Nyheter om Kroner


- Lurte til seg penger fra eldre ved å distrahere dem

Politiet har pågrepet tre rumenere og siktet dem for å ha stjålet 25.000 kroner fra to eldre personer i Oppland. De tre ble tatt etter tips fra publikum.
Les mer om:

Kveldens travtips: Tre bankerkandidater i V76

Luzifer, Bren Derlin Am og U.S. Male E.P. er alle aktuelle bankerkandidater i V76-omgangen som har 670 000 kroner ekstra i syverpotten.
Les mer om:

SV vil ha billigere privatisteksamen

Det er for dyrt å ta eksamen som privatist, mener SV, og tror eksamensavgiften på 2000 kroner skremmer bort elevene med dårlig råd. Nå foreslår partiet å refundere mesteparten av pengene til de som møter opp til eksamen.
Les mer om:

Her er snittprisen for bolig over 360.000 kroner per m²

Knuser boligprisene i London og på Manhattan.
Les mer om:

Fondsansvarlige saksøkes for 196 millioner

Konkursboet etter Heje-fondet saksøker to personer i fondets styre for 196 millioner kroner. Saksøker kaller forvaltningen av fondets midler "vanvittig".
Les mer om:

Må betale tre millioner kroner etter konkurs

To tidligere styreledere i en Vestfold-bedrift er i Agder lagmannsrett dømt til å betale over tre millioner kroner i utestående oppgjør og saksomkostninger.
Les mer om:

Mistet 3.000 kr. på butikken - "detektiver" fant dem igjen

Leif Bråten (79) fra Hamar er full av takknemlighet for at butikkansatte sporet ham opp etter at han hadde mistet 3.000 kroner uten noen merking.
Les mer om:

Moeparken snart ut på anbud

Moeparken blir etter all sannsynlighet oppgradert for fem millioner kroner i år.
Les mer om:

Graver dypt i lommeboka

Verdal kommune er i gang med vann- og kloakkutbygginger for over 50 millioner kroner.
Les mer om:

Kutter prisen på strandperle i Blindleia

En strandeiendom ved Ulvøysund i Blindleia er lagt ut for salg til 36 millioner kroner, fire millioner under det den tidligere har blitt forsøkt solgt for.
Les mer om:

Kutter prisen på strandperle i Lillesand

En strandeiendom i Ulvøysund i Lillesand er lagt ut for salg til 36 millioner kroner, fire millioner lavere enn det den tidligere har blitt forsøkt solgt for.
Les mer om:

Økonomisk galskap

Å øke eiendomsskatten, å slå sammen klasser, å redusere kulturskoletilbudet samtidig som man vil renovere et gammelt skolebygg til 150 millioner kroner er ikke å vise økonomisk fornuft eller forsvarlighet, skriver Line Vibe, Hadsel Høyre.
Les mer om:

Dobbeltdrapet i Kristiansand: 15-åring knivstakk ofrene 60 ganger

Jakob skal ha blitt drept for noen hundre kroner. Mens Tone skal ha blitt drept fordi «hun blandet seg inn».
Les mer om:

Dyrevernalliansen: Frykter katter blir pint med etsende væske

To katter har blitt avlivet og andre har fått alvorlige skader av en ukjent etsende væske. Dyrevernalliansen utlover nå dusør på 10.000 kroner for å oppklare hva som har skjedd.
Les mer om:

Olav Nils Sunde opnar pengeboka for AaFK

Finansmannen Olav Nils Sunde går inn med titals millionar kroner over ein treårsperiode i Aalesunds Fotballklubb. Summen kan aukast om lokalt næringsliv også aukar støtta til klubben.
Les mer om:

Fosterfar må betale tilbake 293.000 kroner til Nav – nå vil flere ha endring

Fikk arbeidsavklaringspenger samtidig som han fikk godtgjørelse for å være fosterfar. Nå vil flere partier på Stortinget endre reglene for å unngå lignende saker i fremtiden.
Les mer om:

8.000 kroner i bøter for bruk av hasj

Flere Midt-Troms-væringer er ilagt bøter på til sammen 8.000 kroner for å ha brukt og vært i besittelse av narkotika.
Les mer om:

Fikk gebyr på 60.000 i veikontroll

To lastebilsjåfører fikk henholdsvis 60.000 kroner og 54.000 kroner i gebyr for overvekt i en kontroll Statens vegvesen gjennomførte tirsdag.
Les mer om:

Banket gjennom byggeprosjekt for over 600 millioner kroner

Nå går både nytt sykehjem og nytt rådhus ut på anbud.
Les mer om:

Dusør på 10.000 kroner for å finne kattemishandler

Dyrevernalliansen utlover dusør på 10.000 kroner for opplysninger som kan føre til at de eller dem som har ansvaret for å ha utsatt katter på Hellesylt for etsende væske blir pågrepet.
Les mer om:

Ancelotti bøtelagt

Bayern München-trener Carlo Ancelotti er straffet med en bot på 45.000 kroner for å ha vist fingeren etter 1-1-kampen mot Hertha Berlin.

Setter rekorder med ladbare biler

Bertel O. Steen fikk et overskudd på 450 millioner kroner i 2016, godt hjulpet av norske bilavgifter og satsing på ladbare biler.

Venter med større pott til brannstasjonen

Politikerne vil foreløpig kun bruke 600.000 kroner på oppgradere oppholdsrommet ved brannstasjonen i Egersund. Hva som må gjøres i neste omgang, skal rådmannen legge fram en egen sak om.
Les mer om:

Foreslo å pusse opp Klokkergården - ble nedstemt

Da kommunestyret mandag skulle fordele tiltakspengene fra staten, tok Øyvind Misje (V) til orde for droppe rivingssøknaden og i stedet bruke 100.000 kroner på å pusse opp Klokkergården på Helleland.
Les mer om:

Då han døydde fekk kommunen 4 millionar til å gjera ferdig livsverket hans

Sandnes kommune har arva rundt 4 millionar kroner som skal brukast til å byggja opp det gamle kvernhuset på Foss-Eikeland.
Les mer om: