Nyheter om Kraft


Konservative under press i EU-valget

Konservative og kristendemokratiske partier har vært en dominerende kraft i Brussel. Nå ligger de an til å bli den store taperen i valget til nytt EU-parlament.
Les mer om:

Konservative under press i EU-valget

Konservative og kristendemokratiske partier har vært en dominerende kraft i Brussel. Nå ligger de an til å bli den store taperen i valget til nytt EU-parlament.
Les mer om:

Nytt bompengesystem fra 1. juni – for noen blir det billigere

Flere skal være med å betale bompenger, men ikke alle turer blir dyrere med det nye systemet som trer i kraft om halvannen uke.
Les mer om:

Haugaland Kraft-sjefen ut mot forhandlingsutvalet

– Ein fusjon av Kvinnherad Energi sin nettdel må bli avgjort utifrå eit objektivt syn, ikkje basert på synsing. Haugaland Kraft er kritisk til korleis forhandlingsutvalet har vurdert tilboda om fusjon. Taparen blir folket i Kvinnherad.
Les mer om:

Fra bil til bryn - men også juice og taco

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Flere leietagere har signert og flytter inn, etter planen tidlig i august - både på den nye plassen foran kinoen, som fikk navnet Storo amfi i vinter, og oppe ved XXL.

Slik ruster Ruter seg til flere bomstasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det forteller markedsdirektør Ellen Rogde i Ruter.1. juni settes det nye bompengesystemet i Oslo i drift. Fra omlag halvparten i dag, anslås det at 3/4 av alle bilreiser i Oslo må passere en bomstasjon fra og med neste måned. Les mer om det nye bomsystemet, og hva det vil koste deg å kjøre bil i Oslo, her.Styrker busstilbudet Rogde forteller at Ruter de siste årene har rigget kollektivtilbudet for passasjervekst.

Tilbyr den første faste utenlandsruta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun er Avinors sjef for forretningsutvikling i Bodø, og hun jobber mye for å gi et stadig bedre tilbud til de reisende. Den nye ruta går til Gdansk i Polen, som fra før er ett av de mest populære reisemål fra Norge.Fra og med onsdag går det direktefly mellom Bodø og Gdansk hver eneste onsdag og søndag.

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Statkraft mener Norge har nok kraft

Statkraft mener at Norge har mer enn nok strøm til å møte elektrifiseringsbølgen med de vindkraftverkene som allerede har fått konsesjon.
Les mer om:

Statkraft mener Norge har nok kraft

Statkraft mener at Norge har mer enn nok strøm til å møte elektrifiseringsbølgen med de vindkraftverkene som allerede har fått konsesjon.
Les mer om:

«Fansens kjærlighet treffer meg i hjertet og gir meg kraft»

Den 40 år gamle Werder Bremen angriperen Claudio Pizarro sparer ikke på superlativene når han annonserer det blir et år til i klubben. Mange trodde det var slutt da han i 2015 for andre gang sluttet i Bayern München, men den gang ei.

Derfor blir den kommende filmen om Elton John historisk i Hollywood-sammenheng

Det skal nok mye til for at den snart norgesaktuelle filmen om Elton John skal håve inn like mye penger som fjorårets store musikkfilm, «Bohemian Rhapsody» om bandet Queen og dets ikoniske frontmann Freddie Mercury.

- Jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hareide innledet med å gratulere med dagen. - Jeg var i Flekkefjord også for tre uker siden. Den gang var det Helenas konfirmasjon - eller «Helenas 17. mai» som Tord Olav på fire så fint sa det. Jeg er ganske ofte i Flekkefjord. Og jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord. En nydelig by, med nye bruer, fantastisk bakeri - men viktigere enn det: Her er folk engasjerte og står på. Her har jeg min flotte svigerfamilie.

- Det er litt spesielt. Jeg kjente jo Kjell Nupen godt

- Det er noe med Kjell Nupen. Det er kraft i tingene han lagde, sier Øyvind Gunvaldsen. Fem år etter at Nupen døde, har Galleri Sagesund nå flere av kunstnerens arbeider stilt ut.
Les mer om:

Økonomien i Fauske: - Jeg er glad dere ikke jobber i mitt firma, da hadde dere fått sparken hele gjengen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var rådmannen som først svarte på spørsmål fra ordfører Jørn Stene om det var mulig å selge seg ut av de prosentene av eierskap som kommunen kjøpte for å hindre at Troms Kraft skulle benytte forkjøpsrett og få en større eierandel.- Det finnes selvsagt muligheter for det, men det er noe som kommunestyret som eier må ta stilling til.

Solabladet fornyer seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LEDER:Neste uke får Solabladet en helt ny og mer moderne layout. Det gjelder både papirutgaven og nettutgaven. Nettutgaven vil få den største ansiktsløftingen.Oppgraderingene følger av oppkjøpet som Amedia foretok av de ni mediehusene i Nordsjø Media i januar.

Raymond Johansen jubler: Oslo tilslutter seg oppropet om atomvåpen-forbud

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag ble forslaget vedtatt i bystyret, og feiret med kake av ordfører Marianne Borgen (SV) og byrådsleder Raymond Johansen (AP).- Vi mener byer kan utgjøre en forskjell og bidra til en verden fri for atomvåpen, på samme måte som byer går foran i arbeidet med å redusere klimautslipp. Enhver bruk av atomvåpen vil være katastrofalt både for mennesker og miljø.

Forlenger avtalene med seniorsentrene, men ingen vet hva som skjer etter 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen har bestemt å forlenge avtalene med bydelens tre ideelt drevne seniorsentre ut 2020.

Godkjente nytt byggetrinn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)-- Utbyggingen av Sverdrup-feltet i Nordsjøen er et industrielt eventyr i særklasse. Utbyggingsfasen gir titusenvis av arbeidsplasser over hele landet og vil skape enorme inntekter til finansieringen av velferdsstaten når produksjonen starter senere i år, sier olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (FrP).

Hun har erfaring fra banker i Frankrike og Østerrike. Nå er hun ny økonomidirektør i Troms Kraft(pluss)

Troms Kraft har ansatt Laurence Frémion-Pitras (48) som ny økonomidirektør /CFO.

Hun går inn i toppledelsen i TK

Troms Kraft har funnet erstatter for Espnes.
Les mer om:

Lite merkbare sikkerhetstiltak under Eurovision-finalen i Tel Aviv

Så sent som natt til sist mandag, trådte en våpenhvile mellom Israel og Hamas i kraft. Det skjedde etter flere dager med omfattende angrep. Situasjonen tilspisset seg da Islamsk hellig krig (Jihad) avfyrte en rakett som landet i Middelhavet og Israel innskrenket fiskerisonen utenfor Gaza. Senere ble to israelske soldater som voktet grensegjerdet, skutt og såret, og to militante palestinere ble drept i et israelsk flyangrep mot en Hamas-stilling. LES OGSÅ: Anita Skorgan er konsertklar. Det har vært store protester langs grensegjerdet der israelske soldater skjøt med skarpt mot demonstranter.

EU innfører pristak for internasjonale samtaler og SMS-er

Et nytt pristak for internasjonale samtaler og tekstmeldinger trer i kraft i EU onsdag denne uka. Innføringen blir noe forsinket i Norge.
Les mer om:

EU innfører pristak for internasjonale samtaler og SMS-er

Et nytt pristak for internasjonale samtaler og tekstmeldinger trer i kraft i EU onsdag denne uka. Innføringen blir noe forsinket i Norge.
Les mer om: