Nyheter om Kvernmo


Kvernmo: 2020 blir det første året i helseforetakets historie da de vil gå i pluss (pluss)

- Vi må utvikle en kultur der det ikke er aksept for avvik, slik man har fått før.
Les mer om:

Vil kutte i traumefunksjon(pluss)

Direktør Nils Kvernmo anbefaler at Ålesund og Molde skal ha akuttsjukehus med traumefunksjon, men ikke Volda og Kristiansund.

– Dette er ikke et A4-liv

Jens Kvernmo (34) er en av de nye, unge formidlerne av turopplevelser. En slags lavmælt Lars Monsen, om du vil.
Les mer om:

Lise (24) landet drømmejobben(pluss)

Hun har alltid hatt en drøm om å fly. Etter endt pilotutdanning gikk Lise Ingeborg Kvernmo rett fra å være elev til lærer. Verdalingen er første kvinne i jobben som flyinstruktør ved Universitetet i Tromsø.
Les mer om:

Lise (24) landet drømmejobben rett etter hun var ferdig utdannet

Lise Ingeborg Kvernmo har bestandig hatt en drøm om å fly. Rett etter at hun var ferdigutdannet pilot og instruktør, fikk hun jobb som flyinstruktør på Bardufoss.
Les mer om:

– Skal vi redde verden ved å rasere den?(pluss)

For at kommende generasjoner skal slippe å gå tur i et industriområde, må en heller kutte strømforbruket enn å sette opp vindmøller, mener villmarkingen Jens Kvernmo. Nå er han redd vinnpark-æraen skal rasere det som er igjen av norsk villmark.
Les mer om:

Endelig skal han leve drømmen i Canadas villmark(pluss)

Ogndalingen Jens Kvernmo har krysset Finnmarksvidda og levd i månedsvis av gangen i naturen. Nå skal han prøve seg som pelsjeger i Canada.
Les mer om:

Kvernmo møtt med stille protest i Volda

Kundekretsen til Rune Breili var velstående hytteeiere på Tjøme. Nå sliter arkitekfirmaet hans med underskudd etter medieomtale og korrupsjonspåstander.
Les mer om:

Ett års pause før fødeavgjørelsen(pluss)

En sammenslåing av fødeavdelingene i Molde og Kristiansund skjer ikke i år. Først våren 2020 vil direktør Nils Kvernmo legge fram forslag om når tid og hvordan fødeavdelingene skal slås sammen. Sammenslåing kan trolig skje fra 2021.

Legger ikke ned Aure(pluss)

- Mitt råd er at Aure rehabiliteringssenter drives videre i regi av Helse Møre og Romsdal, sa adm. direktør Nils Kvernmo i styremøtet onsdag.

Vedtek tidspunkt for fødesamanslåing i 2020(pluss)

Administrende direktør Nils Kvernmo anbefaler at styret i Helse Møre og Romsdal ser på tidsplan for fødesamanslåing i 2020.

Foreslår kostnadsreduksjon tilsvarende 130 årsverk(pluss)

– Vi må få kontroll på økonomien på kort sikt, seier konstituert adm.dir Nils Kvernmo i ei pressemelding frå Helse Møre og Romsdal. Kvernmo utelukker ikkje oppseiingar.

Varslet nedbemanning(pluss)

Nils Kvernmo varslet nedbemanning som del av den tøffe økonomiske omstillinga i Helse Møre og Romsdal.

Konst. direktør Nils Kvernmo varsler nedbemanninger i Helse Møre og Romsdal.

Eksterne økonomer fra Helse Midt skal bidra i kuttprosessen, men Kvernmo avviser at Helse Møre og Romsdal nå er satt under administrasjon.

Kvinner styrer byggefirmaet(pluss)

Byggentreprenøren Kvernmo AS i Verdal tror de er eneste bedrift i sin bransje på Innherred med tre kvinnelige ledere, inkludert daglig leder Inga Granlund (27).
Les mer om:

Kvernmo kallar inn til møte etter mistillitsbrev

Store lokale forskjeller – Nytt værkart viser hvordan det varierer
Les mer om:

Vil utsette fødeprosjekt

Nils Kvernmo vil foreslå for styret i helseføretaket å utsette fødesamanslåinga. For fellessjukehuset har han som mål å tildele kontrakt på bygging i haust ein gong.
Les mer om:

– Gi sjukehusa egen leder(pluss)

– Skal man få en så stor virksomhet som sjukehusa til å fungere, må det være ledelse på hvert sjukehus. Det må Nils Kvernmo få tid til å gjøre, sier Frps fylkesleder Frank Sve.
Les mer om:

– Ingen drømmesituasjon(pluss)

Den nye sjefen for Helse Møre og Romsdal lover nedbemanning for å snu den økonomiske utviklinga. – Vi må bli betraktet som et ansvarlig foretak, sier Nils Kvernmo (64) til Romsdals Budstikke.

– Har vist før at han kan rydde opp(pluss)

ROR-leder Torgeir Dahl mener Nils Kvernmo er et godt valg som Remmes etterfølger. Han har forventning til at han raskt endrer helt konkrete ting i ledelsen.
Les mer om:

TV-personligheten forteller: Han lever livet mange kunne tenke seg

SKIEN: TV-personligheten og friluftskaren Jens Kvernmo besøker Ibsenhuset til tirsdag. – Dette bør fenge naturfylket Telemark, sier arrangøren.
Les mer om:

Kathrine (25) hiver på seg treningsklærne etter hver nattevakt. Nå skal tv-profil hjelpe henne mot ny rekord

Løperparet Kristian Ulriksen og Kathrine Kvernmo flyttet sørover for å satse. I helgen jakter begge på ny "pers".
Les mer om:

Internasjonal interesse for sjamanisme

Sjaman Ronald Kvernmo i Gratangen er representert i en belgisk reiseblogg.
Les mer om:

Kvernmo gjest på Ognamartnan

Ogndalens egen Jens Kvernmo blir et trekkplaster under den 12. utgaven av Ognamartnan som arrangeres ved Vålen Samfunnshus lørdag.
Les mer om:

Verdalsrussen minnes Kjetil som ikke rakk å bli russ(pluss)

Kjetil Kvernmo gikk bare et halvt år på videregående, men fjorårets russekull var aldri i tvil om hva overskuddet fra avslutningsåret skulle gå til.
Les mer om: