Nyheter om Kroner


Høg temperatur på Hylsstronda i førekant av veglagsmøte

Sidan kommunestyrevedtaket i juni, der dei folkevalde gjekk inn for å privatisera den kommunale vegen ned til kaien og sjølve kaien på Tangen, har det vore høge bølgjer rundt vedtaket. Kommuneadministrasjonen, men også politikarane, vart skulda for ikkje å ha utgreidd nedklassifiseringa godt nok. Fleire påpeikar at dei har tinglyste bruksrettar til vegen og kaien.

Norske forskere får 200 millioner til selvkjørende skip

EU støtter forskning på selvkjørende skip med nesten 200 millioner kroner. Norge og Nord-Europa får med dette et kjempeforsprang, sier statsråd Iselin Nybø (V).
Les mer om:

Nye medlemsfordeler i Dataforeningen

Det siste året har vi gjort store endringer i Dataforeningen. Dette har nå resultert i nye medlemsfordeler, de første i en rekke av fordeler vi vil implementere fortløpende fremover.  Faglig nettverk og påvirkning Våre verdier er å være åpne, samarbeidende, kompetente, og fremsynte. Derfor har vi nå gjort det mye enklere å opprette fagnettverk og tenketanker.   DND er Norges største IT-nettverk. Mer enn 500 fagpersoner bidrar i å utvikle foreningen. Det som gjør foreningen unik er at uavhengigheten.
Les mer om:

Ukens quiz: Hvilken av disse spillerne trenger Manchester United

Vi kunne ikke dy oss. Skrev nettopp om en Championship-spiller som United angivelig, som det heter i disse ryktetider, har gjort klart et voksent bud på. Da syntes vi at vi skulle teste hvor godt du kjenner United og byggesteinene som må til for å vinne noen trofeer.

Diesel-skandalen kostet Mercedes-eier nye milliarder i 2019

Tilbakekalleringer av biler og søksmål knyttet til dieselskandalen kostet moderselskapet til Mercedes-Benz, Daimler, nye 15 milliarder kroner i 2019.
Les mer om:

På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner

Mens vi venter på at Bruno Fernandes-overgangen faktisk skal bli realisert og at en erfaren angrepsspiller som kan fylle opp for skadede Rashford skal hentes inn, lar ikke Solskjær seg avlede fra den langsiktige jobben. Nå må 25-åringen Fernandes regnes som en langsiktig løsning (under forutsetning at han takler overgangen til Premier League), men når United nå har blinket ut en 16-åringen, da snakker vi laaaangsiktig satsing. Samtidig en satsing som kan bære frukter allerede neste sesong. Les: Jose Mourinho presser frem gigantbud Det er The Sun som hevder at United er

Ble akutt syk på reise: Regningen ble på 5 millioner

Regningen kom på 5,5 millioner kroner da nordmannen ble akutt syk på reise.
Les mer om:

Kveldens travtips: Jackpot i V75

Det ble en favorittpreget V75-omgang forrige onsdag og ingen utbetaling for fem rette. Dermed er det jackpot med over en million kroner ekstra i syverpotten. Og en av bankerne er soleklare.
Les mer om:

Norske forskere får 200 millioner til selvkjørende skip

EU støtter forskning på selvkjørende skip med nesten 200 millioner kroner. Norge og Nord-Europa får med dette et kjempeforsprang, sier statsråd Iselin Nybø (V)
Les mer om:

Diesel-skandalen kostet Mercedes-eier nye milliarder i 2019

Tilbakekalleringer av biler og søksmål knyttet til dieselskandalen kostet moderselskapet til Mercedes-Benz, Daimler, nye 15 milliarder kroner i 2019.
Les mer om:

Diesel-skandalen kostet Mercedes-eier nye milliarder i 2019

Tilbakekalleringer av biler og søksmål knyttet til dieselskandalen kostet moderselskapet til Mercedes-Benz, Daimler, nye 15 milliarder kroner i 2019.
Les mer om:

PREMIEPENGER: Visma Ski Classics 2019/2020 – Over 5 millioner kroner

Premiepotten i vinterens Visma Ski Classics er større enn noensinne og for første gang i historien overstiger den 500.000 euro.
Les mer om:

Nordlendinger har 46 millioner kroner tilgode på Trumf: – Ta ut pengene nå

Har du sjekket Trumf-kontoen i det siste? Da kan du få en stor overraskelse.
Les mer om:

– Nå kribler vi etter å komme oss i fiske med nybåten(pluss)

Senjahopen-fiskeren Tommy Nilsen har med seg alle sønnene som mannskap når han nå tar i bruk nye Ben Hur til 57 millioner kroner.
Les mer om:

- Spark ham

Manchester United har kjøpt spillere for rundt ti milliarder kroner siden Sir Alex Ferguson pensjonerte seg i 2013. Likevel får direktør Ed Woodward kjeft.

Hyttetomt solgt til rekordpris(pluss)

Ei hyttetomt på Nerskogen er solgt for 750 000 kroner over prisantydningen.
Les mer om:

Slik vil Urfjell fordele pengene til Bjørneboe-jubileet

Kristiansand kommune holder av 500.000 kroner til Bjørneboe-feiring. Kulturdirektøren har klar innstillingen til fordeling av pengene.
Les mer om:

25-åring fratatt en halv million i kontanter på Svinesund

25-åringen fra Danmark er dømt til 120 dagers fengsel og inndragning av 488.500 kroner som stammer fra kriminell virksomhet som han forsøkte å smugle ut av Norge.

Statlig støtte til nærbutikk

Skutvik Landhandel i Hamarøy har fått 261.000 kroner i statlig støtte for andre halvår av 2019.
Les mer om:

Bekreftet: United-ikonet Chicharito dundrer inn på lønnstoppen

Wayne Rooney forsvant, Zlatan fulgte etter. MLS ble to stjerner fattigere, men nå hentes det inn en nok en tidligere United-stjerne. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Les: Fotbollskanalen: «Pochettino krever full kontroll hvis han skal overta» Fotball-livet ble aldri det samme for Chicharito etter tiden hos United.

Politiets nye superbåt har kostet seks millioner kroner å bygge – nå får den base i Fredrikstad

Etter fem år med nøye planlegging kunne en stolt politimester Ida Melbo Øystese endelig ønske politidistriktets nye superbåt til rundt seks millioner kroner velkommen til sin nye base i Nøkledypet på Kråkerøy tirsdag. – I dag er jeg både stolt og glad, sier Øystese.
Les mer om:

Spør om Eriksen, men svaret var ikke positivt

Inter har gitt et offisielt bud på Christian Eriksen, men dansken er ikke nærmere Milan i dag enn han var i går. På den obligatoriske pressekonferansen før Tottenhams kamp mot Norwich, bekrefter manager José Mourinho at Christian Eriksen igjen vil være i troppen «I forhold til Christian er ikke svaret bra for deg.

Se lista: Det nye fylket har 41 sjefer. Topplønn på 1,5 millioner kroner

Den nye fylkeskommunen Vestfold og Telemark har 41 toppsjefer, inkludert fylkesrådmann Jan Sivert Jøsendal. Han er også den med høyest lønn, 1 497 125 kroner. Til sammenligning har fylkesordfører Terje Riis-Johansen en godtgjørelse på rundt 1.1 millioner kroner, eller 110 prosent av godtgjørelsen til en stortingsrepresentant.
Les mer om:

Så mye koster det å gå over datakvota

Her kan det fort bli 400 kroner ekstra på mobilregninga.
Les mer om:

Søker støtte til «utedo» til 150 000 kroner(pluss)

Nå kan det snart bli slutt på at buldreturister må drikke av bekker der husdyra beiter og at de må kneppe ned buksa i busker og kratt.  
Les mer om: