Nyheter om Kurs


Dette er de utvalgte TV- og filmskaperne

– Denne ordningen kan løfte fram kvinnene, så bransjen vet at de ikke kan ignoreres, sier Nina Barbosa Blad, en av de 12 som ble valgt ut, til Rushprint. De skal ha sin første samling allerede denne måneden. De utvalgte får ifølge pressemeldingen et stipend på 50.000 kroner samt en pott med 30.000 kroner hver, som skal brukes til faglig veiledning.

Norske arrangører skal diskutere terrorsikring

Ifølge firmaet Kløkt, som spesialiserer seg på kurs og konferanser for norske arrangører, finnes det i dag ingen nasjonale retningslinjer for hvordan arrangører skal forholde seg til terrorrisiko. De siste årene har norske arrangører bevitnet terroranslag som har rammet arrangementer, enten det var mot Bataclan i Paris, Ariana Grande-konserten i Manchester eller det som nå kalles massakren mot en Las Vegas-utendørsfestival. LES OGSÅ: Mark Knopfler er bekreftet til tre norske byer i 2019. «Trusselvurderingen PST gjør for nasjonen Norge viser at det må tas høyde for at også det norske samfunnet,

Tilbyr kurs for å håndtere «små-sjefer»

Fauske familiesenter tilbyr kurs til alle barnehage-foreldre. Der vil du få tips og verktøy for å håndtere foreldrerollen.
Les mer om:

Mangler penger til kurs og utstyr

Helse og omsorg i Flekkefjord kommune har et press som gjør at det blir budsjettmessig underdekning for en del driftskostnader som kompetanseheving, utstyr og kommunikasjon.
Les mer om:

Kurs i låtskriving og slampoesi for unge

Bor det en visesanger i deg? Eller kanskje du er på jakt etter en måte å uttrykke deg på?
Les mer om:

Riksdagens leder tar ny runde med partilederne

Riksdagens leder, talmann Andreas Norlén, vil mandag ha nye møter med de svenske partilederne for å stake ut en videre kurs for å skaffe landet en ny regjering.
Les mer om:

Skal holde kurs i akutt svartmaling

Torsdag kommende uke skal Osen kommune markere Verdensdagen for psykisk helse.
Les mer om:

Røgenes vil på demens-kurs

- Vi i kommunestyret trenger et lite kurs om demens, mener Per Erik Røgenes (H)
Les mer om:

Løft blikket, Krf og Ap!

Han som skriver dette er ikke medlem av noe parti. Men han er begeistret over at Krfs leder Knut Arild Hareide vil ta partiet han leder ut av opposisjon og søke samarbeid med Ap og Sp med henblikk på å danne regjering som vil gi landet en annen kurs.

Matlaging og dans for Vestfold-talentene: Med OL og VM som mål

Kurs i dans og matlaging sto på programmet da Vestfold Toppidretts talenter hadde sin første samling nylig.
Les mer om:

– KrF kan ikkje vera med på mørkeblå kurs

Det er dei andre borgarlege partia som ifølgje Leif Homme no bidreg til at KrF søkjer samarbeid med Arbeidarpartiet og Senterpartiet.
Les mer om:

Etablert musiker holder kurs for håpefulle stjerner

For å bli artist må du forstå bransjen. Det mener både de profesjonelle, og de aller ferskeste. – Du blir ikke stjerne i egen stue, sier Elias Muri Skagefoss.
Les mer om:

Bartendere får opplæring om #MeToo

Før #MeToo-avsløringene i fjor høst var det «ingen» som etterspurte kurs om seksuell trakassering. Nå går etterspørselen i taket, forteller Likestillings- og diskrimineringsombudet.
Les mer om:

Drastisk nedgang i sykefraværet – slik knekte de koden

– Vi har hatt en solid reduksjon på sykefraværet i kommunen. Nå er vi på rett kurs, sier HR-sjef Roy-Erik Steinhaug Mårtensson i Holmestrand kommune.
Les mer om:

Kan ha funnet kaptein Cooks legendariske skip

For 250 år siden satte seilskuten HMS Endeavour kurs mot Stillehavet. På veien oppdaget det både New Zealand og Australia. Nå kan kaptein Cooks legendariske skip være funnet.

BlimE: I dag danser 380.000 barn for vennskap

Å oppdra barn i Noreg kan vere heilt forskjellig frå metodane ein brukar i heimlandet. I Ålesund får alle på vaksenopplæringa kurs i foreldrerettleiing.
Les mer om:

Lærer å oppdra barn på norsk

Å oppdra barn i Noreg kan vere heilt forskjellig frå metodane ein brukar i heimlandet. I Ålesund får alle på vaksenopplæringa kurs i foreldrerettleiing.
Les mer om:

Ivrige kursdeltakere på Leirskogen

Lørdag og søndag arrangerte Bagn Røde Kors Hjelpekorps kurs på Leirskogen for medlemmer av Røde Kors i Oppland. 14 deltakere var med og fikk teoretisk og praktisk opplæring.
Les mer om:

Restene av tropisk storm gir gode temperaturer de neste dagene

Den tropiske stormen «Helene» som har herjet ute i Atlanterhavet er på stø kurs mot Norskekysten.
Les mer om:

Tilbyr pole-kurs for barn: – Hårreisende

Et poledance-studio i Oslo tilbyr kurs for barn fra seks år og oppover.
Les mer om:

Stø kurs, forutsigbarhet og rammebetingelser for næringslivet

Et tilsvar til Preben Aavitslands kronikk sist lørdag.
Les mer om:

Ønsker Kjeller på statsbudsjettet

Flymiljøet på Kjeller har en bred plass i norsk historie. Nå staker stiftelsen ut ny kurs for å bevare en av verdens eldste fortsatt operative flyplasser. Men økonomisk drahjelp fra fylket får de ikke.
Les mer om:

Antar at 90 prosent av 7000 avløpsanlegg er for dårlige. Nå tar kommunene grep.

De seks kommunene på Fosen antar at 90 prosent av rundt 7000 private avløpsanlegg på Fosen ikke tilfredsstiller moderne rensekrav. Nå arrangerer kommunene kurs for entreprenører og saksbehandlere for å være rustet for fremtiden.
Les mer om:

Trivselstur med fysisk aktivitet

LHL Flekkefjord og Lund hadde fått kr. 30.000 fra Extra Ekspress for å gjennomføre en fot tur hvor det var innlagt kurs i psykisk og fysisk aktivitet....