Nyheter om Kruse


Avslutter vårsesongen på Vardeheim: «Løs Snipp» og grillmat på menyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette gleder vi oss stort til. Avslutningen på vårsesongen på Vardeheim er erfaringsmessig et av årets store høydepunkt, og forventningene til kveldens arrangement ligger deretter, sier Jan G. Haanæs. GLEDER SEG: Jazzklubbens leder, Jan G. Haanæs, ser fram til sesongavslutning med grillmat og «Løs Snipp». Han regner med «stinn brakke». Han er leder for dalens lokale jazzklubb - Jazz på Vardeheim.

Liverpool-eier lover Jürgen Klopp et betydelig shoppingbudsjett

Med bare noen timer igjen til Champions League finalen mot Tottenham har Liverpools styrtrike eier John W. Henry uttrykket sin beundring for hva manager Jürgen Klopp har fått til på den måten han kan best, ved å love å bruke masse penger.  Sist sommer var ikke akkurat Liverpool forsiktige, de kjøpte Alisson, Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri for tilsammen 1,6 milliarder, men så hadde de litt på konto også fra spillersalg.

La ned avdelingen i Haugesund. Nå har han fått ny sjefsjobb

Kristian Gudmundsen ledet Kruse Smith, som ble lagt ned i Haugesund.

Zayn synger «A Whole New World» fra Aladdin – se video

Match made in heaven? Det er snedig at Zayn ikke har spilt Disney-prins ennå.
Les mer om:

Mistet oppdrag på grunn av kobling til entreprenør

Konsulentfirmaet ble valgt ut for å vurdere Kunstsilo-prosjektet. Men de mistet oppdraget da det viste seg at de hadde en kobling til Kruse Smith.

Slik ser det ut i Eiadalen nå

Suldalsposten har regelmessig besøkt byggjeområdet ovanom Kvilldal det siste året. Om eitt år vil Englandskabelen komma snikande som ein sjøorm frå djupet av Suldalsvatnet og gli under jorda oppover mot Eiadalen og straumrettarstasjonen der. Ramnane som krinsar over porten er like frå gong til gong. Det er ikkje byggjeområdet som ventar bak porten. Bladfyken står bak ein betongbil ved kontrollposten.

Borettslag saksøker entreprenør for millioner

Hovedgårdsparken borettslag i Vågsbygd retter krav på nærmere fire millioner kroner mot entreprenør Kruse Smith etter å ha avdekket fuktskader i fasadene.

Kruse Smith-sjef: – Balansert boligmarked hvor man får mye for pengene

Kristiansand trenger 500 nye boliger hvert år for å holde unna for befolkningsveksten, ifølge Kruse Smiths boligsjef. At markedet er i balanse, og at man får mye for pengene, skyldes nettopp en passe stor tilvekst av nye boliger.
Les mer om:

Norge tapte opningskampen

Norges ishockeykvinner tapte 1-2 for Ungarn i første kamp på nivå 2 i ishockey-VM i Budapest. Emilie Kruse utlikna til 1-1 5.56 ut i siste periode, og Ungarns sigersmål kom 1.12 før full tid.
Les mer om:

Går til Kruse Larsen AS – slipper karantene(pluss)

Maren Aasan (H), tidligerer politisk rådgiver for Linda Hofstad Helleland, blir ikke ilagt restriksjoner i form av karantene før hun starter i sin nye jobb som strategisk rådgiver.
Les mer om:

Folkevalgte lobbyister

POLITISK: PR-byråene Geelmuyden Kiese, Kruse Larsen, Rud Pedersen og First House har lokalpolitikere fra Høyre, Ap, KrF og Venstre i staben.
Les mer om:

Kruse Smith legger ned i Haugesund - flytter alt til Stavanger

Kruse Smith Entreprenør har besluttet å flytte virksomheten ved selskapets distriktskontor i Haugesund. Rundt 30 personer blir berørt av omleggingen.

Legger ned i Haugesund og flytter alt til Stavanger

30 mennesker er rammet av at Kruse Smith velger å legge ned kontoret i Haugesund.

Maren Aasan (H) til ny jobb etter tre uker(pluss)

Tidligere politisk rådgiver i Solberg-regjeringen, Maren Aasan fra Verdal, går til Kruse Larsen.
Les mer om:

Etter 40 år i byen vurderer bedriften nå å flytte

KRAGERØ/PORSGRUNN: Entreprenøren Kruse Smith vurderer om selskapet skal flytte sin administrasjon i Kragerø til den relativt nyopprettede avdelingen i Porsgrunn.

Storstova til Statnett tar form

Total pris vil liggja på om lag 16 milliardar norske kroner, fordelt på dei to selskapa. Arbeidet som går føre seg i Suldal, kostar rundt 2,6 milliardar kroner. Likerettarstasjonen i Kvilldal Likerettarstasjonen i Kvilldal blir også omtala som ein konverter-stasjon. Føremålet med stasjonen er å omforma likestraum (som er måten straumen blir sendt gjennom kabelen på) til vekselstraum, før den blir sendt ut på straumnettet i Norge.

Vårfilmene er her – og er få, men sterke

«Amundsen», storfilmen om vår polarhelt, har premiere 15. februar – passende nok for kinomoro der polarvindene uler. Nok et herredominert lag står for tur når «Ut og stjæle hester», Per Pettersons ikoniske 2003-roman omsider har funnet veien til lerretet og har marspremiere. Begge byr på veletablerte skuespillere, med henholdsvis Pål Sverre Hagen og Stellan Skarsgård i hovedrollene, så vel som profilerte regissører som Espen Sandberg og Hans Petter Moland. Men filmvåren byr også på nye navn som Maria Salazar, som har laget sin første helaftens dokumentarfilm med «Jeg ser deg».

Skal bygge skole og hall for 341 millioner

Kruse Smith Entreprenører AS skal bygge den nye skolen og idrettshallen i Kopervik.

Kruse Smith får sykehus-kontrakt verd en halv milliard kroner

STAVANGER: Den største kontrakten i forbindelse med byggingen av nytt sykehus er tildelt Kruse Smith.

Kruse Smith får sykehus-kontrakt verd en halv milliard kroner

STAVANGER: Den største kontrakten i forbindelse med byggingen av nytt sykehus er tildelt Kruse Smith.

Kruse Smiths første milliardkontrakt

1,1 milliarder kroner, noen mulige tilleggsarbeider medregnet: Det er ny kontraktsrekord for det 83 år gamle Kruse Smith-konsernet.
Les mer om:

Kruse Smiths første milliardkontrakt

1,1 milliarder kroner, noen mulige tilleggsarbeider medregnet: Det er ny kontraktsrekord for det 83 år gamle Kruse Smith-konsernet.
Les mer om:

Tildelt jobb til 110 millioner kroner

Tross noe treg salgsstart på leiligheter starter byggingen av en ny bydel i Kristiansand over nyttår. Kruse Smith er tildelt første oppdrag i Marvika Torv, verdt 110 millioner kroner.

Bygger Baneheia Park i sju etasjer

Over nyttår er det planlagt byggestart for et kontorbygg med glassfasade mot Gartnerløkka. Kruse Smith og Christiansholm Eiendom står bak.

Det «farlige» strekket støpes(pluss)

Førstkommende torsdag vil entreprenør Kruse Smith støpe ferdig den midterste delen av Ryssdalsbrua på fylkesveg 723. – All alminnelig ferdsel på vegen stanses under dette arbeidet, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.