Nyheter om Kroner


Ydstebø og Base Bolig rykker inn på bibelskolen

Base Bolig AS kjøper eiendommen til Fjelltun Bibelskole på Kristianslyst. Kjøpesum: Om lag 70 millioner kroner.
Les mer om:

Forsøkte å svindle sin egen arbeidsgiver – det skulle vise seg å være en dårlig idé ...

Da mannen, som var ansatt i et forsikringsselskap, kom over en gammel kvittering så han sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner. Det skulle vise seg å koste dyrt.

Godkjent byggeprosjekt for Valdres vidaregåande skule på 150 millioner kroner

Fylkestinget har godkjent byggeprosjektene for Raufoss og Valdres videregående skoler. Total skal det bygges for 350 millioner kroner.
Les mer om:

Styret har vedtatt å legge ned Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Mot tre stemmer, vedtok styret i Helse Sør-Øst torsdag 20. juni bygging av det nye regionssykehuset på Gaustad, og lokalsykehuset på Aker. Det skriver Dagens Medisin. Det var de ansatterepresentantene som stemte imot, mens representantene for ledelsen stemte for, skriver Aftenposten.Plasseringen av Oslos nye sykehus har skapt stor splid.

Boligselger måtte ut med 200.000 kroner etter «flåsete kommentar»

«Til de som kommer etter oss. Vi har ikke laget disse sponplatene. Det var en idiot før oss.»
Les mer om:

Du kan bli med og bestemme hvem som skal få 5000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22.

Denne mannen gir to millioner kroner til Viking: – Viktig at noen starter ballet

– Vi vil sende et signal, sier aksjonæren.
Les mer om:

Sju års ørkenvandring mot kjempebot

Det begynte med en razzia i desember 2012. Og det ender garantert ikke med at Konkurranseklagenemda opprettholder tilsynets gebyr på hele 788 millioner kroner.
Les mer om:

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Ullevål sykehus legges ned

Helse Sør-Øst skal bygge nye sykehus på Gaustad og Aker. Prislappen er på 32,6 milliarder kroner. Det melder NRK.

- 15. august 2022 skal vi ha fest!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Anne Stenhammer som arbeider som en av de frivillige for å få på plass en folkehøgkole i Valnesfjord, underrettet kommunestyret i Saltdal om hvor saken står. - Tomta er ferdig og grunnboret. I 2020-21 skal vi begynne og grave. 15. august 2022 skal vi ha fest! proklamerte Stenhammer for kommunestyret.35 funksjonshemmede Kalkulert etter dagens pris kommer skolen til å koste 180 millioner kroner.

- Du kan ikke forvente å få pengene tilbake

Hove Music Festival skal skylde så mye som åtte millioner kroner.
Les mer om:

Råde Ap vil starte planlegging: Utvid Helsehuset og bygg omsorgsboliger i Saltnes

Bente Pedersen opplyser at Råde Ap foreslo å legge inn én million kroner i 2020 til forprosjekt for kapasitetsutvidelse ved Helsehuset (sykehjemmet) da kommunen behandlet økonomiplanen for 2020-2023.

To års fengsel for kornsmugling

En Østfold-bonde er dømt til to års fengsel for å ha smuglet over 2100 tonn selvdyrket korn fra Sverige. I tillegg må han betale 500.000 kroner tilbake til staten.
Les mer om:

Da ordet «konkurranse» dukket opp, kuttet Vy prisen fra 716 til 151 millioner. Slik var det mulig.

Vy får i år 716 millioner kroner for å kjøre tog til Midt- og Nord-Norge. Men da de fikk konkurranse fra svenske SJ, lovte de å gjøre samme jobb for under en fjerdedel av prisen. Hvordan skjedde det?
Les mer om:

Bystyret ga grønt lys til Skagerak International School – nå starter pengejakten

Skagerak-skolen trenger én million kroner fra næringslivet – blant annet til å ansette rektor.
Les mer om:

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Disse får ikke utbetalt skattepengene nå

Hele 29,2 milliarder kroner utbetales de kommende ukene til totalt 2,7 millioner skattytere som har penger til gode. Gjennomsnittsbeløpet er 11.000 kroner.
Les mer om:

Hove Music Festival konkurs: – Jeg føler meg svindlet

Nathalie Fjelldal har betalt nesten tre tusen kroner for festivalpassene til det som skulle bli sommerens høydepunkt. De pengene kan hun se langt etter.
Les mer om:

Solgte enebolig for 20 millioner utenfor markedet

Etter en drøy måned ble eneboligen på Andøya solgt for prisantydningen på 20 millioner kroner.
Les mer om:

Får du penger tilbake på skatten i dag?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De 2,7 millioner skattyterne som har skatt til gode, får tilsammen 29,2 milliarder kroner tilbakebetalt. Litt over en halv million lønnstakere og pensjonister får restskatt. De må betale til sammen 10 milliarder kroner, et gjennomsnitt på 18.300 kroner, står det i pressemeldingen fra Skatteetaten.

Ny bil ripet opp på Sagatun - eieren Marius fortviler

Mandag var det Marius sin tur. Han tror skadene vil koste opp mot 40.000 kroner.
Les mer om:

Beslagla vinsamling til mellom en og to millioner fra luksusyacht – står fortsatt fast i Narvik

Det som skal være en vinsamling til mellom én og to millioner kroner, beslaglagt fra en luksusyacht som anløp Narvik i påska, står fortsatt innelåst hos tollvesenet.
Les mer om:

Viktig med aktiviteter i nabolaget: Siri inviterer til løp for små og store

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD: Siri Slotterøy Johnsen lager løpstradisjon i nabolaget. I år er det femte året på rad hvor hun drar i gang Gaustadløpet, i år lagt til 23. juni. - Gaustadløpet er et uformelt og hyggelig løp for barn og voksne på bilfrie veier. Løpet går på grus, asfalt og sti rundt området til Øvre Sogn Borettslag - ØSBL. Det er ingen tidtaking eller resultatlister fra barneløpet.

Har du fått skattepengene? Det er umulig å finne ut av

Mange vil sjekke hvor mange kroner som har rullet inn på konto i dag. Nå er systemet nede.
Les mer om: