Nyheter om Kroner


Norsk Hydro har rast i verdi siden nyttår

2018 har ikke fått en god start for Norsk Hydro. Hydro-aksjen har falt over 24 prosent på børsen, og markedsverdien har falt med drøyt 31 milliarder kroner.

Alstor-saken: Erstatningskrav på 194 mill.

Alfred Ydstebø vil kreve 194 millioner kroner i erstatning av de saksøkte partene i Alstor-saken. I tillegg kommer et såkalt vinningskrav på et anselig antall millioner mot Petter Smedvig Haglands selskap Petrus.
Les mer om:

Norsk Hydro har rast i verdi siden nyttår

2018 har ikke fått en god start for Norsk Hydro. Hydro-aksjen har falt over 24 prosent på børsen, og markedsverdien har falt med drøyt 31 milliarder kroner.

Rekordår for Grong Sparebank(pluss)

Grong Sparebank oppnådde i 2017 et rekordresultat før skatt på 60,8 millioner kroner.
Les mer om:

Boligeierne går glipp av millioner

Hvert år betaler norske husholdninger 400 millioner kroner til Enova for å finansiere energieffektiviseringstiltak, men under en tredjedel av dette deles ut igjen til boligeierne gjennom støtteordningene.
Les mer om:

Staten gir fleire millionar til oppussing av «spøkelsesslottet» Harastølen

LUSTER (NRK): Det enorme, gamle sanatoriet Harastølen får no nær fire millionar kroner i støtte frå staten. Dermed er planane om eit av landets mest spesielle hotell nærare ei realisering.
Les mer om:

UP knep ti som holdt i telefonen, 17.000 kroner rett i statskassen

Igjen har UP gjort fangst på Semslinna.
Les mer om:

Test vår bompengekalkulator – se hvor mye du må regne med å betale i løpet av ett år

Det vil bli innført betalingstak ved 70 månedlige passeringer når bomringen er på plass rundt Fredrikstad i høst. For en personbil med bombrikke betyr det at utgiftene per kalendermåned ikke vil overskride 1.575 kroner.
Les mer om:

Chelsea-spilleren viser alt annet enn hjemmelengsel

N´Golo Kanté er ønsket av PSG. Som en av spillerne øverst på ønskelisten til den franske klubben, kan 26-åringen forlate den forblåste balløya og trekke tilbake til moderlandet. Men så var det dette med Stamford Bridge. Kanté kom til Chelsea fra Leicester for 347 millioner kroner i 2016. Siden den gang har han opparbeidet seg et renomé som en av de beste defensive midtbanespillerne i Europa. PSG trenger en spiller som 26-åringen for å øke sine sjanser fremover til å lykkes i Champions League, men franskmannen ser ikke ut til å ha hjemmelengsel. -Jeg er hjemme.

Bitter portugiser brenner broer til Serie A-klubb

Den portugisiske midtbanespilleren viste seg skikkelig frem i fotball EM 2016. Etter mesterskapet banket Serie A-klubben på døra og fristet med gull å glitter. Nå ønsker 25-åringen å glemme at han tilhører klubben. Veien videre i karrieren for Joao Mario ble staket ut med overgang til 380 millioner kroner og bonusavtale verdt 50 millioner kroner. Inter Milan var klubben som ønsket seg den ferske europamesteren, men lykken var kortvarig.

Keneth forsetter knallhard satsing(pluss)

Keneth Larsen i Finnsnes Dykk & Anleggsservice har på knapt ett år investert i nye servicebåter for tilsammen 122,5 millioner kroner. Her er siste tilskuddet til flåten: Kraftpluggen «Emilie».

For nesten 12 millioner kan denne Kjøkøy-perlen bli din

40 meter strandlinje, to brygger, dobbeltgarasje og sjøbod. Det er noe av det du får når denne strandeiendommen på Kjøkøy nå skal selges til en prisantydning på 11,8 millioner kroner.
Les mer om:

Innsamlingsaksjonen samlet inn 16,7 millioner: – Helt sprøtt og overveldende

Listhaug-aksjonen samlet inn i underkant av 17 millioner kroner.
Les mer om:

Tour de Andørja søker midler(pluss)

Tour de Andørja har søkt Ibestad kommunes næringsfond om 100.000 kroner i støtte til årets arrangement.

Bayern München vil betale Liverpool en milliard for Lewandowski erstatter

Robert Lewandowski spiller trolig ikke i Bundesliga når sommeren er over, Real Madrid skal ønske å hente han, og skal etter sigene ha lagt 800 millioner kroner på bordet. Summen kan godt bli høyere eller det kan bli en annen klubb, Bayern München har allerede startet planleggingen av livet etter sin polske superstjerne. Les: Tottenhamfans gleder seg over Lewandowski forhandlinger De har rettet sitt blitt mot Liverpool brasilianske angrepsspiller Roberto Firmino og de skal være villige til å betale ca 1 milliard. Det er New York Times som skriver om dette av en eller annen grunn.Det er bare å s

Drev stort med bobilutleie – tiltalt for momsbedrageri

I løpet av seks år håvet den finske bobilutleieren inn nesten 50 millioner kroner – uten å si noe til norske avgiftsmyndigheter.
Les mer om:

Fotoboks i Molde topper lista - sjekk hvor mye den dro inn(pluss)

12 fotobokser langs vegene i Møre og Romsdal knep 1.500 fartssyndere i fjor, og sørga for nesten 3,6 millioner kroner i forenkla forelegg. Og 32 anmeldelser.

Store planer for ny brannstasjon: Kan få badstu, buldrevegg og balkong

I forprosjektet er det lagt opp til at den nye, permanente brannstasjonen i Eigersund skal bli på 3.200 kvadratmeter. Da er lokaler til Sivilforsvaret ikke regnet med. Kommunens utgifter til leie kan bli på over 8 millioner kroner i året.
Les mer om:

Dette bygget til 65 millioner kroner vil stå som et signalbygg for politiet(pluss)

Namsos politistasjon ble offisielt åpnet.
Les mer om:

Guardiola kunne ikke gi Emre Can det han ønsket

Liverpool-spilleren Emre Can spilte for Bayern München frem til 2013. Den daværende treneren Pep Guardiola var dønn ærlig med tyskeren. Dette førte til klubb-bytte. Hvor langt skal man strekke seg for å beholde “et av de største talentene i tysk fotball”? For Can dreide det seg mer om spilletid enn om penger da han staket ut kursen som tenåring i Bayern München. –Pep Guardiola  (daværende Bayern München-trener) sa at jeg spilte godt i oppstarten med ham som trener. Jeg var ung den gangen og hadde bruk for fast spilletid.

Blue Ivy (6) kjøpte kunst for nesten 80 000 kroner

Kjendisdatteren gjør som foreldrene sine.
Les mer om:

212 millioner kroner til talentsatsing siden 2015

Det viser Talent Norges tredje årsrapport.
Les mer om:

Inntektene ble barbert med 11 millioner for Tromsø-firma

Solgte biler for 33 millioner kroner.
Les mer om:

Både Real Madrid og Barcelona vil by over 2 milliarder for Liverpool sensasjon

Neymar og Philippe Coutinho sine prestasjoner på banen blekner i forhold til Liverpool sin lynraske sensasjon Mohamed Salah. Dette har La Liga rivalene Barcelona og Real Madrid funnet ut for lengst. Mens Salah bøtter inn mål og skaper sirkusstemning i Liverpool øker hans verdi på overgangsmarkedet i vannvittig tempo. Real Madrid og Barcelona skal begge være villige til å bruke over 2 milliarder kroner.