Nyheter om KrF


Lover bedre oppfølging av voldsutsatte barn

Barneminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) vil gå videre med over 50 anbefalte tiltak for å forebygge vold mot barn.

Nå lover barneministeren bedre oppfølging av voldsutsatte barn

Barneminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) vil gå videre med over 50 anbefalte tiltak for å forebygge vold mot barn. Men barneombudet forstår ikke hvorfor regjeringen har brukt over to år på å bestemme seg.

Arne Christian tror forbud mot homoterapi kan redde mange liv

Selv ble han forsøkt helbredet for homofili i 13 år. Nå er han glad for at regjeringen vil utrede et forbud mot homoterapi, riktignok uten støtte fra KrF.
Les mer om:

Regjeringen vil utrede forbud mot homoterapi

Regjeringen har varslet Stortinget om at den vil utrede et forbud mot homoterapi. KrF er uenig med egen regjering i saken.

Regjeringen vil utrede forbud mot homoterapi – uenighet i KrF

Regjeringen vil utrede et forbud mot homoterapi. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad er uenig med egen regjering, men møter motstand også i eget parti.

Homoterapi-enighet i regjeringen – uten KrF

Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet samler seg om å utrede et forbud mot homoterapi, tross motstand fra regjeringspartner Kristelig Folkeparti.

Facebook-post skaper temperatur i Sandnes : – Toppen av frekkhet

SV, KrF og Høyre i Sandnes mener Ap og posisjonen vil ta æren for forslaget om å holde barnetrygden utenfor beregningen av sosialhjelp, en sak de har kjempet for i årevis. – Toppen av frekkhet, mener Thor Magne Seland (H).
Les mer om:

Kiss, KrF/Ap vs. miljø, Varhaug-drapet og ørlite Fruktnøtt

PODKAST: I ukens «Aftenbla-bla» snakker vi om Kiss-konserten i Sandnes, KrF og Aps forsøk på å bli miljøvennlige, vi er innom Varhaug-drapet og du kan høre meget tvilsom allsang.
Les mer om:

«Mennesker er alltid mer verdt enn dyr»

Miljøsaken kan ikke gjøre at KrF toner ned kampen for menneskeverdet.
Les mer om:

Mener Ropstad reiser viktig debatt

Parlamentarisk leder i KrF, Hans Fredrik Grøvan, mener partileder Kjell Ingolf Ropstad tar opp en viktig debatt om deler av miljøbevegelsens menneskesyn. Han avviser samtidig at partiet er på vei mot en mer kristenkonservativ retning.

Torp vil ikke bruke penger på Østre-Agders «skoletur» til Belgia, mulig turen blir skrinlagt

- Det ville bli helt feil av ordføreren å reise til Brussel i en situasjon der fokus i kommunen er på kutt i tjenester og nedbemanning, sier ordfører Kjetil Torp (Krf).

Er dette Ropstads nye KrF?

Ropstads KrF må bli tydeligere. Men etter fokus på abort, homoterapi og angrepet på miljøbevegelsen risikerer han også at partiet blir enda smalere.
Les mer om:

Så situasjonen med egne øyne: - Mange ganger føles det ondt når lærere og elever går rundt og leter etter et rom der de kan være

– Det er helt tydelig behov for å få gjort noe her, sa Bente Haukås (KrF) etter å ha sett situasjonen på Østbyen skole med egne øyne.
Les mer om:

Rådet i Cultiva vil ikke ha politikere i styret

Jørgen Kristiansen (Krf) er ny leder av rådet i Cultiva. Nå avsluttes praksisen med politikere i styret.
Les mer om:

Regjeringspartiene flytter 200 millioner i 2020-budsjettet

Regjeringspartiene Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og KrF på Stortinget er nå enige om neste års statsbudsjett. De flytter på rundt 200 millioner kroner.

Skoleskipet «Gann» får 6,4 millioner kroner av flertallet på Stortinget

Lokale representanter fra KrF, Høyre, Frp og Venstre slipper nyheten i pressemelding.
Les mer om:

Regjeringspartiene flytter 200 millioner i 2020-budsjettet

Regjeringspartiene Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og KrF på Stortinget er nå enige om neste års statsbudsjett. De flytter på rundt 200 millioner kroner.

Fryktet kollaps for Træna-samfunnet – nå har regjeringen snudd

Ett av Norges eldste fiskevær sto i fare for å bukke under, mente næringslivsleder. Årsaken var at regjeringa ikke lenger ville bruke penger på ei ordning som sikrer at hjørnesteinsbedriften får nok fisk. Men etter press fra KrF og Venstre har regjeringen snudd.
Les mer om:

LESARBREV: Vi må aldri glemme!

Vi ser en stadig eksempler i vår tid på høyreekstremisten i Europa, men også i Norge. Det er derfor viktig, og et pedagogisk ansvar, at den oppvoksende generasjonen får et møte med hva høyreekstremisme kan føre til. Jeg oppfordrer skoleklasser på ungdomstrinnet i Rogaland til å benytte seg av muligheten til å søke midler for å besøke tidligere konsentrasjonsleirer i Polen og Tyskland som en del av dannelsen.

Kari Henriksen i strupen på Ropstad: – Han er feig

To av Sørlandets mest profilerte politikere står steilt mot hverandre i en ordkrig om norsk barnevern: Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) mener barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er feig.

- Full krise

Ordfører Kjetil Torp (KrF) karakteriserer rådmannens budsjettforslag som en umulighet, og kaller også deler av det for uforsvarlig.
Les mer om:

Småbarnsmor ble utvist fra Norge. Nå vil UDI gjennomgå saken på nytt.

– Hvis et vedtak som dette blir stående, er det sterkt i strid med hva omtrent alle mener, sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF).

Småbarnsmor ble utvist fra Norge. Nå vil UDI gjennomgå saken på nytt.

– Hvis et vedtak som dette blir stående, er det sterkt i strid med hva omtrent alle mener, sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF).

Ber om at deponiplanene på Raudsand behandles på nytt i nye Molde kommune

Molde Sp, KrF, Venstre og FrP har signert og sendt avgårde et brev til kommunal- og moderniseringsdepartementet hvor de peker på en rekke årsaker til hvorfor reguleringsplanen for Raudsand bør behandles på nytt.
Les mer om:

Regjeringen endrer omdiskutert lov etter kraftig kritikk: – En seier

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad fortalte om endringen under KrF sitt landsstyremøte fredag.