Nyheter om Kragerø


Hjemsøkt kirkegård? Jernlokket på graven blir lagt på plass, men flytter seg alltid

KRAGERØ: Ved Kalstadveien og i Bråtebakken er det satt opp severdighetsskilt med kulturminnesymbol som viser vei til Bråten kirkegård. Det er bare så at verken kommunen eller kirken bryr seg om å holde kulturminnet i hevd. Bråten kirkegård forfaller og gror igjen.
Les mer om:

Thore Sveberg åpen om sin psykiske lidelse: viser «Lukket avdeling» på utstilling

KRAGERØ: «Alle» var der da Thore Sveberg intok Skåtøy og inviterte til kunstfest
Les mer om:

Se videoen: Thomas har fire grevlinger under huset sitt

KRAGERØ: «Grevling i taket» – det har Knutsen og Ludvigsen, men fire av samme art under huset, det har kragerømannen Thomas Kornrud.

- De kaller meg bare for Viggo Viking

KRAGERØ: "Alle" kjenner ham, men det er få som kjenner det egentlige navnet hans. Etter en årrekke som bergingsmann går han nemlig bare under navnet Viggo Viking.
Les mer om:

– Dette betyr alt for oss, nå kan vi starte på nytt

Dette sier Thair og Hanin Al-Afandy som takket være et nytt boligprosjekt nå har kjøpt sin egen bolig. Nylig inviterte øverste ledelse i Husbanken, samt fylkesmannen, seg selv til Kragerø for å se nærmere på kommunens boligprosjekt, Eie først, for flyktninger.

Årets dyreste hytte i Kragerø solgt til tidligere fotball-profil

KRAGERØ: - Hyttemarkedet er tråere i år enn i fjor. Det skyldes nok været, sier megler.
Les mer om:

Folk valfarter til kulturkaféen: – Det har vært litt kaos her, men nå har vi lært

KRAGERØ: Da Anette Rambøl overtok som daglig leder på Skåtøy kafé før påske, kom det så mange gjester at det ble kaos. – Det har vært en erfaring som er god å ha med seg, sier hun. Nå står konsertene i kø, og søndag spriter Thore Sveberg opp lokalene med sine fargesterke malerier.
Les mer om:

Nå skal de bruke enda mer penger på hotellet

KRAGERØ: Etterspørselen etter konferanser ved Kragerø resort er så stor at resorten søker tillatelse for byggingen av en ny sal.
Les mer om:

Politibåt både i Kragerø og Grenland: - Hverken vi eller publikum har vært tilfreds de siste årene. Nå blir vi mer på sjøen enn på mange år

TELEMARK: Leder av politiet i Telemark, Dag Størksen, lover mer tilstedeværelse av politi på sjøen i sommer, enn på mange år. En ny båt, arvet av politiet i Røyken og Hurum , er med på å gjøre det enklere.

Tett trafikk på E18 sørover

BAMBLE/PORSGRUNN: Det er tett trafikk på E18 i retning Kragerø fredag ettermiddag.

Tom har flyttet fra Kragerø til Thailand og blitt buddhist – nå vil han selge 20 hus med ny livsstil på kjøpet

YASOTHORN THAILAND: Langt ute på den thailandske landsbygda prosjekterer og bygger Tom Sætersdal (39) fra Kragerø en øko – landsby for mennesker som ønsker å leve i pakt med naturen.
Les mer om:

Nå kan du ta ferja fra Langesund til Kragerø: - Fantastisk gøy at vi har fått til dette

GRENLAND: Det var en vag drøm og visjon for bare få år tilbake, men nå kan alle og enhver komme seg enkelt via sjøveien fra Grenland og Vestfold til Jomfruland og Kragerø.
Les mer om:

Bein og nebb var surret inn i kraftig nylonsnøre: – Den var i realiteten dødsdømt

KRAGERØ: Ikke helt uvanlig, men heldigvis med et lykkelig utfall denne gangen. Medlemmer i Kragerø Ornitologiske forening reddet en havsule som hadde fått både nebb og bein surret inn i et ekstra sterkt nylonsnøre.
Les mer om:

Guro (22) og Julie (21) har en litt uvanlig sommerjobb: – Jeg ble veldig overrasket over at jeg fikk jobb

De er henholdsvis fra Dalen og Brevik, men i sommer skal Julie Morken (21) og Guro Hana (22) jobbe for Privatmegleren i Kragerø.

Trodde de hadde fanget kongekrabbe utenfor Jomfruland: – Det hadde vært en sensasjon

KRAGERØ: Bård Møller Johansen og faren Eivind er ivrige hobbyfiskere. Da de hentet opp en havteine utenfor Jomfruland onsdag gjorde de store øyne.
Les mer om:

Morgan (40) jobber som renovatør: - Kanskje ikke det mest populære yrket

KRAGERØ: – Jeg er sjeleglad for å være ansatt i Kragerø kommune. Her er det ryddig og alt på stell.
Les mer om:

Startet redningsaksjon da båttyv kastet seg i sjøen for å unngå politiet

KRAGERØ: Politiet i Kragerø måtte tirsdag kveld iverksette en redningsaksjon etter at en båttyv kastet seg i sjøen for å unngå politiet.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

KRAGERØ: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Kragerø blir dette dagens ordfører Jone Blikra, Ap og Jan Petter Abrahamsen fra Høyre.

Ingen slår denne mannen

KRAGERØ: Det er så vidt TA vet, ingen i Telemark som har vært med lenger som folkevalgt enn det advokat Johan Tønnes Løchstøer i Kragerø har vært. Han ble valgt inn i kommunestyret i 1979. Og stiller nok en gang opp.
Les mer om:

Senterpartiet mot kjempevalg i Kragerø

KRAGERØ: Senterpartiet kan bli det nest største partiet i Kragerø. Det viser dagens meningsmåling. Ap går kraftig tilbake. Det gjør også Venstre, som kan forsvinne helt fra kommunestyret i Kragerø.
Les mer om:

Her vil Andreas og Kristian bygge ti nye boliger

KRAGERØ: Marina Service på Øya vil utnytte tomta med seks nye eneboliger og fire leiligheter. Dessuten ønskes dagens bygninger oppgradert.
Les mer om:

Daniel vil utvikle en lokal vri på mobile badstuer: – For oss er det hyggelig at dette er en idé som tydeligvis fenger mange

Omstillingsprogrammet har gitt et tilskudd på 75.000 kroner til et prosjekt med mobile badstuenheter. Det er ønskelig å se om det er et potensial for små lokalproduserte og mobile badstuer i Kragerø.
Les mer om:

Her er meglerne som selger millionhyttene i skjærgården

KRAGERØ: Over en lunsj ved sjøkanten i Kragerø diskuterer eiendomsmeglerne hyttemarkedet i skjærgården. Én ting er de iallfall enige om.
Les mer om:

Nå skal Lars Erik holde butikken åpen hele døgnet

Som et prøveprosjekt skal Lars Erik Kjendal og hans mannskap ved Rema 1000 Kragerø holde døgnåpent. Det er første butikk i Kragerø, og muligens i Norge, på denne størrelsen som har døgnåpent.
Les mer om:

Lastebil mistet tremasseball under transport

KRAGERØ: Under transport mellom Vadfoss og Strand mistet transportøren en tremasseball i en busslomme på Eklund.