Nyheter om KrF


Skulle gjerne hatt bru til hjemøya(pluss)

Førstevalget for Skjervøt KrF vil gjerne ha fastlandsforbindelse til Arnøya.
Les mer om:

Aftenbladet mener: Velment, men naivt fra KrF

LEDER: Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) vil gi FNs ekspertkomité for internasjonalt skattesamarbeid 35 millioner kroner. Det er naivt å tro at det vil føre til store endringer i fattige land.
Les mer om:

Fest er fint, klimakrise kritisk, men sykepleiere er garantister for velferd!

Lino Lubiana, KrF: – Sykepleiere er garantister for velferd. Bystyret har erkjent klimakrisen i Fredrikstad, men er det ikke på tide å erklære en sykepleierkrise?
Les mer om:

Skal utvikle kunnskap om fôr i nord

(INDRE SALTEN) - Nordland har store beiteressurser som bør utnyttes bedre, konstaterer fylkesråd for næring Ingelin Noresjø (KrF).
Les mer om:

Tar flere promillekjørere

Tross en dårligere sommer i år sammenlignet med i fjor tar politiet flere promillekjørere på sjøen. Krf ønsker nå å få med seg regjeringen på å senke grensen fra 0,8 til 0,2.

Opposisjonen i Stange lanserer en felles ordførerkandidat

Partiene Høyre, KrF, Frp, V, BL, og Sp mobiliserer for å fjerne Nils A. Røhne som ordfører i Stange, og har nå lansert en felles ordførerkandidat.

- Reiseliv for alle er et fortrinn

(FAUSKE) Fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø (KrF) vil tilrettelegge reiselivet bedre for funksjonshemmede
Les mer om:

– De bruker sin makt til å presse unge folk

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er bekymret over kroppspresset som barn og unge blir utsatt for i sosiale medier. Nå har han klare forventinger til influensere om at de må ta større ansvar for det de publiserer.

Ropstad lever godt med stempel som mørkemann

Stempelet som mørkemannen fra Sørlandet preller av barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) i debatten om hans abortsyn og at han ikke ville gå i pride-tog.

Lever godt med stempel som mørkemann

Stempelet som mørkemannen fra Sørlandet preller av barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) i debatten om hans abortsyn og at han ikke ville gå i pride-tog.

Nye varsler om seksuell trakassering i flere partier

Det har kommet nye varsler om seksuell trakassering i Arbeiderpartiet. I tillegg har Rødt, Sp, MDG, Frp og KrF fått ulike type varsler i år.
Les mer om:

Nye metoo-varsler i Ap i 2019

VARSLER: Ap ­bekrefter at det i 2019 har kommet nye varsler om seksuell trakassering, men nekter å oppgi antallet. Også Rødt, Sp, MDG, Frp og KrF har fått ulike typer varsler i år.
Les mer om:

Vennesla-ordfø­reren frykter at Vennesla blir avskåret fra veisat­sing

Veiplaner i Kristiansand vekker reaksjoner i Vennesla. Ordfører Nils Olav Larsen (KrF) er redd for at Vennesla og Setesdal blir koblet helt av veinettet når Gartnerløkka og ny ringvei bygges ut.

Vil innføre fritidskort verdt 5000 kroner

Stovner KrF har for alvor startet valgkampen. Nylig sto de på stand utenfor Stovner senter og presenterte sitt fritidskort til alle barn over 6 år.
Les mer om:

– Erfaringen med å bygge et selskap fra ingenting unner jeg enhver politiker å oppleve

Geir Morten Nilsen startet et eget selskap som 20-åring, og har bygget opp et kristent konsern. Nå er han klar for rollen som generalsekretær i KrF.
Les mer om:

Regjeringen krever gjeldsregister-effekt

Regjeringen har en klar forventning om at bankene bruker de nye gjeldsregistrene til å stanse uforsvarlige forbrukslån. – Hvis ikke må vi finne frem pisken, sier forbrukerminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF).

Bollestad møtte Troms-bønder til debatt

Landbruksmessa på Storsteinnes startet lørdag med en debatt om norsk landbrukspolitikk, hvor blant andre landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) deltok. Se den i opptak her.
Les mer om:

Yrende folkeliv og stort mangfold på Åmlidagen: Ap med ordførersnurr, KrF med tatovering, lopper, thaidans og felemusikk

Samme helg som sommervarmen eksploderte, var det duka for årets utgave av Åmlidagen. Politikerne kickstarta valgkampen med de rareste påfunn, mens et assortert utvalg salgsboder kunne tilby det meste av mat, innbo og løsøre. Og midt i all denne folkelige viraken, varta lokale artister opp med en solid dose gatekultur.
Les mer om:

For ett år siden bestemte Edel-Marie (22) seg for hva hun skulle bli: – Det gikk et lys for meg

For et drøyt år siden bestemte hun seg for å studere teologi og bli prest. Nå er Edel-Marie Helén Haukland (22) en av de yngste kandidatene til Bodø KrF før valget i september.
Les mer om:

En uvirkelig og trist opplevelse i Stortinget

Det ble en selsom seanse da representanter fra H, Frp og KrF, en etter en beklaga seg for å måtte stemme mot egen mening; et urovekkende eksempel på utviklinga i demokratiet vårt.
Les mer om:

Kommentar: Alt kan skje - ordførarkampen i Hå er heilt open

Kommentar: Håbuen peikar nase til partilistene, sender nyskapinga Hålista til topps og jamstiller KrF, Sp og Høgre i god avstand på plassane bak. Kampen om ordførarvervet er heilt open.
Les mer om:

Fire store kjemper om ordførerkjedet i Hå

Aller størst er Terje Mjåtveit og Hålista, som går fram 10 prosentpoeng fra forrige måling. Men både Høyre, KrF og Sp vil ha et ord med i laget når ordførervervet skal fordeles.
Les mer om:

KrF oppsummerte sitt første halvår i regjering

KrF holdt pressekonferanse før sommeren for å oppsummere partiets første halvår i regjering.  
Les mer om:

KrF’s lovforslag er hjernevasking

Stortingsmeldingen og lovforslaget knyttet til en «helhetlig tro- og livssynspolitikk», som barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) la frem fredag, er et sammenhengende religiøst læresystem – fylt opp med svulstig svada.

Kameraovervåking innføres i slakterier

Kameraovervåking i slakterier er et av tiltakene landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) og representanter for svinenæringen innfører etter NRK-dokumentar.
Les mer om: