hadde det ikke vært for at jeg skulle fornye førerkortet for lastebil, ville ikke hevelsen på halsen min blitt oppdaget, mener Tor Kyvik. Han legger ikke skjul på at han har vært heldig. Mange ganger. I ulike sammenhenger.

Ida (17) måtte takle Tokyo-heten: – Jeg kjente nesten ikke lungene mine

Ida Kyvik Sandvik (17) er roer i Tønsberg Roklubb, og for henne har sommeren for det meste bestått av én ting: Å trene til junior-VM i Tokyo.

- Det beste er alle dei frivillige

Navn: Øyvind Kyvik Parti: Stord Høgre Kommune: Stord Alder: 31 Sivilstand: Sambuar og 2 gutar Jobbar med kontinuerleg forbetring og effektivisering i Kværner på Stord
Les mer om:

I pluss i sitt 152. driftsår

H. J. Kyvik AS, selskapet bak Norrøna Sild fra Haugesund, hadde inntekter på 16 millioner kroner i fjor.
Les mer om:

Begynte å "jobbe" med sild som niåring. Nå er hun sjefen

Hun bærer Haugesunds sildehistorie på sine skuldre. Torbjørg Frette Kyvik (45) tror sildas miljøprofil og sunne egenskaper vil gi havets sølv en ny inngang til moderne frokostbord.I dag, lørdag, dekkes verdens lengste sildebord for 35. gang.
Les mer om:

– Vi ble satt i en posisjon der vi måtte gå veldig ut av vår egen komfortsone og virkelig by på oss selv

Roer Ida Kyvik Sandvik (16) fra Tønsberg er et av idrettstalentene som ble utfordret til å presse egne grenser i regi av Vestfold Toppidrett.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Staalehuset får inn nye folk

Byggherre Bjørn Kyvik ønsker byens kunstnere inn på Staalehuset.
Les mer om:

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

– Kom til Åkra og etabler deg her, sa alltid Karmøy-slekta

Nå gjør Hege Kyvik Storesund som slekta sa. Hun skal hun drive butikk i Åkra sentrum. Men hun gjør det ikke alene.
Les mer om:

Rehabilitert 150 år gammelt bedehus for én million kroner - lørdag ble det fest

– Om bedehuset brukes om ti år, våger jeg ikke å si noe om, sier Holger Straum. Haugesund Bedehus feiret 150 år lørdag med 101 år gamle Aud Kyvik Hauge som en av gjestene.
Les mer om:

Knutsen-byggene i historisk bygate står der forlatte og slitte

Mellom Sjøhuset til Kyvik & Co og Knutsen-bygget i Møllervegen, finner vi noen slitte bygninger som har sett sine beste dager. Det kan ta tid før bygningene ser bedre dager.
Les mer om:

Ny tabelltopp i verdens jevneste avdeling

Kalle Skrettingland Roba, Sven André Kyvik, Jonatan Braut Brunes, Marius Nygård scoret i kveldens lokaloppgjør.
Les mer om:

101-åring snublet ned trappene til trimrommet

På tampen av et ferieopphold i Spania ble ferietilværelsen til Aud Kyvik Hauge brått ferdig. Etter å ha vært innlagt på sykehus i Haugesund siden 17. mai håper hun på å kunne dra hjem snart.
Les mer om:

For 38 år siden ville Ulf Andersen sparke bomba vekk fra barna i 1. mai-toget. Han ble selv skadet for livet

Ulf Andersen (70) ble et av Norges første terrorofre etter krigen, da Petter Kyvik kastet bomba inn i 1. mai-toget der barna gikk.
Les mer om:

Tilbyr hjelp

Atle Kyvik Ved Stord Hestesports­senter har lese i Sunnhordland om planar om å investera 30 millionar kroner i nytt bygg ved Sæbø gard.
Les mer om:

Få nyttar seg av gratis vaksine­tilbod

Åsa Kyvik Høivangli (20) er ikkje redd for verken sprøytestikk eller biverknader.
Les mer om:

Fryktar for framtida for verkstaden

Jens Rune Kyvik er redd miljøgateplanane kan gjera det vanskeleg å driva verkstaden vidare.
Les mer om:

Fryktar for hestesports­senteret

Atle Kyvik likar ikkje det siste han har sett av Statens vegvesen sine vegplanar.]]>
Les mer om:

– Ikke lette å flytte på

Da Tor Kyvik kom hjem fra ferie så han at tre svære eiketønner var forsvunnet.
Les mer om: