Nyheter om Kristiansen


Presse og publikum kastet på dør: -Helt meningsløst, mener Ap-politiker som letter på sløret

Kommunedirektøren mente det dreide seg om en personalsak, og fikk flertallet i kommunestyret med seg på å lukke dørene. Jens Ove Kristiansen (Ap) stemte i mot. Han mener lukkingen var i strid med alle prinsipper om offentlighet.
Les mer om:

Konsulent satt på begge sider av bordet da millionavtale ble inngått: – Dette burde vært fanget opp og avverget

Max Kristiansen var konsulent betalt av Tromsø kommune samtidig som bedriften han var styreleder i fikk millionstøtte. Kommunedirektøren mener det er kritikkverdig, mens Multiconsult avviser at det har vært et problem.

Video funnet etter 43 år: - Det var litt vemodig å se den igjen

Gitarfest på Litteraturhuset fredag med store navn som Jojje Wadenius og Vidar Busk. Men det var en gammel musikkvideo med Bjørn Kristiansen som tok mye av oppmerksomheten.
Les mer om:

Vigdis måtte bruke sønnens mobil for å legitimere seg i banken: – For dårlig av DNB

– Hvis det skal være sånn at DNB-kunder må ha splitter nye mobiler for å være kunde, er det for dårlig, sier bankkunde Vigdis Kristiansen. Hun hadde for gammel mobil til å møte nytt ID-krav.
Les mer om:

Får ja likevel – snart kan de juble

Kommunen ser ut til å snu og likevel si ja til bygging på boligtomten Sidsel Klingvall (83) fikk fradelt på Kråkerøy. Den nye arealplanen har gitt virkninger de ikke ønsket, sier planutvalgsleder Victor Kristiansen (Ap).
Les mer om:

Vil ha ny etterforskning etter Diana-opplysning

Forsvarerne til Viggo Kristiansen slår seg ikke til ro med at voldtektsanklagen mot Jan Helge Andersen ble henlagt fordi politiet mente at han var mindreårig. De ber om mer etterforskning etter at nye opplysninger har kommet frem.

Opptak: Østsiden - Sarpsborg FK

Erik-André Kristiansen (kommentator) og Johnny Larsen (cam)

Brannmann og dyrlege kjøpte Kalvetangen-luksus, holder tett om planene for næring

Joakim Joteig Kristiansen og Mie Borge Johansen har kjøpt hus på industriområdet på Føynland, men vil ikke si hva slags næring de skal etablere der.

Polititopp i avhør: Når politimesteren spør skal det mye til å si nei

Tre ganger ble politiinspektør Audun Kristiansen kontaktet av saksbehandleren som følte seg presset til å ta imot politimesterens ulovlige våpen.
Les mer om:

Kristian Ødegaard slutter som programleder i «Huskestue» – Siri Kristiansen overtar

Siri Kristiansen (43) trodde det var en spøk da hun fikk spørsmål om å overta programlederjobben etter Kristian Ødegaard (48).
Les mer om:

Enige om at Fredrikstad må stramme kraftig inn – tallene er dystrere enn i forrige uke

Erik Skauen (MDG) og Lino Lubiana (KrF) ville vite hvorfor innstrammingene ikke kom langt tidligere. Aps Victor Kristiansen sa tallene ikke ser bra ut og vil ha rask iverksetting av mottiltak. Formannskapet stiller seg bak sparepakken.

Marty møter Victoria med ADHD: – Mistet du personligheten din av medisinene?

22 år gamle Victoria Kristiansen har ADHD – en tilstand mange har fordommer om.
Les mer om:

Viggo Kristiansen ferdig avhørt: – Overrasket over politiet

Tirsdag kveld ble Viggo Kristiansen (42) ferdig avhørt, ifølge forsvareren hans. Han er fornøyd med måten Oslo politidistrikt jobber med saken.

Påstår at Kristiansen var i Baneheia kvelden før – mener dette viser noe annet

Mannen som ledet Baneheia-etterforskningen i år 2000, mener at Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen var sammen i Baneheia kvelden før drapene. Det er det ingenting som tyder på, ifølge de som nå leder etterforskningen.
Les mer om:

Arne Pedersen vil at Viggo Kristiansen tiltales på ny

Etterforskningslederen med kraftig oppfordring til etterforskerne.
Les mer om:

Denne uken kom Andreas med gladmeldingen - nå åpner han den populære restauranten igjen

BAMBLE: Gladmeldingen fra kom fra Andreas Kristiansen mandag, og den forteller om en by som for alvor gjør seg klar for høysesongen og storinnrykk av gjester.
Les mer om:

Mener Viggo Kristiansen må tiltales på nytt

Tidligere kriminalsjef Arne Pedersen har sendt et 35 sider langt dokument til Oslo statsadvokatembeter. Der redegjør Pedersen for hvorfor han mener Viggo Kristiansen må tiltales på nytt.
Les mer om:

Oilers i ekstase etter gullet: – Helt fantastisk

STAVANGER (VG) Omtrent et halvt døgn etter at NM-gullet var sikret var det god stemning for Tommy Kristiansen og flere av Stavanger Oilers-spillerne tilbake i oljehovedstaden.

Jonas Kristiansen Skjæveland ble tomålshelt mot Vardeneset

«Byttå» er tilbake i Stavanger - Oilers knuste Storhamar

Sarpsborg 08 filleristet Tromsø

Sarpsborg nedsablet Tromsø med 5-2 på Alfheim i Eliteserien i fotball søndag kveld. Det er seks år siden Sarpsborg har scoret like mange i Eliteserien. Sarpsborg kom til nord med selvtillit etter 1-1 mot Rosenborg sist, og det tok bare 13 minutter før de tok ledelsen. Tobias Heintz ble kreditert målet etter at han fikk en fot på ballen og fikk pirket ballen forbi Tromsø-keeper Jakob Haugaard. 20 minutter senere doblet Sarpsborg. Kent-Are Antonsen tapte en duell utenfor 16-meteren, og ballen havnet hos Guillermo Molins.

Velgaard (H) mener flertallet i bystyret skulle ha strammet inn mye tidligere: Blir kontant avvist av Kristiansen (Ap)

Kommunedirektøren innfører ansettelsesstopp og innkjøpsstopp for å unngå budsjettsprekk. Truls Velgaard (H) mener det politiske flertallet skulle ha strammet inn for lenge siden. – Vi tar ansvar, sier Aps Victor Kristiansen.
Les mer om:

Hytta di blir en kostnadsbombe

Familiehytta vil bli et pengelsuk for nordmenn. – Jeg er lærer for faen, hyler Morten Kristiansen når full markedstakst mangedobler eiendomsskatten. Ny formuesskatt vil slå enda hardere på toppen av galopperende kostnader.
Les mer om:

Hytta di blir en kostnadsbombe

Familiehytta vil bli et pengelsuk for nordmenn. – Jeg er lærer for faen, hyler Morten Kristiansen når full markedstakst mangedobler eiendomsskatten. Ny formuesskatt vil slå enda hardere på toppen av galopperende kostnader.
Les mer om:

Mener motspillerne må se seg selv i speilet: – De mister hodet

Tommy Kristiansen mener motstanderlaget er på feil spor. Stavanger Oilers-profilen anbefaler Storhamar-spillerne å se seg selv i speilet.

Kan miste resten av NM-finalane

Storhamar risikerer å miste sin kaptein Patrick Thoresen i NM-finalen etter at det kokte over i den andre finalekampen. Han er meldt til disiplinærutvalet. Thoresen og Stavanger-profilen Tommy Kristiansen fekk begge 20 + 5 minutt straff etter å ha banka på kvarandre. TV-bileta viser at Thoresen krysstaklar ein motspelar i stor fart. Seint onsdag kveld var TV 2 i kontakt med Players Safety-utvalet i ishockeyforbundet. Da hadde dei ingen planar om å rapportere inn situasjonen med Thoresen. Torsdag morgon hadde dei sett situasjonen på nytt.

Mest lest siste uke