Nyheter om Kristiansund


Averøy-ordfører: – Sjukehuset på Hjelset settes i spill og fylket sprenges(pluss)

Ordførerne i Kristiansund, Averøy, Tingvoll og Aure mener nedleggelsene av fødeavdelingen i Kristiansund og Aure rehabiliteringssenter er ulovlige og ugyldige.

– Høie må komme på banen(pluss)

Fylkesleder Per Vidar Kjølmoen i Arbeiderpartiet krever at helseminister Bent Høie kommer på banen og rydder opp i bråket som har oppstått etter forslaget om å samle fødeavdelingene i Kristiansund og Molde i en ny avdeling i Molde.

Reagerer sterkt på nedlegging av fødetilbodet i Kristiansund

Helse Møre og Romsdal ønskjer å legge ned fødeavdelinga i Kristiansund og sende dei fødande til Molde. Nordmøringane er i harnisk over det dei meiner er endå eit urettvist sentraliseringstiltak.

Vil samle fødetilbodet ved sjukehuset i Molde

Administrerande direktør Espen Remme i Helse Møre og Romsdal vil slå saman fødeavdelingane i Kristiansund og Molde til ei avdeling ved sjukehuset i Molde. Det går fram av ei pressemelding.

Ole Gunnar Solskjær i stort VG-intervju: – Føler meg mye mer hjemme enn jeg noen gang har gjort

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) hadde lagt ambisjonene om en managerkarriere i utlandet på hyllen. Han skulle bli i Kristiansund med kona og de tre barna. Det var bare én klubb som kunne få ham til å flytte igjen. Så kom SMS-en som forandret alt.

Ble vraket etter to år i eliteserien. Nå har Molde-gutten fått ny klubb.

Etter fem år i Kristiansund fikk ikke Jonas Rønningen ny kontrakt. Fredag ble 28-åringen presentert som Kongsvinger-spiller.

I fjor spilte han i 2. divisjon for Kristiansund. I helga kan åndalsnesingen vinne eliteserien.

Kjetil Åndal (20) og ØIF Arendal spiller seriefinale mot Elverum på søndag.

Forsterker med Eliteserie-ving

Kongsvinger begynner å se sterke ut før årets OBOS-liga sesong og har nå forsterket med en gammel kjenning fra egen liga.  Jonas Rønningen (28) har skrevet under på en toårskontakt med Kongsvinger. Kantspilleren kommer fra spill i Eliteserien og Kristiansund. KIL-sjef Espen Nystuen kommenterer på egne sider: «Vi er veldig fornøyde med å ha signert Jonas. Vi kjenner ham godt gjennom hans periode på flere år i KBK, og vet at han vil tilføre oss rutine og løps- og duellkraft. Jonas er i tillegg en meget seriøs utøver, og en fin gutt.

Eldre kvinne funnet død ute i Kristiansund.

Politi gjør undersøkelser på stedet.
Les mer om:

Eldre kvinne funnet død i Kristiansund

De siste månedene har butikker over hele landet vært uten fiskebollene fra Vesteraalens. Frustrerte kunder har ringt, mailet og sendt brev: Hvor har fiskebollene tatt veien?
Les mer om:

Eldre kvinne funnet død

En eldre kvinne er funnet død utendørs i Kristiansund, opplyser politiet Møre og Romsdal. Hendelsesforløp er ukjent, men ifølge politiet skal det ikke dreie seg om noe kriminelt.

Legger vekk sak etter dødulykke(pluss)

Statsadvokaten har avsluttet saken etter dødulykken i Gjemnes i januar hvor to unge menn fra Kristiansund mistet livet.
Les mer om:

Legger vekk sak etter dødulykke

Statsadvokaten har avsluttet saken etter dødulykken i Gjemnes i januar hvor to unge menn fra Kristiansund mistet livet.
Les mer om:

Ole Gunnar mener Solskjær må få jobben

Ole Gunnar fra Haugesund har gode tider som Manchester United-supporter. Det henger sammen med at populariteten og suksessen til Ole Gunnar fra Kristiansund er i ferd med å gå til himmels.
Les mer om:

Entreprenør under gransking får ny millionkontrakt

Først satte Kristiansund kommune ned en gruppe for å granske entreprenøren de mistenker kan stå bak miljøkriminalitet. Dagen etter signerte de en ny, stor kontrakt med den samme entreprenøren.
Les mer om:

Stumfilm med profesjonelt operaorkester

Fredag 15. Mars kjem Operasinfoniettaen frå Kristiansund, eit 14 personars profesjonelt orkester til Sæbø og Hjørundfjorden.
Les mer om:

– Gjorde ein fantastisk jobb(pluss)

Flotte prestasjonar av utøvarar frå Varg Kampsport i Kristiansund.
Les mer om:

Stjernekeeper: De var triste da han dro og tilsvarende glade nå som han er tilbake

Det var mange som ble skuffet da det ble klart at Sean McDermott forlot Kristiansund til fordel for rumenske Dinamo Bucuresti på nyåret. Oppholdet ble dog på ingen måte slik sisteskansen eller noen andre hadde sett for seg. Torsdag formiddag kom det offisielle bekreftelser fra klubbledelsen i Dinamo Bucuresti på at partene hadde blitt enig om å terminere kontrakten med umiddelbar virkning. Sean McDermott er tilbake i Kristiansund Ballklubb KBK har vært åpen hele veien på at man skulle hente enda en keeper for å komplettere årets spillerstall.
Les mer om:

Tidligere Kristiansund-spiller sparket etter 2 (!) kamper for ny klubb

Dette er en snodig historie, så vi håper det ikke stemmer. Keeper Sean McDermott spilte for få noen måneder siden for Kristiansund. Så forlot han Norge for å finne springbrettet til Premier League. Og springbrettet skulle ligge i Romania. – En del av klubbvalget handler om at dette kan være som et springbrett for meg. Jeg ønsker å spille i de beste landene i verden. Jeg tenker på Bundesliga, Premier League, La Liga og Serie A. Dette er en stor klubb i Romania, og disse landene ser oftere hit etter spillere enn til Norge. Neste år har vi planer om å kjempe helt i toppen.

Trodde de hadde signert ny keeper. Så ble det stille

Kristiansund var enig med armensk keeper om en overgang. Så ble det helt stille fra både spiller og agent.
Les mer om:

Sender spiss til Sverige for resten av sesongen

I august i fjor hentet Kristiansund spissen Simon Alexandersson fra den svenske Superettan kubben Brage for nesten 700 000 kroner. – Nå bærer det tilbake til Sverige igjen etter bare 11 kamper i Norge.  Den høyreiste spissen lånes ut til svenske Dalkurd FF (Superettan) ut 2019-sesongen. Simon ankom KBK i august 2018, og har spilt i totalt 11 kamper for klubben. Sportslig leder, Kenneth A. Leren hadde følgende å si om utlånet: «Vi har inngått avtale om utlån av Simon for hele kommende sesong.