Nyheter om Kragerø


John Arne Riise satser på langrenn

KRAGERØ (VG) John Arne Riise (36) blir en del av Øystein «Pølsa» Pettersens langløpslag kommende vinter.

Vil løfte norsk kvinneboksing med «Camp Brækhus»

Cecilia Brækhus ønsker å gi noe tilbake til norsk boksesport. Fra søndag til onsdag arrangerer hun Camp Brækhus i Kragerø med 17 kvinnelige boksere på plass.
Les mer om:

Sjømannsforeningen: – Vet ikke om kvinner har adgang

Kragerø kommune vil ikke gi full skjenkebevilling til Sjømannsforeningen i Kragerø, fordi det er usikkert om kvinner har tilgang til foreningens lokaler.
Les mer om:

Leker seg med 300 hestekrefter

KRAGERØ (NRK): Det er en økende interesse for bruk av vannskutere og det er mange delte meninger om kjøretøyet. Selv om det er et kjøretøy med mange hestekrefter går det an å bruke det forsvarlig, mener Runar Moen.
Les mer om:

Da du kunne ta toget fra Oslo til Kragerø

I år er det 90 år siden Kragerøbanen ble åpnet. 29 år etter at siste tog gikk, skal gamle bilder fra en stolt jernbanehistorie nå fram i lyset og nå ungdommen.
Les mer om:

Gir opp kampen for et vannskuterforbud i sommer

KRAGERØ (NRK): Etter at vannskuterforskriften ble opphevet 18. mai har flere kommuner lang kysten arbeidet for et lokalt forbud. – Vi gir ikke opp, men innser at det ikke går i sommer, sier ordfører i Kragerø, Jone Blikra.
Les mer om:

Tett trafikk på E18 nordover

Vegtrafikksentralen forventer saktegående køer på E18 mellom Kragerø og Oslo.
Les mer om:

Plukket opp mann fra redningsflåte

Mannskapet ombord på redningsskøyta UNI Kragerø plukket opp en eldre mann fra en redningsflåte, etter at fritidsbåten hans sank utenfor Risør ved 20-tiden søndag.
Les mer om:

Kragerø på andre plass i finalen

Kragerø skole måtte ha ekstraomgangar før dei til slutt blei slått med eitt poeng av Østfold i finalen i Klassequizen på NRK1.
Les mer om:

Sofia og familien var sekunder unna å bli truffet av kjempestein

På biltur til Kragerø så Sofia Sandblom og familien noe komme ramlende ned fjellsiden. Sekunder etter lå kampesteinen rett foran dem.
Les mer om:

Sekund frå å verte treft av stein

Familien ante fred og ingen fare da dei var ute å køyrde på fylkesveg 363 i Sannidal i Kragerø fredag ettermiddag. Plutseleg såg dei noko som kom rullande ned frå fjellveggen på venstre side av vegen.
Les mer om:

Folk flokkar til lensmannskontora

KRAGERØ (NRK): Fleire større politistasjonar har lang ventetid for å få pass, men på nokre av dei mindre lensmannskontora kan ein framleis få pass berre ved å møte opp. No merkar dei trykket frå desperate nordmenn som skal på ferie.

Slik unngår du passkø før ferien

KRAGERØ/BAMBLE (NRK): Mange steder må du vente i ukevis for å få time for å bestille pass. Men det finnes muligheter for deg som har dårlig tid.
Les mer om:

Har ventet i 27 år på å bade med kona

KRAGERØ (NRK): I 1990 fikk Kragerø kommune penger til å bygge rullestolrampe på det populære badestedet Stangnes. Svein Byholt er blant dem som har kjempet for å gjøre område mer tilgjengelig.
Les mer om:

Fanger fisk på film

KRAGERØ (NRK): De drømmer om å få den største sjøørreten. Jakten på den store fisken fanges på film.
Les mer om:

Priskutt på 5,5 mill. i Kragerø

Ba om 17,5 millioner for Kragerø-hytte, fikk 12. – Den var i overkant priset, for å få testet markedet, sier eiendomsmegler Henrik Tangen i Krogsveen.
Les mer om:

35 vil ha hytte med utedo til syv mill.

Det koker i sjøhyttemarkedet med langt flere kjøpere enn selgere. På øya Gumøy utenfor Kragerø er 35 kjøpere interessert i ei hytte med tremanns utedo med prisantydning 6,9 millioner kroner. 
Les mer om:

Telenor-nett nede og vei stengt etter sprengningsuhell

Et sprengningsuhell i Telemark har ført til et fiberbrudd for Telenors kunder i Kragerø og Bamble. Veien der uhellet skjedde, vil forbli stengt i ukevis.
Les mer om:

Kontroll på gressbrann

Det begynte å brenne i gress og kratt ved Borteidveien i Kragerø søndag ettermiddag.
Les mer om:

Henger i stroppen for god DAB-dekning

PORTØR (NRK): Onsdag slukkes FM-nettet i Telemark og tre andre fylker i Sør-Norge. Denne uken ble den siste DAB-senderen montert i Portør ved Kragerø.
Les mer om:

Spår nye prisrekorder

Meglere tror det kan bli en het sommer i Kragerø.
Les mer om:

Pendler: – Uholdbart å busse til jobb

KRAGERØ/SKIEN (NRK): Det kan bli slutt på gratisparkeringen ved fylkeshuset og de videregående skolene i Grenland. Pendlere fortviler over ordningen som fylkespolitikerne håper skal få flere til å reise kollektivt.
Les mer om:

Verdens første skymaskin skal sikre nedbør

I 2025 kan verdens første kunstige skyer sikre nedbør i områder med vannmangel. I en fabrikk i Kragerø befinner prototypen på verdens første regnmaskin seg.
Les mer om:

Kragerø stakk av med seieren i Klassequizen

Kragerø skole gikk seirende ut av fylkesfinalen i Klassequizen 2017 etter torsdagens direktesendte fylkesfinale. Nest best av 25 skoler i Telemark ble laget fra Sauherad barne- og ungdomsskole.
Les mer om:

Kragerø kommune får kritikk etter at kvinne døde

Arbeidstilsynet gir Kragerø kommune to pålegg etter at en 59-årig kvinnelig ansatt ved en omsorgsbolig døde på jobb i september i fjor.