Nyheter om Kydland


Sigmund byr TB-abonnenter på frokost: – Jeg gleder meg, det blir både sunt og godt

Tønsbergs Blad er slett ikke ferdig med å gi sine abonnenter litt ekstra i jubileumsåret. Denne uka blir det gratis bryggefrokost. – Jeg gleder meg, for jeg vet at det blir både sunt og godt, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.
Les mer om:

Tønsbergs Blad setter leserrekorder: – Vi ser i disse dager hvor viktig lokalavisa er

Lokalsamfunnet tyr til avisa si for å finne stoff om situasjonen rundt Korona-smitten. Det gleder ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.
Les mer om:

Sørlendinger startet for Norge

Ina Andresen fra Randesund og Idun Benestvedt Kydland fra Gimletroll spilte mesteparten av søndagens J16-landskamp mot Costa Rica, som Norge vant 5–1.

– Jeg ble helt stum og lite grann skjelven!

Idun Benestvedt Kydland fra Gimletroll gjør seg klar til sine første kamper som landslagsspiller når hun til uka setter kurs for La Manga med J16-troppen.
Les mer om:

Lav kvinneandel på programmet til Teknologikonferansen: – Jeg kan love at det jobbes med flere dyktige kvinner

Teknologikonferansen handler om framtiden. Men kjønnsbalansen blant foredragsholderne framstår som heller gammeldags. – Jeg lover flere kvinner, sier redaktør Sigmund Kydland.
Les mer om:

Gikk hardt ut mot Helse Vest i fjor – Nå blir han kommunikasjonssjef i Helse Fonna

Redaktør Magne Kydland i avisa Sunnhordland var blant de som gikk hardt ut mot Helse Vest i fjor vinter. Da ble det slutt på at media fikk oppdaterte opplysninger om helsetilstanden til personer som hadde vært involvert i alvorlige ulykker eller branner.
Les mer om:

Han fikk sjefsjobb i Helse Fonna

Magne Kydland (49) blir ny kommunikasjonssjef i Helse Fonna.
Les mer om:

Tønsbergs Blad fyller 150 år – det skal innbyggerne merke

– I 150 år har vi gledet og engasjert leserne, nå håper vi de blir med å feire, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.
Les mer om:

Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Redaktøren i fylkets største avis med høyest inntekt

Ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad står oppført med høyest inntekt av medielederne i fylket i fjor.
Les mer om:

TB-Sigmund fornøyd med opplagstallene

Ansvarlig redaktør Sigmund Kydland har færre papirabonnenter i år enn i fjor, men gleder seg over at leserne flytter seg over på mobiltelefon når de skal følge med på siste nytt. 

Fleire unge på «radikale» lister til kyrkjevalet

KNARVIK (NRK): Strid om likekjønnet vigsel fyller valglistene med flere unge. Daniel Kydland (21) står på den tradisjonelle valglisten. – Her blir de få unge nedprioritert, mener han.
Les mer om:

Flere unge på «radikale» lister til kirkevalget

KNARVIK (NRK): Strid om likekjønnet vigsel fyller valglistene med flere unge. Daniel Kydland (21) står på den tradisjonelle valglisten. – Her blir de få unge nedprioritert, mener han.
Les mer om:

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

FFK knuste naboene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kveld viste Agder kampen mellom Flekkefjord FK og Kvinesdal IL direkte på vår nettsiden. Sendingen startet et kvarter før kamp, og kveldens kommentatorer er Lars Frøsland og Per Erik Røgenes. Kampen, som endte 4-0 til FFK blir mulig å se i opptak øverst i saken.Røgenes følger KIL svært tett og han var for første gang med som kommentator for Agder TV.

Takk for nå, kjære venn!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag, 14. mai 2019 - måtte vi ta med lille Bella til dyrlegen.Hun har slitt litt med helsa i det siste, og for en drøy uke siden ble det konstatert at hjertet var sterkt redusert, og at det nok kunne gå mot slutten.Vi har hatt noen fantastisk flotte år med dette lille sjarmtrollet.

Bystyret i fylle-humør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Engasjerte strandryddere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De hadde også invitert med andre lag og foreninger til å gjøre en innsats for miljøet, og for at det skal vært et trivelig miljø i Flekkefjord -uten plast og søppel.Flekkefjord Venstre, Dykkerklubben, Natur og Ungdom, ROV partner, Røde Kors, m.fl. hadde møteplass på Grønnes og i Raulibukta. - Vi fordelte oss på land og i båt og da fikk vi ryddet hele området ifra Lasta til Snerthammer, samt Torsøy.

Den satt for FFK!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Barcelona har Messi, Flekkefjord har Asle Liland. I dagens oppgjør mot Vigør var han involvert i alt. En scoring og tre målgivende pasninger. En haug med gode innlegg og dødballer. Umulig å få fatt på. Det blir ikke bedre. 4-0 vant FFK og er tilbake på andreplass på tabellen.Tok tid Det så lenge ut som om dette skulle bli dagen rødtrøyene skulle gå målløse av banen.

Brassband-gjengen ut på tidsreise; avgang i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bjerkreim Brassband i år igjen, for 11. gongen på like mange år, set opp eit breitt anlagt musikalsk show, er Anne Margrethe Vikeså nok ein gong hyrt inn til å trekkja i nokon av dei viktigaste trådane. Ho er manusforfattar og produsent, har ansvar for scenografien og er i tillegg ein av solistane i «Tilbake til framtiden».Drøymer idear - Mot slutten av natta, rett før eg vaknar, pleier eg å ha nokså klare idédraumar.

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Kan bli barnefamilier og folk med rusproblemer i samme bygg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kleivan 10 er tidligere foreslått revet og erstattet med et nytt bygg for vanskeligstilte. Nå foreslår Flekkefjord kommune at bygget renoveres for 2,5 millioner kroner og brukes til to leiligheter for barnefamilier i 1. og 2.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.