Nyheter om Kruse


– Tilbakemeldingene har vært helt overveldende(pluss)

Men Ingrid Kruse Fevåg håper hun ikke trenger å gjenta seg sjøl ved neste kommunevalg.
Les mer om:

Arbei­dene på Kunst­silo har begynt

Entreprenørfirmaet Kruse Smith har startet arbeidet på Kunstsilo. Det kommende året skal lagerbygget rives og betongstrukturene rehabiliteres.
Les mer om:

Sissel Leire forlater Facebook etter trolling

Sissel Leire, styreleder i Kruse Smith og styremedlem i Cultiva har slettet sin Facebook-profil. Hun bekrefter at Sørlandsnyhetene er en viktig årsak.

Advent City fra sofakroken

I august kommer forsker Frigga Kruse og hennes team til Longyearbyen for å vise frem Advent City i VR (virtuell virkelighet).
Les mer om:

Disney med live-ACTION-versjon av Mulan: Første titt er lit

开始了! Disney har hendene fulle med live-action-versjoner av tegnefilmklassikere. I ettermiddag slapp de første teaser for nye Mulan; filmen basert på den populære kinesiske legenden om Hua Mulan fra 400-tallet. Skal vi tro smakesnutten, kommer det til å bli relativt annerledes enn tegnefilmen – med mindre sang. Boss bish anno 400 (Disney) Det gjenstår å se om nostalgiske fans av originalen vil like den nye versjonen. Men teaseren er uten tvil tent! Unge Mulan spilles av Scarlett Johansson kinesiske 31-åringen Liu Yifei alias Crystal Liu, mens veteranen Jet Li har rollen som Kinas keiser.

Feil om Cultiva

Melina Danica skriver i mandagens Fædrelandsvennen at Cultiva har behandlet Kunstsilo-saken med et styremedlem som har eierinteresser i Kruse Smith, selskapet som fikk anbudet på byggingen av Kunstsilo.
Les mer om:

Per Kristian Knutsen fra Dypvåg prosjektleder for Kruse Smith Entreprenør: Har bygget 24 bruer på E18 på to år

I morgen åpner ny E18 mellom Tvedestrand og Arendal. Milliardprosjektet er kanskje det råeste som har vært bygd i Norge. Per Kristian Knutsen fra Dypvåg har hatt ansvaret for 24 bruer på den 22 km lange veistrekningen.

Tapte rettssaken mot Kruse Smith

Hovedgårdsparken borettslag i Vågsbygd saksøkte Kruse Smith Entreprenør for 3,6 millioner kroner. Nå er entreprenøren frifunnet av Kristiansand tingrett.

Stort underskudd for Kruse Smith

Entreprenør- og eiendomskonsernet Kruse Smith AS hadde et negativt årsresultat på 75,5 millioner kroner i 2018.

Avslutter vårsesongen på Vardeheim: «Løs Snipp» og grillmat på menyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette gleder vi oss stort til. Avslutningen på vårsesongen på Vardeheim er erfaringsmessig et av årets store høydepunkt, og forventningene til kveldens arrangement ligger deretter, sier Jan G. Haanæs. GLEDER SEG: Jazzklubbens leder, Jan G. Haanæs, ser fram til sesongavslutning med grillmat og «Løs Snipp». Han regner med «stinn brakke». Han er leder for dalens lokale jazzklubb - Jazz på Vardeheim.

Liverpool-eier lover Jürgen Klopp et betydelig shoppingbudsjett

Med bare noen timer igjen til Champions League finalen mot Tottenham har Liverpools styrtrike eier John W. Henry uttrykket sin beundring for hva manager Jürgen Klopp har fått til på den måten han kan best, ved å love å bruke masse penger.  Sist sommer var ikke akkurat Liverpool forsiktige, de kjøpte Alisson, Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri for tilsammen 1,6 milliarder, men så hadde de litt på konto også fra spillersalg.

La ned avdelingen i Haugesund. Nå har han fått ny sjefsjobb

Kristian Gudmundsen ledet Kruse Smith, som ble lagt ned i Haugesund.

Zayn synger «A Whole New World» fra Aladdin – se video

Match made in heaven? Det er snedig at Zayn ikke har spilt Disney-prins ennå.
Les mer om:

Mistet oppdrag på grunn av kobling til entreprenør

Konsulentfirmaet ble valgt ut for å vurdere Kunstsilo-prosjektet. Men de mistet oppdraget da det viste seg at de hadde en kobling til Kruse Smith.

Slik ser det ut i Eiadalen nå

Suldalsposten har regelmessig besøkt byggjeområdet ovanom Kvilldal det siste året. Om eitt år vil Englandskabelen komma snikande som ein sjøorm frå djupet av Suldalsvatnet og gli under jorda oppover mot Eiadalen og straumrettarstasjonen der. Ramnane som krinsar over porten er like frå gong til gong. Det er ikkje byggjeområdet som ventar bak porten. Bladfyken står bak ein betongbil ved kontrollposten.

Borettslag saksøker entreprenør for millioner

Hovedgårdsparken borettslag i Vågsbygd retter krav på nærmere fire millioner kroner mot entreprenør Kruse Smith etter å ha avdekket fuktskader i fasadene.

Kruse Smith-sjef: – Balansert boligmarked hvor man får mye for pengene

Kristiansand trenger 500 nye boliger hvert år for å holde unna for befolkningsveksten, ifølge Kruse Smiths boligsjef. At markedet er i balanse, og at man får mye for pengene, skyldes nettopp en passe stor tilvekst av nye boliger.
Les mer om:

Norge tapte opningskampen

Norges ishockeykvinner tapte 1-2 for Ungarn i første kamp på nivå 2 i ishockey-VM i Budapest. Emilie Kruse utlikna til 1-1 5.56 ut i siste periode, og Ungarns sigersmål kom 1.12 før full tid.
Les mer om:

Går til Kruse Larsen AS – slipper karantene(pluss)

Maren Aasan (H), tidligerer politisk rådgiver for Linda Hofstad Helleland, blir ikke ilagt restriksjoner i form av karantene før hun starter i sin nye jobb som strategisk rådgiver.
Les mer om:

Folkevalgte lobbyister

POLITISK: PR-byråene Geelmuyden Kiese, Kruse Larsen, Rud Pedersen og First House har lokalpolitikere fra Høyre, Ap, KrF og Venstre i staben.
Les mer om:

Kruse Smith legger ned i Haugesund - flytter alt til Stavanger

Kruse Smith Entreprenør har besluttet å flytte virksomheten ved selskapets distriktskontor i Haugesund. Rundt 30 personer blir berørt av omleggingen.

Legger ned i Haugesund og flytter alt til Stavanger

30 mennesker er rammet av at Kruse Smith velger å legge ned kontoret i Haugesund.

Maren Aasan (H) til ny jobb etter tre uker(pluss)

Tidligere politisk rådgiver i Solberg-regjeringen, Maren Aasan fra Verdal, går til Kruse Larsen.
Les mer om:

Etter 40 år i byen vurderer bedriften nå å flytte

KRAGERØ/PORSGRUNN: Entreprenøren Kruse Smith vurderer om selskapet skal flytte sin administrasjon i Kragerø til den relativt nyopprettede avdelingen i Porsgrunn.

Storstova til Statnett tar form

Total pris vil liggja på om lag 16 milliardar norske kroner, fordelt på dei to selskapa. Arbeidet som går føre seg i Suldal, kostar rundt 2,6 milliardar kroner. Likerettarstasjonen i Kvilldal Likerettarstasjonen i Kvilldal blir også omtala som ein konverter-stasjon. Føremålet med stasjonen er å omforma likestraum (som er måten straumen blir sendt gjennom kabelen på) til vekselstraum, før den blir sendt ut på straumnettet i Norge.