Nyheter om Kristensen


Nytt Hoveveien-forslag fra MDG: Vil stenge veistubb for tungtrafikk

Politi og veieier vil ikke stenge Hoveveien for tunge kjøretøy. Erlend Kristensen (MDG) kommer derfor med et alternativ forslag: – Innfør gjennomkjøring forbudt for tunge kjøretøy på veistumpen som forbinder Hoveveien med E39.
Les mer om:

Lyngdal-ordfø­reren: – Vi vet ikke omfanget av det ennå. Det kan bli større

Lyngdal-ordfører Jan Kristensen sier overgrepssaken er tragisk for alle parter. Han ber foreldre og barn snakke sammen om det er noe de kan bidra med til politiet eller kriseteamet i kommunen.
Les mer om:

Einar Tørnquist forsvarer Morten Ramms harselas: – Det er mange som oppsøker krenkelse

– Jeg tror ikke Finn Kristensen forstår hvem som har tenkt seg mest om her. Harselas av et antrekk må vi faktisk tåle selv om det er 2020.
Les mer om:

Nå vil de gi deg billigere brus og øl: – Målet er å få bukt med grensehandelen

– Avgiftene på øl og mineralvann må ned for å komme grensehandelen til livs og sikre norske arbeidsplasser, mener stortingspolitiker Turid Kristensen (H).
Les mer om:

Nå vil de gi deg billigere brus og øl: – Målet er å få bukt med grensehandelen

For Roma Mineralvannfabrikk har koronastengt svenskegrense ført til solid omsetningsøkning. – Avgiftene på øl og mineralvann må ned for å komme grensehandelen til livs og sikre norske arbeidsplasser, mener stortingspolitiker Turid Kristensen (H).
Les mer om:

Festivalen ble avlyst, men disse artistene blir med til neste år

Tungtvann, Mew, Kristian Kristensen og Sigrid opptrer på Rakettnatt 2021.
Les mer om:

Sendte radioprogram i fylla: – Det er litt flaut!

Redaktør for nærradioen GLR i Kautokeino, Nils Martin Kristensen, innrømmer at de kringkastet en sending i fylla natt til lørdag. – Vi hadde det veldig artig. Sett i ettertid, er hendelsen selvfølgelig veldig beklagelig. Men vi har ikke skadet noen, sier Kristensen til iFinnmark.

Gunn (71) trapper ned etter 53 år – nå skal Marie (29) følge i hennes fotspor

Gjennom over 50 år har Gunn Kristensen (71) fått mange trofaste kunder som frisør i Kragerø. Nå lar hun yngre krefter slippe til, og planen er at Marie Gustavsen (29) på sikt skal overta salongen.

Fremmedart ødelegger badesteder - ber om dugnad

Ingrid Kristensen orket ikke lenger se badeplassen bli inntatt av stillehavsøsters. Hun vil ha en skikkelig dugnad mot fremmedarten som ødelegger strender og svaberg langs store deler av kysten.
Les mer om:

Dette synet møtte Monica da hun så utover Trondheimsfjorden(pluss)

Lørdag ettermiddag fanget Monica Kristensen og dattera et optisk fenomen da de så ut av vinduet.

Høyre vil reformere opptakssystemene til høyere utdanning

Skolepolitikere Turid Kristensen (H) og Mathilde Tybring-Gjedde (H) mener dagens opptakssystem ikke er bra nok: – Vi har et system som oppmuntrer unge folk til å bruke verdifulle år på å ta opp fag, sier Kristensen.
Les mer om:

Pasientombud om Dikemark-bygget: – Setter ansattes og pasienters liv på spill

At man ikke klarer å tilrettelegge tilbudet til landets sykeste psykiatriske pasienter, er svært bekymringsverdig, mener pasient- og brukerombud Anne-Lise Kristensen i Oslo og Akershus.

Finn og Jan Ove var aldri bekymret: – Det var rørende å se alle som kom og viste støtte

Etter over én måned alene bak disken, kunne daglig leder Finn Kristensen hente tilbake de ansatte og se fremover. Nå har han tro på både sommer- og høstsesongen.
Les mer om:

Artistene i kø når Rockefeller åpner dørene igjen

Roar Gulbrandsen, daglig leder hos Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene, sier de i første omgang åpner opp for en kapasitet på 200 publikummere. – På grunn av innreiserestriksjonene vil programmet i høst naturlig nok domineres av norske artister.

Gunn Evelyn og Camilla ble oppsagt - nå varsler de søksmål

Gunn Evelyn Kristensen og Camilla Røysland er to av 15 helsefagarbeidere som rammes av nedbemanningen i Vegårshei kommune. De to nekter å godta oppsigelsene, og varsler søksmål. 

Stortingspolitiker ber statsministeren flytte russetiden

Stortingspolitiker Turid Kristensen (H) ber statsminister Erna Solberg om å gå til valg på å flytte russefeiringen til etter eksamen.

Ber Erna flytte russetida

Den årvisse debatten har fått nytt liv etter årets corona-utsatte russefeiring. Nå vil stortingspolitiker Turid Kristensen (H) debatten til livs en gang for alle.
Les mer om:

Emilie Nicolas er tildelt prestisjepris

Det var Emilie Nicolas som trakk det lengste strået og kunne ta med seg Bendiksenprisen pålydende 100.000 kroner. Prisen ble delt ut under en digital seremoni på Sentralen i Oslo torsdag. Juryen sier om årets vinner at hun har skapt sitt eget uttrykk – som tar lyttere inn i et svevende, deilig univers. – Tusen takk til GramArt for denne prisen. Det er veldig godt å få pris nå rett etter at albumet har kommet ut, og få en skikkelig god klem fra dere på en måte, uten at det er noe smittefare i det.

Høyre vil gi elever med lave karakterer skole-garanti

Skolepolitikere Turid Kristensen (H) og Mathilde Tybring-Gjedde (H) mener for mange elever dropper ut av videregående skole. Løsning: Individuell vurdering og tilpasset skoleløp.
Les mer om:

Bedriftsintern opplæring (BIO) – en viktig investering i Agder

Administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen, har i Fædrelandsvennen 19. juni et innlegg om Bedriftsintern opplæring (BIO) som Agder fylkeskommune ikke kjenner seg igjen i.
Les mer om:

Tom Egeland kopierte Tom Kristensen: – Vanlig problem i bokbransjen

Tom Egeland har skrevet sin første finansthriller, men da han og designeren skulle lage bokomslag, endte de opp med nøyaktig det samme bildet som pryder forfatterkollega Tom Kristensens finansthrillerklassiker «En kule».
Les mer om:

Tom Egeland kopierte Tom Kristensen: – Vanlig problem i bokbransjen

Tom Egeland har skrevet sin første finansthriller, men da han og designeren skulle lage bokomslag, endte de opp med nøyaktig det samme bildet som pryder forfatterkollega Tom Kristensens finansthrillerklassiker «En kule».
Les mer om:

Tone og Turid tar gjenvalg til Tinget: – Viktig at Romerike når fram i kampen om ressurser

De har gått en runde med seg selv og sine, men nå har både Tone W. Trøen (54) og Turid Kristensen (53) bestemt seg: De ønsker begge en ny periode for Høyre på Stortinget.

Stavernfestivalen fikk inn 150 forslag – dette er de fire kandidatene som konkurrerer om å få spille

– Vi fikk et skikkelig luksusproblem, sier kommunikasjonsansvarlig Jøran Kristensen.
Les mer om:

Først ble firebarnsmor Yasmin utvist – nå er hun tiltalt for Nav-svindel

Yasmin Kristensen har vært i Norge i 19 år, og har fire barn med sin norske ektemann. Nå krever Nav 1,6 millioner kroner fra henne, blant annet for barnetrygd.
Les mer om: