Nyheter om Kroken


Kan bety kroken på døra

SKIEN: - Vi ba om økte midler, og rådmannen svarer med å kutte fra 1,1 million til 290 000 kroner. Det er åpenbart en grov feil. Regner med at politikerne ordner opp ellers er det kroken på døra.
Les mer om:

Snart slutt for Uro: – Med mindre det dukker opp en rik onkel

Halvannet år etter at Uro åpnet dørene på torget i Tønsberg, varsler eierne at det snart er kroken på døren.
Les mer om:

Pensjonispartiet nekter å gi opp – satser videre mot 2023

Etter valget ga partimedlemmer utrykk for at de svake resultatene kunne bety kroken på døren, men nå gir de full gass fremover.
Les mer om:

– Distriktsfiendtlig, men ikke automatisk kroken på døra

Leder i Vang Frivilligsentral og frivilligsentralenes nettverk i Vestoppland, Marte Tangen, vil jobbe hardt for reversere regjeringens vedtatte endring i finansieringsmodellen til frivilligsentralene.
Les mer om:

Venstrelaga i Valdres står samlet mot regjering og Storting: – Ikke rør frivilligsentralene! 

Valdres Venstre er svært kritiske til forslaget i statsbudsjettet om å endre tilskuddene til frivilligsentralene fra et fast tilskudd per sentral til et innbyggerbasert tilskudd. Forslaget betyr kroken på døra for de fleste sentralene i Valdres.
Les mer om:

Jayden (8) fanget 314 kilos tigerhai

Jayden Millauro (8) fikk en 314 kilos tigerhai på kroken da han var på fisketur med faren i Australia. Dermed kan gutten ha satt ny verdensrekord i juniorklassen.
Les mer om:

– Kjøper ikke uten føringstilskudd(pluss)

Føringstilskuddet er truet gjennom Regjeringens forslag til statsbudsjett. Det kan bety kroken på døra for tre fiskemottak i Nord-Troms.
Les mer om:

Sju Vestfold-selskaper gikk konkurs

I uke 40 var det kroken på døra for sju aksjeselskaper i fylket vårt. Se lista lenger ned.
Les mer om:

Urban-fisking i Alnaelva

Arin Borgen har fått både vanlig ørret, tigerørret og ørekyte på kroken i Alnaelva. Etter at pukkverket stengte har fiskelivet tatt seg betraktelig opp, og nå er Alnaelva plutselig blitt et urbant fiske-eldorado midt i asfaltbyen.
Les mer om:

Frivilligsentralene i små kommuner rammes hardt av regjeringas endringer: – Håpløs distriktspolitikk som får enorme konsekvenser i Valdres

Regjeringa legger opp til en endring i finansieringsmodellen til frivilligsentralene, som vil medføre tap av over to millioner kroner i tilskudd for valdreskommunene. Leder i Nord-Aurdal Frivilligsentral, Marta Bjørnøy Lalim, er bekymra for at endringa kan bety kroken på døra for mange frivilligsentraler rundt om i landet.

Jarle kan sette seg på snøscooteren og kjøre lovlig

Vegårshei kommune har gitt firmaet Fagbo AS, ved Jarle Kroken, tillatelse til bruk av snøscooter i næringsmessig sammenheng.
Les mer om:

Mener kraftkommunene bør vurdere å gå til sak mot starten

– Om regjeringa går inn for forslaget fra ekspertutvalget så er det kroken på døra for Sørfold, sier ordføreren. Han frykter flere distrikter går en utrygg framtid i møte.
Les mer om:

Ordfører mener kraftkommunene bør vurdere å gå til sak mot staten

– Om regjeringa går inn for forslaget fra ekspertutvalget så er det kroken på døra for Sørfold, sier ordføreren. Han frykter flere distrikter går en utrygg framtid i møte.
Les mer om:

Boliger skal erstatte Circle K på Nordstrand: – Vi hadde gjerne drevet her i mange år til, sier Terje og Trine

Circle K skal etter hvert legge ned bensinstasjonen i Oberst Rodes vei. – Vemodig, sier Terje Ørjestad og Trine Larsen som driver bensinstasjonen. De lover å stå på til første spadetak gjør at de må sette kroken på døra for godt.
Les mer om:

Kroken på døra for åtte selskaper i Vestfold

I uke 39 var det slutt for åtte aksjeselskaper i fylket vårt. Se lista lenger ned.
Les mer om:

Nå er det kroken på døra for denne butikken

Tradisjonsrik butikk i Tønsberg sentrum legger nå årene inn. Innen jul vil tiår med bokhandlervirksomhet her, være endelig over.
Les mer om:

Delvinnere: Se noen av Norges mest cheesy sjekkereplikker!

Hva er det beste man kan si for å få noen på kroken? Eller kanskje det verste? For noen dager siden startet vi jakten på tidenes mest cheesy sjekkereplikk, og jaggu fikk vi svar! Konkurransen er et samarbeid mellom Burger King, 730.no og Magne Robberstad fra Paradise Hotel. Vinneren av en ekstra cheesy premie kåres ikke før 4.

Branntilløp ved Kroken skole

Les mer om:

Lever ut fiskedrømmen i nord: Fikk sjelden dypvannsfisk

Jørgen Zwilgmeyer (21) fra Sandøya jobber som fiskeguide i Havøysund. Denne uken fikk han og kompisen Oscar Lundahl (19) en helt spesiell fisk på kroken.
Les mer om:

- Stoppet opp da vi øynet denne merkelige skapningen

Sportsfisker Jørgen Zwilgmeyer (21) og kollegaen Oscar Lundahl (19) fikk seg en overraskelse på kroken.
Les mer om:

En av byens beste restauranter forsvinner med ny hotellkjede

1. oktober tar Scandic over Radisson Blu Royal Hotel i Løkkeveien. Det betyr kroken på døra for restauranten 26 North, men et nytt konsept er allerede klart.
Les mer om:

Fikk to kjemper på kroken på én dag: – Det største en sportsfisker kan oppleve

– Å få disse to fiskeartene i løpet av et langt liv, er fantastisk. Å få begge på samme dag ... Det er bedre enn å få åtte rette i Lotto.
Les mer om:

Åpner for å fortsette en av tidenes mest populære serier

Det er trolig ikke siste gang vi møter Lord & Lady Grantham og de andre beboerne på det store godset. Seriens og filmens opphavsmann Julian Fellowes lukker nemlig ikke døra helt for en fortsettelse.

Skolekorpset ble saksøkt av to tidligere instruktører - nå sitter de igjen med kjemperegning på 200.000: – Kan bli kroken på døra

Holmestrand skolekorps har blitt saksøkt for usaklig oppsigelse av to instruktører. Nå står de med en regning på 210.000 kroner, som de ikke har råd til å betale.
Les mer om: