Nyheter om Kurs


Nå skal Halvor endelig samarbeide med lillesøster: – Vi er ekstremt tette og nære

Helt på slutten av fjoråret lanserte Halvor Bakke nettkurset «Innred ditt eget drømmehjem». Kurset har blitt så populært at han tar med seg søster Ingunn Anvik til et nytt kurs.
Les mer om:

Kjærkomment kurs for en lettere hverdag

En godt skolert gjerterhund kan gi eiere av både sau og geit en lettere hverdag.
Les mer om:

Vil at Biden skal levere

For mange Demokrater handlet onsdagen om slutten på Donald Trumps presidentperiode. Nå håper de at Biden vil stake ut en ny kurs.
Les mer om:

Donald Trump har forlatt Det hvite hus

Donald Trump har forlatt Det hvite hus som president for siste gang. Etter en kort tale på luftforsvarsbasen Andrews lettet den avtroppende presidenten i Air Force One klokken 14.59 norsk tid med kurs for Florida.

Unge republikanere ber partiet endre kurs i åpent brev

Nesten 100 unge republikanere skriver i et åpent brev til partiets politikere i Kongressen at kursen må endres. De ber partiet ta ansvar for kongresstormingen.
Les mer om:

Regjeringen lemper på koronatiltakene for barn og unge – men i Fredrikstad er tonen en annen

Mandag sa statsminister Erna Solberg at de vil lempe på tiltakene rettet mot barn og unge. Men Fredrikstad kommune ber sine innbyggere leve som de har gjort de siste ukene – frem til formannskapet bestemmer ny kurs på torsdag.

Brian fikk proffsjansen i Tyskland som 17-åring. Så bestemte han seg for å endre kurs

Som 17-åring fikk han tilbudet fra Tyskland og reiste for å jakte fotballdrømmen. Seks år senere lever Brian Stangnes Kjeldsberg fint med et helt annerledes liv.
Les mer om:

Cupbombe! Wayne Rooney tapte stygt mot amatørlaget Chorley

Chorley som spiller på nivå seks – 6 – i England finansierer sin virksomhet ved hjelp av salg av rømmevafler og billige sesongkort, samt salg av billetter når det kommer storfint besøk i FA-Cupen. For noen uker siden, etter at Derby hadde slitt i lang tid, ble Wayne Rooney sin status som hjelpetrener oppgradert til å få ansvaret for klubben, i hvert fall på midlertidig basis. Les: Endelig for Joshua King Chorley vant 2-0 i tredje runde av FA Cupen.

West Ham-spiss solgt til Ajax

Ajax har kjøpt den franske spissen Sébastien Haller fra West Ham. Han har undertegnet en kontrakt på 4,5 år med den nederlandske mesteren. Ajax opplyser på sitt nettsted at klubben betaler 22,5 millioner euro for Haller. Det tilsvarer 233 millioner kroner etter dagens kurs. Haller noterte seg med 14 scoringer på i alt 54 kamper for London-klubben. Denne sesongen ble det tre ligamål på 16 kamper.
Les mer om:

Tettey innbytter da Norwich kom tilbake på vinnersporet

Alexander Tetteys Norwich har fire poengs luke på tabelltoppen i mesterskapsserien etter 1-0-seier over Barnsley. Kanarifuglene har kurs for Pemier League.
Les mer om:

Gerrard på stø kurs mot ligatittelen

Nå leder Rangers serien med 19 poeng ned til Celtic.
Les mer om:

Jannice var lei pengejaget og endret kurs: – Folk kommer til å våkne og innse at de ikke kan løpe rundt og rundt i hamsterhjulet lenger

Jannice Strand tror pandemien vil få flere til å innse at de vil få et bedre liv om de stresser ned og tillater seg mer ro i hverdagen.
Les mer om:

Nord-Koreas partikongress skal sette ny kurs i farlig terreng

For Nord-Koreas suverene leder Kim Jong-un, har utfordringene aldri vært større når landet på neste partikongress skal peile kursen for de neste fem årene.
Les mer om:

Jon gleder seg til å åpne alpinparken igjen: – Det virker som at vi står høyt i kurs

Tromsø Alpinpark styrte mot tidenes beste sesong før koronapandemien brøt ut. Nå er de klare for en ny sesong - med helt andre forutsetninger.
Les mer om:

Strabasiøs desembertur på sykkel i Nord-Norge

Rajendra og kona Aruna skulle egentlig sykle til India, men måtte stake ut ny kurs da korona-viruset traff Europa. Derfor ble det heller Norges-turné og nylig har ekteparet kommet hjem fra en kald, glatt og snørik sykkeltur i Nordland.

Dokumentlekkasje: EU betaler 163 kroner per dose av Pfizer-vaksinen

EU har avtalt å betale 15,5 euro, tilsvarende 163 norske kroner etter dagens kurs, per dose av coronavaksinen til Pfizer og Biontech, ifølge internt dokument.
Les mer om:

Kapteinen ville gi mannskapet mobildekning – endte i grunnstøting og oljesøl

Det japanske tankskipet som i juli grunnstøtte utenfor Mauritius, endret kurs for å gi mannskapet mobildekning, bekreftet operatøren fredag.
Les mer om:

Holder stø kurs for Sjøfronten 2(pluss)

Rødt og Frp ville droppe videre utbygging av Sjøfronten nå, men flertallet holdt fast på å gjøre prosjektet ferdig de kommende åra.
Les mer om:

Skape mer, inkludere flere

Den Ap-ledede stor-koalisjonen har lagt frem sitt forslag til budsjett for kommende fire-års periode. Budsjettet bærer preg at man ikke ønsker ny kurs og endring.
Les mer om:

Storm-stjerna stortrives i Tromsø, men én ting sliter han med.

Tromsø Storm slo erkerivalen, og har stø kurs mot sluttspillet.
Les mer om:

Storm-stjerna stortrives i Tromsø, men én ting sliter han med.

Tromsø Storm slo erkerivalen, og har stø kurs mot sluttspillet.
Les mer om:

Livskriser vart livsgleder for Line Katrin og Ingeborg(pluss)

Dei opplevde kvar sine livskriser. Så endra dei kurs. I dag kan ikkje damene tenkje seg ein annleis kvardag.
Les mer om:

En kommunal lederfilosofi for fremtiden

«Videre må vi fortsette å styrke kommunens kommunikasjon om fremgangsmåte ved uønskede hendelser, og kontinuerlig sørge for at likestilling og inkludering fremmes på kurs og samlinger for ledere og medarbeidere.»
Les mer om:

Enormt heroinbeslag hadde kurs for Nord-Norge

55 kilo skulle distribueres videre.
Les mer om:

Heroinbeslag i Tyskland hadde kurs mot Hemnes

55 kilo ren heroin ble beslaglagt i Tyskland i juni. Det viser seg at den skulle til Hemnes på Helgeland, der den skulle distribueres videre.