Nyheter om Kroner


Foreslår Isegran-tårn til 7,2 millioner kroner

Formannskapet behandler 29. august en sak om Isegran-tårnet. Der ber ordføreren politikerne om å si ja til Alternativ 1 som konsept, med en ramme på litt over sju millioner kroner.
Les mer om:

Ronny fikk ikke feriepenger og begjærte fabrikken konkurs – nå krever fabrikkeier at han punger ut med erstatning

SKIEN: Etter at den tidligere produksjonssjefen ved Skiens såpefabrikk AS begjærte selskapet konkurs for å få utbetalt 50 000 kroner i feriepenger, har fabrikkeieren nå kommet med erstatningskrav på «minimum 100 000 kroner».
Les mer om:

Ukens kuskekommentarer: – Jeg tror han kjemper om seieren om alt klaffer. Pydin er hesten å slå.

Her finner du kuskekommentarer på de aller fleste hestene i den fantastiske jackpot-omgangen på Bergsåker lørdag. 60 millioner kroner venter ekstra i syverpotten.
Les mer om:

Salmar med resultat på nesten 1 milliard

Av en inntekt på 3,3 milliarder kroner, satt Salmar ASA igjen med et overskudd før skatt på nesten 1 milliard kroner i andre kvartal i år.
Les mer om:

Friskisbølgen ga 18.600 kroner til barnekreftarbeidet

Friskis og svettis Valdres markerer sitt 10-årsjubileum på mange vis gjennom året. Torsdag var det dags for Friskisbølgen fra Amfi Leira.
Les mer om:

Leasing-kunder kan ha betalt millioner for mye

I flere år har leasing-selskapene lagt moms på regningen for såkalt påkost når kunder leverer tilbake leasingbilen. Dette har de ikke lov til. Leasing-kundene kan ha betalt mange hundre millioner kroner for mye.
Les mer om:

Bayern München kan ikke bruke Coutinho – ennå

Bayern München har byttet ut «leiesoldat»James Rodriguez med «leiesoldat» Philippe Coutinho. Men i noen spesiell kampform er ikke Barcelona-spilleren. På lørdag venter Schalke, men altså ikke for Coutinho. – Jeg mener han er en verdensklassespiller. Han skaper ikke dramatikk og har ikke glamourøse trekk. Philippe vil gerne integreres på holdet. Vi kommer ikke til å kaste ham inn i ilden ennå.
Les mer om:

Enova-startskudd for havvind?

LEDER: Regjeringen støtter Equinors Hywind-prosjekt med 2,3 milliarder kroner. Nå må de gjøre jobben med å etablere et hjemmemarked for havvind.
Les mer om:

40-millionersanlegget åpner søndag etter ti år med planlegging

Søndag er det offisiell åpning av det interkommunale helårsanlegget på Sandripheia til 40 millioner kroner.
Les mer om:

40-millionersanlegget åpner søndag etter ti år med planlegging

Søndag er det offisiell åpning av det interkommunale helårsanlegget på Sandripheia til 40 millioner kroner.
Les mer om:

Kjørte drosje og buss for 86 mill. kroner

Haugaland Taxi-konsernet gikk med 965.000 kroner i overskudd i 2018. Selskapet hadde inntekter på til sammen 97,9 millioner kroner.
Les mer om:

Varslar bot på 100 000 kroner til Ørsta kommune

Arbeidstilsynet vurderer å gi Ørsta kommune eit overtredingsgebyr på 100.000 kroner.

Gebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 2002

Gebyret for familiegjenforening er økt fra 600 til 10.500 kroner på 17 år i Norge. Det koster 1.500 svenske kroner for voksne og 750 for barn i Sverige.
Les mer om:

Alberts Instagramvideo håver inn klikk: – Nå må sjefen ut med 100.000 kroner

Sjefen til Albert Sjågan (15) fra Hurum skulle gi en krone for hver «like» han fikk på Instragram-videoen. Men det var en ting han ikke tenkte på.
Les mer om:

Familiens nybygg koster over 200 millioner kroner og inni båten er det nesten finere enn hjemme: – Fikk en rørende mottakelse

Tre generasjoner Lundberg om bord da nybåten – med kino og trimrom – ankom Gratangen til folkefest: – Rørende mottakelse.
Les mer om:

Fikk gebyr på 400.000 kroner for annonse. Nå er de frifunnet

Brukte regneeksempel de fleste får nei til hos banken.
Les mer om:

Skattesmell på 2,5 milliarder kroner for Telenor

Telenor varsler en skattesmell på 2,5 milliarder kroner i det indiske datterselskapet Unitech Wireless.
Les mer om:

Suset fra havvinden

Her er historien om hvorfor 2,3 milliarder kroner i subsidier til pengemaskinen Equinor utløser glede i miljøbevegelsen.
Les mer om:

Sp-topp advarer mot rådyre båtplasser til høystbydende: – Gamle gubber og fjøs er feil bilde av Senterpartiet

Senterpartiets toppkandidat Hans Herman Utgård misliker at båtplasser på Hvaler kjøpes og selges for flere hundre tusen kroner.
Les mer om:

Millionkrav fra varslerne i teknisk drift

To av varslerne fra teknisk drift vil fremme krav om erstatning og oppreisning som til sammen utgjør om lag 15 millioner kroner. Samtidig skal statsadvokatene avgjøre om politiet må gjenoppta etterforskningen av anmeldte enkeltpersoner.
Les mer om:

Bensinprisen skulle vært 24 kroner

Mange klager over høy bensinpris, men det er kanskje uten grunn. Dersom vi skulle brukt like mye av lønna vår til bensin i dag som i 1969, ville literprisen vært 24 kroner og 62 øre.
Les mer om:

Ordførar i mini-kommune: – Fleire burde forstå at dei er for små

HARDANGER (NRK): Nabokommunen står aleine og betalar 200.000 kroner til folk som vil byggja hus. I Granvin er ordføraren glad for at kommunen blir historie.