Nyheter om Kvam


Ulykke med moped og lastebil i tunnel

Tirsdag ettermiddag fikk politiet inn en melding om et mulig sammenstøt mellom en lastebil og en moped i en tunnel i Kvam.
Les mer om:

Savnet mann funnet død i Fyksesund i Kvam

Den omkomne mannen i 50-årene som onsdag i forrige uke ble funnet ved Fyksesund, er den samme som det ble søkt etter fra mandag 22. juni, bekrefter politiet.
Les mer om:

Foreldre frykter for sikkerheten når E6-trafikk skal over på fylkesveg: – Dette blir farlig(pluss)

Mangel på gang- og sykkelsti gjør at foreldrene i området er redde for barnas sikkerhet, spesielt denne høsten. Hva skjer når E6 i Kvam stenges og trafikken flyttes over til fylkesveg 763 som barna må krysse over for å gå til skolen?
Les mer om:

Brann i tankbil på E6 – nødetater på tur

Det brenner i en tankbil på E6 i Kvam i Steinkjer. Nødetater er på vei.
Les mer om:

Marit Andrisdotter Kvam spurte om boikott av TV-aksjonen: Verdiane bryt med distriktslandbruket

Marit Andrisdotter Kvam sit i kommunestyret i Vang som representant for Senterpartiet. I siste kommunestyremøte spurte ho ordføraren om dei hadde vurdert og ikkje støtte årets TV-aksjon som WWF står bak. Her kan du lesa spørsmålet og svaret frå ordførar Vidar Eltun.
Les mer om:

Folk ga blaffen i smittevernreglene da regnet kom

SKIEN: Skjenketidene er tilbake til normalen og utestedene kan ha åpent som før, forutsatt at smittevernreglene følges. Men da regnet kom lørdag kveld og natt til søndag, fikk dørvaktene ei utfordring. – Folk har vanskelig for å forstå at de ikke kan komme inn selv om lokalet ser halvfullt ut, sier Thomas Kvam, som driver O'Learys i Skien.
Les mer om:

Så raskt reiser studentblokka seg på Kvam (pluss)

Molde Campus sine nye studentboliger på Kvam reises i rekordfart, med moduler som stables lik legoklosser. Her får 56 studenter bo.
Les mer om:

Med SKS på jobb ved vannkraftens begynnelse

Kurt Kvam og Ben Are Pedersen i SKS tok med Saltenposten på en runde der krafta virkelig kommer fra.
Les mer om:

Bobilparkeringa og teltplassen er borte(pluss)

Snøsmeltingen har ført til at Snåsavatnet har krøpet langt oppover land flere steder. Spenningen er nå stor ved campingen i Kvam.
Les mer om:

Flommen tok gamlehuset – bygget nytt på samme sted: – Nå er vi trygge

KVAM (VG) I mai 2013 mistet Hanne Lisbeth Øverli og samboeren Gjermund Lien huset sitt i storflommen. I desember 2017 flyttet de inn i det nye huset sitt bygget på den samme tomten. Aldri har de følt seg så trygge mot ny flom som nå.

Meiner fleire kommunar burde få liknande flaumanlegg

NVE investerte 150 millionar kroner i flaumvern etter at hus og vegar forsvann i to storflaumar i bygda Kvam. No vil ordføraren i kommunen ha liknande anlegg fleire stader i landet.
Les mer om:

Mikael testet sin elghund-henger langs E16

Lørdag var Mikael Kvam fra Øyer ute på sin første skikkelig lange sykkeltur med fire år gamle Zack. det gikk strålende!
Les mer om:

– Kan være vanskelig - og stigmatiserende(pluss)

– Vi er veldig glad for at fagavdelingen har lyttet til våre innspill, sier leder for FAU ved Kvam Barnehage, Ingrid Johnsen Hogstad.
Les mer om:

Banksjefens sjekkliste til koronarammede bedrifter

Valdres Sparebank har siden myndighetenes smittereduserende tiltak opplevd økt pågang fra sine kunder. Administrerende banksjef Arnfinn Helge Kvam deler her noen råd til bedrifter og privatpersoner som rammes av koronakrisa.
Les mer om:

Etterlyser vitner etter trafikkuhell(pluss)

Bilen til Tina Gartland Kvam fra Steinkjer fikk store skader i et trafikkuhell på firefeltsvegen tirsdag. Nå etterlyser hun vitner.
Les mer om:

Stjerneskudd sier fra seg topplassen i Rogaland MDG

Anna Kvam blir ikke toppkandidat i stortingsvalget for MDG i Rogaland.
Les mer om:

Yasmine (21) hadde sex med «fienden», så røk hun ut: – Jeg knakk fullstendig sammen

«Paradise»-fiendene Even Kvam og Yasmine Moussaoui har sex, så kom sviket i parseremonien: – Jeg sa at jeg ikke ville ha sex den kvelden, for jeg ville ikke at det skulle virke som jeg gjorde det for å redde meg inn, sier Fredrikstad-kvinnen Yasmine som likevel røk ut av skandalehotellet.
Les mer om:

Trafikkulykke på E6 ved Kvam - person sitter fastklemt

En person sitter fastklemt, melder politiet, etter at en tankbil kolliderte med personbil.

Har fire barn hjemme – og er rektor for 98(pluss)

Ann-Kristin Skjeflo Grande leder Kvam skole fra hjemmekontor samtidig som hun underviser fire egne barn.
Les mer om:

– Har sagt vi kan hjelpe – savner svar(pluss)

Kommersiell direktør Toni Kvam hos Wenaas Workwear sier de alt for ei ukes tid siden signaliserte til Sykehusinnkjøp HF at de hadde både engangsmasker, -hansker og -dresser, men at de ikke har fått svar på henvendelsene sine.
Les mer om:

Slik svarer han på hetsen

«Paradise Hotel»-deltaker Even Kvam forteller at de negative kommentarene bare gir ham høyere selvtillit.
Les mer om:

TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

Hvem av disse blir din neste favorittblogger? I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge. Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok. Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste. Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet. 20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes vi

– Lokal mat og drikke er som toppidrett(pluss)

Ølbrygger Steinar Kvam hevder at lokalprodusert mat og drikke som appellerer til landets beste restauranter, kan sammenlignes med entusiasmen som toppidrettsutøvere skaper i breddeidretten.
Les mer om:

Ville se ut som Chris Evans i storfilmen – fikk norsk strikkepakke og stor Twitter-oppmerksomhet

Nå går historien sin lattermilde seiersgang i sosiale medier, etter at Sheehan – som har skrevet for The Onion så vel som Playboy – delte historien med bilde på Twitter. – Tror jeg blir gal fordi jeg bestilte det jeg trodde var en veldig rimelig ullgenser (som Chris Evans i «Knives Out», selvsagt) fra et norsk nettsted og det jeg fikk var råmaterialene til å lage den selv, lød det fra Sheehan.

Bil med campingvogn i trafikkuhell på E6(pluss)

En bil med campingvogn skal lørdag ettermiddag ha kjørt utfor veien på E6 nord for Kvam.
Les mer om: