Nyheter om Kvåle


Klimaspark til oljebransjen fra innsiden(pluss)

Ungdommene som kaller seg «Den nye oljen» kom med ei direkte utfordring til oljebransjen på Petrokonferansen: – Dere må vise at dere tar klimaansvaret på alvor, sa Tuva Kvåle.
Les mer om:

Her er datoene for neste års utgave av Tons of Rock

Tons of Rock ble i år for første gang arrangert i Oslo etter fem år i Halden. Festivalen har vokst i takt med publikum og sjangerens popularitet. Hovednavn som Kiss, Slayer, Def Leppard og Volbeat underholdt Oslo-publikummet gjennom tre dager i juni. LES OGSÅ: HBO satser på norske krefter. – Vi hadde våre drømmer og visjoner, men at flyttingen ble en slik suksess med dobling av antall publikummere har overgått alt.
Les mer om:

GAUTE KVÅLE SLO SEG INN PÅ PALLEN I NORGESCUPEN

Med romslig margin var Gaute Kvåle inne på seierspallen lørdag, det var også en annen skiløper.
Les mer om:

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Tons of Rock presenterer planene for sitt nye festivalområde i Oslo

Tons of Rock har de siste årene vokst frem som landets største festival med fokus på hardrock og metal.
Les mer om:

Tons of Rock-scenene har fått navn

Munch lot seg inspirere til «Skrik»-motivet da han gikk tur på en sti langs Ekebergåsen i Oslo, og fikk sin angstopplevelse. Siste helgen i juni har Tons of Rock premiere på Ekeberg, etter i flere år å ha blitt arrangert i Halden. Fredag ble det kjent at hardrock- og metalfestivalen har inngått et samarbeid med Munchmuseet. LES OGSÅ: Norsk festival avlyst. «Skrik» – på engelsk «Scream» – blir navnet på den største teltscenen.

Årets konfirmantar

Her er lista over årets konfirmantar: Humanistiske konfirmantar Folkets Hus, Sauda 4. mai Karsten Berekvam Frikk Bratås Theo Herheim Egge Arin Eirikssønn Åshild Helstrup Hindenes Olav Eino Hovind Odin Ripel Jensen Silje Ekkjestøl Lien Tuva Ekkjestøl Lien Sebastian Listøl Mira Isabella Skaar Madsen Ingrid Renata Nielsen Simen Rønhovde Sindre Steine Jakob Lindanger Sørensen Marvik kapell 4. mai Daniel Byrkjedal Finnvik Hanne Rebekka Hebnes Sondre Hebnes Elias Kjølvik Jelsa kyrkje 5.

Skal byggja store einebustader i byen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rogalandshus skal byggja sju, store einebustader på Rosseland på Bryne. Det er sjeldan i ein by der stadig meir av utbygginga går i høgda. Pågangen har vore stor allereie før prosjekta er lagde ut for sal.På Rosseland For Trond Tveit i Rogalandshus blir det litt ekstra spesielt.

Waldron til Lund kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Han vil gi oss vår- og påske-feeling med sine pianotoner denne aprilkvelden. Waldron har gitt ut flere plater i gospel- og jazzsjangeren, og vi gleder oss til å høre han i Lund kirke. Også lokale artister vil delta, opplyser kantor Solvor Kvåle Konstali.Maria Steinsdatter Eike og Marianne Drivenes bidrar og Stig Martin Hansen med akkompagnement på piano.

Tons Of Rock runder av en intens uke med å slippe seks nye artister

Det australske rockebandet får selskap av den mongolske YouTube-sensasjonen The Hu, amerikanske Possessed med sin trash- og death metal, finske Kalmah, franske Perturbator og britene i Inglorious. LES OGSÅ: Presenterer «festivalenes fremtidige headlinere». – Giganter, legender og fremtidens headlinere! Her bør det være noe for alle. Stor dag på Tons-kontoret når vi runder av en intens uke med å slippe de siste artistene til årets festival i Oslo. KISS på festival i Norge er ganske så vilt, men det er faktisk totalen i dette programmet som virkelig er vilt.

Norsk festival kjøpes opp av Live Nation

Det kommer frem i en felles pressemelding fra festivalen og arrangørselskapet. – Vi har jobbet med Tons Of Rock helt fra starten av, og er veldig glade for at vi nå har sikret oss en felles fremtid sammen. Teamet bak festivalen har demonstrert et fantastisk engasjement både til det musikalske og for publikummet sitt, sier Martin Nielsen, Head Promoter i Live Nation Norge. LES OGSÅ: Ny strømmetjeneste blir trolig gratis. Også gjengen bak festivalen virker fornøyde med oppkjøpet.

Saint-Gobain styrker satsingen i Tovik

– Med utbedring av logistikksystemet og gjennomgang av distribusjonsnettet, sammen med et ønske om å satse på sjøfrakt, falt det helt naturlig å styrke Tovik havn, forteller Supply Chain-direktør i Saint-Gobain Norge, Håkon Kvåle.
Les mer om:

Tons Of Rock annonserer historisk konsert

I dag er Satyricon annonsert til festivalen,  som har fått bandet til å fremføre det ikoniske albumet Rebel Extravaganza i sin helhet, som fyller 20 år i 2019. – Vi er svært glade for at Satyricon kommer til Oslo og gjør dette albumet i sin helhet hos oss, sier bookingsjef Jarle Kvåle. LES OGSÅ: Atle Antonsen åpner bar sammen med «Dag»-regissøren. – Vi vet at mange i vårt publikum setter stor pris på Satyricon, og at de gjør en helt unik konsert hos oss der de fremfører Rebel Extravaganza, vil begeistre mange her hjemme og vårt tilreisende publikum.
Les mer om:

Klarte Leikanger å slå Kvåle i Klassequizen?

Høyr korleis det gjekk
Les mer om:

Kvåle skule håva inn poeng

Tidligere eier av Munchs «Skrik» Petter Olsen kan ikke forstå hvorfor det nå er kroken på døra for Nasjonalgalleriet.
Les mer om:

Slayer med nok en avskjedskonsert i Norge

Torsdag spilte Slayer for et utsolgt Oslo Spektrum. Lovordene haglet i kombinasjonen med vemodigheten over turnées navn «Final World Tour». GAFFAs anmelder Henrik E. Lesjø tildelte konserten fire stjerner i sin anmeldelse. Bandets forhold til den norske fansen er sterkt og deres enorme popularitet i Norge gjør at de nå kommer tilbake for aller siste gang. Avslutningen skjer på Tons Of Rock i Oslo 28. juni neste år. – Når jeg tenker på Tons Of Rock, så er Slayer det bandet jeg umiddelbart tenker på.

Bjervig Drivenes og Kvåle gikk raskest

6 sekunder og 10 sekunder var deres seiersmarginer.
Les mer om:

Rockefestival med åpningskonsert i Operaen

For når artister som Kiss, Volbeat, Dream Theater og Def Leppard kjører i gang på Ekebergsletta i juni, vil det nok høres utover nabolaget. LES OGSÅ: Norsk film til prestisjetung filmfestival. Men selve festivalåpningen skjer altså innendørs i det hvite marmorbygget som bookingsjef Jarle Kvåle kaller Norges flotteste konsertsal. – En stor ære for oss i festivalen, sier Kvåle om åpningskonserten 26. juni, mens det fra Operaens Anna Hereid heter: – Som landets største kulturinstitusjon ønsker vi også å bidra til at kunst og kultur generelt blir viktigere i folks liv.
Les mer om:

Nordens største rockeband annonsert til Norge

I dag er det klart at Volbeat skal spille på neste års Tons Of Rock, festivalen som tidligere i år meldte flytting fra Fredriksten Festning i Halden til Ekebergsletta i Oslo. – Vi har overgått alt av tidligere billettsalg, som er en enorm anerkjennelse fra publikum. At vi nå kan presentere Nordens største band Volbeat på samme festival som verdens største rockeband KISS, er helt vilt.
Les mer om:

Kiss besøker norske festivaler på sin store avskjedsturné

For bare noen minutter siden kunne både Trondheim Rocks i Trondheim og Tons Of Rock i Oslo bekrefte at Kiss (bildet), Def Leppard og In Flames skal inn på festivalenes respektive program for 2019. – Vi er ekstremt stolte over at Kiss vil legge denne konserten til Tons Of Rock. Millioner av Kiss-fans verden over har lenge fryktet at dagen vil komme. Dagen da tidens mest ikoniske hardrockband forteller verden at de legger opp. Men er det noen som går ut med et smell så er det virkelig Kiss.

Trine slanket bort 38,6 kilo, og ble fylkesslanker(pluss)

Nitid veiing og kostkontroll førte Trine Lise Kvåle inn i en langt lettere tilværelse på bare ett år.
Les mer om:

Tett på Listerrådet

Masterstudent Kamilla Kvåle (32) skal ta pulsen på Listerrådet i et halvt år.
Les mer om:

– Passet mitt stinkar av fisk og død

BERGEN (NRK): Jon Erik Kvåle Øien lærte på den vonde måten kva konsekvensar det kan få for deg når du ikkje betalar husleiga i tide. Han blei ulovleg kasta ut og fekk alt han eigde låst inn i ei bu.
Les mer om:

Naboer på Bryne er på vakt etter nattens branner

Fem branner innen en radius på noen få hundre meter gjør at naboer på Kvåle er på vakt. Firebarnspappa Knut Tore Vorre hadde heldigvis en snartenkt nabo da flammene stod opp av hekken.
Les mer om: