Nyheter om Krogh


Dette var høydepunktene på årets Piknik i Parken – ifølge GAFFA-skribentene

Det er søndag, det er postfestivaldepresjon. Festivalen har jo selvfølgelig vært preget av vær, da det gikk fra for vått til for varmt. Den har også vært preget av konserter som treffer midt i blinken når det kommer til publikumsvennlighet, men også artistisk storhet. LES OGSÅ: Dette var høydepunktene under årets Bergenfest Hvilke øyeblikk står mest ut nå som det hele er over? Følgende konserter har vært GAFFA-skribentenes beste opplevelser. Junglefeber Piknik i Parken var stappet med utmerket musikk, sterke sceneshow og dyktige musikere. Men britiske Jungle var en sjelden konsertopplevelse.
Les mer om:

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Piknik i Parken

Piknik i Parken inkluderer pledd, krokket og matkurv. For Oslo-borgerne betyr det å ha Piknik i Parken at man drar til vestkanten å ser masse kule konserter med artister fra og inn- og utland. Det vil si, vi vender ikke nesa vestover lengre. Fem år på rad har festivalen stadig imponert med solide bookinger til Vigelandsparken. Fra i år av avholdes Piknik i Parken på Løkka, nærmere bestemt i Sofienbergparken.

Rollebytte i Fjæreheia

Iselin Shumba går ut som «Fruen fra havet», og Amalie Krogh overtar.
Les mer om:

Resultater Finn Hågen Krogh

Slik gikk det gjennom sesongen 2018-2019:
Les mer om:

Kostbar bogey for Reitan

Kristoffer Reitan var på vei til å kvalifisere seg til videre spill i British Masters i golf, men en bogey på siste hull ødela og sendte ham så vidt under streken. Heller ikke Espen Kofstad eller Kristian Krogh Johannessen greide cuten.

SAS-pilot Ingrid (28): Frykter ikke å møte passasjerer

Både SAS-ledelsen og pilotforeningene er fornøyde med avtalen de inngikk i går. Men hva sier pilotene selv? Ingrid Gulstuen Krogh (28) håper hun nå får et mer sosialt liv.
Les mer om:

Ingrid (28) streiker for å få tid til venner, familie og kjæreste

Kommer det en invitasjon til bryllup eller konfirmasjon i familien, må SAS-pilot Ingrid Gulstuen Krogh (28) vente med å svare til den 15. i måneden før.

Viktor Hovland med kjempehopp på rankingen

Etter helgens Augusta Masters gjorde Viktor Hovland er kjempehopp på verdensrankingen i golf. – Nordmannen ble beste amatør og havnet på 32.plass, vinner av US Masters ble golflegende Tiger Woods. Viktor Hovland gikk fra 911.-plass til 635.-plass 21-åringen fra Oslo passerte så vidt Kristian Krogh Johannessen (640.-plass) og er nest beste nordmann etter at han ble beste amatør på Augusta-banen.

Kobberløpet: Marie (16) og Brage (18) ble beste unge kobberløpere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge er enige om at det er stas å gå Kobberløpet sammen med verdens beste skiløpere.Brage Bjørnstad reiste fra Alta til Fauske for å delta i sitt aller første Kobberløp, står det i en pressemelding fra Kobberløpet.Besteforeldre sponser - Jeg har bestefar og bestemor her i Fauske. De sponset turen for meg. Dermed blir premiepengene et rent overskudd. De 5000 kronene kommer nok godt med.

Da krigen kom til sørfylket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I år er vi så heldig, om man kan bruke et slikt uttrykk, at 9. april 2019 også faller på en tirsdag. Det betyr at de særlig lokalhistorisk interesserte kan følge begivenhetene den gangen fra den ene dagen til den andre, så og si.Noe større jubileum for disse begivenhetene har vi ikke dette året. Neste år er det derimot 80 års markering, og samtidig 75 års markering for frigjøringen i mai 1945.

Frykter konservativt tilbakeslag: – Vi vant med knapp margin forrige gang

Etter fire år med liberalisering frykter Kai Krogh og Tove Karoline Knutsen at det kan komme et konservativt tilbakeslag ved høstens kirkevalg.

Pål Golberg skal stake sitt første Kobberløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Pål Golberg slutter seg til «Team Eidissen» under det 51. utgaven av Kobberløpet som går av stabelen i Sulitjelma lørdag 6. april. Benn Eidissen er allerede vertskap for Martin Johnsrud Sundby, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, HC Holund og skilegenden Bjørn Dæhlie. Eidissen er glad for å få en toppløper til på gjestelista.- Golberg imponerte under lørdagens NM-femmil på Lygna.

Bryggeeier Finn Krogh svarer på Fredriksstad Blads dekning av den ulovlige brygga i Råde

– Jeg fremstilles som en kranglefant, skriver bryggeeier Finn Krogh om Fredriksstad Blads dekning av møtet i teknisk utvalg i Råde kommune.
Les mer om:

Nesten 50 kommuner melder om dramatisk fastlegemangel

– Med tre små barn er det for tøft for meg å jobbe 56 timer i uken. Jeg lurer på om det egentlig er plass til meg som allmennlege, sier Hanna Helgetun Krogh ved Kalvskinnet legesenter i Trondheim.
Les mer om:

Iversen og Krogh slått ut i prologen - Klæbo utklasset alle

Etter at Maiken Caspersen Falla gjorde rent bord på kvinnenes prolog, fulgte Johannes Høsflot Klæbo med å gjøre nøyaktig det samme på herresiden. Emil Iversen derimot, han ble slått ut.
Les mer om:

Svak norsk golfdag i Qatar

Kristoffer Reitan og Kristian Krogh Johannessen gikk begge fire over par på den første runden av Qatar Masters. De ligger på en delt 120. plass. Espen Kofstad gikk fem over par på runden og ligger på en delt 130. plass.

Dette var årets beste by:Larm-konserter

Da by:Larm ble rundet av i natt, hadde våre anmeldere hatt gleden av å kunne gi full pott til ikke bare én, men to konserter: Slowthai sin konsert vil ifølge vår skribent gå ned som en av årets beste konsertopplevelser, mens Tacobitch sin elleville opptreden blir kalt en triumf. Vi har også fått med oss en rekke konserter vi ikke har hatt muligheten til å dekke med en egen anmeldelse.
Les mer om:

En norsk kultfilm du aldri har sett makan til

En film med et rykte som en av de største norske filmkalkunene noensinne. «Pervers», «banal» og «latterlig» var ord som ble brukt da filmen kom i 1988. Nå virker det som den er et glemt kapittel i norsk filmhistorie. Det er veldig synd, for «Hotel St. Pauli» er virkelig noe helt spesielt som fortjener en plass i norsk filmhistorie på lik linje med «Lasse & Geir». Om ikke enda høyere. «Hotel St. Pauli» føles som en Wam og Vennerød-film, selv om den teknisk sett bare er regissert av Svend Wam. Petter Vennerød er med på manus og som produsent, så det er nærme nok.

Om bohem-prinsesse og Garborg-venn Oda Krogh i Storstova

Fredag 8. mars gir Kristi Kinsarvik gjennom fortelling og sanger et innblikk i Oda Kroghs liv og samtid.
Les mer om:

Nå jakter Gulating ny pubdriver i Gamlebyen – målet er ti millioner i omsetning

Pubdriver Morten Krogh har allerede varslet at han gir seg som daglig leder hos Gulating. Nå leter kjeden etter en ny driver til puben og avslører samtidig hårete ambisjoner for fremtiden.
Les mer om:

VM kan være over for Krogh

Finn-Hågen Krogh røk ut av kvartfinalen på VM-sprinten. Dermed kan mesterskapet være over for finnmarkingen, som i utgangspunktet ikke skal gå flere øvelser i Seefeld.
Les mer om:

Slik blir kvartfinalene for menn

Kvartfinale 1: Sergej Ustiugov, Finn-Hågen Krogh, Johannes Høsflot Klæbo, Kevin Bolger, Stefan Zelger, Roman Schaad. Kvartfinale 2: Calle Halfvarsson, Frederico Pellegrino, Sindre Bjørnestad Skar, James Clugnet, Babtiste Gros, Renaud Jay. Kvartfinale 3: Viktor Thorn, Francesco De Fabiani, Lucas Chanavat, Simeon Hamilton, Qiang Wang, Aleksandr Bolsjunov. Kvartfinale 4: Emil Iversen, Joni Maeki, Richard Jouve, Artem Maltsev, Hiroyuki Miyazawa, Aliaksandr Voranau. Kvartfinale 5: Gleb Retivykh, Oskar Svensson, Andrew Young, Alex Harvey, Logan Hanneman, Ristomatti Hakola.

VM Seefeld: Krogh på prologpallen

Samtlige norske herrer gikk videre fra VM-prologen i Seefeld torsdag.
Les mer om:

Klæbo slått i prolog for første gang denne sesongen

Finn-Hågen Krogh ble beste nordmann i sprintprologen i VM. Samtlige nordmenn gikk greit videre.
Les mer om: