Nyheter om Kraft


Jupp Heynches: “Bayern München er ikke en klubb som selger sine beste spillere”

Den polske målmaskinen Robert Lewandowski har nylig byttet agent, og med et fikk spekulasjonene om at han forlater Bayern München til sommeren mer kraft. Men nå kommer den legendariske manageren Jupp Heynckes med klar beskjed. -Lewandowski drar ingen steder. “Jeg tror ikke det er noe galt med en spiller som bytter agent”. “Det spiller ingen rolle for oss. Slik jeg kjenner ledelsen i Bayern og hva jeg har hørt fra dem. Bayern er ikke en klubb som selger sine beste spillere.
Les mer om:

Finland, vi kommer!

Fremover, oppover, pesende, tyngre for hvert skritt, men likevel smilende. Silje Elin Matnisdal trenger kroppens kraft når hun legger ut på sin lengste tur.
Les mer om:

Ryfylke-prosten på radiogudstenesta

Fire søndagar blir det radiogudsteneste frå Hjelmeland kyrkje. Møt opp Det er prosten i Ryfylke, Sigrid Sigmundstad, som skal leia gudstenestene, med god hjelp av kantor Anne-Berit Rinde Bjelland og lokale kor. Den første kjem nå søndag, deretter blir det ein i juni og to til hausten. Førstkommande søndag deltar Hjelmeland kyrkjekor. Sigmundstad oppmodar alle til å møta mannsterke opp for å gi kraft til salmesongen. – Det blir tamt om alle i staden sit heime og høyrer radio, seier ho til avisa Strandbuen.

Endres totalt fra torsdag

1. mars går Agder «live» med nytt politidistrikt. Det innebærer at de varslede forandringene i nærpolitireformen trer i kraft og for flere av lensmannskontorene og politistasjonene betyr det store endringer og noen innkjøringsutfordringer. – Alle politibygg vil ikke stå klare…
Les mer om:

Samler seg for kraft

Kraftleverandørene i regionen jobber sammen for å sikre at de får fremme regionens synspunkt, når Statnett skal søke om konsesjon for å fornye kraftlinjene.
Les mer om:

Robusthet i kraft-forsyning

Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder har startet et prosjekt med tittel «Robusthet i kraft - ekom - informasjon - velferdsteknologi på Agder». Prosjektl...
Les mer om:

Bredbåndsoffensiv i Skånland(pluss)

Hålogaland Kraft Bredbånd vil bygge ut bredbånd på Lilleskånland. Knut Sletten (H) spurte ordføreren om dette blir i konkurranse med kommunens egen utbygging.
Les mer om:

25-åring dømt for drapsforsøk på kameraten

GULATING LAGMANNSRETT: Retten finner at tiltalte slo fornærmede minst tre ganger, og med en voldsomt kraft, i hodet med et balltre.

23-åring kastet rullekebab på politiet. Nå må han sone 21 dager i fengsel

Da 23-åringen så at politiet pågrep en kamerat av ham, gikk han mot politiet og kameraten. Han kastet - med stor kraft - en rullekebab rett i brystet på en politimann.
Les mer om:

Flyet har hatt høy hastighet da det traff sjøen: Plukket opp i flere deler fra havbunnen

Vrakdelene viser at småflyet har truffet sjøen med stor kraft.
Les mer om:

Synspunkt: Nå er det nok krangel

Sosialdemokratiet må så snart som mulig komme i gang med å bygge seg opp igjen som politisk kraft i Fauske. Det arbeidet kom knapt i gang før jul, før...
Les mer om:

Blockchain i startgropa: Kan bli tidenes IT-revolusjon

Blokkjeder kan brukes til alt fra sikker overføring av helsejournaler og kontrakter til kjøp av kraft. Det har potensial til å bli et paradigmeskifte – men det vil ta tid. Det mener Roman Vitenberg, UiOs fremste ekspert på teknologien.
Les mer om:

Da det sosialistiske spøkelset kom til Fredrikstad. Fredrikstad Arbeiderparti – en sentral politisk kraft i 125 år

Arbeiderbevegelsen i Fredrikstad vokste seg sterk i takt med industriens framvekst. Lokale stikkord er sagbruk, teglverk, stenindustri og verksteder.
Les mer om:

Installerte ny strømmåler fra Haugaland Kraft - fikk uvanlig høy strømregning

Svein Sjøen fra Åkrehamn fikk installert ny strømmåler i vinter. Etter dette fikk han en strømregning på over 1000 kroner mer enn vanlig.
Les mer om:

Før nyttår skal de inn i 36.500 boliger

Halvparten av oss har fått ny strømmåler. Før året er omme skal Haugaland Kraft rekke over mange tusen til.
Les mer om:

Dei tente 1.000.000.000 kroner - det har aldri skjedd før

FØRDE (NRK): I 2017 hadde Sparebanken Sogn og Fjordane over 1 milliard i inntekter. No vil banken bli ei endå sterkare kraft i lokalsamfunnet.
Les mer om:

Åpner OL-sendingene for sine basiskunder

Haugaland Kraft og Altibox TV har besluttet at OL-sendingene fra betalingskanalene til Eurosport nå skal være tilgjengelig også for basisabonnentene.
Les mer om:

Havarikommisjonen: Flyet mistet plutselig raskt høyde og traff havflaten med stor kraft

Havarikommisjonen ankom Svolvær mandag ettermiddag. Nå jobber de med å organisere arbeidet med å få hevet småflyet som var involvert i ulykken søndag kveld.
Les mer om:

Havarikommisjonen: Flyet mistet plutselig raskt høyde og traff havflaten med stor kraft

Havarikommisjonen ankom Svolvær mandag ettermiddag. Nå jobber de med å organisere arbeidet med å få hevet småflyet som var involvert i ulykken søndag kveld.
Les mer om:

Alt som kan gå tapt

Vi har tatt demokrati og rettsstat for gitt. Som en seirende politisk kraft. Vi tok feil. Autoritære verdier er i framgang, skriver John O. Egeland.
Les mer om:

Kraft Finans kjøper nytt bygg til 70 millioner kroner

Kraft Finans, hvor Bjørn Maaseide er hovedaksjonær, fortsetter å satse på eiendom. Nå har de kjøpt Hamrasletta 6 på Tananger for litt over 70 millioner kroner.
Les mer om:

– Det er ingen tvil om at beredskapen har blitt dårligere(pluss)

Ledelsen i Troms Kraft Nett påstår at beredskapen har blitt bedre. – Nei, den har blitt dårligere, slår melkebønder i Øvre Salangen fast.

Forandringskraft og eldsjeler

Alle vil ha vekst og utvikling, anten det er butikken i Gata eller det er Marc Zuckerberg og Facebook.

– Betyr at de ødelegger eget fagmiljø(pluss)

For noen år siden var det 17-18 ansatte i Troms Kraft på Sjøvegan. Nå er det snart bare to igjen. Det bekymrer Salangen-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp).

Lærere skal fortsatt kunne avskiltes

KrF sikrer flertall for at lærernes nye kompetansekrav fortsatt skal ha tilbakevirkende kraft. Dette skjer selv om partiet egentlig er imot regjeringens linje.
Les mer om: