Nyheter om Kroner


Her har aldri UP stått før – det ga resultater: – Han beholdt førerkortet med et nødskrik

Én sjåfør måtte ut med hele 10.200 kroner og kan prise seg lykkelig for at han fremdeles har førerkort etter tirsdagens UP-kontroll.

Slik fikk Pete drømmekjøkkenet til 50 000 kroner – inkludert hvitevarer

Brukt betyr ikke gammelt, og heller ikke utdatert. Denne våren har aktiviteten på Finn eksplodert. Pete Ternsten Jr. har brukte ting i alle rom.
Les mer om:

Her kan du få en enebolig til 1,5 million kroner med 2,6 mål

TELEMARK: I juni har det vært en kraftig vekst i antall nye boliger på markedet og antall solgte boliger, men det er fortsatt muligheter for å finne en enebolig til en god pris.
Les mer om:

- Vil koste 47 millioner kroner

Det kan se ut til at ikke noe skal spares på når kjendissønnen gifter seg med sin utkårede.
Les mer om:

Caisa parkerte i 30 minutter utenfor Rema 1000 i Sandstuveien – ble trukket 2499 kroner for tre døgn: – Det skal jo ikke gå an

Caisa Lie fra Bekkelaget hadde parkert for å handle på matbutikken og registrerte parkering via EasyPark-appen. Kort tid etter hun forlot parkeringsplassen oppdaget hun at hun var trukket nesten 3000 kroner.
Les mer om:

Kompensasjonsordning for vedlikehold på alpinanlegg– Høyst aktuelt for oss å søke

Mandag ble det klart at regjeringen har satt av 250 millioner kroner til en tilskuddsordning som skal finansiere vedlikehold av alpinanlegg og fornøyelsesparker.
Les mer om:

31-åring skjenket og befølte 15-åring. Nå må han i fengsel.

En 31 år gammel mann fra Karmøy er dømt til 90 dagers fengsel for å ha foretatt seksuelle handlinger med et barn under 16 år. Jenta får 30.000 kroner i erstatning.
Les mer om:

Mourinho fyrer løs

Journalister vet godt at de har en sak når de dytter en mikrofon foran Jose Mourinho. Når spørsmålet om Manchester Citys CAS-dom kom, skuffet Tottenham-manageren selvfølgelig ikke. City får tilgang til spill i Champions League de kommende sesongene, men må ut med rundt hundre millioner kroner for å ikke ha samarbeidet med UEFA i saken. Så hva mener du om dette, Mourinho? -Hvis City ikke er skyldige, så er det en skandale at de får en straff på flere millioner. Hvis man ikke er skyldig, skal man ikke straffes.

X-Men fyller 20 år – her er 20 fakta

X-Men har bursdag. Det klassiske Marvel-verket, som var forut for sin tid, fyller 20 år i dag. En bekmørk skygge over jubileet – og alle hans filmer – er at regissør Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) er anklaget for overgrep mot mindreårige gutter. Han ble derfor fjernet fra produksjonen av fjorårets X-Men: Dark Phoenix. Etterforskning pågår.

Liverpool har funnet seg en Dejan Lovren-erstatter

Det er fortsatt usikkerhet rundt Dejan Lovrens fremtid på Anfield, samtidig som Klopp mer eller mindre har kommunisert til Liverpool-supporterne at det ikke blir mulighet for noen store signeringer i disse virustider. Så hva blir løsningen hvis behovet dukker opp de kommende ukene? Ifølge Mundo Deportivo har Liverpool funnet en ideell løsning i urugayaneren Leandro Cabrera. Les: City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool Midstopperen ble hentet til Espanyol fra Getafe så sent som i januar, men forutseende nok skal 29-åringen ha puttet inn en klausul som skal re

Flere båttyverier i sommer: Ble frastjålet båt til 100.000 kroner

- Vi har både videoovervåkning og alarmer, men det skjer likevel, sier en oppgitt daglig leder ved Fjordsenteret Willy Thorbjørnsen.

City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool

Karantene-spøkelset som har hengt over Manchester City er blåst bort av svindyre advokater. Nå skal det jobbes steinhardt mot neste sesong for å kutte avstanden og passere Liverpool igjen.

Penger i madrassa for Wonderland(pluss)

Wonderland AS i Rauma tjener gode penger på å lage madrasser og sengeløsninger. I fjor hadde de et overskudd på 11,5 millioner kroner.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre fikk gevinst på 3,4 millioner i fjor

Ap-leder Jonas Gahr Støres familieselskap fikk millionoverskudd i 2019 og øker egenkapitalen til 91 millioner kroner.

Satte ned prisen 90.000 kroner – på helt unik bruktbil

Her snakker vi sjelden luksus.
Les mer om:

Barlindhaug vokser seg større og større, ansetter folk under koronakrisen(pluss)

Tromsø-selskapet tjener fett på boligbygging, solgte boliger for 1,2 milliarder kroner i fjor og er større sørpå enn i Nord-Norge.
Les mer om:

Prisen på denne sentrumsvillaen er sjudoblet på 20 år

Har du 12 millioner kroner til overs kan du nå sikre deg en trevilla i en av de mest fasjonable gatene i Fredrikstad, Bjarne Aas gate på Cicignon.

– Ekstra viktig at vi har robusthet både i teknologi og personell(pluss)

Mandag formiddag kom forsvarsminister, Frank-Bakke Jensen (H), på besøk til luftforsvarets stasjon Sørreisa for å lære om Luftforsvarets systemer. Regjeringen har besluttet å bruke i overkant av åtte milliarder kroner på å utbedre radarene der.

Kinesisk porselensvase fra 1700-tallet solgt for 85 millioner kroner

En kinesisk porselensvase fra 1700-tallet ble solgt for 85 millioner kroner på en auksjon i Hongkong sist helg. Auksjonsbyrået beskriver vasen som et mesterverk.
Les mer om:

Loe gir vekk «Josimar»-pengane

Erik Loe i Noregs Fotballforbund fekk 7. juli utbetalt 150.000 kroner etter at generalsekretær Pål Bjerketvedt omtalte han i Josimar. Måndag kveld bekreftar Loe at han gir heile summen til kvinnefotballen i Stabæk. Det skriv VG.
Les mer om:

Fikk bot for å skrense med bilen(pluss)

En mann født i år 2000 må betale 6.000 kroner til statskassa.
Les mer om:

Loe snakker ut: Gir bort «Bjerketvedt-pengene»

Erik Loe (63) fikk 150.000 kroner av Norges Fotballforbund fordi han følte seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt (60). Nå gir han pengene videre til kvinnefotballen i Stabæk.
Les mer om:

United-mål må selges i sommer

Valencia-manager Albert Celades uttalte i februar at han håpet Ferran Torres skulle bli i klubben i mange, mange år. Så fikk Celades sparken for en måned siden og ryktene sier nå at Valencia trenger å selge noen av sine største ressursene. Som Torres. Ifølge Marca er begge Manchester-klubbene med i racet for å sikre seg den spanske vingen, med Real Madrid, Dortmund, Napoli, Milan og Juventus på hjul. What a solo goal!

Satte ned prisen 90.000 kroner – på helt unik bruktbil

Her snakker vi sjelden luksus.
Les mer om:

Nergård henter lån på to milliarder for å bygge nye trålere(pluss)

Fiskerikonsernet har refinansiert og inngått en låneavtale på to milliarder kroner. - Vi har planer om å bygge nye trålere, og det koster penger, vet du.