Nyheter om Kroner


Har fått én million til flytende badstue på Sognsvann

Oslo Badstueforening har fått én million kroner til å etablere flytende badstue på Sognsvann. Men skal tiltaket bli en realitet må det gjennom en god del hindere, opplyser Bymiljøetaten.
Les mer om:

Nedjusterer nye Lillekollen fra 150 til 90 barn – sparer 23 mill. kroner(pluss)

– Endringen i SSB-tallene er ganske dramatisk, sier fagleder for barnehagene i Molde.
Les mer om:

Tom har et mål om å nesten doble omsetningen til 230 millioner kroner – men det skal ikke skje for enhver pris(pluss)

Selskapet Partnerplast AS har planen klar for å doble omsetningen de neste fem årene.
Les mer om:

Hard kamp om gammelt hus med stor tomt på Simensbråten - solgt for 8,5 millioner over takst

Flere utbyggere var blant de mange interesserte, da en gammel enebolig med stort tomt på Simensbråten ble lagt ut for salg. Til slutt endte prisen på hele 8,5 millioner kroner over takst.
Les mer om:

Nå har de delt ut 106 millioner – se om ditt lag eller forening har fått støtte

TELEMARK: Sparebankstiftelsen DNB tildeler 106 millioner kroner til tiltak for barn og unge.
Les mer om:

Et brev med 53 ord kostet hytteeier over 10.000 kroner

Ifølge egne utsagn spurte han kun om det var mulig å bygge hytte på tomten. Kommunen behandlet søknaden, avslo den og ga ham regning på 10.864 kroner.
Les mer om:

Lånte utstyr for 20.000 kroner og kom aldri tilbake: – Jeg synes dette er absolutt lavmål

– Sykkelen og lavvoen er noe av det dyreste vi har. Det ble lånt rundt åpningen av ordningen, og siden har vi ikke sett det, sier Bua-koordinator Aleksander Sveinson Viker.
Les mer om:

Foreslår å sende 157 millioner kroner rett i dass

Etter år med vurderinger og prat skjærer kommuendirektøren gjennom. Foreslår nytt renseanlegg for Atrå og Austbygde i Mårvik, samt et nytt anlegg på Rjukan og et på Miland. Kloakken i Tinn er kostbar.
Les mer om:

Vaksine-rush i farmasibransjen: Så mye eier Oljefondet

Oljefondet er storeier i en rekke av selskapene som utvikler coronavaksiner. Fondet sitter på aksjer for over 150 milliarder kroner i syv slike selskaper.
Les mer om:

CIES: Haaland verdt 1,68 milliarder

Markedsprisen for Erling Braut Haaland (20) raser av gårde i en vanvittig fart. Nå verdsettes han til 1,68 milliarder kroner.
Les mer om:

Zucca på vei tilbake til NHL: – Jeg føler meg ung og er kanskje bedre enn noen gang

Mats Zuccarello skiftet klubb og fikk en middels sesong. Nå drar han tilbake med optimisme og en plan om å betale 1000 kroner for hvert målpoeng han lager.
Les mer om:

Zucca på vei tilbake til NHL: – Jeg føler meg ung og er kanskje bedre enn noen gang

Mats Zuccarello skiftet klubb og fikk en middels sesong. Nå drar han tilbake med optimisme og en plan om å betale 1000 kroner for hvert målpoeng han lager.
Les mer om:

Kommunen har brukt 300.000 kroner på kameraovervåkning

Etter flere tilfeller av hærverk på Straumen i sommer, ble det besluttet å sette opp overvåkningskamera ved skolen, idrettshallen og barnehagen.
Les mer om:

Sommerferie i eget land førte til rekordomsetning i Valdres – sportsfiske var etterspurt, og salget av fiskekort gikk til himmels

Salg av felleskortet «Fisking i Valdres» økte med 100.000 kroner i 2020. Også fjellstyrene forteller om eventyrlig økning siste året.
Les mer om:

Klubben-eierne punger ut for nytt hotell: – Skal bli et klassisk europeisk badehotell

Legger rundt 160 millioner kroner på bordet.
Les mer om:

Klesagent slått konkurs med over to millioner i gjeld

Klesagenten hevdet at han kunne betjene den forfalte gjelden på over to millioner kroner ved å jobbe 50–60 timer i uken. Det hadde Fredrikstad tingrett ingen tillit til, og dermed ble boet og enkeltpersonforetaket til mannen tatt under behandling som konkursbo.
Les mer om:

Betydelig hopp i produksjonskostnadene på laks

I fjor kostet det 40,55 kroner å produsere ett kilo laks i Troms og Finnmark, inkludert slakting og brønnbåtkostnader.
Les mer om:

Finaletap for Carlsen

På 30-årsdagen måtte Magnus Carlsen tåle finaletap mot Wesley So i åpningsturneringen i Champions Chess Tour. – Jeg følte hele veien i turneringen at det lugget ganske kraftig. Nå i finalen fikk jeg egentlig som fortjent, sa bursdagsbarnet til TV2. Duellen mellom Carlsen og So ble avgjort med to lynsjakkpartier, etter at mandagens fire innledende hurtigsjakkpartier endte 2-2. So vant det første lynsjakkpartiet, og i det andre holdt han Carlsen til remis. Turneringseieren betyr at amerikaneren vinner 30.000 dollar, tilsvarende 267.000 norske kroner.

Nå kommer serien om Tønsberg-mannen som ble Norges største bankraner: – Jeg var livende redd

19 bankran og 13 millioner kroner i utbytte. Nå skal Martin Pedersen selv fortelle hvordan han endte opp som bankraner. TV-serien har premiere til våren.
Les mer om:

– Et angrep på frivil­lig arbeid

I sitt budsjettforslag vil partiene med flertall i bystyret redusere antall parkeringsplasser, samtidig som parkeringsavgiftene økes med tre millioner kroner.
Les mer om:

45 millioner kroner i inntektssvikt: Vil ha Narvik med i nytt selskap

Kinosjefen håper på en lysere framtid enn slik det er nå.
Les mer om:

Stavanger har kuttet dagbøter for 10 millioner kroner – men Sandnes er enda flinkere

I Sandnes har de klart å kutte i utgiftene til dagbøter til sykehuset med fire millioner kroner i løpet av ett år. Stavanger har kuttet kostnaden med 10 millioner kroner siste året, og nå vil de kutte enda mer.

Nye ID-kort er sikrere enn bankkort og førerkort

De ble 150 millioner kroner dyrere enn forventet. Norges nye ID-kort kan være kjekke å ha, men er frivillige å ta i bruk.
Les mer om:

Voldsomme reaksjoner på sparsommelig juletrebelysning

Sterke ord trillet ut og rundt 3.000 kroner trillet inn etter et Facebook-innlegg om at lysopphenget på juletreet på Halmstad i Rygge ikke rekker treet til knærne ...
Les mer om:

Etterlyser bedre belysning i Langmyrvegen etter påkjørsler(pluss)

– Vi har fire millioner kroner til rådighet til den type tiltak, som skal fordeles likt i fylket. Prioriteringene er tøffe, sier seksjonsleder John Hauger i fylkeskommunen.
Les mer om: