Nyheter om Kurs


Vekker internasjonal oppmerksomhet: Norsk kurs skal hindre skademareritt i barneidretten

Etter sommerferien gjenopptas barne- og ungdomsidretten for alvor etter en lang koronapause. Da er risikoen stor for skader.
Les mer om:

Vekker internasjonal oppmerksomhet: Norsk kurs skal hindre skademareritt i barneidretten

Etter sommerferien gjenopptas barne- og ungdomsidretten for alvor etter en lang koronapause. Da er risikoen stor for skader.
Les mer om:

Leeds-fan Flo om Premier League-drømmen: – Det betyr mye for oss

(Leeds – Stoke 5–0) Tabelltopp, seks poengs luke ned til playoff og fire kamper igjen. Leeds United har stø kurs mot et etterlengtet Premier League-comeback.
Les mer om:

Sky Sports måtte ta en prat med Alexander Tettey

34-åringen har spilt for Norwich siden 2012. Dette har gitt nordmannen en helt spesiell erfaring som Sky Sports ville høre mer om. Tettey har nemlig vært med på nedrykk fra Premier League to ganger tidligere. Nå styrer Norwich med stø kurs mot nok en rask retur til Championship. Les: Det brenner på dass Ingen krise for en spiller som har opplevde dette flere ganger før, kanskje? -Jeg trodde at jeg hadde blitt immun mot nedrykninger. Jeg har prøvd det flere ganger, så jeg er kjent med følelsen og jeg vet hvordan det hele skal håndteres, men det slår meg likevel.

Starter opp eget sirkuskurs: – Det er en del som har meldt seg på allerede

Fra høsten av tilbys det to nye kurs på kulturskolen, som kombinerer flere av de populære aktivitetene deres.
Les mer om:

Tine (40) har allerede doblet omsetningen: – Plutselig var det jeg har holdt på med i 10 år en skikkelig god idé

Tine Raisbæk rakk knapt å legge ut et nytt kurs før det var fullbooket. Den store interessen for kajakkpadling tror hun skyldes mer enn bare hjemmesommer.
Les mer om:

Tine (40) har allerede doblet omsetningen: – Plutselig var det jeg har holdt på med i 10 år en skikkelig god idé

Tine Raisbæk rakk knapt å legge ut et nytt kurs i Larvik før det var fullbooket. Den store interessen for kajakkpadling tror hun skyldes mer enn bare hjemmesommer.
Les mer om:

Kommunen skal stake ut ny kurs for Dampsaga Bad(pluss)

Kommunestyret i Steinkjer går inn med krisehjelp og redder Dampsaga Bad AS fra skifteretten.
Les mer om:

13.000 arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Med en prislapp på 85 millioner kroner skal 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner over hele landet, opplyser regjeringen.
Les mer om:

Barnevernsbomba som kan snu alt

Høyesterett har staket ut ny kurs for norsk barnevern etter at Norge er dømt for menneskerettsbrudd i Strasbourg. Særlig én vurdering fra de høye dommerne slår ned som ei bombe.

Kurs i kiting og SUP: Satser stort på aktiviteter for ungdom i sommer

Saltdal kommune arrangerer både Ferieklubb, Friluftsskole og stor ungdomstur-konkurranse med flotte premier.

Venner advarer: - Taper

USAs president, Donald Trump, fortsetter å stupe på meningsmålingene. Nå har nære allierte begynt å advare ham offentlig om at han vil tape valget dersom han ikke endrer kurs.

Har syklet gjennom 104 kommuner siden april

Ekteparet Aruna (62) og Rajendra (69) skulle i utgangspunktet sykle til India, men det satte korona-viruset en effektiv stopper for. Nå har ekteparet satt ny kurs og skal sykle gjennom samtlige kommuner i Norge.
Les mer om:

Klimakamp i Sp

Sp har levd høyt på motstand mot klimaavgifter. Partiet bør endre kurs før det eventuelt skal inn i regjering etter neste valg.
Les mer om:

* Hadde «stø» kurs rett på Arnøya * Tidligere involvert i drama med fire norske krigsskip og kronprins Haakon om bord

Politiet har foreløpig ikke tatt promillekontroll etter grunnstøting.

Dette er verdens dyreste gitar

Grunge ble til gull da kassegitaren til Kurt Cobain, en Martin D-18E fra 1959, gikk under hammeren hos Juliens Auctions i Beverly Hills i Los Angeles lørdag. Den ble kjent da Nirvanas frontmann brukte den under innspillingen av «MTV Unplugged» noen få måneder før han døde i 1994. Det var eieren av mikrofonselskapet Røde, australske Peter Freedman, som kjøpte gitaren for 6 millioner dollar, hele 5 millioner over utropsprisen på 1 million. Summen tilsvarer nesten 58 millioner kroner etter dagens kurs.

Fem bilførere tatt for råkjøring på Oppsal, nå varsler Manglerud-politiet flere kontroller: – Vil merke det

Politiet på Manglerud har nå gjennomført kurs og vil derfor i større grad ha flere laserkontroller på veiene i distriktet. Har fått inn flere tips om veier hvor førere gjerne tråkker ekstra på gasspedalen.
Les mer om:

Kjetil (6 år) får tommel opp fra flere etter dette

Pappaen foreslår at sønnen kan holde kurs.
Les mer om:

Skrotet store deler av masterplanen(pluss)

Politikerne i Steinkjer sto samlet om de viktigste utfordringene som preger kommuneøkonomien, og staket ut en kurs som på mange måter slår i hjel den omdiskuterte masterplanen.
Les mer om:

Får over en halv million til kurs om tre

Byggmesterforbundet Salten får 570 000 kroner til et digitalt kurs om å bygge i massivtre.
Les mer om:

Vil ha obligatorisk kurs for alle som skal kjøre fort på sjøen

Sjøfartsdirektoratet forslår en rekke nye regler for fritidsbåter. Alle som vil kjøre fort på sjøen må gå et eget kurs.
Les mer om:

Dansk statsadvokat krever Rasmus Paludan fengslet

Statsadvokaten i København krever fengsel for lederen av det islam- og innvandringsfiendtlige partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan.
Les mer om:

Alli utestengd etter snapchat-spøk

Tottenham-stjerna Dele Alli er pålagd karantene i éin kamp for å ha gjort narr av ein asiatisk mann. Med det mister han storoppgjeret mot Manchester United neste fredag. Alli må òg betale rundt 600.000 kroner og ta eit kurs. Tottenham-spelaren la ut ein Snapchat-video av seg sjølv med munnbind og deretter av ein asiatisk mann på Heathrow flyplass 6. februar. – Det var ikkje morosamt, og eg innsåg det straks og fjerna han. Eg skuffa meg sjølv og klubben, sa Alli i etterkant.

Mourinho mister Dele Alli i kampen Tottenham-manageren ikke takler å tape

I februar postet Dele Alli en video der han gjorde narr av coronavirusysteriet i Asia. Nå må han sitte på tribunen og tenke over hvor lite kult dette var. Fotballspillere er også mennesker som feiler, men når du er forbilde for flere generasjoner fotballsupportere har du plikt å tenke gjennom det du gjør på fritiden. Les: Bekreftet: Ajax har sagt NEI!

Vannlekkasje i det nye stadionet til Sandnes Ulf

Så mange slår leir rundt drikkevannet i Trondheim at kommunen har vært nødt til å sende folk i vannverket på kurs for å lære seg naturoppsyn.
Les mer om: