Nyheter om Kristiansund


Stor protestaksjon i Kristiansund: «Nei til helsekutt. Ja til nærhet, føde og akutt!»

Mange har samlet seg foran Kristiansund sjukehus søndag for å vise misnøye mot kuttene i Helse Møre og Romsdal.

Demonstrasjon i Kristiansund mot kutta i Helse Møre og Romsdal

Letemannskapet skal nå ta i bruk radar for å finne den siste omkomne skikjøreren etter snøskredet i Tamokdalen i Troms 2. januar.

Rbnett sender direkte fra sluttspillet i Slatlem Cup(pluss)

Fire romsdalslag er i aksjon i Kristiansund i helga.
Les mer om:

Rbnett sender direkte fra sluttspillet i fotballcup

Fire romsdalslag er i aksjon i Kristiansund i helga.
Les mer om:

Store skadar etter brann ved utestad i Kristiansund

Utfordringer som dette finnes i mange småkommuner i Norge, sier fylkesmann. Nå pålegger han nordlandskommune til å ta grep omkring sviktende barnevernstjeneste.
Les mer om:

Hurtigbåten er endelig tilbake

FosenNamsos sjø hadde onsdag store tekniske problemer med hurtigbåten som går i rute mellom Trondheim, Brekstad og Kristiansund.
Les mer om:

Her er de foreslåtte helsekuttene

Foreslår å samle føden i Molde og Kristiansund, med oppstart til sommeren.
Les mer om:

Magne Hoseth blir trener i Eliteserien

Det er liten tvil om at den tidligere midtbanespilleren Magne Hoseth med sin erfaring fra en rekke klubber i Norge, blant annet Molde, Vålerenga, Stabæk, landslaget og proff i utlandet i FC København har mye å bidra med i klubben som ble hans siste som spiller, Kristiansund.  Den meritterte fotballspilleren la opp som spiller på samme tid i fjor, nå skal han bidra i trenerteamet til Kristiansund sitt  A-lag og få frem nye talenter Etter fjorårssesongen ble det klart at Ole Olsen ga seg som assistenttrener og nå har valget falt på en som har lang erfaring, men ikke som trener til tross for at h

Solgt tilbake til islandske Valur

Den islandske forsvarsspilleren Orri Sigurður Ómarsson fikk nesten ikke satt føttene sine på Sarpsborg stadion før det ble klart at han ikke kom til å bli en viktig del av klubben.  Den islandske midtstopperen ble hentet fra islandske Valur før 2018-sesongen. Dessverre ble ikke oppholdet i Sarpsborg helt som forventet verken for spiller eller klubb. Nå returnerer han til klubben han ble kjøpt fra – Valur. Les: Stort tap for Sarpsborg når deres suksessspiss reiser hjem til Danmark «Vi har solgt ham tilbake til Valur.

Stian (29) ønsket av eliteklubb: – Vi vil svært gjerne ha ham

Stian Semb Aasmundsen (29) er sterkt ønsket av Mjøndalen, men Kristiansund BK skal ha avslått to bud på midtbanespilleren fra Tønsberg.

Du kan fremdeles gjøre livet enklere i Molde(pluss)

25 av kjedens 65 butikker må legges ned. Enklere Liv i Kristiansund er blant dem. Men i Molde fortsetter driften.
Les mer om:

Foreslår å slå sammen fødeavdelinger og sengeposter

Helse Møre og Romsdal foreslår sammenslåing av sengeposter i Ålesund og Molde, og å slå sammen fødeavdelingene i Kristiansund og Molde.

Menn i 20-åra fra Kristiansund omkom

Pårørende er varslet.
Les mer om:

Eliteseriens kjekkeste spiller ledig på markedet

Noe av det kjipeste som kan skje en fotballspiller som er på utgående kontrakt er skadene kommer. – Det betyr ofte at klubben toer sine henter og ønsker lykke til videre.  Det er tilfelle for Jonas Rønningen som er ferdig etter fem år i Kristiansund. Når skadene kom holdt det ikke å være kåret til Eliteserien kjekkeste spiller. Les: Morten Thorsby til toppklubb i Serie A! Eliteseriens kjekkeste: Jonas Rønningen I sommer ble Kristiansund Ballklubbs Jonas Rønningen kåret til Eliteseriens kjekkeste spiller, men påvirker det spilletiden?

Fredrikstad må tenke kreativt når de setter sammen lag og apparat

Fredrikstad fotballklubb er ikke et typisk eksempel på hva som skjer med «gamle» storklubber som rykker ned. – De har helt klart mistet inntekter og må tenke kreativt både for å skaffe nye/andre inntekter og at spillere, trenere og administrasjon har flere roller. Man fyller ikke pengebingen med tv penger i Post-Nord ligaen som Fredrikstad nå skal bli en del av for andre året på rad. – Det som har imponert mest er hvordan byen har forsatt å komme på kamp og klart å skape entusiasme, det blir spennende å se, hvis ikke det går veldig bra med en gang, om det holder hele sesongen.

Ferdig i klubben, hylles av treneren

Den 30 år gamle forsvarsspilleren Karl Morten Eek slutter i Ranheim etter et år preget med skader, med seg på veien får han noen meget hyggelige ord fra trener Svein Maalen. «En av de mest lojale». Det er kontrakten som nå går ut etter seks år i klubben.

Døde etter å ha falt i sjøen i Kristiansund

En mann i 70-årene døde etter drukningsulykke.
Les mer om:

– Avskjeden med pappa var verdig og fin, helt til vi så at det var feil urne(pluss)

Krematoriet i Kristiansund leverte feil urne til en begravelse ved Vågøy kirke i høst. Feil menneske ble levert til gravplassen i Fræna. Fortsatt venter familien på en beklagelse.
Les mer om:

Kristiansund innfører ansettelsesstopp

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Ingvild Flugstad Østberg (28) overbeviste igjen og tok nye verdifulle sekunder på konkurrentene. Nå mener Heidi Weng det ikke lenger er tvil om at Østberg vinner årets Tour de Ski.

Kritisk for mann som havnet i sjøen i Kristiansund

Tilstanden er kritisk for mannen som falt i sjøen ved Vågen tirsdag.
Les mer om:

Kritisk for mann som havnet i sjøen i Kristiansund

Tilstanden er kritisk for en mann som falt i sjøen i Kristiansund tirsdag.
Les mer om:

Narkotika og våpen

Mann anmeldt i Kristiansund.

En person ramlet i sjøen i Kristiansund

Alle nødetatene rykket ut til stedet.
Les mer om:

Bergen og Trondheim feiret som planlagt – flere avlyste fyrverkerier på Nordvestlandet

Mens både Ålesund og Kristiansund avlyste fellesfyrverkeriene på en forblåst nyttårsnatt, kunne feiringen gå etter planen i Bergen og Trondheim.

Avlyser fyrverkeri i Ålesund og Kristiansund

Kristiansund og Ålesund har avlyst fellesfyrverkeriet.