Nyheter om Kvernmo


Politiet dropper etterforskning(pluss)

Politiet har brukt ett år på å finne ut at de ikke skal etterforske tyveriene av kanonene i Salangen og Sørreisa. – Beklagelig, sier kultursjef Kurt Jan Kvernmo i Salangen kommune

Jegerpodden går live med Jens Kvernmo på direkten fra Canada

Opprinnelige skulle Jegerpodden hatt liveshow på Camp Villmark-messa til helga. Istedet blir det heldigital livesending.
Les mer om:

Jens Kvermo har levd i flere uker levd i uvisshet om koronakrisen(pluss)

– Håper alle der hjemme er ved godt mot, holder hodet kaldt og hjertet varmt i disse dager, skriver Kvernmo. Han har også en spesiell forespørsel til bestefaren sin.
Les mer om:

Jens Kvernmo har levd i flere uker levd i uvisshet om koronakrisen(pluss)

– Håper alle der hjemme er ved godt mot, holder hodet kaldt og hjertet varmt i disse dager, skriver Kvernmo. Han har også en spesiell forespørsel til bestefaren sin.
Les mer om:

Dagene da det meste skjedde(pluss)

Det har vært ei svært spesiell uke for de aller fleste. Men for Lavangsværingen Ronald Kvernmo og resten av familien ble uka i overkant spesiell.
Les mer om:

Hvem skal tilgi Trond Giske?

Tilgivelsen som Arild Kvernmo Pedersen ber om på vegne av Giske – ja, den er det bare varslerne som kan gi ham. Men den muligheten har nok Trond Giske forspilt, dessverre.

Viser «Ishavsblod» til støtte for kreftsyke Elisabeth (42): Mangler 500.000 til behandling i USA

Elisabeth Rasmussen er datter av tidligere selfangstskipper Bjørne Kvernmo, en av hovedpersonene i «Ishavsblod». Nå viser TIFF filmen til støtte for den kreftsyke tromsøkvinnen. 
Les mer om:

Klar for jul i Canadas villmark(pluss)

Villmarkingen Jens Kvernmo håper på god klaff på jakta så han kan unne seg litt ytrefilet av bøffel på julekvelden. Den skal han tilbringe alene i ei hytte i Canadas villmark.
Les mer om:

- Jeg håper alle vil at Øyvind Bakke skal lykkes(pluss)

Kvernmo: - Jeg skal gjøre mitt som Helse Møre og Romsdal-supporter. Men jeg vet ikke helt hvilken farge det skal være på trøya.
Les mer om:

– Molde og Kristiansund må drives som ett sjukehus(pluss)

Kvernmo: Den nye direktøren i helseforetaket må skjønne hvordan Molde og Kristiansund skal drives som ett sjukehus, på to steder. Man må øve på å være ett sjukehus lenge før man flytter sammen.
Les mer om:

Ap krever folkemøte om Spelet (pluss)

Ap-leder i Verdal, Arild Kvernmo Pedersen, ber ordføreren i Verdal kalle inn til folkemøte om Spelet om Heilag Olav.
Les mer om:

Disse skal renovere samfunnshuset i Steinkjer for 100 millioner kroner(pluss)

Kvernmo AS landet den største kontrakten for byggetrinn én av Steinkjers nye kulturhus.
Les mer om:

Kvernmo: 2020 blir det første året i helseforetakets historie da de vil gå i pluss (pluss)

- Vi må utvikle en kultur der det ikke er aksept for avvik, slik man har fått før.
Les mer om:

Vil kutte i traumefunksjon(pluss)

Direktør Nils Kvernmo anbefaler at Ålesund og Molde skal ha akuttsjukehus med traumefunksjon, men ikke Volda og Kristiansund.

– Dette er ikke et A4-liv

Jens Kvernmo (34) er en av de nye, unge formidlerne av turopplevelser. En slags lavmælt Lars Monsen, om du vil.
Les mer om:

Lise (24) landet drømmejobben(pluss)

Hun har alltid hatt en drøm om å fly. Etter endt pilotutdanning gikk Lise Ingeborg Kvernmo rett fra å være elev til lærer. Verdalingen er første kvinne i jobben som flyinstruktør ved Universitetet i Tromsø.
Les mer om:

Lise (24) landet drømmejobben rett etter hun var ferdig utdannet

Lise Ingeborg Kvernmo har bestandig hatt en drøm om å fly. Rett etter at hun var ferdigutdannet pilot og instruktør, fikk hun jobb som flyinstruktør på Bardufoss.
Les mer om:

– Skal vi redde verden ved å rasere den?(pluss)

For at kommende generasjoner skal slippe å gå tur i et industriområde, må en heller kutte strømforbruket enn å sette opp vindmøller, mener villmarkingen Jens Kvernmo. Nå er han redd vinnpark-æraen skal rasere det som er igjen av norsk villmark.
Les mer om:

Endelig skal han leve drømmen i Canadas villmark(pluss)

Ogndalingen Jens Kvernmo har krysset Finnmarksvidda og levd i månedsvis av gangen i naturen. Nå skal han prøve seg som pelsjeger i Canada.
Les mer om:

Kvernmo møtt med stille protest i Volda

Kundekretsen til Rune Breili var velstående hytteeiere på Tjøme. Nå sliter arkitekfirmaet hans med underskudd etter medieomtale og korrupsjonspåstander.
Les mer om:

Ett års pause før fødeavgjørelsen(pluss)

En sammenslåing av fødeavdelingene i Molde og Kristiansund skjer ikke i år. Først våren 2020 vil direktør Nils Kvernmo legge fram forslag om når tid og hvordan fødeavdelingene skal slås sammen. Sammenslåing kan trolig skje fra 2021.

Legger ikke ned Aure(pluss)

- Mitt råd er at Aure rehabiliteringssenter drives videre i regi av Helse Møre og Romsdal, sa adm. direktør Nils Kvernmo i styremøtet onsdag.

Vedtek tidspunkt for fødesamanslåing i 2020(pluss)

Administrende direktør Nils Kvernmo anbefaler at styret i Helse Møre og Romsdal ser på tidsplan for fødesamanslåing i 2020.

Foreslår kostnadsreduksjon tilsvarende 130 årsverk(pluss)

– Vi må få kontroll på økonomien på kort sikt, seier konstituert adm.dir Nils Kvernmo i ei pressemelding frå Helse Møre og Romsdal. Kvernmo utelukker ikkje oppseiingar.