Nyheter om Kristiansen


- Det dårligste arrangementet jeg har vært vitne til

Stig Kristiansen ikke nådig etter at U23-fellesstarten ble stanset.
Les mer om:

Adrian (6) har saumfart to av byens strender: – Dette er helt ekte arbeid. Det er ikke noe tull

Adrian Kristiansen har samlet 36 kg glass i bukta. Det får ordføreren til å ta fram storskryten.
Les mer om:

Lang kø for å komme seg på OverOslo

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Første dag av OverOslo 2019 er onsdag 19. juni. Lesere forteller om lange busskøer, i Nydalen, onsdag ettermiddag. Grefsenveien og arbeider der, skaper treg trafikk. OverOslo-arrangørene beklager også ventetiden på egen facebookside, og skriver blant annet at de har undervurdert omleggingen og arbeidene i forbindelse med Grefsenveien, samt at det har vært involvert tre motorbranner i forbindelse med transporten.

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

Alle skal med på byfergen

Marianne Kristiansen: – Beboere på Rolvsøy, Selbak og Lisleby kan selvsagt ta buss, men bussen er ikke gratis, og beboerne i disse kommunedelene ønsker også å få noe igjen for sine skattepenger.

Nyåpningen av Soi5 utsatt

LANGESUND: Andreas Kristiansen har foreløpig ikke fått skjenkebevilling for nye Soi5 i Langesund. Nå er målet en forsiktig åpning med begrenset meny uti juli en gang, om bevilling kommer i tide.
Les mer om:

Anders Kristiansen trener med Viking

Men bare for å holde seg i form.
Les mer om:

Anders Kristiansen trener med Viking

Men kun for å holde seg i form.
Les mer om:

Årsverste holdt til storseier

På en dag hvor Gimletroll spilte langt under pari, leverte Emma Sannæs Kristiansen målene som ordnet tre nye poeng.
Les mer om:

Frp-politiker: – Tore O. har misforstått helt(pluss)

Tore Kristiansen (Frp) mener fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) forsøker å fraskrive seg ansvaret for ansatte-lekkasje til Trondheim.

NHO-direktøren: Viktig å se fremover

Jon Kristiansen var styreleder i avisa Valdres og spilte en viktig rolle i kulissene da Schibsted valgte å etablere seg på Fagernes. Han synes det er trist å følge utviklingen de siste dagene.

Oilers-helten Tommy Kristiansen tilbake: Betalte selv for å komme hjem

Tommy Kristiansens ønske om å komme hjem til Stavanger og Oilers var så stort at han betalte seg ut av kontrakten med moderklubben Sparta.

Oilers-helten Tommy Kristiansen tilbake: Betalte selv for å komme hjem

Tommy Kristiansens ønske om å komme hjem til Stavanger og Oilers var så stort at han betalte seg ut av kontrakten med moderklubben Sparta.

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Katastrofe skulle egentlig opptre i Odda 1. juni, men så gikk Liverpool til finalen ...

Petter «Katastrofe» Kristiansen skulle etter planen opptre i Odda 1. juni, men alt endret seg da Liverpool slo Barcelona i semifinalen i Champions League.

Sørlands­stemmen fra Afrika

Han har vært øyenvitne til flere av Afrikas viktigste begivenheter. I sitt siste år som journalist samler Tomm Kristiansen trådene fra sitt Afrika.
Les mer om:

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.

Tommy Kristiansen med positive skadenyheter

Tommy Kristiansen (29) måtte i forrige uke reise hjem fra VM med en kneskade. Nye undersøkelser viser at skaden er mindre alvorlig enn først antatt.
Les mer om:

Tommy Kristiansen med positive skadenyheter

Tommy Kristiansen (29) måtte i forrige uke reise hjem fra VM med en kneskade. Nye undersøkelser viser at skaden er mindre alvorlig enn først antatt.
Les mer om:

Totalt uakseptabelt lønnsnivå for minstepensjonister

– Pensjonistpartiet krever en minstepensjon som er over fattigdomsgrensen, og partiet krever også at representanter for pensjonister skal få være med i lønnsforhandlingene, skriver Marianne Kristiansen, Pensjonistpartiet i Fredrikstad.

Senter-gangvei blir bilfri

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter å ha engasjert seg i og jobbet for å få fjernet bilene langs gangveien som går forbi Madamløkken barnehage fra Linderud senter og ned til Bjerke videregående skole og Linderud barne- og ungdomsskole i mange år, kan beboerne nå etter samarbeid med Bydel Bjerke endelig se for seg en gangvei slik den skal være. - Her ferdes det mange, og ikke minst barn.

Nye aktører overtar driften av Sandbrekke Gjestegård: - Her har vi 30 sengeplasser

Rolf Gunnar Finsrud overtar driften av Sandbrekke Gjestegård sammen med Andre Monsen og Torbjørn Kristiansen. Stedet på Kirkøy har 30 sengeplasser og muligheter for bespisning av 66 gjester.
Les mer om:

Se hva NHO mener er suksess-oppskriften til Ringsaker

NHO-sjef Jon Kristiansen mener Ringsakers offensive næringspolitikk gjør kommunen til en befolkningsvinner i Innlandet.
Les mer om:

Alle hadde ikke mulighet til å få en bolle, Camilla!

Marianne Kristiansen: – Mitt forslag er at et en bolle sendes til elevene som aldri fikk sjansen til å være med på feiringen 17. mai – som et plaster på såret, og som en påminnelse om at alle skal med. 
Les mer om:

Kampen ble svært spesiell for Vipers’ beste spiller: – Jeg satt og grein i en halv time

Den høydramatiske 42–40-seieren over Storhamar ble en svært emosjonell affære for Jeanett Kristiansen. Nå forlater hun Vipers.
Les mer om: