Nyheter om Krogh


Hanne Krogh hyller Sondre fra Øyer

– Skjønne Sondre. Jeg digger deg, sa en opprømt Hanne Krogh, etter å ha hørt Sondres versjon av "La det swinge" under lørdagens Stjernekamp.
Les mer om:

Erik satte opp garasjen i 2004 – nå vil kommunen ha den fjernet: – Jeg handlet i god tro

Erik Von Krogh, som bor på Hem, fortviler etter at kommunen nå krever at garasjen han satte opp i 2004 rives. Bakgrunnen er at garasjen er oppført delvis utenfor eiendommen hans, på et område regulert til kulturminne.
Les mer om:

Finn Hågen Krogh klart best i sterkt startfelt under den knallharde Halddemarsjen

Skiløpere i hopetall mønstret til start i helgens kraftprøve.
Les mer om:

Sild og sydvest

Regværet ga seg i det årets sildabord ble åpnet av Hanne Krogh. Mange valgte likevel å beholde sydvesten på.
Les mer om:

Disse artistene bør du få med deg på Findings

Findings tar for sjette år på rad over Bislett stadion, og med fenomenet Kygo tronende øverst på årets plakat, er det selvsagt duket for tropisk house-fest i hovedstaden denne helgen. GAFFAs utsendte dro frem spåkulen og tok en titt på hvilke andre artister som er verdt å få med seg under årets utgave av Findings. LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser Findings-opptreden. Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival. R&B-dronning Hvem: Julie Bergan Hvor: Magenta Når: Fredag 16.

Statsminister Erna Solberg til id-feiring i Sandvika

Statsminister Erna Solberg (H) og ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krogh (H) er til stede under id-feiringen på Thon Hotell i Sandvika søndag morgen.

Finn Hågen Krogh

Dette er langrennsløperen Finn Hågen Krogh:
Les mer om:

Se bildene fra den røde løperen: Queentastics 10-årsjubileum i Kragerø

Onsdag var det duket for premiere av den tiende utgaven av Queentastics sommerhow "Allsang på Kanten". Både lokale og tilreisende hadde tatt turen for å få med seg den utsolgte premieren. Blant dem som hadde kommet langveis fra var artist og skuespiller Hanne Krogh. Hun har blitt parodiert av Queentastics Geyr Lillejord i en årrekke. - Det er moro å bli parodiert, så lenge jeg vet at Geyr gjør det av kjærlighet, sa Krogh. Artisten fortalte KV at hun reiste ekstra tidlig til Kragerø for å tilbringe mest mulig tid her. - Det er godt å være tilbake, det er for lenge siden sist.
Les mer om:

KROGH: – Trene bra, men samtidig ...

Finn Hågen Krogh mener han har lært.
Les mer om:

- Har troen på å få oppleve ekte kjærlighet igjen

Marte Krogh har ikke gitt opp håpet om varig kjærlighet.
Les mer om:

Krogh tenker annerledes

Slik er Finn Hågen Kroghs plan for sesongen.
Les mer om:

Krogh: - Jeg sliter med det samme som Heidi Weng

Finn Hågen Krogh og Heidi Weng har funnet ut at de har gått gjennom de samme plagene, men det var aldri tema forrige sesong. - Vi kan sikkert bli flinkere til å prate og dele erfaringer.
Les mer om:

Dette var høydepunktene på årets Piknik i Parken – ifølge GAFFA-skribentene

Det er søndag, det er postfestivaldepresjon. Festivalen har jo selvfølgelig vært preget av vær, da det gikk fra for vått til for varmt. Den har også vært preget av konserter som treffer midt i blinken når det kommer til publikumsvennlighet, men også artistisk storhet. LES OGSÅ: Dette var høydepunktene under årets Bergenfest Hvilke øyeblikk står mest ut nå som det hele er over? Følgende konserter har vært GAFFA-skribentenes beste opplevelser. Junglefeber Piknik i Parken var stappet med utmerket musikk, sterke sceneshow og dyktige musikere. Men britiske Jungle var en sjelden konsertopplevelse.
Les mer om:

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Piknik i Parken

Piknik i Parken inkluderer pledd, krokket og matkurv. For Oslo-borgerne betyr det å ha Piknik i Parken at man drar til vestkanten å ser masse kule konserter med artister fra og inn- og utland. Det vil si, vi vender ikke nesa vestover lengre. Fem år på rad har festivalen stadig imponert med solide bookinger til Vigelandsparken. Fra i år av avholdes Piknik i Parken på Løkka, nærmere bestemt i Sofienbergparken.

Rollebytte i Fjæreheia

Iselin Shumba går ut som «Fruen fra havet», og Amalie Krogh overtar.
Les mer om:

Resultater Finn Hågen Krogh

Slik gikk det gjennom sesongen 2018-2019:
Les mer om:

Kostbar bogey for Reitan

Kristoffer Reitan var på vei til å kvalifisere seg til videre spill i British Masters i golf, men en bogey på siste hull ødela og sendte ham så vidt under streken. Heller ikke Espen Kofstad eller Kristian Krogh Johannessen greide cuten.

SAS-pilot Ingrid (28): Frykter ikke å møte passasjerer

Både SAS-ledelsen og pilotforeningene er fornøyde med avtalen de inngikk i går. Men hva sier pilotene selv? Ingrid Gulstuen Krogh (28) håper hun nå får et mer sosialt liv.
Les mer om:

Ingrid (28) streiker for å få tid til venner, familie og kjæreste

Kommer det en invitasjon til bryllup eller konfirmasjon i familien, må SAS-pilot Ingrid Gulstuen Krogh (28) vente med å svare til den 15. i måneden før.

Viktor Hovland med kjempehopp på rankingen

Etter helgens Augusta Masters gjorde Viktor Hovland er kjempehopp på verdensrankingen i golf. – Nordmannen ble beste amatør og havnet på 32.plass, vinner av US Masters ble golflegende Tiger Woods. Viktor Hovland gikk fra 911.-plass til 635.-plass 21-åringen fra Oslo passerte så vidt Kristian Krogh Johannessen (640.-plass) og er nest beste nordmann etter at han ble beste amatør på Augusta-banen.

Kobberløpet: Marie (16) og Brage (18) ble beste unge kobberløpere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge er enige om at det er stas å gå Kobberløpet sammen med verdens beste skiløpere.Brage Bjørnstad reiste fra Alta til Fauske for å delta i sitt aller første Kobberløp, står det i en pressemelding fra Kobberløpet.Besteforeldre sponser - Jeg har bestefar og bestemor her i Fauske. De sponset turen for meg. Dermed blir premiepengene et rent overskudd. De 5000 kronene kommer nok godt med.

Da krigen kom til sørfylket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I år er vi så heldig, om man kan bruke et slikt uttrykk, at 9. april 2019 også faller på en tirsdag. Det betyr at de særlig lokalhistorisk interesserte kan følge begivenhetene den gangen fra den ene dagen til den andre, så og si.Noe større jubileum for disse begivenhetene har vi ikke dette året. Neste år er det derimot 80 års markering, og samtidig 75 års markering for frigjøringen i mai 1945.

Frykter konservativt tilbakeslag: – Vi vant med knapp margin forrige gang

Etter fire år med liberalisering frykter Kai Krogh og Tove Karoline Knutsen at det kan komme et konservativt tilbakeslag ved høstens kirkevalg.

Pål Golberg skal stake sitt første Kobberløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Pål Golberg slutter seg til «Team Eidissen» under det 51. utgaven av Kobberløpet som går av stabelen i Sulitjelma lørdag 6. april. Benn Eidissen er allerede vertskap for Martin Johnsrud Sundby, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, HC Holund og skilegenden Bjørn Dæhlie. Eidissen er glad for å få en toppløper til på gjestelista.- Golberg imponerte under lørdagens NM-femmil på Lygna.