Nyheter om Kristiansund


«Bygger SNR-ånden» med tilbud nærmere pasientene(pluss)

Kristiansund har lysbehandling mot hudsjukdommer – og starter tilbud i Molde. Molde har nevrologisk avdeling – og åpner nevrologisk poliklinikk i Kristiansund. – Dette er del av å bygge SNR-ånden, sier nevrolog Bernd Müller.
Les mer om:

Nå er silda utenfor Møre

Mandag ettermiddag fikk «Tunfisk» fra Kvinnherad kommune i Vestland æren av å lande årets første sildefangst utenfor Møre. Det skjedde på Buagrunnen vest for Kristiansund.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Solid flertall for å be Høie instruere om fortsatt drift(pluss)

Vil sikre videre drift av fødeavdelingen i Kristiansund fram til fellessjukehuset tas i bruk.
Les mer om:

Her kan du plukke hundebæsj og vinne premie

Når snøen smeltar, dukkar bæsjen opp. Hundeeigar Ole Morten Størseth i Kristiansund er lut lei sytinga og starta difor konkurranse i å plukke hundedrit.
Les mer om:

Mann funnet død i Kristiansund

Mens svenske myndigheter sprøyter inn en halv milliard statlige kroner i batterifabrikker, har de norske planene fått drøyt 50 millioner. Altfor slapt, mener Arbeiderpartiet.

Politiet: Har funnet død mann i Kristiansund(pluss)

Vil bli sendt til rettsmedisinsk obduksjon ved St. Olavs hospital.
Les mer om:

Død mann funnet i Kristiansund

En død mann ble funnet ved en gang- og sykkelsti i Kristiansund mandag. Det er trolig snakk om en kristiansunder som har vært savnet i over tre uker.
Les mer om:

Mann funnet død i Kristiansund

Politiet opplyser om at det mandag ble gjort funn av en død mann i nærheten av en skole i Kristiansund. Politiet tror at det er en mann som tidligere har blitt meldt savnet.
Les mer om:

Reidar Midsund med båtgåve til Vestnes(pluss)

Reidar Misund gir samlinga si av gamle trebåtar til Båtbyggarmuseet på Vestnes..Søndag vart 12 båtar henta i Kristiansund og kjørt til Vestnes. Reidar Misund gir samlinga si av gamle trebåtar til Båtbyggarmuseet på Vestnes. Søndag vart 12 båtar henta i Kristiansund og kjørt til Vestnes.

Reidar Misund med båtgåve til Vestnes(pluss)

Reidar Misund gir samlinga si av gamle trebåtar til Båtbyggarmuseet - søndag vart 12 båtar henta i Kristiansund og kjørt til Vestnes.

– Arbeider for å følge opp alle styringssignal(pluss)

Stortinget vil gjenåpne føden i Kristiansund. Toppsjef Øyvind Bakke i helseforetaket forsikrer at de tar signalet på alvor, og fortsetter rekrutteringsarbeidet.

Norwegian kutter Kristiansund

Lavprisselskapet gir seg etter to måneder.
Les mer om:

Norwegian slutter å fly til og fra Kristiansund

Finnmarksløpet mener regjeringen ikke gir dem noe annet valg enn å avlyse årets løp. Hundekjører Trine Lyrek er fortvilt og mener tusenvis av mennesker samlet til vinterferie sørpå innebærer mye større smittefare.

Kristiansund avlyser tradisjonell 17. mai-feiring også i år

Omstridde Stad skipstunnel er no eit langt steg nærare realisering etter at Kystverket no har fått grønt lys til å sette i gang forarbeida.
Les mer om:

Trafikkulykke på Eidsnes i Sula skaper lange køer på E 39

Opposisjonen krever at fødeavdelingen i Kristiansund får de faglige og økonomiske ressursene som trengs for å åpne igjen. Forslaget stemmes over i Stortinget 23. februar.

Høie vil instruere om fødegjenåpning(pluss)

SV var opposisjonspartiet som tydeligst krevde at gjenåpning av føde i Kristiansund ikke skal gå utover føden i Molde.
Les mer om:

Blir Høie bedt om å instruere føde-gjenåpning? Følg TV-debatten her. Avstemminga blir først tirsdag

Stortings-TV sender direkte fra dagens debatt i Stortinget, der fødetilbudet er en av 11 saker. I fødesaka inngår en flertallsinnstilling som ber Høie instruere om å gjenåpne føden i Kristiansund.

Blir Høie instruert til føde-gjenåpning? Følg TV-debatten direkte her

Stortings-TV sender direkte fra dagens debatt i Stortinget, der fødetilbudet er en av 11 saker. I fødesaka inngår en flertallsinnstilling om at Høie skal instrueres til å gjenåpne føden i Kristiansund.

Blir Høie instruert til føde-gjenåpning? Følg TV-debatten her - men avstemninga blir først på tirsdag

Stortings-TV sender direkte fra dagens debatt i Stortinget, der fødetilbudet er en av 11 saker. I fødesaka inngår en flertallsinnstilling om at Høie skal instrueres til å gjenåpne føden i Kristiansund.

TV-debatten om fødesaken er nå ferdig - du kan spole i sendinga

Stortings-TV sendte direkte fra dagens debatt i Stortinget, der fødetilbudet ble diskutert. I den inngår en flertallsinnstilling som ber Høie instruere om å gjenåpne føden i Kristiansund. Du kan se debatten i opptak i lenka under.

Høie skal ha møte med Helse Midt om fødeavdelingen i Kristiansund

Opposisjonen krever at fødeavdelingen i Kristiansund får de faglige og økonomiske ressursene som trengs for å åpne igjen. Forslaget stemmes over i Stortinget 23. februar.

Sterkt press på helseministeren for å gjenåpne fødeavdeling

I dag kommer trolig et flertall i Stortinget til å kreve at helseminister Bent Høie skal instruere Helse Midt-Norge til å skaffe gynekologer til fødeavdelingen i Kristiansund. Nå blir alle fødende fra Nordmøre sendt til Molde for å føde.

Leteaksjon etter savnet mann i Kristiansund avsluttet

Letingen etter en savnet mann i 40-årene i Kristiansund er avsluttet. Mannen er ikke sett siden 29. januar.
Les mer om:

Har kontaktet gynekologer og jordmødre i hele Europa(pluss)

Stortinget kan torsdag kreve at Høie instruerer føde-gjenåpning i Kristiansund. Hvor lett blir det - i lys av hva foretaket alt har gjort for å skaffe fagfolk?