Nyheter om Kreft


Dette er symptomene på tarmkreft

Blod i avføring, magesmerter og treg mage kan være symptom på kreft i tykktarm eller endetarm. Men det kan også være tegn på andre tilstander.
Les mer om:

DIREKTE: Klæbo enkelt til semifinale

Anne Karine Skare fekk ein diagnose utan sjanse til å overleve. No tek heile lokalsamfunnet i Noregs minste kommune eit krafttak mot kreft.
Les mer om:

Då Anne Karine døydde, stilte heile bygda opp for kreftsaka

Anne Karine Skare fekk ein diagnose utan sjanse til å overleve. No tek heile lokalsamfunnet i Noregs minste kommune eit krafttak mot kreft.
Les mer om:

Olsbu Røiseland sikret gullet

Anne Karine Skare fekk ein diagnose utan sjanse til å overleve. No tek heile lokalsamfunnet i Noregs minste kommune eit krafttak mot kreft.
Les mer om:

Oddbjørn har levd med uhelbredelig hjernesvulst i fem år: – Jeg er glad årets Krafttak Mot Kreft har fokus på kreftformer med lav overlevelsesprosent

Ekteparet Marit Persen Eckhoff og ektemannen Oddbjørn Persen har gode hverdager selv om Oddbjørn har uhelbredelig hjernesvulst. Denne uka er det «Krafttak mot kreft» og ekteparet i Son er glad for at aksjonen har fokus på kreftformene med lav overlevelsesprosent.
Les mer om:

Lillesøsteren til Louis Tomlinson er død, 18 år gammel

Stakkars Louis Tomlinson. Bare én uke etter slippet av «Two of Us», en singel hvor 27-åringen synger til moren som døde av kreft for to år siden, blir det natt til fredag kjent at han også har mistet lillesøsteren. Félicité Tomlinson ble bare 18 år gammel. Ifølge Capital FM skal Felicité ha fått hjertestans i sitt eget hjem onsdag ettermiddag. To ambulanser ble sendt til stedet, men livet stod ikke til å redde.

Gratis konsert søndag: De unge talentene tar et krafttak mot kreft

For 11. år på rad inviterer Garderobefosilene til Krafttak mot kreft-konsert på Engebråten skole, søndag kl. 18.00.
Les mer om:

I kveld tar de et krafttak mot kreft

I ettermiddag og i kveld banker spillere på Fauske/Sprint A-lag eller russen på Fauske på dørene.
Les mer om:

I dag er det tusenvis av bøssebærere i Bodø: – Ta godt imot dem!

Krafttak mot Kreft er Kreftforeningens årlige bøsseaksjon. I år går pengene til kreftformer som få overlever.
Les mer om:

Norsk bioteknologiselskap lager ny kreftvaksine: – Dette er stort

Et norsk bioteknologiselskap jobber med å utvikle en vaksine mot aggressiv kreft. – Det er et stort steg for kreftforskningen, sier Kjetil Taskén, leder for institutt for kreftforskning ved Oslo Universitetssykehus.

Kalte politimann en snutjævel og håpet han ville dø av kreft(pluss)

Politimannen sikret lydopptak som ble avspilt i retten.
Les mer om:

Russen tar krafttak mot kreft(pluss)

– Selv om vi er russ er vi fortsatt en gjeng engasjerte ungdommer, sier russepresident Ingrid Talseth Singstad ved Molde videregående. I dag samler de inn penger til Kreftforeningen.
Les mer om:

Krafttak mot kreft på din dør torsdag

Aksjonskomiteen for krafttak mot kreft ved Valdres vidaregåande skole skal gå med bøsser rundt om i Valdres torsdag den 14. Mars.
Les mer om:

Mathias har overlevd kreft: – Jeg husker jeg spurte pappa om jeg kom til å dø

13. mars vil elevene ved Wang Toppidrett Tønsberg ha bøsseaksjon, og gå fra dør til dør. En av dem som kan ringe på hos deg er Mathias Rafoss, som selv har vært alvorlig kreftsyk.

Krafttak mot kreft

Les mer om:

Krafttak mot kreft

Les mer om:

Flere kreftpasienter skal få den aller beste følelsen i livet

Torsdag 14. mars er det aksjonsdag i Troms og på Svalbard for Krafttak mot Kreft. I år samles det inn penger til kreftformene få overlever.
Les mer om:

Unikt lag tar et krafttak mot kreft

Torsdag blir det tatt et skikkelig krafttak mot kreft i Hamar. Nå håper Kreftforeningen og bøssebærerne at de blir godt mottatt og setter nye rekorder.
Les mer om:

I dag går russen for Cecilie og alle andre som rammes av kreft

I kveld gjennomfører tvedestrandsrussen sitt krafttak mot kreft. Mange russ lot seg engasjere etter at Cecilie Granerud fortalte om sin alvorlige kreftsykom for russen i forrige uke.
Les mer om:

Saudarussen klar for Krafttak mot kreft

Elevar ved Sauda vidaregåande skule vil då gå rundt på dørene i Sauda og Suldal med bøsser, men får du ikkje besøk, så fortvil ikkje. Klikkar ein seg inn på innsamlingssida til Kreftforeningen, Krafttak mot kreft Saudarussen 2019, kan ein enkelt gi eit bidrag. Årets komité (bildet) håpar å samla inn mykje pengar og slå alle rekordar. Fjorårets russ samla inn heile 136 039 kroner.
Les mer om:

Dalanerussen samler inn til "Krafttak mot kreft"

- Høres 350.000 kroner veldig mye og fjernt ut? Ja, kanskje, men vi håper at vi klarer det, sier russen i innsamlingskomiteen for «Krafttak mot kreft».
Les mer om:

Med russen på laget mot kreft

Kan du tenke deg å bruke to timer til en innsats for kreftforskning, så er det bare å ta kontakt med denne gjengen!
Les mer om:

Kreftsyke Linn (33) får ikke høre på radio: – Stillheten man møter her inne kan oppleves som skummel(pluss)

Småbarnsmor Linn Pedersen Haugseth (33) har kreft for tredje gang. I flere år har hun og flere andre pasienter og ansatte etterspurt en DAB-radio på kur-rommet og isolatene på kreft sengepost – uten resultat.
Les mer om:

Tre måneder etter hjerneslaget var Helge Øye tilbake i jobb: – At datteren min har kreft, preger hverdagen min i langt større grad enn mine utfordringer

Ifølge Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) rammes rundt 12.000 nordmenn av hjerneslag hvert år. Rektor på Gjøvik kunst- og kulturskole, Helge Øye (59), var en av de relativt heldige med tanke på konsekvenser.

– Jeg fikk min siste cellegift i juli. I slutten av august syklet jeg Birken

Da bestefaren til Torgeir Kemi fikk kreft i magesekken, var det ingenting legene kunne gjøre. 56 år senere fikk Torgeir den samme diagnosen. Med helt andre odds.
Les mer om: