Nyheter om Kristiansund


Stort smitteutbrudd – TIL-kampen mot Kristiansund blir utsatt

Mange A-lagsspillere i Kristiansund mister kampen mot TIL på grunn av et virus. De har nå fått innvilget en søknad om å utsette kampen.
Les mer om:

21 mann er satt ut av spill – utsetter TIL-kampen onsdag

21 mann i Kristiansund Ballklubb er satt ut av spill på grunn av skader og sykdom. Det betyr at onsdagens kamp mot Tromsø blir utsatt.
Les mer om:

Stort smitteutbrudd - TIL-kampen mot Kristiansund blir utsatt

Mange A-lagsspillere i Kristiansund mister kampen mot TIL på grunn av et virus. De har nå fått invilget en søknad om å utsette kampen.
Les mer om:

Slik skal andre runde spelast i cupen

Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med.

Molde med kontroll i lokalderbyet – krisen fortsetter for KBK

Moldes seier var aldri truet i fylkesderbyet i Eliteserien mot Kristiansund. 2-1-seieren forverret situasjonen for tabelljumbo KBK.

Molde forverret KBK-krisen – etterpå raste målscorer Haugen

(Molde-Kristiansund 2–1) Molde slo tabelljumbo Kristiansund etter to nesten identiske corner-scoringer fra rogalendingene Kristoffer Haugen (28) og Magnus Grødem (23).

Molde vant lokalderby – krise for KBK

Kristiansund BK var på desperat poengjakt, men det viste seg å bli tøft mot Molde. Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen, med scoring allerede etter åtte minutter. Den stod Kristoffer Haugen for. Han stod på første stolpe og kunne styre corneren fra Magnus Wolff Eikrem enkelt inn i nettet. Magnus Grædem kopierte nærmest Haugen ti minutter seinere, da han doblet fra samme posisjon på corner som EIkrem slo. Servitøret forsikret om at cornertrekket ikke var innøvd. – Det er lenge siden vi har øvd på. Vi har så mange kamper.

Tapte for rivalen - krisestarten fortsetter

Molde tok sin tredje strake seier da tabelljumbo Kristiansund nok en gang denne sesongen måtte gå slukøret av banen.
Les mer om:

Godset rir på medgangsbølgen – ny smell for Kristiansund

Strømsgodset klatrer på eliteserietabellen etter 3-0-seier over Kristiansund mandag. For KBK ble den sportslige krisen ytterligere forverret.
Les mer om:

Godset overbeviste igjen

Strømsgodset klatrer på eliteserietabellen etter 3-0-seier over Kristiansund mandag. For KBK ble den sportslige krisen ytterligere forverret. Ti poeng på de fem siste kampene betyr at Godset for alvor har fått fart på poengfangsten i årets sesong. Det gir sjetteplass på tabellen etter sju spilte kamper. For tabelljumbo Kristiansund er situasjonen atskillig mørkere. Ett poeng på de seks første kampene betyr at det har åpnet seg en luke opp til lagene foran for mannskapet til Christian Michelsen. Godset tar i mot Vålerenga på hjemmebane i neste runde, mens Kristiansund skal på besøk til Molde.

Godset fortsatte storformen – knuste Kristiansund

(Kristiansund – Strømsgodset 0–3) Etter det ydmykende 0–5-tapet hjemme mot Sandefjord har Strømsgodset snudd skuta: Null baklengsmål på tre kamper.
Les mer om:

Mange kommuner var helt uten mobildekning – begynner å få dekningen tilbake

Flere har nå fått dekningen tilbake etter at 90 basestasjoner var ute mellom Trondheim og Kristiansund.
Les mer om:

Sigurd (22) om skaden: – Det er bare tragikomisk

Lykken ble kortvarig for Glimt-stopperen i nye farger i Kristiansund.
Les mer om:

Alle tre FKH-spissene ble skadet søndag. Hvem blir klar til 16. mai-kampen?

Alexander Søderlund, Badou, Joacim Holtan og Thore Pedersen måtte ut med skade da FKH slo Kristiansund 2–0 søndag. Alle blir neppe klar til kampen borte mot Odd 16. mai.

Sjekk de seiersglisene på Stadion!

Smilene satt løst på Haugesund Sparebank Arena mandag formiddag etter årets første seier mot Kristiansund søndag. Smilene var brede. Og i mange varianter.
Les mer om:

Se markedssjefen hoppe fra timeteren etter tre poeng: – Det var kaldt, men det var verdt det

Noen var høyere oppe enn andre etter FKHs seier mot Kristiansund søndag. Klubbens markedssjef, for eksempel.
Les mer om:

«Jos» i hundre etter historisk seier: – Uendelig deilig

(FKH – Kristiansund 2-0): Det varte og rakk, men til slutt kom seier nummer 100 i Eliteserien for FKH-trener Jostein Grindhaug.

– Dette var et godt trekk

Målscorer Alexander Søderlund var godt fornøyd med endringene FKHs trenerteam gjorde før den viktige kampen mot Kristiansund søndag.
Les mer om:

Les vår FKH-børs – og gi din dom: – Skulle nesten ikke tro det

(FKH – Kristiansund 2-0): Her er vår dom over FKH-spillerne etter årets første seier.
Les mer om:

Første seier for Haugesund

Haugesund tok sin første seier for sesongen med 2-0 over bunnrival Kristiansund i Eliteserien søndag. Alexander Søderlund scoret sitt første for året. Mål av Søderlund og Alioune Ndour sikret hjemmelagets første seier for sesongen. Det førte laget opp fra jumboplass, og sendte søndagens motstander helt ned på jumboplassen. Ndour var svært aktiv for hjemmelaget og satte KBK-forsvaret på flere prøver. Sigurd Kvile startet sin første kamp for KBK etter at han ble klar på en låneavtale fra Bodø/Glimt tidligere i uken, men etter 13 minutter tok han telling etter en duell.

Haugesund tok sesongens første seier – gjorde KBK til tabelljumbo

(Haugesund - Kristiansund 2–0) Haugesund tok sin første seier for sesongen mot bunnrival Kristiansund. Alexander Søderlund scoret sitt første for året.
Les mer om:

Jervs ubeseirede hjemmerekke fortsetter

Jerv hadde før søndagens kamp mot Tromsø ikke tapt eller sluppet inn mål hjemme i år. Nullen sprakk etter halvtimen, men gultrøyene holdt Tromsø til 1-1. To kjappe mål fra begge lag etter halvtimen sørget for poengdeling i Grimstad. Mathias Haarup scoret for Jerv, før Ebiye Moses utlignet for Tromsø rett etterpå. Jerv har hatt en god start på debutsesongen i Eliteserien, med sju poeng på fem kamper. Det holder til en 8.-plass på tabellen. På hjemmebane har de vært uslåelige, med seire mot Strømsgodset og Kristiansund fra før. (NTB)

FKH-trenerne tar grep: – Folk kan glede seg til kamp

FKH gjør trolig en betydelig endring før den svært viktige kampen mot Kristiansund søndag.
Les mer om:

Mest lest siste uke